Mulțumim, Nicușor Dan!

Potrivit rezultatelor parțiale de azi de la ora 22, Nicușor Dan a adunat 9% din voturile exprimate în București. Asta înseamnă că l-au votat aproximativ 70.000 de oameni. E pe locul trei în Capitală. Anonimul modest și tăcut, cu puloverașele lui demodate, a adunat mai mult decît numărul de votanți cu care s-au cîștigat Craiova, Clujul sau Brașovul de către candidați susținuți de o notorietate de peste un deceniu și de aparate enorme de partid! Cică la Iași oamenii i-au scris numele pe buletine. Să se știe.

luni, 11 iunie 2012, 11:49

Potrivit rezultatelor parțiale de azi de la ora 22, Nicușor Dan a adunat 9% din voturile exprimate în București. Asta înseamnă că l-au votat aproximativ 70.000 de oameni. E pe locul trei în Capitală. Anonimul modest și tăcut, cu puloverașele lui demodate, a adunat mai mult decît numărul de votanți cu care s-au cîștigat Craiova, Clujul sau Brașovul de către candidați susținuți de o notorietate de peste un deceniu și de aparate enorme de partid! Cică la Iași oamenii i-au scris numele pe buletine. Să se știe.

Probabil că, în clasamentul persoanelor care s-au prezentat în fața alegătorilor pe 10 iunie, ND intră în primii 10 candidați din țară ca număr absolut de voturi cîștigate.

Și asta în condițiile în care, din cauza embargoului televiziunilor, Nicușor Dan este singurul candidat pe care l-au votat mai mulți oameni decît l-au văzut vreodată la față!

Pînă și TVR i-a refuzat expunerea, deși aceasta era garantată legal. Bravo băieți, tot înainte cu serviciul public!

Matematicianul a mai adunat un record haios. A fost plasat ultimul pe ambele buletine stufoase de vot. Și paginarea era făcută într-un mod confuz, din prostie și din întîmplare, evident.

Cei care l-ați votat știți cît de greu l-ați găsit pe Nicușor Dan. Și a fost bine că s-a întîmplat așa! Ca să ajungi la el, a fost nevoie de un test de răbdare și de perspicacitate. Dacă Robert Negoiță ar fi fost plasat astfel pe buletin, cine știe dacă mai ieșea primar la sectorul 3!

În buletinul de vot pentru Consiliul Local al Muncipiului București, unde se pare că va aduna suficiente voturi ca să intre, Nicușor Dan era pe ultima pagină, o pagină izolată de stînga, un nume singur în ditamai dreptunghiul, rezervat listelor de partid. Ziceai că e o eroare de tipar! Te uitai de cîteva ori ca să fii sigur. Un om într-un dreptunghi alb.

Și uite că Nicușor Dan, eroarea aceasta proaspătă de sistem, a umplut mai mult decît o Național Arena! A adunat un stadion plin de oameni care s-au strîns în jurul lui fără să-l cunoască, doar pentru că l-au simțit corect, inteligent și inimos. Un om într-un dreptunghi, căruia îi mulțumesc pentru că a dat un sens votului meu și pentru că a avut temeritatea să renunțe la lehamite, expunîndu-se riscurilor de imagine și uzurii în numele unei candidaturi independente.

Și, pentru ca să fie egal cu el însuși, în timp ce toți sărbătoresc sau contestă, se agită sau pregătesc răzbunări și fac planuri ”pentru la toamnă”, Nicușor Dan, confuz și neștiind prea bine dacă e de bine sau de rău acest 9%, a făcut singurul lucru înțelept în astfel de vremuri și s-a dus să se culce nițel.

Comentarii (81)Adaugă comentariu

Gargantua  •  12 iunie 2012, 10:03

Trebuie sa fii batut in cap sa-l votezi pe unul care scoate o aberatie precum aia cu cotetele de caini in gradinile blocurilor. Mare ti-e gradina, multi prosti!

Catalin  •  12 iunie 2012, 10:15

@petru: asa nu.

mai mult nu se poate? pai trebuia sa-l votezi pe gigi. ala a zis ca’i lasa pe consilieri sa mai si fure. ca asa merge treaba..

