Sora și nepotul colonelului Aldoiu, șeful celor doi pompieri de la Colectiv, au o firmă pe baza căreia se iau avize ISU

”Am încurcat multe combinații aici, în București și de aceea sînt vînat. Dar nu sînt în vreun conflict de interese, vă asigur”, spune Giani Aldoiu, șeful Inspecției de prevenire și avizării de la ISU

joi, 12 noiembrie 2015, 3:13

de Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

În București s-au terminat extinctoarele și politețea.

Oamenii vorbesc împotriva sistemului. ”Cei vechi” sînt împotriva ”celor noi” și ”cei noi” povestesc ce făceau ”cei vechi”. Pentru fiecare dintre pompieri, ceilalți sînt sistemul.

Doi dintre ai lor sînt în arest, Antonina la domiciliu și George după gratii. Cei doi inspectori au prins și ”vechiul 2014” și ”noul 2015”. Procurorii îi acuză pe cei doi pompieri că, din septembrie 2014 și pînă în primăvara lui 2015, în loc să-i controleze, au făcut pe consultanții pentru patronii clubului Colectiv.

Paradoxal, acum e mai multă nevoie de consultanți ca niciodată.

La sediul din Dealul Spirii ”pentru prima oară e coadă de oameni care așteaptă la avizare”, povestește un angajat al ISU. ”Numărul cererilor de avizare s-a dublat după tragedia de la Colectiv”.

Firmele care alcătuiesc dosarele pentru cei care vor avize nu mai prididesc de comenzi. Tot ce a fost pe stoc au vîndut. ”Cam 90% dintre aceste firme fac de toate. Întocmesc actele de PSI și tot prin ele cumperi extinctoare și alte sisteme de siguranță. Firmele sînt utile, dar tot de aici poate porni toată nenorocirea, dacă lucrează mînă în mînă cu cei care dau avize la ISU”, povestește un om cu experiență.

În termeni simpli, chiar asta le reproșează Tribunalul Militar celor doi pompieri că au făcut. ”Ei prestau servicii pentru persoanele juridice şi fizice care ar fi trebuit să fie controlate de aceștia”, au motivat judecătorii arestul celor doi. Conform ziare.com, pe George Matei l-au trimis după gratii, iar pe Antonina Radu au decis să o rețină la domiciliu pentru că are în îngrijire un copil și un frate cu dizabilități.

De la ce au făcut cei doi subordonați pornim dialogul cu Giani Aldoiu, șeful lor în 2015 și cel care conduce toată Inspecția de prevenire și avizarea pe București și Ilfov.

gian1
Giani Aldoiu

”Întrebați-mă despre mine, nu discut despre altceva”, avertizează el.

Aldoiu: ”Am conștiința curată”

”Eu fac repartizările de dosare de avizare pentru inspectori, dar nu mă uit la numele firmelor sau la cei care au făcut proiectul PSI pentru ei. Mă interesează doar să repartizez uniform lucrările oamenilor mei și aceștia să le rezolve legal, clar și în ordinea înregistrării” colonel Giani Aldoiu, șeful avizării ISU
”Am conștiința curată. Sistemul de la ISU, la care am contribuit și eu, e astfel conceput încît eu nu am cum să ajut firma nepotului meu” colonel Giani Aldoiu

Giani Aldoiu are prieteni și adversari.

Primii susțin că el a fost cel care a cerut instalarea unor camere TV acolo unde se depun cererile. Și că el i-a separat pe cei de la primirea dosarelor de cei de la avizare.

”În 2014, cînd venea cineva cu pile la ISU, se rezolva pe loc dosarul! Te consiliau chiar cei de la avizare care stăteau la un loc cu cei de la primire. Dacă George și Antonina au făcut asta la club, ei au replicat, de fapt, ce se făcea la ISU: consultanță în loc de control” sursă a Gazetei

Consultanța se îmbina cu sponsorizarea care era cerută de inspectori în numele Asociației pompierilor. Firmele acceptau ambele forme de conviețuire cu pompierii: sponsorizare și consultanță. Le era mai bine.

