Cînd Antena 3 crede exact ce crede și Udrea: că fostul ministru nu va păți nimic!

Telefonul a sunat la 5:40 de dimineață. De regulă, la acea oră apelează microbiștii care mi-au aflat mobilul și au pus pariu cu prietenii cînd a cîștigat Arieșul Turda Cupa României la fotbal.

joi, 24 aprilie 2014, 10:20

Telefonul a sunat la 5:40 de dimineață. De regulă, la acea oră apelează microbiștii care mi-au aflat mobilul și au pus pariu cu prietenii cînd a cîștigat Arieșul Turda Cupa României la fotbal.

Pe mine nu m-au trezit, au reușit cu Mirela Neag, colega mea. Era Antena 3. ”Am descoperit o firmă de partid care i-a plătit lui Obreja 2 milioane de lei ca să-și stingă creditul. Sursele noastre spun că Elena Udrea, Ion Ariton și alți funcționari din ministere vor fi cercetați în Dosarul Gala Bute pentru corupție în achizițiile publice”, le-a rezumat Mirela articolul din ziar, pentru știrile de la ora 6.

Mai leneș, am vorbit și eu, în buletinul de la ora 9. Deja apăruseră îndoielile, formulate de Adrian Ursu, dar încă nu la adresa noastră, ci la adresa seriozității procurorilor de a o aduce în caz pe Elena Udrea.

Cînd au sunat în zori, cei de la Antena 3 au considerat, probabil, că episodul investigației de azi din Gazeta Sporturilor are o relevanță. O fi fost inițiativa vreunui producător sau reporter trezit cu ziarul în mînă, la orele dimineții, cînd lucrurile nu apucă încă să-și lase umbrele lunguiețe pe asfaltul bănuielilor.

De dimineață, toți sîntem tentați să luăm, faptele așa cum sînt. O naivitate! Ne e foame, mîncăm. Vedem o știre, zicem că e știre. Dacă primim ceva negru în cană, credem ca fraierii că e cafea. Citim o investigație ca pe o investigație, și nu ca pe o manipulare. Noroc că, spre prînz, scenariul după care publicaserăm noi ancheta se dezvăluia ușor, ușor, în toată găunoșenia sa. Deja ne suspectau.

Acum, seara, lucrurile s-au clarificat de-a binelea. Ne-au descoperit! ”Asistăm la o operațiune de PR a DNA”, spune Mugur Ciuvică. ” În afară de o mică informație despre firma respectivă, articolul din Gazeta Sporturilor e o vrăjeală, un pupat în fund al procurorilor, o glumă proastă pentru copii proști”, a conchis el. Și pentru Radu Tudor, mai calm, dar la fel de convins că a deslușit esența articolului din gsp, asistăm la ”o diversiune de campanie”.

Ce să mai vorbim de politicieni! Ei se prind din prima. Pesedistul Codrin Ștefănescu era sigur că totul e o șmecherie a Gazetei Sporturilor. Publicînd investigația am comis ceva atît de complicat în intențiile noastre malefice că nici măcar nu poate fi explicat pînă la capăt. Oricum, nu s-a mai obosit să o facă. Nu mai conta. Omul știa. După cum știa colega sa de platou, liberala Cristina Pocora. Pentru partizanii lui Băsescu sîntem oamenii lui Voiculescu, pentru dușmanii lui Băsescu, sîntem oamenii lui Băsescu! Numai să citești asta și amețești.

Procesul de intenție derulat de Antena 3 mă bucură. Nu e nici o ironie în ceea ce spun. Chiar mă bucură! Pentru că e foarte bine să nu ne creadă prea multă lume. Dacă tot ce scrii este însușit, te smintești. Le mulțumim Danei Grecu, lui Răzvan Dumitrescu și lui Adrian Ursu pentru încrederea că nu manipulăm, le mulțumim lui Mugur Ciuvică și lui Radu Tudor pentru neîncredere. Și, față de ei toți, credem că justiția își va face treaba.

