Tipul care a învins puterea mafiei și puterea obișnuinței

Povestea victoriei neașteptate a sportului împotriva imobiliarelor

joi, 14 mai 2015, 6:57

UPDATE: Citiți ce sms-uri a primit zilele acestea antrenorul, în interviul realizat de colegul meu Marius Mărgărit și publicat în Gazeta de astăzi!

Liviu Doară este „decrețel”, dar asta nu e o calitate în sine.

La 47 de ani, Liviu Doară arată ca un bărbat îndrăgostit de sport – o remarcă invidioasă.

Liviu Doară este antrenor de yachting la Sportul Studențesc și totul sună exotic.

Liviu Doară este încăpățînat și abia asta se dovedește a fi o lovitură.

Antrenorul a fost unul dintre puținii care, în decembrie 1999, cînd MTS a înstrăinat către BTT terenul de 7 hectare din Parcul Herăstrău și, mai tîrziu, în 2003, cînd BTT l-a pasat mai departe unui grup de afaceriști format din patrulaterul Finiș – Petrache – Bittner – Ulrich, a zis: „Ba pe-a mă-tii!”.
Nu sună frumos. Doar folositor.

A deschis, în numele Sportului Studențesc, un proces. Acum un an, după ce pierduse la prima instanță, am avut o discuție. Doară și avocata Daniela Mîndruță umblau după ei cu teancuri de hîrtii care se puteau vedea din cosmos. Rataseră, dar nu erau nici mînioși, nici resemnați. Doar conștienți că flacăra care ieșea din dosar are nevoie de oxigen ca să nu se stingă. Presa a continuat să expună cazul.
„Dacă nimeni nu știe, de ce ne-am mai bate?”, a zis antrenorul. În vorbele lui nu era doar calculul șanselor, ci ceva mult mai profund. Ceva ce descoperi la campioni, dar și la oamenii obișnuiți. Nevoia de poveste. Dorința ca şi ceilalți să știe de ce ai alergat, de ce ai iubit și cum ai greșit. La ce te-ai gîndit cînd ai făcut asta și, pînă la urmă, de ce ai bănănăit prin viață.

Marți, 12 mai 2015, Curtea de Apel a dat dreptate Sportului Studențesc!

Lui Doară nu-i place postura de erou. Nici nu e cazul. Dacă mîine ar face el o combinație cu terenul, presa s-ar întoarce împotrivă. Dar faptele sînt fapte.

E o faptă că terenul de 7 hectare de pe malul lacului Herăstrău (foto) revine în patrimoniul public. Instanța compusă din judecătoarele Daniela Grigore, Cristina Moraru și Dorina Zeca a întors, practic, decizia curții inferioare. „Grigore și Moraru sînt judecătoare care știu meserie și au experiență demnă de Înalta Curte, iar uneori așa le potrivește viața”, a spus cineva care cunoaște cazul.

Clipboard03

În 1999, Crin Antonescu făcuse o mare eroare. Norocul său e că faptele s-au prescris. Un ministru care a oferit soluții sportului românesc, legea rentelor e doar un exemplu, a greșit în acest caz. Și nu e vorba să diseci trecutul cu infinitele sale posibilități dezonorante. Pur și simplu a făcut o mișcare proastă. Ar fi util pentru el să-și amintească cine i-a recomandat-o, ca și pe cea cu baza „Tineretului” de la Șosea. Suprafețele sînt mari, prietenii i-au fost falși.

Procesul a durat cu cîteva luni mai mult decît primul război din Indochina. S-a scurs aproape un deceniu de judecată.

Justiția a avut puterea să revină și să repare ceea ce puterea executivă, puterea judecătorească, puterea mafiei și puterea obișnuinței stricaseră. Cel mai mult în abandon cîntărise probabil ideea că nu se poate face nimic. Că e normal ca șmecherii să se descurce și cei mici să piardă. Puterea obișnuinței e mai mare decît puterea mafiei pentru că o alimentează involuntar.