Adversarii lui Aldoiu recunosc că sponsorizarea a încetat în 2015, dar susțin că a luat amploare consultanța. ”Pînă la finalul lui 2014, cînd el era adjunct ISU la Călărași, nici o firmă locală nu ținea piept firmei Presting Com SRL, care e deținută din umbră de nepotul lui, Flavian Babă”, spune o sursă din Călărași.

După numirea lui Aldoiu din ianuarie 2015 la București, afirmă o voce din piața de PSI, ”firma Detect System Solution SRL a început să prindă contracte tot mai mari aici, în București”.

Antonina Radu și George Matei susțin, potrivit avocaților, că nu au fost niciodată în control la ”Colectiv”. Dar instanța Tribunalului Militar București consideră că ”Cei doi căpitani s-au oferit să „ajute” societatea să intre în legalitate în privința respectării normelor PSI , ceea ce constituie o gravă deturnare a activităților de control pe care aceștia trebuiau să le execute, ceea ce a creat premisele dezastrului petrecut pe data de 30 octombrie în clubul Colectiv„.

Apropo de consiliere. ”La un moment dat, prin 2015, a sunat un telefon la ISU. Cineva de la o multinațională mi-a zis: <Am vrea să vorbim cu consultantul nostru>. Care consultant? <Domnul de la pompieri care ne asigură consultanța>. Cam la acest nivel se ajunsese. În aceste condiții, ce s-a întîmplat la Colectiv nu e o întîmplare, ci o consecință de sistem”, povestește cineva din ISU.

Un drum la Călărași. Sediul firmei Detect System Solution SRL e într-un bloc.

Răspunde o doamnă în vîrstă, mama lui Giani Aldoiu și bunica lui Flavian. ”Ambii, Giani și Flavian, sînt la București de un an, mamă”.

Flavian răspunde la telefon.

BABA 2Flavian Babă

”M-a sunat şi cineva zilele astea <Cum pot să ajung şi eu la unchi-tu?>. <Păi, are audienţe tot timpul dacă vrei să ajungi la el!>” Flavian Babă, patron Detect System Solution

 

 

 

Comentarii (82)Adaugă comentariu

17 Nentori Tirana  •  13 noiembrie 2015, 10:28

Asa functioneaza sistemu „siguranta nationala“- ori cum ii zicea Gabriela Oprea ? - asa se creaza si locuri de munca, tre sa ai oameni peste tot, sa poti face legaturi: „Gicule, ia tata 50 de lei, miine la 11:55 ii dai o lopata in cap lu ala.“ „Da ce-a facut ?“ „Nimic. Nici nu-l cunosc. Poti sa-i dai si lu ala de linga el ca parca are capul mai tare.“ „Atunci vreau 100. Ca ultimul macar se scobea in dinti in public. De ce la minut ?“ „La colt asteapta Costel cu salvarea. Te-ai prins ?“ „Si unde il duce ?“ „La doamna Dusa, ca eu am pus-o sefa la spitalu ei. Acolo asteapta si doamna Ciorbea, avocata. Te-ai prins ?“ „La bani ma prind, le dai de lucru, dar de ce 11:55 ?“ „Pina se scoala, bea cafeua … la 12:45 are termin la Gino, ia si ei masa ca oamenii, discuta una alta, ce sti tu. Ia 200 si vezi sa nu intirzii. Ca pe urma daca intirzie la masa, tre sa vorbesc cu Nicu, sti tu, ala cu micuta, Balacioiu, sa le procure medicamente de stomac. Iar astea ma costa pa mine inca o puicuta. Te-ai prins ?“ „Ia boieru un trandafir de la moldova, 5 lei da ie frumosi si uite ce miroase … ca n-am tata ...“ „Hai Gicule, da-i 5 lei lu asta, poate o spalam si i-o dam lu Nicu, ca la cite medicamente trebe azi ... Si pune tata trandafiru acolo unde lasi si lopata. Tre sa fim oameni !“ „Da sefu. Daca zici ca are capu tare ...“ „Ba, vezi sa lucrezi curat. Daca o mieleste te pun poimine sa pui si o luminare, din banii tai.“ „Sefu, da morga si cimitire n-ai pa nimeni ? Fa mai bine o fabrica de cosciuge, ca am multi preteni care vrea sa lucreze.“ „Ba tu nu esti prost degeaba.“ „Da sefu, daca da si un cutemur te umpli de bani.“

