Viața la țară 2.0

Conform DNA, filiera mitei în Gala Bute a fost: MDRT - Gărdean - Lungu - Breazu - Udrea. Povestea lui Tudor Breazu, noul nume de pe listă

miercuri, 11 februarie 2015, 6:57

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

UPDATE:  Aseară, România TV m-a întrebat ce se va întîmpla în cazul în care se confirmă informația lor, potrivit căreia DNA a stabilit o legătură între mita Elenei Udrea luată de la Pescariu și Traian Băsescu. ”Dacă cetățeanul Traian Băsescu va avea probleme cu justiția, asta este proba că președintele Traian Băsescu a făcut un lucru esențial în mandatul său”, e ceea ce cred.

Nu am nici un motiv să-l apăr pe fostul președinte. Atacul său la adresa noastră în Gala Bute a fost nedemocratic și nedemn pentru un șef de stat. Iar ce s-a întîmplat în culise împotriva noastră nu va rămîne așa. Dacă sîntem civilizați, nu înseamnă că sîntem uituci. Nici un ziarist nu trebuie să mai pățească așa ceva! Se pregăteau să ne aresteze în toamna lui 2014 și nu e nici o exagerare și nici o victimizare în afirmația asta. Avem mărturii. Amintiți-vă cum se regrupaseră lîngă Bica toți cei care o spălaseră pe Udrea plus ce mijloace aveau la dispoziție ca să oprească naiba acest dosar pitic față de miza candidaturii la prezidențiale! 

Procurori șefi din DNA erau pensionați peste noapte din Gala Bute, la un urlet al Cotroceniului, ce mare rahat era să compromiți niște jurnaliști?! I-am răspuns atunci președintelui prin care vorbea, de fapt, Udrea că [subliniere]justiția va arăta oamenilor cine are dreptate[/subliniere]. Iar justiția a început să vorbească în Gala Bute și în alte dosare ale protejatei sale.

Dar asta nu mă poate împiedica să fac următoarea observație: niciodată, pe vremea lor, Ion Iliescu sau Adrian Năstase nu și-ar fi pus problema  să fie abordați de justiție la cîteva săptămîni după terminarea mandatului. Eventuala înfrîngere în justiție a cetățeanului Băsescu înseamnă o victorie pentru președintele cu același nume 

Tănase Scatiu ar fi roșu de invidie, ca un curcan mărgelat

Tudor Breazu este arendașul digital al mileniului trei. La 40 de ani, conduce o bucată zdravănă de pămînt și domenii valoroase pe net. Tudor Liberiu Breazu administrează terenul de 350 de hectare de la Nana, pus la comun de Elena Udrea și Ioana Băsescu, dar și ”domeniile de internet care conţin numele Elena Udrea şi al mai multor mărci pentru diferite mişcări politice asociate cu aceasta”, spune judecătorul Curții de Apel București care a analizat cererea arestării lui.

Tudor se ține tare

Reținut de DNA pentru complicitate la luare de mită, Breazu nu recunoaște nimic. El susține că suma de 50.000 de euro, pe care procurorii o numesc mită, este ceea ce indică actele: un comision pe care i l-a plătit Ștefan Lungu, alt apropiat al lui Udrea și consilier al ministrului.

De ce i-a dat Lungu banii lui Breazu? Pentru că Breazu i-ar fi indicat lui Lungu o bună afacere imobiliară. Dus în fața instanței, Breazu a ținut-o pe a sa. Procurorii DNA și-au menținut și ei versiunea. Judecătorul face două observații:

1. Comisionul de piață al agențiilor imobiliare este de aproximativ 2%. Ca să atingi un comision de 50.000 de euro, tranzacția ar fi trebuit să fie uriașă.

