Mircea Sandu: „Procurorii nu au dreptate!”

INTERVIU. „N-am folosit Statutul din 2011, ci cel din 2010”, spune şeful FRF

vineri, 28 octombrie 2011, 8:55

INTERVIU. „N-am folosit Statutul din 2011, ci cel din 2010”, spune şeful FRF

– Domnule preşedinte, veţi ajunge la DNA…
– Da, mi-am angajat avocaţi, o să merg şi o să le demonstrez că procurorii greşesc.

– Procurorii greşesc şi cînd vă acuză că aţi dezafiliat Craiova pe baza unui statut neînscris la tribunal?
– Da, ei greşesc! Vă explic. Comitetul Executiv a luat decizia invocînd articolul 18 din Statut, privitor la excludere. Articolul 18, reţineţi vă rog! Aşa prevede Statutul din 2010, cel care era în vigoare şi e în vigoare şi acum. Dovada că nu ne-am referit la Statutul din 2011, care, într-adevăr, nu e încă înregistrat la tribunal, este faptul că în acest regulament din 2011 articolul cu excluderea este articolul 19. Aţi înţeles?

– Vreţi să spuneţi că dacă v-aţi fi bazat pe Statutul din 2011, aşa cum susţine DNA, aţi fi invocat în decizia de excludere articolul 19, şi nu 18, cum aţi făcut de fapt.
– Exact!

– Bine, dar de ce aţi dezafiliat Craiova de vreme ce ea nu v-a dat în judecată?
– Păi, faptul că tribunalul a comis o eroare chemîndu-ne în judecată s-a dovedit apoi! La vremea deciziei, primiserăm trei citaţii ca pîrîţi şi ceruserăm de două ori Craiovei să-şi retragă plîngerea.

– Şi Craiova ce v-a răspuns?
– Că nu ne-a dat în judecată pe noi, ci pe Piţurcă.

– Păi, avea dreptate, nici nu vă dăduse.
– Haideţi, acum serios! Eu să cred o scrisoare a lui Mititelu, care era exclus şi nici nu avea voie s-o semneze, sau actul oficial venit de la tribunal?! Am mers pe actul oficial. Care-i vina noastră aici?!

– Totuşi, Craiova era un membru afiliat. N-aţi găsit alte mijloace să stingeţi conflictul decît măsura extremă?
– Am trimis două adrese oficiale, nu înţelegeţi?! Şi mai e ceva de zis: după părerea mea, e foarte probabil ca Mititelu să fi premeditat să fie exclus pe articolul 18 tocmai pentru că, neplătindu-şi jucătorii în mod repetat, ar fi fost exclus pe acest motiv. A vrut să arunce vina pe FRF, dar nu o să-i reuşească!

Comentarii (91)Adaugă comentariu

ion de la raion  •  28 octombrie 2011, 11:56

gragara frf-ista. cine naiba o sa ne scape de astia doi ? sandu si mitica sunt asasinii fotbalului romanesc.de astia se scapa mai greu ca de ceausescu.am senzatia ca nici justitia nu vrea sa ne scape de ei . totdeuna se gasesc chichite ca sa-i scape. nu mai am incredere in nimeni si in nimic. fotbalul amurit la noi

Dan – Slatina  •  28 octombrie 2011, 12:10

Mititelu – distrugatorul fotbalului oltean. Spune ca a fost executat, dar el uita ce matrapazlacuri a facut: nu si-a platit jucatorii, datoriile catre stat, datoriile catre furnizori. a facut alta societate pt a-i fenta pe creditori, dar se pare ca s-a fentat pe el.

timisoara  •  28 octombrie 2011, 12:14

DREPTATE

aurel avasiloae  •  28 octombrie 2011, 12:19

singurul argument pe care pedaleaza tiranii in aparare este ingerinta justitiei in decizia abuziva pe care au luat o .
in motivarea rezolutiei de incepere a urmarii penale fata de cei care au dezafiliat craiova DNA retine incalcarea procedurilor statutare dezafilierii si a procedurilor premergatoare dreptului la aparare a clubului universitatea craiova .
chiar daca frf va introduce in cazua uefa invocandu se ingerinte in activitatea sportiva a justitiei ,ele vor fi demontate foarte usor de procurorii DNA care au sufiente argumente juridice sa dovedeasca justetea acestui demers .
sandu si dragomir traiesc o imensa eroare invocand statul in stat .se vor convinge ulterior de acest lucru !

ozric  •  28 octombrie 2011, 12:20

Dar cu Poli Timisoara cum ramane? Impotriva lor nu s-a comis nici un abuz?

