Logaritmi prezidentiali

UPDATE Este miercuri ora 13:40 si Hotnews informeaza ca dezbaterea va avea totusi loc azi, la 19:45 si va fi transmisa pe TVR, Antena 3 si Realitatea TV.

marți, 17 noiembrie 2009, 10:33

UPDATE Este miercuri ora 13:40 si Hotnews informeaza ca dezbaterea va avea totusi loc azi, la 19:45 si va fi transmisa pe TVR, Antena 3 si Realitatea TV.

Este marti, ora 21:15, si acum citeva minute, la Realitatea TV, Romeo Stavarache a aparut in fata camerelor la finalul celei de-a doua runde de negocieri pentru stabilirea dezbaterii candidatilor. El a spus ca „PNL ar vrea sa participe cel putin 3 candidati, dar PSD nu e de acord cu mai multi de doi, dar ar accepta sa fie 5”. Ca totul sa se ridice la cubul ridicolului, seful campaniei PNL a pomenit si despre pretentiile PD-L, „care ar vrea 3” 🙂 Miine, staffurile de campanie se vor intilni din nou. In acest moment, desi dezbaterea era prevazuta pentru miercuri, candidatii se contrazic pe numarul participantilor si pe locul de desfasurare. Unde sa se tina? La ASE sau la Palatul Parlamentului?! Dupa cum merg lucrurile, singurul amplasament valid este sediul Gazetei Matematice, unde sa se calculeze intensiv logaritmi. Va dati seama cum va fi cind se va ajunge la regulile dialogului, la timpi, la replici?! 🙂 Regret, dar nu pot fi serios. Temele discutiei par in acest moment ultimele care ii intereseaza. Dupa ce vor seta citi, unde, cum, cit timp, vor fi atit de obositi ca vor uita despre ce!

Disputa continua chiar acum la Antena 3. Iar Gadea, indiferent cite ne despart, a punctat foarte bine: „Mie imi e clar un singur lucru: ca nu puteti nici macar sa va intelegeti sa discutati, daramite sa guvernati!”.

Comentarii (24)Adaugă comentariu

peet  •  17 noiembrie 2009, 22:59

e ceva ilogic. PSD si PDL sustin aceeasi varianta?

Zet  •  17 noiembrie 2009, 23:11

Cred ca, pana la urma, vor alege varianta cu 4. Geoana, Antonescu, Basescu si Remus Cernea. Pe care iaaar il vor inchide pe afara. 🙂 http://www.gandul.info/news/remus-cernea-candidatul-mic-si-verde-nu-m-au-mai-primit-inauntru-au-inchis-usa-cu-cheia-5107384

Q  •  17 noiembrie 2009, 23:21

Eu ma uit acum la A3 unde Gusa si un reprezentant al staff-ului lui Crin Antonescu au un circ similar…au reusit sa ma faca sa nu inteleg absolut nimic 🙂 Incepe sa fie din ce in ce mai evident de ce Romania a generat un Urmuz si un Eugen Ionescu. Cred ca era inevitabil 🙂

Cătălin Tolontan  •  17 noiembrie 2009, 23:24

Q:si eu ma uit si nu inteleg nimic

m1ha1  •  17 noiembrie 2009, 23:57

ei fac circul, noi ducem ponoasele
oricine va fi presedintele ales isi va bate joc de tara asta asa cum au facut-o toti

iar noi vom muri de foame

Leo  •  18 noiembrie 2009, 0:52

De ce ar trebui sa intelegem ceva? Presa si politicienii se inteleg doar cand e vorba de manipulari si intoxicari, cand totul e stabilit dinainte si explicatiile bine pregatite. In rest cum naiba sa ajunga la vreo concluzie sau sa ia vreo hotarare?

fem!  •  18 noiembrie 2009, 1:35

Mie mi se pare de bun simţ ca la confruntare să participe doar candidaţii care contează: Băsescu, Geoană, Crin. Dacă nu-i vrei şi pe Vadim şi pe Gigi înseamnă că faci circ?

[D][S][N]  •  18 noiembrie 2009, 9:45

Niste bufoni !…

dragos c  •  18 noiembrie 2009, 10:45

azi-noapte, în troleibuzul gol, un beţiv c-o ţigară neaprinsă-n mână a-ncept să urle în faţa imaginii sale reflectate în geamul murdar al troleibuzului: marş! te omor! jigodie! muie!

interogaţia tâmpă eu cu cine votez? s-a transformat azi în furie. dacă turmentatul lui caragiale se adresa unor burghezi îmbogăţiţi zeletineşte, beţivul de azi urlă în faţa propriului chip, înfuriat de urâciunea şpăgii şi a incompetenţei – şi nu sunt oare politicienii de azi imaginea noastră pe geamul murdar al egalităţii ceauşiste?

la teve, pe bloguri, în ziare, pe stradă, ne agităm şi încă ne pasionează băseştii, antoneştii şi opreştii care n-au auzit în viaţa lor ce-nseamnă managementul unui proiect, nu ne interesează vocea lui popper care spune că rostul democraţiei este doar să-mpiedice tirania, adică votăm s-alegem cel mai mic rău.

nu să ne-mbătăm cu iluzii de bunăstare socială (de fapt, individuală), că vom primi, că ni se va da, că vom admira o moralitate de crin, o vitejie de traian, o bogăţie de patrician şi-o eminenţă hrebengiucă.