Liviu Doară a zis „Ba pe-a mă-tii!”. Ceea ce nu e deloc frumos.

Comentarii (31)Adaugă comentariu

victor L  •  14 mai 2015, 8:56

Altii, pentru asemenea fapte, au facut puscarie (inteleg, nu sariti: s-a prescris, sintagma magica).
Cit despre argumentul „legea rentelor e doar un exemplu”, e de risul curcilor.
Sa i se aduca un omagiu si celui cu rentele pentru revolutionarii de carton, privitori la TV, ori celui ce a propus rente pentru scriitori.
Apoi, trebuie cautat initiatorul rentelor, pen`ca tara sa-l recompenseze: sintem o tara de rentieri.
Ei, daca zice dl Tolontan, il putem ierta, desi „a greșit în acest caz”.

doina  •  14 mai 2015, 9:00

bravo lui! la cit mai multi ca el!!!!

Gica Paunescu  •  14 mai 2015, 9:22

Frumos, dle Tolontan. E necesar ca, asupra tuturor cauzelor din instanta privind proprietati potential adjudecabile de catre rechinii imobiliari, din oricare zona a tarii, sa va aruncati privirea, ajutati de oameni cu expertiza judiciara, atat cat ele sa nu fie pierdute dinainte ori cu usurinta. Respectul meu ptr. tenacitatea de care dati dovada, indiferent de cate lucruri urate se spun si despte tine ( voi ). S-auzim despre cat mai multi de oameni precum dl. Doara. Asa, intr-o ,, doara”, este ?

Axinte  •  14 mai 2015, 10:04

Nu zic ca nu e bine faptul ca Primaria Capitalei a castigat terenul respectiv, dar ar trebui sa privim putin problema. Cum dracu, antrenor de yachting? Hai sa fim seriosi. In Romania nu exista sportul asta. Profesia este precum cea de liftier, ramasa si perpetuata din 1945 cand lumea nu stia sa apese pe butoane. Nu o sa faca nimeni yachting in Herastrau. Din ce a trait cetateanul asta atata vreme?

raicu liliana  •  14 mai 2015, 11:29

As vrea sa felicit pe toti cei ,care se lupta pentru dreptatea noastra a tuturor.MULTUMIM! Sunteti puternici si viteji. Vitejia ,e un dar, pe care nu-l au multi…

Marius  •  14 mai 2015, 11:49

Nemarginita este ignoranta noastra. Anul trecut am castigat 2 titluri europene si cate un loc 2 la europene si mondiale la sportul asta care „nu exista”.

Marius  •  14 mai 2015, 11:53

@axinte . Daca traiesti sau esti din Bucuresti probabil nu te-ai plimbat niciodata prin partea de nord a Herastraului ,pe marginea lacului, sa vezi ca se face yachting intr-adevăr si aproape întotdeauna din Aprilie-Mai pana in Octombrie -Noiembrie exista cineva care învață copii sa facă yachting. Tu , Axinte , probabil ajungi prin Herăstrău o data pe an si atunci te oprești la cârciuma cu mici de la vaporaș , atât de penibil esti cu comentariul tau…asa e cand toți sătenii ajung in Bucuresti …

parerea mea  •  14 mai 2015, 12:10

se pune o intrebare simpla: 7 hectare la un minim de 2000 euro mp, inseamna cam 140 milioane euro. Atat ar fi pierdut statul roman. Asta inseamna de 70 de ori MAI MULT decat presupusul prejudiciu din Gala Bute (2 milioane euro). Se pune intrebarea: daca esti corect si impartial, de ce nu ai deschis o campanie cu o anvergura similara cu cea care te-a facut mare ziarist de investigatie (nu zic ca nu ai scris nimic pe tema asta, dar ai mers pe burta, iar acum te lauzi ca l-ai intalnit acum un an)? Iti spun eu de ce: pentru ca afacerea nu era legata de basescu, ci de Crin Antonescu si USLul din care fac parte si patronii tai. De ce nu anchetezi si nu dezvalui problemele de la privatizarea Oltchim, a CFR Marfa, de ce nu ne spui unde’s sutele de milioane de la Rompetrol, de ce nu ne spui cum sta treaba cu redevnta la petrol care trebuia marita de anul acesta…raspunsul este acelasi. Anchetele tale nu sunt rezultatul unei actiuni obiective, ele reprezinta raspunsuri la „comenzi”. Sa nufiu inteles gresit, nu zic ca nu sunt corecte, ci afirm faptul ca esti un ziarist care ancheteaza doar ce-i spun sefii, ignorand cu buna stiinta cazuri de zeci de ori mai grave si mai importante pentru Romania.

