Justiția la testul Udrea. Pînă să vorbească, pozele de la Paris scot limba

O dreptate fondată pe delațiuni. Și o lege la bunul plac al SRI, ”cei care au informațiile”, care și-au subordonat DNA, ”cei care formulează acuzațiile” și care, împreună vasăzică, avînd la mînă și niscaiva judecători dresați cu propriile dosare, pot condamna pe oricine din România

sâmbătă, 31 ianuarie 2015, 2:13

„Dar așa sunt toate dosarele de la DNA. Sunt bazate pe acuzații formulate de oameni”.Elena Udrea, interviu Hotnews, 30 ianuarie 2015

O dreptate fondată pe delațiuni. Și o lege la bunul plac al SRI, ”cei care au informațiile”, care și-au subordonat DNA, ”cei care formulează acuzațiile” și care, împreună vasăzică, avînd la mînă și niscaiva judecători dresați cu propriile dosare, pot condamna pe oricine din România.

Căci, aproape oricare dintre noi sîntem potențiali infractori. Avem un schelet în dulap, o spaimă sădită în suflet și sîntem la mîna celor care ”au puterea de a decide pe cine acuzi și cînd acuzi!”.

Unii i-ar spune separația puterilor în stat, dar ea îi spune rezultat al unor interese oculte.

Aceasta este definiția justiției din România, oferită de Elena Udrea.

Dacă e așa, atunci cum rămîne cu inspirata reformă a justiției, pe care o lăuda pînă mai ieri, mai exact înainte ca ea însăși să fie urmărită penal pentru spălare de bani?

Dar dacă nu e așa, e timpul ca justiția să o arate. Pentru că, din partea ei, Udrea ne-a spus ceea ce era de spus.

În interviul de ieri de la Hotnews, Udrea desenează ferm și sincer portretul statului român, așa cum l-a cunoscut și influențat.

Un stat în care politicianul Udrea discută dosare penale ale prietenilor cunoștințelor, ”domnul Culiță Tărîță, Dumnezeu să-l ierte”, și le discută nu doar cu șefa DIICOT, instituție care le instrumenta, dar și direct cu președintele României. Nu o dată, ci repetat, caz după caz, ori de cîte ori e nevoie!

În ce calitate?  ”Sursă alternativă de informații”, le spune, mîndră, senină, decisivă, Elena Udrea celor doi jurnaliști.

Încercați să vă faceți și dumneavoastră un sistem de informații paralel cu cele ale statului. Durează două zile pînă cînd vă ridică? Nu, nu durează, pentru că e împotriva legii să fii arhitectul unor puteri dincolo de puterile recunoscute ca atare. Azi facem un SRI paralel, mîine, o armată, mai încolo, o justiție privată.

Dacă ar fi să o credem pe Udrea, președintele Traian Băsescu însuși n-avea nici o problemă cu statul acesta paralel. L-o fi găsit și el normal. O fi fost normal să o numească șefă la DIICOT pe protejata protejatei, cea care învîrtea dosare de retrocedări și, apoi, ajunsă la butoanele unui mare parchet, va aplica metode mafiote de intimidare a adversarilor propriei găști. Elena Udrea deplînge că Alina Bica n-a avut acces la informațiile SRI. Dacă tot era mafie, după cum arată azi procurorii DNA, barem să fie mafie totală, cu date și de la SRI! Imaginați-vă cum ar fi sunat. ”Această retrocedare frauduloasă beneficiază de sprijinul SRI”. Sau: ”Act de șpăguire autorizat de serviciile secrete”. 

Astfel curge tot interviul, o probă candidă de democrație nemaivăzută, cu motivația pragmatică și severă că ”așa e viața”.  Așa e viața în cel mai sărac al doilea stat al UE, condus după reguli fără egal în lumea civilizată.

Va rezista justiția plasei de amenințări?

