Ministrul sănătăţii l-a demis pe directorul de la Floreasca după ce n-a găsit la serviciu pe nici unul dintre cei 10 medici școliți în Franța!

Inaugurarea cu fast pentru a doua oară a unităţii care a costat 9 milioane de euro l-a făcut pe Patriciu Achimaș-Cadariu să meargă după un pont la spital

joi, 21 aprilie 2016, 11:47

În această dimineaţă a fost demis directorul Spitalului de Urgenta Floreasca, Nicuşor Louchi. Situaţia care a dus la demisie este una halucinantă.

Unitate a fost inaugurată în prezenta presei si a ministrului Nicolae Bănicioiu în aprilie 2015. Dar nu a fost dată niciodată în folosinţă. Nici când a fost mai mare nevoie de ea, după incendiul de la Colectiv.

În contextul acesta, ministrul a fost intrigat de PR-ul făcut pe televiziuni şi în presă ieri, când conducerea Spitalului Floreasca a anunţat: „Am deschis secţia modernă de arşi care funcţionează cu toate utilităţile”.

„Zece medici care au fost trimişi la specializare în Franţa s-au întors şi vor deservi această secţie”, au spus tot ieri Ion Lascăr, şeful secţiei, şi directorul Nicuşor Louchi.

Astăzi, de dimineaţă, Cadariu a fost în inspecţie inopinată la secţie şi a văzut că barocamera, elementul de noutate maximal al acestei unităţi moderne, nu funcţionează.

„Funcţionează toată secţia”, i s-a răspuns lui, vag. „Dar barocamera funcţionează?”, a întrebat el. Ministrul avea un pont din spital legat de faptul că, de fapt, barocamera nu funcționează nici acum! Şi i s-a confirmat, cînd a primit răspunsul: „nu, aceasta nu funcţionează deocamdată”.

Ministrul a vrut să-i cunoască pe cei 10 medici întorşi de la specializarea din Franţa, dar niciunul nu era acolo, susţin surse ale ziarului„Nu sunt la serviciu în prima zi de lucru după inaugurare?”, a întrebat, iritat, ministrul, la care directorul i-a răspuns că sunt la un exerciţiu care simulează un incendiu.

Decizia ministrului a fost demiterea directorului Nicuşor Louchi.

 

 

Comentarii (50)Adaugă comentariu

Fosta rezidenta, din Buzau  •  21 aprilie 2016, 11:58

Nu este nici prima nici ultima data cand medicii, cu sau fara functii, MINT si FURA cu nerusinare. Apreciez ceea ce a facut ministru - CONTROALE NEANUNTATE - si faptul ca a taiat in carne vie. Fiecare dintre noi trebuie sa-si faca treaba cu simt de raspundere acolo unde are locul de munca. Deocamdata, in Romania, treaba cu simt de raspundere si fara minciuni, se face doar de frica. Si eliminarea spagii, a foloaselor necovenite se va face tot in acest mod: CONTROALE si, cei ce se dovedesc a fi infractori, eliminati din sistem.

jiji  •  21 aprilie 2016, 12:04

HAHAHA! Foarte probabil cei zece vor trece destul de rar pe acolo. si in ce calitate da declaratii Domnul Doctor Lascar, parca nu mai e sef de sectie?

lemon  •  21 aprilie 2016, 12:17

Eram sigură că tot nu e ok acolo, de ce tot întrebam de asta p-aici :))) Mă distrează (/deprimă) că aceste televiziuni care anunțau că e funcțională în sfârșit secția n-au putut sau n-au vrut să verifice prin stânga și prin dreapta dacă chiar așa e...

vlad  •  21 aprilie 2016, 12:36

BRAVO!!! Sincer eram foarte impresionat pana acum de ministrul culturii, uite ca mai adaug unul pe lista. Poate candva o sa le si retin numele :))

Cătălin Tolontan  •  21 aprilie 2016, 12:49

@lemon: ca televiziune, cind te duci la o inaugurare nu te apuci sa apesi pe butoane sa vezi daca merg instalatiile. Ii crezi pe cuvint pe cei de acolo ca se presupune ca ei sint si specialisti si bine intentionati.

