Alina Dumitru: „Consider incidentul închis”. Badea: „S-a exagerat enorm, am lăudat-o pe această sportivă”

UPDATE Victor Ciutacu: „Am felicitat-o în Jurnalul Naţional pe Alina Dumitru, dar dreptul meu la opinie este liber şi  în opinia mea nu am jignit-o”

marți, 31 iulie 2012, 12:13

UPDATE Victor Ciutacu: „Am felicitat-o în Jurnalul Naţional pe Alina Dumitru, dar dreptul meu la opinie este liber şi  în opinia mea nu am jignit-o”

UPDATE  Chiar acum cîteva minute, la conferinţa de presă, sportivii şi oficialii COSR au anunţat că sînt supăraţi după incidentul de pe Twitter, dar au decis să nu intre în silenzio stampa.

„Nu comentez mai mult, consider incidentul închis”, a declarat Alina Dumitru.

„Şi eu consider incidentul închis. Cred că cei doi regretă şi ei, după cum consider că e regretabil că un antrenor a lovit peste mînă un reporter”, a declarat Morariu

Pe de altă parte, Mircea Badea a spus pentru Gazeta Sporturilor: „Eu am ironizat-o discret pe Alina Dumitru pe Twitter. Am scris: «…o doare mâna cu care votează că i-a făcut brazilianca armbar şi a bătut-o la zero». În schimb, în aceeaşi zi, am lăudat-o timp de peste 10 minute în emisiune. S-a exagerat enorm. Mă bucur că şi ei consideră acum subiectul închis”

Sportivii se gîndesc să intre în silenzio stampa. Întîi informațiile seci și apoi comentariul.

Întîi faptele.
Duminică, Alina Dumitru a declarat pentru Mediafax că nu merge la votul pentru suspendarea președintelui.

„Nu am fost să votez, nu mă bag în situaţia politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Băsescu, nici Antonescu”, a spus Alina Dumitru.

”Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă”, a comentat Victor Ciutacu pe twitter.

„O doare mâna cu care votează pentru că a bătut-o brazilianca la zero”, a scris și Mircea Badea.

Mai tîrziu, după ce un alt utilizator de Twitter a tastat că „Vaca e o vacă pentru că aşa s-a născut”, Ciutacu a adăugat: „Exact”.

Aflată în Satul Olimpic, Alina este afectată. ”De două zile, ea are momente de lacrimi și e supărată în loc să se bucure pentru medalie”, spune cineva din delegația României.

Azi, la Londra, COSR va reacționa și va spune că nu consideră normal ca un sportiv să fie atacat într-un asemenea fel.

”Luăm în calcul și intrarea în silenzio stampa a întregului lot, dar, pe de altă parte, știm că nu toți jurnaliștii au treabă cu ce s-a întîmplat și n-am vrea să-i lovim pe nedrept”, a spus, pentru Gazeta Sporturilor, unul dintre campioni.

Acestea sînt faptele. Acum, separat, opinia.
Multă lume mi-a cerut-o ieri, dar aceeași lume va înțelege că e imposibil să scrii o zi întreagă cu mîna dreaptă despre aurul lui Alin Moldoveanu și, în același timp, cu stînga despre alte subiecte la zi. Și, cine nu va înțelege, îl privește. Nu scriu la somație. Scriu pentru că cred în ceea ce scriu.

Așadar, ce cred? Susțin că Mircea Badea și Victor Ciutacu au greșit grav din punct de vedere logic atunci cînd s-au apucat să împartă oamenii, nu discut că sînt sportivi, după felul în care votează sau nu. E ca și cum i-ai împărți după echipa cu care țin sau după credința lor.

Badea a fost ironic, iar Ciutacu a fost chiar violent în exprimare, confirmarea cu ”vaca” ieșind din matricea unei comunicări civilizate, fie ea și pe twitter.

De multe ori am avut opinii diferite de ale lor, iată că adaug un dezacord. După părerea mea, au greșit în primul rînd în esența în care au judecat situația. Au greșit pentru că au judecat pe cineva după implicarea politică.

