Nu

Intr-o tara in care sint numiti in functii oameni care nu stiu ce sa faca se poate ajunge sa fie numiti in functii oameni fara sa stie pur si simplu? 🙂 Citind surse din Senatul Romaniei, Cotidianul.ro  a publicat informatia potrivit careia as fi favoritul PD-L la ocuparea sefiei TVR. Stirea a fost preluata in ultimele ore de zeci de siteuri si bloguri. Am primit telefoane si mailuri de la prieteni, colegi de breasla, mai putin de la cei care au scris pe net, si de la cititori ai Gazetei. A inflorit toata gama de reactii, de la „I-ai speriat rau daca au ajuns sa vrea sa te puna acolo” pina la „Huo, tradatorule, te-au cumparat!” sau „Du-te ca vei face treaba!”.  Ultima era probabil de la concurenta 🙂 Vreau sa lamuresc lucrurile, chiar cu riscul de a fi caraghios refuzind ceva ce nu mi-a fost propus:

sâmbătă, 29 mai 2010, 4:09

Intr-o tara in care sint numiti in functii oameni care nu stiu ce sa faca se poate ajunge sa fie numiti in functii oameni fara sa stie pur si simplu? 🙂 Citind surse din Senatul Romaniei, Cotidianul.ro  a publicat informatia potrivit careia as fi favoritul PD-L la ocuparea sefiei TVR. Stirea a fost preluata in ultimele ore de zeci de siteuri si bloguri. Am primit telefoane si mailuri de la prieteni, colegi de breasla, mai putin de la cei care au scris pe net, si de la cititori ai Gazetei. A inflorit toata gama de reactii, de la „I-ai speriat rau daca au ajuns sa vrea sa te puna acolo” pina la „Huo, tradatorule, te-au cumparat!” sau „Du-te ca vei face treaba!”.  Ultima era probabil de la concurenta 🙂 Vreau sa lamuresc lucrurile, chiar cu riscul de a fi caraghios refuzind ceva ce nu mi-a fost propus:

1. Nimeni din PD-L, din nici un alt partid si de la nici o institutie publica sau privata, nimeni ca sa fie clar nu mi-a propus asa ceva. Auzisem de ceva vreme ca circula varianta, dar nu m-au contactat, nu m-au tatonat, nu pur si simplu.

2. Daca ceea ce scrie Cotidianul.ro e adevarat si numele meu este vehiculat in Palament, in PD-L sau oriunde altundeva, atunci pozitia mea este clara. Sint jurnalist si manager de presa scrisa si de net, nu sint om de televiziune, lucrez alaturi de o echipa exceptionala  la gsp si nu ma intereseaza sefia TVR.

Va multumesc!

Comentarii (37)Adaugă comentariu

criticul  •  29 mai 2010, 16:39

Pai nici n-aveai nevoie sa scrii articolul asta,stiam ca nu te vei duce acolo,fiindca astia nu te pot cumpara.Pacat ca nu vrei sa-ntelegi ca atunci cand te lasi,,sedus”de un sef de partid(Base,,,el lider maximo”),daca-i dai votul unui asemenea specimen,el duce la putere toate jegurile.Uite spre exemplu,cei de la Realitatea TV au facut o campanie numita,,Stop profitorului de partid”,de parca,,profitorul de partid”n-ar fi existat din 1990 si pana acum.Acum l-au descoperit probabil intr-un colt al unui birou,asemeni unui soricel care manca branza. 🙂

aurel  •  29 mai 2010, 16:48

ok, dar ce zici de sefia MTS? 😉

Jamal  •  29 mai 2010, 16:52

Bravo Tolo

Cătălin Tolontan  •  29 mai 2010, 16:58

aurel: nu

grigore tibrea  •  29 mai 2010, 17:01

nu iese fum fara foc…probabil faptul ca ai sustinut PDL in campaniile electorale a dus la zvonul asta.

Marius  •  29 mai 2010, 17:03

Tolo acum sa vedem ce mai spune Badea in leatura cu chestia asta. Pana acum el te categoriza drept unul de-ai lor. Dar hai sa fim seriosi … o sa spuna ca tot e un scenariu bine pus la punct :)).

