Caravană oprită în noapte

Schalke ne-a tratat de sus. Ei nu caută ”cracii”, dar maximul aroganței nemțești e să nu te concentrezi suficient ca să găsești cheia echipei adverse și asta s-a întîmplat vreme de 67 de minute. Am crezut că scăpăm tocmai pentru că părea că ne-au tratat de sus. Sau am confundat noi liniștea cu superioritatea.

miercuri, 18 septembrie 2013, 11:34

Schalke ne-a tratat de sus. Ei nu caută ”cracii”, dar maximul aroganței nemțești e să nu te concentrezi suficient ca să găsești cheia echipei adverse și asta s-a întîmplat vreme de 67 de minute. Am crezut că scăpăm tocmai pentru că părea că ne-au tratat de sus. Sau am confundat noi liniștea cu superioritatea.

E adevărat că Steaua a alergat ca de obicei și nu s-a dat la o parte din fața nici unui contact fizic, ceea ce e surprinzător în duelurile dintre o echipă românească și una germană.

N-am făcut deloc un meci rău pînă la primul gol. Dacă Pintilii și Bourceanu sînt precum copacii care dau în fiecare an rod, și nimeni nu se mai miră, siguranța a venit  de la Szukala și Gardoș, care au fost impecabili pînă la nefericita fază cînd s-a răsturnat partida. Secvența a fost, într-adevăr, nashpa, cum s-ar zice pe facebook.

Latovlevici nu a întîmpinat centrarea lui Uchida. E genul de eroare insesizabilă pe care fundașul nostru o face destul de des. Mingea izbită tare și liber de japonez a plutit către nicăieri. În zona careului mic, Szukala a pornit către balon, dar și-a dat seama că nu va ajunge și că nu e nici un pericol de la vreun adversar. Avea dreptate, dar mingea însăși era un pericol pentru că Uchida centrase cadrat pe spațiul porții!!!

Rămas înțepenit în momentul în care ar fi trebuit să judece în avans, ca un șahist, Tătărușanu a văzut cum mingea ia pămîntul și se scurge pe lîngă el în poartă. Surprinsă de camerele TV după gol, cearta mută dintre portar și fundaș a spus totul. Două momente de neinspirație unite într-o gafă gafă letală.

Atunci s-a rupt totul, iar golul de 2-0 al lui Boateng a venit pe fondul neputinței noastre de a intra într-un alt registru decît apărare accentuată și contraatac în inferioritate numerică. Pe asta am mizat și așa am pierdut, cu 3-0 pînă la final.

Noi și Chelsea rămînem cu zero puncte după prima manșă. Vechile caravane persane aveau un obicei. Prima etapă a lungii călătorii era intenționat scurtă, pentru că mai mereu unul dintre ei uita ceva acasă.

Mergeau doar 6-8 kilometri, ca să aibă timp să revină pe parcursul nopții și, pînă dimineață, să se poată întoarce în tabără și să pornească, abia atunci, în infinita cursă peste deșerturi, munți și podișuri aspre, de la Teheran spre Qom, Shiraz și mai departe. Luau în calcul imperfecțiunea omenească și darul nostru de a greși.

Steaua a uitat ceva acasă, asta e senzația, și mai are o șansă, poate una singură, să înceapă încă o dată grupele Ligii Campionilor.

 

Comentarii (45)Adaugă comentariu

Ottonelu  •  18 septembrie 2013, 23:50

Inteligenta si binevenita e comparatia cu armata persana. Felicitari, Tolo!