L-am auzit pe Mircea Badea, la alte alegeri, spunînd că nu se duce la vot și l-am mai auzit spunînd repetat că nu are nici o speranță că lucrurile se vor schimba vreodată în România. De ce îi reproșează Mircea Badea acum Alinei Dumitru faptul că ea crede exact același lucru și nu e interesată de ce se petrece politic în țară?!

Cei de la COSR, în ciuda faptului că Morariu a criticat permanent puterea portocalie și că Dobrescu e fost liberal, iar au avut decența de a ține departe lotul de orice atingere politică. ”Unii sportivi au votat, alții nu, dar nu contează și nu vrem perpetuarea acestui conflict”, a zis azi Dobrescu.

Pe de altă parte, mai e ceva de spus. Și nu e secundar, ci vital. Dacă lotul intră în silenzio stampa, sportivii vor comite același exces și aceeași eroare de logică pe care le-o reproșez lui Badea și lui Ciutacu.

Da, doi oameni din țară, un jurnalist și o vedetă TV, au fost ironici și, unul dintre ei, violent verbal cu un sportiv. Dar e absurd să pedepsești publicul pentru asta. Pentru că publicul va suferi în primul rînd, nu presa. Și ce legătură e între ziariștii care aleargă aici cot la cot cu sportivii și opinia de pe twitter venită din țară?!

Acum două zile, unul dintre antrenorii de lot a lovit peste mînă o reporteriță de la TVR aflată în zona mixtă, unde accesul e garantat de regulile olimpice. Reportera pusese o întrebare obișnuită, nu făcuse absolut nimic! Nu vreau să mă gîndesc ce s-ar fi întîmplat dacă era invers! Se ajungea, probabil, la propunerea de arestare a celor de la TVR, nu doar la silenzio stampa.

Am dat știrea cu lovirea în ziar, dar n-am acționat altfel și am survolat momentul tocmai pentru că, într-o asemenea tensiune, toată lumea are momente de nervi și oricine poate greși! Trecem peste.

Și mai e ceva. Badea și Ciutacu au dreptul la propria opinie și și-o asumă. Ei nu sînt de acord cu gestul Alinei, eu nu sînt deloc, dar deloc!, de acord cu ei. Și tot așa.

Sîntem la Londra, orașul de unde a venit Ion Rațiu, cel care ne-a spus, uimindu-ne pe toți la începutul  anilor 90: ”Mă voi lupta cu orice preț pentru dreptul tău de a fi în dezacord cu mine!”. Pam, pam!

Sîntem la Londra, aici unde șeful comitetului de organizare, marele atlet Sebastian Coe, de patru ori medaliat olimpic, de două ori cu aur, este criticat vehement de presa britanică pentru locurile libere din tribune. ”Ne simțim trădați de Sir Coe!”, scriu jurnaliștii. În trei zile după ce fusese erou la festivitatea de deschidere, Sir Coe a devenit ținta tuturor ironiilor. Și, credeți-ne, presa britanică e huuuge cînd e vorba de critici.

Sîntem la Londra și, dacă avem impresia că ceva merită apărat, atunci tocmai asta e: sportivii au dreptul de a-și spune poveștile oamenilor. Cu bune și rele. Mai mult ca niciodată, ei vor să vorbească, pentru ca oamenii să știe.

Dacă Ciutacu și Badea nu vor să le afle, e dreptul și treaba lor.