2. Suma se acordă dacă se face efectiv tranzacția, or în acest caz ea nu s-a concretizat.

Magistratul concluzionează: ”În acord cu Parchetul, judecătorul reţine că inculpatul Breazu Tudor Liberiu a cunoscut caracterul fictiv al operaţiunilor în baza cărora a încasat sumele de bani de la L.Ş., precum şi beneficiarul acestora”. ”Beneficiarul” despre care vorbește judecătorul ar fi, conform DNA, Elena Udrea.

tudor
Tudor Breazu si Ana Maria Topoliceanu

Dragonul banilor

L.Ș este Lungu Ștefan. Datele, cifrele și numele nu apar în decizia Curții de Apel București, iar procurorii țin secret cazul lui Breazu, ca pe o lovitură decisivă, dar Gazeta a reconstituit faptele din alte surse.

Filiera a fost următoarea. Adrian Gărdean (1) a primit bani de la Ministerul Dezvoltării. Zeci de milioane de euro în total. 30 de milioane de lei numai pe finalul lui 2011. Mai departe, afaceristul a livrat bani lui Rudel Obreja (2), dar și lui Ștefan Lungu (3).

 

Potrivit magistraților, mita era sacră: din plățile făcute de Ministerul Dezvoltării sau de autoritățile subordonate, 10% reveneau unor ”persoane din conducerea instituțiilor”. Pe filieră, Lungu a pasat o parte lui Tudor Breazu (4): 50.000 de euro. DNA susține că, de aici, suma mergea către Elena Udrea (5). Știu cam mulți oameni ca să fie un secret. Numerele 1 și 3 l-au dat în gît pe numărul 5.

Traseul a fost conceput

intenționat lung și firidat. Dragonul banilor se ondula din cameră în cameră, din contract fictiv în contract fictiv și fiecare rupea cîte un solz.

Pe ruta aurului apar atît oameni din minister, cît și outsideri bine plasați, cum e Tudor Breazu. Ei au un element comun. Sînt apropiați de Elena Udrea, cea care, conform mărturiilor funcționarilor, aproba toate plățile.

Generația YUP cu mandat de arestare

De ce e nevoie și de ”stranieri” din afara MDRT? Pentru ca sistemul să fie nedetectabil și să pară că se derulează acțiuni comerciale firești.

”Pentru a îngreuna stabilirea unei legături între firmele care executau lucrările şi beneficiarii faptelor de corupţie, se realizau transferuri repetate, în baza unor operaţiuni fictive de consultanţă, deşi serviciile nu erau în realitate prestate”, constată judecătorul, îmbrățișînd versiunea acuzării. Magistratul de la Curtea de Apel nu stabilește vinovății, că nu judecă pe fond, ci vrea doar să vadă dacă e necesar ca Tudor Breazu să fie arestat 30 de zile.

Breazu este un personaj de film. Cînd era tînăr băcăuan s-a combinat cu Maria Apostol, cea care avea să devină mîna forte a imaginii ProTV. Actualmente, Apostol, care are o cotă profesională ridicată, face același lucru pentru Antena 3. Propulsat amical și politic, Breazu capătă un compliment național de băiat bun.

Tudor apare pe ProTV la ”România, te iubesc” în octombrie 2010, dar și de un 1 Decembrie, Ziua României și a postului. E prezentat drept exponent al generației merituoase. Generația YUP. Tănase Scatiu fucking YUP!

Împreună cu Topoliceanu

Vechilul modern intrase deja în anturajul Elenei Udrea și în viața de noapte a Bucureștiului. E cool și excentric deopotrivă, fără prejudecăți și complexe. După cum dezvăluie încă din 2010 Kamikaze, Tudor devine partenerul de viață și imobiliar al Anei Maria Topoliceanu.

Topoliceanu este, la rîndu-i, prietenă bună cu Udrea. Au împărțit primii ani de avocatură. Ea apare drept unul dintre cele trei personaje ale filajului de la Paris.”Prezența lui Topoliceanu în filaj nu e întîmplătoare”, a afirmat o sursă  a ziarului, dar fără să detalieze ce Dumnezeu înseamnă asta. Și să nu uităm: Topoliceanu a fost șefă a Companiei Naționale de Investiții. Prin ea au curs nenumărați bani.