Ovidiu  •  21 aprilie 2016, 12:51

Cat de inconstient poti sa fii, in calitate de medic si director de spital, sa minti si sa spui ca unitatea functioneaza, cand de fapt nu e asa. Daca Doamne fereste, se mai intampla o tragedie si avem nevoie de aceasta sectie, directorasul asta nu are pe constiinta niste victime, sau mai degraba, nu se face pasibil de omor prin imprudenta?

lemon  •  21 aprilie 2016, 12:54

@Cătălin Tolontan, corect... dar dacă erau curioși și vedeau potențialul de știre poate se apucau și întrebau prin spital pe-acolo, poate dădeau de ceva informații, nu? Sau poate au încercat și nu au aflat nimic, nu știu. Din relatarea despre ce a făcut ministrul înțeleg că nici el nu s-a apucat de teste ci doar a pus întrebări. Sigur că poate lui i s-a răspuns mai onest decât s-ar fi răspuns presei, dar și asta ar fi devenit, ulterior, o știre. Că cineva, întrebat, foarte specific, „funcționează camera x” a zis că da, și de fapt nu era adevărat. În fine. Asta a fost reacția mea, poate sunt prea dură.

lemon  •  21 aprilie 2016, 13:00

Să nu distragem atenția de la cea mai mare știre, de fapt... că din nou publicul a fost indus în eroare legat de starea acestei secții...

Cătălin Tolontan  •  21 aprilie 2016, 13:08

@lemon: e ok, e normal sa ne punem intrebari

Emilian  •  21 aprilie 2016, 13:30

Traim intr-o tara a formelor fara fond, si asta nu de azi - de ieri. Ma bucur ca ministrul Cadariu aplica astfel de procedee si exemplul lui ar trebui urmat si de alti oficiali, in alte domenii. Bravo! Partea usor amuzanta este aceea ca desi au fost descoperite tot felul de nereguli la Floreasca atat la incendiul Colectiv cat si ulterior, profesorul Lascar a fost mereu evitat cu eleganta din randul vinovatilor. Altfel, un doctor de inalta clasa, dupa cum stim.

radu  •  21 aprilie 2016, 14:18

Ion Lascăr cat mai cere pt un transplant? pe ala nu-l demite nimeni, ce fricosi

dxv  •  21 aprilie 2016, 14:41

BRAVO domnului ministru e greu sa schimbi mentalitatea romaneasca dar daca fiecare ministru din guvern ar face 1 control pe luna la investitiile care apartin ministerului incetul cu incetul poate reusim sa miscam lucrurile in directie pozitiva

Jiji  •  21 aprilie 2016, 14:58

Pt Radu: doctor Lascar are multe arii de activitate, dar cu transplantul nu prea are treaba. Ala era , sau e, Bradisteanu. Iar pe Domnul Profesor Doctor Lascar nu il poate demite nimeni, nu are nici o functie oficiala, e pensionat. In rest, asta ma intreb si eu, cat va mai fi protejat? Neregulile din regimul lui sunt atat de multe si clare, incat nu le poti rata.

Cristian  •  21 aprilie 2016, 15:05

Colegul tău, Remus Râureanu, a scris un articol absolut mizerabil!A jignit milioane de steliști!A jignit sufletul a sute de mii de suporteri care au Steaua în inimă, nu pe stadion.Să spui asemena enormități, îți trebuie o mare doză de nesimțire!Spune-i *** jurnalistului din subordine că Steaua a reprezentat cu cinste țara asta ***!Nu Dinamo!O echipă care ne)a făcut de râs în Europa!Nimic nu e mă josnic pt.un ziarist decât să ții partea unui club în asemenea hal.Rușine!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ovidius  •  21 aprilie 2016, 15:11

Normal ar fi să se cerceteze si daca respectivii medici erau la acel exercițiu de simulate. S-ar putea să apară și alte "surprize"

Ovidius  •  21 aprilie 2016, 15:13

Exercițiu de "simulare"

io  •  21 aprilie 2016, 15:56

wow..ce tare in muschi e. dar pe el cine-l demite pt incompetenta, vezi problema bebelusilor? Intr-o tara normala era demis in secunda doi.

gigi  •  21 aprilie 2016, 16:04

Domnule Tolontan, Toata stima pentru dvs. si pentru articolele dvs. Probabil stiti ca urmeaza un "dar" Reactiile acestea emotionale gen demitere, demisie samd nu sunt preemptive. Trebuie responsabilizati acesti manageri. Te pune manager. Asa si daca gresesc, dar asa greseli capitale ? Nicio problema te demitem. Aha 1000 de tzechini primesti ? Tot respectul

gigi  •  21 aprilie 2016, 16:06

Am uitat ce era mai important. Corectati interfata. Apare Share pe Googe. Parca e vanghe webdesign.