Sibelius  •  29 mai 2010, 17:05

Tolo,
Daca ar fi vorba de acea functie fara vreo coloratura sau etichetare politica si poate si intr-un alt moment decat iunie 2010 ai accepta?
Ca ideea, ca provocare?

emg  •  29 mai 2010, 17:13

probabil considera ca asa iti pot inchide gura. daca e adevarat ca se gandesc la varianta asta, desigur…

Ovinoalergic  •  29 mai 2010, 17:14

Asta e lucratura de-a Securitatii baseshciene…ai grija ca asta e doar introducerea!

Dragos Mihai Trestioreanu  •  29 mai 2010, 17:32

Atunci, domnule Tolontan, stiti cumva cine are interesul sa lanseze astfel de zvonuri, pentru a va subrezi credibilitatea? Daca puteti sa ne spuneti, ar fi foarte bine. Va multumesc anticipat!

tiberius  •  29 mai 2010, 17:44

Tolo, ce ai semanat aia ai cules.

mircea  •  29 mai 2010, 17:46

Esti un fricos,asa puteai demonstra veridicitatea articolelor tale.Asa vei dovedi ca esti o unealta politica in lupta anti-PDL.
Ma amuzat ultima propozitie in care spui printre altele:”,,,nu sunt om de televiziune..”
Las-o Cataline ca macaie,iti place pe „sticla”, ca toata lumea o stie!
Te contrazici singur!!

m68  •  29 mai 2010, 17:54

La TVR sau GSP CATALIN TOLONTAN este PROFESIONIST 100%.Am mai zis-o si o repet tu meriti sa conduci MTS,esti printre putinii oameni capabili sa o faca.Stima maxima.Mircea.

dan  •  29 mai 2010, 18:17

daca oamenii care au decizia in maini ar avea macar o parte din caracterul lui Tolontan, Romania iesea din criza in decurs de zile, nu de ani. Toata admiratia pentru acest roman, are coloana vertebrala si o data cu ea respectul meu sincer.

Alex  •  29 mai 2010, 18:24

TOLO inainte iti citeam articolele si apreciam unele dintre ele dar in ultimul timp de cand cu cearta cu Stoichita si acea scrisoare hidoasa care ai inventato, m-ai dezamagit, stiu ca asta conteaza prea putin ptr tn dar macar sper sa ai mustrati de constiinta dupa ce s-a intamplat.
URAT !

DUCU  •  29 mai 2010, 18:27

mai tolontane de ce nu esti barbat si nu accepti ca nu placi la toata lumea?daca ai „singe in instalatie”(eu zic ca NU AI!!!!)NU MAI SCOATE DE PE BLOG PE CEI CARE NU SUNT DE ACORD CU TINE SI CU SEFII TAI!dar oare esti barbat?????

Vointa Sibiu  •  29 mai 2010, 18:27

Asa, si care era legatura cu sportul, de e pusa stirea pe site-ul GSP ?

Cătălin Tolontan  •  29 mai 2010, 18:37

alex: n-am imbatrinit nici eu nici andrei vochin atit de mult 🙂 nuami pe vremuri ne mai confundau oamenii 🙂 andrei a avut o discutie in contradictoriu cu stoichita

Xtreme  •  29 mai 2010, 18:39

Tolo, tolo…, ce sa mai intelegi? Hai spune cu cine votezi?

Cocos  •  29 mai 2010, 18:45

Bravo Tolo, esti un mese!!!

gsp  •  29 mai 2010, 18:54

Sa fim seriosi acum 😀
Cu tot respectul pt catalin este prea timd sa conduca TVR , l-am vazut cand ii adresa o intrebare presedintelui si se balbaia rau tare ,parca era clasa I si abia invata alfabetul. Si chiar dc si-ar dori sa conduca TVR nu ar accepta din orgloliu sa nu se asocieze cu PDL ,pt ca el este foarte cinstit sia asa niste hoti nu???

Sanatate multa!

Cosmin  •  29 mai 2010, 19:02

Domnule Tolontan, vă rog să renunţaţi la smile-urile astea din articolele de pe site-uri(gsp, dinamovisti,stelisti,etc.), precum şi (în special) la cele din ediţia tipărită a ziarului.
Sunt penibile si mi se pare deplasat ca un site/ziar serios să folosească aşa ceva.

cristi  •  29 mai 2010, 20:02

dar de zvonul ca esti propus ca ministru al sportului ce spui?

bogdan  •  29 mai 2010, 20:04

Ne indemni la puritate si miscare, la visare si sedinte oftalmologice… sa observam realitatea. Catalin, cum ai putea refuza o asa oferta ??? Poate tie nu ti-ar placea, in schimb noua, da. Nu-mi pari un tip materialist. Ai ceva nobil si cavaleresc in tine. Pari a face mai mult pentru altii decat pentru tine. Gandeste-te ca milioanele de multumiri nu pot fi cumparate cu echivalentul salariului tau actual sau macar ,oprimeaza-mi ura ce o simt acum cand dau pe TVR. Te-am sfatuit de acum doua saptamani sa intri in politica si mi-ai spus ca te simti mai bine asa…. Dar noi, nu !