Ionut Balcesti  •  28 octombrie 2011, 12:24

Aceasta smecherie a ,,hotilor,, care au condus fotbalul romanesc timp de 2o de ani, de a iesi in gura mare prin presa sub deviza…,,CINE TIPA MAI TARE SE SPALA,,pare ca nu mai merge.ORACOLUL DIN BALCESTI…si…NASUL..au format un fel de ,,CARACATITA,,..o organizatie care taie si sinzura dupa bunul lor plac,,care spala bani si care se cred mai presus de lege..fotbalul este murdar de mult..iar acesti oameni sunt ,,PIRATII,, care il conduc.legile lor din statut incalca pe cele ale tarii,iar pina acum au cazut in plasa doar pestisorii mai mici..DNA:,,A sosit ziua sa faci dreptate…sa ne dai un fobal curat si care sa se joace pe teren nu in birourile lor..OARE SE VA PUTEA ASTA IN ROMINIA DE AZI????…MAI VEDEM!!!!

valy  •  28 octombrie 2011, 12:38

bai frate in ce … aputut sa-i bage piti pe hodorogii astia de sandu si mitica!!!

aurel avasiloae  •  28 octombrie 2011, 12:39

cand blochezi dreptul la aparare si incalci grav procedurile statutare si deci nu faci functionala
infaptuirea actului de dreptate te poti adresa justitiei fara nici o alta confirmare.
DNA are sufiente argumente pe baza carora sa dovedeasca justetea preluarii acestui caz in calitate de aparator al legilor pt a da acces liber la justitie acolo unde ea este blocata .!!

stefan  •  28 octombrie 2011, 12:49

Tovarase Nicolae Ceausescu, pardon Sandu. Inaltimea voastra impreuna cu sluga dvs. credincioasa tovarasul Ion Gheorge Maurer, pardon Dragomir, taiati si spanzurati pe toti care „casca gura”! Federatia si liga, din pacate, a ajuns tarlaua personala a unor nenorociti, pripasiti pe langa borcanul plin cu miere si verzisori. Natura fatalista a romanului, ma face sa cred ca, nu se va intampla absolut nimic cu cei doi corifei ai sportului cu balonul rotund. Am sentimentul „deja vu” ca peste 50-100 de ani urmasii de sange lui Sandu si Dragomir vor continua „sa capuseze” fotbalul romanesc care va ajunge in clasament sub Federatiile tarilor Vanuatu si Nauru! Sa traiti multi ani fericiti, ca ne trebuiti tovarase Sandu si Dragomir!

producto  •  28 octombrie 2011, 12:56

bine le-a facut, niste securisiti atat mitica cat si sandu nu se mai satura odata …

Che Guevara  •  28 octombrie 2011, 13:03

Daca Mititelu a facut ceva ilegal va fi si el anchetat si judecat. Dar pana la vina lui Mititelu hai sa ne ocupam de astia de la FRF si LPF sa vedem cum conduc ei fotbalul romanesc. Daca ne uitam la rezultate e clar ca suntem pe locul 50 in lume. Daca ne uitam la cupele europene, e clar ca avem cele mai slabe echipe din Europa ca ne bat toti. Daca ne uitam la grupele de juniori si la fotbalul juvenil vedem ca nu vine nimeni din urma. Daca ne uitam la cazurile Craiova, Timisoara si Bistrita e clar ca fotbalul romanesc se conduce pe baza unor interese persoanle sau de grup. Cat o sa va mai suportam in frunte fotbalului, domnilor MS si DD? Pleacati acum pana nu e prea tarziu!

praetorianus  •  28 octombrie 2011, 13:23

mafiotul federal era obligat sa trimita avocatul federal sa verifice speta dar nu a facut-o…PENTRU CA NU A VRUT!!!

Adrian  •  28 octombrie 2011, 13:33

Salut Catalin,

Ar fi interesant sa stim daca Sandu Mircea atunci cand a vazut motivarea celor DNA legata de articolul x si y de ce nu a iesit si a facut unele precizari, ca doar nu este patron la firma lui tasu.
Si in alta ordine de idei ma enerveaza la culme cum trataeaza pe toata lumea, la conferintele de presa daca este vreo fata necunoscuta repede o da afara, voi ce faceti presa sincer Cataline, este o bataie de joc, uneori am impresia ca vo luptati cu morile de vant!