Comentarii (290)Adaugă comentariu

Educatia,cultura,arta,sport ,religie si …medicina!- RadioMetafora.ro  •  1 august 2012, 8:49

[…] vrea sa-i lovim pe nedrept”, a spus un sportiv roman, sub protectia anonimatului, pentru Gazeta Sporturilor. Alina Dumitru, medaliata Romaniei la Olimpiada, jignita grosolan de Badea si Ciutacu Alina Dumitru […]

johnny  •  1 august 2012, 9:23

Bine punctata ipocrizia nelimitata a lui Badea.

daniel viorel  •  1 august 2012, 9:29

Atitudinea celor doi nu are nici-o scuza.
Comitetul olimpic roman trebuie sa-i dea in judecata.
Astept si reactia presei sportive.

sfx  •  1 august 2012, 9:44

Diplomatia este ceva rar – cei doi nu o au in cazul acesta. Este un derapaj deloc controlat al celor doi.
Sunt ferm convins ca in multe randuri oameni cu infinit mai multa putere – si aici ma refer chiar la acea PUTERE de a schimba destine, tari, geografie etc – au dorit sa spuna cat mai raspicat opinia despre ceva, insa nu si-au permis opinii personale.
Cred ca inversunarea politica ii arunca si pe ei in ceea ce ei insisi numesc ” noapte mintii”.
Asta se intampla cand te amesteci in troaca – te mananca porcii!

sfx  •  1 august 2012, 9:44

Diplomatia este ceva rar – cei doi nu o au in cazul acesta. Este un derapaj deloc controlat al celor doi.
Sunt ferm convins ca in multe randuri oameni cu infinit mai multa putere – si aici ma refer chiar la acea PUTERE de a schimba destine, tari, geografie etc – au dorit sa spuna cat mai raspicat opinia despre ceva, insa nu si-au permis opinii personale.
Cred ca inversunarea politica ii arunca si pe ei in ceea ce ei insisi numesc ” noaptea mintii”.
Asta se intampla cand te amesteci in troaca – te mananca porcii!

monica  •  1 august 2012, 10:03

Domnilor Ciutacu si Badea,ca ati jignit-o pe campioana Romaniei ,Alina Dumitru, si odata cu ea pe toti sportivii romani care participa la olimpiada este prima realitate.Iar a doua realitate este ca voi chiar ne credeti prosti pe toti de moment ce ne luati cu abureli de genul ca „nu am zis asa …si ca eu de fapt am laudat-o…”
Deci ,eu zic ca barbateste ar fi sa recunoasteti ca ati gresit si sa va cereti scuze public ,deoarece in primul rand oamenii acestia si in al doilea rand nici romanii nu merita asemenea comportament din partea nimanui.

Lucian Gabriel  •  1 august 2012, 10:12

Domnule Tolontan, va apreciezin general, dar cred ca gresite cand ii tratati pe domnii Badea si Ciutacu ca pe un tot unitar. Domnul Ciutacu este de obicei foarte agresiv pana la insulte si cred si eu ca ar trebui sa-si ceara scuze.
Badea insa nu „a judecat”, a formulat o simpla ironie, ce-i drept cam stupida, dar nu o „judecata”. Nu a atacat „politic” si nu a „jignit” cum sustin alti. La emisiunea de ieri Badea chiar spera ca dvs. sa limpeziti un pic lucrurile.
Lumea judeca emotional, nu logic. „Badea e naspa, ziarul X a zis ca Badea a facut rele, deci ziarul X a spus adevarul absolut.”

O zi buna.

vali  •  1 august 2012, 10:22

Alina Dumitru nu are caracter, e un sportiv bun dar usor limitata mintal!

Cosmin  •  1 august 2012, 10:24

Doamne,sunteti jalnici toti…ce a facut Badea atat de grav incat sa se produca atata agitatie?Cat despre opinii,fiecare le are pe ale lui!
Referitor la cei care critica cuvintele si exprimarile lui Badea,este unul din putini care spun lucrurilor pe nume,gandind liber si exprimandu-si opinia asa cum o si percepe,fara ocolisuri.
Din punctul meu de vedere Badea nu a jognit cu nimic,a facut o gluma(poate nesarata)insa daca urmariti emisiunile mereu a laudat sportivi romani si performantele lor!!!