mindruta  •  14 mai 2015, 12:22

D! Axonte trebuie sa se informeze mai mult!

Cătălin Tolontan  •  14 mai 2015, 12:29

@parerea mea: asadar, sint vinovat ca n-am investigat privatizarea Oltchim si redeventele la petrol 🙂
Cit despre acest caz cu terenurile semnate de Crin Antonescu, atit in cazul Tineretului, cit si in Herastrau am scris mult de-a lungul anilor. Asa ca n-ai dreptate!

gilos  •  14 mai 2015, 12:52

Liviu Doara merita tot respectul si admiratia ! Felicitari !

Cei care au pus la cale aceasta escrocherie trebuie adusi in fata justitie, nu ar trebui sa existe niciun fel de prescriere pentru asemenea faradelegi.

Asa-zisii rechini aduc hartii de la Primaria Chiajna, Glina sau Catelu ca nu mai au teren pentru puneri posesie si primesc terenuri in parcurile si spatiile verzi din Bucuresti, prin complicitatea frauduloasa a angajatilor Primariei Capiltalei sau ai Primariilor de Sector.
Asa dispare incet-incet spatiul verde din Bucuresti, oricum mult prea putin…
Cataline, daca tot s-a inceput lupta impotriva defrisarii padurilor, haideti si voi cu o campanie impotriva mafiei care distruge zona verde a Bucurestiului !
Sunteti ziar de sport, aveti toate motivele sa va implicati pe acest subiect !

Mihutz  •  14 mai 2015, 12:57

Asa cum spunea un comentariu mai dinainte, anchetele tale nu sunt rezultatul unei actiuni obiective, ele reprezinta raspunsuri la „comenzi”. Sa nu fiu inteles gresit, nu zic ca nu sunt corecte, ci afirm faptul ca esti un ziarist care ancheteaza doar ce-i spun sefii, ignorand cu buna stiinta cazuri de zeci de ori mai grave si mai importante pentru Romania.
Jurnalistii vad ca au uitat, si nu stiu de ce, ca acu’ 3 ani, omul de afaceri ardelean, Terbea, l-a mituit pe seful arbitrilor de la acea vremea, unul pe nume AVRAM, pentru ca ASA de azi, echipa pe care o sponsoriza/finanta, sa aiba „arbitraje corespunzatoare”. Avram, seful arbitrilor, a fost condamnat, definitiv si irevocabil, la ani de puscarie, pentru LUARE DE MITA. Terbea a murit intre timp si s-a „racit” fara sa mai fie bagat „la racoare”..(sic). Regulamentul disciplinar al FRF prevedea, si atunci si acum, cat se poate de clar, ca aceast ACT DE CORUPTIE IN FOTBAL se pedepseste cu RETROGRADAREA echipei in cauza! In prezent, echipa „mituitorului de arbitri” lupta la titlu in loc sa fi fost retrogradata de mult! Sa fie de vina faptul ca intre FRF si autoritatile locale din Mures exista un protocol/acord de colaborare prin care FRF primeste o serie de facilitati in organizarea unui centru regional de dezvoltare a fotbalului, dupa cum au scris zile trecute si alti jurnalisti de la GSP??Jurnalistii vad ca au uitat, si nu stiu de ce, ca acu’ 3 ani, omul de afaceri ardelean, Terbea, l-a mituit pe seful arbitrilor de la acea vremea, unul pe nume AVRAM, pentru ca ASA de azi, echipa pe care o sponsoriza/finanta, sa aiba „arbitraje corespunzatoare”. Avram, seful arbitrilor, a fost condamnat, definitiv si irevocabil, la ani de puscarie, pentru LUARE DE MITA. Terbea a murit intre timp si s-a „racit” fara sa mai fie bagat „la racoare”..(sic). Regulamentul disciplinar al FRF prevedea, si atunci si acum, cat se poate de clar, ca aceast ACT DE CORUPTIE IN FOTBAL se pedepseste cu RETROGRADAREA echipei in cauza! In prezent, echipa „mituitorului de arbitri” lupta la titlu in loc sa fi fost retrogradata de mult! Sa fie de vina faptul ca intre FRF si autoritatile locale din Mures exista un protocol/acord de colaborare prin care FRF primeste o serie de facilitati in organizarea unui centru regional de dezvoltare a fotbalului, dupa cum au scris zile trecute si alti jurnalisti de la GSP??