Cristi  •  12 iunie 2012, 10:32

Pentru: Titi
Tin sa te contrazic cu un exemplu chiar de la noi: KLAUS IOHANNIS primarul Sibiului nu are un partid puternic in spate si totusi este votat de toata lumea (in Sibiu 95% romani). Este neamt cei drept dar de ce nu am avea si noi romanii „nemtii” nostrii. Trebuie sa acordam o sansa oamenilor ca Nicusor Dan, decat sa mergem pe mana unora care stim ca isi urmaresc interesele personale si ale partidelor din spate. Chiar daca sa zicem prin absurd Nicusor Dan imi va insela increderea in viitor tot nu am sa regret ca i-am dat votul macar am incercat sa dau o sansa schimbarii. Sper ca procentul de 9% obtinut de un independent de care mai mult de jumatate din bucuresteni nici nu auzisera in momentul votului, sa fie un semnal pentru toata clasa politica. Ne-am saturat sa puna pe primul plan propriile interese!

panpage  •  12 iunie 2012, 10:41

Draga Tolo,

Citind ce ai scris tu si ce a scris Vlad Mixich astazi pe hotnews (http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12499194-autoportret-primari-penali-nicusori-dani-mama.htm) am avut un sentiment nou pentru mine, aproape de ura impotriva ta ca nu iti folosesti notorietatea, puterea de influenta si carisma pentru a lupta cu antenele lui voiculescu. Nu stiu daca am dreptul sa iti cer asta, insa am simtit nevoia imperativa sa ti-o spun pt ca luptele tale cu udrea si stadioanele, cu ridzi si sutele de mii de euro duse pe apa simbetei au o miza mica in comparatie cu pervertirea mintilor romanilor, comparabila cu cea realizata de comunisti, realizata de catre antenele lui Voiculescu. Antenele si OTV-ul au o mare raspundere in votarea primarilor penali de catre romani. Orice persoana publica cu vizibilitate care nu striga si nu se opune din toata fiinta lui impotriva otevizarii si voiculizarii Romaniei are o mare vina.

Cu sentimente amestecate de apreciere si revolta,

Noi sprijiniti de voi!  •  12 iunie 2012, 10:41

Bravo lui Nicusor Dan. A creat un precedent si bine a facut. A deschis un nou drum pentru ong-isti. Suntem necunoscuti si fara experienta in domeniul tehnico-administrativ. Ca asi Nicusor Dan. Nu putem sa oferim expertiză tehnico-administrativă şi nicio garantie in sensul unei mai bune administrari a vietii urbei. Ca si Nicusor Dan. In schimb suntem de buna credinta si, mai ales, in „razboi” cu statul. Suntem veritabili „procesomani”. Dar unii pozitivi. Intentam procese fara numar institutiilor publice. Ca si N.D. Desigur,intr-o proportie covarsitoare le pierdem. Ca si N.D. Dar conteaza numai initiativa (combativa si contra statului) in tara asta nătăbâză. Orice „război juridic” cu institutiile statului reprezinta un pozitivism. Concluzia este ca, de acum inainte, noi ong-istii (ca si Nicusor Dan) se impune sa candidam la orice miscare de gen. Si suntem multi, ca Nicusor Dan, luptatori, combativi, educati, scoliti, adevaratii reprezentanti ai societatii civile, bunaoara: Marian Mandache – director executiv al Romani Criss, Georgiana Iorgulescu – directorul executiv de la CRJ (Centrul de Resurse Juridice), Victor Alistar – presedinte executiv al Transparency International, David Mark – director executiv al Aliantei Civice a Romilor din România, Laurentia Mariana Mereuta – vice-presedfinte AEPADO, etc.. Cu totii suntem colegi de breasla (ong-isti) si parteneri in diverse proiecte cu Nicusor Dan. Noi suntem viitorul socio-politic in România si doar noi putem schimba viata romanilor. Acum a fost doar unul dintre noi (N.D.), in viitor vom fi net mai multi. Bazati-vă pe noi. Noi va aparam drepturile impotriva statului român. Asta e telul nostru. Stim ca ne vreti si doar impreuna vom reusi. Multumim pentru voturile acordate colegului nostru si, in prealabil, pentru sustinerea noastra in viitor.

Marian  •  12 iunie 2012, 10:45

Haide-ti sa-l tinem minte si poate candideaza la presedentie, ca tare bine ar fi sa avem un presedinte cu cap limpede si mai ales independent de mizeria tuturor partidelor politice.
In Concluzie Nicusor Dan PRESEDINTE!

Dan  •  12 iunie 2012, 10:50

Poate invatati si voi jurnalistii ca NOI vrem sa promovati mai mult oameni ca Nicusor Dan decat ca gigi becali
veti constientiza vreodata sau conteaza mai mult banii?

