Șereș și Negrea, mai ușor cu jurnalismul pe bandă!

Azi am gasit, in Money Express, citeva declaratii ale lui Codrut Seres in care spune ce anume asteapta el de la jurnalisti in sensul modernizarii profesiei.  „Îmi doresc ca ziaristul să livreze pe online fotografia și informația imediat ce o obține. Acum se întâmplă invers, scrie materialul pentru print și, de obicei, n‑are chef sau uită să o mai dea și pe site“, spune Șereș.

marți, 17 mai 2011, 6:33

Azi am gasit, in Money Express, citeva declaratii ale lui Codrut Seres in care spune ce anume asteapta el de la jurnalisti in sensul modernizarii profesiei.  „Îmi doresc ca ziaristul să livreze pe online fotografia și informația imediat ce o obține. Acum se întâmplă invers, scrie materialul pentru print și, de obicei, n‑are chef sau uită să o mai dea și pe site“, spune Șereș.

Mai incolo, el da exemplu pozitiv pe online Gazeta Sporturilor, multumim!, mai bine nu. Ramine NU, asa cum am spus acum o jumatate de an, cind m-am opus ca Seres sa detina ORICE functie in Consiliul de Administratie sau in ORICE alta entitate legata de Gazeta Sporturilor. A fost un moment critic, dar actionarii au inteles pina la urma argumentele, care tineau exact de zona de credibilitate care apara sau lezeaza un ziar. Seres a fost prezentat ca presedinte la Intact Media Group, mai putin gsp, unde a fost numit altcineva in Consiliul de Administratie.

Regret ca am avut dreptate. Nu am nici o simpatie pentru felul in care a actionat jurnalistul Stelian Negrea, care sustine ca a acceptat ordinele de a scrie si a difuza pe TV stiri in functie de liste pentru ca, dupa luni de zile, sa joace scena disidentei. In Evenimentul Zilei, Negrea a spus clar, fara sa realizeze cit de grav e ceea ce spune, ca el s-a dus cu lista de firme la Seres ca sa vada ce are voie sa dea pe post si ce nu! Olimpiada eficientei „pe judet si pe cifra de afaceri”.  Cind accepti, ba ai si intiative sistematizante in acest sens, esti mincat ca jurnalist. Si cind iti inregistrezi directorii pe banda pentru santaj, nu uita ca instrumentul santajului esti tu!

Discutiile lor, asa cum reies ele din inregistrarile facute de Negrea, mi se par discutiile intre doi caraghiosi care au senzatia ca au lumea la picioare si firmele in buzunarul cel mic. Nu spun ca e acceptabila convorbirea, ci doar ca am dubii majore ca lucrurile ieseau asa cum se umflau ei in pene. Redactiile sint organisme mult mai complicate si gasesti in ele resurse reinnoite de onoare, de curaj si de valoare pe care dialogurile de circiuma nu le iau in seama.

Calitatea prestatiei profesionale a lui Negrea si scopurile sale nu fac mai putin grave dezvaluirile lui. Episodul arata ca  numirea lui Seres in fruntea trustului Intact a fost o eroare si, de aceea, declaratiile lui, date taman in aceste zile, despre cum ar trebui sa lucreze ziaristii mi s-au parut total nepotrivite! Nu vreau sa aflu de la Negrea cit de comandati sint majoritatea jurnalistilor de la Antene si de la ziarele Intact, pentru ca nu e adevarat!, si nu vreau sa vorbeasca Seres despre viitorul presei.

Comentarii (32)Adaugă comentariu

Suporter  •  17 mai 2011, 19:22

Am cateva intrebari pentru dvs:
1) Daca oamenii din fotbal ar spune numai adevarul intr-o singura zi (patroni, antrenori, jucatori), cate echipe ar mai ramane in Liga I?
2) Daca oamenii din presa ar spune numai adevarul intr-o singura zi (indiferent de functie), cate ziare s-ar mai vinde in Romania? Cate accesari ar avea site-urile de sport?
Opinie: Traim in Romania si mancam minciuni. Bem in fiecare zi neadevaruri. Daca ne-ar intepa cineva nu ar curge sange din noi, ci minciuna. De ce? Deoarece aceasta acumulam.
3) Ultima intrebare: Care ar fi pozitia dvs in calitate de jurnalist daca s-ar indeplini prima intrebare? Dar in calitate de om?
Cu speranta ca imi veti rapunde, va multumesc !