Popeye  •  14 mai 2015, 13:14

Domnule Tolontan, din păcate, userul cu numele „Părerea mea” are dreptate. Citesc constant Gazeta Sportului și nu am citit mai nimic despre scandalul terenului din Herăstrău, mai puțin în ultimele luni de când toată presa a fost alertată prin diverse petiții online și campanii de mediatizare. Mai mult, v-am scris personal un email în data de 28.09.2007 (!) să vă atrag atenția asupra acestui proces, sperând că veți începe o investigație de tipul bazei Tineretului, email la care mi-ați răspuns imediat cu următorul text:
„buna ziua, va multumim pentru contact. o sa va caute un coleg de-al meu
vom continua dezvaluirile despre bazele sportive
va multumesc,
catalin tolontan”

Nu am fost contactat nici până în ziua de azi și nici nu am citit în gazetă o anchetă cu referire la acest caz. E drept, se poate să-mi fi scăpat mie, dar am căutat și la dvs în arhiva site-ului și nu apare nici măcar o știre despre acest caz mai veche de anul 2015.

one-driver  •  14 mai 2015, 13:34

Dle Tolontan,daca tot ati inceput cu laude la adresa acestui om care s-a luptat cu mafia,ca sa fiti corect trebuia sa specificati,acolo in doua randuri,ca fara implicarea si ajutorul Primariei Capitalei si a lui Oprescu,omu asta nu mai castiga nimic. procesul era pierdut si doar dupa implicarea primariei a aparut speranta ca sa va face dreptate la nedreptatea facuta de crin antonescu acum 15 ani pe cand era ministru. eu cred ca acest caz merita mai multa atentie pt ca ce a facut antonescu a fost un abuz iar DNA-ul ar cam trebui sa-si bage nasul si in acest caz. nu uitati ca suprafata „furata” din parcul Herastrau era mult mai mare si tot Oprescu a recuperat ceea ce instrainase cei ce au fost inainte primari. sa ne aducem aminte de demolarile teraselor si cluburilor aparute peste noapte in parc ,ca de ex clubul „Fite”

Cătălin Tolontan  •  14 mai 2015, 14:02

@mihutz:
Tu scrii asa: ”Asa cum spunea un comentariu mai dinainte, anchetele tale nu sunt rezultatul unei actiuni obiective, ele reprezinta raspunsuri la „comenzi”. Sa nu fiu inteles gresit, nu zic ca nu sunt corecte”.

E o contradictie in termeni in ceea ce spui. Daca sint facute la comanda, ele nu pot fi corecte. Datele intrinseci ale articolelor se polueaza daca articolele sint scrise din orice alt motiv in afara de vointa jurnalistilor.

E dreptul tau sa crezi ce vrei, nu raspund de ceea ce cred altii despre mine 🙂 Cazul Mita in elicopter despre care vorbesti a fost descris cel mai mult tot de noi. Colegul meu Gabi Berceanu, care acum e la FRF, este de fapt si autorul sintagmei ”Mita in elicopter” care a dat numele public al dosarului.

