O vorbă bună despre Tănase și seara lui mai puțin bună

N-a fost dintre remarcații acestei seri uluitoare. Dar uneori poveștile de neuitat nu ar fi posibile fără un fotbalist precum Cristi Tănase. Decarul Stelei a pasat sigur, a ținut mingea în momentele cînd Chelsea încerca recuperarea și a alergat mereu înapoi, măcinîndu-și puterile pentru a aglomera zona, un efort invizibil, însă decisiv în superioritatea magistrală a Stelei.

joi, 7 martie 2013, 9:50

N-a fost dintre remarcații acestei seri uluitoare. Dar uneori poveștile de neuitat nu ar fi posibile fără un fotbalist precum Cristi Tănase. Decarul Stelei a pasat sigur, a ținut mingea în momentele cînd Chelsea încerca recuperarea și a alergat mereu înapoi, măcinîndu-și puterile pentru a aglomera zona, un efort invizibil, însă decisiv în superioritatea magistrală a Stelei.

Banda lui Reghe e cea mai bună echipă a contactelor fizice din cîte s-au văzut la noi, cel puțin în ultimele decenii. Nici o altă trupă românească n-a cîștigat cu atîta lejeritate duelurile ”unu la unu” cu echipe precum Ajax și Chelsea.

Așa juca pe vremuri Baratky, cel puțin așa ni-l imaginam noi, cei care nu l-am văzut, dar l-am proiectat bătăios, talentat și mereu gata de sacrificiu, ca un personaj înălțat din cărțile regretatului George Mihalache.

Publicul și-a pierdut răbdarea cu Tănase prin minutul 60. E dreptul spectatorilor, nu e dramatic și nici măcar nu e ceva nou.

Steaua are tradiția fotbaliștilor flegmatici. Pițurcă era apostrofat din primele zece minute, dar asta nu-l făcea să pozeze în altceva decît era. Un supergolgeter. Amintiți-vă de Puiu Iordănescu și de Liță Dumitru. De Marcel Răducanu și de Majearu! Toți au avut capriciile, ezitările și apoi momentele lor magice. Nu compar, enumăr.

Tănase a fost schimbat spre final și tribuna a răsuflat ușurată, ca un plămîn uriaș din care iese fumul de țigară. N-a fost seara lui. Dar, dacă îi întrebi pe englezi, îți vor spune că ”number ten” le-a impus respect în acea cușcă cu gratii de lumină în care Steaua a cîștigat zeci de dueluri și, în final, marele meci.

De cînd ”tricolorii” lui Lucescu învingeau Italia pe același loc, doar mileniul și stadionul s-au schimbat. Eroismul sportiv a rămas intact.

Comentarii (89)Adaugă comentariu

gilos  •  8 martie 2013, 9:21

Cataline,

Mai trebuia sa ne explici ca Torres a fost cel mai bun de la englezi si tabloul era perfect.

Nu stiu ce reactii ai vrut sa provoci cu acest articol, dar hai sa fim de acord ca Tanase n-a avut aseara cea mai inspirata zi a lui.

NICOLAE  •  8 martie 2013, 9:24

TOLO, articol ca de obicei excelent.
Tanase , un mijlocas foarte muncitor si ieri in ambele faze, mai putin inspirat in atac si pasele decisive. Poate si oboseala si dorinta de a iesi in prim plan, l-au dus la atata ineficienta in aceasta zona. Sigur ca si pe mine m-a enervat cu atatea pase gresite in zona de atac. Dar nu trebuie uitate cateva adevaruri de necombatut:
– jocul unui mijlocas este in primul rand salahorie si mai apoi sclipire;
– Tanase a luptat pana la epuizare pe toata banda stanga;
– si alti fotbalisti au gresit multe pase , vezi Chipciu, Bourceanu, Adi Popa, etc , dar nu le poti reprosa lipsa de daruire, de talent, etc.
– Tanase si-ar fi dorit cel mai putin sa greseasca intr-un asemenea meci;
De aici insa si pana la a-ti fluiera jucatorul intr-un asemenea meci este o distanta astronomica si nu pot fi de acord cu acei oligofreni care declara ca iubesc echipa si vin pe stadion sa o incurajeze si au un asemenea comportament, pe care l-as califica sub demnitatea instnctuala a animalelor.
CAPUL SUS CRISTI TANASE, ai incredere in tine, exerseaza mult pe concentrare si exactitate si vei ajunge acolo unde meriti si unde te poate duce talentul si munca ta ! Sunt foarte multi si cei care cred in tine.

gabsta  •  8 martie 2013, 9:32

Sunt de acord ca uneori trebuie sa ‘minti frumos’ pentru a incuraja un jucator, insa eu sunt de parere ca Tanase aseara a strictat toate fazele, absolut toate. De fiecare data cand am simtit ca steaua prindea avant spre poarta ( 3-4 situatii, nici nu era nevoie de mai multe si nici nu cred ca ar fi fost posibil ) Tanase a rupt ritmul si a scos echipa din cadenta. Fara tanase am fi avut sanse mai mari sa batem cu 2 poate 3 zero 🙂

bico  •  8 martie 2013, 10:03

tanase si chipciu mi s-au parut egoisti in joc alegand tot timpul solutiile cele mai proaste si un joc individual in locul dezvoltarii normale a fazei iar tanase a incetinit cateva contraatacuri ….. cred ca nu au intelectul necesar sa gandeasca si sa limpezeasca repede fazele , in rest sunt buni ambii… dar ce stiu eu.

Marius  •  8 martie 2013, 10:04

Nu e necaz ca a gresit niste pase si ca tinut prea mult de minge cand nu trebuia ci e grav ca ,fiind unul dintre liderii echipei unul din jucatorii cu greutate la Steaua ,jocul lui slab trage in jos jocul intregii echipe.Pur si simplu,fara el,fara Bourceanu si Pintilii,echipa a zburdat pe teren cu Ajax!Aseara, Steaua era ca un cal de curse pe care-l strange prea tare cureaua seii impiedicadu-l sa respire…

BRAVOS!  •  8 martie 2013, 10:11

Sunt, dinamovist, insa imi gasesc curajul sa-i adresez (sincere, desi cu invidie) – Felicitari maxime Stelei! Nu are niciun fel de relevanta faptul ca Chelsea, independent de jocul f. bun al Stelei, este doar o umbra a echipei campioane de anul trecut (rar mi-a fost dat sa vad o echipa cu nume si staif care sa joace asa slab, dovada si faptul ca aceasta Chelsea se scalda in mediocritate anul asta in toate competitiile, a se vedea meciurile din Anglia, precum si calificarile in Europa muncite la maxim cu echipe mici…dupa jocul prestat de Chelsea, repet, aparte de jocul bun al Stelei, aproape ca-mi vine a crede ca cel putin ale 2, 3 echipe din tara ar facut fata in meciul asta, desigur – nu la nivelul Stelei). Dar, dincolo de aceasta realitate evidenta, Steaua este cea care a fost in fata lui Chelsea aseara si a facut un meci mare. Steaua este o echipa incredibil (pt. ce poate, in genere, campionatul nostru) de buna. Felicitari, Steaua! Cu invidie (dar cu realism si corectitudine), un dinamovist.

alex  •  8 martie 2013, 10:18

Cataline nu sunt de acord cu acest articol. Tanase a fost cel mai slab stelist. Daca nu chiar cel mai slab de pe teren. L-a „carat” Lato in carca tot meciul. Pana cand sa mai aiba si suporterii rabdare cu „perla” de Tanase? De ani de zile tot asteptam sa explodeze. Cu echipe mici..nu o face, cu echipe mari..nu o face. Dar cand o face? La antrenamente? Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget, este cel mai slab numar 10 din istoria Stelei. Nu are viteza, nu are viziune, este atat de tehnic incat pana si fundasii de la Severin i-au invatat singurul dribling. Daca pana si Gigi s-a convins ce poama este Tanase, ce vrei mai mult de atat? Jucatorul asta nu mai este tanar, nu mai poate progresa si putem numara pe degetele de la o mana meciurile cu adevarat bune pe care le-a facut de cand e la Steaua. Sa mai adaug ca mai multe goluri si assisturi are un fundas ca Lato fata de un mijlocas cu valente ofenseive cum este Tanase?

mishu84  •  8 martie 2013, 10:28

De acord cu meciul bun dpdv tactic, insa ne-a exasperat cu pasele proaste. Majoritatea atacurilor se terminau la el. Adi Popa a facut un meci exceptional in partea cealalta, a jucat perfect ambele faze si nu vorbeste nimeni de el. In lotul actual locul lui Tanase este clar pe banca de rezerve, iar postul de mijlocas stanga trebuie sa fie al lui Chipciu – are capacitate de efort si sunt sigur ca ar face perfect ambele faze, fara probleme

Vlad  •  8 martie 2013, 10:28

Tanase trebuia scos de la a doua pasa data aiurea.

eu  •  8 martie 2013, 10:42

Foarte adevărat. Bravo

kelevra  •  8 martie 2013, 10:43

Nu stiu despre ce englezi vorbesti tu, cei cu care am comunicat aseara in timpul meciului intrebau daca Tanase poarta „10” ironic. Si de respect, au capatat fata de numerele 14, 21 si 4 poate, nu de 10.

Inteleg munca in fotbal si il apreciez pe un Bourceanu pentru asta. Dar un numar 10 trebuie sa faca mai mult, nu sa rateze 3-4 sanse de contraatac pentru ca nu stie sa dea o pasa filtranta.

clau  •  8 martie 2013, 10:49

pe faza defensiva a fost de nota 10 !!!!pe faza ofensiva de nota 2

alex  •  8 martie 2013, 11:24

Draga Tolo, de curiozitate, la ce meci te-ai uitat? sau mai bine zis la cate din ultimele meciuri ale Stelei din ultimul timp? tanase e cea mai slaba veriga din actualul lot…a pasat sigur-la adversar, a tinut de minge-atunci cand trebuia sa ii dea drumul, a alergat inapoi-pe langa jucatorii lui chelsea, probabil le tinea de urat…sa fim sinceri si sa recunoastem ca ne-am bucurat cand a iesit in meciul cu ajax, altfel,nu ne calificam..de luni de zile franeaza jocul, ceeea ce e total diferit de a tine de minge..invariabil jocul incetineste, asrta ca sa nu zicem ca mingea se duce la adversar atunci cand magnificul dodel se baga ca rama in piatra in jocul echipei..era o perioada, pre Reghe, cand gigi se chinuia sa-l vanda, era incredibil de observat cum terenul se inclina spre partea lui tanase, care sufocat saracul de atat atentie, se pierdea si pierdea invariabil duelurile, mingea si incet incet respectul pentru un plimbator de minge, pentru ca jucator de fotbal, ca sa nu zic fotbalist, nu-i putem spune…si toate acestea le spune un stelist…toate cele bune si felicitari pentru restul articolelor, de altfel foarte pertinente, pe care le scrii

tervinius  •  8 martie 2013, 11:31

Mi se pare total lipsit de logica sa fluieri un fotbalist cand echipa favorita conduce atat ostilitatile pe teren cat si pe tabela de marcaj. Bravo Steaua, bravo Tanase. Asa mediocru cum a jucat in atac, ne de sperante mari pentru mai bine pe Standford Bridge.

Werder  •  8 martie 2013, 11:44

Tanase nu poate fii un jucator bun din cauza faptului ca-i lipseste inteligenta (aia nativa, nu invatata). Cand tu in loc de sut pasezi la adversar, in loc de pasa sutezi, in loc sa centrezi intorci mingea, in loc de pasa faci un dribling in plus si-ti pui adv. pe contra-atac dupa parerea trebuie sa fii schimbat la pauza.
Tanase de cand este la Steaua a facut un singur meci bun, cel cu Maccabi in rest doar da la numar pe teren. In momentele importante de joc acest jucator clacheaza, probabil in timp ce fuge dupa minge singurul neuron pe care-l are da ture in jurul stadionului.
Ar trbui sa faci un articol despre RUsescu, singurul atacant din camp. intern care marcheaza cu suturi din afara careului, care in 21 de etape are 18 g sau Lato care ieri a fost cel mai bun de pe teren (Hazard si Oscar au schimbat frecvent flancuri, niciunul facandu-i fata).

tanase  •  8 martie 2013, 11:49

Nici chelsea nu e branza sa treci prin ea, majoritatea fazelor s-au jucat pe banda stanga a stelei, unde s-a depus un efort foarte mare si a fost o concentratie mare de jucatori din amblele tabere. Vina lui Tanase pare a fi ca a atins de prea multe ori mingea, de aici si vorba: „doar cei care nu joaca nu gresesc”. Trebuie analizat jocul mai putin reusit si prin prisma faptului ca atunci cand avea mingea in jurul lui erau 3-4 jucatori adversi. Plus intr-o echipa trebuie sa tina si cineva mingea. Totusi nu e o scuza, putea face mai multe, dar si Lampard ar fi putut face mai multe. Cand echipa ta joaca bine, ai scorul in favoarea ta si nu accepti si unele asa zise „greseli”, si iti si huidui jucatorii AICI e o problema foarte grava. Cat ar fi trebuit sa fie scorul cu campioana CL, un 5-0 pentru a fi iertatori??

Fanatic  •  8 martie 2013, 12:04

Problema nu este ca a jucat slab, ca slab joaca in general, fiind favoritul lui Jiji. Problema e ca a fost foarte egoist (la fel cum si Chipciu a fost un pic), stiind ca sunt multi impresari in tribuna.
Ori cand ai un asemenea meci capital, nu stai sa te gandesti numai la viitorul tau ca un copil egoist de 10 ani, ci te gandesti la soarta echipei, te sacrifici pentru victorie. Daca te pune antrenorul fundas, te duci acolo si uiti de toate floricelele si driblingurile a la Ronaldinho. Dar sa ii ceri un pic de discernamant lui Tanase, e ca si cum i-ai lua un interviu in engleza lui Claudiu Raducanu. Adica inutil.

dani  •  8 martie 2013, 12:18

A facut un meci jalnic , tot ce ajungea la el se pierdea. TANASE nu ar trebui sa joace mijlocas de creeatie pentru ca nu il duce capul , el este ft bun pe faza de aparare si ar trebui sa fie FUNDAS dreapta !

caine  •  8 martie 2013, 12:58

catalin, in ce relatii esti cu andrei vochin ? are el un soft care „vomita” cifre despre evolutia unui jucator…pase filtrante, pase gresite, de-astea , amanunte….de ce nu-l suni pe andrei si sa-l intrebi de evolutia lui tanase, pe cifre nu literatura ?pai m-am saturat de analize cu sufletul !asa era si cu banel…bai frate ca e muncitor, ca nu stiu ce…cand ii vedeai cifrele, innebuneai ! din 30 de pase-27 gresite. Sa traiesti !

mariosan  •  8 martie 2013, 13:07

…nu inteleg, nu inteleg! Am vazut meciul live, dupa care am vazut o buna bucata din el si in reluare.
si tot nu inteleg!
De 10 ani Tanase se chinuie sa devina fotbalist, reuseste cate un gol din cand in cand (da, sunt goluri frumoase) dar in rest nimic.
Pe Becali il pot intelege de ce il vrea in teren, dar pe Reghe nu-l inteleg de ce tine in teren un astfel de pseudo-jucator
Domnule Tolontan va rog sa analizati fiecare faza in care Tase a pimit mingea si se va vedea ca a reusit 3 pase (nicio pasa nu a avut mai mult de 2 metri) si 1 dribling; mai mult, a fost o faza la marginea terenului, undeva la 40 metri de poarta lor, cand a primit mingea si noi eram in superioritate pe zona respectiva. 3 colegi asteptau o pasa si el se uita speriat in jur…nu stia ce sa faca cu mingea!
Sa ne gandim ca acest „fotbalist” tine pe tusa un alt coleg care cu siguranta este mai eficient decat Tanase
Dar sa nu disperam, poate in 2-3 ani va ajunge la nivelul dorit si ne vom fi feliciat ca am avut rabdare cu el

gigione  •  8 martie 2013, 15:19

Cataline,
Stiu ca sti engleza, ia traduce-mi si mie fraza asta dintr-un articol de azi din guardian.co.uk. :
” …Tanase especially was poor and Tatu added nothing.”
si sa-mi zici dupa aia ce respect le-a impus el cu „driblingurile” sale englezilor.

Serban  •  8 martie 2013, 15:24

Tanase – varul lui Mutu. La fel ca Mutu, Tanase este o fosta viitoare speranta. Piturca l-a pacalit pe JIJI sa-l ia de la Pitesti pe bani multi si de atunci tot i se cauta valoarea pe care nu o are. Stilul lui de fotbal de maidan cu fente „a la vedeta” nu mai sunt la moda.

Dobeanu Constantin  •  8 martie 2013, 15:40

Tanase e in nota lui! Nu a fost remarcat pe atac, dar a ajutat echipa pe faza de aparare! Insa in stilul asta o sa ramana la Steaua pana la pensie! Gigi Becali va cere la Fifa arbitru machedon in returul cu londonezii!:)

Ciprian Nițu  •  8 martie 2013, 17:33

Cristian Tănase nu este nici ezitant, nici capricios,ci mai degrabă inconsistent ,! Jocul lui poate fi sclipitor ,pe alocuri, însă de fiecare dată îi va fi imputată lipsa de soliditate; de aceea TĂNASE nu va putea aspira vreodată la ”titulatura ” de superjucător!

XXL  •  8 martie 2013, 17:52

1.Atentie! Sunt dinamovist!
2.Steaua, ca place unora sau nu (dinamovisti, rapidisti etc), este singura echipa de fotbal din Romania care atunci cand se prezinta in cupele europene – joaca fotbal!
3.E o mandrie, ca romani ce suntem, sa vedem cum o echipa romaneasca (oare cati dintre titularii de aseara sunt romani?) joaca de la egal la egal cu castigatoarea Champions League a anului trecut.
4.Daca Steaua se califica pe Stamford Bridge – mi-e foarte greu sa cred ca asa ceva e posibil, cred mai degraba intr-un macel… -, atunci echipei asteia, dupa cum spunea cineva in secolul trecut, merita sa i se faca statuie.

Marcel  •  8 martie 2013, 18:02

Mai urmeaza sa spui ca Prepelita e fotbalist si a jucat bine aseara (cand dupa intrarea lui s-a pierdut mijlocul terenului si nu am mai putut tine posesia) si am auzit tot!

lupu  •  8 martie 2013, 18:13

totdeauna apare cineva mai destept decat 55000 spectatori plus milioane de telespectatori,ori poate vorbesti de alt meci!
number ten a fost veriga slaba a Stelei cu Chelsea,poate nu intelegi engleza toti englezii care au vazut meciul au fost de acord ca Reghe a fost orb ca nu a facut schimbarea lui mai devreme.

catalin  •  8 martie 2013, 18:45

Cand vom invata sa sustinem echipa si pe fiecare jucator in parte, timp de 90 de minute, atunci putem sa ne numim suporteri.
Pana atunci suntem simpli spectatori.

George  •  8 martie 2013, 20:19

Felicitari pentru articol . Tanase a aratat maturitate aseara. Nu s-a remarcat dar a jucat pentru echipa .

diss  •  9 martie 2013, 8:36

Cataline! Sti ca iti urmaresc cu real interes articolele,iti apreciez tenacitatea cu care incerci sa aduci la lumina porcariile si mismasurile tipic dambovitene dar….Dar acum chiar ca incerci sa ne convingi ca Tase a facut un meci bun in conditiile in care noi cei din tribune am rasuflat usurati cand a fost schimbat, ai remarcat si tu acest lucru!.Q.E.D!
Tase joaca asa cum traieste si gandeste adica in zeflemea.Este inadmisibil ca in conditiile in care Sukala si Bourceanu bagau capul in talpile englezilor tu,marele talent tanase ( e mai corect cu litere mici!) sa ~mangai~ maiastru mingea si sa ii pui pe englezoi in pozitie de contraatac.Poate imi vei spune ca asta e rolul lui in echipa, sa tina mingea, sa scoata un adversar din joc …haidade…mai vorbeai ca a arat partea stanga,daca vei revedea meciul vei observa de cate ori Lato a ramas singur iar tase privea nepasator.Nu este disciplinat tactic,sa nu imi spui ca e vreun tehnic neinteles,nu paseaza in adancime,nu marcheaza, ia cartonase galbene aiurea cat despre viata extrasportiva un singur cuvant:PENIBIL! Concluzia mea si a unei insemnate parti a peluzei steliste este urmatoarea tase= teapa ,marca gigi becali!
PS.Daca cumva becali a avut o oferta de la Milan pentru Chiriches( cica de vreo 7 milioane de euroi,oricum nu pare credibil) si a refuzat-o a facut o mare greseala! Vlad e in scadere totala iar despre jocul lui aerian vorba lui Caragiale: e sublim dar lipseste cu desavarsire! Iar la incheiere nu pot sa nu remarc faptul ca mm stoica nu a scapat ocazia sa apara si el la marginea terenului prin minutul 90,cand lucrurile erau clare, si sa gesticuleze de mama focului! mm-ule mai usor tata ca iti plesnea sacoul ala Armani pe care ai vrut sa il vada tot stadionul! In rest NOTRE RESPECT STEAUA!

anghel  •  9 martie 2013, 10:07

ai uitat ceva – toti fotbalistii mari sunt inteligenti – nu scoliti ci dosr inteligenti – tanase nu este