Știți ceva? Acum 12 ani, agenții lui Adrian Năstase dădeau buzna în casa lui Mugur Ciuvică pentru că îl suspectau că ar disemina informații incomode despre premier. Îi căutau sursele și în pamperșii copilului. Măcar asta s-a schimbat!

Am, totuși, o observație și două argumente.

Observația e aceea că, printr-o alchimie ciudată, pe care Codrin Ștefănescu sau Cristina Pocora o vor desluși lesne, destui oameni de la Antena 3 și Elena Udrea sînt fix în același punct al credinței față de dosarul Galei Bute.  Ca niște planete care se aliniază, deși nu se suportă, Mugur Ciuvică, Radu Tudor și Adi Ursu cred ce cred Elena Udrea și susținătorii ei: că fostul ministru nu va păți nimic!

Vasăzică procurorii se fac că lucrează în dosarul Galei Bute. Iar imunitatea Elenei Udrea va rămîne în picioare, ca o armură care nu are nevoie de stăpînul ei ca să sperie locatarii castelului.

Acum, încerc să schițez argumentele că acesta este un articol și nu parte a vreunui complot:

1. Dacă noi intenționăm să îngropăm cazul, de dragul lui Udrea sau al lui Băsescu probabil, amorțind atenția publică în acest scop ocult, rugăm să se țină cont cînd vom fi judecați că, totuși, am muncit din greu la dezgroparea lui. Care e logica să acoperi pe cineva care se face că lucrează cînd tu ești cel care l-ai arătat cu degetul că se preface și, astfel, l-ai obligat să lucreze?

Prin aceleași surse care astăzi sînt considerate suspecte sau de-a dreptul inventate, în octombrie 2012 am aflat că toți cei implicați, în frunte cu miniștrii Udrea și Ariton, vor fi scăpați chiar de către DNA. A urmat mai bine de o lună de luptă publicistică. Gazeta Sporturilor a tipărit zi de zi probe noi. Și nu doar atît.

Am invitat cititorii la jocuri prin oraș, am desenat în fața sediului DNA traseul banilor și am publicat pînă și contul BRD unde să caute procurorii. Am dus la parada de Ziua Națională din București și alte cinci orașe ediția specială unde publicasem pe copertă numărul contului și facsimilui ordinului de plată dinspre ministerul Elenei Udrea.

Pe 2 decembrie, DNA a revenit, a dat-o practic afară pe procuroarea care încercase să mușamalizeze cazul și a anunțat că redeschide cazul, că a fost numit un nou procuror de caz, că vor fi cercetați toți cei din ministere care au o implicare în Gala Bute și identificați vinovații.

Iar dacă procurorii nu se vor ține de promisiunea propriei profesii pînă la capăt, vom face exact la fel ca prima oară! Ar fi cam mult efort risipit din partea ziarului pentru ca, acum, să topim chiar noi ceea ce am salvat de la topit.

2. Scepticismul este sănătos pentru o societate democratică. Ani de zile, un alt om din Antena 3, Mircea Badea, mă striga în miezul nopții, la apelul naivului care sînt cum ar veni, luîndu-mă peste picior cu dosarul Ridzi: ”Ce se mai întâmplă cu Ridzi, Tolooontane? Nu vezi că nu pățește nimic?!”. A fost dreptul lui să nu creadă.

În acest moment, din 12 oameni judecați în cazul Ridzi, 12 au fost declarați vinovați. Ministrul Ridzi și principala sa consilieră, Ioana Vârstă, au primit 5 ani cu executare, ceilalți, cu suspendare. Mai au dreptul la o ultimă instanță.

Dosarul Bute este, ca și cazul Ridzi, un dosar de corupție în achizițiile publice. Cei vizați sînt tot din PD-L și tot apropiați ai familiei președintelui Băsescu. În ambele există probe că procesul de achiziție publică a fost falsificat. Că atribuirea a fost făcută astfel încît oamenii din ministere au apărat interesul firmelor și nu al ministerelor! Că recepția evenimentelor a fost făcută cu ochii larg închiși. Că Ridzi și Udrea au profitat și și-au promovat imaginea politică pe bani publici. Ambele au obținut sute de știri! Că s-a plătit ce nu s-a livrat. Procurorul care  coordonează cazul este același.