Afaceristul Adrian Gărdean pătrunde și el în peisaj în mandatul lui Udrea. Este unul dintre oamenii de încredere care întoarce bani unde trebuie. Firme bumerang sînt mai multe, dar pe Gărdean te poți baza. Numai că, ajuns în fața procurorilor, milionarul din Valea Jiului a început să vorbească. Și el, și Lungu au povestit procurorilor cine e destinatarul final al banilor. S-au spovedit pe larg.

30 de zile de arest poate primi Elena Udrea

Nu e cazul lui Tudor Breazu. Administratorul încrederii Elenei Udrea a primit de la judecător 30 de zile și continuă să rămînă fidel propriei variante a faptelor. Băiatul plecat din Moldova și sedus de modul de viață al bogaților unei țări corupte așteaptă în celulă.

Poate că ușa se va deschide. Se vor revărsa cîntecul cocoșilor de la Nana și ritmul marilor cluburi. Deocamdată însă, cea care a cîntat acum o săptămînă, ca invitată de onoare în teambuildingul de la munte al unei televiziuni, a fost Elena Udrea. A cîntat bine.

De aseară, după ce a părăsit în cătușe sediul DNA, muzica i s-a dat mai încet.

„Prezența lui Topoliceanu în filaj nu e întîmplătoare”sursă GSP

Comentarii (91)Adaugă comentariu

Florian  •  11 februarie 2015, 15:17

Maestre stiu ca nu o sa-mi postezi comment-ul. Dar vad ca tot mai multa lume te scuipa. Am spus de mult ca esti patetic. Ieri ziceai ca banii din sport se razbuna. Asteptam ca si banii ICA sa faca la fel. Nu te mai da justitziar ca nu esti atata vreme cat ai mainile murdare. In rest sa auzim numai de bine. Dute si puneti par.

Cătălin Tolontan  •  11 februarie 2015, 15:25

51, florian: nici o problema, sint obisnuit cu scuipatul. Mai greu e cu gramatica: „Dute si puneti” 🙂

Florian  •  11 februarie 2015, 15:32

Corect. Daca puneam cratima nu ma postai. I believe you can do better. Take a shower.

andrei  •  11 februarie 2015, 15:38

In acelas fel se desfasurau lucrurile in Politehnica lui Cati. Nivelul doi Costoiu si Corocaescu, seful aprovizionarii (dotarii), finii lui Cati. Vrei un calculator di contractele pe care in calitate de profesor le faci cu industria, nu putem decat prin Fujitsu Siemens si nu putem decat cu pret dublu fata de ce gasesti pe piata la alti furnizori sau supermarketuri. Asa s-a atribuit contractul. Prin licitatii la care participau firme de apartament ale acelorasi, cu caiet de sarcini scris de furnizorul castigator. Merita sapat si nu numai la Poli. In tot invatamantul. Microsoft e o mica felie.

unu altu  •  11 februarie 2015, 15:39

Domnule Tolontan toate investigatiile DVS si arestarile au taiat alimentarea cu cascaval multora si vad ca multi din ei s-au adunat pe aici in ultima vreme sa va injure.

Sper ca astea sunt doar zvacnirile disperate a unei categorii de capuse pe cale de disparitie.

Buna treaba ati facut. Tineti-o tot ada.

Gabriel  •  11 februarie 2015, 15:54

Tolontante ti-ai dat cu manualul de gramatica in gura. „Nici o” este NICIO toata ziua iar „sint” nu se mai scrie asa aproape din vremurile de mult apuse. Daca nu comentai, jurnalist ramaneai 🙂 (si mare vorbitor de limba romana corecta:))

animalutul20  •  11 februarie 2015, 16:02

53, @florian…………ma-ta are cratima……..banii de la ICA sunt f. buni daca esti platit cu ei……..nu i-a furat catalin……el scrie articole si e platit pt asta; daca ai talente scrie si tu dar nu muri cu unghia-n gat ca isi ia omul 5k sau 10k iepuroi pe luna…..

daca ar scrie tampenii si-ar pierde credibilitatea………..si gasca lu gadea de la latrina 3 a latrat ani de zile ca se face si drege de catre basisti si astia le-au dat prin gura cum au vrut…………si ce sa vezi????