Florin Mihai  •  13 noiembrie 2015, 11:02

Cum si-a permis lt. col. Aldoiu Giani sa declare la un post TV ca acest club "Colectiv" nu se afla in evidenta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si nu a fost controlat, desi toti inspectorii au spus ca a fost controlat de 2 ori? De ce a incercat sa-i acopere pe inspectorii care au efectuat cele 2 controale la Colectiv si sa minta o tara intreaga???? Minte cu nerusinare cand spune ca firma nepotului sau nu face autorizari, firma este autorizata si pentru evaluarea riscului in caz de incendiu... Ce cauta nepotului lui la MONOLIT??? De ce se plange ca merge cu un opel vechi si sta cu chirie in Bucuresti si nu spune ca pe langa casa de la Calarasi mai detine 2 apartamente, o casa la Cheia , iar chiria pentru apartamentul de lux aflat langa Parlament ***???? In noaptea tragediei de la Colectiv, col. Aldoiu statea la birou si nici macar nu a avut curiozitatea de a merge la fata locului, mai ales ca multi tineri au murit si datorita nepasarii lui si a subordonatilor lui. Aceasta "caracatita" pleaca de la I.G.S.U. si este patronata de col. Dragne Daniel Marian - prim adjunct al sefului IGSU, cel care ii protejeaza pe col. Aldoiu si Orlando, aceasta echipa de incompetenti adusa de Oprea Gabriel cand a ajuns ministru. Ar trebui sa demisioneze ca si fostul ministru. RUSINE!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mircea  •  13 noiembrie 2015, 11:20

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

popa  •  13 noiembrie 2015, 11:27

Stai linistit ca nu numai la inspectie e asa si astia de la interventie , cind vin sa verifice planurile de interventie , daca nu dai ceva , te freaca la cap ca nu ai marcat pe plan tablou electric.Eu sunt cadru tehnic si am voie sa fac planuri de interventie dar nu ai loc de fostii pompieri.Tin legatura cu astia de la inspectorate ca sunt numai colonei daia care au fost sefi si rezolva problemele. Ar trebuii sa se afisezese pe site-ul ISU toate societatile care nu au plan sa facem si noi ceva, nu numai fostii ppompieri care sia asa au pensii de 5000 de lei, si sau pensionat la 45 de ani.

vali  •  13 noiembrie 2015, 11:34

da ma si eu stiu ca are o casa la cheia, una la constanta , una la brasov si cred ca are si un ala nisipurile de aur . Si fiecare o are pe un alt nume , si sunt inchiriate la unii care fac trafic de stingatoare si furtune .

sirbu  •  13 noiembrie 2015, 11:38

cu chiria este foarte simplu de aflat.De chirie beneficiaza majoritatea cadrelor din MAI , si se afla foarte simplu. e procedura standard.

Mihaela  •  13 noiembrie 2015, 11:50

Rusine sati fie tie Domnul Florín Mihai ... La cat poti Sa minti adu te rog frumos probe cu casa de lux si casa de la Cheia , repet atat pentru Dumneavoastra si ceilalti nerusinati va rog Sa dati adresele de la casele Domnului Aldoiu , Sa dea Domnu Sa aveti si voi parte exact de cate case are Domnu Giani . Invidia este mare pentru faptul unde a ajuns Sa lucreze , vorbiti putin si despre voi cum lucrati si probabil aveti mai multa avere decat Aldoiu

giorgio  •  13 noiembrie 2015, 11:55

Incompetenti, corupti si numiti pe criterii de gasca.

cristian  •  13 noiembrie 2015, 12:01

la buzau , acelasi smen

punga68  •  13 noiembrie 2015, 12:06

Nici nu are rost sa mai comentam nimic,uitati-va cum poate sa-l cheme pe asta,auzi "Giani",si cu asta basta! Doamne fereste!

