Zîna de la Sectorul Agricol Ilfov. Rareș: ”N-am auzit ce i-a spus Oprea lui Tănase!”

Un personaj-impostor precum Oprea falsifică și discuția despre TVR

marți, 22 septembrie 2015, 1:23

UPDATE: Rareș Bogdan explică: ”Eram la un meci al Stelei, pe stadion. Oprea a venit la mine și m-a întrebat dacă am numărul lui Tănase. Am sunat de pe telefonul meu și am plecat. Erau vreo 40 de oameni acolo, m-am îndepărtat și n-am auzit nimic. Nu știu ce i-a spus Oprea lui Tănase. Mai mult, Stelian Tănase nu mi-a reproșat deloc nimic de atunci, nu mi-a zis: vezi că Oprea m-a amenințat. Nu e corect ca acum să mă bage într-o chestie cu care n-am nici o legătură”.

UPDATE: Surpriză! Stelian Tănase a vrut să verifice de pe ce număr a sunat Rareș Bogdan cînd jurnalistul i l-a pasat apoi pe Gabriel Oprea. În acea zi, pînă la o anumită oră, toate apelurile din memoria telefonului șefului TVR au fost șterse. ”Nu de mine”, spune el.

UPDATE: Dacă ieri am scris că Rareș Bogdan putea vorbi orice cu Sorin Oprescu, azi înțeleg, privind înregistrarea emisiunii lui Sorin Avram de la TVR, că de pe telefonul lui Rareș Bogdan a discutat Gabriel Oprea cu Stelian Tănase! Așa spune șeful TVR. Că Rareș l-a sunat pe Tănase, ”am schimbat cîteva amabilități”, și apoi i l-a dat pe Oprea la telefon. Înregistrarea e aici, pasajul e la minutul 26:00. O cerere de cenzură formulată de un politician prin medierea și de pe telefonul unui jurnalist, asta nu mai e treabă de jurnalist!

Stelian Tănase i-a povestit lui Sorin Avram, și Clarice Dinu a rezumat pentru gandul.info, că vicepremierul Gabriel Oprea l-a sunat „foarte înfierbîntat, foarte opărit” ca să scoată de la TVR știrea despre plagiatul său.

Nu o dată l-a sunat, l-a sunat de trei ori. Politicianul i-a trimis pe cap lui Tănase pe cei doi reprezentanți ai UNPR în Consiliul de Administrație al televiziunii publice.

Și, pentru că Tănase s-a ținut tare, Oprea a decis să-l mazilească, lucru care se va finaliza mîine, în Parlament. O formalitate.

Oprea e unul dintre accidentele istorice ajuns în elita unui stat în condițiile în care el ar avea probleme la examenul de capacitate și dacă ar fi meditat de Stephen Hawking. Într-un mileniu în care țările de succes mizează pe educație, pe inovație și pe cultură democratică asociativă, varianta noastră la Victor Ponta este Gabriel Oprea, un tip cu o viziune militaristă și secretomană.

Iar secretul cel mare al lui Oprea nu este cum și-a făcut el doctoratul. Asta ne-am lămurit cu toții, datorită investigațiilor Emiliei Șercan, publicate pe Hotnews.

Vorba lui Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, care, cu toată prudența exasperantă, a dat, totuși, un mesaj clar în interviul realizat de Anca Grădinaru la Europa FM: ”Avem 56.000 de doctorate în ultimii 25 de ani și n-am ce să vorbesc cu Gabriel Oprea strict despre doctoratul lui”.

Secretul lui Oprea nu este, așadar, doctoratul. Secretul este cum și-a făcut el averea și, ca orice om care nu-și poate justifica traiul prin fișele de la ANAF, va veni o vreme cînd misterul se va deconta cu spargere de nori. Ca om public, veniturile neexplicite se răzbună întotdeauna.

Cînd ai în prim plan un personaj-impostor precum Oprea, orice temă atinsă de el este, involuntar, falsificată.

Nu pentru că omul e populat de rea intenție, căci Oprea, așa cum înțelege el lumea, crede că face bine țării sau televiziunii, ci pentru că, pur și simplu, nu se pricepe. Andreea Pora îl numește ”pafarist”. Nu e locul lui acolo.