Cătălin Tolontan  •  17 mai 2011, 19:29

suporter: in ciuda unui mit larg intiparit, ziarele nu se vind cu minciuni, ci cu lucruri reale, care se verifica in timp. In privinta cluburilor si fotbalului, de aceea imi place sportul. pentru ca, indiferent de jocurile de culise, sportul e, totusi, o democratie zilnic validata, pe teren, pe arena, in sala sau in bazin. Nu cistiga de fiecare data cine merita, dar nici nu cistiga la infinit cine nu merita 🙂

Suporter  •  17 mai 2011, 19:43

„ziarele nu se vind cu minciuni, ci cu lucruri reale, care se verifica in timp” – cate transferuri „gata” s-au dat in ziarele de sport din Romania? Cati jucatori au ajuns? …
A venit vara 🙂 Deja incep transferurile. Unii patroni afla din ziare ce cumparaturi fac. Sau mai bine zis au facut deja..

Mihai  •  17 mai 2011, 20:17

Domnule Tolontan, cum puteti spune o asemenea enormitate? „in ciuda unui mit larg intiparit, ziarele nu se vind cu minciuni, ci cu lucruri reale, care se verifica in timp”. Pai de cand sunt pe piata Libertatea si CanCan? 50% din porcariile de acolo sunt miniciuni, inventii ale unor asa-zisi jurnalisti. De ce nu-i penalizeaza cititorii? De ce nu au „murit” aceste publicatii? Cred ca doar ca sa infirme ceea ce spuneti Dvs. sa va faca in ciuda 🙂 Iar daca la Libertatea si CanCan se poate, de ce nu s-ar putea si la o publicatie de sport?

victor  •  17 mai 2011, 20:30

Tolo, intr-un fel admir felul in care te dedici si faptul ca mai ai „stamina” sa continui. Te astept mai la etate cand te vei resemna doar la opinii despre sport.

Breasla asta a voastra, a jurnalistilor, e speciala doar prin faptul ca e publica. In rest, sunteti o adunatura la fel de corupta ca magistratii, sindicalistii, colegiul medicilor si ceilalti baieti din organizatiile de trib.

Un microfon in strada a inceput sa fie privit cu suspiciune si … mai nou, ura.

Cătălin Tolontan  •  17 mai 2011, 20:46

victor: nu am pretins niciodata ca sintem o breasla pura. Sintem la fel precum cei pe care ii pomenesti tu. Si poti adauga: medicii, bibliotecarii, taximetristii, profesorii, pilotii de avioane…

Satmareanul  •  17 mai 2011, 22:07

http://satumaresport.ro/rusionos-concursul-pentru-sefia-djst-a-fost-anulat-inca-odata.html

Rusinos: concursul pentru sefia DJST a fost anulat inca odata
Published on May 17, 2011 by Sport SM · No Comments

Ministerul Educatiei a anulat pentru a treia oara concursul pentru functia de director al Directiei pentru Tineret si Sport Satu Mare. Din nou, fosta participanta la Olimpiada de la Beijing, Cristina Stahl avut cea mai buna nota, dar functionarii ministerului au gasit un alt pretext pentru a anula concursul. De data aceasta au invocat faptul ca la subiectele de la examenul scris au fost prea “mari diferente intre punctaje”. Rusinos este ca un ministru care a studiat in Occident, Daniel Funeriu, si o multipla campioana mondiala si olimpica, Doina Melinte, sefa ANS, prefera in fruntea sportului satmarean, fie pe soferul cu dosar la DNA, Florin Gal, ori pe muzicantul ,Marcel Tarta, fie pe incompetentul si analfabetul Calin Gal. Asta in timp ce o fosta campioana si componenta a loturilor nationale, participanta la Olimpiada de la Beijing, dar si absolventa pe bune de Stiinte Economice, Cristina Stahl, este umilita si batjocorita.

Florin Gal este cercetat de DNA pentru ca a pus mana ilegal pe Hotelul Sport, cu largul concurs al Ministerului Educatiei, Agentiei Nationale pentru Sport si Insitutiei Prefectului Satu Mare.