Cristian  •  13 noiembrie 2015, 14:18

https://en.wikipedia.org/wiki/Montreux_Casino "some stupid with a flare gun" ... 0 deaths

deontologul  •  13 noiembrie 2015, 17:36

Constat că ăștia își aruncă noroi unii la alții (vezi florici, mihaelici...și alte bipede) fără să realizeze că poate nu cine a fentat mai elegant sistemul e relevant (sunt organe abilitate să judece asta și sper să-și facă datoria), ci faptul că mii de oameni au iesit in stadă pentru o schimbare, pentru o depolitizare/denepotizare a instituțiilor. Pe cine interesează că asta cu nume dubios e mai inteligent decât ceilalți, atâta timp cât își folosește inteligența să fenteze sisteme și nu să prevină dezastre...Mai mult, inteligența lui superioară și conștiința lui curată capătă după un astfel de eveniment conotații malefice.

deontologul  •  13 noiembrie 2015, 18:37

Mai rău e că nu-i un caz singular, indivizi asemenea regăsindu-se în mai toate instituțiile, iar în lipsa demnității aștia își continuă obiceiurile până la următorul dezastru, chiar și după se pare, beneficiind de memoria scurtă a unora, vocea plăpândă a altora și wild card-uri politice.

Rodica  •  14 noiembrie 2015, 9:53

Eu am fost vinzatoare la magazinul surori lui aldoiu am lucrat 2 ani la magazin unde vindeam imbrcaminte si *** aduse din spania l- am vazut pe fratele doamnei de citeva ori in doi ani si cind se intilneau discutau numai de stupi de albine ,in 2 ani nu am auzit nicio discutie de stingatoare ,oare daca sora Dom aldoiu sar fi ocupat si de stingatoare nu auzeam??

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Pompierul Mario  •  14 noiembrie 2015, 10:56

DEMILITARIZAREA IGSU CONFORM LEGI I.G.S.U. condus de Inspector general Colonel Dr. Nicolae CORNEA, Prim-adjunct al inspectorului general Colonel Daniel-Marian DRAGNE si Adjunct al inspectorului general Colonel Ing. Eugen VIŞAN aceste trei personaje au încălcat flagrant legile si actele normative care reglementează organizarea si funcţionarea I.G.S.U. si Constituţia României. Conform Art. 1. aliniatul 3 si Art. 27 aliniatul 1 din ORDONANŢA nr.88 din 30 august 2001 aprobata prin ORDONANTA Nr. 88 din 30 august 2001 privind înfiinţarea, organizarea si funcţionarea serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenta, a LEGEA Nr. 363 din 7 iunie 2002 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 88/2001 privind înfiinţarea, organizarea si funcţionarea serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenta, IGSU trebue sa fie o instituţie DEMILITARIZATĂ Astfel: ORDONANŢĂ nr.88 din 30 august 2001 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenţă Art. 1. (3) Se înfiinţează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, denumit în continuare Inspectorat, ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale, demilitarizat, cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Administraţiei Publice. ART. 27 (1) Demilitarizarea, profesionalizarea, elaborarea cadrului juridic specific, precum şi principalele activităţi şi etape pentru aplicarea prevederilor prezentei ordonanţe se realizează pe baza unui program, elaborat de Ministerul de Interne şi Ministerul Administraţiei Publice, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe şi aprobat prin hotărâre a Guvernului. Acum Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă are Unităţi Militare si cadre militare. Am studiat toate actele normative care reglementează organizarea si funcţionarea I.G.S.U. si nu scrie nicăeri că pompieri trebuie sa fie militari !? . In luna noiembrie 2015, toate I.S.U. din tara aflate in subordine IGSU scot la concurs posturi de ofiţeri din civili ca aprobarea celor trei şefi mai sus menţionaţi . Sub conducerea acestor personaje nivelul corupţiei a depăşit orce limite, I.G.S.U. a devenit cea mai corupta instituţie. Acum Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă are Unităţi Militare si cadre militare. Am studiat toate actele normative care reglementează organizarea si funcţionarea I.G.S.U. si nu scrie nicăeri că pompieri trebuie sa fie militari !? . Consider ca I.G.S.U. este o instituţie in afara legi , anticonstituţionala si solicit încadrarea faptelor conform Codului penal .