HOPAAA………..justitia independenta a basistilor confirma furaciunile uriase……………si legitimeaza puternic latrina 3

ninel  •  11 februarie 2015, 16:03

felicitari Catalin,”tineo” tot asa!

tara georgeacu  •  11 februarie 2015, 16:05

RUSINE!!! Betia si curvasaria e la loc de frunte RUSINE!!! Noi am permis! suntem la fel de vinovati!

Ion Ion  •  11 februarie 2015, 16:13

Cum sa accesezi fonduri europene cand te jumulesc nenorocitii astia. Ca sa poti accesa un fond european trebuie sa cotizezi: 5% celor care iti fac dosarul, 10% ca sa ti se aprobe si apoi trebuie sa te descurci cum poti! Daca in 89 l-au impuscat pe Ceausescu pt subminarea economiei de stat, astia ce merita!? Scaunul Electric!

Codrin  •  11 februarie 2015, 16:31

Multi (nu le mai zic nicicum) sunt deranjati de ce scrieti. Felicitari ! Meritati un premiu Pulitzer pentru felul exceptional in care va faceti meseria. Multumiri !!!

Gorea  •  11 februarie 2015, 16:49

Aiureli.
Acuzatiile trebuie sa se bazeze pe probe nicidecum pe deductii. Fura unii dar la
DNA spun ca au furat pt Udrea. Si Tolontan si alti fraieri spera ca jusecatorii
s-o condamne pe Udrea „pe deductiile” procurorilor. Asta e logica comica a lui Tolo si ai „scorpionilor” care o urasc de moarte pe Udrea ca a purtat pantofi rosii cu toc dar ei au pingele gaurite.
Cred ca DNA-ul a inceput sa confunde ADN-ul, capra cu varza!

Sisoe  •  11 februarie 2015, 16:53

Dragilor!
Povestea e asa: in timp ce TOPOLICEANU era director genaral al companiei de investitii, director economic era MANUELA IRINA PATRASCOIU, actalul DIRECTOR GENERAL al companei de investitii. PATRASCOIU si-a uns fina DANIELA ORODEL director economic al companiei, iar pe finul DORU DUCAN sef la urmarire lucrari si presedintele sindicatului din companie. Director TEHNIC pe vechea organigrama era Vali CHERATOIU de profesie ECONOMIST recomandat cu caldura de ORODEL. DORU DUCAN e in mare amicitie cu patronul de la CONSMIN numitul BOTOROAGA. Mersul pana acum e asa UDREA>TOPOLICEANU>PATRASCOIU>ORODEL. Pariu pe o bere ca o sa se toarne de la coada la cap. Daca nu credeti verificati. Bonus: sotul lui nasa si cel al finei lucreaza in acelasi loc.

Gorea  •  11 februarie 2015, 16:55

Gabriel, dupa care gramatica se scrie „nicio”? Gramatica fesebuci?

Mihai Milea  •  11 februarie 2015, 16:56

Tot respectul pentru Catalin Tolontan!!
AStept sa publici o carte de memorii din anii astia, jurnal ceva.

Cred ca traim niste vremuri destul de interesante iar voi de la GSP ar trebui sa fiti profesori asociati la orice curs privind jurnalismul investigativ din Romania.

Ceea ce ati facut ma face sa ma mai gandesc la decizia de a pleca din Romania. Ati ajutat la o curatenie frumusica.

Respect!!!!!!!!!

Claudiu  •  11 februarie 2015, 16:57

ce popor de prosti suntem….lasam toate… si agramatii din tara asta sa ne conduca/fure. Ne meritam soarta. Romania e o tara frumoasa si bogata….pacat ca e locuita.