BP  •  17 mai 2011, 22:22

Catalin, incerci sa te distantezi de breasla din care faci parte si care, intre noi fie vorba, poarta si pecetea ta. Jurnalistul roman, in special cel sportiv, ii depaseste cu mult pe judecatori, taximetristi, medici sau alti asa-zisi corupti. Jurnalistul roman poarta cu el povara crearii unor lideri de opinie din non-valorile diferitelor etape ale existentei Romaniei post-decembriste.
Revenind la sport, voi, Cataline, sunteti cei care au lansat la apa familia Becali, personaje precum Mititelu, Pinalti, Borcea, Copos, Tata Jean, Mitica de la Liga, nasi si alti cumetrii. Stiu atatia ziaristi fosti pro, actuali gsp minjiti pana la infectie de personajele mai sus mentionate. Daca vrei iti dau nume si exemple. Prezentati cu obstinatie orice miscare a unor derbedei ce se lauda cu infractiunile savarsite intru onoarea fotbalului. Nu tot voi, Cataline, sunteti autorii morali ai briliantelor, diamantelor si altor perle sau petarde din fotbalul romanesc? E trist ca medicritatea a invins in multe domenii. Printre ele sportul, fotbalul in general, dar totodata si presa.
Tolo, esti printre putinii care incearca, in ceasul al 12-lea, sa inoate intr-un ocean contaminat de non-valori. Iti urez succes.

zexe  •  17 mai 2011, 22:41

Indiferent cat de mult timp a facut jocurile murdare ale sefului de trust, Negrea si-a castigat verticalitatea prin faptul ca a avut taria sa spuna „Stop, pana aici!”. Nu stiu daca mai exista vreun jurnalist care sa fi avut taria sa isi indrepte coloana vertebrala in fata mogulului, dar daca Negrea a avut aceasta putere, parerea mea, domnule Tolontan, este ca merita pe deplin respectul nostru. Adica al dumneavoastra, al jurnalistilor, al medicilor, al profesorilor, al taximetristilor, al magistratilor, al sindicalistilor, etc.
Domnul Negrea, jurnalist fiind, a actionat cu metode jurnalistice, altfel n-ar fi putut dezvalui mizeria in care a fost silit sa isi faca meseria si n-ar fi putut misca niciun deget in fata presiunilor dezlantuite ale trustului Intact.

corina  •  17 mai 2011, 22:56

Domnule Tolontan asa este nu sunteti o breasla pura dar fata de celelalte categorii sociale sunteti purtatori de opinii, iar ceea ce scrieti poate afecta viata oamenilor.
La doctor de duci ii dai bani si stii ca te trateaza pe tine ca individ asa cu ar trebui si nu apare nicaieri in public, dar unui ziarit care te defaimeaza cotra cost sau la comanda in mod voit cum mai stergi prima imresie a opiniei publice?
Poti publica cate drepturi la replica vrei dar prima impresie nu se sterge.
Imi pare rau ca nu am vazut o condamnare mai vehementa a ziaristilor despre ceea ce se intampla in unele trusturi de presa.
Doream sa vad mai multi ziaristi condamnand cele relatate de dl Negrea in ceea ce priveste modul de incalcare a deontologiei profesiei de ziarist.
Dar poate nu e timpul trecut!

Televiziunile Intact, acuzate la CNA de subiecte comandate si investigatii cu interes | Stiri Curtea de Arges  •  18 mai 2011, 6:35

[…] Stelian Negrea, angajat al trustului Intact, a prezentat marti, la CNA, o serie de inregistrari si mail-uri intre el si Codrut Seres, presedintele Antena Group, pentru a arata ca i se comandau subiecte in cadrul unui departament de investigatii al Intact, dupa cum scrie Paginademedia aici si aici. “Nu am nici o simpatie pentru felul in care a actionat jurnalistul Stelian Negrea. (…) Calitatea prestatiei profesionale a lui Negrea si scopurile sale nu fac mai putin grave dezvaluirile lui. Episodul arata ca  numirea lui Seres in fruntea trustului Intact a fost o eroare”, scrie Catalin Tolontan pe blogul sau. […]

Pop Vasile  •  18 mai 2011, 9:51

Va inteleg supararea! Este dificil de acceptat evidentele ! ACel grup de presa, CONDUS de acel MOGUL, nu este un pension de domnisoare ! Este chiar miezul unei monstruoase coalitii, unde santajul, raptul sunt chintesenta activitatii ! Felicitari pentru aparenta disidenta ! Nu va vad multa vreme pe acolo ! Jocul la doua capete erodeaza !