Matei  •  21 aprilie 2016, 17:50

felicitari ministrului, sunt sincer impresionat. asa se face, nu cu rapoarte, comisii, vizite aranjate etc. e prima oara cand vad un ministru care face ce ar face orice om normal, se duce sa verifice realitatea. sa speram ca o sa continue, poate ii urmeaza si altii exemplul, ca nu e asa greu. daca ministrul e de meserie, nu are cum sa fie prostit.

Dragos Sturzoiu  •  21 aprilie 2016, 19:22

Din 14 articole prezente pe blogul tău numai UNUL (să zicem două - dacă punem la socoteală și cel cu Oțelul Galați). Dumneata mai ești blogger/jurnalist de sport sau scrii despre ce ți se pare mai important la un moment dat? Și nu ai de ce să îmi moderezi comentariul, pentru că nu poți să îmi spui că aduc acuze nefondate :))

creator  •  21 aprilie 2016, 19:31

Mama a avut cancer, internata la urgenta. Medicametele banale de stomac I le cumparam eu de la farmacia de langa. NU AVEAU MEDICAMENTE IN SPITALUL DE URGENTA BUCURESTI!!!!!!!!! Spitalul de Urgenta din Bucuresti, cel mai mare si mai tare din tara. Regret enorm ca nu merge tara asta a noastra. Suntem niste vite indobitocite care cand ajungem in spital tre sa stim clar ca am ajuns la abator.

stefan furiosu  •  21 aprilie 2016, 21:49

Tolo,ceva cu sport nu ai?

kyx  •  21 aprilie 2016, 23:00

Suntem cunostinte vechi, Cataline, si nu tocmai in relatii cordiale, daca-mi permiti sa ma exprim asa. Motivele, diverse, nu au nici o relevanta in speta de fata. Sa incepem. Pai, bine, bre!, abia acum se scrie ca sunt o multime de angajati la stat care nu trec pe la serviciu dar iau bani garla?! Stii, cumva, cati colaboratori si angajati figureaza pe statul de plata al statului care nu trec pe la serviciu decat pentru semnarea vreunui act aditional la contractul colectiv/individual de munca? In acelasi timp sunt platiti mai mult decat bine. Ca veni vorba despre asta, ANAF-ul vrea sa publice, in 9 zile, o lista imensa cu oameni (infinitezimali pe langa persoanele juridice) amarati care au datorii de 2 lei la stat. Pfffttt! Cand, oare, ANAF-ul se va duce sa se intereseze de ce smecherii care lucreaza la stat au averi de zeci si sute de mii si milioane de euro cu unica remuneratie munca la stat? Si sa nu-mi spuneti ca din salariu, ca incepem sa tragem aiurea mata de coada. Bravo acestui ministru, e un inceput. Dar nu e absolut deloc suficient. Sa dai un nesimtit, mincinos si spagar afara nu inseamna nimic, ca vine altul in loc. Vrem si noi sa vedem reformarea sistemului, dar profunda, nu de suprafata cum este demiterea unui... sa nu mai spun ce. In rest nu pot sa spun decat ca ultimele tale investigatii se indreapta, usor usor, in directia cea buna. Dar mai ai mult de munca. O sa-ti dau pe mail nr. meu de tel. sa iti dau eu niste ponturi despre smecherii astia care lucreaza la stat si sunt milionari in euro "numai" din salariul primit de la statul "amarat" care, vezi, Doamne!, nu are bani pentru "Cumintenia Pamantului". Nici o problema, las-o... de sculptura, o bucata de calcar nenorocita, banii trebuie sa fie atrasi din fondurile statului catre buzunare private de tot felul de smecheri nationali si internationali, Romania trebuie jefuita cat mai bine, populatia indobitocita cat mai rapid si mai profund. Ce atata cultura, educatie, sanatate? Daca investim in asa ceva, noi ce, cat si cand mai furam?

tancau.ioan  •  21 aprilie 2016, 23:19

salut! daca asa ceva se poate intampla in buricul bucurestiului,la ,floreasca,la sectia asta noua pe care sunt atintiti toti ochii ,iti dai seama ce'se'intampla intr,un spital mic de provincie! RUSINEEe! HAI Romania !