Jigodie  •  12 iunie 2012, 11:22

Multi romani il prefera pe Irinel (cu sau fara Moni) ori intregul aparat de hotie al, sa fim cinstiti, oricarui partid. Ce ne liplseste nou ca popor, este doar inteligenta.

Mulțumim, Nicușor Dan!  •  12 iunie 2012, 11:51

[…] Catalin Says: June 12th, 2012 at 10:15 am […]

Cosmin  •  12 iunie 2012, 11:52

Frumos Catalin, bravo si mutlumiri ca l-ai sustinut. Ambele tale articole mi-au mers la inimia, intr-o vreme in care dictatura mediocritatii este din ce in ce mai prezenta, mai sufocanta si mai dezarmanta.

Ii multumesc alaturi de tine si de cei multi care l-am votat, inclusiv bunicii mei, pentru ca a decis sa iasa in fata, sa ne ofere alternativa pe care o asteptam de atat timp, o alternativa de bun simt, de cinste, de educatie, de idei, de discurs si de solidaritate intre cei foarte greu de convins, noi cei care nu putem fi cumparati cu un kil de faina, o sticla de ulei sau promisiuni despre transport gratuit si autostrazi suspendate. E bine ca am avut si ca vom avea si de acum incolo omul nostru.

Mult succes Nicusor!

rix  •  12 iunie 2012, 11:54

De ce l-am votat la P.G pe Nicusor Dan? Cu toate ca principiul votului politic, de la care nu m-am abatut pana acum, ma obliga sa-l votez pe Sorin Oprescu aveam probleme de consiinta. Acum 4 ani a aparut in presa, adevarat sau nu, cum ca in lista de lucrari in baza careia S.O. a primit titlul de profesor universitar unele nici n-au existat vreo data. Pentru mine, care stiu ce inseamna o lucrare stiintifica, fapta este de neiertat. E mai mult decat un furt. A luat locul altuia mai indreptatit. A urcat o treapta care l-a propulsat mai departe. Maine poate doreste sa urce si mai sus. A fost o usurare sa gasesc in cutia postala un pliant care imi cerea votul pentru N.D. Asteptam de mult ca cineva sa vorbeasca in clar despre preturile care se platesc pentru lucrarile publice. Fusesem intrigat cand am aflat ca anveloparea unui bloc de 4 etaje cu 4 scari din Drumul Taberii costa 1,7 mil lei. Acesta, la preturi comparabile reprezinta 1/3 din pretul platit de locatari atunci cand au cumparat apartamentele. Nimic nu mai este supus unui audit in Romania! Banii din Buget sunt ai nimanui, sau mai precis isi stiu locul.

obiectivi si lucizi!  •  12 iunie 2012, 11:57

Foarte fain mesajul de la pozitia 55 („Noi sprijiniti de voi!”). Este de-o ironie fină peste poate. Băi, fratilor, ati innebunit? Pai ong-isti din astia, precum Nicusor Dan (asta), sunt cu duiumul in tara. Cica formeaza societatea civila! Multi dintre ei au intrat in politica sau au colaborat, intr-o forma sau alta, cu domeniul politic (de altminteri, ong-istul in sine este un tip de „politician civil”). Dar nu au miscat nimic, fie ca, odata ajunsi acolo, si-au urmarit prioritar interesul personal sau de grup (propriu sau social limitat: apartenenti, etnici, etc.), fie ca nu au avut pregatirea practica si tehnico-profesionala necesara, dovedindu-se doar buni demagogi (in esenta politicieni veritabili). Pai ce experienta practica sau pregatire tehnică, eventual in administratie (caci asta implica prioritar functia de edil/administrator al problemelor socio-economice si juridice ale urbei) are Nicusor Dan? Sau, fiind indulgenti (caci nu toti candidatii raspund idealului, respectiv conditiilor tehnice ale postului), ce anvergura profesionala si socială are Nicusar Dan? Este vreun matematician (caci asta pare a fi profesia sa de baza) renumit si asumat social? Este vreo persoană asumată social, in orice alt domeniu profesional? Este vreun militant social (ong-ist) renumit si de anvergură, cu notorietate publică confirmată a priori? Mai simplu, a auzit masa votantilor sai de el inainte de inscrierea in cursa electorala, pentru vreo actiune publica in favoarea societatii? Nu cred. Singurul moment in care s-a facut cunoscut, si in final vad insusit, a fost cel in care a intrat in politica (orice cursa electorala implica politica). Deci, mai degraba N.D. este un oportunist si un demagog, ci nu un membru marcant (in orice domeniu al vietii sociale) confirmat si asumat social ab initio, astfel incat sa-mi castige increderea ca poate carmui tehnic problemele administrative ale urbei. Buna lui credinta nu este sufienta, caci aceasta se prezuma, de principiu, in cazul fiecarui candidat. Altminteri, vorba lui „55”, poate candida si pretinde o functie administrativa orice ong-ist sau aiurea (din orice domeniu), chiar daca este vadit lipsit de experienta si expertiza administrativa si sociala sau o anvergura socio-profesionala certa. Desigur, nici ceilalti nu sunt diferiti. Cu mici exceptii: unii cu experienta in administratie si, deci, garanti ai postului de edil, altii cu anvergură profesională si, in consecinta, pretuiti si asumati de catre societate. Dar foarte putini. Concluzia este ca masa candidatilor este una indoielnica, sub mai toate aspectele.