Vorba colegei mele, Maria Andrieș, de la ea am furat titlul, politicienii au ajuns să ne reprezinte mai tare ca sportivii. Altădată aveam Zîna de la Montreal în persoana Nadiei Comăneci, astăzi avem Zîna de la Rovinari, în persoana lui Victor Ponta. Și Zîna de la Sectorul Agricol Ilfov, cum se numea în vremurile marilor afaceri imobiliare, cînd lui Gabriel Oprea nu i se părea că ar fi o variantă de premier.

Vicepremier, ministru, ideolog al ”interesului național” și șef de partid, Oprea falsifică discuția despre TVR, căci nu el, ci situația financiară și profesională a televiziunii publice e ceea ce ar trebui să ne intereseze. Așa poate fi cîntărit Stelian Tănase.

În 2014, TVR a avut venituri de 120 de milioane de euro și cheltuieli de 140 de milioane. Toate celelalte televiziuni, împreună, au cheltuit 190 de milioane de euro. Asta e dimensiunea pieței de publicitate TV din România.

În acest timp, nu din mandatul lui Tănase, să ne înțelegem, ci aproape dintotdeauna, TVR a continuat să funcționeze ca un eunuc. Ceva mare cu voce pițigăiată. Datoriile sale istorice de peste 170 de milioane de euro, dintre care 100 de milioane de euro la buget, oripilează pe oricine. Și-l lasă pe Tănase într-o nemeritată singurătate în fața tentativei evidente de cenzură a lui Oprea. La TVR, dimensiunea nu mai e un avantaj, ci tocmai argumentul imposibilității reformei manageriale și editoriale.

Tănase susține că a redus costurile cu 25%, ”pe cifrele certificate de Curtea de Conturi, nu pe vorbe”. Totuși, cîtă vreme instituția va fi la fel de mare, la fel organizată, la fel reglementată și fără o cultură jurnalistică puternică, ea va continua să producă aceleași efecte. Fără să schimbi nimic decisiv, propunerea de a o ierta de datorii și de o finanța apoi pe baza unui abonament mărit înseamnă hrănirea aceluiași mecanism.

Degeaba alimentăm TVR pe principiul corect al nevoii de televiziune publică. TVR nu are conștiința serviciului public, în ciuda unor oameni buni care lucrează acolo.

Oprea e bun la tăvăleală. E antipatizat în mediile jurnalistice, inclusiv în alea pe care le stăpînește acum. Cineva ar putea să-i explice că botnița nu îi convertește pe cei cenzurați în suporteri, ci în viitori vorbitori frustrați. Iar ce a făcut el e nepermis.

Dar, sincer, problema TVR nu e Oprea, ci TVR.

 

Comentarii (47)Adaugă comentariu

skywalker  •  22 septembrie 2015, 13:31

niciodata nu te-ai exprimat atat de dur impotriva unui personaj politic. bravo ! ai fost mereu un tip elegant chiar si cand luptai cu sistemul la baioneta. dar probabil si ti-a ajuns ,ca si mie, ca un individ lipsit de educatie, un impostor, sa ajunga sa fie impins de presa in fata ca posibil viitor prim-ministru. rau am ajuns daca varianta de dupa ponta e oprea. macar despre ponta nu putem spune ca e lipsit de carte.

lord belial  •  22 septembrie 2015, 13:42

problema tvr a ramas aceeasi de pe vremea cand tudor giurgiu era director acolo si suspectat de deturnare de fonduri: un colos care consuma mult si nu produce mai nimic

damn  •  22 septembrie 2015, 13:48

Oare cum se poate discuta cu cineva care are tatuat pe creier: „ordinul se executa, nu se discuta!”?

