Ridzi capătă încă un DOSAR PENAL

Gazeta a aflat că, în curînd, va exploda încă un contract pe bani publici atribuit de Monica Ridzi

Fostul ministru şi alţi funcţionari , multi dintre ei membri PD-L, vor fi trimişi în judecată pentru mai multe operaţiuni de deturnare a banilor publici derulate după modelul „2 Mai – Ziua Tineretului”

marți, 9 februarie 2010, 3:59

Gazeta a aflat că, în curînd, va exploda încă un contract pe bani publici atribuit de Monica Ridzi

Fostul ministru şi alţi funcţionari , multi dintre ei membri PD-L, vor fi trimişi în judecată pentru mai multe operaţiuni de deturnare a banilor publici derulate după modelul „2 Mai – Ziua Tineretului”

„2 Mai nu a fost un caz izolat. MTS nu e un caz izolat. Ceea ce ziarul vostru a scos la iveală anul trecut şi ce va deveni public în curînd sînt părţi ale sistemului prin care banii publici sînt repartizaţi în buzunare private prin deciziile miniştrilor noştri!”, povesteşte o sursă din interiorul MTS. Vocea anticipează furtuna care va începe.

In vara lui 2009, Gazeta a dezvăluit în detaliu felul în care peste 700.000 de euro din buget au fost cheltuiţi pentru 2 Mai, acţiuni care ar fi costat în mod just cel mult jumătate din sumă. Imediat, DNA i-a învinuit pe Monica Iacob-Ridzi şi pe încă 10 subalterni ai săi, mulţi dintre ei membri PD-L. În curînd o parte a lor vor fi trimişi în instanţă, ca acuzaţi. Dar nu numai pentru 2 Mai, ci şi pentru încă o acţiune aproape identica! E vorba de mai putini bani decit la 2 Mai, dar relevant este modelul, general valabil pentru felul in care se fac achizitiile publice in Romania. Fie ca e vorba de o scena sau de o autostrada, asa se fura! Cazul Ridzi, la plural incepind de azi, a reusit sa developeze pe intelesul oamenilor mecanismul.

„Nici un moment, Ridzi si pedelistii pe care i-a adus in minister nu au crezut că presa, opinia publică şi, mai apoi, procurorii vor merge mai departe. Au contat pe imunitatea politică”, spune aceeaşi sursă. De aceea, s-au petrecut urmatoarele:

1. Trupa lui Ridzi a falsificat acte oficiale, fabricind retroactiv contracte pentru 2 Mai;

2. Miniştrii PD-L care au urmat, de la Placinta la Funeriu, au promovat sau tolerat oameni băgaţi pînă la gît în dosar. Vezi cazul Paul Diaconu, directorul economic semnatar al tuturor contractelor de 2 Mai si devenit sef la „Lia Manoliu”!

3.  Ministerul a devenit astfel o maşinărie politică de scurs bani publici si de livrat protectie personajelor implicate, pentru ca functionarii sa inteleaga „ca ei sint foarte tari si ca, practic, au inamovibilitate, iar noi trebuie sa ne supunem. De altfel, uitati-va, Ridzi e si acum membu PD-L, iar pedelistii continua sa soseasca in MTS. Ce demonstratie de forta mai vreti?!”.

Mărturiile oamenilor din MTS, documentele care au ajuns la DNA şi cercetările au scos la iveală adevărul: operaţiunile prin care, conform surselor, au fost delapidaţi banii sportului şi tineretului au făcut parte dintr-un model de hoţie instituţionalizată, încurajată politic şi, odata cu deschiderea acestui al doilea dosar, devenită simbol al unei guvernări corupte.

Gazeta va publica în zilele următoare detalii despre această afacere şi despre persoanele implicate.

Gazeta a aflat că, în curînd, va exploda încă un contract pe bani publici atribuit de Monica Ridzi

Comentarii (38)Adaugă comentariu

Lucian_stan  •  9 februarie 2010, 5:17

Tolo,tatica te rog lasa-ne cu cliseele astea obosite.eram un mare fan al tau,erai mare justitiar,ai investigat de la inceput acest sandal cu Ridzi,dar apoi..ce s-a intamplat cu aceasta individa??i-au facut ceva?au bagat-o la puscarie..ce s-a intamplat dupa scandal cu tine??ai facut ciocul mic si nu ai mai zis nimic.imi pare rau sa o zic dar ii dau dreptate lui Mircea Badea..si acum..marele justitiar invie dinozauri ca sa isi vinda hartiile..asa ca mai bine,pentru respectul nostru,al cititorilor,mai bine fai ceea ce ai facut dupa scandal,CIOCU MIC!!!