Ov.  •  12 iunie 2012, 12:55

Nu stiu mai nimic despre Nicusor Dan, in afara de ce spune toata lumea, ca e poet, visator, naiv, fara sprijin politic si marturisesc ca de aia l-am si cautat pe liste sa-l votez. In fine. Ideea e ca omul a scos un rezultat excelent, intr-un timp record si cu resurse minime. Adica „tipul” a fost foarte eficient. Pai nu despre asta este vorba ? Nu asta cautam cu totii de fapt, cand punem pe cineva sa administreze un bloc, o firma, o afacere, un oras, orice altceva ? Bravo, d-le Nicusor Dan, habar n-am ce viitor politic aveti, dar dupa parerea mea ati dat un prim examen, l-ati trecut cu brio si ati demonstrat ca se poate. Adica ceea ce era de demonstrat. Felicitari!

grz  •  12 iunie 2012, 13:06

Nr. 62, poate citesti despre Asociatia Salvati Bucurestiul si asa afli si tu ce rol a jucat in Administratia Publica. Faptul ca te roade ca nu e cel mai cunoscut om din categoria sa nu are de a face cu faptul ca este un om onest, muncitor, inteligent…tot ceea ce nu este niciunul dintre politicieni, in frunte cu medicul Sorin Oprescu, alt nepolitician caruia oamenii i-au dat din nou votul! Normal, are totusi „la nivel simbolic”, cum au spus jurnalistii, un partid in spate….

R  •  12 iunie 2012, 13:15

Multumesc, Catalin Tolontan!
Pentru #62: “Este vreun matematician (caci asta pare a fi profesia sa de baza) renumit si asumat social? Este vreo persoană asumată social, in orice alt domeniu profesional? Este vreun militant social (ong-ist) renumit si de anvergură, cu notorietate publică confirmată a priori?”
Va descalificaţi cu asemenea afirmaţii. Aveţi acces la internet, mi se pare :). Exista Google, pentru o minimă informare – folosiţi-l înainte de a debita aşa ceva.

Vlad  •  12 iunie 2012, 13:27

Domnule Tolontan,

Imi puteti spune va rog de ce nu mi-ati aprobat comentariul legat de Mihail Neamtu? Vad aici si postari in care oamenii se si jignesc unii pe altii, asa ca nu inteleg cu ce v-a deranjat comentariul meu.

In rest, respect pentru ceea ce faceti si felicitari inca o data lui Nicusor Dan!

Vlad  •  12 iunie 2012, 13:50

In comentariul anterior, spuneam ca, dupa atatia ani, s-ar putea sa avem si ocazia unui vot pozitiv la parlamentare, prin formatiunea lui Mihail Neamtu.
http://www.nouarepublica.ro/crez-politic-noua-republica/

mutley alexandru  •  12 iunie 2012, 14:07

sunteti tambal ca ziceti ca mai mult de jumate din cei 70k nu l-au cunoscut. l-au cunoscut in mediul online, in principal pe facebook,acolo au intrat in contact prima data si apoi l-au cunoscut personal pe strada, prin oras, la diferite evenimente organizate de el pt a intari si dezvolta aceasta legatura. deci eu zic ca mai mult de jumate din alegatorii lui l-au cunoscut personal, l-au ‘simtit’ si s-au simtit bine si de aia l-au votat. asta arata ca e un om special, ca a fost perceput la un nivel mai mare decat cei care au luat contact cu candidatul pe care l-au ales doar prin intermediul televizorului. scuzati exprimarea( imi vine sa zic exprimatia)greoaie. e sesiune si e cu matematica si mecanica, iara restul sunt departe acolo in spate stand la coada. e criza, nu sunt locuri. spor. o zi buna!