În interviul Elenei Udrea transpare evident, să nu ne facem că n-o observăm,  trimiterea la relația personală dintre șefa DNA Codruța Kovesi și șeful temporar al SRI, Florian Coldea. S-a ajuns la chestiuni private, orice e aruncat în joc, vă luați de mine, vărs vitriolul ce-l știu despre voi! Ca și cum relațiile private dintre doi oameni ar putea fi obiectul rușinii publice. E relația dintre Kovesi și Coldea obiect de atac? Au comis vreo ilegalitate împreună că altfel care ar fi șantajul? Sau e, așa cum spune comunicatele SRI și DNA; sînt afirmațiile de necomentat ale unui urmărit penal?

Udrea bănuiește că există sonor al fotografiilor de la Paris, cu ea și Bica, și atunci contraatacă pe un plan intim. Filajul din Franța a fost unul complet. Și, în speranța că sunetul nu va apărea, personajul din filmul mut scoate limba. 

Mai știe și că urmează alte dosare. Însă a trecut vremea cînd avea informații privilegiate ca să se poată feri.

Nu de mult, știa tot. Fără nici o rezervă, ea afirmă că aflasese despre mandatul DNA de urmărire a lui Bica! E complet ilegal ca un politician să folosească pîrghiile și relațiile statale ca să știe ce amic al său e urmărit de justiție. Interviul mustește de afirmații grave, rostite cu aerul celui care fie nu înțelege, fie nu-l mai interesează cît de incriminant e ceea ce spune…

Prin urmare, lansează ultimatumul la Coldea și, prin el, la Kovesi, ”pe care am pomenit-o și pe ea în denunț”.  

Cunoaștem genul acesta de amenințare personală, de încercare de compromitere, toți cei care s-au atins de Doamna au suportat-o. Și ce? Numai cine se teme va ceda.

E un test de maturitate a justiției. A unor instituții și a unor cariere. S-a ajuns aici pentru că, după îndelungi amînări și sacrificii interne misterioase, să nu uităm pensionarea procurorului Mariana Alexandru din cazul Bute! (”a dat secrete din dosare către Hrebenciuc”, spune fostul ministru al Turismului) justiția o urmărește penal pe Elena Udrea cea care, din propriile descrieri, era un factotum al statului român. Oriunde se înregistra un caz sensibil, apărea ea.

În ce calitate? ”În calitate de persoană care putea”, răspunde Udrea. Cît adevăr! Putea să discute, putea să rezolve, putea ceea ce, o spune tot ea, uneori nici președintele țării nu putea.  

Faptul că cetățenii nu o votaseră pentru o asemenea poziție, că nu fusese numită de nimeni din stat și că nu avea răspunderea legală a ceea ce spune că făcea, acestea par detalii în narațiunea epocală.

Udrea intervenea să fie numită o anumită șefă la DNA, intermedia dialoguri între șefii SRI și propriul soț, îi șoptea președintelui ceva și apoi șeful statului îi chema la explicații pe șefii serviciilor secrete ale României. Și cîte și mai cîte!

Ar mai fi o discuție de făcut. Multă vreme rezultă că șefii SRI au coabitat cu Udrea, căreia îi dădeau explicații, ca de la inițiat la inițiat. Acum, acest raport ocult se întoarce împotriva lor.

Încă o dată: este autoportretul pe care Elena Udrea și-l sculptează în interviul antologic luat de Pantazi și Tăpălagă pentru Hotnews, nu interpretarea cititorilor sau a jurnaliștilor.

O vedem pe Udrea autentică, pe acea Udrea pe care oamenii o intuiau și care acum ni se prăvălește ca o avalanșă de pe toți versanții abrupți ai personalității sale dominatoare. Ea enumeră fapte care în orice democrație europeană ar îngheța sîngele povestitorului sau auditoriului. La alții s-ar numi autodenunț, la noi se cheamă amenințări pentru alții.