monica  •  1 august 2012, 10:37

Intr-o alta ordine de idei,opiniile dumneavostra politice sau nepolitice nu ma intereseaza,asa cum nu ma intereseaza nici aceasta mizerie care se numeste politica in Romania.
Din punctul meu de vedere ,nici basescu ,nici antonescu ,nici voiculescu si nici vreun alt „escu” vehiculat in ultima vreme in ultima vreme,NU CONSTITUIE SI NU VOR CONSTITUI EXEMPLE DEMNE DE URMAT PENTRU NIMENI DIN ACEASTA TARA.
Insa sportivii care sunt un exemplu de oameni care au muncit si au sacrificat momente importante din viata lor pentru a aduce FAIMA BUNA lor si tarii in care s-au nascut pot fi un exemplu demn de urmat pentru ca acesta tara sa ajunga intr-o buna zi sa-si recapete locul meritat intre natiunile civilizate ale lumii.

Bogdan  •  1 august 2012, 11:27

Bun, in mod clar cei doi ziaristi au exagerat, au fost rautaciosi. Dar a fost o campanie nebuna pentru referendum, cu multa ura adunata in ambele tabere. Una dintre tabere le cere alegatorilor sa stea acasa. Si ce face poaspata medaliata? Se apuca sa declare, profitand de momentul de glorie, ca nu va vota (raspunzand practic indemnului) si mai zice cu regret ca presedintele a sunat-o data trecuta … Poate n-a vrut dar s-a bagat singura in valtoarea electorala, asa ca nu ar trebui sa se planga !

Sscatalin  •  1 august 2012, 12:05

Am un presedinte las si mincinos. Lipsit de cuvant, lipsit de demnitate. Un smenar politic. Un rasgandac. Si mandru de asta.
Acest presedinte este emanatia perfecta a poporului tiganizat in care s-a intamplat sa ma nasc. Incult dar cu pretentii de smecher. Lenes dar cu gura mare. Paracios, turnator, las, nedemn, dar cu impresii de invingator.
In ziua cu finala d-nei Dumitru am urmarit-o toata ziua. Detinatoarea aurului olimpic era favorita sa isi apere medalia. Speram si ma asteptam s-o faca. Vazandu-i prestatia lamentabila din finala am injurat-o cum mi-a venit la gura. Pentru ca a pierdut penibil, usor, pentru ca n-a luptat, pentru ca nu a avut determinare. Pentru ca, asa cum a spus antrenorul ei, s-a multumit cu putin. Adica a fost romanca. In mintea ei era suficient ca a ajuns acolo. Mersese. Fentase…
Seara urmatoare am auzit despre declaratia ei cum ca nu a votat ca n-a sunat-o nimeni. Soarta a milioane se decide ca ungurii nu si-au dat seama ca Base e de-al lor, pentru ca cineva nu a primit un telefon, pentru ca un presedinte n-are cuvant, demnitate sau curaj… Asta e Romania. Tara in care postacii isi petrec vremea pe net injurand jurnalisti care-si permit sa fie critici sau ironici. Tara in care manelismul a invins din nou. Romania nu mai e roman-ia, tara inrudita cu anticii cuceritori, ci roma-nia, tara tiganilor, unde hotii fura inclusiv in absenta iar presedintele e expert in alba-neagra!

dyno  •  1 august 2012, 12:16

Domnule Tolontan,
Ieri in Marea Britanie a fost arestat de politie ( fara nici o plangere) un adolescent pentru limbaj malitios adresat unuia dintre sportivii olimpici britanici care tocmai ratase podiumul. La noi Ciutacu i-a zis-o pe fata si nimeni nu face nimic. Imi pare rau dar de aceea noi suntem in 1907 iar britanicii sunt in sec. 21.

Cu respect,

Octavian  •  1 august 2012, 12:50

Eeee…. asta e prima reactie normala intr-o tara anormala. Cele doua tabere ar trebuii sa faca pace si sa terminam cu porcariile. In alta oride de idei, am stat cu sufletul la gura (si cu pumnii stransi) urmarind-o pe Alina si Corina… bravo lor !!!… 🙂

Marius  •  1 august 2012, 13:02

De fapt, de ce ne miram?! Stim foarte bine ca cei doi , ca de altfel intreg trustul Intact, chiar si domnul Tolontan,traiesc din controverse( ca sa nu zic scandal). Asa ca le cauta peste tot, iar unde nu exista, le inventeaza.Evident ca nu putea sale scape un astfel de moment.

