Fluierul din tribune

Ninge ca-n Esenin. E un tip din lotul lărgit al lui Lobanovski.  Scuze pentru dubla aroganţă! Nici unul dintre ei nu are cont pe Facebook, „uită-te la tine, nu înţeleg ce spui pentru că vorbeşti despre două lucruri deodată”, aproape că strigă fata către prietenul ei Mark,  fondatorul Facebook, chiar în prima scenă din filmul scris de Sorkin. Hai că sînt prea multe nume!

duminică, 6 martie 2011, 10:10

Ninge ca-n Esenin. E un tip din lotul lărgit al lui Lobanovski.  Scuze pentru dubla aroganţă! Nici unul dintre ei nu are cont pe Facebook, „uită-te la tine, nu înţeleg ce spui pentru că vorbeşti despre două lucruri deodată”, aproape că strigă fata către prietenul ei Mark,  fondatorul Facebook, chiar în prima scenă din filmul scris de Sorkin. Hai că sînt prea multe nume!

Ninge rău de tot şi Steaua pierde în faţa Braşovului. Au trecut 24 de ani de cînd această echipă o învingea în Supercupa Europei pe Dinamo Kiev, pentru pedanţi iată legătura cu Lobanovski!, 24 de ani în care Steaua şi-a colecţionat, pe baza acelor performanţe, cei mai mulţi suporteri pe care i-a avut vreodată o echipă românească. Chiar şi în Braşov sînt mai mulţi suporteri stelişti decît fani ai „Steagului”. Nu e nimic infamant, aceasta e istoria.

Dar istoria se va termina, dacă nu cumva s-a sfîrşit deja. Nu neapărat cu acest 3-0 uluitor, îngheţat şi divin meritat al braşovenilor în Ghencea, ci cu toată neputinţa din ultimii ani. Steaua n-a fost întotdeauna puternică. Dar niciodată n-au suflat spectatorii în fluier, ca să mimeze că a ieşit mingea afară, sperînd că-i vor păcăli pe oaspeţii plecaţi pe încă un contraatac şi gata, gata să facă 0-4.

Comentarii (88)Adaugă comentariu

Woodstock69  •  7 martie 2011, 0:05

Fluier final:Steaua-FC BRASOV 0-3!Digi se grabeste sa dea legatura la Real Madrid.Recursul e cu ochii pe Steaua si pe posibila demisie a lui Lacatus.Legatura directa in Ghencea: doar conferinta de presa a antrenorului Stelei.Toti o plang pe Steaua,nici o vorba despre meritele brasovenilor,nici macar un contact telefonic cu cineva de la invingatori.Parca Steaua ar fi jucat singura si ar fi pierdut cu 0 la 3! Repet:Brasovul a invins in Ghencea cu 3-0, dar toata lumea sta si plinge pe umarul Stelei.Daca Esenin ar fi vazut acest meci ar fi scris:
„Ce ninsoare deasa a-nceput sa cada,
Pe terenul vitreg, doar Brasovul este.
Din stelisti fac simpli oameni de zapada
Si marcheaza goluri ca intr-o poveste ”
Stegarii au venit de la munte si cu ninsoarea si cu valoarea.
Concluzia: Cinste invingatorilor !

Mircea  •  7 martie 2011, 0:10

Tja…asta este: a pierdut Steaua hai sa facem o tragedie nationala din chestia asta…
Plangem si tanjim dupa niste vremuri mult apuse… Haideti totusi sa lasam Steaua care a apus odata cu 1989 si sa ne indreptam atentia catre alte echipe care merita incurajate… Steaua inca traieste din inertia acelor ani inainte de 1989…