marian  •  12 iunie 2012, 15:51

ce ati avut cu postarea mea d-le tolontan.a fost prea lunga?va e teama de concurenta (nu candidez pt nici un post pentru care as putea intra in conflict cu dvs).nu va convinb criticile adevarate,cu explicatii langa ele?sunt prea periculor pentru publicul dvs?astept un raspuns,altfel nu mai intru pe aici!

nu ca voi!  •  12 iunie 2012, 17:25

pt. nr. 64, repsectiv 65. Ati stiut ceva despre numitul Nicusor Dan inainte de a se inscrie in cursa electorala? A insemnat ceva pentru voi inainte, personajul in cauza? Jurati? De ce nu ati stiut, caci ati avut netul la dispozitie? Pai va spun eu de ce nu. Pt. ca omul asta nu a existat in constiinta si perceptia sociala. El nu reprezinta nimic,individual, la nivel social. Sau nu in asa masura incat sa mi-l insusesc si sa-i dau girul pentru a-mi conduce administrativ primaria. A conduce un ong de nivel mediu, precum Asociatia Salvati Bucurestiul, nu inseamna defel ca-l recomanda ca pe un bun administrator al problemelor diverse (sociale, economice, juridice)ale urbei. Ce-l recomanda pe el in afara de cinste, buna credinta, inteligenta (si toate astea relative si, evident, prezumate, ca doar nu a probat in vreun fel cinstea, onestitatea, inteligenta)? A-i da girul numai pt. ca ne informeaza netul (adica doar in sensul ca este un ong-ist de nivel mediu si local, la nivelul capitalei), ar insemna ca alti ong-isti, de aceasta data cu adevarat marcanti in viata sociala la nivel national, cu ani grei in spate (nu cu o „cariera” de 3 anisori), precum cei indicati in mesajul lui „55” ( Marian Mandache – director executiv al Romani Criss, Georgiana Iorgulescu – directorul executiv de la CRJ (Centrul de Resurse Juridice), Victor Alistar – presedinte executiv al Transparency International, David Mark – director executiv al Aliantei Civice a Romilor din România, Laurentia Mariana Mereuta – vice-presedfinte AEPADO, etc.), ar capata de plano intaietate in astfel de evenimente sociale, precum alegerile. Este evident ca nu i se poate infrange buna intentie (ca de altminteri nici celorlati candidati, a priori), dar aici pun in discutie capacitatatea sa profesionala/administrativa de a conduce fraiele unei capitale. Cunosc persoane cu activitate sociala, din perspectiva ong-ista, net superioara, si in mare parte pro bono, nu platita, sub diverse forme, ca in cazul lui ND…si tot nu le-as da votul politic, pt. ca, sub exigenta proprie, nu-mi garanteaza tehnico-profesional ca pot administra problemele unei urbe. Iar cat priveste anvergula profesionala, doar un pliurd sadea il poate compara pe ND cu unul precum Sorin Oprescu (a nu se intelege ca sunt un votant al lui Oprescu, dar asta a fost racolat in politica tocmai pt. a avea un „nume profesional”, asumat ca atare de catre societate). Voi sunteti dovada limpede ca putina demagocie, putin oportunism, ceva conjunctura…adica cerintele tipice ale politicianului (pe care se dovedeste ca le detine si Nicusor Dan)…si uite ce usor se poate convinge. Asa au facut si ceilalti politicieni cu voi pana acum. Toti v-au dezamagit. Din nou va dati proba maxima a naivitatii si superficialitatii. Pe mine nu ma poate pacali. Nu ca pe voi. Mai ales ca stiu cu mult mai multe…

MihaiSL  •  12 iunie 2012, 18:35

Nicusor Dan a iesit consilier la primaria Bucuresti, astfel ca va avea acces la dosarele primariei, si se va putea ocupa mai bine impreuna cu Salvati Bucurestiul de salvarea spatiilor verzi din parcuri pe care incearca sa puna mana unii, de demolarile caselor vechi sau istorice, de oprirea constructiilor turnurilor mai mari de 13 cetape in zonele unde nu au ce cauta, etc.

jules22_22  •  13 iunie 2012, 0:10

Nu stiu ce a facut…. inainte de ’89 :)dar stiu ca m-am simtit bine cand l-am votat, am fost impacat, nu am mai votat impotriva.
Mi-a dat o speranta pe care o pierdusem. Poate chiar din toamna se va intampla ceva…macar un 10% reprezentare in parlament a bunului simt si a decentei.Ar fi un inceput pt generatia viitoare.

si eu!  •  13 iunie 2012, 11:59

e clar. daca a obtinut nicusor dan locul 4 (dupa partidul lui dan diaconescu), poate oricine. data viitoare ma inscriu si eu in cursa. nu exista criterii, sigur obtin mai multe voturi decant nicusor.