Dan  •  1 august 2012, 14:16

1) Badea a fost ironic. Ciutacu a fost mult mai acid si a trecut limita cand ALTCINEVA a facut-o vaca pe Alina. Diferenta dintre atitudinea si faptele celor doi e mare. Acum sincer, daca erau alte personaje si nu Badea, nu ar fi fost nici pe aproape acelasi scandal. Pe Ciutacu nu il apar pentru ca personal mi se pare ca trebuia sa-i taie din fasa macaroana aluia cu vaca… Si in general, Ciutacu e violent verbal, de cele mai multe ori total gratuit…

2) Alina a gresit si ea. Daca chiar esti sincer apolitic si nu vrei sa te implici, spui din start „nu ma intrebati de politica”, si nu spui ca nu votezi in situatia in care stie o tara intreaga ce inseamna asta… In momentul in care tara arde, mi se pare cel putin mojic sa te plangi, chiar si voalat, ca nici presedintele suspendat, nici cel interimar nu te-a sunat pe tine personal sa te felicite. Sincer mi se pare cel putin deplasata precizarea cu „nu m-a sunat nimeni”…

Lore  •  1 august 2012, 14:28

Domnule Tolontan un singur lucru a-si avea de adaugat, dumneavoastra ati omis voluntar sau nu, faptul ca Badea si Ciutacu faceau referire la faptul ca Alina Dumitru a afirmat ca nu a votat pentru ca nu a fost sunata de Antonescu sau Basescu pentru a fi felicitata!!!

Balena moartă din satul olimpic | Das Cloud  •  1 august 2012, 14:47

[…] Mircea Badea, ai mii de followeri şi o ataci pe laureata cu argint la judo, Alina Dumitru – “Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul… -, pentru că a recunoscut că nu va merge la […]

A. Alina  •  1 august 2012, 15:34

@Sscatalin: Foarte corect. Subscriu!

A. Alina  •  1 august 2012, 15:42

@Sscatalin: Nu subscriu la faza cu injuratul pentru ca am inteles ca era accidentata destul de grav si la cot si la glezna asa ca a avut „circumstante atenuante”.
Cand vine vorba de medalii ar trebui sa discutam mai mult despre Alin Moldoveanu. Bravo lui pentru aurul de la tir!!! Nici cu lotul de gimnastica nu mi-e rusine avand in vedere conditiile de antrenament si concurenta. Le felicit din tot sufletul pentru bronz si prestatie si bafta la individual!

Alice  •  1 august 2012, 18:07

Ce crezi??? Daca pentru Alina Dumitru, vorbeste sportul, a pierdut un moment bun sa taca; in ziua in care noi, romanii suntem scarbiti de chior,si votam impotriva lui, ea nu are de ce sa vorbeasca de el! Ea era la Olimpiada! A uitat? A fi olimpica nu e compatibil cu fi inteligenta, si personal, o consider destul de prostuta inca de la „Dansez pentru tine”. Putea sa se refere la ce se pricepe, si sa lase restul! NU are de ce sa faca pe victima. Sa-si vada de medalie, mie si al alti opt milioane ne e scarba de comentariile ei! Si ce credeti? Intre fatuca asta, fie ea si olimpica, si Badea si Ciutacu, noi ii preferam pe ultimii doi, intrucat cu ei ramanem si cu necazurile noastre!!!

IQ100  •  1 august 2012, 18:33

Hic Rodos, Hic salta! Acum si aici, badea si Ciutacu se bat mai bine si cu mai mult curaj pe teritoriul lor decat se bate Alina pe al ei.De fapt ,vad ca Alina se bate cu vorba si cu trecutul, ca in finala a luat 0-11, fara sa se bata de loc. Cred ca avazut toata tara aceea prestatie jalnica.Si daca vi se pare ca a nu merge la vot in acest caz particular este o optiune politica sau de libertate personala, si nu NATIONALA, atunci degeaba va dati reprezentantii Romaniei.