Raducan Radu  •  29 mai 2010, 20:18

STIMA!

In Romania mai există oameni adevăraţi! Tipi cu deosebită coloană vertebrală care nu ştiu nici să sărute dosuri, nici să le lingă!
Nu sunt entuziasmaţi de „succesuri” portocalii şi nici speriaţi de „conducătorul unic” sau de gaşca condusă de măruntul prim-ministru (mărunt şi la propriu şi la figurat)!
Domnule Tolontan, eşti unul dintre aceştia şi am un respect deosebit pentru cei ca dumneata, care nu sunt putin în această ţară blestemată!
Mi-ar place ca viaţa să-mi ofere posibilitatea să vă cunosc personal.
Cred că am avea multe de povestit atât în domeniul pur sportiv cât şi în cel social!
Cu deosebit respect,

Radu

Nita Valentin  •  29 mai 2010, 20:20

BRAVO TOLO , DA-LE PESTE NAS LA TOTI !

gatineau  •  29 mai 2010, 20:26

pana la urma,daca ar fi o oferta de ce sa nu teduci?ai dejao imagine relativbuna,esti un tip inteligent,si poate ai face putina ordine pe TVR.Nu imi place deloc pdl-ul,dar ar fi un pas bun pentru tine si pentru noi,un om competent intr-o pozitie destul de delicata si influentata politic.

meplusmyself  •  29 mai 2010, 21:26

E ceva in pozitia prezentata in acest articol care imi aduce aminte de celebrul „J’accuse” 😉

ciprian  •  29 mai 2010, 23:22

Tolo, daca nu vrei tu, ma poti recomanda pe mine.

Nu | Calarasi online | portal judeţ Calaraşi  •  30 mai 2010, 9:22

[…] Sursa articol: Nu […]

zorroescu costica  •  30 mai 2010, 10:55

Nu te baga in „balacareala” asta !
Avem nevoie de oameni ca tine.
Altii au renuntat, au plecat sau „au pus botul”
Si tine-o tot asa.
Avem nevoie de adevar, in „functiile” astea de … români !

Un cetatean onest

Ciprian  •  30 mai 2010, 16:49

Ca manager la GSP, cum califici gestul lui Geambasu de a-l terfeli pe Chivu doar pentru ca si-a spus opinia despre presa sportiva din Romania ?

Ovinoalergic  •  30 mai 2010, 19:43

Dupa cum ti-am spus mai sus,******* cu epoleti o sa iasa la rampa…Multe din commenturi sunt „opera” lor marsava!Fii tare pentru ca adevarul sa iasa la lumina si Pinochio sa primeasca ceea ce merita…
RESPECT!

Ovinoalergic  •  30 mai 2010, 19:49

Fii tare pentru ca adevarul sa iasa la lumina si Pinochio primeasca ceea ce merita…un sut in fund din partea istoriei si pedeapasa legala pe care si-o merita.
RESPECT pentru ziaristul Tolontan!

banks  •  30 mai 2010, 21:49

stiam eu, pe baza de intuitie, ca esti un om deosebit.
deci esti. respec.
deci, ce fapte mai ai sa ne povestesti ?
sefu dna, onu, fifa, inca nu te-au propus ? ca prea esti incoruptibil.

Mano  •  31 mai 2010, 0:59

Pacat! Poate ca ai fi reusit sa schimbi mai multe din acesta pozitie. Acoperirea mare a TVR te-ar fi ajutat sa schimbi destine, sa faci educatie, sa pui umarul si mai vartos la cresterea procentului minuscul de cetateni onesti, harnici, intreprinzatori, orgoliosi, educati, care fac tara sa se miste. Pe de alta parte stiu ca cuvintul „compromis” nu prea exista la tine in structura… Dar flexibilitatea si inteligenta DA! Ce *****, doar lucrezi pentru Voiculescu! 🙂

ioan  •  31 mai 2010, 20:03

tolo presedinte!

Comentează