De la shopping la Paris, în beciul de la Rahova… Istoria scurtă a unei fotografii | Reporter Virtual | Portal  •  11 februarie 2015, 17:03

[…] Cătălin Tolontan publică astăzi două fotografii cu Elena Udrea & Ana-Maria Topoliceanu, alături de Tudor Breazu, […]

Miki  •  11 februarie 2015, 17:03

contractele erau semnate si de Topoliceanu si de Patrascoiu. Verificati declaratia de avere a lui patrascoiu si va minunati.

doina  •  11 februarie 2015, 17:07

vai de steaua ei!!! e bagata pina-n git si in Microsoft si in Gala…
si lumea nu vrea sa vorbeasca despre un lucru care ar fi speculat populist de televiziuni si de altii: MARITI SALARIILE MINISTRILOR SI PARLAMENTARILOR! altfel numai rapandule din astea o sa avem ca ministry si parlamentari si nimeni nu o sa faca nimic pt tara ci doar pt el

george  •  11 februarie 2015, 17:16

oare altceva avem?? tot udrea?? lasati-o in treaba ei sa isi faca apararea o fost o mare fraiera ca o facut gala aia de cacao in care s-a simulat la greu…noi ca si tara nu meritam o asa gala noi tot cu laturi si resturi pe care le arunca alti,….atat putem atat primim..ce sa le explici la astia ca exclusivitate inseamna ca nu mai ai pt ce sa faci licitatie etc….mai bine ne rezumam la sport ca ii mai curat cel putin asa imi place sa cred

luc11  •  11 februarie 2015, 17:35

Domnule Tolontan se pare ca ati atins puncte nevralgice judecand dupa comentariile de aici care sunt mult diferite fata de alta data …bafta in continuare si felicitari pt curaj

Cătălin Tolontan  •  11 februarie 2015, 17:40

71, luc11: da, asa e, incep sa piarda razboiul juridic si cred ca-l pot cistiga pe cel public)))

dudu  •  11 februarie 2015, 18:05

Trecand peste tragi-comicul articolului (aia cu Fucking – o injuratura gratuita in mijlocul unui articol pretins serios, de investigatii, e de-a dreptul grotesca), ramane o chestie pe care eu nu reusesc sa o lamuresc:
Din ce zic procurorii (sau autorii articolului), Breazu asa ar fi primit 50.000 de euro, pe care ar fi trebuit sa ii transmita catre Udrea, dupa ce ar fi „ciupit un solz din dragonul banilor” (exprimare demna de Nae Catavencu). Logic, rezulta ca din aia 50.000, dupa taxe, impozite si „ciupeala de solzi” mai raman maxim 40.000 (sau maxim 30.000, daca Breazu e platitor de TVA). Pe care fie ii retrage din firma ilegal si in transe de 500-1.000 de euro pe zi ca sa nu bata la ochi, fie, asa cum se lasa sa se inteleaga articolul, ii foloseste pentru a finanta petreceri (la care intra alte facturi, cu alte taxe si impozite).

Asadar, noi ar trebui sa intelegem ca Udrea a directionat milioane de euro, ca sa primeasca de la Breazu o spaga de 30-40.000 de euro (platita in ritmul de 500 de euro pe zi), sau ca a deturnat milioane de euro pentru cateva petreceri. O fi nebuna Udrea (s-au vazut ministri prinsi cu spaga in caltabosi), dar chiar asa, sa riste puscaria pentru 3-4 petreceri si o spaga de nivelul unui primar de comuna?

Misu  •  11 februarie 2015, 18:07

Stie cineva unde a fost azi PATRASCOIU? Ca atunci cand s-a intors era livida. Cred ca i s- a facut si rau. Era ca atunci cand te vezi cu d(a)na :))))

Turco  •  11 februarie 2015, 18:11

tudor breazu ala numai prin GAIA o ardea

The Sting  •  11 februarie 2015, 19:09

In concluzie gestul cu mana la nas este pentru Breazu, sa-si mentina declaratia.