gabi  •  18 septembrie 2013, 23:59

Basel ne-a dat o lectie. De seriozitate. Cum se trateaza jocurile din Liga. La noi insa prezenta in Champions League seamana cu mersul la oras a unei fete simple de la tara. Vrem sa fim laudati ca am dat pase cu calcaiul si ca am tras doua suturi la poarta, ca am lasat „impresie”. Si cam atat. NE bucuram ca luam milioanele de dolari si apoi ca vom lua titul 25 si iarasi ne vom califica si la anul in Champions League, ura!
Mie meciul mi-a dat clar impresia ca jucam la 0-0. Iar dupa gafa de 0-1, nu am mai avut reactie, baietii erau clar derutati, nu stiau ce au de facut in noua situatie.
In rest, suntem tari la declaratii inainte de meci, boala becaliana preluata de MM si de Reghe.
Avem o sansa – a doua, sa profitam de o Chelsea clar derutata – dar si ranita in orgoliul ei. Poate e cazul sa jucam in fine la victorie de acum incolo, pana in minutul 95.

Vlad  •  19 septembrie 2013, 0:00

Otonellu, care armata persana, tu ce ai citit?! Caravana, bre, caravana!

cristi  •  19 septembrie 2013, 0:00

Tatarusanu, ca de obicei, pe linia portii, iesit si la golul 3 cu intarziere de o fractiune de secunda, dar tot intarziere se numeste. Dincolo de gresala lui Szukala, Tatarusanu va fi un portar bun cand va stii sa iasa din poarta pe anumite mingi.

Marius  •  19 septembrie 2013, 0:01

Bun articolul. Felicitari

Sud Steaua  •  19 septembrie 2013, 0:02

Foarte frumoasa paralela cu caravana persana, felicitari! Din pacate aceasta caravana a noastra are multi sabotori in interior si au ei mereu grija sa uite ceva acasa. De exemplu domnii Tatu, Cristea, oare ce cauta dansii pe teren? Sunt in plus. De fapt, in minus. Cred ca da cu plus doar in conturile unor personaje snistre ca Stoica, Reghecampf cu sutien, etc…

Sefuld e caravana din puscarie si-a atins scopul, o sa incarce multi saci in caruta. Sper sa se vanda foarte slab biletele la meciurile de acasa, se stie ca suporterul roman e unul de rezultat si vazand ca nu avem nicio sansa in fata lui Basel va prefera o vizita sanatoasa la hipermarket sa sparga acolo 3 milioane pe mancare, nu pe circul ieftin albanez cu clauni „brazilieni”, „printi” si alte rebuturi.

gabi  •  19 septembrie 2013, 0:05

Si nu imi pot infrana senzatia de puternic amatorism la nivelul conducerii in materie de transferuri – cu chestii facute in pripa, in ultimele minute, ca o fata mare ramasa gravida si nepregatita de nunta. Asta e club serios??

user  •  19 septembrie 2013, 0:05

Danke ”Shanke” :)))

xavi_1001  •  19 septembrie 2013, 0:13

eu zic ca e gresala portarului, trebuia sa iasa sa o prinda !! adevarul e ca tatarusanu pe centrari e slab ! un portar cand sare trebuie sa cada 3 4 oameni jos de langa el indiferent daca sunt adversari sau jucatorii tai!

Daniel  •  19 septembrie 2013, 0:23

Da..e complicat sa joci fotbal la acest nivel daca nu prea ai fundasi laterali.

Daniel  •  19 septembrie 2013, 0:25

Si cu un portar care a lipsit de la lectia iesirii pe centrari…

jiji  •  19 septembrie 2013, 0:35

Cred k obiectivul echipelor romanesti este de a participa in Liga Campionilor,nicidecum ceea ce fac acolo.Banii vin doar prin simpla participare,daca se intampla sa m ai adune si puncte cu atat m ai bine,daca nu ,asta e OBIECTIVUL a fost atins.Restul e cancan,Tolo sa ne anunti cand o echipa romaneasca o sa si propuna m ai mult,noi o sa fim tot aici.

c24  •  19 septembrie 2013, 0:37

Cand am avut echipa adevarata in CL ati zis ca-i trupa de blatisi, astia ai stelei ce sunt, domnule Tolontan? Drogati? Blatisti, trisori cu arbitri? Sau cam din toate? Personal inclin spre varianta maximala.

flo  •  19 septembrie 2013, 0:38

si eu zic ca daca nu luam tonto-golul ala castigam Champions League

Dacian  •  19 septembrie 2013, 0:43

Dar alta comparatie n-ai gasit, retardatule?