Cipper  •  13 iunie 2012, 12:03

Pentru toti llimitatii care vin cu textul „ce experienta are ND?”, „ce abilitati manageriale are?”, „ce stie despre administratie?” si alte abureli mai mult sau mai putin postace. Va rog sa verificati experienta celui mai votat primar din Romania, abilitatile si functiile pe care le-a avut inainte de a ajunge primar. Ma refer evident la Johannis, care a fost profesor de fizica si inspector scolar pentru 2 ani. Ce experienta avea? Oare sunt oamenii multumiti de el? Ia verificati cu cat a castigat IAR alegerile..

Cristian  •  13 iunie 2012, 15:29

Vai, ce-mi plac toti haterii care au gasit un os in gunoaie si il rontaie cu placere, asa, plin de gunoi cum e. „Ce a facut ND, ce realizari are, de unde are banii de campanie (putini)”.
Bai baieti, dar Basescu ce a facut inainte de a intra in politica? Dar Udrea? Dar Sorin Oprescu? Dar Vanghelie? Dar Elena Basescu? Dar Robert Negoita? Dar Antonie Solomon, ex-ul din Craiova? CE realizari au acesti falnici romani, votati cu incredere de niste posesori de carte de identitate de Romania?
Votati toate nulitatile, toti analfabetii, toti agramatii, toti hotii, toti oamenii despre care se stie ca au furat sau au inselat statul intr-un fel sau altul, dar cand vedeti un om integru (asa mic, sfios si lipsit de priza la masele indobitocite cu click, libertatea si cancan) sariti ca muscati de sarpe.

Alex  •  14 iunie 2012, 9:15

In sectorul 2 Nicusor Dan era plasat pe buletinele de vot dupa partide, adica unde incepeau independentii, al 2-lea dupa Oprescu … cred ca era pagina a 3-a.

ADEL  •  15 iunie 2012, 16:54

nu am putut vota pe omul lui Udrea, prefer USL

My Hero – TM Arhitects  •  24 ianuarie 2015, 11:59

[…] Mulțumim, Nicușor Dan! Cartea te face neprost! pareri despre orice, politica permalink […]

Bogdan Bobolea  •  16 octombrie 2016, 10:39

Bai baieti, daca nu ma insel, ordinea in care se publica partidele /candidatii este trasa la sorti. Asa ca mai usor cu victimizarea lui Neicusor Dan.

BOGDAN Bobolea  •  16 octombrie 2016, 10:59

http://legeaz.net/legea-67-2004-alegerea-autoritatilor-administratiei-publice-locale/art-55-buletinele-de-vot-organizarea-alegerilor Legea-67-2004-alegerea-autoritatilor-administratiei-publice-locale Art. 55 Buletinele de vot Organizarea alegerilor CAPITOLUL II Organizarea alegerilor SECŢIUNEA a 6-a Buletinele de vot Art. 55 (8) Pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot care cuprind liste de candidaţi sau candidaţi independenţi pentru consilieri, pentru primari, precum şi pentru preşedinţii consiliilor judeţene se procedează astfel: a) în prima etapă, listele depuse de partidele politice parlamentare, alianţele politice şi alianţele electorale care conţin cel puţin un partid politic parlamentar se înscriu în patrulaterele buletinului de vot IN ORDINEA REZULTATA DIN TRAGEREA LA SORTI efectuată de preşedintele biroului electoral de circumscripţie judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, în prezenţa majorităţii membrilor acestuia; Concluzie : CITITI, CITITI, CITITI dar VERIFICATI LA SURSA !!!

isidor florin  •  1 februarie 2017, 17:13

Pentru sustinatorii lui nicusor dan prof ratat de mate . Voi este multi si Dumnezeu are gije fe prostti , tipiti, *** , *** , imbecili , dar voi suntei pe linga aia si *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează