Procuroarea DNA care a redeschis “Gala Bute” se pensionează subit la 56 de ani » Noi nu ne pensionăm, ne-am plictisi de moarte! Dezvăluirile din ziar continuă

Udrea: “Nu am emoții, numele meu nu trebuie să apară în dosarul Gala Bute” (Agerpres, 16 mai 2013)

joi, 11 septembrie 2014, 7:04

Udrea: “Nu am emoții, numele meu nu trebuie să apară în dosarul Gala Bute” (Agerpres, 16 mai 2013)

Investigație de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

DERULAREA EVENIMENTELOR

Luni, 8 septembrie: Un număr important de funcţionari din Ministerul Dezvoltării și Turismului sînt audiaţi la DNA în cazul Galei Bute de către procuroarea de caz Mariana Alexandru, susţin mai mulţi ziariști.  După unele surse, e vorba de peste 15 oameni chemați la DNA.

Marţi, 9 septembrie: Președintele României, Traian Băsescu, afirmă într-o emisiune la B1TV că “S-ar putea să vedeţi cum decizii de procurori au fost controlate de un ziarist important”.

Robert Turcescu a insistat ca președintele să spună la cine se referă, dar Traian Băsescu a refuzat: “Un ziarist bine plătit. Nu, aș încheia. Am mers prea departe cu asta. Deși este o realitate”.

maMiercuri, 10 septembrie: Ziarista Sorina Matei publică pe blogul său vestea că “Procurorul Mariana Alexandru (foto), adjunctul secţiei a II-a, pleacă din DNA!”.

Jurnalista susţine că “Deși considerat iniţial și fără un fundament foarte precis un procuror destoinic, plecarea adjunctului secţiei a II-a a DNA poate avea legătură cu o serie de suspiciuni care l-au vizat în ultimul timp în legătură cu instrumentarea corectă și tergiversarea nejustificată a mai multor dosare de corupţie extrem de importante”.

”Mai mult, se pare că procurorul dezvoltase în ultimii ani și o serie de legături care puteau periclita instituţia, dar și rezolvarea unor dosare de corupţie, susţin surse. De altfel, în DNA s-a dispus și un control în acest sens, rezultatele acestuia nefiindu-i favorabile procurorului”, scrie Sorina Matei pe blogul său, precizînd că cererea de pensionare a fost depusă săptămîna trecută și a fost aprobată de plenul CSM.

Sorina Matei consideră că “Dosarele lui Adrian Năstase, Trofeul Calităţii și Bunuri din China (Zambaccian 1), deși au fost considerate un succes judiciar al procurorilor Mariana Alexandru și Lucian Papici, au fost în realitate instrumentate, semnate și finalizate cu condamnări de procurorii DNA Mihaela Moraru Iorga, Dănuţ Volintiru și Marius Cătălin Varctic”.

Conform ziaristei, cazurile care ar rămîne în palmaresul procuroarei ar fi așadar mult mai puţine. “Printre dosarele la care a lucrat efectiv procurorul Mariana Alexandru s-au remarcat doar cazul Cătălin Voicu, considerat o speţă destul de ușor de instrumentat, și cel al Monicăi Iacob Ridzi”, scrie Sorina Matei.

Pensionarea la cerere a Marianei Alexandru, la 56 de ani și după 31 de magistratură, vine la 10 luni după ce, sub supravegherea șefei DNA Codruţa Kovesi, Alexandru a fost cea care a redeschis dosarul Galei Bute.

Episodul redeschiderii a urmat unei îndelungi campanii a Gazetei Sporturilor, care a publicat dezvăluiri despre traseul banilor publici consumați cu ocazia galei de box profesionist din iunie 2011.

În referatul de respingere a rechizitoriului care îl scotea drept unic vinovat pe Rudel Obreja, Mariana Alexandru se referea în decembrie 2013 la responsabilităţi penale în cadrul ministerului condus de Elena Udrea și în cel condus de Ion Ariton. Susținută de Codruța Kovesi, Alexandru a considerat ”nelegal” felul în care dosarul Bute fusese limitat la învinovățirea lui Rudel Obreja și a reluat cercetările.

În mod repetat, Elena Udrea spusese că “Nu am emoţii, numele meu nu trebuie să apară în dosarul Gala Bute”. În 16 martie 2013, Agerpres consemna: “Deputata PDL Elena Udrea consideră că nu a încălcat legea atunci cînd, în calitate de ministru al Turismului, a organizat gala de box a lui Lucian Bute din vara anului 2011 și de aceea susţine că numele ei sau al altor angajaţi ai ministerului nu trebuie să apară în dosarul penal deschis de DNA”.

Cercetările în dosarul Gala Bute intraseră în linie dreaptă în ultima perioadă. Pe 15 august 2014, Gazeta a publicat informația potrivit căreia mai mulți oameni din minister au indicat-o pe Elena Udrea drept șefa operațiunii Gala Bute și că au povestit întîlnirile dintre ei și ministru.

Audierile reprezentau etapa finală, înainte ca Mariana Alexandru să încadreze legal cine va fi urmărit penal în acest dosar despre care și DLAF, și DNA susțin de trei ani de zile că are ca obiect o fraudă a 2,4 milioane de euro, bani europeni și din bugetul României.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

dan  •  11 septembrie 2014, 8:20

Asa ii trebuie procuroarei daca a indraznit sa o cerceteze pe Udrea!

mari  •  11 septembrie 2014, 8:40

asta e justitia lui basescu frate!!!!! I-am inlocuit pe ai lor cu ai nostril, iar pe cei vulnerabili I-am folosit cu success. cind am dat de puroi inventam povesti cu ziaristi care influenteaza procurori. stii ceva? eram sigura ca asa se va intimpla si cu intelctualii si cu ziaristii care ani de zile au inchis ochii si au zis ca nu dom’le altu mai bun ca base nu s-a nascut!!!! chiar si acum nu se gaseste nimeni capabil sa-l inlocuiasca cu success.

cind a finalizat dosarul lui nastase era buna madam cind a dat de puroiul udrea nu e.treziti-va!!!!!! e mai rau ca pe vreme lui nastase!

Flash  •  11 septembrie 2014, 8:43

Si asta s-a apucat sa redeschida dosarul cand stia ca mai are putin pana la pensie!!! 🙂

ion  •  11 septembrie 2014, 8:44

Eu zic sa nu va grabiti cu pianu concluziilor pe scari. S-ar putea sa va impiedicati in ciucurii de la covor! Dle tolontan , cum ramane cu sportul ? cu stirile sportive ca parca nu ai competente de procuror din cate stim!? Sau este second job?

ion  •  11 septembrie 2014, 8:45

Mii de scuze, din cauza tastaturii s-a tiparit numele cu litere mici , scuze!

rapidist de cand ma stiu  •  11 septembrie 2014, 8:51

D-le Tolontan,mai sunteti la fel de optimist ca acum o luna de zile? Multi va rugam sa nu va ,,ambalati” pentru ca in DNA foarte multi il au pe ,,nasul in suflet”! Ce simplu e la ei ! Te ,,pensionezi” la cerere! Intrebarea e :,,la cererea cui”? Succes in continuare !

alexu  •  11 septembrie 2014, 8:55

Si unde e „surpriza”? Udrea a zis clar: numele meu nu trebuie sa apara in dosar. Si se tine de cuvant 🙂 Parca ma uit la un film de-al lui Scorsese cand e vorba de cazul asta. Udrea face parte din categoria „wise guys”, normal ca nu are nicio emotie.

Felicitari ca macar ai incercat Cataline dar pana si un „Praslea” e prea mic cateodata pentru atatia zmei.

dan  •  11 septembrie 2014, 8:55

cand iti spunea mircea badea ca esti prost si ca udrea nu va fi acuzata tu faceai pe smecherul… ca nu… ca justitia a inceput sa functioneze in romania. daca basescu traian ar mai fi fost presedinte inca un an-doi, nici pe tine nu te vedeam bine din punct de vedere legal

mihai231  •  11 septembrie 2014, 8:59

….sa spèram ca inainte de a sterge putina domnul BASESCU, nu va disparea dosarul.In alta ordine de ideei, mi se pare ca spunea cineva odata:fiecare merita sa aiba conducatorii pe care ii merita, intr-o tara in care o doamna distinsa este data cu 8% din electorat, dar pe primul loc apare un domn care a plagiat lucrarile de doctorat si care minte fara nesimtire…..asta este poporul roman, astia suntem noi toti, si atunci ne miram si dam in cap unei echipe care ia bataie cu 8-0 de la Germania….

Lite  •  11 septembrie 2014, 9:08

Clanul Basescu nu pleaca asa de repede. Insitutiile de santaj si opresiune inca vor ramane la putere multi ani de acum incolo.

Razvan  •  11 septembrie 2014, 9:12

Asta e justitia independenta din Romania. Asta este marele DNA, care nu se atinge de VIDEANU, UDREA, Bebe Ionescu, Falca sau alte persoane protejate din mafia lui Basescu.

Nu credeam ca poate exista o mafie mai mare decat PSD-ul. Pei VIDEANU singur a furat cateva sute de milioane daca nu a sarit chiar de miliardul de euro.

Kius  •  11 septembrie 2014, 9:45

Asteptam si sa recunosti ca ai gresit cu increderea netarmurita in „justitia independenta” si „statul de drept”. Fie si pentru ca asa cum a spus „seful statului” procurorii sunt influentati de un ziarist important si bine platit. 🙂

Broscuţa Oac  •  11 septembrie 2014, 9:48

Nu pot pune la îndoială independenţa Justiţiei şi, mai ales, a DNA. Numele Kovesi e o garanţie pentru orice român cinstit! (Şi pe certificat e semnătura lui Băsescu…)

„Puterea”: Elena Udrea ar urma să fie chemată la DNA în dosarul „Gala Bute” | Pagina de Politică | Parte din familia RV  •  11 septembrie 2014, 10:25

[…] de funcţionari” din Ministerul Dezvoltării și Turismului” scrie și Cătălin Tolontan pe blogul său, menționând că „după unele surse” ar fi vorba de 15 persoane. Acestea ar fi fost audiate de […]

Tudor ceferistu´  •  11 septembrie 2014, 10:38

se bat cap în cap multe.
Să fim serioşi, niciun procuror nu redeschide un astfel de caz de capul lui. Tocmai această redeschidere arată că aici s-a petrecut ceva dubios. Oricum, cea mai tare din povestea asta e procuroarea.
A ieşit la pensie la 56 de ani, beneficiază de pensie specială şi urmează o distracţie pe cinste cu vreo 200 de milioane pe lună.
Fără niciun risc, fără nicio bătaie de cap.
Problema ei de acum încolo va fi prin ce staţiuni turistice să-şi petreacă timpul.

fan  •  11 septembrie 2014, 10:43

Imi vine sa plec din aceasta tara. Mi-e rau cu un astfel de presedinte! „Am ajutat-o, protejat-o pe Udrea timp de 10 ani!” Huoooooooo, nimicule!
Va multumesc, domnule Tolontan pentru ceea ce faceti

Toma  •  11 septembrie 2014, 10:50

Sa ne reamintim ce a patit si procurorul Eugen Iacobescu, cel care a facut initial legatura dintre fratele lui Base si Bercea Mondial? Deh, avem justitie independenta. E independenta sa-l bage pe Nastase la parnaie dar sa nu cumva sa se apropie de oamenii lui Base ca se schimba situatia.

Suspicios  •  11 septembrie 2014, 10:51

Cel mai probabil, s-a lucrat direct asupra procuroarei. Fie prin şantaj, fie prin ameninţări. Posibilitate infimă, cred, să fi fost pusă presiune prin intermediul lui Kovesi.

Procuroarea DNA care a redeschis “Gala Bute” se pensionează subit la 56 de ani » Noi nu ne pensionăm, ne-am plictisi de moarte | România curată  •  11 septembrie 2014, 10:58

[…] Citiți continuarea investigației pe Tolo.ro. […]

Steaua1986forever  •  11 septembrie 2014, 11:07

@-Broscuţa Oac- sper ca ai fost ironic. Altfel te pot numi altfel, insa cred ca nu imi va aproba comentariul domnul Tolo. In rest, va rog, nu va atingeti de Sfanta Udrea, mai ales ca deja Sfanta este candidata (unii spun cu sanse de 5% in acest moment) si urmeaza o „rocada clasica” Udrea-Johnanis dupa modelul Stolojan-Basescu prin care ea va avea peste 45%. Ar fi si pacat sa o atacati, o sa vi se spuna ca e un „atac comandat de felix” si multe alte lucruri pe care le tot vedem in cei 10 ani luminosi ai unui anume presedinte care tocmai se pregateste sa isi prelungeasca mandatul. Putin probabil ca isi ia notite in acest moment.

Cătălin Tolontan  •  11 septembrie 2014, 11:10

12, kius: hai sa tragem aer in piept, e plecarea unui om, nu a unei institutii.

Cred in continuare ca acest caz va fi dus pina la capat.

guru  •  11 septembrie 2014, 11:14

Va citesc de prea mult pentru a pune acum la inoiala buna credinta a d-voastra. Va admir pentru modul cum ati derulat aceasta investigatie, dar sincer va spun ca poate ca nu merita riscul la care va expuneti pentru a o demasca pana la capat pe Udrea „care face cat Ponta si Iohannis laun loc” la coruptie l-as completa eu pe basescu.
Toti romanii cu mai mult de doi neuroni stiu cine este Elena Udrea. O parvenita politic si financiar pentru care presedintele este in stare sa calce pe cadavre pentru a o proteja. O sa ramana numai cu ea.

flipper  •  11 septembrie 2014, 11:19

luju.ro scrie :
„*Nu demult se auzea prin spatiul public ca prezidentiabila Elena Udrea urmeaza sa fie chemata la DNA pentru a fi audiata in dosarul „Gala Bute”. Noi am aflat insa ca Elena Udrea nu a dat pe la DNA, iar procurorii nu prea s-ar speti sa afle care daca si care a fost „aportul” acesteia in prejudicierea Statului roman cu peste un milion de euro. Nici nu ne asteptam sa o cheme DNA pe Elena Udrea la audieri in viitorul apropiat… doar nu o sa ii sifoneze niste procurori imaginea in plina campanie electorala pentru prezidentiale. A, sa nu uitam un amanut: Elena Udrea este sustinuta de Traian Basescu.”

Cataline, asadar cazul se inmormanteaza incet si sigur. Speranta dezvaluirilor importante RAMANE LA VOI! Udrea stie ca aveti toate datele, inscrisuri, dovezi, tot, asa ca a apelat la artileria grea, Comandantul Suprem, pentru treburile murdare : presiuni la Kovesi pentru schimbarea Marianei Alexandru (si discreditarea ei)si atacarea ta cu „dezvaluirile bomba” cu salarizarea si cu acuze directe gen „controlul” procurorilor (cum poate un ziarist al lui Felix sa controleze bastionul justitiei independente DNA? inseamna ca toata independenta justitiei a carui Apostol e baselu e doar o vorba de claca!)

Asa cum spuneam ieri, te asteapta vremuri grele dar nu uita ai in spate o armata de suporteri in cititorii si oamenii civilizati din aceasta tara, nespalati pe creier de smecheriile basiste.

Ei astepta sa dai drumul la informatii in presa, poate asa noul procuror, dupa plecarea intempestiva a Marianei Alexandru va tine cont de TOATE probele care sa duca la aflarea ADEVARULUI pana la capat si infaptuirea justitiei, indiferent ca e implicata favorita presedintelui.

andrei  •  11 septembrie 2014, 11:19

Catalin justitia nu functioneaza normal, e tot ce desprindem in ultimele 2 luni de regim „care a miscat justitia” conform tie si altora, sunt prea multe evidente, si vina e exclusiv a ta si a celor din socitetatea civila care au creat marota asta cu justitia pusa pe picioare de regimul Basescu, care a functionat atat de bine chiar pt Bruxelles.
Sa ajungi sa dai exemple la varf de pedepse, sa te bucuri la ele ca prostu la taierea capetelor regilor in piata publica , si sa tragi concluzia ca justitia e pe drumul drept a fost cel mai mare rau care se putea intampla, pt ca tu si altii ca tine, de buna credinta desigur(si nu e o ironie), altii mai putin de buna credinta, de dragul executiilor „cu nume”, ati permis aproape fara sa realizati unui DNA profund controlabil de catre politic sa faca jocuri subiective, sub aureola ca se modernizeaza ( o modernizare care oricum ar fi avut loc o data cu integrarea noastra in institutiile euro-atlantice indiferent ca era Basescu sau Nastase..sau oricine)

valyfl  •  11 septembrie 2014, 11:22

Cataline, cum sa citesc acest articol?
In prima parte a lui inteleg ca aceasta procuroare nu are asa multe merite instrumentand dosare mai simple deci mai bine ca s-a retras.
In a doua parte inteleg ca sustinuta de Kovesi a redeschis dosarul ‘gala Bute’ si apoi s-a pensionat deci nu e bine ca s-a retras.
Fa te rog putina lumina sa pricep si eu ceva, multumesc.

Cristian  •  11 septembrie 2014, 11:31

Unii dintre noi , inca naivi, mai credem ca problemele echipei nationale, ale echipelor romanesti in cupele europene sunt mai interesante pentru cei 30 ,32 la suta care nu vor iesi niciodata la vot si nu se lasa manipulati de diverse campanii de presa…

Cătălin Tolontan  •  11 septembrie 2014, 11:35

25, valyfl: am citat de fiecare data sursa, tocmai ca sa analizati singur de unde vine informatia.

Evenimentele sint in derulare si nu avem o concluzie asupra pensionarii la cerere a procoroarei Alexandru.

Nu ne repezim sa interpretam ceea ce se intimpla cita vreme nu avem informatii certe, din mai multe surse.

dorel  •  11 septembrie 2014, 11:51

investigatie Gazeta + infirmare rechizitoriu + Mariana Alexandru, procuror DNA + dosar Gala Bute + Udrea,candidat + Basescu + love + campanie electorala + procuror, pensionare subita + atacuri la adresa GSP – Tolontan = DNA dependent. Justitie sucks!

Kius  •  11 septembrie 2014, 12:17

@Tolo

Daca vor veni alti oameni si o vor ascunde pe Udrea la Rahova nu pentru ca a facut ceva rau, ci pentru ca nu e de-a lor, tot nu am rezolvat nimic.

Bunul simt ne poate spune ca Nastase si Voiculescu nu sunt niste sfinti, dar tot bunul simt ne poate spune ca nu au ajuns la racoare pentru ca au furat, ci pentru ca nu au furat impreuna cu cine trebuie.

lord belial  •  11 septembrie 2014, 12:19

si inca o data si de o mie de ori: jos basescu

plesuvul  •  11 septembrie 2014, 12:25

Daca aveam o justitie independenta, Kovesi trebuia sa faca tot posibilul ca Alexandru sa nu plece pana inainte de finalizarea dosarului Bute-Udrea. Sau CSM sa nu ii probe pensionarea. Basescu, te urasc! Pleaca, te rog, mai repede!

vasile  •  11 septembrie 2014, 12:28

Investigatie Gala Bute + Udrea, candidat + atacuri la adresa Tolontan + basescu + love + pensionare procuror DNA = justitie sucks!

Parere  •  11 septembrie 2014, 13:19

Deci cum este domnul Tolontan cu justitia independenta?! E de ajuns ca domnul de la butoane sa apese pe OFF si problema se rezolva! De asemenea daca el apasa pe butonul Jila, „justitia functioneaza” si vedeti un verdict in 2-3 luni… Mai au sens amagarile?! Chiar nu este suficient de clar ce se intampla…

fotbal  •  11 septembrie 2014, 14:03

din cate am auzit eu, nu-i rau ca se pensioneaza, e uzura in locul ala de munca. vedem, respiram adanc

GM  •  11 septembrie 2014, 19:12

Tolo, Udrea ti-a zis ca ea nu este Ridzi. Si asa este, nu e. Ridzi era doar o prietena a fiicei. Udrea e mult, mult mai mult.
Nu se va alege nimic din dosarul galei Bute, cel putin nu acum. Imi pare rau de munca voastra si de faptul ca niste hoti vor scapa, dar din pacate cei pe care i-ati dovedit voi pana acum (de la Copos, Becali etc) nu erau apropiati de „statul de drept” asa cum este Udrea.
Eu iti urez multa bafta si te sprijin cum pot – macar moral daca nu pot altfel. Felicitari oricum pentru munca depusa.
Cat despre votantii pe care ii va avea Udrea la alegeri – mare e gradina ta, Doamne…. Idem pentru fanii celui care se considera „statul de drept in persoana” …Ma mir ca nu a si plans cand a vorbit de „un ziarist bine platit”, mi-e si mila de tovarasu’ cum este persecutat (el si mai ales apropiatii lui) de acel ziarist.

Mihai  •  11 septembrie 2014, 22:09

teoriile conspiratiei sunt a doua natura a romanului, chiar daca mergand pe firul teoriilor ajungi in niste aberatii care se contrazic unele pe altele.

hai sa acceptam ca procuroarea s-a pensionat fortata, pentru a nu mai duce inainte dosarul. cum a fost fortata? cum poti sa fortezi un om sa faca ceva ce nu vrea? pai numai santajandu-l, sau oferindu-i ceva in schimb, sau amenintandu-l cu ceva. cu ce? cu moartea? sa fim seriosi. o persoana cinstita, care nu are nimic de ascuns nu poate fi santajata sau amenintata cu nimic.

atunci, daca procuroarea a fost fortata sa se pensioneze, inseamna ca cineva o avea cu ceva la mana si a cedat presiunilor – deci nu era cea mai curata persoana din lume. atunci de ce e un lucru rau ca se duce tare spre pensionare? vroiam ca un dosar penal sa fie cercetat de o persoana santajabila si care cedeaza unor presiuni?

leana  •  11 septembrie 2014, 23:19

Eu, unul, inca mai sper ca acest dosar o sa mearga inainte. Sunt naiv ca mai sper? Poate ca da, dar altfel nu mi-ar mai ramane decat sa ma gandesc serios ca nu mai este de stat in tara asta pentru ca nici dupa 25 de ani nu s-a schimbat nimic.
Va doresc succes si putere de munca

jianu  •  12 septembrie 2014, 0:31

De cand se lasa procurorii influentati de jurnalisti? In capul presedintelui, tara asta s-a intors cu capul in jos.

De ani de zile presa semnaleaza cazuri grave de coruptie si de cele mai multe ori statul, prin institutiile abilitate, s-a facut ca nu vede nimic, iar acum, dintr-o data, procurorii au devenit atat de labili incat presa face ce vrea din ei!!

Dom’le presedinte, unde este logica dumnevoastra si simtul realitatii?

bogdan  •  15 septembrie 2014, 9:48

Oare cum isi justifica atunci pensia dna ex-procuror daca nu a reusit sa finalizeze acest dosar?

fotbal  •  18 septembrie 2014, 11:19

trecu o saptamana de reverie si am impresii noi. pare ca plecarea doamnei a fost mai mult misterioasa si mai putin subita. si-a calculat destul de bine momentul 🙂 povestea frumoasa e ca dosarul sa mearga, restul e viata reala 🙂

Victoria lui Tolontan: Elenea Udrea, URMĂRITĂ PENAL în Gala Bute | Barja.ro  •  2 februarie 2015, 10:46

[…] 56 de ani » Noi nu ne pensionăm, ne-am plictisi de moarte! Dezvăluirile din ziar continuă”, scria Cătălin Tolontan în septembrie anul […]

Victoria lui Tolontan: Elenea Udrea, URMĂRITĂ PENAL în Gala Bute | Reporter Virtual | Portal  •  2 februarie 2015, 11:03

[…] 56 de ani » Noi nu ne pensionăm, ne-am plictisi de moarte! Dezvăluirile din ziar continuă”, scria Cătălin Tolontan în septembrie anul […]

De ce enervează Sorina Matei? Pentru că spune lucruri la care alţii nu îndrăznesc nici să se gândească | Românica blues  •  6 aprilie 2015, 23:34

[…] A doua zi, pe 11 Septembrie 2014, pe blogul său, Cătălin Tolontan, titrează surprins: “Procuroarea DNA care a redeschis Gala Bute se pensionează subit la 56 de ani”, referirile la motivele plecării procuroarei fiind preluate de pe blogul meu  Însă Tolontan mai scrie: “Cercetările în dosarul Gala Bute intraseră în linie dreaptă în ultima perioadă. Pe 15 august 2014, Gazeta a publicat informația potrivit căreia mai mulți oameni din minister au indicat-o pe Elena Udrea drept șefa operațiunii Gala Bute și că au povestit întîlnirile dintre ei și ministru. Audierile reprezentau etapa finală, înainte ca Mariana Alexandru să încadreze legal cine va fi urmărit penal în acest dosar despre care și DLAF, și DNA susțin de trei ani de zile că are ca obiect o fraudă a 2,4 milioane de euro, bani europeni și din bugetul României.” (…) Luni, 8 septembrie: Un număr important de funcţionari din Ministerul Dezvoltării și Turismului sînt audiaţi la DNA în cazul Galei Bute de către procuroarea de caz Mariana Alexandru, susţin mai mulţi ziariști.  După unele surse, e vorba de peste 15 oameni chemați la DNA.”( dublu click) […]

Comentează