Nu e treaba noastră, a ziariștilor, să sugerăm vreo soluție, sau să ne considerăm satisfăcuți doar dacă se întîmplă ceva anume, dar e datoria noastră să publicăm tot ceea ce obținem și putem verifica.

Aflați din Gazeta Sporturilor de vineri cum, potrivit unor surse judiciare, ilegalitățile au început chiar în ședința de Guvern, la propunerea Elenei Udrea, care a dus acolo un document cu o informație falsă!

Iar Arieșul a cîștigat prima și ultima dată Cupa României în anul 1961.  A bătut pe Rapid în finală. Ce vremuri!

Comentarii (81)Adaugă comentariu

Suporter  •  25 aprilie 2014, 9:43

„Nu mor caii cand vor cainii !”

Respect Tolontaneeee !

qpax  •  25 aprilie 2014, 9:56

Scepticii … sunt doar cei care inteleg, ca Romania este condusa de procurori numiti prin decrete prezidentiale (numar record de asfel de decrete), in toate institutile care au relevanta si influenta in societatea romaneasca, sau alti indivizi, care il au pe ‘nasu in suflet’ in proprile lor cuvinte. Sunt cei care au cultura si educatie, si inteleg ca independenta justitiei capata RELEVANTA numai in contextul ‘separatiei puterilor in stat’ … daca puterea politica si cea judecatoreeasca nu sunt separate, nu exista nici independenta in justitie … si nu va exista niciodata, nici dupa actualul dictator. Cand magistratii-judecatori si magistratii-procurori, vor si alesi in functile lor de proprile asociatii profesionale … si nu de factori de decizie poltica, travestiti in functii apolitice, dar in esenta … foarte foarte politici … abia atunci va exista independenta in justitie in armonie cu principiul separatiei puterilor in stat. Sunt chestii care tin de esenta unei democratii, unii le cunosc, altii nu le cunosc si traiesc in lumea in care optiunea electorala exprimata in cadru constitutional, este lovitura de stat, si jurnalismul de investigatie este propaganda … de aici si scepticismul versus incredera oarba in niste institutii, care au dat rateu dupa rateu … in a se incadra in orice valoare democratica legiferata de legiuitor. Scepticismul in cazul Udrea este mult mai usor de explicat … pentru ca desi asta este o speta incidenta cu sportul … s-au facut multe alte investigatii in ce o priveste pe respectiva, cu fapte mult mai incrimnante si cu un prejudiciu mult mai mare produs, banului public, la care procurorii au ramas impasibili. Deasemnea inceperea urmarii penale impotriva acestui subiect de drepturi si obligatii, va deschide poarta catre d-l Guvernator, si va da o lovitura decisiva noului sau proiect politic, prin care vrea sa continue exploatarea Romaniei si sa se auto-protejeze in fata raspunderii legi, pentru faptele comise! Aceasta ‘justitie independenta’ la care apelati acum (de ce doar acum?) este aceeasi care i-a oferit respectivului … imunitate absoluta in fata legii … printr-o interpretare absurda si neargumentata a institutii imunitatii prezidentiale … rezolutie care a dus deja la prescriere catorva infractiuni foarte grave!

Deci nu nu se va intampla absolut nimic cu Elena Udrea … nici macar la nivel de investigatie … nici nu se va incepe urmarirea penala … Eu nu doar fac afirmatii (foarte argumentate), ci sunt gata sa pariez orice suma si cu oricine, pentru ca spre deosebire de VOI, chiar cred in ele. Sa veniti in 2014 … si sa spuneti ca ‘justitia este independenta’ este de departe cel mai jignitor si manipulativ lucru pe care puteti sa-l spuneti … lasand la o parte faptul ca ne luat de prosti pe toti, si nu aveti nici un minim de bun-simt … eu consider o astfel de afirmatie, ca si complice, la un numar imens de abuzuri, sau de protectie ‘legala’ pentru un anumit grup de interese!