Dar e foarte bine! Nu cu politicienii de rang secund, nu cu afaceriștii de carton, ci cu stăpînii autodeclarați ai statului, aici își dau oamenii legii proba curajului și a echilibrului de sine.

Întrebare. Dacă într-adevăr Coldea este un Machiavelli digital și Kovesi îl anturează, amîndoi invidioși pînă la icter pe puterea apropiatei președintelui, dacă 500.000 de euro dirijați de SRI au mers la televiziunea lui Ghiță, cu ce face asta mai puțin grave acuzațiile la adresa Elenei Udrea în cu totul altă speță? Că ea pentru altceva este investigată de procurori.

Mai mulți vinovați în general nu înseamnă mai puțină vinovăție pe cazul despre care vorbim.

Justiția are o datorie simplu de formulat și deloc simplu de îndeplinit. Față de cetățeanul Elena Udrea, să-i asigure un tratament legal și, dacă va fi cazul, un proces corect. Și să verifice afirmațiile sale, cu sau fără legătură cu propriul dosar. Să nu transforme atacurile lui Udrea în motiv de răfuială cu acuzatul. Să fie o justiție care să rămînă pe subiect, nu să fugă după fentă. 

Iar față de toți ceilalți români să demonstreze că nimeni nu e mai presus de lege.

 

Comentarii (84)Adaugă comentariu

Irina  •  31 ianuarie 2015, 14:36

Mai multi vinovati nu inseamna, intr-adevar, mai putina vinovatie. Dar, dupa legile votate tot de ei, mai multi vinovati (parati) inseamna pedeapsa mai mica, cu pana la 80% daca nu ma insel.

liviuioan  •  31 ianuarie 2015, 15:01

–STATUL PARALEL–cu serviciul credincios–cum sa sari cu parasuta si sa ramai cu sforile agatate –stimata doamna a raspuns perfect la multe enigme–Si cum sportul–e si politica–printre randuri, a vorbit si despre –GALA BUTE- dar mai ales de ce sta GIGI BECALI in inchisoare si supararea brusca a ARMATEI–dupa arestarea -ELENEI BICA–singura prietena a–PARASUTISTEI–Lui BECALI i se trage de la un interviu–in care–il face pe -COCOS si STELU–MAFIOTII ROMANIEI .

maigret  •  31 ianuarie 2015, 15:18

Toti,dar ABSOLUT toti cei in cauza sunt sub CONTROLUL masoneriei!Domnule Tolontan pe cand o ancheta CORECTA asupra celor care au nenorocit cu buna stiinta Romania?Cand veti scrie PRIMA OARA intr-unul din articolele Dvs. cuvantul MASONERIE?Eu …astept.

Statul nostru și mafiile sale | Biziday  •  31 ianuarie 2015, 16:22

[…] Codruț Olaru, șeful DIICOT. Dacă te duci după fenta doamnei Udrea (și iar îl citez aici pe Tolontan, metaforele jurnaliştilor sportivi sunt excepţionale până nu devin stereotipuri) e normal să […]

io  •  31 ianuarie 2015, 16:24

domnule Tolontan,

o analiza foarte buna…felicitari pentru coloana vertebrala pe care nu ati tradat-o, care nu v-a tradat…

petru  •  31 ianuarie 2015, 17:12

Cum te-ai luminat asa dintr-o data ?!E cam tirziu pentru tine .Ce era evident pentru multa lume ,adica marea coruptie de la virful tarii,din perioada basista,pentru tine nu se intimpla nimic neobisnuit!Ziarist de marca ,ce mai!Nu mai comenta astfel de evenimente ,lasa-le in seama altora care le-au spus mai de mult si tu ziceai ca nu-i asa.

costica  •  31 ianuarie 2015, 17:14

Aveti putintica rabdare,o sa fie si mai rau oamenii p care-i vedem anchetati provin din PDL,care astazi sau vopsit in PNL(mari prosti pnl-sti astia),si vor incerca sa preia puterea cu aceleas metode basiste(confectionarea de dosare) si cu aceleas institutii care nu vor ceda usor puterea.Sadea dumnezeu sa nu am dreptate.

dan  •  31 ianuarie 2015, 17:31

se putea sa n-ai tu o opinie si despre asta? bine, observ ca si asta e investigatie marca tolontan. ti-am mai zis, nu se cheama investigatie cand vii la munca si ai dosarul pe birou (cazu ritzi).

sorin  •  31 ianuarie 2015, 17:42

Domnule Tolontan, sunteti unul dintre supravietuitorii acestei femei diabolice. Sper ca dosarul Bute sa se miste rapid acum. Udrea avea tentacule peste tot. Bravo!

paul  •  31 ianuarie 2015, 17:42

slab interviul lui Udrea, dupa capul ei Coldea taie si spanzura in Romania, greu de crezut, in fond Coldea a fost pus acolo de Basescu, care el facea ce vroia si a trimis la puscarie multi adversari politici(ajutat de justitia independenta si competenta??!!), un exemplu sinistru este a lui SRS trimis la puscarie desi intrase in prescriptie si a luat 2 ani si 6 luni, dar cu executare, sa se invete minte ca avea incredere deplina in justitie, acum ca s-a schimbat stapanul s-a activat si DNA, care-i vana doar pe psdisti si pnlisti, poate intra si in gasca mafiota a lui Basescu, dar oricum spectacolul asta sinistru, aproape zilnic, cu catuse este ceva dezgustator, s-ar putea ca interviul sa fie si un fel de avertisment al lui Basescu, baieti stiu atatea despre voi ca daca nu stati cuminiti dracu va ia (Udrea a spus ca toti politicienii au scheleti in dulap, ceea ce s-ar putea sa fie adevarat) oricum regimul lui Basescu a fost ceva de cosmar, nu numai prin comportamentul individului, s-au taiat salarii si pensii, au fost nenorociti o gramada de oameni(vezi creditele in franci) cu binecuvantarea FMI si UE si s-a furat de s-a rupt de o gasca de mafioti protejati de ex-presedinte si de ochii inchisi ai institutiilor de forta din pacate, poate se va schimba ceva in viitor dar greu de crezut!!Poate-i rugam pe americani si nemti sa ne dea lista cu cei care au conturi in paradisuri fiscale, unde s-ar afla peste 100 de miliarde dolari ai unor cetateni romani, printre care si politicieni, nemtii s-au oferit deja!!

IONESCU  •  31 ianuarie 2015, 17:56

Delatiunile alea se verifica si se confirma sau nu, domnule Tolontan !

Mihnea  •  31 ianuarie 2015, 18:04

Cred ca pur si simplu nu mai are consiliere din partea celui/celor care i-o ofereau inainte de alegeri. E mare diferenta intre felul in care vorbea inainte si felul complet nearticulat, dezordonat in care a facut-o acum. Pare o reactie de om incoltit, care a fost lasat de-o parte de toti cei care-i ofereau siguranta.

Andreea  •  31 ianuarie 2015, 18:22

Sa plece si sa nu se mai intoarca, ca n-avem nevoie de dansa.

Mugurel  •  31 ianuarie 2015, 19:15

In mod normal, intr-o tara democratica, dupa asemenea cutremur, toata conducerea serviciilor secrete (liniile 1 si 2, cel putin) trebuie inlocuite urgent cu oameni care nu sunt RUDE cu cei inlocuiti … Din pacate astia din servicii si tot neamulor care e angajat acolo nu isi merita salariile nici a zecea parte!!! Sa speram ca Presedintele si Parlamentul vor face asa. Altfel, inseamna ca sunt complici la coruptia generalizata!

shab  •  31 ianuarie 2015, 21:00

tolontan face anchete intr-un ziar plin de titluri ‘bomba’ si articole despre gagici de fotbalisti. sa razi cu fundul, nu altceva.

Justiția la testul Udrea. Pînă să vorbească, pozele de la Paris scot limba | Revista ARMONIA – Saltmin Media  •  31 ianuarie 2015, 21:14

[…] de Cătălin Tolontan […]

Caius Cosades  •  31 ianuarie 2015, 22:45

In masura in care este ceva adevarat (si presupun ca este) ce ar proba interviul suspectei (dpdv penal) Udrea ?
Ceea ce oamenii carora nu le ploua in gat (pentru ca au capul pe umeri) stiau demult; ca am trait si inca traim intr-o republica bananiera in care pesonaje de-o moralitate mai mult decat indoielnica au condus / conduc tara dupa bunul plac si dupa umorile matinale ale fiecaruia dintre ei.

george  •  31 ianuarie 2015, 22:51

Astia, care l-at sustinut pe Basescu, realizati acum marea justitie pe care a consolidat-o?! A consolidat-o lasand mafiotii sa o conduca…

Nasul TV » Văduva neagră și Elena Udrea | Sau cum păianjenii care au prins România în pânzele lor au început să se devoreze între ei  •  31 ianuarie 2015, 23:15

[…] se poate de direct), dar ceea ce spune în cadrul interviului reprezintă (a remarcat deja și Tolo, aici) auto-denunțuri. Nu doar despre propria persoană, ci despre întregul grup din care a făcut […]

sorin  •  31 ianuarie 2015, 23:43

Si-a zis mama,si-a zis mama,Cataline tine seama,cand ajungi la Bucuresti…
Aveti mare dreptate,domnule Tolontan!
Insa asta nu inseamna ca aveti automat 100% dreptate!
Realitatea romaneasca e foarte complicata.Va veti convinge.
Mie mi-a ajuns sa constat ca starea drumurilor in Petrosani,condus de Tiberiu Iacob Ridzi(!!!) e mai buna decat in Montreal,unde traiesc.
Asa ca …omul sfinteste locul,orice s-ar zice.Sunt aproape convins ca Elena Udrea e vinovata,insa asta nu va dreptul sa va erijati in procurorul ei.
Va inteleg perfect,aveti o imensa satisfactie,totusi cred ca v-ati simti mai bine daca ati astepta pur si simplu rezultatul procesului.
In rest,va doresc toate cele bune.
Sorin Burlec

Cătălin Tolontan  •  31 ianuarie 2015, 23:58

28, ionut: ai facut o analia interesanta legata de credit si de afacerea incropita de elena udrea cu samsarii retrocedarilor

motanul incaltat  •  1 februarie 2015, 0:23

Daca pe timpul lui Basescu au cazut o mica parte din oamenii ce conduceau fotbalul dupa cum voiau,(Sandu e liber, Dragomir e liber) acum incep sa pice politicieni care conduceau tara dupa cum voiau. Un real progress in timpul lui Iohannnis….Insa mai e foarte mult pina sa se demonstreze ca :”nimeni nu e mai presus de lege”.

Ramon  •  1 februarie 2015, 10:04

din toate acwestea rezultă ceva: toată țara a fost împărțită, legal (averea lui Ion Niculae) sau mai puțin legal intre politicieni si afaceriști, având grijă ca populația să aibe un standard de viață, mult diferit față de cel din occident, dar oricum nu s-a murit de foame. Iohannis promite un alt tip de politică, separarea dintre clasa politică și popor fiind sesizată de președinte. Cum și Băsescu a vrut să facă multe și nu s-a ales decât cun un pas imens al justiției impotriva stăpânitorilor țării, rămîne de văzut dacă Iohannis va face ceva, dacă va aservi clasa politică alegătorilor (efectiv mi se pare imposibil), sau rămânem o masă d efraieri care refuză votarea acestora, sau votează în necunoștință de cauză după cum ne punem speranțele intre cei care fac frumos pe la TV.