Pacat
Doamne ce nas da sa dispar din tara asta de rahat condusa de toti neaveniti( nu spun ca eu ar trebuii sa conduc,), as vrea sa apara un Vlad Tepes sa traga in teapa toata aceasta clica care sugruma societatea romaneasca

gigi kent  •  28 octombrie 2011, 13:41

Asta vreau sa vad si confiscarea averii de hotz care o are. Si ar merge si un pik de puscarie si pt Raluca care trage pe nas cu Tiriac junior de ani de zile.

mihai m  •  28 octombrie 2011, 13:57

La mintea lui Sandu nimeni nu are drepate…pacat ca nu-si da seama la virta lui ca nimeni nu este vesnic si intr-o zi o sa „cada”! Ziua parca se apropie..Bine ca avem inca oameni care isi fac treaba corect! Domnii Ioanitoaia si Tolontan..tot respectul!
Un madridista,Mihai!

john  •  28 octombrie 2011, 14:31

poate cineva il pune procuror general pe el

chris  •  28 octombrie 2011, 14:59

Cand o sa-l vedem pe mitichelu la puscarie !!!!….Am sperat ca odata cu disparitia Craiovei de pe harta fotbalistica sa dispara si mizeria de mitichelu din fotbalul romanesc cu scandalurile si jignirile lui , dar vad ca m-am inselat !!!!….Sper sa ajunga la puscarie , numai asa putem scapa de el !!!…Mai ramane iancu ca sa curatam fotbalul romanesc de mahalagii !!!!

itmh  •  28 octombrie 2011, 15:50

da mister,detinatorul absolut al adevarului din aceasta galaxie si ne permitem noi muritorii de rand sa te contrazicem!!!!dicatatorul asta cu limbaj de lemn, ar fi trebuit sa infunde puscaria de ani buni,dar , traim in romania si totul este posibil.justitia nu este pt el, fifa si uefa fiind mai presus de lege in opinia grobianului,care marseaza pe aceleasi pareri neuniforme cu realitatea,disculpate cu probe si nu cu vorbe fara vre-un fel de acoperire!

CiprianM  •  28 octombrie 2011, 16:13

Sa lamurim ceva:
Actiunea penala are ca obiect tragerea la raspundere penala a persoanelor care au savarsit infractiuni. Aceste persoane sunt catalogate ca si FAPTUITOR, INVINUIT si INCULPAT.
In cazul echipei FRF-LPF este vorba de invinuire – urmarire penala. Teoretic ei ar fii nevinovati pana se probeaza contrariul.
Totusi moral si etic, ei n-ar trebuii sa mai fie in functii in acest moment. Imi inchipui ce interese si ce bani se vehiculeaza acolo daca ei sunt asa tintuiti de scaunele lor. Sunt ca niste dictatori cum bine preciza cineva mai sus. Si poate si ei se cred invincibili si nemuritori.Lumea lor, diferita de a noastra….chiar nu le e frica? Corleone si Nasul …..
Si apoi Timisoara inca nu a zis nimic. De-abia astept sa vad ei cu ce o sa iasa la lupta.

emg  •  28 octombrie 2011, 16:25

eu zic ca e nevinovat domne, nu inteleg ce au toti oamenii rai cu el

Mihai  •  28 octombrie 2011, 17:10

Asta CHIAR CREDE CA PROCURORII DNA SUNT PROSTI ? O sa se convinga curand ca se inseala amarnic! De ce nu le-a permis celor de la Craiova sa se apere, de ce au declarat jucatorii liberi daca ei erau sub sechestru ANAF si statul roman a fost astfel pagubit ? Si mai sunt destule intrebari la care va trebui sa raspunda el cu toata UEFA lui daca isi vor baga si aia coada…

jair  •  28 octombrie 2011, 17:37

Iara vorbeste pe langa subiect Mircea Sandu.El spune ca a aplicat Statutul din 2010 cand in realitate conform declaratiei juristului de la FRF ce a declansat actiunea impotriva Craiovei, s-a folosit statutul din 2009.Cine are dreptate.Cred ca in acest caz DNA-ul.