TGC  •  25 aprilie 2014, 9:57

Cataline, A3 NU CREDE ci SPERA ca Udrea sa fie lasata in pace. Altfel cum o sa mai spuna ca Basescu are DNA-ul in mana?

Jan Valjean  •  25 aprilie 2014, 10:00

Bravo dle. Tolontan pentru munca depusa in aceasta investigatie asupra afacerii intortocheate numita ,,Gala Bute” ! Tineti-o tot asa.

tristan  •  25 aprilie 2014, 10:02

Astept cu interes un verdict in acest caz, unde, cred eu, sunt suficiente dovezi pentru condamnarile unor oameni politici importanti. Ca Udrea si cei din jurul sau vor fi sau nu protejati, ramane de vazut.

dice  •  25 aprilie 2014, 10:06

E in regula ce faci, ai dreptate si probabil ca se va face dreptate.
Este jenant ca PSD-istul Codrin Stefanescu isi da cu parerea dupa faza cu terenul pe care il vinde primariei lui Oprescu.
Cred ca si aici ai avea succes si n-am mai vedea fata lui dubioasa pe la TV. Macar o vreme.

Petrestelistu  •  25 aprilie 2014, 10:10

Domnule Tolontan, pot spune ca articolele sunt forte bune si bine intentionate. Dar totusi, din respect pentru acest popor si aceasta tara, nu ar fi mai bine sa spune-ți domnul președinte! in loc de Basescu? Nu credeți, ca meseria va obliga sa aveti respect pentru conducătorul poporului, in care si dumneavoastră faceți parte? Doar pentru acest fapt, m-a îndoiesc de bunele Intențiile ale dumneavoastră si pot crede ca articolele sunt făcute la comanda găștii ce știu a fura voturi si a plagia doctorate. Nu pot crede ca sunteți un om mai presus, moral vorbind, decât domnul premier Ponta.

seba  •  25 aprilie 2014, 10:37

chiar ma pregateam sa caut pe net cand a castigat ariesul turda cupa 🙂 bravo lor, mi-ar placea sa mai vad si acum echipe din liga a doua in fazele superioare ale cupei.

Angelescu Adrian  •  25 aprilie 2014, 11:14

V-am admirat intotdeauna rationalismul interventiilor dvs. si principialismul si stradaniile, Va felicit din nou ! DAR,… sunt rapidist si mi-ati stricat toata concentrarea cu acea amintire nefasta…!!

Vali  •  25 aprilie 2014, 11:16

Este foarte probabil ca nutzi udrea sa pice (de data asta). Sunt curios daca vor da navala mascatii cu televiziunea dupa ei, cu au mai facut-o de altfel. Marele protector(recte basescu) are prea multe probleme cu afacerile proprii ca s-o mai bage in seama pe diva de buzau.

gonzo  •  25 aprilie 2014, 11:22

Ai o slabiciune numai pentru basisti, adevarul este ca toti sunt corupti indiferent din ce tabara fac parte, dar parca cei de la PSD sunt mai multi. Dca te-ar lua si pe tine cineva la bani marunti, tot ti-ar gasi ceva nu esti usa de biserica!

silicon_v  •  25 aprilie 2014, 11:36

Antena 3 nu are ca scop imediat decat decredibilizarea justitiei (acuzata in corpore, de la procurori la judecatori, ca e unealta politica a lui Basescu), pentru ca Voiculescu sa para o victima politica in condamnarea care se aproprie.

Daca Udrea ajunge pe mana procurorilor si a justitiei, toata linia asta de aparare cade ca un castel de nisip.