Sturzoiu Usturoiu  •  21 aprilie 2016, 23:23

@Dragos Sturzoiu Bai, Frunzoiu, aici e site de retete! Du-te si fa niste sport...sa te calmezi! :D

mos teaca  •  22 aprilie 2016, 7:42

ce guvern avem, cu ministri nu , nu cu croitori, cu ministricare nu isi fac treaba, da uite ca a aparut unu, bv. lui ca a avut curaj nu ca ceilalti in frunte cu prim ministru macar daca nu faceti ceva sa se vada faceti curatenie, poate la asta va pricepeti, ca toata administratia tari este de ***, faceti *** ceva incapabililor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

GicaContra  •  22 aprilie 2016, 8:04

*** va ataca decizia ministrului in instanta ,iar instant de judecata.......mai mult ca sigur il va repune in functie.Astfel de indivizi nu renunta usor la functii si privilegii .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vlad Mocanu  •  22 aprilie 2016, 8:49

Vai de mine ce-a reusit sa faca domnul ministru ... Bai fratilor din toti managerii de spitale care au ascuns adevarul (cazul BAGDASAR ARSENI , spitalul de arsi s.a.) tocmai pe managerul interimar de la floreasca l-ati dat jos . Spitalul CLINIC DE URGENTA BAGDASAR ARSENI nu a avut aviz de functionare de la ministerul sanatatii pentru sectia ATI unde au fost ,,tratati'' ranitii si nimeni nu ia nici o masura . UNDE E DREPTATEA , justitia lui CADARIU ? Ce masura a luat CADARIU impotriva managerului spitalului BAGDASAR ARSENI si a celorlalti manageri care au ascuns ADEVARUL ? Trebuia sa cada un cap si a gata s-a ajuns la capat ? RUSINE !!!

catalin claudiu  •  22 aprilie 2016, 9:06

bun! dupa demitere va merge mai bine sistemul sanitar, credeti ca toti ceilalti manageri tremura, de teama ca vor fi demisi? aiurea! evident ca nu. ca mai toti medicii din sistemul sanitar, spagari sau nu, muncesc precum condamnatii la moarte. si au pierdut instinctul de conservare, admit ca li se poate intampla orice. amaratul asta de sistem, trebuie reparat cu motorul in functiune, si nimeni nu se pricepe sa o faca. dl ministru ce strategie are? a depistat care sint locurile unde sistemul functioneaza cu deficiente ? care sint problemele majore ale sistemului?? personalul insuficient? deprofesionalizarea unora? lipsa de dotari, lipsa de circuite bine delimitate ale pacientului ? dle tolontan ...intrebati l pe ministru ...cum proiecteaza peste 5 ani ...lipsa de personal din sistem. daca programul national de pregatire a rezidentilor este eficient ? cum se face evaluarea viitorlor medici, actuali rezidenti ? aiurea ....m am gasit si eu sa vorbesc prostii, ca iepurasul sovietic! sa auzim numai de bine !

Mediator Penal  •  22 aprilie 2016, 10:19

Mentalitatea romanului este ca daca avem un lucru nou sa nu il folosim ci sa il tinem " de bun" sau sa nu il utilizam ca se strica:) !

jap jap  •  22 aprilie 2016, 12:12

Parca am citit ceva in plus ieri la subiectul asta. Contextul evenimentului de la SUFloreasca e mai complicat. Parca am citit ca daca nu inaugurau sectia in aprilie, trebuiau returnati banii imprumutati de la BM pentru aceasta investitie.