STELISTU  •  7 martie 2011, 0:18

STELISTILOR ECHIPA STEAUA A AJUNS IN ACEASTA SITUATIE DATORITA AMBITIEI NECONTROLATE A LUI BECALI DE A AJUNGE CU ORICE PRET IN LIGA CAMPIONILOR IN TOTI ACESTI ANI CAND CAMPIONA ERA CALIFICATA DIRECT IN LIGA
BECALI A SPERAT SI NU A AVUT RABDARE SA CONSTRUIASCA O ECHIPA ADEVARATA , INCERCAND CU ORCE PRET SI FARA GANDIRE IN STRATEGIE , TRANSFERURI FARA ROST JUCATORI LA RECOMANDARE UNOR PERSOANE NEAVIZATE, ADUCAND ANTRENORI FARA VALORE , CARE NU AU REUSIT SAL FACA SA INTELEAGA FATUL CA IN ORCE DOMENIU DACA NU AI O STRATEGIE ADEVARATA NU POTI REUSI .
ACESTA ESTE ADEVARUL DE LA CARE BECALI TREBUIE SA PLECE ALTFEL STEAUA SE VA DUCE DIN PACATE ODATA CU ISTORIA !!!

Dan  •  7 martie 2011, 0:24

Acei „suporteri” ai Stelei din Brasov, Cluj, Arad, Constanta samd nu stiu nici macar sa-ti spuna 11-le de la Sevilla.
Fanii adevarati din orasele pe care le-am ales la intamplare sunt trup si suflet alaturi de echipele locale. Nu neg, e posibil sa aiba si simpatii pentru unul din cluburile bucurestene, aici e vina presei in primul rand, dar in disputa dintre clubul local si cel din Capitala adevarii fani vor fi 100% de partea echipei din orasul in care locuiesc.

Mircea O.  •  7 martie 2011, 0:26

Nu cunosc vreo explicaţie ştiinţifică care să lege personalitatea, gesturile patronului de prestaţia în teren a oamenilor săi. Dar simplul instinct îmi spune că Steaua şi Dinamo nu au cum să n-o ia la vale, cînd:
– au deja o piatră de moară de gît, un palmares ce nu va fi egalat în veci. Căci nu va mai exista vreun aspirator de jucători ca în vremea lui Postelnicu.
– au drept patroni (cîte unul fiecare…) doi clovni. Îmi pare rău pentru duritatea caracterizării.

ion  •  7 martie 2011, 0:28

bravo gigi!cat ai pariat?FACATURA!!!

Dan din provincie  •  7 martie 2011, 0:40

Steaua va ramane pentru totdeauna in inima noastra! Nu vom putea uita acea seara de mai in care o oamenii din tara intreaga au fost fericiti. Indiferent ce va fi, Steaua ramane STEAUA! Am fost alaturi de ea la marile victorii, ramanem alaturi de ea si la greu. Pentru multi romani, STEAUA reprezinta un simbol. Nu putem uita cum ne-a bucurat viata atunci cand totul in jur era cenusiu! Oamenii de la Steaua vin si pleaca, dar simbolul ramane, iar noi cei care iubim acest simbol suferim si ne bucuram odata cu STEAUA! Multumim Steaua, succes STEAUA!

catalin  •  7 martie 2011, 1:41

@cristian ( 10.50 pm ) pe frontispiciul blogului ” domnului ” tolontan scrie citet JURNALIST GSP, cu toate ca jurnalismul este mort de vreo 40 de ani, iar dansul nu a aflat inca

baixinho  •  7 martie 2011, 1:58

Cătălin, mai triază din comentarii. Sunt greşeli gramaticale care îmi dau usturimi de ochi.

Gigi

diss  •  7 martie 2011, 2:12

Cataline, nu pot sa fiu de acord cu tine! Uite ca mie,ca fost suporter al unei foste mari echipe ( am renuntat dupa infrangerea cu Gaz Metan in Ghencea) nu mi-au dat lacrimile!
Steaua isi merita ,din pacate, soarta! N u poti sa faci performanta cu un patron semianalfabet, cu un conducator .l-am numit pe MM ,care da cu pumnul, cu un antrenor lipsit de coloana vertebrala , cu un jucator care nu poate sa articuleze doua fraze coerente pus capitan de echipa,adica Dodel-Tontonel si cu…Lutu pe post de acordionist sef! Totul are un pret in viata! Din pacate acest pret este platit de suporterii Stelei care sufera si isi aduc aminte cu nostalgie ca : a fost odata o mare echipa numita Steaua!!!!
Pentru „radu raul”: minti cu nerusinare,chiar eu am venit special cu toti prietenii din Italia sa vedem Steaua- Real Madrid si stadionul a fost arhiplin,peste 30 000 de spectatori! Asa sunteti voi oltenii vi se potriveste exact proverbul care spune :” caimele moare de drum lung si prostul de grija altuia!” Tu mai bine uita=te la ce a mai ramas si din Craiova Maxima ,cu un fost brutar ce poarta ochelari de soare indiferent de anotimp si ora, pe post de investitor! Adica la nimic!

io  •  7 martie 2011, 3:11

slabutz articolul. de obicei articolele tale sunt la obiect..
ce rol au sorkin si esenin intr-un articol sportiv?
nu am inteles arogantza.
rahatul amestecat…..

Y!olo » Cătălin Tolontan despre Steaua – Braşov: "Fluierul din tribune"  •  7 martie 2011, 4:04

[…] here: Cătălin Tolontan despre Steaua – Braşov: "Fluierul din tribune" Tags: are-cont, asemenea-diferen, despre-dou, din-filmul, finalul-partidei, ghencea, handbal, […]

inima_de_caine  •  7 martie 2011, 4:12

Mai bine aruncau prosopul…

ciupi  •  7 martie 2011, 5:55

nene, da’ frumos le mai zicetzi! o spun la modul cel mai serios cu putinta si am ceva ani in spate de cand traiesc acest cosmar dumnezeiesc numit fotbal.

RR  •  7 martie 2011, 6:27

Am inteles, va uitati la filme, dar de ce le citati cand vi se nazare? Dupa „a few good men”, acum „social network”. Si nu toti cei care citesc sunt retardati, ca sa le spuneti superior „gata, sunt prea multe nume”. Un fel de „v-am mai invatat ceva si azi, incultilor care n-ati auzit de Esenin si nici macar de Lobanovski. Ce sa mai zic de Sorkin…” Daca tot cautati asemanari, la Kuusisi Lahti-Steaua (0-1), s-a intamplat acelasi lucru, un suporter finlandez a fluierat si a oprit un stelist fugit pe contraatac suficient de mult ca sa fie ajuns de un adversar si deposedat. Dar ma rog, asta e comparatie din sport si nu prea are ce cauta in ziarul asta.

stelist 86  •  7 martie 2011, 6:39

domnule tolontan,frumos articolul,dar nu atacati esenta degringoladei de la steaua,cu toata verticalitatea pe care o aveti ma asteptam de la dv.sa-i faceti o radiografie si lui lacatus,cel putin la nivelul lui MIRONICA,chiar nu vedeti ca acest lacatus ,FOST bun fotbalist NU ARE CAPACITATEA DE A ANTRENA STEAUA?chiar nu vedeti ca este slab pregatit,nu are notiuni de pedagogie,psihologie,nu se perfectioneaza,nu stie limbi straine,DREPT URMARE distruge jucatorii,chiar va este teama sa-i aratati limitele si locul acestui om fara caracter ?in toti de la steaua „loviti” in asemenea momente numai pe el il menajati? DE CE OARE?de cite ori sa mai vina la steaua sa-si arate incompetenta ca sa-l criticati?

Iasi  •  7 martie 2011, 6:59

Am fost vreo 30 de ani suporter al Stelei insa de vreo 4 sunt scarbit de ceea ce se intimpla la echipa. NU rezultatele m-au indepartat ci modul de lucru si mai ales modul in care este folosit numele Stelei pentru o reclama ieftina. Ca sa ajungi ca echipa sa fie confundata cu patronul e prea mult pentru mine, mai ales ca banii nu inseamna in fond decat niste bucati de hartie (La un moment dat nici pe Ceasca nu l-au ajutat la nimic, oricat de multi avea). Asa ca prefer sa ma uit la meciurile lui Manchester United de exemplu si sa cred ca aia e echipa mea de suflet.

Mircea  •  7 martie 2011, 7:14

Ca replica la d-nul „Dan din provincie”aceleasi sentimente au acum si cei care au iubit si continua sa o iubeasca pe UTA,simbolul fotbalului
aradean,pe care cei din cealalta zona a fotbalului vor sa o terfeleas-
ca,atat ca nume,cat si ca reprezentativitate.Chiar daca e un dram de adevar in masura coercitiva luata,nu putem fi de acord cu actiunea de decapitare voit antisportiva.Cine ce castiga din actiunile(pentru ca sunt doua lovituri sub centura)respective??

Wenger Arsene  •  7 martie 2011, 7:43

Nea Tolooo, nu avem curajul sa spunem adevarul! Lacatus si Hagi NU SUNT antrenori. Nu au treaba cu fotbalul, indiferent de cat de giganti au fost ca fotbalisti! Si tragic este ca au tot felul de atarnatori, in presa mai ales, care le induc senzatia ca de fapt ei stiu fotbalul si noi ceilalti, privitorii, suntem prostii. Au avut timp sa demonstreze si nu au facut-o! Cat sa-i mai pacalim cu „ghinionul” si „locul nepotrivit la momentul nepotrivit”???? Daca pana si autodeclaratul „cel mai ghinionist om din lumea asta”, descoperitorul si inventatorul fotbalului – Mircea Lucescu, a reusit sa castige atatea, chiar nu pot reusi mega-geniile Hagi si Lacatus si toti ii lucreaza?? Sa aiba curajul si sa spuna: „STOP! Eu chiar nu stiu meseria asta si nu are rost sa incep sa pacalesc fotbalul.”
Il asteptam pe Hagi la Steaua, pentru ca asa se conduce in fotbalul „profesionist” de la noi, pe ‘hai cu nasul sau cu finul’, sa se (ne) faca de ras inca o data, si dupa aia gata si cu cariera de antrenor a lui Hagi! Trebuie sa acceptam ca nu avem antrenori in Romania si nici nu avem, cu sistemul infect condus de mediocrul Mircea Radulescu, Mircea Sandu si Mitica, eternii nemuritori (pleonasm voit) ai zilelor noastre.

jos_cenzura  •  7 martie 2011, 7:50

Ce-i trist in articolul asta e ca la Brasov sunt (sau erau) mai multi fani Steaua decat FC Brasov. Si cei din provincie se mira ca se face misto de ei… Daca vor scapa de complexul de inferioritate, nu va mai zice nimeni nimic de ei. Iar despre Steaua, tare mi-e frica ca va ajunge un fel de Paris SG, ca toate echipele din Capitala de altfel, iar puterea fotbalului intern se va muta in Provincie. Bine, atunci probabil ca toti brasovenii vor tine cu Galatiul sau cu Poli (FC) Timisoara, cine stie, daca ai lor vor continua sa se zbata in mijlocul clasamentului…

„U” Cluj  •  7 martie 2011, 8:06

Dle. Tolontan , si cind este de spus ceva numai de rau de Steaua , dumneata gasesti ceva ca sa-i lauzi. Steaua nu a avut niciodata cei mai multi „suporteri”. Cei mai multi suporteri , imi pare FOARTE rau sa o spun , a avut Rapidul in anii ’50 , ’60 , 70 si ’80 ,si apoi Craiova. Si tot rapid si Craiova ii au si acum. SUPORTERI , nu simpatizanti pentru cupe si flori. daca media nu ar face atit de multa propaganda acestei echipe infiintate abuziv dupa modelul sovietic , si daca aceasta echipa ar termina citiva ani la rind pe locurile 7-12 , nu ar mai avea „suporteri” nici cit Sportul Studentesc si toata lumea stie asta. Hai sa terminam odata cu circul asta. ne-am saturat de Steaua „voastra”.
P.S.Sper sa-mi apara si mie mesajul. Nu am injurat pe nimeni , nu am folosit un limbaj neadecvat. Va multumesc.

henric al VIII-lea  •  7 martie 2011, 9:07

@diss
Total de acord cu tine. Steaua isi merita soarta si noi o meritam pe-a noastra pt ca il mai suportam pe ciobanul analfabet uzurpator.

PS : I-ai uitat pe marii profesionisti Mache si Ianuli ?

ulyse  •  7 martie 2011, 9:18

Din pacate , asa cum s-a scris si mai sus, lucrurile erau previzibile la Steaua. Este vina exclusiva a lui Lacatus care nu a stiut sa imprime o idee, un stil de joc echipei.
Ce voiati sa faca Becali, sa joace el ?
Cu jucatori umflati de jurnalisti ,cu un MM care apara grupul Urziceni si da dovada de huliganism ( isi sparge telefonul…o Doamne,ce manager…)cu un antrenor facut „fiara ” de presa pe cand el este Blandul Ben ( urla si atat ) : ce rezultate se doresc?
Tatarusanu este indolent , flegmatic si a gafat decisiv la primul gol ( pozitionare jenanta, reactie…zero) , Bonfim este dezordonat si fara „fibra” de fundas,Brandan nu stie ce ar vrea sa joace: fundas, mijlocas,extrema si se crede bun la toate,Geraldo…poate singurul mai rasarit, Galamaz este ori lent, ori prea energic ,oricum sub nivelul Stelet,Ricardo…nu are ce cauta intr-o echipa ca si Steaua, greseste 70% din mingi iar la inchidere nu este peste Bicvaldi,Marinescu incearca sa joace altceva dar nu are cu cine , Banel este uzat si nu „functioneaza ” decat intr-un angrenaj care merge bine, Dodel..vai mama lui de jucator talentat dar pt footbalul in sala,Surdu bun dar nejucat , Bilasco…malai mare , fara talent si mereu in contratimp sau pe jos .
Cam astia sunt Cataline + Gardos, care este mult peste valoarea lotului.
Cu cine sa joace, sa castige cand ei lasa pe Radut pe banca , pe Bicvaldi, pe Sekey,pe Gardos si joaca cu oamenii lui MM ???
Pacat de suporteri…

sorin croitoru  •  7 martie 2011, 9:18

Adevar graiesti, Catalin Tolontan, mi-am permis sa vorbesc asa tinand cont de varsta apropiata si educatia asemanatoare,adevar spun si cei mai multi dintre cei ce comenteaza dar se pare ca adevarul in ceea ce priveste fotbalul ramane undeva in afara preocuparilor celor ce raspund de Steaua acum, de la patronul semianalfabet, trecand pe la managerul cu oarece cultura si o enorma si disproportionata stima de sine, ajungand in final la antrenorul ce ne aduce pe zi ce trece aminte justetea vorbelor din batrani care ne spun ca nu toti imbatranesc frumos. Daca tot ai adus aminte de Esenin, juca pe postul lui Majearu parca in selectionata poetilor rusi, sper sa nu ajung sa spun ca el ca sunt ultimul suporter cu Steaua in glas.

NumaiSport  •  7 martie 2011, 9:35

Tolo, ti-e dor de Steaua?

adain  •  7 martie 2011, 9:38

Surprinzator de bine au jucat stegarii!!!! daca la Steaua ma asteptam sa nu joace nimic, la fel ca-n meciul cu oltenii, brasovenii au jucat f. bine!!!! dar sa nu fiti suparati stelistilor ca o sa mai fie o gramada de astfel de jocuri si o sa radeti si voi de suporterii celorlalte echipe ASA ZISE MARI!!!! asa cum ziceam si dupa prima etapa nu e nicio diferenta intre majoritatea echipelor din Liga I… exceptie fac (la momentul actual) Poli, Otelul si Vasluiul (desi ei stau doar in Wesley!!! ) in rest doar conducatorii orbiti de ambitii vad diferente intre Sportul, Pandurii, Branesti, etc si MARILE GOGOSI UMFLATE Steaua, Dinamo, CFR si chiar si Rapid!!!

lucian82  •  7 martie 2011, 9:50

Pt. toti antistelistii din Romania ‘ bucurati-va ,bucurati-va,bucurati-va!!! savurati momentu; performantele propriilor echipe neexistind, savurati esecurile adversarilor!!

Mihai  •  7 martie 2011, 9:56

Multumim pentru tot, domnule Becali.

liviu  •  7 martie 2011, 10:01

D-le Tolontan,
Aveti dreptate in privinta simpatiei pe care o are Steaua, simpatie castigata de alte generatii de fotbalisti. Ce ma nedumereste este afirmatia, precum ca in Brasov ar fi mai multi stelisti decat Stegari.Televiziunile care transmit meciurile Stelei gasesc fel de fel de ciudati care vor sa se fotografieze cu alde Banel si Dodel prin fata hotelurilor sau la iesitea din stadioane. Dupa care STIREA: STEAUA ARE MII DE SUPORTERI IN ORASUL X.V-as ruga sa va abtineti in a face afirmatii neverificate. Daca scriati ca la Fetesti sunt mai multi stelisti decat suporteri ai schipei locale, erati cat de cat credibil.

Cristi  •  7 martie 2011, 10:20

Poate ca domnul Becali va intelege ca nu e ca in textele de manele si banii nu inseamna valoare decit la nivelul cel mai de jos atat din sport cat si din societate .

NU e suficeint sa bagi bani .

Cred ca multi din boierii zileleor noastre nu sunt capabili sa intelega ca in foarte multe situatii vorba buna si respectul reciproc motiveaza mai mult decit o galeata de bani.

Pentru ca domnul Becali stie forte bine sa motiveze folosind doar banii ar trebui sa gaseasca fotbalisti dispusi sa joace pe bani mai putini insa pe prime serioase la victorie .

In Romania de azi 10 000 de euro sunt bani foarte multi si se ajunge foarte repede la un nivel la care fotbalistii numai stiu ce sa faca cu bani si se multumesc sa-i piarda prin cazinouri sau cu femei de lux.

Un astfel de stil de viata nu conduce la performanta in sport.

ba(la)nel  •  7 martie 2011, 10:46

Ce ziceti de „gestul” siropos al lui Mimi Stoica? A vazut el prin alte tari ca asa se procedeaza si ce-a zis el: hai ca bag o telenovela pe stadion, asa vad fraierii aia de suporteri ca eu sunt „unul de-al lor” si, cine stie, poate asta va conta in viitor…
Daca vine Pitruca, ma zboara de nu ma vad…asa, smulg o lacrima, si papagalii vor tine minte, nu voi fi huiduit…
Pana acum cateva zile, era mare prieten cu Lacatus…acum declara ca „daca Becali vrea sa se bage la echipa, dupa meciul de ieri, e indraptatit s-o faca”…halal prieten…cu alte cuvinte, baga-te patroane, eu oricum sunt pres aici, da-l in colo pe prietenul meu Marius, totul e sa raman eu aici…
Si daca vine Piturca, ce faci, perversule?
Deja imi provoci sila…

senateo  •  7 martie 2011, 10:52

Candva se facea gazetarie sportiva adevarata in Romania, era pe vremea cand exista un mare gazetar pe nume Ioan Chirila. Pe atunci gazetarii erau obiectivi, orice cititor din orice colt al tarii regasea pulsul favoritilor lui in cronici. Acum gazetarii sunt din Bucuresti si plang toti cu lacrimi de crocodil pentru o singura echipa si un singur sport. Provincia desi e mai frumoasa , mai puternica, mai curata, este ignorata si bagata mereu sub pres de GSP. Pacat ca exista viziunea asta nedreapta a gazetei si nu sunt promovate valorile adevarate, de exemplu jocul Brasovului de aseara.

tanar viitor pensionar  •  7 martie 2011, 11:18

Am scris tuturor colegilor dvs, dvs si echipei de investigatii, ca inca continuati…si astazi, sa umpleti primele 6 pagini cu Steaua, chiar si in declin. Face rating, nu-i asa, dar eu de peste 6 luni nu mai cumpar gazeta.
Daca ati facut investigatii la stadioane, sali de sport, patinoare, de ce va incapatanati sa faci investigatii si la Stadionul Cotroceni, la echipa Progresul. Ce credti ca nu faceti rating la ziar? Progresul, national au fost echipe de traditii, care o batea pe Steaua lui Flocea in Ghencea, dar atunci acest rezultat l-ati consemnat nu in 6 pagini, ci la pagina 6.
Imi pare rau de dvs. care sunteti un profesionist. Dovediti in continuare.

vasglo  •  7 martie 2011, 12:06

Tolo,
Aia cu…”niciodată n-au suflat spectatorii în fluier, ca să mimeze că a ieşit mingea afară, sperînd că-i vor păcăli pe oaspeţii plecaţi pe încă un contraatac…” e rautate de suporter, n-are de-a face cu comentatorul sportiv. Da, Steaua a fost penibila aseara, facand sa se vorbeasca de o victorie a Brasovului in Ghencea dupa…41 de ani. Desigur, o echipa care a ajuns sa fie batuta la ea acasa dupa 41 de ani, chiar si 3-0, e un nimeni!:) Ma asteptam ca „analistul” din tine sa observe ca singurii antrenori care au facut performanta in Ghencea sub Becali sunt cei care s-au bucurat de increderea lui sau a lui Stoica, pentru ca au dovedit ca sunt ANTRENORI, adica:Piti, Protasov si Oli..Restul nu au contat, ca sunt slabi, cu exceptia poate a lui Dorinel, dar el a fost indepartat la presiunile varului Giovani(pe asta vad ca nu o mai spune nimeni…). Niciunul dintre ei nu fost „mazilit” de Becali. Au plecat cand au vrut ei, la mai bine, cu „carte de vizita”, spre regretul lui Becali. Steaua va avea din nou rezultate cand unul din acestia, sau altul din aceiasi categorie, va reveni/veni la Steaua. Cat despre Becali, el este asa cum l-ati „modelat” voi, presari sportivi, care-i folositi lipsa de intelect dupa bunul vostru plac.. Nu cred ca exista presar sportiv onest care sa nu vada ca jucatori ca Dica (cel de acum), Burdujan, Bilasco, Brandan s.a. cam fac figuratie la Steaua, joaca la alibi, ca jucatori ca Gardos, Surdu, Radut, Matei si, mai noul Maicon, ar trebui sa joace mai mult, sa li se acorde o atentie deosebita, sa fie sustinuti. Ei prefera,insa, in mod josnic, sa spuna ca daca Becali se pronunta astfel, se amesteca in echipa, se baga peste antrenor. Domnule, e fotbal, ce naiba! Si Manchester o mai ia din cand in cand cu 3-0, si nu se grabeste nimeni sa scrie „necrologul” lui United! Da, Becali e de vina ca acum provincia castiga campionate, ca Steaua lui a facut posibila ca o echipa romaneasca sa se califice direct in Liga Campionilor. Si in provincie sunt oameni de afaceri „abili” care nu puteau rata sansa..Eu sunt convins ca daca Steaua era pe primul loc si juca ca Otelul, tot se gaseau confrati presari care criticau jocul Stelei, pe antrenor si, mai ales, pe Becali..Caci, pentru voi, presarii,.. „Becali e in toate, in cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare..”:)

ulyse  •  7 martie 2011, 12:23

Lacatus si-a dat demisia, va antrena Edi Iordanescu…Doamne,nu ma lasa…
Steaua nu este ceea ce vrem noi suporterii si presa care o tot umfla pt ca se vinde bine, Steaua a ajuns jos…jos de tot.
Din pacate a ajuns jos cu un lot din care 1/2 au fost campioni cu Unirea iar ceilalti maaaari sperante si talente.
Amatorism, nepricepere,aere si fite ,un haos de nedescris in teren si in afara lui.
Nu ma uit la prea multe meciuri din campionatul intern, ma uit doar cand joaca Steaua si rar, foarte rar (integral) la cate un meci mai cu miza.
Asteptam insa ziua, ora , minutul cand incepea meciul Stelei sperand si suferind la fiecare pasa, gol.
Aseara am fost tintuit intr-un fotoliu si aveam sentimentul ca EU pierdusem ceva de pret, ca eu pierdusem o competie .
Simteam cum ma apasa in piept neputinta jucatorilor, aroganta si incultura conducatorilor dar mai ales dezamagirea ca Lacatus a clacat.
Dodel, Banel,Ricardo…sunt nume de desene animate si nu de fotbalisti.
Hagi va plati si el cu varf si indesat ca a crezut in „steaua” Stancu, simultan cu scadenta care-i vine lui Lacatus pt ca a crezut in Becali,MM ( ce curva de om, cata fatarnicie si aroganta la un „nimeni” al fotbalului )si de ce nu, in capacitaea lui de a fi antrenor.
Iata ca in acelasi timp doaua mari nume ale footbalului nostru esueaza in antrenorat…intamplator sau nu.
Am trait tot timpul cu sentimentul ca Steaua va castiga pana la urma, ca va veni cineva cu tava de jaratec si ca jucatori-si vor lepada pielea de porc si vor ramani in cea de fotbalisti.
Nu s-a intamplat asta, pt ca nu era doar o intamplare, un ghinion = asta era valoarea.
Mai e atat din campionat , iar eu nu mai am pt ce sa-l urmaresc…
E un sentiment de frustrare, ura si lehamite pt ca mi-au rapit placerea de a visa, de urmari o competie in care cei pt care pun suflet aveau o sansa.
Tara lui „Mitica” are „Liga lui Mitica” si toti miticii de la jucatori la conducatori cu buzunarele pline de euro ( nemeritati) se gandesc mai mult la Bamboo decat la footbal.

laurentiu  •  7 martie 2011, 12:31

Asteptam o conferinta de presa a lui M.Stoica,in care sa-si anunte DEMISIA.Ar fi un gest de onoare si de demnitate pe care noi ADEVARATII SUPORTERI ai Stelei,l-am aprecia.Nu a facut nimic pentru aceasta echipa de cand a revenit.Este un PRES in fata lui Becali,dovada fiind transferurile facute peste capul lui.La urmatorul meci Steaua va avea 19 SPECTATORI,toti Machidoni.MI-E SILA DE VOI.

marius  •  7 martie 2011, 12:40

minunata scriitura; primele doua fraze canta – ca-ntr-o carte de chirila

porta  •  7 martie 2011, 15:10

Nu cred ca trebuie sa ne mai minunam cand una din echipele ‘de trista amintire’ pierd. Este bine ca se intampla asa, cu asta campionatul castiga in atractie (nu neaparat in calitate). Atractie fiind in final un factor economic, dupa care pot profita… uni sau altii.

Comentează