dzz  •  22 septembrie 2015, 13:50

Foarte bun articolul despre acest personaj, rupt din clasa politica pe care o surprindea intens Caragiale. Daca tot aveti experienta in investigatiile de presa (si am vazut cat de documentata a fost cea despre Gala Bute), poate n-ar fi rau sa deschideti una despre furtul unui simbol national, Steaua Bucuresti. In spatele MApN, toata lumea stie, este acest personaj, fost ministru, in timpul mandatului caruia a demarat actiunea CSA Steaua. Care, in linii mari, s-a decis sa rechizitioneze clubul pentru el, in ultima faza, calcand in picioare orice idee de proprietate privata, garantata prin Constitutie. N-am nicio indoiala ca lucrurile sunt incalcite, iar oamenilor le va fi frica, in conditiile actuale, sa vorbeasca. Insa, asta nu v-a oprit inainte, iar ceea ce se intampla cu acest club, cred eu, ar trebui sa faca obiectul unei investigatii jurnalistice. O sa descoperiti, probabil, inca un general in ecuatie, degraba pupator de cruci si cu grave probleme gramaticale, care lupta din greu sa ne califice la Euro.

asterix  •  22 septembrie 2015, 13:54

Logica : Din PIB armata are 2 %- asa se spune. Peste 1 % sunt salariile-din calcul.
Numai 1 % pentru inzesatrarea armatei????
Eu cred ca datele nu sunt reale si armata are mult mai mult .Numarul cadrelor din armata este de 93000-asa s-a anuntat
Daca v-ati apuca sa faceti ceva calcule , ati vedea dezastrull invatamantului si nu ar trebui sa ne mire comportamentul unor ministrii.
Se poate si mai rau…

rim  •  22 septembrie 2015, 14:09

Dar, sincer, problema TVR nu e Oprea, ci TVR.
concluzia e nu numai corecta, ci elementara. aproape axiomatica. argumentarea ei inspaimanta, insa, pe cititorii care l-au admirat muti ani de zile pe excelentul jurnalist catalin tolontan. cat despre maria andries, condeiul ei sprintar, de alta data, a incurcat de o vreme calimarile si e muiat in otrava. pacat. ca generalul de manutanta (ca sa nu spun vorba aia…), e un personaj jenant. hm… rau cu rau, darmai rau fara rau, spune un proverb stramosesc. ast numai pana ce va trada si actuala majoritate parlamentara, cum o tot face din 2009 incoace.

Cătălin Tolontan  •  22 septembrie 2015, 14:23

@damn: toate armatele din lume functioneaza ierarhic, nu asta e problema. Nu ordinul. Problema e atunci cind incerci sa generalizezi ordinul la nivel social si cind persoana care face asta nu a fost niciodata in reala elita militara.

liviuioan  •  22 septembrie 2015, 14:25

Stelica Tanase are meci maine iar observator ar putea fi, Remus Borza si-Nu e Bine !Tavalugul , plagiatului era pregatit de mult de cei doi -CO-presedinti . Omul , Oprea avea alt plan .Sa facem o simulare in care , Ludovic Orban in stilul lui caracteristic ar anunta urmatoarele ; CINE ESTEEEE , GENERALUL CARE A REINVENTAT GLORIA GENERATIEI 86 LA STEAUA BUCURESTI ? Ultrasii , fac pregatiri de un an jumatate , program strict ; ca la armata .

Generalul Store  •  22 septembrie 2015, 14:37

Din pacate foarte putini ziaristi spun ceva despre acest individ. A se vedea povestea cu a fost sau nu a fost domnul Oprea la operatiunile Siutghiol (desi nu a aparut nimic in presa).

Speram ca acum sa se faca un pic de investigatie asupra acestui om. Poate si domnul Basescu ne spune mai multe (de exemplu cand a zis prima data despre un fost acoperit SIE ca si candidat, domnul Oprea se gandea si el la acea functie).

gilos  •  22 septembrie 2015, 14:48

Gabriel Oprea este un personaj alunecos, care niciodata nu mi-a placut. Are scoala vechii securitati, parsiv si periculos.
Sper ca aceste zvonuri cu numirea lui Oprea in locul lui Ponta sunt simple zvonuri, ar fi un sacrilegiu ca, la 25 de ani de la Revolutie, un individ impostor ca acesta sa ajunga prim-ministru.