De aici si toata reactia asta isterica. Desi e cam pleonastic sa folosesti cuvantul isteric cand te referi la Antena 3.

gigi  •  25 aprilie 2014, 11:42

Argumentat reply-ul lui qpax.Dar cred ca adevarul e undeva la mijloc.Adevarat , atata vreme cat oamenii din nivelurile inalte ale justitiei sunt numiti de oameni politici avem o problema.De ce Nastase nu a fost condamnat in timpul guvernarii PSD? De ce in timpul guvernarii PDL nu s-a intamplat nimic cu videanu,berceanu,udrea,etc.? Sunt dosare care zac de prea mult timp. Nu cred ca sunt coincidente.Asa cum nu cred ca toti procurorii sunt afiliati. Problema e ca in fata iese cine trebuie……

lute  •  25 aprilie 2014, 11:42

facem pariu ca nu va pati nimic?

catala99  •  25 aprilie 2014, 12:04

E un meci in desfasurare … la ritzi-pitzi nu e definitiva sentinta !
La nutzi-spaima constitutzii sa vedem …as vrea sa fie ridicata ca Mazare, pentru a spune ca e o declaratie de independenta a DNA !
Sa asteptam, sa vedem ce se va intampla !
A3 are dreptul de a fi sceptica … tu esti optimist, ai muncit la anchete ! E normal !
Inca nu s-a intamplat nimic … eventual putem observa lentoarea cu care merg lucrurile … Dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
Problema ta Tolontane este ce vei comenta daca NU SE INTAMPLA NIMIC ??
Daca va fi asa vreau sa vad TOT ziarul inrosit de acuze, iar tu sa te legi cu lanturi de intrarea de la DNA, in care ai atata incredere !

george  •  25 aprilie 2014, 12:25

o singura nedumerire am, de cate ori incepeti o investigatie, textele tale se raporteaza la media asta partizana, la comentariile de acolo, incercand un fel de justificare. De ce faci asta!!? care-i scopul sa intri intr-o logica a argumentatiilor cu Antena 3 sau B1 Tv , sigur ca interesul este maxim si ele probabil sunt canalele cele mai importante de mesaj, dar ancheta este a voastra, de ce s-o justifici la TV pe posturi partizane ..stiu ca asa functioneaza presa, demersurile facute de voi in GSP sunt altfel fata de actuala imagine a presei de ancheta, promoveaz-o si n-o discuta la TV, nu mai sta sa explici unui perete de unde se intoarce mereu mingea , pentru ca genul asta de televiziuni asta sunt..si-au asumat rolul pe care-l au, nu mai pierde timpul cu argumentatii inutile.

sorin pietrar  •  25 aprilie 2014, 12:51

Sunt atat de mandru ca inca se mai face jurnalism adevarat in tara asta,simtim si noi,oamenii de rand,ca ne mai apara si pe noi cineva,ca ii mai pasa cuiva de tara asta,dar totusi…nu va uitati seara pe strada peste umar ? pentru ca am senzatia ca astia pot fi periculosi cand sunt incoltiti…Dumnezeu sa va dea putere

marcela  •  25 aprilie 2014, 12:57

Toata admiratia pt .voi ! Perseverati ! Castigati ! Sunt mandra de curajul si capacitatea de a va lua la tranta cu acesti mafioti.Doborati-i !

pt romania  •  25 aprilie 2014, 13:20

se uita des, din pacate, cata munca se afla in spatele acestor articole si dezvaluiri. iti doresc in continuare putere si sa ramai pe aceeasi linie. sunt sigur ca ai sustinerea morala a multor oameni care doar citesc si nu publica comentarii. unul dintre ei am fost si eu. salutari din köln.
p.s. singurul lucru care nu mi-a placut in articol, ca rapidist innascut, e ca a castigat ariesul cupa in 61. dar de aceea este frumos sportul si cum nu eram inca nascut in anul acela, pot spune ca dezamagirea nu e atat de mare 🙂

cinic  •  25 aprilie 2014, 13:35

In momentul in care din firma Termogaz au iesit bani către (persoana Obreja sau o firmă?) in spate exista documente. Confirmă acest document afirmatiile din articol? Dacă nu, cade si restul. Iar instanta judeca pe documente nu pe vorbe.

cioran  •  25 aprilie 2014, 13:50

Pana si gsp a devenit o unealta de propaganda psdista. Ce tara! Ce oameni! Pana si Tolo e o unealta psdista.