Ioana D.  •  1 august 2012, 19:00

Hai sa fim seriosi ca Badea si Ciutacu nu au jignit-o deloc!Ce a deranjat-o..ca a spus Badea ca de aceea nu s-a dus la vot ca a fost accidentata la mana cu care..punea stampila?!:)))Si de ce a tinut sa precizeze ca acum 4 ani a sunat-o presedintele suspendat(acum)..iar acum..nimeni?…pai dupa cum stim,basescu ii considera pe toti cei care nu au votat (el insusi boicotand referendumul stiind ca pica!))de partea lui asa ca..sa stea pe fir Alina,poate,poate!!
Am tot respectul pentru campionii olimpici dar cred ca s-a exagerat prea mult si fata aceasta chiar daca e campioana, nu poate face diferenta intre o jignire si o afirmatie!Ce…”sensibiloasa”..;))

Slym  •  1 august 2012, 19:25

In cazul asta, cea mai mare greseala a lui Badea a fost sa ceara opinia lui tolontan, mare pierdere de timp…
Observ ca dupa mintea multora daca ai castigat o medalie olimpica esti un fel de fecioara maria ce nu poate fi atinsa de nimic pe lumea asta. Tot acesti oameni traiesc cu impresia ca atunci cand duduia asta circula pe strada ar trebui ca toti sa ne aruncam in genunchi si sa privim in jos ca nu cumva sa o ofensam cu privirea noastra.
Imi cer scuze ca eu nu ma numar printre v(oi)si ca nu cad pe spate cand aceasta duduie deschide gura sau paseste. Totodata prin aceste idei nu minimalizez performantele ei sportive ci capacitatile ei intelectuale.
In momentul in care tu percepi o ironie ca pe o ofensa planetara la adresa majestatii sale olimpica dumitru… ai o problema. Defapt ai mai multe dar le luam pe rand…
Am observat in mod corect cred eu, ca duduia asta duce o mare lipsa de atentie din moment ce a putut alatura doua situatii complet diferite si anume „mersul la vot” cu „telefonul pe care nu l-a primit de la presedentie”. Prin acesta afirmatie, ea singura a indus ideea ca nu a mers la vot pentru ca nu a primit un apel telefonic… cu alte cuvinte daca o suna antonescu mergea si vota impotriva lui basescu… penibil!
Mie imi lasa impresia ca are niste tendinte de narcisism mai ales cand nu e in lumina reflectoarelor.
Deci, cetateni atunci cand o vedeti pe strada mergeti la ea, daca faceti parte din „turma” inchinati-va ei, nu o lasati sa fiinteze fara sa alfe cat de mult inseamna ea pentru omenire…
Repet, nu contest performantele ei in acest sport, ci contest atitudinea, capaciteatea ei de a intelege niste situatii, cum ar fi faptul ca in tara se intamplau lucruri mult mai importante decat jocurile oplimice si decat alina dumitru si performanta ei.

In concluzie: grow up duduie!

Brazil  •  1 august 2012, 19:41

Excelenta atitudinea celor doi. In functie de cine o felicita, asa vota dra Alina? NU dau doi bani pe performantele ei, daca nu sunt dublate si de caracter. Punct.

Ionut  •  1 august 2012, 20:17

toata lumea il stie pe Mircea, chiar daca a fost ironic cu siguranta nu a vrut sa loveasca in performanta sportiva a Alinei,greseala lui a fost ca a insistat mai mult decat era necesar pe subiectul asta, el stie foarte bine ca multi asteapta cu nerabdare sa zica ceva sa il poata ataca…

Dani  •  1 august 2012, 20:52

Badea nu a ironizat-o discret.In opinia mea, el a ironizat-o MARLANESTE !