Alex  •  19 septembrie 2013, 1:18

Frumos articol !!!
Despre Steaua, despre meci, … Sa zicem ca rezultatul nu reflecta ceea ce s-a jucat ( cum nici prima repriza a galatei nu anunta cutremurul …), se simte lipsa lui Chiriches, …si nu in ultimul rand , parca nu ne sta prea bine in competitia asta…tot in europa league era mai dulce…capatasem ceva experienta pentru nivelul de acolo…! Poate reusim sa ne intoarcem in iarna 😉
Sustin si incurajez PERFORMANTA !!!

Alex  •  19 septembrie 2013, 1:20

chiar nu se poate gasi un atacant pe lumea asta, cu banii castigati de steaua? Managerii Stelei trebuie sa mearga in Africa, America in alta parte, sa stea acolo un an, doi si sa caute atacanti de perspectiva, nu sa faca circuri.

lord belial  •  19 septembrie 2013, 1:31

Din minutul 65, Steaua a aratat a Steaua aia dinainte de Reghe, Steaua pe care nu vreau sa o mai vad niciodata.
As sublinia ca, la primul gol, greseala mi se pare ca ii apartine lui Tatarusanu, portar care isi dovedeste, a cita oara, incapacitatea de a lua decizii rapide, de a conferi siguranta apararii. Gardos, speriat si el, desi a jucat mai bine si a incercat citeva iesiri in atac, cu mingea la picior, dar sterile. Szukala si Georgievski, Lato, au jucat decent, dar atit. Bourceanu a incercat sa mai pistoneze in fata, dar pasele lui au fost de multe ori in adversar. Pintilii insesizabil pe teren. Tanase a avut un sut frumos, de restul a incercat incursiuni in teritoriu inamic, dar degeaba. Adi Popa a alergat bezmetic, ineficient, astept cit mai repede revenirea lui Chipciu. Stanciu, pierdut pe teren, de la meci la meci imi dau seama ca el trage in portari si adversari. In fata Kape a miscat OK, parca si Tatu, dar impresia generala a fost ca astazi Steaua nu a avut deloc fata de CL.

Vinovati sint toti: jucatorii, detinutul, petarda-trompeta MM, si Reghe, care nu doar ca a ajuns sa cumpere jucatori 3 la 10 mii, ci si pt ca stilul lui incepe sa fie previzibil: atacuri pe flanc, verticalizari, handbal in fata portii si atac ineficient. Asa cum l-am laudat cind e cazul, e timpul sa ii reamintim lui Reghe ca prin discursuri motivationale de tipul: sintem buni, rupem tot, nu e suficient pt a cistiga meciuri in CL. Schimbarile lui neinspirate si jocul Stelei slab i se datoreaza.

In fine, Hai Steaua!

microbista  •  19 septembrie 2013, 1:42

cel mai frumos spus, dintre toate articolele dupa acest meci

Andy  •  19 septembrie 2013, 1:49

Cataline, oare nu-ti sare in ochi EVIDENTA CADERE FIZICA ce apare la echipa stelei in jurul min. 60?
Mai mult, steaua ar trebui sa spuna merci doar cu 0-3! NEMTII AU AVUT 2 penalty-uri CLARE NEACORDATE (hent rep. 1 si obstructie careu rep a 2-a) plus inca unul DISCUTABIL (hent rep. a 2-a)!
Asteptam noi „arogante” via facebook si un cantec de jale de la Piti! …..Piti talent! (ci nu anti-talentul de la nationala)

TATARUSANU  •  19 septembrie 2013, 2:01

TATARUSANU… TROMPETA TROMPETELOR… NU MAI SCAPAM DE PACOSTEA ASTA . 2 GOLURI AZI

fanulumocanu  •  19 septembrie 2013, 2:09

Steaua a uitat ceva? A uitat sa-si respecte suporterii. Un titlu la sapte ani si conducatori flegmatici care se cred mesianici. Pai , hai s-o dam pe bune cu marele antrenor Laur:cate meciuri au fost castigate pe executii individuale ale lui Rusescu? O sa vedem ce inseamna plecarea lui Chiriches si cum ii va influenta asta pe Szukala , pe Latovlevici, pe Georgievski, pe Bourceanu si pe Pintilii. Prodan era altul cand juca langa Gica Popescu si Bumbescu altul cand juca langa Belodedici. Pana si Dobos si Ciubotariu au ajuns fundasi mari asa. Chiriches e un mare talent, e genul de jucator care lumineaza. Sa-l vad acum pe marele Laur .

Gabi Koreanu  •  19 septembrie 2013, 2:59

Este in sangele romanului, nu si in firescul lucrurilor, ca atunci cand ceva nu merge sa caute imediat o scuza sau un tap ispasitor. A facut-o si colegul tau CG intr-un alt articol. Nu comentez ratiunile ce au stat la baza atacurilor sale, cu atat mai mult cu cat nu am vazut meciul.
De ce insa noi, romanii, avem o viziune orientata catre trecut si nu spre viitor? Sau cum spun englezii „problem-finding” in loc de „solution-oriented”. Nici nu ne dam seama cat de mult avem de pierdut din cauza acestei mentalitati pe care nu prea o mai vezi in lume.

Am inceput cu un esec, de acord, insa mai sunt 5 meciuri. Daca am fi pierdut cu 0-1 ar fi fost acelasi lucru si am fi zis ca am avut ghinion, ba poate am fi facut haz de necaz, amintindu-ne de autogolul lui Banel de pe Bernabeu.
Nu o sa spun acum ca gata, am gresit dar trupa lui Reghe se va revansa cu Chelsea si Basel, vorbim de CL, unde daca vrei sa izbandesti, nu-l vinzi pe Chiriches si nici nu-l resuscitezi pe Cristea, asa…, ca sa faci o aroganta. 🙂

Din Asia, pt GSP,
Gabi Koreanu

dac.impielitzat  •  19 septembrie 2013, 3:30

foarte faina metafora caravanelor
frumos
hai Steaua
hai Pandurii
hai Romania

sorin  •  19 septembrie 2013, 4:08

Afara cu MM, el i-a adus pe Tatu, si tot pe mandatul sau au plecat fundasi ca Martinovici si Geraldo, pt ca aseara fundasii nostril centrali au fost penibili, ca MM de altfel cand vorbeste.
Afara cu printu, cu Gardos.
Avertisment pt Sukala, Tatarusanu si Tanase care au jucat lamentabil. Dar, mai ales pt Reghe care bate campii cateodata…vrabia malai viseaza si tiganu haine noi.

Craiovean  •  19 septembrie 2013, 6:53

M-am dus la culcare la 0-0 si chiar credeam ca o sa fie totul ok, si dimineata ce citesc in ziar ?! Auzi, s-au certat la primul gol. E urat si neprofesionist. Ce naiba au uitat astia acasa ? Mintea ? Pai n-au avut-o niciodata ! N-au dupa ce sa se intoarca ! Pot merge inainte. Fata morgana e acolo si ii asteapta …

Archibald  •  19 septembrie 2013, 7:06

Stelemeaua si-a uitat acasa pliculetele de- aceea si-a terminat benzina din nou in min 60 (vezi Varsovia)! saracutii! ))))))))))