INCREDIBIL Ziaristul care a făcut INVESTIGAŢIA Gala Bute, Cătălin Tolontan, la un PAS de AREST – VreauDreptate  •  11 februarie 2015, 19:25

[…] „Nici un ziarist nu trebuie să mai pățească așa ceva! Se pregăteau să ne aresteze în toamna lui 2014 și nu e nici o exagerare și nici o victimizare în afirmația asta. Avem mărturii. Amintiți-vă cum se regrupaseră lîngă Bica toți cei care o spălaseră pe Udrea plus ce mijloace aveau la dispoziție ca să oprească naiba acest dosar pitic față de miza candidaturii la prezidențiale! Procurori șefi din DNA erau pensionați peste noapte din Gala Bute, la un urlet al Cotroceniului, ce mare rahat era să compromiți niște jurnaliști?! I-am răspuns atunci președintelui prin care vorbea, de fapt, Udrea că justiția va arăta oamenilor cine are dreptate. Iar justiția a început să vorbească în Gala Bute și în alte dosare ale protejatei sale„, scrie Tolontan pe blog. […]

Nasul TV » Ziaristul care i-a venit de hac Elenei Udrea ȘOCHEAZĂ | Se pregăteau să ne aresteze  •  11 februarie 2015, 19:32

[…] “Nici un ziarist nu trebuie să mai pățească așa ceva! Se pregăteau să ne aresteze în toamna lui 2014 și nu e nici o exagerare și nici o victimizare în afirmația asta. Avem mărturii. Amintiți-vă cum se regrupaseră lîngă Bica toți cei care o spălaseră pe Udrea plus ce mijloace aveau la dispoziție ca să oprească naiba acest dosar pitic față de miza candidaturii la prezidențiale! Procurori șefi din DNA erau pensionați peste noapte din Gala Bute, la un urlet al Cotroceniului, ce mare rahat era să compromiți niște jurnaliști?! I-am răspuns atunci președintelui prin care vorbea, de fapt, Udrea că justiția va arăta oamenilor cine are dreptate. Iar justiția a început să vorbească în Gala Bute și în alte dosare ale protejatei sale”, scrie Tolontan pe blog. […]

Moromete  •  11 februarie 2015, 20:37

Cataline iti urez mult succes !!! Cat despre cei care au muscat din CIOLAN pana a tasnit sangele din el ce sa zic : post si meditatie la MANASTIREA DOFTANTA !! Iar celor care inca mai sustin hotii nu le doresc decat sa se adune in jurul individei la racoare !!!

ana  •  11 februarie 2015, 20:48

TOLONTAN,ORICE AI FACE TOT BASIST VEI RAMANE…ACOPERITULE

adrian  •  11 februarie 2015, 21:43

Am intrat rareori sa-mi scriu impresiile pe diferite bloguri. Domnule Tolontan, credinta mea, ca basist – asociat celor care au au credinta ca in cele doua mandate ale Domniei sale s-a facut bine Romaniei , este ca, deocamdata acuzatiile dumneavoastra si ale Mirelei Neag au fost respinse. N-am avut vreodata o simpatie, de orice fel pentru doamna Udrea, dar acum mi se pare executata. Daca merita, sa fie! Sper, acum, cand DNA cotrobaie peste tot, asa pare, sa-i bage-n duba si pe altii. Chiar si pe unii care pareau detasati, ca angajati, ai lui Voiculescu.
Cine stie ce ne rezerva viitorul, domnule Tolontan.

dumitrududulea  •  11 februarie 2015, 21:52

D-le Tolontan pentru mine sinteti un om de o mare probitate si curaj,as zice eroic, in vremurile care le traim…Pentru d-vs si echipa care va ajuta in munca ,toata stima…

tim  •  11 februarie 2015, 22:22

Nu inteleg de ce sar acum basistii in sus ! Ce sa intamplat cu apararea justitiei si statul de drept, judecatori, procurori, magistrati ! Cand e vorba de voi nu mai conteaza ? nu realizati ca faceti cu undrea exact cum facea antena 3 cu voiculescu cand era anchetat ?! Sa traiti bine, in puscarie evident !

mihai  •  12 februarie 2015, 0:06

A dracu treaba ma cataline cum v-ati activat voi imediat ce udrea a fost arestata. Pana a fost libera nu rasufla nimic din dosarele ei. Cum au bagat-o la tacere…cum hopa v-au fost livrate pachetelele si vi s-au dat okurile de publicare.