paul  •  28 octombrie 2011, 17:38

Cum va puteti inchipui ca o femeie de peste 35 de ani, grefier la Curtea de Apel a trimis citatii unor persoane care nu erau chemate in proces? Crede cineva ca aceasta femeie avea cunostiinta de existenta acelor comisii la FRF si a hotarat ea sa le cheme in judecata impotriva dorintei reclamantului MITITELU?
Domnule Tolontan, de s-a dus Mititelu la sectia contencios administrativ daca dorea sa se judece cu Piturca? Litigiile de munca se judeca in prima faza la tribunal la sectia a viii-a nu la CURTEA DE APEL SECTIA CONTENCIOS?
De ce nu faceti o copie din dosar ca sa vedeti pe cine a chemat in judecata Mititelu?

jair  •  28 octombrie 2011, 17:44

Pentru numarul 59:il jigniti pe Ion Ghorghe Maurer cand il comparati pe Dragomir cu el.La nivelul de cultura a lui Dragomir, nu poate fi comparat decat cu Emil Bobu de pe vremea lui Ceausescu.

teo  •  28 octombrie 2011, 18:43

Avea juristi la frf care erau obligati sa verifice la instanta daca sunt chemati in judecata sau nu , dar face pe prostu’ crezand ca mai pacaleste pe cineva. S-a terminat pentru ei , posibil PUSCARIE !

Aristotel  •  28 octombrie 2011, 19:50

Deci procurorii gresesc,, iar Mircea Sandu are dreptate ! Te pomenesti ! De ce n-a luat in seama, scrisoarea lui Mititelu? Dar de ce a exclus-o, fara ca aceasta decizie sa fie trecuta prin votul adunarii generale ? Ce inseamna excludere provizorie, cu aplicare imediata, fara drept de aparare ? De ce a dat drumul la jucatori fara a avea acest drept, stiind ca se aflau in custodia ANAF-ului ? Cat crede Mircea Sandu, ca-i mai suportam aberatiile ? Poate raspunde Mircea Sandu la aceste cateva intrebari ? Cu siguranta ca nu ! Ai facut abuz de functie domnule M.S.! Si va trebui sa dai socoteala eventual sa platesti! Cu libertatea, daca se poate !

d(r)ac_impielitzat  •  28 octombrie 2011, 21:09

HAHAHAHAHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Si daca nu v-am spus!!! Exact atunci cand parchetul a emis comunicatul prin care spunea ca au gresit trimitand la FRF instiintarea ca sunt parati in cazul lui Mititelu, am scris si am spus ca asta va fi scuza celor de la FRF si ca arunca totul in spatele statului!!! si acum Mititelule judeca-te cu o greseala facuta de stat, recupereaza-ti pagubelele de la stat. Success!!!
asta este o porcarie, tot ce se intampla, TOT! Sandu si Mitica daca au onoare sa-si dea demisia, si nici macar aia nu le va recupera onoarea pierduta.

samadau  •  28 octombrie 2011, 21:59

Nasule, statutul din 2010 nu prevede ca hotararile din CEx au titlu executoriu, deci chiar si asa daca era, trebuia sa asteptati Adunarea Generala.
Insa la cate abureli ne servesti matale si nea Mitica..te credem pe cuvant ca nu esti altceva decat un INCULPAT, speram si condamnat.

Popescu  •  28 octombrie 2011, 23:54

.. sa ii dea Dumnezeu sa i se stinga spita lu Sandu pe pamant ….

paduke de romania  •  29 octombrie 2011, 0:07

domne, i-as schingiui 24 de ore pe mojicii astia doi Sandu si Dragomir. le-as smulge maselele una cîte una si i-as filma, as pune filmu pe Youtube sa vaza toata Europa. fir-ati ai dreaku de nenorociti, crapa-r-ati în puscarie, viermi de Romania.

STEVEN  •  29 octombrie 2011, 2:48

ALO DNA,
MIRCEA SANDU,spala banii furati prin RALUCA SANDU . Nu ar strica o i\investigatie pe aceasta tema. Apropo … de o clinica medicala a acesteia …. de unde banii…

berea la micul dejun  •  29 octombrie 2011, 3:30

Fratilor, daca intr-adevar vreti sa scapam de mafiotii care conduc FRF, trimiteti pe adresa presedintelui UEFA scrisorile voastre de protest impotriva lui Mircea Sandu.