Manasse  •  19 septembrie 2013, 8:08

Steaua, ruşinea României în Champions League. Ei au senzaţia că şi acolo le merge cu ceiuţul-minune al lui Neubert. Păi mă boilor, acolo vă luptaţi cu ceiuţuri cu cel puşin două versiuni, bun doar contra amărîţilor din Liga 1 şi Europa League, unde lumea joacă în general nedopată!

narcis  •  19 septembrie 2013, 8:12

Champions League nu e Europa League! Greu fara pungutze sau farmacia lor e mai tare, ca sa-l citez pe Porumboiu. Si vine Chelsea umpluta de sange la Londra de acel Basel slab ciuruit tur-retur de CFR Cluj anul trecut. Doar o echipa mica se poate plange ca a jucat bine si un gol aiurea a schimbat totul. Uite ca Basel a putut intoarce la Londra.

Misu  •  19 septembrie 2013, 8:45

Pacat ca a pierdut Chelsea, acum „demonul” din Mourinho ne va arata ce inseamna fotbalul. Sper sa luam doar 3 cu londonezii.

Keyser Soze  •  19 septembrie 2013, 8:53

Tatarusanu a demonstrat inca o data (daca mai era nevoie!) ca e un portar mediocru, fiind penibil la primele 2 goluri… La acest nivel, nu poti face performanta cu posturi deficitare!

zicatorul  •  19 septembrie 2013, 9:00

Si totusi refuzam sa vedem evidentul, Steaua nu a atacat, nu a mers al victorie, doar s-a aparat bine si agresiv incercand sa inscrie pe contraatac. Odata ce a primit gol si era nevoita sa inscrie si ea a incercat sa atace iar Shalke a inceput sa ne dea gol dupa gol, la 10 minute unul. Asa o sa fie de fiecara data, noi nu stim sa construim o echipa ofensiva, si nationala si echipele noastre de club au aceeasi partitura trista, ne aparam si speram sa le dam un gol pe contraatac.
Sigur, este o posibilitate insa trebuie sa ai si oamenii care sa o faca. Un contraatac nu inseamna sa dai mingea pe singurul atacant si sa speri ca el o baga in poarta, inseamna jucatori de viteza si pasatori buni. Mi se pare stupid si incorect sa criticam jucatorii atata timp cat este al doilea an lui lui Reghe pe banca, el si-a ales jucatorii si retineti ca transfera doar prin sotia lui, nu poate spune ca ii impune cineva lotul acum sau l-a gasit. Adi Popa este in scadere de forma, nu e in stare sa alerge sau sa creeze faze, pierde trei sferturi din mingi, toate atacurile au fost pe stanga, unde Tanase poate sa fie extrema insa in nici un caz coordonator de joc.
Chelsea o sa vina ranita la Bucuresti, Mourinho e totusi un antrenor mare chiar daca are probleme momentan cu echipa, sunt convins ca vor veni sa preseze, sa atace si sa inscrie, iar odata ce vor inscrie se va relua partida de azi- o Steaua atacand haotic si o aparare incapbila sa reactioneze la atacuri rapide si organizate.
Voi ati vazut cum intra Farfan din lateral spre centru si cum erau dispusi mereu in evantai cei trei, Boateng, Farfan si Draxler pe faza de atac? La noi cine e in spatele varfului si il sustine?

Mary  •  19 septembrie 2013, 9:04

Domnule Tolontan mai terminati cu laudele realizand fel de fel de comparatii care fac mai mult rau decat bine, Am citit de foarte multe ori despre STEAUA de astazi ca fiind la fel de buna ca cea din86,Aeasta asociere nici nu poate fi facuta.

forzzza  •  19 septembrie 2013, 9:09

Diferenta mare de valoare. Aproape intotdeauna cei mai slabi gresesc. Sper sa nu am dreptate dar, mai mult de 2 puncte nu facem in liga.Fara banca de rezerve, cu 3,4 jucatori sub nivelul competitiei nu poti avea mari pretentii. Totdeauna avem senzatia ca suntem aproape, ca nu nu sunt mari diferente intre noi si fotbalul mare dar,este o iluzie. Cu cateva mici exceptii, in momente destul de putin importante, diferentele sunt chiar foarte mari. Succes STEAUA!!! Succes ROMANIA!!!