Cine mai pune botu la „anchetele jurnalistice” trebuie sa fie complet trepanat. Mi se rupe daca e vinovata sau nu udrea sau oricine altcineva. Ma deranjeaza doar ca suntem luati de prosti. Ma deranjeza ca unii decid cand sa fie datr publicitatii niste chestii si cand sa fie inchisi niste oameni.

Mi-e tot mai clar ca traim intr-un stat totalitar sub conducerea dna-ului si a sri-ului. Or face treaba…i-or baga pe hoti la puscarie…dar sa nu ne trateze pe noi cetatenii ca pe niste retardati carora le bagi pe gat ce povesti vrei si cand vrei.

Tu las-o balta cu anchetele. Esti la mana serviciilor exact cum e un corupt la mana celor care ii dau bani. Ti se pun pe tava toate achetele astea…si tu te lauzi cu ele. Fara sa iti dai seama ca prin asta aia te controleaza ca pe un catelus. Sau poate ca o faci in cunostinta de cauza.

Alex  •  12 februarie 2015, 4:07

D-le Tolontan,
Ce ve-ti comenta daca va fi gasita nevinovata de Justitie? Presa, si d-voastra in special, a-ti condamnat-o deja, dar daca…?
Avind in vedere ca dupa ce am luat-o pe circa de la mineri, am realizat ca Brucan a avut drepate si am „uschit-o”, ma daore’n bashketzi de ea si de toti mafiotii politici din Romania.
Totusi, citesc si ma intereseaza! Deci, va intreb: Ce ve-ti face?Si mai cred, ca ar trebui sa o las-ti mai „moale” acum mcind acest caz a ajuns in Justitie. Ca juranlist v-ati facut datoria pina acum; de acum incolo cred ca va depasiti conditia si deveniti unul dintre ei: avid de a fi toaota lumea de acord cu D-voastra, deci avid de PUTERE. PUTEREA pe care toata lumea o vrea in Romania si ar face orice sa o aiba! Chair daca nu o cumpara, ci o insinueaza prin alte mijlaoce inclusiv presa. Va preciez (in general), dar mai da-ti „microfonul” si la altii! Altfel s-ar putea sa va inecati cu el incricind sa-l ingiti-ti cu totul!

gabiavram  •  12 februarie 2015, 7:11

V-a placut sa va uitati la gala Bute si acum o injurati pe E.U., era mai bine pentru voi doar sa-l ascultati la radio Romania Actualitati pe Ilie Dobre comentand meciul de undeva aiurea.

Nasul TV » TOLONTAN, DEZVĂLUIRE-BOMBĂ | “Nici un ziarist nu trebuie să mai pățească așa ceva! Se pregăteau să ne aresteze în toamna lui 2014″  •  12 februarie 2015, 9:51

[…] sursa: tolo.ro […]

mario  •  12 februarie 2015, 15:22

declaratie de avare ana maria topoliceanu. Ia uite cu cine detinea in comun un apartament, cu breazu http://www.cni.com.ro/decl/Ana_Maria_Topoliceanu.pdf Si care era procentul? 10% hehe

Bogdan  •  12 februarie 2015, 22:27

Aparent toata tara asta este preocupata de Elena Udrea si in ultimele zile toata Romania a aflat viata ei… Pacat ca ne concentram atentia pe un asemenea om, dar asta se promoveaza la noi in tara..

În numele îndoielii. (4) Agent secret plantat lângă Elena Udrea? | România curată  •  2 martie 2015, 9:27

[…] foto: tolo.ro […]

George  •  6 martie 2015, 8:53

pana aici e ok
dar cum ramane cu:
-Consmin-Botoroaga
-Acomin-Quasar-Dan Faur
Sumele contractate de acomin-quasar-leitner-Krantz sunt mult mai mari decat cele ale lui termogaz

Comentează