Cătălin Tolontan  •  18 mai 2011, 10:00

pop vasile: nu e nici o disidenta. Fac ce stiu.

cosmin  •  18 mai 2011, 12:14

din pacate nu e tocmai asa. unele (multe) ziare slujesc exclusiv scopurilor patronilor, componenta de informare echidistanta fiind cvasi-inexistenta. cazul gazeta de la cluj, pe care intamplator il cunosc in detaliile nevazute ale lui, e cel mai bun exemplu. personal nu sunt deloc uimit de imaginea programelor A3 creionata de Negrea. practic, dincolo de scuzele si acuzele deontologice, presupun ca era clar si penrtu tine, chiar fara si fii implicat, ce se intampla acolo. parerea mea. acum ca nu poti, profesional vorbind, sa o admiti, e o cu totul alta poveste. nu vreau sa sune ca vreun soi de acuza, pentru ca nu e. iti admir verticalitatea si nu consider rational sacrificiul suprem pe altarul breslei.

silicon_v  •  18 mai 2011, 12:19

„Nu vreau sa aflu de la Negrea cit de comandati sint majoritatea jurnalistilor de la Antene si de la ziarele Intact, pentru ca nu e adevarat!”

Despre ziarele Intact nu am ce spune: pe cele mai multe nu le mai citesc demult, mai citesc doar Gazeta online. Despre buna-credinta a domnului Tolontan nu ma indoiesc, caci o probeaza de vreo 10 ani incoace, in mai multe „regimuri”.

Dar despre jurnalistii de la Antene.. Sa fiu iertat, dar eu nu mai vad nici cea mai vaga urma de „resurse reinnoite de onoare, de curaj si de valoare” pe acolo. Poate sunt eu rau si vad numai raul din oameni. Sau sunt superficial. Sau nu cunosc lucrurile „ascunse”. Dar chiar nu gasesc nimic pe acolo de acest gen, oricate eforturi as face si oricat de tolerant as fi. Voiculescu, Seres & Co au distrus complet credibilitatea acestor posturi, cel putin in ochii mei.

Cătălin Tolontan  •  18 mai 2011, 12:41

cosmin: nu e vorba de sacrificiu, oricum ar fi o vanitate sa cred ca pot influenta eu perceptia despre presa a oamenilor. Dar eu nu il vad pe Negrea sau pe Seres ducindu-se la Tuca sau Ciutacu la JN si spunindu-le: „Hai sa calcam in picioare firma XYZ!”. Nu vad asta si, crede-ma, am ceva informatii din presa.

Pop Vasile  •  18 mai 2011, 13:00

….eu nu il vad pe Negrea sau pe Seres ducindu-se la Tuca sau Ciutacu la JN si spunindu-le: “Hai sa calcam in picioare firma XYZ!”. Nu vad asta si, crede-ma, am ceva informatii din presa.

Puteti fi, un pic, mai explicit ? Deontologia profesionala, verticalitatea morala, sau, ce nu i-ar lasa sa se duca ?
Sau, poate, niste neica-nimeni, nu ar avea ce cauta in fata lui M Tuca si Ciutacu ?