O soluție decent-capitalistă pentru TVR | în Centru  •  22 septembrie 2015, 14:57

[…] e îndatorată. 170 de milioane de euro – datorii istorice. În țara în care un business e închis pentru […]

simplu suporter  •  22 septembrie 2015, 15:09

ma bucur sa te citesc zilnic Tolo si ma bucur ca acum esti mai activ, chiar daca tangential sau deloc cu sportul. ce nu am inteles eu e de ce ai ales sa amesteci doua subiecte in acelasi articol. ai doua mesaje cheie foarte diferite si cumva contrare si mi-e teama ca oamenii de rand nu vor pricepe. titlul se refera la personajul asta care parca se ridica din operele sud-americane. pe de alta parte e un e mesaj re: falimentul tvr. ca sunt legate e clar, dar ca oprea e un carton e un mesaj si ca tvr e problema s-ar putea sa fie cam opozabile in mintea unora mai putin alcatuiti. #zicsieu

doina  •  22 septembrie 2015, 15:32

Ehehe! De caricatura asta pe nume oprea trebuia scris cind trebuia nu acum! Cam de cind l-a luat base si udrea in brate. Dar am uitat ca atunci trebuia musai reformat statul de „drepti”. Acum e cam degeaba! Avem ce meritam..

Tolontan, despre secretul lui Gabriel Oprea: „Zîna de la Sectorul Agricol Ilfov” | Pagina de Politică | Parte din familia RV  •  22 septembrie 2015, 16:17

[…] Continuă pe tolo.ro. […]

Alexbibirica1  •  22 septembrie 2015, 16:22

oprea este dusmanul acestui popor . chiar daca nu este legat de acest subiect,se stie foarte clar despre sforile trase de catre acest ministru,vicepremier (si copos a fost vicepremier) , sfori legate de sicanele in care este târâtã Steaua Bucuresti in aceste momente.de ce trebuie sa fim condusi de asemenea oameni ? eu pe asta nu-l votez, in vecii vecilor.AMIN !

vasilica  •  22 septembrie 2015, 16:34

Stimate domn TOLONTAN ,faptul ca va place sa fiti catalogat ;deontolog; nu-i o noutate! Problema este cine este sau face pe deontologul ! Un red sef cu cel putin 40000 euro stipendii lunare,un pres-director gen cu 20000 lunar,din start ma face sa nu va cred! Ca aveti asa o ravna de a da sfaturi cam in toate domeniile vietii sociale este o chestiune care va priveste! Sigur si locul unde publicati ! Dar ,datorita sistemul democrat si a rezolutiei date de semizeii CEDO,dv puteti scrie orice ,numai ca si de data asta presa care in mare majoritate,este cu vederi de dreapta-cum altfel!-va reia copios inundand spatiul public cel folosim-noi cumparatorii de media! . PS Salutari dna/dra MAndries cea care a reusit sa lase Ploiestiul fara o echipa buna de fotbal ! Probabil isi va puse la cv si materialele respective…

Bogdan233  •  22 septembrie 2015, 16:44

Cat de tare a articolul asta! De curand a aparut una din parodiile alea cu Hitler, care de data asta aflat ca Oprea a fost propus prim ministru. E tare, asta e linkul. https://youtu.be/N7nhwyeMZHU

Se potriveste ca o manusa, multumesc Tolo pentru articolul asta.

Bogdan

marcel zadda  •  22 septembrie 2015, 17:00

cătălin, încă o dată, a nu știu cîta oară, chapeau bas!
oprea este, fără exagerare, un pericol pentru siguranța națională.
cît despre rareș bogdan, dumnezeu cu mila!

GhP  •  22 septembrie 2015, 17:30

Generalul de la intendenta, mare magistrat (4***) si alte gogomanii, este de fapt un reprezentat notoriu al mafiei transpartinice. Pupincurist al lui Cosma a tot crescut sub „poala” binelui national si a apararii patriei de dusmani.
De fapt este un fel de Vadim in uniforma, jefuitor de tara si cu mare viitor in RO unde majoritatea este tembela si nedezvoltata intelectual.

GOGOBERIDZE  •  22 septembrie 2015, 17:43

Domnule Tolontan,daca TVR se duce de rapa cum mai facem rost de retetele lui Dinescu de la emisiune Lacrimi si Sfinti.Mi-a placut aceasta emisiune,a facut economii cat a putut Dinescu,manca ,bea si vorbea numai el ,iar invitatul se uita in gura omului.Stelian Tanase n-a fost invitat ,era prea gurmand si facea paguba TVR-ului.A patit precum barza in fabula aia cu vulpea cand a invitat-o la masa.Mai tineti minte emisiunea lui Stelian Tanase cu Dinescu la Realitatea ,acum a venit randul lui Dinescu sa-l invite pe Tanase.Asa-i lumea schimbatoare.