Realist  •  9 februarie 2010, 6:38

Din nefericire acest gen de fraude,cred ca au existat si anterior celei facute de fostul ministru,sub alte guvernari si cred ca se mai fac cu o ritmicitate,aproape cotidiana.
Cred ca fostul ministru,ca si ceilalti care vor fi acuzati si apoi gasiti vinovati trebuie sa isi”ispaseasca pacatele”,conform prevederilor Codului Penal-urmeaza sa vedem care cel vechi sau cel nou,cand acesta va intra in vigoare.
.
De asemeni ,cred ca si alti neprinsi si uitati, cu intentie , prin fisetele auoritatilor in drept,indiferent de apartenenta lor politica ,trebuie facuti sa mearga la „spovedanie” ,la Parchet.
Nenorocirea este ca autoritatile statului ,tin sub „obroc’,prea multe dosare penale,inclusiv pe cel al unor membri ai familiei Voiculescu si al lui Dinu Patriciu,pentru „manevrele” bursiere care le-au adus bani in buzunar,dupa ce ,in prealabil, au fost informati despre mersul organismului financiar.
Cred de asemeni ca Becali un alt „sustinut”in permanenta de Trustul „intact” ar trebui sa revina de unde a plecat anul trecut.
In ultimul rans am adus in discutie aceste probleme,care probabil nici nu vor aparea,pentru ca exista o anume atitudine promovata de cativa oameni,de natura sa dicrediteze in continuu numai o tabara si sa o slefuaisca cu osardie pe alta sau pe aliatii ei.
Cum vine asta ?
Ne bucuram pentru unii si ii „spalam pe picioare”pe altii…
Doar este vorba despre aliati,nu ?

Viorel  •  9 februarie 2010, 9:25

Tolo te simti cumva cu musca pe caciula?Ai ceva de spus in cazul Ridzi?Mie mi se pare ca totul este o vrajeala ieftina,de aia nui de mirare ca nu ai mai continuat sa scrii despre acest caz.Eu cred ca „In gura presei” are dreptate Tolo.Nu ca nu te ar chema Tolontan,asta sa fie clar…..

Craiovean  •  9 februarie 2010, 9:36

O sa capat incredere in PDL atunci cand o sa vad ca ii ancheteaza si pe membrii PDL, nu numai pe ai altor partide. Si mai vreau sa vad si rezultate, pentru ca de 20 de ani nu a fost nimeni arestat. Abia astept sa vad cum il ancheteaza si pe primarul nostru Solomon … tot membru PDL.

florin  •  9 februarie 2010, 9:48

Domnul Tolontan,as avea o intrebare:cand vom vedea o condamnare definitiva a unei persoane implicata in politica?Daca faptele expuse sunt atat de clare,trebuia sa fie judecati si condamnati de mult,iar daca ulterior s-ar mai fi descoperit alte asemenea fapte,ar fi trebuit data o noua condamnare care sa fie adugata celei existente.Asa e normal tinand cont de gravitatea faptelor,dar justitia noastra judeca „in libertate”si condamna cu suspendare!!!In state sanatoase d.p.d.v juridic,acesti oameni erau inchisi si cindamnati ****,asta inseamna sa raspunda pt aceste fapte de coruptie grava.DAR NU IN ROMANIA!

Cătălin Tolontan  •  9 februarie 2010, 9:53

viorel, lucian_stan: voi credeti ca jurnalistii trebuie sa fie o combinatie intre politisti, procurori si judecatori. Sa puna catuse celor despre care scriu. Nu e asa! Cit despre siguranta voastra ca nu se va intimpla nimic in cazul Ridzi, am mai vazut-o. In mii de mesaje, in declaratiile oamenilor politici, in momentul in care gsp a dezvaluit cazul. „Nu va demisiona! Nu va pati nimic”, se spunea. Noi am crezut si atunci si credem si acum ca vor ajunge in fata tribunalului si ca se va face dreptate. Dar asta e treaba justitiei. Treaba noastra e sa stringem informatiile si sa vi le dam voua.