Alin  •  1 august 2012, 20:53

prostia se plateste …. frumos articolul imi place ca esti obiectiv, unu din cei mai de valoare jurnalisti….sunt ironic !tolo!…daca se oprea la nu ma duc la vot si punct. nimeni nu lua in calcul declaratia , in momentul cand a adaugat faptul ca nimeni nu a sunato, si-a dat cu firma in cap … asta e din repertoriu tara arde si baba se piaptana

Ciprian  •  1 august 2012, 20:58

Au jignit-o, domnule, cei doi jurnalisti.

Bambi  •  2 august 2012, 0:20

Este clar si nu mai am nici un dubiu acum: ipocrizia s-a nascut in Romania! Tara in care daca indraznesti sa te iei de un sportiv, fie el si un olimpic, ai comis cea mai mare atrocitate, grosolanie, nedreptate, magarie, si meriti sa fi linsat in piata publica… Exagerari tipice romanesti! Stiu ca sportivii merita respectul nostru, ca ne reprezinta tara si muncesc enorm, dar chiar si asa exagerati enorm! In primul rand, pentru ca este o tara libera si fiecare are dreptul sa-si exprime propria opinie vis-a-vis de altcineva, oricine ar fi acel cineva. In al doilea rand, sportivii, oricat de mult i-am respecta, nu sunt sfinti veniti din ceruri sa ne aduca mantuirea! In al treilea rand, ce treaba au ei cu politica si de ce se apuca sa faca declaratii cu tenta politica si inca intr-un moment atat de delicat? Fair playul tipic sportiv l-au uitat?! Si daca totusi nu se pot abtine, de ce nu ar avea dreptul o alta persoana sa isi exprime la randul ei dezacordul?! Mi se pare un lucru perfect normal intr-o societate de oameni normali. Sunteti absurzi si ridicoli peste masura cu aerele voastre de superioritate! Nu sunteti totusi niste zeitati la care sa ne inchinam cu totii si sa fim de acord cu tot ceea ce sustineti!

cosmin  •  2 august 2012, 0:44

dementa are radacini grele in romanica…

in primul rand toata lumea e cretina in acest subiect… inclusiv BADEA SI CIUTACU… ca sa nu mai vorbim de ALINUTA…
badea si ciutacu… pentru simplu motiv caci… tam tam… ei nu au facut o declaratie. au scris pe tweetu lu’ badea care e… proprietate PRIVATAAAAAAAAAAA.
e ca si cum cineva s-ar ofusca pentru statusul tau de mess… sau pentru ca ai in curte o statuie cu unu care se caca.
singura vina pe care le-o gasesc e ca sunt sinceri… poate prea sinceri.
ironizarea mi se pare ,in nici un caz marlaneasca… ci de foarte bun gust.
acu … doi… ALINUTAAAAAAAAAAAAA… e dreptul tau sa votezi sau nu, dar la fel ca cei doi de mai de sus esti o persoana publica… iar tu, ai facut o DECLARATIE IN PRESA care are ca singura interpretare faptuc ca votul tau COSTA un telefon. ceea ce e grav… si oricat de multe eforturi ai facut pentru performanta la care ai ajuns, oricat talent ai avea… eu nu pot sa imi incurajez fiul sa te ia ca exemplu… pentru ca ar lua ca exemplu un om mic, care cere recunoastere, care pedepseste cand nu e recunoscut… care isi vinde votul unui BRAVO…”bravo alinuta”

Radi  •  2 august 2012, 1:42

Romani de rahat!!! Cum dati de cate un om valoros incepeti sa-l loviti marsavilor. Ba ca nu e destul de inteligent, ba ca n-a facut facultatea, ba ca etc… BaaaaIii marsavilor, treziti-va!!!! Fata asta reprezinta Romania si o face bine. Voi, nulitatilor, sunteti acasa in fata televizoarelor urmarind-o pe EA, deja campioana olimpica. Multumim pt to Alina si te rog sa nu iei in seama comentariile acestor nulitati.

mona  •  2 august 2012, 8:04

alina dumitru ne sfideaza pe cei 8 milioane de romani care am votat ! Noi suntem prosti , ea este desteapta !Nu Romania trebuie sa se incline in fata ei , ci ea in fata romanilor . Este platita si ea si tot staful din impozitele noastre . RUSINE ! RUSINE ! RUSINE tuturor !