Asa ca mai usor cu lectiile, nu sintem desigur perfecti, dar uneori e o problema de lectura nu de scriere. 🙂

O zi buna

@Popeye:
V-a scapat. Am scris mult despre acest caz. Unele dintre articole au fost exclusiv print. In general, e mai greu sa citesti arhiva. Mai usor e sa citesti zi de zi.

Asta nu inseamna ca vrem vreun credit in acest caz. Toata presa a relatat despre el, Jurnalul national, de pilda, a scris mai mult ca noi.

Andrei  •  14 mai 2015, 14:06

Felicitari Catalin.
Te citesc de cand lucram si eu prin presa si de aceea imi permit sa spun ca da este adevarat ca-i pacat ca nu prea avem romani ca profesorul Doara. Este si mai dureros ca nu avem jurnalisti ca si tine. Sau prea multi ca sa iti semene. Nici o putere de la noi nu a vrut o presa serioasa si puternica. Sa incerci sa scrii mai des Pacat de acest neam …

robert  •  14 mai 2015, 14:17

Felicitari Tolontane pt articol!
Pe cei care te critica nu-i banuiesc de rele intentii, ci doar de intelect scazut.

Iulian Covaciu  •  14 mai 2015, 15:00

merita scris mai pe larg despre fapt – ar fi posibil un interviu al Dl-ui Liviu avand ca baza acest „smen” al politicienilor afaceristi din Romania?
cu stima

TIPUL CARE A ÎNVINS PUTEREA MAFIEI ȘI PUTEREA OBIȘNUINȚEI – Pe Bloguri  •  14 mai 2015, 16:22

[…] Sursa: Cătălin Tolontan […]

Glass  •  14 mai 2015, 17:17

BTT in perioada respectiva au derulat mai multe afaceri oneroase care au adus pagube importante statului roman.Cred ca ar merita o ancheta in acest sens.

CCC  •  14 mai 2015, 20:24

Ce reiese din cazul prezentat, este destul de trist pentru tarishoara, pentru „justitie”, presa si in final chiar pentru dvs, dle Tolontan. Afirmatia anterioara are urmatoarea explicatie: cand functionari ai statului (in cazul de fata Antonescu) au facut „afaceri” dovedite oneroase si ilegale cu jiji Becali, toti cei implicati au fost „condamnati”! Dar cel mai tare, a fost atacat in presa beneficiarul acestor afaceri, adica „escrocul” care a inselat statul si a fost tarat prin jstitie si condamnat la pushcarie cu executare! (corect, de altfel!!). Daca in cazul de fata, Antonescu a scapat din motive de „prescriere”, nu ne spuneti nimic despre beneficiarii escrokeriei! Sunt ei anchetati de vreo institutie a statului? Sau daca fac parte din mafia imobiliara, au „imunitate” mai ceva ca parlamentarii? Ca, sincer, nu prea vad cum s-ar fi prescris si in cazul lor, ca altfel nu mai era procesul pe rol! Ca nu prea pricep cu cine se judeca dom’ profesor!?! (tot respectul pentru dumnealui, de altfel!). Poate in aceasta directie ar trebui sa deschideti o ancheta, sa incercam sa aflam prin intermediul presei de ce acesti „rechini” imobiliari isi permit sa faca tot ce doresc in Bucuresti si sa scape nepedepsiti.

P.S. Imi pare rau, nu imi place sa ma bag in discutie, dar afirmatia pe care o faceti la comentariul lui „MIHUTZ”, cum ca e o condradictie in termeni mi se pare puerila, ca sa nu spun altfel: de obicei, cei ce lucreaza in sistem, primesc ordin („comanda, daca vreti!)”sa se ocupe de anchetarea unui caz. Nu cred ca asta implica automat lipsa corectitudinii! Mai grav ar fi daca ati primi comanda: „fa o ancheta despre mine, dar vezi sa ies bine!”. Atunci un astfel de punct de vedere ar putea fi sustinut.