Carmen I  •  22 aprilie 2016, 13:47

Nicusor Louchi era manager interimar, iar interimarii nu pot ocupa functia mai mult de 6 luni. Asadar, oricum mandatul lui era aproape de final. Ce a facut ministrul este o masura de fatada, un circ ieftin ca sa para ca ia masuri dure cand se constata nereguli imense. Putin ii pasa lui Louchi ca a fost demis, isi va vedea linistit de treaba ca medic obisuit, sau ca director medical. De ce nu a fost dat afara Lascar pana acum pentru banii furati cu ajutorul tandemului Galea-Oprescu?

geo  •  22 aprilie 2016, 15:38

la puscarie! doctorii sunt *** ahtiati dup abani si nu se gandesc la pacienti niciunul nu am gasit sa fie preocupat de pacient. sa faca consultatiii la 10 minute si sa isi bata joc de pacienti stiu. vrem reducerea la 10% a salariului de baza in sanatate si plata sa se faca pe criterii de performanta si eveluarea pacientilor. de asemenea vrem dosare penale pentru doctorii care trimit pacientii la privat ca sa-si umple buzunare. DOCTORII in Romania sunt in opinia mea ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alina  •  22 aprilie 2016, 19:04

Are dreptate geo în mare parte, fiindcă sistemul medical privat nu a contribuit nici la salvarea răniților din "Colectiv". Ce dovadă mai mare vreți că nu le pasă de pacienți, de oameni, în general? Eu am lucrat în sistemul medical românesc ca asistentă medicală și în 1999 mi-am dat demisia, fiindcă nu se mai putea sta în preajma unor șefi fără caracter și a unor colegi lingăi.

banana  •  22 aprilie 2016, 20:03

ministrul nu a venit inopinat ci a fost chemat... coincidenta noul manager e cine e,nu? toti ne mancam intre noi

o femeie  •  23 aprilie 2016, 23:41

Mi se pare trist c un ministru a ajuns sa verifice daca e cineva la munca...si apoi sa demita. In rest, tot trist mi se pare ca aceeasi sectie a fost cu pamblici acum vreo 2 ani, si aceiasi doctori mari, si ziaristi veniti, si poze. Doctorul Lascar ( pe care il apreciez ca doctor pt reusitele in zona experimentala! ) a inaugurat sectia asta acum 2 ani. Nimeni din spital nu vazuse si nu a zis atunci : nu inaugurati ca nu e folosibila?? Si nici dupa? si nici acum? Ce naiba, in spitalul ala se poarta TOTI ca pe timpul comunismului; si portar, si cei de la internari, si asistente, si brancardieri, si doctori, si functionari. NU A TRECUT NIMENI pe usa aia, e clar ca nu se face nimic acolo....

alexandru b  •  24 aprilie 2016, 6:23

sunt curious care sunt explicatiile alea abracadabrante... banuiesc ca sunt tehnice si au sens si trebuiau ingropate. intamplarea face ca il stiu pe domnul asta louchi. si ce pot sa va spun despre el este ca la revolutie era la coltea. la mineriade, era la coltea. si de la mineriade incoace, tot ce s-a intamplat in tara asta, el era la floreasca. si atat cat stiu eu despre colegii lui si breasla lui, toti erau acolo. si acum politicienii, isi bat iar joc de ei. spun "iar" pt ca nu e prima data cand se schimba guvernul. ei nu au avut viata. ei au fost acolo de fiecare data. nu stiu daca e ok sa vorbesti despre asta pana cunosti unu din oamenii astia de pe dinauntru.

ramon  •  24 aprilie 2016, 8:01

@ geo: dacă tu bagi bani medicului în buzunar ce vrei să facă, să ți-i dea înapoi ? Dacă dai avocatului să te susțină și vorbește un minut și prost, îți va da banii înapoi ? Atunci când nu vom mai da bani nu vor mai lua! Deocamdată pacientul îi dă deși medicul îi spune că nu trebuia, dar pacientul (sau rudele) insistă. Dacă nu-i dai, te va ține pe pastile până va da familia preotului. Așa că alege, ori dai șpagă la nevoie, ori te muți în Spania. Ei știu să-ți spună că doctorul tocmai a plecat la o consfătuire, dar este la servici (și tu ai venit de la 140 km să ”vorbești” cu el). Haideți să facem o campanie: de mâine nimeni nu mai dă bani medicului, să vedem câți nu mai dau (că de luat ...)