lasa-ne  •  14 noiembrie 2015, 12:45

Este adevarat ca nu scrii nimic de colonelul APOSTOL careva fost prim adjunct din ianuarie pana in mai ca in mai ca in isu Bbucuresti l***.... de ce nu scrii ca programul asta de ce 24 cu 48 el la introdus. Zi de ce nu .....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihaela  •  14 noiembrie 2015, 13:25

Lucrez la camera de comert calarasi ( se poate verifica) ma adresez celor care scriu numai minciuni in legatura cu Aldoiu Geani .*** Sc Detect System Solution Srl este infiintata in 2011 asociat unic Baba Octavian iar in data de 13 .05.2013 s-a solicitat inregistrare in registrul comertului a unor modificari referitoare la :modificare date asociati adica Baba Octavian devine asociat cu Aldoiu Nicoleta(mama lui si sora lui Aldoiu )deoarece doamna in cauza si- a deschis un magazin de imbrcaminte pe str Bucuresti si unite asa domnilor care scrieti de scrieti a ajuns Aldoiu Nicoleta asociata la firma.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lasa-ne  •  14 noiembrie 2015, 14:08

De ce tai din comentarii, inteleg ca ..... *** zi ceva si de alea 2 de la DNA ***, macar fi corect daca arunci cu noroi in alti

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marin damaroaia  •  14 noiembrie 2015, 14:14

Da nu poti sa scrii ca nu a avem furtune , casti... etc eu ma duc la incendiu si se topeste casca pe cap, despre ce vorbim noi aici, astea sunt probleme adevarate, daca tot vrei sa faci ceva noi suntem 3400, nu avem asigurări de viata, daca mâine patesc ceva la un iincendiu familia mea ramane pe drumuri cu toate ca legea prevede sa avem asigurări de viata

Mihaela  •  14 noiembrie 2015, 15:18

Dece publicati numai ce va convine?..

Mihaela  •  14 noiembrie 2015, 15:57

Am scris mai devreme un comentariu nu la-ti postat dece..?...demonstram in ce inpejurari a ajuns Aldoiu Nicoleta asociata la SC Detect System Solution.Lucrez la registrul comertului Calarasi ,societatea mai sus mentionata a fost infiintata in anul 2011 ,in data de 13.05.2013 s-au solicitat urmatoarele modificari: modificare date asociati si deschiderea unui punct de lucru pe str.Bucuresti,punctul de lucru fiind un magazin de imbrcaminte de care urma ca Nicoleta Aldoiu sa se ocupe de el si uite asa a devenit asociata la aceasta societate "draga domnule" tot ce am scris poate fi demonstrat si verificat .

doi  •  14 noiembrie 2015, 18:56

Mbon, lucrurile stau asa, a avut loc o tragedie ce a îndoliat o tara intreaga, a iesit lumea in strada, s-au cautat vinovati, s-a vrut jos guvernul si primarul, a fost dat jos guvernul si primarul...hmmm, ce sa mai vrem? Alti vinovati!!! Cine urmeaza? Isu, hai sa cautam vinovati la isu, i-am gasit!!! 2 persoane, nu mai avem ce face! Mai vrem vinovati, da da, am gasit, caracatita, bor, spitalele, mafia, firmele care autorizează, presedintele, guvernul, parlamentul, isu, patronii...mda o tara de mafioti si de oi... Trist, vreti sa se rezolve ceva, dar nu stiti cum sa cereti! Vreti medici iar cand isi fac treaba nu si-au facut-o suficient de bine, vreti pompieri care sa-si faca treaba corect dar în acelasi timp nu ii vreti deloc ca nu stiu sa actioneze la o tragedie de asemenea amploare ( nu cred că o să vedeti oriunde in lumea asta o situatie cand oamenii ies in flăcări iar pompierii si medicii să le spuna, poftiti va rog organizat si fara panica in ambulante iar ei sa faca asa, normal ca va fi HAOS, ORIUNDE IN LUMEA ASTA), vreti sa intrati in locuri sigure dar vreti firmele care fac asta închise, vreti o guvernare mai buna dar nu stiti pe cine, VRETI SI VRETI NIMIC IN ACELASI TIMP! Tara frumoasa cu oameni urati! Trist trist trist