sssss  •  9 februarie 2010, 10:17

Eu lucrez in sistemul public. De 2 ani. Da mia ajuns. Nam banii de salarii , da luam canapele. Nam bani de salarii da angajam firma de paza ( acu pe vreme de criza cand terbuie reduse cheltuielile). Nam banii de salarii da dam al 13 salariu (astea is numai svonuri, desi ar fii culmea culmilor). Am lucrat pana acu 2 ani la privati. Da cum era acolo, lucram mai mult, cateodata sefu era absurd DAR…era mai multa ordine decat aici. Aici fiecare „muta hartia lui pe masa altuia” si nimic mai mult, doamne fereste. Si faza este ca nu se va curata acest sistem degraba. Acu astept sa fiu dat afara! Cu un ochi rad cu unu plang. Da nu sunt primul si ultimul care a intra in somaj. Si atunci cum sa ma mir de lucrurile care sunt la MTS. E „absolut” normal.

macs  •  9 februarie 2010, 10:34

da, sunt de acord, treaba voastra e sa strangeti informatiile si sa le prezentati. pacat ca incet incet justitia o sa fie si ea subordonata pd-l. indiferent cat de clare sunt faptele, lucrurile astea sunt mult prea adanc inradacinate, pentru ca cei care pot sa faca ceva, sa o si faca. atata timp cat prostimea voteaza cu d’alde basescu, si accepta mizeriile de genul asta, noi, restu, nu avem ce face. ei or sa continue sa fure pe fata, si sa ne rada in fata, iar noi o sa-i tot votam. hai romania!

dani  •  9 februarie 2010, 11:36

eu nu inteleg de ce nu intra ritzi in inchisoare,a stat penescu atita timp inchis pt. lucruri mult mai minore,a-ti vrut sa il inchideti si pe becali fiindca a vrut sa plateasca pt. ca u cluj sa isi joace corect sansele impotriva echipei lui boc,astea sunt nimicuri pe linga ce a facut femeia asta sau pt.politiceni mai ales daca e femeie nu se aplica legea, ce faci basescule te-am votat noi astia din strainatate,da si tu acum dovada de fair play,si bag-o in puscarie pe asta,e abuz in serviciu,a profitat ca a fost ministra.

Ionut Pitesti  •  9 februarie 2010, 11:54

Mda nu ma mira, ma mira doar ca nu se intampla nimic cu ea!!!!
Cand se incheie o ancheta in tara asta?????Cand se condama cineva din politica asta. DEJA EXISTA IMUNITATE P O L I T I C A A A AAA!!!!!
Vai mama noastra.
In Canada pe partea franceza se emigreaza chiar usor….

iancu de H  •  9 februarie 2010, 11:55

Interesant ar fi ca sa ne vorbiti si de firmele lui Voiculescu cum au castigat licitatiile.Daca vreti sa fiti Catani al presei romanesti verificati si partea adversa, Voiculescu, Vantu, Nastase,Dragnea…etc, etc. Asa va credem ca sunteti corect!

cris  •  9 februarie 2010, 12:00

Daca ia NUP bati degeaba campii aici.

clau  •  9 februarie 2010, 12:02

asa si ? o sa se intample ceva ? o sa intre cumva undeva ?

Andrei  •  9 februarie 2010, 12:11

„sssss”..pe tine cred ca te dau afara pt ca nici macar nu stii sa scrii corect.cum ai ajuns sa lucrezi in sistemul public,cand tu faci niste greseli gramaticale de nivelul clasei a 2-a?daca lucrezi in sistemul public de 2 ani,ai fost pus oare pe criterii politice si tu?ca altfel nu vad cum…”Nam”,”mia”,”SVONURI”…incredibil…si te mai miri de ce se intampla in tara?sunt tare curios cum a decurs interviul tau,daca a existat vreunul.
„Dani”..atat penescu cat si becali au fost in arest,nu au facut inchisoare,e o diferenta,nu au fost condamnati pt nimic…cazul ridzi se judeca inca,daca va fi gasita vinovata,va face cativa ani de inchisoare.
P.S.becali nu a avut decat de profitat dupa perioada petrecuta in arest,a profitat de imaginea de victima a sistemului din romania si a fost ales ca europarlamentar al romaniei,nu-i mai plangeti de mila,a fost o manevra bine pusa la punct,care i-a iesit de minune.