Vasile  •  22 septembrie 2015, 19:58

Bravo ! Felicitari pt atitudine !
Ar fi interesant sa aflam de ce armata romana avea nevoie de paza in perioada Oprea . Nu cred ca mai exista in lume o armata pazita de bodyguarzi 🙂 ! Am citit asta in presa , dar ancheta a disparut asa cum a si aparut .
Iar cu Steaua, chiar nu inteleg ce vrea sa faca …

gigelos  •  22 septembrie 2015, 21:14

Catalin , mult succes ! Sper sa nu fii singur !

sundance kid  •  23 septembrie 2015, 7:09

@ GhP : Ba baiatule nu am fost fan al lui vadim cu atit mai mult al partidului creat de el dar tu ai nevoie de un RMN URGENT !!! Vadim nu a jefuit pe nimeni cu atit mai mult STATUL ROMAN !!!

Emil  •  23 septembrie 2015, 8:10

@Alexbibirica1: pai asta e si farmecul, ca nu trebuie sa-l votati, nici dvs. si nici nimeni. Anticipate si sa terminam odata cu **** astia, PC & UNPR, pe care nu i-a votat nimeni, asta e solutia. Singura decenta.

ghilotina  •  23 septembrie 2015, 8:54

bun articolul …. chiar bun…., oare de ce mai avem nevoie, pentru a protesta in strada impotriva acestor personaje politice?….indivizi inculti , rau intentionati precum pseudomilitarul oprea , nu au ce cauta in forurile de decizie politica…
da este o problema la TVR…dar acest oprea este un impostor de la cap la coada…, in primul rand ..din punct de vedere al carierei militare este un zero, fara performante de niciun fel ….scoala militara facuta prin frauda, examene de slaba calitate , corectate la mica intelegere …, doctorand palgiator…in conditiile in care se observa cu ochiul liber ,capacitatea intelectauala redusa a acestui individ, nu poate lega o fraza logica, vorbeste in stereotipuri si nu transmite nimic, idei putine sau deloc …, a
a ajuns deputat prin frauda la sectiie de vot din ilfov , in complicitate cu clanurile tiganesti si lumea interlopa ..din stefanesti, voluntari , etc.
si nu putin lucru este si evidenta analiza medicala psihiatrica , care atesta ca omul sufera de boli psihice ….
orice psihiatru nu are nevoie de mai mult de 2 minute sa ii puna diagnostic ..acestui ….gunoi uman

marcel pop  •  23 septembrie 2015, 8:55

Domnule Tolontan
Legatura dintre Rares B. si Oprea, zis in minister, Gabi minte mica, este urmatoarea: Rares B. ii scrie discursurile publice pe care Oprea le rosteste pe unde merge. Rares B. e vazut des in ministerul de Interne, in biroul lui Oprea. Asta nu o poate nega.
In plus, a spus-o in public ca Oprescu va fi arestat, ca stie el de la Edy Helvig, seful SRI, ca Oprescu de teama DNA si-a scos toata mobila din casa si se uita tot timpul pe dupa perdea. Or fi multi prosti in tara asta dsar chiar toti nu sunt.

GOGOBERIDZE  •  23 septembrie 2015, 9:18

@sundance kid. Butimanu iti spune ceva sau esti nascut dupa ultima ploaie.

Andy  •  23 septembrie 2015, 9:29

Poate are Gigi dreptate când spune ca Oprea cu PSD istul Iordănescu vor sa rupă Steaua.

fotbal  •  23 septembrie 2015, 9:37

ce intriga se dezvolta aici! clar as plati bilet sa vad finalul tragediei cu Othello Putere si Desdemona Tanase 😛
pe rares bodan nu-l vad in niciun rol, e netalentat

sensei  •  23 septembrie 2015, 9:43

super articol! ar fi interesant sa dezvolți cum a fost respectivul tip bodyguardul lui Cozma ..ciudat ca nimeni nu da importantă acestui lucru …

Marius  •  23 septembrie 2015, 10:04

De ce a sunat Rares Bogdan? Pentru ca a primit ordin si ordinele se executa! De unde a primit ordin? Exact de acolo de unde primeste si tovarasul general Oprea. Plina tara de servitori ai securitatii !