seasonstraveler  •  19 septembrie 2013, 9:16

Toate comentariile sunt inutile!
Toti cei care vad ceva in jocul sstelei ori habar nu au despre fotbal ori au probleme cu vederea!
Steaua este o echipa modesta cu jucatori slabi sau care nici n-ar trebui sa primeasca bani pentru prezenta in teren! Unii dintre ei ar trebui sa plateasca ei spectatorii pentru timpul pierdut!
A. Popa este un jucator bun pentru Chiajna si atat! Este doar un alergator fara creier, un jucator lipsit de talent si imaginatie. Nu este iesit din forma, este in forma lui naturala!
Tatu nu este fotbalist! Doar pentru pastrarea lui Tatu in lot si tot e suficient sa realizam cat se pricepe conducerea Stelei la fotbal! Iar marele Reghe daca ar fi antrenor nu l-ar convoca decat pentru meciul de cupa ca rezerva pe Tatu!
A. Cristea e Radu Niculescu reloaded! Mai mult de poza decat pentru fotbal!
Piovacari e penibil! Majoritatea golurilor lui sunt accidente jenante si pentru curtea scolii! Cine priveste cu atentie golurile lui constata cat de fotbalist este!
Latovlevici si Golansky sunt doi fundasi modesti! Amandoi acopera prost terenul si amandoi sunt atat de prosti incat insista sa iasa cu mingea la picior! Din pacate nu mai conteaza nici pentru ofensiva de foarte multa vreme!
Tanase e atat de previzibil in actiuni ca adormi inainte sa treaca el de primul adversar!
Steaua va termina iar cu ZERO puncte si foarte probabil zero goluri!
Este incredibil! Cand asculti manele, te comporti ca MM si Reghe, esti mitocan, nesimtit, ingamfat si arogant chiar crezi ca ai fata de Liga Campionilor???
Cand aduni 40mil din transferuri si LC iar tu ai rezerve pe Tatu, Piovacari si Cristea ce mai este de comentat? Pe bune, la ce echipa decenta ar juca astia trei??????

ciprian  •  19 septembrie 2013, 9:24

asa se intampla cand nu se joaca in campionat decat intre jucatorii aceluiasi impresar. iti mai da arbitrul un 11 m inventat si te antreneaza un blatist. pentru cine se uita la campionatul german Schalke a jucat ca de obicei adica modest. nu are vedete in lot nici macar pe acest boateng un jucator modest totusi. pai in conditiile in care jucatorii stelei sunt umflati cu pompa, cand luni de zile se spune ca x e cel mai mare e tranferat pe tot globul cand derapajele „vedetelor” nu sunt sanctionate iar presa ramane doar la stadiul lustruirii aiurea a fundurilor steliste la ce te poti astepta? a fost suficienr ca steaua sa castige un camionat dupa 7 ani sa bata vreo 2 echipe modeste si sa intre in champion league ca ziaristii sportivi mai interesati de scandaluri decat de jocul efectiv al vreunei echipe sa-i urce pe stelisti in semifinale sau chiar in finala. daca nu se trezesc si mai ales daca nu mai au norocul caracteristic steaua va ramane unde este acum adica pe ultimul loc in grupa. mandria tampita ca uite noi am ajuns in grupe voi ailalti nu arata mentalitatea mica a stelistilor si da posibilitatea locuitorilor unui mic orasel, urziceni, sa le dea cu tifls marilor guralivi mm, reghe etc, tuturor stelistilor. geaba va cumparati zeci de titluri daca nu ajungeti la performanta unor echipe micute, fara jucatori ridicati in slavi, dar cu un adevarat antrenor!