Filbert  •  14 mai 2015, 21:16

Acum incepem sa pricepem ce e cu disparitia lui antenescu, faptele (asta cu baza Herastrau si altele) s-au prescris asa ca omu’ are nevoie de timp ca sa-si cheltuie banii…

dice  •  14 mai 2015, 22:01

Bine,bine, inteleg ca a fost o actiune mafiota.
Acum totusi, cine a vrut sa fure, care sunt numele lor si mai ales CINE PLATESTE?
II VA ARESTA CINEVA PE CEI CARE AU FAVORIZAT MAFIOTII?

Rictus  •  14 mai 2015, 22:49

Ba dl. Tolontan, sa am pardon, nu ai dreptate. Crin Antonescu, asa cum bine stii, si-a pus semnatura pe devalizarea tuturor bazelor sportive matrasite pe vremea cand era la MTS. Inca mai imi aduc aminte numarul din ProSport in care voi il infierati (lucrai acolo parca atunci) pentru porcariile facute in acele timpuri. Imi aduc aminte de articol pentru acela a fost cred unul dintre primele numere din ProSport cu pagini color format mare (ce vremuri pentru presa scrisa!).

Ca s-au prescris faptele e una, ca noi ar trebui sa fim blanzi astazi cu cel ce a cauzat debandada (auzi: prieteni falsi!?) e alta si cu asta eu nu sunt de acord.

Daca te dai cu lupii, eu unul promit ca nu te mai citesc!

Bobi  •  14 mai 2015, 22:55

Bravo Liviu felicitari!
Oameni ca Axinte nu merita nici macar replica. Nu merita!
O sa incerc sa ajung sa il vad Liviu sa il felicit. A fost primul meu antrenor de yachting si jos palaria pt. pasiunea lui.

Cătălin Tolontan  •  15 mai 2015, 11:10

@Rictus: Asa e, l-am criticat aprig pe Crin Antonescu in 1998-2000. Cu mai multe baze sportive: Piatra Arsa, Tineretului… Herastraul nu aparuse inca. Dar niciodata nu voi spune ca el n-a facut si lucruri importante pentru sportul romanesc. Va puteti supara, puteti sa nu ma mai cititi, e dreptul dumneavoastra, dar treaba mea ca jurnalist nu e, in primul rind, sa spun ce simt sau ce cred, ci ce aflu.
@CCC:
Nu ma deranjeaza ca-mi apreciati „puerila” judecata. Acesta este standardul meu, nu-l impun nimanui, dar nici nu abdic de la el. Daca un procuror, un judecator, un jurnalist, orice profesionist, un antrenor de fotbal, daca vreti, primeste un ordin in afara regulii meseriei sale, dar totusi rezolva un caz „corect” inseamna ca el a incalcat regula. Daca e „corect” de ce ar mai fi nevoie sa asculte de altceva in afara procesului firesc de alcatuire a deciziei?

17 …  •  15 mai 2015, 14:42

se mai intimpla.

La multi ani Laura Codruta !

Bogdan  •  15 mai 2015, 21:44

Axinte, fa o deplasare in Herastrau si-l vei gasi pe Dl Doara inconjurat de copii care practica yahtingul. Nu te gandi la yahturile lui Copos sau Neculai, ci la cele de 2-3 metri din clasa Optimist .

Andrei  •  17 mai 2015, 3:10

Domnule Tolontan, va spun eu ce se va intampla. Din pacate aceasta „victorie”, va fi o mare pierdere pentru stat. Apropo, domnu Liviu nu v/a spus de unde a avut banii de proces? Poate il intrebati si pe el daca nu cumva Puiu Popoviciu (certat cu toti cei de acolo pentru ca nu au vrut sa il bage in afacere) nu are vreo legatura? Bineinteles ca nu v/a spus asta, si nu numai asta! Sa revenim:

1) Nu se vor mai incasa banii din taxe si impozite platite de acele carciumi (sunt sigur ca ati fost pe acolo si ati vazut ca vara produc o gramada de bani, inclusiv consum, tva etc…). Sa fim seriosi, lipseste spatiul verde Bucurestiului?