Grig Silviu  •  1 februarie 2015, 10:46

In democratiile de care amintiti,domnule Tolontan,dovezile reprezinta esenta acuzatiilor de orice fel…In politica romaneasca au fost lansate multe”fete”,ca sa nu fim misogini…EU se dovedeste,inca o data,una dintre ele…Intreg articolul domniei-tale se bazeaza pe”credibilitatea”doamnei…Nu a adus nici-o dovada…Singurele dovezi sunt ca a ocupat functii importante in stat,ca a cunoscut personaje importante,ca a fost casatorita cu un alt personaj,cel putin controversat.Va intreb,daca eu m-as fi dus sa fac”plangere”(e posibil)si apoi as fi dat un interviu(?!),ce ati fi scris?

ionut  •  1 februarie 2015, 11:04

Stiti ce este cel mai grav si nimeni nu spune acest lucru? Ca nimic nu se va schimba!! Nu in esenta. OK vor intra unii la puscarie au mai intrat si altii)dar sistemul va functiona in continuare. Pe ce ma bazez? Pe sprijinul, poate chiar organizarea din exterior!!! Crede cineva ca in ultimii 10 ani (de fapt in toti 25) Serviciile Secrete Americane nu stiau ce se intampla? Ce face SRI-ul? Credeti ca IMPUNEREA lui Kovesi de catre americani (stiind toata lumea ce a facut Kovesi in toti acesti ani, dirijata de SRI)A FOST INTAMPLATOARE? Treziti-va si realizati ca tot ce se intampla in tara noastra, la nivel inalt si nu numai se face dirijat din afara. Johanis NU AVEA CUM SA AJUNGA PRESEDINTE ,,PE BUNE,, PE MERITELE SALE. Nu are charisma, nu are (avea) suficienta notorietate, pentru multi din tara asta pana acum 6 luni nu exista, nu poate misca masele (el nu a aparut pe un val de nemultumire din popor, nu a aparut dintre ,,oameni,,) a fost ,,impus,, de politic, de un partid politic cu extrem de putina credibilitate!! (ca toate partidele. Implicarea SRI (ca instrument ,,american,,) ce a lucrat atat la manipulare, intoxicare, dezinformare (DIASPORA!!!!!) cat, mai ales la numararea voturilor.Deschideti ochii!!! Cititi declaratiile lui Ponta despre Kovesi pana in 2012 (cand a venit la putere) si dupa… O schimbare de 180 de grade!!! De ce? Pai o spune chiar el (fara sa-si dea seama probabil),,nu ma convins nimeni din interior am discutat, mai mult sau mai putin oficial, cu partenerii externi care mi-au spus (cerut???) sa pun o persoana CREDIBILA!!!!! Kovesi CREDIBILA ??? Dupa tot ce a facut, hai sa spuneme doar la referendum dar nu numai.Spuneti ca acum se face drepttae? Fals!Se platesc polite, sunt indepartati cei ce nu mai sunt folositori! Kovesi din 2015 este aceeasi din 2005-2012.Sa ne bucuram, cu masura, ca unora li se spune stop dar sa nu ne facem iluzii ca se va schimba ceva.Parerea mea este ca cei care acum sunt in primplan (acuzati, arestati) sunt dintre cei care nu au vrut sa faca pasul inapoi,au crezut ca pot sa se lupte cu SEFUL CEL MARE (AMERICANII), cei ,,cuminti,, vor scapa (se pare ca si Basescu).
P.S. O situatie ,,interesanta,, vazuta acum la TV: Radu Tudor, om de baza al Antenei 3 in toti acesti ani, care a criticat, dezvaluit, infierat regimul Basescu-Udrea declara acum :,, daca Udrea nu prezinta dovezi pentru cele declarate nu poate fi crezuta si ramane cu niste simple declaratii!!!,, OOOOO!!! s-a speriat si Radu Tudor ca se ajunge la SRI si poate mai departe???? Totul dar pana la SRI!!!!