Adresa:
Michel Platini
UEFA
Route de Genève 46
Case postale
CH-1260 Nyon 2
Switzerland
Fax: +41 (0) 848 01 2727

Ori logati-va pe Facebook si postati pe wall-ul UEFA: http://www.facebook.com/uefacom?sk=wall

Cu cit mai multe mesaje cu atit vom avea mai multe sanse sa scapam de ciuma fotbalului romanesc.

geo  •  29 octombrie 2011, 10:07

abuzurile oamenilor care trebuie sa respecte legea la meciul astra-petrolul http://www.youtube.com/watch?v=ZMLZTFzwgtI suporterii petrolului au intrat la meci cu bilete de 50 ron iar cei de la astra gratis,cei de la astra au avut voie cu steaguri cei de la petrolul nu

paul  •  29 octombrie 2011, 10:49

sa inteleg ca nu va convine comentariul meu? aici s-a terminat obiectivitatea domnului tolontan?

florin  •  29 octombrie 2011, 10:51

statul de drept la nasu inseamna viceversa 19 contra 18, caruta inaintea boilor, mereu, sefu=nasu are dreptate. el nu greseste, nu premediteaza, nu se razbuna. el vine c=o armata de pitifelnici si avocati si demonstreaza ca trebuie ales pe viata. in occident, numai banuiala sau acuzatiile il facea daca are onoare sa-si dea demisia. onoare la nasu , dupa 20 de ani si la corleone dupa 40 de ani, cu 15 mii euro lunar?/hai, sa fim seriosi, daca erau cinstiti, corecti, inteligenti, legisti, nu stateau un mandat intreg in aceste functioi? cine i-a ales? cum s-au reales, cocotat, automentinut? ti[pic romineste.n-aui mama, n-au tata, n-au lege. au regulamentul lor pe care-l modifica dupa bunul plac, dupa legea junglei, dupa baxurile cu vin si gratare, dupa pitifelnici numiti sa le fie slugi. nici in sclavagism, nici in comunism, nasu si corleone nu se mentineau pe viata in functii. braila inlocuita cu iasiul, poli, bistrita, bihorul, craiova inlocuite cu chiajna, mioveni, branesti, vointa, vointa, vointa, etc.
comitetul executiv, plus piturca la puscarie, frf si lpf dezafiliate de la uefa si fifa.adunare generala, pluis presa, avocati si public pt alegerea unei noi conduceri a frf, lpf desfiintata.cataline luati initiativa si refotrmati fotbalul rominesc, structyurile sale mafiote si ilegale. esti o speranta, ti-o spun ca neprieten, dar din respect pt. competenta si vointa ta a lui vochin, radulescu, dan filoti.sunt alaturi de voi.

BABAI  •  29 octombrie 2011, 14:10

VORBA LUI TOMA CARAGIU DIN FILM-NOI NU MAI SCAPAM DE ASTIA TOATA VIATA-ADICA CUM SANDU CREDE PE TOATA LUMEA FRAIERA DACA ZICE CA MITITELU CARE E SOMER ARE ATATEA DATORII LA STAT SI A INSELAT JUCATORII NU IL ARESTEAZA NIMENI SI PE SANDU SI MITICA CARE AU RESPECTAT ;LEGEA’ SUNT URMARITI PENAL SI SUNT MILIONARI IN EURO

stiintza4ever  •  31 octombrie 2011, 5:25

pt baiatul Dan din Slatina: nu cred ca se numeste matrapazlac atunci cand esti dator. datori sunt multi pe lumea asta. dar ce nu vezi tu ca in timp ce mititelu e vezi doamne dator altii care i-au furat puncte pe fata (statisticile arata) si dupa aia l-au delapidat abuziv sunt urmariti de directia nationala anti-coruptie? esti dusmanul lui mititelu sau iti pare rau de cei care au violat craiova ani de-a randul? nici una nici alta? te abtii din solidaritate da marius stan:))