Pompierul Mario  •  14 noiembrie 2015, 23:10

I.G.S.U. este o instituţie in afara legi si anticonstituţionala conform Art. 1. aliniatul 3 si Art. 27 aliniatul 1 din ORDONANŢA nr.88 din 30 august 2001 aprobata prin LEGEA Nr. 363 din 7 iunie 2002 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 88/2001 privind înfiinţarea, organizarea si funcţionarea serviciilor publice comunitare pentru situaţii de urgenta, I.G.S.U. si toate I.S.U din tara trebuesc DEMILITARIZATE Toate avizele, autorizaţiile, controalele si amenzile sunt NULE DE DREPT !!!???

unu  •  15 noiembrie 2015, 2:07

unele din lucrurile facute publice in ultima vreme sunt adevarate dar altele sunt pure speculatii datorate nestiintei, confuziei sau pus si simplu rautatii. Cum vad eu lucrurile: 1.tragedia de Colectiv se putea sa se intample oriunde si pana acum situatia nu s-a schimbat semnificativ, cu toate masurile luate. Deci se poate repeta oriunde, oricand. numa' zi de club sa fie... 2.masurile recente au fost incropite pe genunchi asa...pentru ochii presei si opiniei publice in general. masurile dispuse nu rezolva problema neconformarii la standarde. ar trebui sa schimbe legislatia astfel incat toate cladirile existente, fie ca se supun sau nu avizarii/autorizarii sa respecte cateva criterii minime de securitate la incendiu. ar trebui sa se dea un termen rezonabil detinatorilor de cladiri sa se conformeze. In acest moment, a obtine o autorizatie inseamna sa respecti TOATE prevederile din normativele recente, care nu erau emise la momentul ridicarii constructiei. Asta poate insemna sa fii nevoit sa mai faci o casa de scari sau alte grozavenii care nu pot fi realizate fizic. de ce inchidem cluburi si restaurante, de ce nu inchidem Casa poporului la care am auzit ca nu s-a facut nici macar receptia, nici sa nu pomenim de autorizatie. de ce nu inchidem sediul guvernului, sediul ISU sau 93% din scoli, gradinite, fabrici, malluri, posturi tv, redactii de ziar, etc.? Pentru ca trebuie sa inchizi toata tara si luna viitoare nu mai ai bani de pensii, salarii pt bugetari, nu mai ai politie, salvare, pompieri, armata...nu mai ai nimic. 3.lumea face confuzie intre aviz si autorizatie. Avizul se da pe proiect si certifica faptul ca se respecta normativele. Autorizatia este actul care se emite abia dupa receptie si certifica faptul ca masurile din aviz au fost respectate. Problema acum incepe: hartia suporta orice. Astfel, foarte multi oameni au obtinut avize, au construit, au facut sau nu receptia si nu au solicitat autorizatia pentru ca ei stiau ca au AVIZ. mare ghinion pt ca dupa 6 luni, actele nu mai sunt valabile. 4. i-au gasit vinovati pe cei doi pentru ce s-a intamplat la Colectiv. N-a intrebat nimeni la IGSU daca in 25 ani s-a inchis macar vreun chiosc de ziare pentru lipsa autorizatiei sau abateri grave pentru ca legea era si inainte. nu-i scuz dar nici nu sunt ei vinovati pentru aceasta situatie generalizata. pentru alte pacate, sa plateasca. 5 cat despre Aldoiu si avize/autorizatii pot sa spun doar ca procedura explicata de el este adevarata. Dosarul tau trece mai intai pe la ofiterii de la avizari, iar cand ajunge la Aldoiu, ajunge cu o propunere. Nu risca nimeni sa dea ok pe o solutie ilegala. Documentele se verifica din nou la autorizare si iar se da o propunere. Aldoiu doar semneaza. Daca la Colectiv aveau autorizatie, din aia de la firma lu' nepotu', nu se intampla nimic. si lucruri ar mai fi de povestit...