pawn  •  1 februarie 2015, 12:52

daca tipa asta n-ar fi de-a dreptul grotesca, ar fi de tot rasul… asa insa, se naste intrebarea (la fel ca in cazul lui ceausescu, care a stat 25 de ani la putere): cum au putut…aratarile astea interlope sa conduca o tara europeana timp de 10 ani??

si ptr ca fiecare ramane raspunzator de faptele lui, poate uita dl. tolontan ca basescu a fost sprijinit fara conditii in gazeta sporturilor? pai nastase, cu perdelele si vasele lui de toaleta primite spaga, era copil pe langa sutele de milioane de euro sfeterisite de astialalti..

Nasul TV » Tolontan | Justiția la testul Udrea. Până să vorbească, pozele de la Paris scot limba  •  1 februarie 2015, 17:14

[…] sursa: tolo.ro […]

dan  •  1 februarie 2015, 18:01

Si uite asa se explica de ce dosarul Bute dureaza atat. Pentru ca a fost instrumentat de ea!

Costi  •  1 februarie 2015, 22:21

In seara asta la A3 aud info din materialul de mai sus! Fara precizarea sursei. Tare.

Ramon  •  2 februarie 2015, 10:29

aberatia este de natura economica, ministrul oricare ar fi el dispune dupa bunul plac de milioane pe care le cheltuie pe diverse lucrari. Desi avem consilieri locali,m prezidentiali, deci acestia ar trebui sa ia o pozitie, pentru sau contra, spunem, dupa 25 de ani, ca ministrul x sau primarul y a dat suma z firmei w. Apoi nu vom sti niciodata, timpul nostru este mai important decat descoperirea tarifelor practicate, cat valoreaza cu adevarat o lucrare, cat se deturneaza pentru bani de partid, de alegeri sau bani pentru patronul firmei. Apoi iar nu putem fi siguri ca daca finantam partidele din buget, ele nu vor apela, in continuare, la deturnari din bugetul de stat.
Cât despre Udrea, ea poate spune orice, ne-am obișnuit, iar fanii ei sunt in nuar de 6 %, așa că Lenuța nu este niciun pericol electoral pentru nimeni. Din păcate ne uităm mai mult la vorbele ei, care nu ar trebui să ne intereseze și nu așteptăm sentința ultimei instanțe. Genul de știre de senzație, care distruge presa civilizată, este la modă azi. Probabil dacă se va renunța la genul de știri ”Ghiță TV” interesul pentru media ar fi mai mic, dar cel puțin va fi unul civilizat și nu dorința cu tot dinadinsul pentru ”sânge”.
Oricum, ce contează ce scriem noi, important să ocupăm timpul curioșilor și să facem rating. Cei care vor doar știri serioase sau importante nu au decât să le caute pe net.

Andreea  •  2 februarie 2015, 12:52

Dosarul cu Bute a fost prelungit mult prea mult timp. Dar tinand cont ca acum au inceput arestarile in serie, nici blonda noastra nu mai scapa. Iar acest minunat dosar a fost mult prea mult timp tergiversat.

Statul nostru şi mafiile sale | România curată  •  2 februarie 2015, 19:32

[…] Codruţ Olaru, şeful DIICOT. Dacă te duci după fenta doamnei Udrea (şi iar îl citez aici pe Tolontan, metaforele jurnaliştilor sportivi sunt excepţionale, până nu devin stereotipuri), e normal să […]

Talpaiadului  •  3 februarie 2015, 5:17

Chapeau bas, Catalin Tolontan!

radu  •  7 februarie 2015, 20:23

Nemo auditur propriam turpitudinem allegans = Nimeni nu poate invoca propria culpa
E greu cu dreptul dna avocata?

Comentează