Alina Gorghiu Blog » Blog Archive » se confirma: eu, ana pauker!  •  9 februarie 2010, 12:48

[…] cu Ridzi parca nu mai ia sfarsit. Asa incepe azi GSP in articolul Ridzi capata inca un dosar penal: “Fostul ministru şi alţi funcţionari , multi dintre ei membri PD-L, vor fi trimişi în […]

diss  •  9 februarie 2010, 12:52

cataline ,eu te felicit pentru perseverenta dar…uita-te si tu ca nu se intampla nimic! si eu unul nici nu cred ca se va intampla in veci!

Silviu  •  9 februarie 2010, 12:59

D-le Tolontan,

Stiu ca sunteti suficient de puternic pentru a nu va pierde speranta ca acest tip de anchete chiar folosesc la ceva. Insa sunt un pic dezamagit de cascada de mesaje zeflemitor-deznadajduite postate ca urmare a acestui material si as vrea sa aduc o mic comentariu in contrabalans. In vara anului trecut ati reusit performanta, cred ca unica in Romania, de a initia si urmari perseverent un subiect pana la dezvaluirea si punerea pe tava a celor mai negre mecanisme de deturnare ilegala a banilor publici in interese private. Aceasta ancheta a generat vizibilitate maxima in toata media, a ancheta parlamentara si mai important – o ancheta DNA care foarte probabil este pe cale sa intre in instanta. Cred ca presa nu poate face mai mult si oricum, sunt sigur ca veti reveni la subiect la momentul oportun, fie ca avem o condamnare sau nu.

Pe cei care au postat mesaje pesimiste si ironice as vrea sa ii rog doar sa inteleaga ca nu Basescu baga in puscarie oameni, ca actul de justitie este destul de complex (mai ales cu un corp al magistratilor nereformat si foarte greu reformabil), ca numarul de anchete DNA a crescut enorm in ultimii 5 ani (cu rata rezonabila de a ajungere in instanta, mai ales cand parlamentul nu protejeaza flagrant urmaritii penal), ca distributia pe partide a urmaritilor penali este cat se poate de „echitabila” si mai ales ca deocamdata cel mai vizibil caz de demnitar condamnat definitiv la inchisoare este membru PDL (primar de Valcea).
Propun asadar sa avem putintica rabdare si sa apreciem ca mai exista in aceasta tara un numar de jurnalisti care isi inteleg si indeplinesc rolul.

Ionutz  •  9 februarie 2010, 13:00

A fost cel mai bun demers jurnalistic in presa sportiva din ultimii 20 de ani. Din pacate nu traim intr-o tara normala si lucrurile se incearca a fi musamalizate, altundeva s-ar fi lasat cu unele condamnari, iar ziaristilor „li s-ar fi facut statuie”. Totusi, Tolo, nu te-ai plictisit sa ii arati cu degetul si sa nu li se intample nimic? Iar celor care tot critica pe-aici, ii intreb: n-ar fi fost mai usor ca acest dosar scos la iveala de gsp sa fie folosit pentru un santaj, asa cum se practica foarte des in presa din Romania? Cu siguranta ar fi adus mult mai multi bani…

Oscar  •  9 februarie 2010, 13:17

E bine ca ai contribuit la deconspirarea unei prostii facute de o ******* ajunsa in fruntea masei. dar prostia ei ne-a costat mult mai putin decat prostiile facute de Nastase si Tariceanu. Prin prostiile lor, cu cedarea unor obiective industriale aproape moca, sau cu acceptarea unor pensii aberante, obliga guvernele vitoare la imposibilitatea de a se descurca. Cum e posibil sa aiba cineva pensie de 350 de milioane, iar altii de 10-15 sau chiar si mai putin? Ce au facut acei pensionari ca sa merite ei pensii mai mari dacat salariile pentru care au muncit? Ar trebui sa fie pusi cei doi tampiti, Nastase si Tariceanu sa plateasca aceste pensii. Acesti ****** nu au contribuit toata viata lor nici macar cu suma egal cu prima pensie. Ridzi este o biata gaza…

dinamovism cronic  •  9 februarie 2010, 13:17

Anunță-ne când o să facă O SINGURĂ ZI de pușcărie… Că mai are un dosar, ca mai are șaptezeci, să fie sănătoasă. O să vezi că aici se termină toată distracția. Deși, cred că știi și tu la fel de bine chestia asta…

Dana C.  •  9 februarie 2010, 13:50

Tolo,pe cand te vei ocupa si de contractele pe bani publici facute in Constanta de catre Radu Mazare si acolitii sai?