Giordano Bruno  •  15 noiembrie 2015, 7:05

Citesc comentarii interesante si de bun simt care reveleaza obiceiuri si traditii din cadrul igsu care se manifestau deja de la infiintare. De la infiintare si pana in prezent au fost condamnati pentru coruptie sute de cadre militare. Poate peste o mie. Doar aia au putut fi dovediti in justitie. Ar fi cazul sa citeasca comentariile si articolul cei de la DNA cu codruta in frunte dar si cei de la sri si justitie pentru ca sunt adevaruri evidente. Printre alte comentarii reiese si relatia dintre Giani si Mihaela care produce zambete. Treaba este ca lucrurile sunt extrem de serioase iar noi populatia de rand transpiram sa tinem in spate pensiile lor nesimtite si incompetenta celor din sistem. Coruptia si infractiunile ofiterilor si subofiterilor este evidenta iar institutiile abilitate trebuie sa inteleaga ca au de lucru si trebuie sa faca curat in curtea IGSU. AR MAI FI MULTE DE ZIS DESPRTE MAFIA ASTA DIN INTERIOR CARE APROBA DOCUMENTELE DAR SI CU CEI PENSIONATI, DIN EXTERIOR, CARE SUG BANI NEMERITATI DE LA SOCIETATEA CIVILA. *** obraznici!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florentin  •  16 noiembrie 2015, 14:18

Poate ca noul ministru de interne ar trebui sa faca ordine in IGSU. Nu are ce cauta col. Dragne in conducerea IGSU, cand el a fost implicat in scandalul angajarilor din ISU Constanta cand a facut presiuni pentru angajarea nepoatei lui. Nu are ce cauta in conducerea ISU Bucuresti Aldoiu Giani care prin artificii a eludat legea si si-a angajat sotia intr-un loc calduros la sediul Parlamentului in subunitatea ISU de acolo, care prin firmele de familie si prin abuz in serviciu incaseaza sute de mii de lei (firmele sunt directionate de anumiti inspectori cand fac controale). Nu are ce cauta in fruntea inspectorilor de la ISU Bucuresti col. Diaconescu Doru (venit de la Calarasi), care datorita faptului ca s-a ocupat de angajarile de la ISU Calarasi, din. sergent major a ajuns locotenent colonel. De ce facultatea de pompieri mai pregateste specialisti cand posturile sunt ocupate de nevasta lui si a lui, sau sunt angajati in functii de inspectori psi preoti ca la ISU Bucuresti????

Dumitrescu Mihail  •  16 noiembrie 2015, 15:18

Bine punctat Florentin, ai mare dreptate in tot ceea ce ai relatat. Doar ca nu o sa se ia nicio masura, Aldoiu este uns cu toate alifiile ca o sa scape basma curata, pot paria cu toti care au scris ca ii face si pe procurori , nu vorbeste niciodata de pe telefonul propriu cand face afaceri deci nu va exista nicio inregistrare care sa l incrimineze , iar in IT este fb.

lasa-ne  •  16 noiembrie 2015, 17:23

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lasa-ne  •  16 noiembrie 2015, 17:51

*** scrii o pagina si iti cenzureaza tot textul, Clar Tolontan *** pacat pentru un jurnalist de rangul tau, mai ziceai de Udrea ca cenzureaza presa, din cauza oameniilor ca tine a ajuns tara asta asa.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lasa-ne  •  16 noiembrie 2015, 17:55

care sunt ma regulile saitului... afiseazale ma sa le vada toata lumea

Rodik  •  26 noiembrie 2015, 11:23

Cum poate cineva sa îmi foloseasca numele si sa comenteze.am lucrat ca o simpla vanzatoare la magazinul dansei,dar nu stiu ceea ce făceau ei.iam vazut de cateva ori dar ei nu au discutat niciodată problemele lor de fata cu mine.va rog sa numi mai folositi numele.multumesc!

Bibelou  •  10 iunie 2020, 15:38

Hahahaha ...Aldoiu nu stia ca sora lui are firma in domeniul stingatoarelor de incendiu , si avize ... cum sa minti in halul asta

Comentează