2) Firma (Domino) va da in judecata statul, mai precis MTS, pentru ca ei au fost cumparatori de buna credinta, vor cere despagubiri, vor cere bani, vor cere dobanda la acele despagubiri si la acei bani, etc… Mare prostie ca nu s/a chemat in cauza si MTS, stiti de ce? Pentru ca ei au dat actul de proprietate!

3) O precizare importanta, domnul Oprescu a spus ca vor fi demolate carciumile care NU au autorizatie, iar in momentul de fatza este doar una care nu are autorizatie, respectiv restaurantul „Harem”.

4) Firma respectiva nu prea mai era interesata de teren, pentru ca atunci cand nu au obtinut puz/ul pentru aceea cladire la care se turnase fundatia aceea (Chiliman nu a dat, pentru ca a cerut spaga de muuulte zerouride euro)

5) De vandut nu il putea vinde firma Domino, fiind un proces in curs, deci asta ca terenu valora 140 de milioane de euro este o gogoasa, e de ca si cum eu am bani in banca dar nu pot sa ii folosesc.

6) SENTINTA NU SE VA PUTEA PUNE IN APLICARE, si stiti de ce? Pentru ca „baietii destepti” inca odata sau dovedit destepti. Sa va explic, ei au fost asociati cu MTS. MTS la aceea data, dupa acte, era administrator a acelei portiuni de teren, care s/a asociat cu firma Domino pe 10 ani de zile! Dupa 4 ani de zile (2003), firma domino prin istanta, platind o suma de bani, a cumparat terenul prin hotarare judecatoreasca, la acel proces! Acum, daca s/a anulat actul de proprietate, inseamna ca se revine la situatia care era inainte. Deci administrator va fi in continuare BTT, apartinand de MTS, care are un contract cu Domino pe inca 6 ani din cei 10 an! Primaria NU poate anula acest contract cu BTT cand a fost numit administrator, pentru ca sunt sigur ca este pe nush cati ani, si are niste clauze beton! Dupa cum stim, cand se anuleaza un contract, se revine la starea initiala, care tocmai v/am spus/o! De ce nimeni nu spune ce am spus eu? Deci unde este victoria? 🙂

ion  •  14 mai 2017, 12:10

in legatura cu Axinte nul cunosc nu stiu de unde edar il sfatuiesc sa mai citeasca !

Viorel Muha  •  17 aprilie 2018, 19:10

Expunerea luptei unor cetateni impotriva unor jafuri, impotriva structurilor unei societati construita si jefuita cu ajutorul multor judecatori intrun mod de poveste aventuroasa, este si acesta un mod de-a bagateliza faptele grave care sau intamplat in Romania. Orice om care are la baza un pic de istorie, stie ca, jafurile, crimele, deportarile, executiile, sugrumarea libertatilor si-a multor subsidiaritati legate de acestea, au fost facute cu ajutorul judecatorilor promovati de catre cei care au preluat puterea unei tari, nu in scopul adevaratelor libertati ci in interes propriu. Dupa 1990 puterea in Romania a continuat sub masca democratiei cu acelasi partid comunist, cu masca mai multe partide. Acestea timp de 28 de ani, prin rotatie, au jefuit Romania. Principalii raspunzatori? Corpul judecatorilor care au dat sute de mii de sentinte, retrocedari, succesiuni, licitatii, etc. in favoarea coruptilor si hotilor! Expuneti realitatea asa cum este, dura, cu procesele care dureaza ani de zile, unele chiar 20 de ani, procese care macina si distrug destine! Pentru o bucatica de pamant furata, au murit bunicii in timpul procesului, apoi parintii iar copii acestora sunt inca prin instantele de judecata. Judecatorii de la fond sau constituit in gasti de crima oeganizata, in cazul retrocedarilor, cu gruparile de crima organizata din majoritatea primariilor din Romania!

Comentează