ION  •  9 februarie 2010, 14:39

Cataline, ai facut o treaba buna in investigarea cazului Ridzi, insa in cazul Elena Udrea ai facut pasul in spate de frica ei. Daca ai curaj fa demonstratia si in cazul Udrea. Sincer, cred ca nu ai curaj.

Flavia  •  9 februarie 2010, 15:05

Citesc atatea comentarii pro si contra dar nici unul nu vorbeste de faptul ca aceasta Ridzi a cheltuit banii publici pentru campania pentru europarlamentare a fetei lui Basescu. Procuratura doar trage de timp si arunca praf in ochii prostilor. E aservita complet puterii.

foster  •  9 februarie 2010, 16:17

Nu vedeti ca Monique Ritzi-Pitzi era decat o fatzada? Ce **** sa arestatzi de ea?…Cui foloseshte, cand adevaratzii rechini e acolo…shi pandeshte in continuare?

Elena  •  9 februarie 2010, 18:08

Draga Tolo,

vad ca ai tai cititori uita ca doamna – fost – ministru este insarcinata.

Drept urmare, in cazul in care va avea de suferit din cauza furtisagurilor – desi nu cred, va beneficia, fireste, de clementa autoritatilor.

Pai nu? Doar trebuie incurajata si natalitatea in tarisoara asta, se poate? :))

Sau ma insel, probabil , cum a scapat de galagia de anul trecut, brusc nu a mai fost insarcinata.

Ca eu una, nu am mai avut vesti in privinta evolutiei sarcinii.

Stii tu mai multe, Catalin?

balescu  •  9 februarie 2010, 18:40

ok, felicitari pentru curaj, pentru actiune
din pacate asta este practica in romania de azi
spunea cineva mai sus ca e functionar public, parca, si in institutia sa este la fel
e bine asa e subscriu si eu
probabil ar trebui sa ne mutam din romania pentru binele copiilor nostri
ma intreb si azi :
ce s-ar fi intamplat daca geoana nu l-ar fi vizitat pe vantu ?
dar probabil asa a trebuit sa se intample
sau mai bine zis asa a fost „scris ” si ceea ce trebuia sa se intample s-a intamplat
sincer domnule tolontan credeti ca se mai poate schimba ceva in romania??
astept un raspuns al dumneavoastra la aceasta intrebare
multumesc si inca odata felicitari !

m1ha1  •  9 februarie 2010, 19:47

sa vedem pana unde va merge ancheta de data asta

Cătălin Tolontan  •  9 februarie 2010, 21:13

balescu: da, se shimba ceva in romania in fiecare zi. Cred insa ca vreti sa ma intrebati daca ne vom face bine. Nu stiu. Am luni intregi in care cred ca nu si zile in care sper.
iancu de H: nu ai citit, dar vorbesti. Din gazeta ai aflat despre firma de publicitate apropiat acestui grup care a luat bani!

val  •  9 februarie 2010, 22:44

Furtul din banul public s-a practicat pe o scara uriasa si inca se va mai practica in Romania.
Este o realizare uriasa a grupului de ziaristi, mai ales ca ei nu au descoperit o hotie, ci un sistem de furat cu amestec politic. Totusi, exista cateva motive de indoiala: dece Ridzi si numai Ridzi, dece in cazul acesta se atinge perfectiunea si atatea situatii mai vechi si mai apropiate de zona sportiva raman neatinse?

Cu putin timp in urma am scris pe acest blog despre un act imoral de natura economica al unei personalitati din lumea sportului, care era personajul principal al acelei postari. Totusi, ceva scartaie.