Cătălin Tolontan  •  18 mai 2011, 13:55

pop vasile: pentru ca s-ar duce degeaba

Cosmin_2  •  18 mai 2011, 14:07

D-nu’ Tolontan, s-o luam pe indelete:
„Nu am nici o simpatie pentru felul in care a actionat jurnalistul Stelian Negrea, care sustine ca a acceptat ordinele de a scrie si a difuza pe TV stiri in functie de liste pentru ca, dupa luni de zile, sa joace scena disidentei. In Evenimentul Zilei, Negrea a spus clar, fara sa realizeze cit de grav e ceea ce spune, ca el s-a dus cu lista de firme la Seres ca sa vada ce are voie sa dea pe post si ce nu! ”
In acceptiunea dvs., nu e nici o problema cu stilul de „jurnalism” promovat pe Antene, problema e cu tradatorul care a dat in vileag stilul de lucru. Si ca sa fie clar, nu denaturat, S.N. s-a dus cu lista de firme dupa ce i-a fost ceruta expres de Seres!! Daca bagatelizam un pic „scena dizidentei”, uitam de ea cum am uitat de un anume patron de fundatie&co. dovedit securist!
„Cind accepti, ba ai si intiative sistematizante in acest sens, esti mincat ca jurnalist. Si cind iti inregistrezi directorii pe banda pentru santaj, nu uita ca instrumentul santajului esti tu!”
D-nu’Tolontan, denaturati din nou, ca sa nu spun altfel: initiativele au venit de la seful direct, cat despre santaj, unde e santajul?? Doar in inchipuirea dvs.!Pardon, in curtea Antenelor, ridicat la rang de jurnalism de investigatie! Daca nu avea dovezi, EVZ nu cred ca publica ceva, iar dvs. nu ati fi catadicsit sa mai scrieti pe marginea subiectului, in lipsa probelor.
„Calitatea prestatiei profesionale a lui Negrea si scopurile sale nu fac mai putin grave dezvaluirile lui. Episodul arata ca numirea lui Seres in fruntea trustului Intact a fost o eroare….Nu vreau sa aflu de la Negrea cit de comandati sint majoritatea jurnalistilor de la Antene si de la ziarele Intact, pentru ca nu e adevarat!”
Numirea lui Seres o numiti eroare. Eu o numesc decizie de business asumata de patron. Legat de ultimul dvs. paragraf, eu chiar am confirmarea, dupa dezvaluirile lui S.N., ca acesta este stilul de „jurnalism” propavaduit de Antene! Si e adevarat!
Ii scrieti unui cititor ca aveti informatii din presa (si ar fi culmea sa nu aveti), dar nu stiati nimic de santajul practicat de colegii dvs. de la Antene? Pai atunci nu stiti nimic din ce poate face sau nu un Ciutacu&co.!
Si daca-mi permiteti, la final:”
„Discutiile lor, asa cum reies ele din inregistrarile facute de Negrea, mi se par discutiile intre doi caraghiosi care au senzatia ca au lumea la picioare si firmele in buzunarul cel mic.”
Ceea ce afirmati aici e modul in care avocatii lui Voicu,Vantu&co.isi apara clientii: pe langa contestarea inregistrarilor, in discutiile telefonice ei doar „se umflau in pene”! Nu e nimic ilegal in asta!
P.S. Un alt cititor va aprecia pt. dizidenta! Mie imi pareti o dizidenta falsa, o „supapa”. Cu parere de rau spun asta!

valerica74  •  18 mai 2011, 14:29

Tolo,din cite stiu eu Voiculescu este nasul lui SERES de cununie cit si nas de botez al fiului lui Seres,asa se explica de ce Voiculescu are incredere in Seres.Sa nu iti mai zic si de strinsa prietenie dintre Seres si Zolt … (unguru care a fost ministru la telecomunicati).De ce nu faci o anchieta jurnalistica sa vedem si noi cum se face presa adevarata in Rominia

vicentiu  •  18 mai 2011, 14:32

Ii este greu lui Seres sa inteleaga ca publicitatea nu se face pe toate statiile TV disponibile in acelasi timp si continuu pentru ca de fapt nu intelege de ce se face publicitatea pe TV (sau in presa, radio, online …)
Ii este si mai greu sa accepte ca un client de publicitate trebuie sa aiba motive rationale sa investeasca.

Problema Trustului Intact este ca „ii este frica” sa functioneze altfel pentru ca asa a functionat intotdeauna.
Motivul NU este lipsa de performanta a angajatilor ci calea facila pe care o aleg marea majoritate si care este „propovaduita” de sus in jos.

Mirajul lucrului obtinut usor este foarte atragator 🙂 Pentru Seres, s-a dovedit a fi doar miraj dar nu cred ca va invata cineva ceva din asta… Au devenit banale situatiile astea. In plus, Trustul are puterea de a se regenera, nu e prima data.

Intrebarea este: si atunci ce faceti? Voi cei din interior inca „neinfectati”. Lipsa de reactie este cea mai rea…
Deja nu mai conteaza ce faceti la nivel individual, trebuie sa faceti ceva in mod organizat ca sa puteti lupta cu un sistem bine pus la punct. (sa ma ierti, dar doar un articol nu este suficient :))

Cătălin Tolontan  •  18 mai 2011, 14:45

vicentiu: gazeta e un fel de actiona colectiv si sistemic, nu e vorba de un articol, ci de un mod de a face business de presa pe care n-am dorit sa-l riscam prin numirea lui seres. Si am ramas fermi pe pozitia asta, asumindu-ne toate posibilele consecinte.

Pop Vasile  •  18 mai 2011, 15:59

Cosmin_2 : Cititi, va rog, cu atentie : L-am felicitat pe Dl Tolontan pentru ” aparenta disidenta ” , iar mai incolo am vorbit de „jocul la doua capete „, care nu poate dura o vesnicie !
Citind cateva interventii, am impresia ca cea mai mare problema pe care o au cititorii fata de Domnul Tolontan, e, ca este angajat ( lucreaza ) ACOLO, pentru ACEL angajator ( mogul ).Oare, daca am sti, cu certitudine, ca Dl Tolontan este, realmente, INDEPENDENT, l-am mai citi ?

marius  •  18 mai 2011, 16:06

corina mai sus are dreptate. Desi eu ma simteam cumva indoit, in secret, mi-ar placea sincer sa vad cativa ziaristi la puscarie. Sau macar condamnati cu suspendare. Imi pare ca scriu asta, poate suna dura, dar unii duhnesc de atata ticalosie (dovedita) incat uneori iti mai scapa si fantasme d-astea justitiare.