DNA  •  12 noiembrie 2011, 19:47

Daca si ce a facut Comitetul Executiv e abuz in serviciu, pai de maine procurorii DNA ar trebui sa fie sufocati de plangeri contra functionarilor statului, incapand chiar cu procurorii si judecatorii. Singura sansa a procurorilor DNA este sa probeze ca toti membrii Comitetului Executiv au actionat cu buna stiinta, deci in cardasie avand ca scop imbogatirea lui alde Niculae care a luat jucatori craioveni gratis la Astra, a lui Badea care a luat jucatori craioveni gratis la Dinamo, etc etc. Ilogica pozitie, jucatorii Craiovei la momentul excluderii erau deja cu memorii depuse sau neplatiti de luni bune, deci pe picior de plecare.
Decizia de excludere este statutara (altfel ar fi luat pozitie toti membrii LPF si FRF, toate cluburile de fotbal; neluand pozitie si mentinand Comitetul executiv sunt deci de acord cu votul lui).
Ce este interesanta in motivatia amatoristica a procurilor DNA este ca s-a produs un prejudiciu lui Mititelu, pentru ca i-au plecat jucatorii gratis. Numai ca drepturile federative ale jucatorilor erau deja ale Fiscului, deci daca a fost cineva prejudiciat a fost doar Fiscul! Ori nu Fiscul a facut plangerea penala, ci Mititelu – si imediat procurorii DNA s-au conformat, cu circul de rigoare!
Interesant la U Craiova este si faptul ca e in insolventa de ani buni, dar conform money.ro creditorii ei nu sunt decat familia Mititelu, alde Piturca si Primaria si altii trebuie sa stea pe undeva pe la coada, avand ghinionul sa faca afaceri cu un insolvent.
Singurul noroc al paranoicului de Mititelu este ca are un avocat bun iar avocatii FRF-ului sunt zero, iar legile romanesti sunt ca de obicei de o varza desavarsita, incat Mititelu se bazeaza pe chestii semantice de genul ca a fost exclus din FRF, dar nu din competitiile organizate de FRF:) Ca sa vezi!
Procurorii DNA se fac de ras cercetand cu atata tam-tam presupusa pagubire a unei persoane private (mititelu), cand statul e pagubit la greu prin abuzuri in serviciu uriase la fiecare contract semnat care implica fonduri publice!

DNA  •  12 noiembrie 2011, 22:47

Daca decizia de excludere luata de comitetul executiv pare statutara (motivatia fiind in schimb alambicata si cam pripit pusa in practica), ar putea ramane greseala comisiei de competitii de a legitima jucatorii Craiovei la alte echipe.
Ce era insa de facut, dupa ce Craiova a fost dezafiliata, jucatorii puteau ramane la Mititelu si sa joace tenis de picior prin parcuri ca angajati ai U Craiova (cat timp, ca doar Mititelu nu le platea salariile?).
Cand ei au venit la Liga sa ceara sa joace la niste echipe afiliate FRF si sa primeasca salarii, ce era sa li spuna, nu? Adica sa li se ingradeasca dreptul la munca? Sau sa li se spuna duceti-va la ANAF, ca va vinde ANAF la Liga dreptul vostru de a juca, ca ANAF e acum geambas de jucatori, are drepturi de impresar?
Totul e parca din Kafka….

Dinu  •  13 noiembrie 2011, 10:59

Mititelu se plange ca nu a putut sa se apere la decizia comitetului executiv de a-l exclude:)…. tocmai el care suspenda antrenorii cu efect imediat, ba chiar cu bodyguarzii nu-i mai lasa sa intre la munca. Pai cum s-au mai aparat ei de decizia de „suspendare” a lui mititelu? se judeca si acum cu el, dar „suspendarea” s-a aplicat. Si excluderea lui Mititelu s-a aplicat, si se putea judeca in instante civile de acum. Mititelu a preferat tam-tam-ul asta mediatic pe penal tocmai pentru a avea mai mult succes in civil?
Dragomir tot spune ca Mititelu l-a pacalit luand banii din drepturile de televizare pe alta firma, pentru a a pacali Fiscul.
Oare? N-au fost cumva in cardasie? Asta mi se pare fapta mult mai penala din partea amandorura, sau doar din partea lui Mititelu daca Dragomir chiar nu a stiut – si motiv suficient pentru dezafilierea lui Mititelu.

Dinu  •  13 noiembrie 2011, 11:13

Sau chiar daca nu e fapta penala din partea amandurora, cu siguranta e neglijenta in serviciu din partea lui Dragomir, adica cel putin din partea lui Dragomir e penala, e fie abuz in serviciu, fie neglijenta in serviciu.

Comentează