Lucaci din cabinetul lui Năstase pe plaja lui Ridzi și acum la Știrile ”depolitizate” ale TVR

Noul director al TVR, liberalul Claudiu Săftoiu, l-a numit șef al știrilor pe Claudiu Lucaci, unul dintre cei care au coordonat operațiunea de imagine și de cumpărare de știri TV a Monicăi Iacob Ridzi, asta după ce fusese purtător de cuvînt și consul în timpul guvernului Năstase.  Am descris aici evenimentele, au protestat și cei de la Active Watch, nu interesează pe nimeni. Bravo, USL, recondiționați competențele pe care le-a folosit PD-L!

joi, 12 iulie 2012, 7:21

Noul director al TVR, liberalul Claudiu Săftoiu, l-a numit șef al știrilor pe Claudiu Lucaci, unul dintre cei care au coordonat operațiunea de imagine și de cumpărare de știri TV a Monicăi Iacob Ridzi, asta după ce fusese purtător de cuvînt și consul în timpul guvernului Năstase.  Am descris aici evenimentele, au protestat și cei de la Active Watch, nu interesează pe nimeni. Bravo, USL, recondiționați competențele pe care le-a folosit PD-L!

Cu fiecare zi, îmi doresc doar un singur lucru: să rămîn la centru, indiferent cît de mic și de stropit din toate direcțiile este acest teritoriu.

Asta nu înseamnă că nu pot cere în același timp demisia lui Ponta și a lui Kovesi pentru plagiat sau că mă voi abține de la vot pe 29 iulie. Pentru că merg ca jurnalist la Jocurile Olimpice, voi vota la ambasada de la Londra, acolo unde probabil de data asta nu se va întîlni viteza de vot care a cuprins ambasadele României la alegerile prezidențiale din 2009. Vorba aia, SIE e ocupat acum cu Știrile TVR, nu mai are timp să organizeze alegerile, faza Top Gear. Hai că nu sîntem toți proști!

Îmi cer scuze, dar mi-e o silă de mă agăț ca disperatul de ce au spus cei de la Criticatac:

”Prin urmare, poziția CriticAtac este de a refuza in mod clar acest nou șantaj din spațiul public românesc care ne forțează la o alegere falsă, la o non-opțiune (pro PDL, anti-PSD, sau invers) și a diverselor forme de reacție urgentă care în definitiv o susțin. De ceea ce avem nevoie în acest moment cu toții sunt un mod de reacție și o alternativă reală la sistemul actual, impunerea unei agende social-politice autentice, iar aceasta nu se poate realiza atâta timp cât râmînem prinși în jocul de putere, de interese și de limbaj al acestuia”

și de articolul Alinei. Numai că acum sînt mai pesimist decît ea.

 

Comentarii (6)Adaugă comentariu

cabrera  •  12 iulie 2012, 20:04

vorbeste presedintele la tvr1

Omi  •  13 iulie 2012, 9:54

din pacata am ajuns in situatia in care eram pe las sfarsitul anilor 1800 cand a aparut celebra fraza ,,Hic! Eu cu cine votez?” cu pdl nu se mai poate cu usl nici atat, dan diaconescu e o mizerie la fel de mare ca si astia, vadim e nebun si probabil incompetent, minoritatile ies din discutie din start, iar unpr e un fel de pdl. deci eu cu cine votez? verzii? pin? sau mai bine se infiinteaza PSLDM o uniune care ii cuprinde pe toti sa poata fura cu totii linistiti cate ceva sa isi bage in voie si sa-si scoata din Statul de drept pentru ca regulile si legile oricum nu conteaza pentru ei (le aplica si schimba dupa cum vor).

Lili  •  13 iulie 2012, 10:36

Lucaci este cea mai inteleapta alegere pe care o puteau face cei din TVR. Este un jurnalist cu experienta, este un om corect . Nu stiu de unde atata inversunbare la tine Tolo impotriva lui. Vad ca ai aceeasi atitudine ca cei de la EVZ si Hotnews , de parca ati scrie toti la indigo! Ceilalati au ramas impartiali si au constat o schimbare benefica. Prea mult noroi care nu isi mai are sensul acum. Lucaci e in pozitia in care va confirma cat de potrivit e in pozitia de director stiri, iar voi in pozitia de a demonstra ca unii jurnalisti nu stiu sa isi faca meseria decat aruncand cu noroi.

Ciprian  •  13 iulie 2012, 16:07

Îi salut pe amfitrionul nostru și pe oaspeții lui!
Înțeleg și apreciez eforturile lui Cătălin de-a pleda tranșant în favoarea descotorosirii acestor structuri de pătura politicului!
Cât despre atitudinea lui nepărtinitoare,pregătită oricând să se manifeste prompt,este fără echivoc!
Într-un context socio-politic diferit,învestirea lui Claudiu Lucaci ar fi fost catalogată ca salutară!
Trecutul mediatic al domnului Lucaci,pe alocuri blamabil, i-a jucat un renghi,poziționându-se împotriva valorii intrinseci ,probate în multe rânduri!
În condțiile în care reticența mult invocată a românilor s-a transformat într-o înfricoșătoare temere de tot ceea ce ne este propus sau impus,această mutare nu are cum să nu trezească suspiciuni!
Cătălin,bine ai revenit, nădăjduiesc că ți-a priit vacanța….

Referendum 29 Iulie 2012 – Pagina 9  •  14 iulie 2012, 5:30

[…] capat,zi-le ca papagalul ala a lucrat si cu madam Ritzi,ok? eu nu am bancuri pe tema asta,el are Lucaci din cabinetul lui N. funny,right? Răspunde cu citat + Răspuns la […]

Lucaci din cabinetul lui Năstase pe plaja lui Ridzi și acum la Știrile TVR | Revista blogurilor  •  15 iulie 2012, 17:04

[…] Asta nu înseamnă că nu pot cere în același timp demisia lui Ponta și a lui Kovesi pentru plagiat sau că mă voi abține de la vot pe 29 iulie. Pentru că merg ca jurnalist la Jocurile Olimpice, voi vota la ambasada de la Londra, acolo unde probabil de data asta nu se va întîlni viteza de vot care a cuprins ambasadele României la alegerile prezidențiale din 2009. Vorba aia, SIE e ocupat acum cu Știrile TVR, nu mai are timp să organizeze alegerile, faza Top Gear. Hai că nu sîntem toți proști!”, scrie Cătălin Tolontan pe blog. […]

Comentează