Seful tipografiilor „Adevarul” a demisionat

Stefan Bara, directorul general al celor cinci tipografii Adevarul (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Petrosani) a demisionat vineri, in urma unei discutii finale cu Peter Imre, general managerul trustului.

duminică, 13 martie 2011, 1:14

Stefan Bara, directorul general al celor cinci tipografii Adevarul (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Petrosani) a demisionat vineri, in urma unei discutii finale cu Peter Imre, general managerul trustului.

Bara, adus la Adevarul acum 4 ani, la inceputul investitiei, pentru experienta sa tipografica masurata in decenii, lucrase initial ca director la tipografia Garamond din Cluj, cumparata intre timp de Dinu Patriciu. Motivul demisiei, transmis informal de Bara catre colegii sai de la tipografiile din tara, este faptul ca, desi inregistreaza profit, tipografiile au ajuns sa aiba probleme cronice cu hirtia, intretinerea rotativelor, placile si cerneala din cauza neplatatii furnizorilor, in conditiile in care situatia financiara a trustului apasa tot mai mult inclusiv asupra  entitatilor profitabile.

Comentarii (6)Adaugă comentariu

de la insider  •  13 martie 2011, 13:52

intrebati-l pe Patriciu si de ce nu-si plateste constructorii care-i fac magazinele Mic. si la cit ii plateste pe aia care-i plateste, si pe citi dintre ei ii paste falimentul pentru ca au avut ghinionul sa lucreze cu acest capitalist care se poarta cu ei mai rau decit se poarta statul, si exact cum s-a purtat el insusi cu statul.

Stefan Bara, seful tipografiilor 'Adevarul', a demisionat – Tolo.ro  •  13 martie 2011, 14:07

[…] in urma unei discutii finale cu Peter Imre, general managerul trustului, scrie Catalin Tolontan, pe blogul lui. […]

az  •  13 martie 2011, 16:35

se mai duce unul…

cezar  •  14 martie 2011, 19:16

Eu ma gandeam cacapitalismul feroce al lui Patriciu ii aduce ceva profit la Adevarul. Fara impozite mari, dar totusi, fara probleme la cash-flowuri…

Hopa Mitica  •  14 martie 2011, 19:34

Platile furnizorilor sunt cea mai mare problema la Adevarul, sunt restante de milioane de euro de luni de zile. E jale, fratilor; compania e un urias cu picioare de lut, iar Imre freaca menta.

publicitarul  •  14 martie 2011, 23:52

se scufunda barca lui dinu paturica… pacat de unii oameni de acolo…

Comentează