Dinu Maturica  •  23 septembrie 2015, 10:06

Gabriel Oprea a fost partener de afaceri cu Dorin Cocos pana sa devina prefectul capitalei din partea PSD. Pe atunci Elena Udrea era proaspatura in gradina lui Cocos si tocmai ii pregateau diploma in drept la Dimitrie Cantemir pe „fast lane”. Apoi a urmat exodul „lu’ Nuti”, de la PSD, la PNL si in final in bratele lui Zeus de la PDL. Si tanti Nuti avea pregatite 7 teze de doctorat pe probleme de aparare in spatiul Marii Negre, va mai amintiti? Daca nu, Google nu iarta si nu uita. Majoritatea parlamentarilor (asa ca sa nu spun toti) au facut Colegiul National de Aparare, scrie in CV-ul lor, tot asa pe fuga. Gabriel Oprea este puciul lui base contra PSD via tanti nuti spaima… constitutzii, sa nu pun alta rima. Cu stima.

Sorin  •  23 septembrie 2015, 10:25

Eu tare vreau sa stiu de ce nimeni in televiziune si pe siteurile de stiri nu se intreaba ce cauta Oprea in anturajul lui Miron Cosma in 1996 si ce a facut el in perioada 1993 – 2000? Consider ca e mai grav decat un plagiat… mai ales in pozitia in care se afla acum…

raul  •  23 septembrie 2015, 11:14

Excelent punctat pe ambele directii. Oprea, intruchiparea expresiei cu prostul fudul, o nulitate pretzioasa la a carui vedere imi amintesc mereu cu tristete ca mi-am pierdut 3 ani din viata ca sa fac un doctorat deosebit. TVR, un cuib de lipitori, stiu destui pe-acolo care n-au nicio treaba fie cu meseria, fie cu moralitatea. Sunt acolo pentru ca stiu pe cine trebuie, sau dau unde trebuie, sau dau pe sticla pe cine trebuie.

israelian cinstit  •  23 septembrie 2015, 12:28

Oare când TOLOLOIUL PRESEI ROMÂNE se va ocupa și de nefericitul Popescu care zace la închisoare nevinovat,cpt-ul Naționalei de footbal…a recunoscut,….a achitat suma înainte de judecată…de ce nu pedepsit cu suspendare?

Max  •  23 septembrie 2015, 12:35

Or sa inlocuiasca un plagiator cu un altul, un imbogatit prin frauda( bani nefiscalizati luati de la prietenul Sova ) cu un imbogatit …”la apelul de seara” !! Ce tara e Romania, asta ? In care luatul mitei in administratia centrala si nu numai e cerinta trecuta in „fisa postului” ??? Domnule Tolontan, sunteti printre putinii ziaristi de investigatie pe care ii mai are tara asta.Banii (multi) sunt o atractie irezistibila pentru oricine; incercati si pastrati-va coloana dreapta si mergeti inainte cu investigatiile ; dovediti tuturor ca macar presa a ramas o forta in statul asta macinat de coruptie si de indiferenta noastra, a tuturor, fata de acest FLAGEL …!!!

J&H  •  23 septembrie 2015, 12:59

E tot mai evident ca justitia e un instrument politic cu ajutorul caruia se influenteaza numirea si eliminarea decidentilor. De ce nu inainteaza dosarele lui Oprea de la DNA?

http://www.cotidianul.ro/secretul-lui-gabriel-oprea-este-in-fisetul-lui-kovesi-dosarul-293-p-2014-264067/

dan  •  23 septembrie 2015, 13:19

daca si rares bogdan e jurnalist….

Gabriel  •  23 septembrie 2015, 16:12

Domnule Tolontan, imi place mai mult aceasta abordare din partea dumneavoastra, de a spune mai taios ceea ce crezi. Pana acum mi se parea ca aveati mai mult un rol de „moderator” sa spun asa, expuneati foarte corect speta la care faceati referire, dar mai putin va exprimati opinia personala.
Felicitari pentru aceasta abordare!
Doi jurnalisti preferati am, unul il mai pot citi doar pe facebook din pacate, celalalt sunteti dumneavoastra.

