Ne pasă de iPad. Poate prea mult

Miercuri, 25 mai, va apărea ediția de iPad a Gazetei Sporturilor. Instrument modern, imposibil de rupt la conferințele de presă de către cei criticați în ziar, aplicația de iPad a Gazetei va putea fi descarcata gratuit, dar abonamentul costa 2,99 euro pe lună si plata este singura cale de a accesa editiile. Pentru că va conține articole în exclusivitate, pentru că va arăta așa cum nu ați văzut pînă acum o aplicație Apple din România, pentru că lucrurile de calitate costă și pentru că așa sîntem noi, mai răi 🙂

vineri, 20 mai 2011, 1:43

Miercuri, 25 mai, va apărea ediția de iPad a Gazetei Sporturilor. Instrument modern, imposibil de rupt la conferințele de presă de către cei criticați în ziar, aplicația de iPad a Gazetei va putea fi descarcata gratuit, dar abonamentul costa 2,99 euro pe lună si plata este singura cale de a accesa editiile. Pentru că va conține articole în exclusivitate, pentru că va arăta așa cum nu ați văzut pînă acum o aplicație Apple din România, pentru că lucrurile de calitate costă și pentru că așa sîntem noi, mai răi 🙂

Campania de promovare începe azi, prin acest spot de net, în care patronul Stelei sfîsie, furios, Gazeta într-o conferință de presă. Observați că, între timp, Stoichiță a plecat, așa cum scria „ziarul obraznic”. Campania este concepută de Headvertising, iar spotul TV (altul decit cel de net) va fi regizat de Radu Muntean și filmat de Tudor Lucaciu, și ei parteneri tradiționali ai Gazetei Sporturilor.

Produsul si lansarea aplicatiei de iPad costa aproximativ 250.000 de euro, suma investita din profitul ziarului din 2010 si din profitul realizat pina in acest moment al lui 2011.

Lansarea App iPad a Gazetei a fost pregatita citeva luni de zile,  a fost precedata de relansarea siteului gsp.ro, este insotita de schimbarea completa a softurilor si fluxului de lucru din redactie si va fi urmata de lansarea postului de radio gsp, asa cum a anuntat deja Gusti Roman.

Practic, jurnalistii si zona tehnica lucreaza pentru toate platformele de continut ale Gazetei, iar cititorii vor putea alege, in orice moment, dintre urmatoarele variante:

Editia tiparita ramine mediul cu textele cele mai elaborate, investigatii, reportaje, editoriale ample, analize tactice si cu actualitatea diversa.
Siteul gsp.ro, impreuna cu blogurile si platforma de socializare mysport, ofera gratuit miile de informatii in timp real, opiniile la zi, interactiunea cu publicul si dezbaterea vie din jurul sportului in comunitatile de fani.
Aplicatia iPad, platita pe baza de abonament din Apple Store, vine cu aerul unei reviste zilnice premium, extrem de evoluata grafic, cu articole care nu se vor regasi pe gsp.ro si cu facilitatile celei mai populare tablete
mgsp.ro, free pe mobil, are propriul continut, diferentiat si rezumativ, ca o agenda a actualitatii pentru microbistii care vor sa ramina legati de stirile echipei lor si de derularea live a evenimentelor.

Comentarii (60)Adaugă comentariu

un EL  •  24 mai 2011, 22:43

George, revino ti! tabletele nu sunt viitorul, cel putin nu astea de acum si cu atat mai putin ipad ul care este vai mama ei. in rest, fiti beta testeri pe banii vostri, chestie valabila si pentru abonamentul asta. Chiar nu se putea o saptamana gratis?

iulian din roma  •  25 mai 2011, 1:49

Pai si eu din italia cum fac sa am acces la aceasta aplicatie? pot platii cu cardul sau va fii o prostie prin SMS? la plata ma refer!
Fac plata si pentru un an in avans numai sa-l am si eu.

iulian din roma  •  25 mai 2011, 1:53

Acum ca am ramas fara GSP ma multumesc si cu aplicatia pe IPAD ,apropo eu sunt abonat RDS si va urmaream de la inceput de aici din italia ,intrebarea mea ce e de facut in cazul meu si al celor un milion de romani din italia{toti sunt cu RDS AICI}

Dan  •  25 mai 2011, 6:04

Marturisesc ca am fost sceptic – am crezut ca o sa faceti ceva gen Adevarul si Gandul. Sunt cu adevarat impresionat, continut premium fotografii superbe, clipuri video si audio. Articole si comentarii de calitate fara aberatii cu Jiji si femei goale. Keep up the great work!

Cateva sugestii: lasati un sample issue pt cei interesati. De asemena ar fi folositor sa indicati marimea fiecarui numar inainte de download pt cei care nu downlodeaza pe wi-fi. Si cam prea mult fotbal.

Cătălin Tolontan  •  25 mai 2011, 8:26

iulian din roma: se plateste in app store. Dc ai cont in app store platesti imediat, ca la orice aplicatie

dan: multumim, vom repara treptat si vom tine cont de sugestiile voastre. Da, a iesit cam mare prima editie, peste 200 Mbyte

patru despre Gsp iPad « Orlando  •  25 mai 2011, 8:40

[…] lansat aplicatia de iPad, nu am inghitit cei 250,000 euro investitie (produs + spot + campanie) anuntati de Tolo si nici “Premiera premierelor” asa ca am platit abonament pentru o luna – […]

Cristian Moise  •  25 mai 2011, 10:42

Am revenit si doar atit spun: Felicitari GSP!

Cătălin Tolontan  •  25 mai 2011, 12:39

cristian moise: multumim!

orlando: iti multumim si tie. Sint mai mult de 250.000 de euro. Peste 130.000 va fi doar campania de marketing. Platita, fara bartere!

John  •  27 mai 2011, 23:19

Bai Tolontane,

Aplicatia e meseriasa, si imi place ca sunt destul de putin buguri deocamdata, chestii care se pot repara din mers. Cateva sugestii, eu mi-am facut deja abonament pe o luna:

– schimbati chestia aia in care te abonezi automat si luna urmatoare by default, aia e chestie romaneasca. Lasa-ma pe mine sa decid nu va bazati ca suntem prosti si uitam sa ne abonam.
– nu incercati sa puneti mai multe articole din ziar, ci incercati sa puneti totul din ziar si eu sa aleg ce citesc. Sincer iti spun ca ygsp era mult mai bogata decat ce puti voi in editia de iPad.
– incercati sa faceti foldere, un fel de fotbal international, fotbal divizia a, echipa ntionala, handbal, formula 1 si asa mai departe.

Sincer pe mine nu ma intereseaza sa arate bine cat sa contina multa informatie. Si nu uitati de statistici, clasamente, rezultate, si tot asa.

Bafta!

Cătălin Tolontan  •  28 mai 2011, 11:59

John: drag john, ca raspuns la 🙂 iti multumim ca te-ai abonat, ai luat o decizie buna pentru tine, pentru ca nu poti gasi pe net ceea ce apare in ziar, ci doar pe ipad. chestia cu abonament default nu e romaneasca decit daca Steve Jobs e roman 🙂 asa functioneaza app store. foldere le gasesti in stinga sus, la sumar sau pe banda de jos apar; dar da ai dreptate, vom incerca sa le facem mai vizibile

Comentează