Viorel  •  25 aprilie 2014, 14:01

Ca un „basist” convins, nimic nu m ar bucura mai tare ca cei care au furat, sa ajung la inchisoare, inclusiv Udrea, daca este vinovata. SI sa fie sustinut Moraru sau Macovei pentru presedintie.

Multumesc Catalin Tolontan pentru atitudinea contra coruptiei, indiferent de culoarea politica a coruptilor sau a patronului.

magaru vesel  •  25 aprilie 2014, 14:03

Daca Tolontan ar fi fost fotbalist , eu l-as fi vazut ca un fundas la marcaj ; in fotbalul modern nu se prea mai practica acest post , poate doar Mouriniho mai apeleaza din cand in cand la el atunci cand ajunge in fazele superioare ale unei competitii de nivel.
Insistenta domnului Tolontan si a GSP-istilor lui a facut ca lotul din Dosarul Transferurilor sa ajunga dupa gratii !
Aceeasi insistenta si marcaj strans de care da dovada si acum ar face bine ca doamna Udrea si acolotii ei sa inceapa sa se teama ! Gica Popescu a avut onoare , pentru driblingul frumos din postura de fundas facut in fata statului Roman si-a cerut scuze , a reparat si dauna cu toate ca noi romanii ii datoram macar moral ceva simbolic pentru toata eforia placuta ce a produs-o tuturor romanilor la meciurile nationalei. Din aceasta cauza pentru mine Gica Popescu nu o sa fie niciodata un puscarias, il voi privi mereu ca o victima a fratilor Becali care l-au sfatuit prost , el crezand ca face bine !

De ce n-ar face si doamna Udrea acelasi lucru !? Sa inapoieze banii , acei bani care ar putea ajunge la un bolnav de cancer sa mai poata prinde si el un craciun , la niste copii orfani sa invete si sa se joace si ei cu un calculator , la un centru de copiii si juniori , unde antrenorii s-au saturat sa le mai minta parintii cu tot felul de cotizatii pentru a reusii sa cumpere mingii noi, un plus la salariile unor profesori sau medici, care sa-i faca sa continue profesia cu drag fara sa se gandeasca ca n-au ce pune pe masa acasa ori sa-si caute de munca in strainatate; ori la dragii nostrii parinti si bunici care ne-au crescut in speranta ca poate noi vom putea schimba ceva, acel ceva care sa ne duca spre normalitate !

Sincer daca doamna Udrea este gasita vinovata de instanta fara sa-si aduca vreo vina, nu stiu ce clementa ar mai putea cere…si ar trebui sa i se aplice o pedeapsa maxima pentru a putea fi data exemplu si toti sa inteleaga ca daca cochetezi in anturajul presedintelui tarii, nu inseamna ca l-ai peins pe Dumnezeu de un picior.
Domnul Catalin Tolontan, sa facem un manifest ca noi oamenii de rand sa putem schimba constitutia tarii, nu politicienii dupa bunul lor plac si interes ; sa militam pentru pedepsele cumulate, iar averile sa le fie confiscate lor si rudelul, pentru deciziile majore le i-au mereu in familie. In final sa fie pusi si sa plateasca prejudiciul cauzat si sa fie declarate persoane incompatibile cu vreo functie publica atat ei cat si rudele de gradul 1 pana la sfarsitul vietii lor ! Imunitatea sa fie doar de ordin fizic, nicidecum sa fie aparati de legi cand au comis o infractiune.Sa vedem atunci cine se va mai inghesui sa intre in politica.