REVISTA BLOGURILOR. Tolontan: Oprea, unul dintre accidentele istorice ajuns în elita unui stat – Stiri Live  •  23 septembrie 2015, 17:58

[…] blogul tolo.ro, citim un comentariu despre faptul că Gabriel Oprea i-ar fi cerut lui Stelian Tănase […]

Rares Bogdan, implicat in jocuri de putere. Cronologia scandalurilor in care a fost implicat realizatorul TV. Plus: cum explica telefonul oparit dat de Gabriel Oprea sefului TVR | Ziarul Profit  •  23 septembrie 2015, 18:28

[…] despre plagiat. Rares Bogdan a intermediat una dintre aceste discutii, a spus Tanase. In replica, Bogdan a spus, citat de Catalin Tolontan, ca l-a lasat pe Oprea sa vorbeasca la telefonul sau „la un meci al Stelei”si ca […]

dragan  •  23 septembrie 2015, 19:41

BRAVO. Super Tare. De cand asteptam sa apara ceva despre mizeriile acestui personaj , cred eu, malefic. Sper sa fie inceputul sfarsitului si tavalugul sa il scoata din pozitiile in care a ajuns acest impostor. O clica care initiaza si subventioneaza fenomenul Timisoara in imobiliarele din Cotroceni si peste tot pe unde are interes, disrugand imobilelel si pe locatarii ramasi inca acolo, o clica care distruge in acelasi stil clubul de fotbal STEAUA, distrugand pentru a pune mana pe acesta. CREd cu tarie ca urmeaza cat de curand , prabusirea acestui personaj si al clicii care il sustine si care detine inca , o paret din justitia romana. Cum credeti ca -sa dat aberatia aia de hotarare cu privire la marca ?!

Alexbibirica1  •  24 septembrie 2015, 8:23

@dragan … pentru a mia oara o spun … justitia romana nu este independenta,este o papusa manuita de acesti fost „oameni” de dinainte de ’89.

anomim  •  24 septembrie 2015, 16:03

Daca undeva in lantul informational nu s-a strecurat o minciuna , se poate afirma ca acesta este primul caz documentat de ATAC CU ARMA CIBERNETICA al institutiilor statului ASUPRA PROPRIILOR CETATENI.

De la leak-ul Hacking Team se cunosc cererile de oferta pentru astfel de arme ale Armatei si Serviciilor Speciale, inclusiv pentru telefoane iOS si Android.

Sa speram ca nimic din asta nu este adevarat.

LEFTER POPESCU  •  24 septembrie 2015, 16:34

Aflu surprins – nici placut dar nici neplacut – ca un mercenar, care isi spune Jean Pavel, doreste un mare miting impotriva condamnatului penal GIGI BECALU’, incercand astfel sa-si recucereasca suzeta copilariei de la aceasta. Apelul sau nu are nimic sfant si moral , de aceea il intreb :
daca doreste ca cei care raspund chemarii sale sa vina cu esarfe, steaguri , benere … dar cu cateva tancuri sovietice autentice , stramosii clubului, se poate veni ? Asta ca sa respectam ADEVARUL ISTORIC .
.
PAVELE, iti doresc mult succes in procesul de productie !

Julian Rosengren  •  28 septembrie 2015, 10:53

A venit vremea ca acest impostor sa fie adus în lumina și văzut asa cum este el: incult, grobian, mitocan, impostor, iar cei ce îl sprijină cu voie sau fără voie sa poată urmări spectacolul demascării acestei rușini naționale. mai sunt 24 de zile, 13 minute pana la aducerea în fata publicului a imaginii reale a lui Gabriel Oprea, spusa de cei ce îl cunosc, cei mințiți, vînduți sau înșelați de Gabriel Oprea. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

“Ministrul” Gabi Oprea – un personaj toxic si impostor | Mihai Craiu  •  11 octombrie 2015, 5:05

[…] Sursa: Tolo.ro […]

Comentează