Scartaie fiindca nu mai stiu daca chiar dreptatea este personajul principal 😕

balescu  •  9 februarie 2010, 23:56

MULTUMESC PENTRU RASPUNS
VA CONSIDER UN EXCELENT JURNALIST, ECHILIBRAT SI ECHIDISTANT TOTODATA.
Fara sa vreau ma duc cu gandul inapoi in timp si ma revad in anii copilariei, cand asteptam ziarul „Sportul” la chioscul din coltul strazii. Se facea o coada de 20-30 de oameni bolnavi de sport, de fotbal in special, care chibitau, alcatuiau formatii, uitau de problemele vremurilor de atunci, leacul uitarii fiind chiar fotbalul rege.
Au fost parca alte vremuri….. Astazi ne confruntam cu alte metehne din pacate, politicul a invadat fotbalul, sportul, totul…..
Acum vreo 30 de ani imi doream sa fiu ziarist sportiv. Aveam caiete intregi cu comentarii de etapa,iar parintii ma dojeneau ca imi pierd timpul cu altceva decat cu scoala. Acum am prins curaj si cred ca o sa mai scriu cand o sa mai am ocazia, daca nu e cu suparare.
Asteptam cu interes vesti de insanatosire deci, asa cum bine ati remarcat ca ar fi trebuit sa intreb in prima interventie.

Stefan Jicol  •  9 februarie 2010, 23:57

D’le Tolontan, sunt un admirator al inteligentei dvs
si va scriu astazi pentru a va incuraja sa va continuati
demersurile jurnalistice. Aveti astazi o notorietate si
o sustinere publica impresionanta care ar trebui fructificata .
Cred ca ar fi nevoie de dvs mai mult in zona politica,
pentru ca faceti o critica sociala admirabila. Societatea
romaneasca e atat de bolnava incat nu’si permite absenta dvs.
Va urez succes si va sunt aproape.

Sergiu24  •  10 februarie 2010, 1:09

La puscarie cu aceasta Monica Ridzi!! Nu este posibil sa prinzi pe cineva ca a falsificat acte oficiale si a furat sume colosal de mari si sa stea bine mersi in libertate!! Trebuie judecata in arest preventiv nicidecum in libertate! Asa nu se va face niciodata nimic in aceasta tara! Cel care fura o paine e dupa gratii si nesimtitii astia de la putere fura cu un tupeu fantastic! Sunt un tanar de 24 de ani si sunt deadreptul revoltat de ce se intampla in acest stat, stat cu numele ca defapt nu prea pare a stat.. Nu imi ramane altceva de facut inafara sa emigrez intr-o alta tara civilizata. Rusine politicienilor care dorm pe bani murdari!!

Sergiu  •  10 februarie 2010, 1:19

Monica Ridzi a furat ea cat a putut si nu este dupa gratii dar de „bebelusul inofensiv” Adrian Nastase oare ce mai ziceti ? Nici acest individ nu a delapidat fonduri sa le zicem masive ? :)) ma indoiesc! aaa uitasem avea banii de la matusa Tamara..

Adrian Calbajos  •  10 februarie 2010, 1:32

poate verifica cineva ce salarii au directori numiti de catre pd si cum au dat ei afara asa de la sine putere oameni incalcand toate legile.ce sa mai zicem de prime si angajari pe posturi vacante !

cojocaru ctin.  •  10 februarie 2010, 11:29

Unul din directorii lui RITZI este si acum in functie la Lia Manoliu si face si desface pe banii MTS

Stefan Jicol  •  10 februarie 2010, 13:44

In ţara orbilor, chioru e rege!

„In the country of the blind, the one-eyed man is king ”
Proverb englezesc.

fencer  •  11 februarie 2010, 3:07

Domnule Tolontan, felicitari pentru implicarea in „cazul Ridzi”, care chiar merita un scandl de proportii. Dar va intreb: aveti idee de cele ce se intampla la Federatia Romana de Scrima (FRS)? angajari fara concurs, doar pe ochi frumosi, sau pe pile, sau pe spaga, sau pe colegialitate ca intre fosti securisti…un statut care ii lipseste pe sportivi de calitatea de membri FRS, accesul in adunarile generale (mai ales cele de alegeri) rezervat doar conducatorilor de cluburi – toti „cumparati” sau terorizati de tovarasa Ana Pascu, calatorii de placere pe banii federatiei pentru protejatii si creditorii Anei Pascu, plus alte nereguli de ordin banesc pe care le voi aduce la cunostinta celor in drept…as dori sa stam de vorba, daca aveti timp.
Cu bine

Eris  •  11 februarie 2010, 11:56

Mda…E…unic ce faceti voi…pana acum nu-mi aduc aminte sa se fi mers atat de departe datorita unor dezvaluiri…Iar daca se ajunge si la vreo condamnare la nivel inalt,atunci chiar e ceva.E un inceput!

Comentează