magaru vesel  •  25 aprilie 2014, 14:21

@gonzo , Tolontan are ceva cu nedreptatea, nu face parte din nici o tabara, asa il simt eu si nu cred ca ma insel. El simte nemultumirea romanilor care vad cum incearca unii politicieni sa scape basma curata.
…si da, iti dau dreptate, poate nu e nici el usa de biserica , insa una e sa furi acadeaua unui copil si alta e sa furi sa minti si sa manipulezi o tara intreaga prin tot felul de pertipluri banditesti.
Tolontan are profilul perfect pentru a fi Procuror general al Romaniei ; ca om are curaj mai mare si decat presedintele americii. Are curaj sa spuna deschis lucruri pe care noi le discutam numai in gand si asta il face deosebit. Daca as stii si crede ca politica nu-l poate transforma , l-as ruga pe primul ministru sa-l coopteze in cabinetul sau insa numai cu conditia sa-l lase sa fie acelasi Catalin Tolontan !
MULT SUCCES , ROMANIA TE SUSTINE !

Cataleya  •  25 aprilie 2014, 14:26

Neincrederea in justitie permite discutii interminabile,faptul ca se dau in baza aceluiasi dosar hotarari diferite intareste aceasta neincredere iar faptul ca de la politisti,procurori,judecatori nu au responsabilitati pentru hotararile luate iti creaza un „disconfort”greu de suportat.Sunt de acord sa ma adresez cu apelativul d-ule sau d-na uni politician dar in conditiile cand acesta respecta acelasi principii!!

comabi  •  25 aprilie 2014, 14:38

Ce finala de Cupa… am citit despre ea in carti (din pacate nu-mi amintesc cum se numea cartea aceea in care se povestea despre portari, iar portarul Rapidului, Gheorghe Dungu, declara ca a vrut sa se lase de fotbal dupa acea finala). Chiar as vrea sa recitesc acea carte: ceva de genul „Poarta – viata mea” sau „Poarta, blestemul vietii mele”… chiar nu mai stiu. Dar tin minte ca se discuta despre finala din 1950 cand a castigat Uruguay, despre Lev Iasin, despre Suciu de la Ariesul, despre Coreea de Sud – Portugalia si SUA – Anglia si nu era scrisa de Chirila (asa mi se pare :D). Si totul era scris din perspectiva portarilor. Daca suna cunoscut pentru oricine, as aprecia enorm daca mi-ar putea spune titlul acelei carti sau macar ceva referinte care sa ma ajute sa o identific.

Sensei  •  25 aprilie 2014, 14:47

Antena 3 este implicata in politica datorita dl-ui Voiculescu. Stii prea bine ca mciurile se cumpara cu linia de fund si portarul eventual… nu cu TOATA echipa…

foarte probabil ca acest dosar este foarte bun de dat la schimb cu unul de-al PC-ului (am fost subtil ?) sau cu unul al PSD-ului, pe principiul meci nul nimeni nu pierde nimeni nu castiga…

ACA, nu ar mai fi si cativa procurori adevarati si cateva servicii dedicate acestei tari…

deci se joaca inca … deocamdata se indreapta spre 0-0 … 🙂 din pacate asta este si parerea mea.

comabi  •  25 aprilie 2014, 15:15

Cine cauta, gaseste: „De ti-ar spune poartea mea”, de George Mihalache (1978)… Superba carte :).

mandeal  •  25 aprilie 2014, 15:18

Cam prea rabdatoare si finuta replica data nulitatilor mancatoare de r…t de la A3. Toata lumea stie ce-i mana si cine-i plateste pentru servicii.

Ardeal  •  27 aprilie 2014, 22:15

Respect!

EXCLUSIV: DNA lucrează la un mega-dosar în Vrancea. Prejudiciu: 23,3 milioane de euro. Numele dosarului: "Favorizatul" ;) (Partea I) – Vrancea Media | Vrancea Media – Ştiri de ultimă oră  •  28 aprilie 2014, 12:12

[…] a lucrat relaxat când şi-a dus la îndeplinire planul, pentru că, asemeni Elenei Udrea, (vezi AICI un articol pe tema asta scris de Cătălin Tolontan) nu şi-a închipuit vreodată că se va atinge […]

Comentează