pavel  •  24 aprilie 2016, 16:16

ce ati intors-o ca la poliesti, dupa meciul astra - fcsb. dupa ce o saptamana intreaga debutase cu "arbitraj prodinamo" si linguseli la adresa fcsbului. a avut dreptate un ciititor, daca becali a bagat bani in gsp. dupa care a venit meciul de la giurgiu, in care tolontan incerca sa-si spele colegii fcsbisti, care erau in doliu. adica, un articol in care cica sa fie neutru. dupa meciul din cupa liniste totala, nimic de un arbitraj prodinamo. P.S. domnule tolontan nu va simititi si dvoastra responsabil de deazstrul de la gimnastica? dupa articolele din anii trecuti in care ii acuzati pe belu si bitang ca isi bateau, injurau elevele daca nu faceau exercitiul ca lumea. credeti ca am uitat, cand materialul iesea pe prima pagina?

doctor  •  25 aprilie 2016, 13:30

Problema e: de ce se refuza tacit deschiderea? 1.Sa fie din cauza rivalitatii sp arsi- enescu-prof lascar? 2. Sa fie pt ca Lascar vrea doar arsii mari cu arsura peste 60% si nu cei mici? Arsura mare atrage bani de la casa in excedent etc..Vine un 90% traieste cateva zile pe ventilator, mortalitate 100% in Ro, cheltuieli minore, insa vedeti cati bani da casa spitalului pt un asemenea caz. Excedentul nu se returneaza ramane la sp. 3.Sa fie din cauza anestezistilor? Plicul este marea intrebare. La arsi se castiga doar de la accidente de munca cand platesc patronii, sindicatele zeci de mii de euro, ca daca moare.... In rest ioca... Salariul si munca enorma!!! mai ales a reanimatorului ...nobody interesat daca nu se face si alt tip de chirurgie. Ca de ex la arsi.. Mai faci o estetica, se compenseaza. Dar asa, numai arsi? Foame sigura. De aceea s-s promis dublarea salariilor. Tztztz... 4.Sa fie sectia si blocul de arsi departe de celelalte sali de chir si atunci esti condamnat sa "mori"de foame in arsi? Nu poti iesi, nu poti face nimic altceva+ regulile de securitate... 5.Sa fie.... Sa mai continui? Oare dl ministru ce stie? Because this is the question.: Why? ....si cata mizerie ascunde raspunsul.... Dar cand "personalitatile" medicinei ro ajung la tv sa nu le puneti dl ziaristi nicio intrebare incomoda. Si mai ales sa inghititi orice tirada ca poate candva "veti fi pe mana lui".... Dl Tolontan, nu la dvs ma refeream...

nicu  •  25 aprilie 2016, 13:48

Pe cei zece medici de ce nu ii da afara,cate zile au absentat,la 3 nemotivate ar trrebui sa le desfaca contractele de munca.

banana  •  25 aprilie 2016, 14:32

Ministre 1. atat timp cat exista un sef de sectie de ce e tras la raspundere managerul pt lipsa unor angajati? dumneata stii daca lipseste de la munca femeia de serviciu de la et5 al aripii de vest de la minister sau ai vreo 3-4 sefi pana la tine? 2. indiferent cine e nevasta-sa el nu e capabil de nimic. ***... acum rade in 2 secunde iti desface contractul de munca pe motiv ca ai halat roz si nu alb. hai sa nu mai numim pe pile. cam greu pt tine, nu? 3. de ce nu ii sanctionezi pe cei lipsa? 4. verifica amanuntit daca medicii chiar erau sau nu la simulare inainte sa dai cu barda in stanga si dreapta. daca erau inseamna ca ai comis o ilegalitate, nu? cati chiulesc zilnic de la munca si nu-i verifica nimeni

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai Badea  •  25 aprilie 2016, 22:15