în schimb, îi vom învăţa în continuare pe urmaşii noştri să nu dea doi bani unui cerşetor, s-arunce pe jos chiştoacele, să calce linia continuă cu q7, iar dacă cineva le atrage atenţia, să urle: marş! te omor! jigodie! muie!

fotbal  •  18 noiembrie 2009, 11:03

corect, au uitat de mult despre ce, si avansez ideea ca n-au stiut niciodata despre ce. par niste calatori rataciti in maracinii principiilor

remus  •  18 noiembrie 2009, 11:10

Domnule Tolontan a murit Constantin Carstea fostul antrenor al G.Bistrita fostul fotbalist a lui FC Arges si coleg de camera cu N. Dobrin!!! Scrieti ceva ca merita(sursa curierul zilei) a murit ieri

marius  •  18 noiembrie 2009, 11:10

este normal ca fiecare sa isi doreasca un anumit numar de participanti in functie de strategia sa. ce mi se pare insa indecent este sa iesi de la negocieri si sa spui public, oarecum ca pe o acuzatie, ca unii vor asa si altii vor asa. este lipsit de fairplay, chiar daca prin asta reusesti sa castigi puncte punand presiune pe cei cu care negociezi.

Isul  •  18 noiembrie 2009, 11:27

Atat tmp cat in conditiile actuale nu vezi asemanarea dintre antena 3 si Realitatea,inseamna ca esti orb.Ambele sunt sub orice nivel de civilizatie.

elena  •  18 noiembrie 2009, 12:45

PNL il sustine pe ANTONESCU si are incredere ca acesta va intra in turul doi si va deveni presedintele ROMANIEI.

Petrişor  •  18 noiembrie 2009, 14:32

Ăştia nu sunt în stare să stabilească o dată şi o oră pentru o dezbatere electorală. Cică azi vor fi două. Mi-am luat punga de seminţe

raluca  •  18 noiembrie 2009, 16:12

Becali presedinte! De ce? Pt ca stie limbi straine: http://www.youtube.com/watch?v=fvkLBx_Qymo

IOU  •  18 noiembrie 2009, 16:14

Basescu este prea cu „nasul (nu cel de laB1 TV) pe sus” pt a-i baga in sema si pe ceilalti candidati la presedintie.
Crin, crede ca l-a „invins” la Cluj pe marele smekeras de Constanta, Basescu Traian.
Cel mai CASTIGAT din tot circul care a avut loc la Cluj a fost Mircea Geoana.

Morosan  •  18 noiembrie 2009, 17:15

Pacat de cei care cred ca unii candidati sunt mai buni ca altii.

Vercix  •  18 noiembrie 2009, 18:14

Acum acelasi hotnews anunta ca dezbaterea are sanse mari sa nu mai aiba loc: se pare ca Geoana/Hrebenciuc a plusat cu 2, iar Sassu dixit „vor fi 7 candidati si 3 moderatori”.

silicon_v  •  18 noiembrie 2009, 19:58

Domnule Tolontan, cele 5 echipe de campanie s-au inteles impreuna cu domnul Sassu pentru o formula cu 5 candidati, undeva in jurul orei 16:30. Au stabilit toate detaliile.

La o jumatate de ora, domnul Sassu a iesit public si a prezentat o formula cu 7 candidati (Gheorge Becali si Vadim la pachet, fara niciun motiv sau explicatie). Vadim a declarat textual ca a fost sunat de Hrebenciuc pentru a veni. Cel mai probabil si Becali a fost invitat similar, data fiind prietenia dintre cei doi. Cei 4 purtatori de cuvint al echipelor de campanie (Basescu, Antonescu, Oprescu si Hunor) au declarat la unison ca asa ceva e inadmisibil. Si ca nu se vor prezenta la o astfel de dezbatere.

Dumneavoastra vi se pare ca TVR1 mai serveste in aceste momente interesul public? Sau il serveste exclusiv pe domnul Hrebenciuc&Co?

Astept un raspuns.

Aurelian  •  18 noiembrie 2009, 21:27

Nu se vrea o confruntare .Basescu si Geoana sunt patati.Le este frica .Nu va temeti domnilor.Poporul nu va mai vrea .Nu va faceti probleme ca nu stati chiar asa de bine in sondaje.Va feriti sa vorbiti de realizarile voastre ppentru ca nu prea aveti.Ceea ce v-a preocupat a fost doar rotunjirea averilor.De aceea votez Crin Antonescu.

Cătălin Tolontan  •  18 noiembrie 2009, 22:52

silicon_v: eu cred ca politicienii culeg ce au semanat. Au dorit, au planificat si au finantat din banii contribuabililor o televiziune publica in genunchi si culeg acum roadele!

silicon_v  •  19 noiembrie 2009, 11:58

Multumesc pentru raspuns

deni  •  19 noiembrie 2009, 18:36

: cea mai mare LOVITURA o va da Crin!!!deja Basescu se vede iar presedinte,geaoana se vede si el premier poate:))….iar saracu crin face si el ce stie mai bine;)…are bun simt…stiti ca ultimul va fi cel dintai

Comentează