Roru  •  19 septembrie 2013, 9:35

Englezii vor lua la Buc. o bataie, cu tot cu portughezul lor. Nu vor ajunge nici in EL.
De acum Steaua, a revenit cu picioarele pe pamant.
Altfel vor arata jocurile Stelei in CL.
Ce vesca ta, nu constientizezi ca nici un joc nu seamana cu altul?!!!
Traiesti pe alta planeta?!!!
Sa terminam odata cu fandoselile indoielilor.

Cristian  •  19 septembrie 2013, 10:28

Frumoasa analogia cu caravana persana.
In rest, diferenta nu s-a facut atat la greseala respectiva (pana la urma, in ChL trebuie sa te astepti sa primesti gol), cat dupa aceea, la lipsa de reactie. In loc sa preseze si sa caute egalarea, au cazut psihic si o puteau pati chiar mai rau. Cat timp crezi ca daca ai primit un gol e dezastru, e greu sa ajungi sa contezi.

rin08  •  19 septembrie 2013, 10:30

danke sanke

zurzu_zurzu  •  19 septembrie 2013, 10:58

”La noi insa prezenta in Champions League seamana cu mersul la oras a unei fete simple de la tara.”In fraza asta s a spus tot ce se putea spune despre fotbalul romanesc,nu doar de Steaua!

zurzu_zurzu  •  19 septembrie 2013, 11:14

Steaua nu se califica nici macar in EL.Nu are echipa de asa ceva.Maxim 4 puncte o sa faca,asta daca o sa bata Basel la Bucuresti si o sa faca un egal prin absurd cu Shalke…Aseara m a intrebat cineva ce o sa faca Steaua.I am zis ca o sa ia 3-0 ,dar pt ca era un amic bun,l am consolat ca vor primi doar 2-0.Asa a fost cum am zis,pt ca stiam ca Regheton o sa joace asa.E previzibil.Nu stie altfel si o sa vedeti ca o sa capoteze in toate meciurile de afara.MM are impresia ca se pricepe la fotbal,dar saracutul de el e praf.Daca Tatu in viziunea lui sau Pivocari sunt atacanti care o sa rupa gura targului,eu de maine ma angajez la ICAB,sa desfund canale cand vin ploile in Bucuresti.Kapetanos e solutie de avarie nu de CL.El nu era titular la CFR si nu l au folosit titular anul trecut CL.Se vede ca la Steaua se aduc jucatori pe simpatii ,nu pentru performanta.Am fost finut cand am spus simpatii si nu interese personale.Pai la bani pe Chiriches se puteau cumpara 4 fotbalisti brazilieni la 2.5 milioane de euro.Am vazut mijlocas brazilian cumparat de Corinthians de la Ponte Preta cu 3 mil euro.Mijlocas la constructie.Nu 4,macar 3 si tot era ceva.Un atacant ,un mijlocas la constructie si o extrema dreapta.

bazileon  •  19 septembrie 2013, 11:25

De curand Tatarusanu a luat un gol la fel de stupid la Medias; dupa care, mare caracter, a simulat o misterioasa miopatie fulminanta! Asta fiindca Becali nu e Ockham: la dansul bata este instrumentul logic.

cristian007  •  19 septembrie 2013, 11:55

Tactica gresita/fricoasa. A lipit fundasi laterali si un inchizator de careul nostru. Astfel a pierdut la mijlocul terenului orice posibilitate de a ataca. Pe de alta parte nemtzi au avut o rabdare de fier. Au atacat fara sa se expuna. Cred ca erau multumiti si cu un egal. Doar o greseala putea sa schimbe ceva….

Eddie  •  19 septembrie 2013, 15:38

S-o fi bucurat Piturca de infrangerea lui Galatasaray, da’ stai sa vezi ce bucuros o fi fost acu! 🙂

JJdinFJ  •  19 septembrie 2013, 18:31

Frumos. Dar… „neinspiratie”?

Comentează