Alegator neutru  •  2 august 2012, 8:36

Dumitru- sportiva buna, dar evident cu putina carte si educatie. Si mai ales FARA CARACTER. Nu poti cere unui PRESEDINTE sa te sune obligatoriu. Anumite publicatii pdleiste au gasit momentul sa le-o traga lui Badea si Ciutacu. Si ea, saraca cu duhul a cazut in capcana… Restul e can-can (sau click sau evz)

liviu stanciu  •  2 august 2012, 10:08

Ciutacu a sarit calul atunci cand a subscris unei mitocanii. Badea a venit cu o ironie – in cel mai rau caz – inoportuna. Nu pot fi judecati amandoi cu aceeasi masura. Nu sunt de acord cu mitocaniile, poate ca sunt momente cand nici ironiile nu-si gasesc locul, dar de aici pana la stalpul infamiei este cale lunga. Pe Alina nu o intereseaza situatia politica si nu voteaza. Perfect. Este la fel de inoportuna si declaratia ei (anti)politica intr-un moment fierbinte politic in Romania, o tara in care „nu ma intreseaza politica, nu votez” echivaleaza in mod injust cu un vot liber exprimat si nu cu o abtinere. Alina trebuia sa se abtina de la comentarii asa cum se abtine la urna. Un „nu comentez” era mai potrivit. Un „nu ma intereseaza” formulat asa cum a ales s-o faca Alina seamana vant. Si uneori, mai culegi si furtuna… In rest, despre performantele ei, numai de bine… Se face prea mult caz pentru o falsa problema…

diana  •  2 august 2012, 14:51

E destul de greu pentru mine ,unul din cei 7400000 dornici sa se vada scapati de ceea ce insemna Basescu,sa apreciez valoarea sportivei Alina Dumitru,in conditiile in care ea a facut afirmtiile binecunoscute si din care nu reiese decat ca este o vanitoasa.Nu amestec sportul cu politica,dar parca prostia nu e de tolerat, chiar daca vine de la un performer medaliat la olimpiada.

mc hammer  •  2 august 2012, 14:52

Fatuca, este pacat ca ti-ai intinat numele tau si pe cel al sportului romanesc, recurgand la astfel de mizerie doar pentru niste „strangeri de mana financiare” din partea Basescului! Este pacat sa dati voie clasei politice sa pangareasca si putinul sport care a mai ramas si pe care mircea Badea l-a sustinut cand basescul tau a vrut sa-i rupa gura. Oricum este o problema de timp doar pana acest basescu nu va da doi lei pe tine si pe sport. Oricum nu da nici acum.

Radu  •  3 august 2012, 11:55

Alinei i s-a mai recomandat sa se rezume la a face ceea ce stie.
Se pare ca inteligenta nu e punctul ei forte si in cazul asta, tacerea e de aur. Chiar nu au valoare si nu ne intereseaza opiniile tale in domenii de care esti straina.
Alina, daca taceai filosof ramaneai….

george  •  7 august 2012, 1:59

Alina, nu negam valoarea ta sportiva, dar orgoliul nemasurat ne calca pe nervi. Gandeste-te ca sunt atatia medaliati nu mai au atatea figuri in cap de nu mai pot respira lejer fara telefonul presedintelui!

Draga  •  7 august 2012, 11:36

Olimpicii medaliati cu aut, argint sau bronz , de la Olimpiadele de Chimie,Matematica, nu mai sunt atat de mediatizati.Iar premiile lor nu conteza, pentru unii, ca ale acestei sportive.Pacat.Pacat ca aceasta fata nu a ramas in sfera ei de activitate!Merita tot ceea ce a primit.

Comentează