Întrebarea este dacă se rezolvă ceva cu acest stil de conducere în care, pe baza unei informații primite pe căi neoficiale, se face o vizită neanunțată care se lasă cu o demitere. A învățat cineva ceva din asta? Va dispărea această tendință de a prezenta lucrurile într-un mod deformat? Este practic vechiul stil românesc, folosit și înainte de Revoluție. Conform tiparului, directorul demis s-ar putea regăsi curând într-o nouă funcție de conducere. Dacă cel care a dat pontul ar fi avut curajul să înfrunte deschis conducerea sau dacă ministrul ar fi avut delicatețea de a trimite câteva întrebări pertinente directorului, am fi putut spera la un început de schimbare. Așa, revenim la momentul zero.

marius vioreanu  •  26 aprilie 2016, 11:51

Pacat ca la aceasta inspectie nu s-a vizitat si garderoba pacientilor care este un focar major de infectie. Dl Tolontan trimite te rog inspectia sanitara sa vada acest loc de la spit urg Floreasca .Mirosul este de neinmaginat.....

Popescu  •  26 aprilie 2016, 20:03

Ar trebui sa stiti ca actualul manager Dr.Paun este sotul consilierei Presedintelui Iohanis Dr.Paun Diana fost Manager la Parhon . Si trebuia un motiv de inlocuire a Directorului interimar( de 2 -3luni ) Dr.Louchi Nicusor . Si camera hiperbarica este cumparata in alte mandate si pusa tot atunci in functie. Dr.Louchi specializat in management in Japonia si Elvetia in diferite granturi nu a avut niciodata posibilitatea de a si pune in practica cunostintele vaste in management (pe care chiar le are). Intoteauna exista un motiv ....

Cornel  •  29 aprilie 2016, 14:36

Toate spitalele sunt pline de pile, inclusiv femeia de servici e adusa cu "recomandari"! Noutatea consta in altceva! Am reusit sa exportam impostura in toata UE pe domeniul medical. Si stiu ce spun!

BRANCAEDIERU SCOLIT  •  30 aprilie 2016, 20:25

Fratilor,sa vedeti ce e la SB,unde mor oamenii cu zile. Asa a fost aici in acest oras dintotdeauna. Proffii medici de vreo 75-80 ani sunt tot ei la timona.Iar dl.Manager scolit de fostul prim secretar PCR Judetean ,fost angajat la o actuala Clinica particulara din curtea Spitalului Judetean angajeaza PILELE PSD/ALDE fara concurs dar,alte posturi gen Brancardier/infirmiera/asistenti/medici sunt foarte atent monitorizati/examinati...of doamne,ce lume!

dan marinescu  •  4 mai 2016, 10:27

Firma la care lucrez poate executa analize complete la toate aceste 'zemuri'folosite in spitale. Daca cine va este interesat asteptam sa ne contacteze.

alexandru b  •  13 mai 2016, 23:43

revin. am fost cu domnul louchi in spitalul coltea la revolutie. si la mineriade. si apoi, mi-a povestit cum a fost la restul de experiente cand a ajuns la urgenta. mi-aduc aminte si acum, la revolutie, era asa mare nebunie in spital. el era doar un rezident. dai inainte 30 de ani, si vine tragedia colectiv. era acolo. cum e mereu. ma uit la restul de anchete, si parca imi aduc aminte de "la piovra", si ma gandesc mereu, omul asta nu merita. nici predecesorul lui nu a meritat. e gresit sa spui ca louchi este un director de oportunitate. e director interimar de mai bine de 10 ani. cred. nu stiu exact. stiu doar ca si predecesorul lui era si nu era director. functie de guvern si cine impinge alt director. pe predecesorul lui il chema bucur. cumplita povestea lui. sper sa nu il astepte si pe louchi la fel. nu merita. omul asta ar trebuii tratat ca un erou. nimeni nu a intrebat defact care e explicatia tehnica pt care nu functioneaza camera, sau pt care nici acum cei 10-12 angajati nu sunt nici acum la job. intre timp, pleaca ministru pt alte motive. dar omul asta... data viitoare cand urmatorul director pleaca in instanta cu dosar penal ca a furat, nu o sa aiba un tehnocrat sa puna in loc. cel putin nu pe asta. asta chiar o sa plece de la urgenta. NU IL LASATI. doar, sa deschideti un CV, sa vedeti de cate ori ca fost "interimar". e defapt tehnocratul care tine cosmelia in picioare. e un erou. pt mine. prietenul lui.

Comentează