Doru  •  9 martie 2013, 12:51

Sunt ingrijorat ca patronul refuza sa plateasca datoria catre FCM Bacau.Steaua risca sa fie retrogradata in liga a-III-a si 5 ani sa nu mai joace in competitiile europene. Va rog sa desfasurati o campanie zilnica prin care Becali sa fie adus cu picioarele pe pamant si sa inteleaga ca nu poate sa distruga aceasta echipa. Daca nu va intelege atunci Liga sa plateasca datoria din drepturile tv. E pacat sa se distruga aceasta echipa.

msk  •  9 martie 2013, 14:54

fara suparare… pe Tanase il tradeaza privirea – nu-l duce mintea! …cine are rabdare sa revada momentele in care mingea ajunge la Tanase, constata ca omul nu stie ce sa faca cu ea… tin minte un interviu cu Hagi in care Regele spunea ca un fotbalist trebuie sa ia foarte rapid deciziile in functie de situatia de pe teren si in functie de evolutia jocului… Tanase din pacate nu are cu ce sa faca asa ceva!

Cristi R.  •  10 martie 2013, 14:09

Tanase ar trebui ca in vacanta de vara sa fie luat in grije de cel mai bun jurnalist de fotbal si meditat intensiv cu faze video din cariera lui Dobrin, Hagi, Maradona, Pirllo, Del Piero, Zinedine Zidane, Rafael van der Vaart cu scopul de a pricepe de ce are nevoie de viteza de reactie de zece ori mai mare , de ce trebuie sa stie unde ii sunt colegii inainte ca sa primeasca mingea, de ce cand ai spatiu poti opri mingea pentru ca apoi sa sutezi la poarta iar cand esti inconjurat de adversari trebuie sa dai din prima mingea .
Intr-un cuvant sa invete din exemplele meseriasilor sa aleaga cea mai buna solutie in functie de situatie . Nu de alta dar din pacate nu il duce mintea suficient ca sa faca asta instinctiv iar antrenorii nu prea au timp sa faca pregatire individuala numai cu Tanase ca sa priceapa cum vine treaba cu decizia optima intr-o faza de fotbal.

Andrei Bogdan  •  11 martie 2013, 12:38

Lasa ca si cu tanase si tot s-a intamplat minunea. Sa vedem la ei ce facem.

vali17  •  11 martie 2013, 21:54

eu sunt convins ca echipa ar merge mai bine fara Tanase…
si nu numai jocul, dar cred ca si atmosfera sau mentalul celorlalti jucatori ar fi altul

daca l-ar cumpara cineva ar fi perfect

Daniel  •  11 martie 2013, 22:50

Tanase atat poate si cu totii stim asta. Dar marea mea dilema e alta: cine l-a vazut pe Pintilii fotbalist? Are cam jumatate din IQ-ul lui Tanase si joi a scapat ca prin urechile acului de un cartonas rosu. Face gafe la mijlocul terenului, faulteaza, da pase aiurea…

andrei  •  12 martie 2013, 12:44

in urma cu ceva vreme ai scris un articol elogios la adresa lui nimeni stoica. am intrebat, politicos, care sunt meritele acestui om, prin ce anume s-a facut el remarcat, altceva decat golania manifesta si lipsa de o minima cuviinta.
nu ai raspuns in niciun fel
imi permit sa te intreb din nou asta, nu de alta, dar managerul tau preferat tocmai si-a „impus punctul de vedere” in cazul stiucan
poate ca r fi un bun episod in incursiunea ta prin starea jurnalismului astazi
poate ar fi un bun prilej sa recunosti jurnalismul din romania e o meserie de protituate
poate ar fi un bun prilej sa-ti ceri scuze pentru faptul ca si tu contribui activ la prostitutia asta, dincolo de articolele moralizator-etice pe care le scrii din cand in cand
sa-ti fie rusine!

Unu  •  14 martie 2013, 12:16

Nu vreau sa par superior dar majoritatea celor care merg la aceste meciuri sunt spectatori de moment. Nu urmaresc fotbal in mod normal si nu inteleg anumite chestii. Tanase a tinut foarte foarte bine de minge in momente grele, a iesit de cateva ori din situatii nasoale cand era inconjurat de 2-3 adversari si a pastrat posesia. Nu e usor, e cel mai bun de la Steaua la asa ceva.

Comentează