Probabil ca e cel mai sanatos pentru democratie ca ziaristii sa aiba dreptul de a minti liber. Insa calomnia ar trebui sa fie trecuta in cazier si insemnata ca infractiune. Macar la obraz sa ii arati oricui ca te-a injurat unul cu cazier.

E cumplit in lumea internetului, cand orice calomnie ramane in Google cache cu zecile de ani, ca oricine sa te poata injura/denigra fara consecinte. D-aici si puterea santajistilor care fac subiectul articolului.

Cătălin Tolontan  •  18 mai 2011, 16:59

Cosmin_2: nu vreau sa va dovedesc nimic, ma tem ca sinteti rau intentionat si ca nu cititi decit ceea ce va convine. Nu fac exercitii de bravura ca sa va conving pe dumneavoastra, e clar ca sinteti populat cu certitudini. Ceea ce fac, fac pentru ca asa cred, nu pentru ca as da vreun examen de independenta sau ca ati avea vreun drept ca din spatele anonimatului sa-mi dati note in privinta felului in care sint sau nu liber

mitica  •  18 mai 2011, 18:07

D-le Tolontan, totusi Cosmin_2 a facut efortul sa va citeasca.Probabil ca tot „anonim” cumpara Gsp, ca n-am vazut la vreun chiosc sa-ti ceara documente de identificare.Doar banii.Si cumpara ziarul daca este un ziar credibil.Un ziar credibil poate fi produs doar de oameni credibili.
Asa ca, oricit de „intepat” ati fi, „anonimii” va vor da note.Si daca notele nu-s de trecere……ginditi-va la Gandul, Cotidianul, Gardianul…

Cosmin_2  •  18 mai 2011, 18:33

D-le Tolontan, nu cred ca sunt rau intentionat: am citat doar din textul dvs., in care vorbiti de santajul si initiativele lui S.N., pe care insa nu le probati. Iar pana la proba dvs., faceti o relatare pe dos a faptelor: santajul e in curtea Antenelor, iar initiativele ale conducerii trustului. Si nu pare sa va deranjeze defel.
Amintiti in treacat ca relatiile dintre cei 2 nu ar fi acceptabile(acesta e cea mai dura pozitie pe care o aveti fata de intregul episod), dar catalogati dezvaluirile ca fiind „un umflat in pene” al celor doi. Pai sunteti mai dur cu Seres cand isi afirma ideile lui despre jurnalism!! Unde e consecventa dvs.?
D-le Tolontan, eu nu va dau nota: v-ati notat singur, cand ati intors capul. Cu stima, Cosmin Farcau.

marian  •  19 mai 2011, 0:34

Cred ca de fapt, Rogozanu explica excelent in editorialul de azi ce s-a intamplat de fapt in ultimii 20 de ani de presa. De citit, il gasiti voi pe criticatac cu un simplu search, mi-e lene sa mai dau link.

george  •  19 mai 2011, 8:09

Tolo il dai pe ciutacu exemplu de verticalitate cand el sta intr-o locuinta sociala ?????????? . din pacate toti sunteti la fel. nu mai stiti sa va faceti meseria. ati ajuns ca amstaff-ul varului meu : stapanul va pune cu botul spre tinta si voi atacati apoi veniti sa fiti mangaiati pe cap.

Cătălin Tolontan  •  19 mai 2011, 13:22

Cosmin_2: n-am intors capul, m-am pronuntat clar, discutia nu are ca cauta intr-un trust de presa, miroase a santaj si numirea lui seres a fost o eroare, el nu are ce cauta intr-o asemenea pozitie. Dvs va faceti ca nu intelegeti dar asta e deja problema dvs nu a mea.

sportsfantv  •  20 mai 2011, 16:38

Mda. E un fel de „kill the print” sau fara „stop the presses”

Unde-i Tolontan? Unde-i CTP? Unde-s Vocile Romaniei jurnalistice? | Steliante – Enemy of the state  •  31 mai 2013, 16:21

[…] https://www.tolo.ro/2011/05/17/seres-si-negrea-mai-usor-cu-jurnalismul-pe-banda/ […]

Comentează