Trump a atacat-o pe Clinton cu George Soros!

Lupta dintre "influența lui Putin" și "oamenii lui Soros" este ubicuă

luni, 10 octombrie 2016, 9:15

Încheiată în această dimineață, a doua dezbatere prezidențială din SUA a fost, potrivit primelor reacții, mai echilibrată decât prima.

A existat un moment de interesantă similitudine cu un curent tot mai accentuat de la noi.

Hillary Clinton a spus că, potrivit analizelor unor oameni din zona serviciilor, Rusia s-a amestecat in campanie „și nu ca să mă susțină pe mine”.

Pe de altă parte, raspunzând atacurilor ca nu și-a plătit taxele, Donald Trump a explicat că deducerile folosite de el „sunt exact cele pe care le-au folosit prietenii tăi, Hillary, precum George Soros”.

La câteva minute, candidatul republican a revenit, invocându-l din nou pe Soros ca pe un prieten care o finanțează pe Clinton. Interesant cum această antinomie, forțată sau nu, între „oamenii lui Soros” si „interesele destabilizatoare ale lui Putin” se exprimă în două colțuri ale lumii, România și SUA, aflate ambele înaintea unor alegeri pe care taberele le consideră vitale și, pentru a folosi expresia de final a candidatului democrat, „pline de consecinte nu pentru 8, ci pentru mai multi ani”.

Interesantă coincidența sau poate că lumea este, într-adevăr, plată.

Comentarii (12)Adaugă comentariu

Emilian  •  10 octombrie 2016, 11:19

In ceea ce priveste Romania, povestea cu "oamenii lui Soros" este intoxicare pura, iar tu Catalin ar trebui sa stii lucrul asta.

Cătălin Tolontan  •  10 octombrie 2016, 11:38

@Emilian: e o mica stire in care am punctat o similitudine, nu un comentariu. In sensul ca am scris ceea ce s-a spus la dezbatere, nu ceea ce cred eu.

alex  •  10 octombrie 2016, 12:36

Dar nu mentionam nimic de cele 3 victime ale violurilor lui Bill Clinton pe care Hillary le-a intimidat personal sa isi retraga plangerile ? Nu ca m-as fi asteptat sa citesc un cuvant anti-Hillary sau pro-Trump in presa romaneasca. Cat timp in Romania CNN (Clinton News Network) e considerat "sursa credibila de stiri" , unele posturi chiar laudandu-se cu "infratirea" cu ei (desi audienta media a CNN la ora de varf in state e in zona a 350.000, deci la nivel de Taraf TV ca rating), nici nu am sa ma astept. Totusi, domnule Tolontan, cum priviti lupta dintre un megaloman (de mare succes), misogin si cam bufon, si cea care a distribuit materiale clasificate prin servere personale (fapta grava sub influenta legilor federale) si care radea cu gura pana la urechi cand le lauda cum a scapat de Ghadafi "We came, we saw, he died". Trump spune ca Rusia trebuie sa fie un partener de discutie, Clinton spune ca atacurile cibernetice asupra Partidului Democrat echivaleaza cu un act de razboi. Pana la urma, noi in Romania ce ne dorim ? De ce absolut nici o stire pozitiva despre Trump nicaieri in presa noastra ? Chiar suntem toti asa mari fani ai globalizarii ?

asdas  •  10 octombrie 2016, 13:27

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  10 octombrie 2016, 13:50

Nu conteaza, important e sa prinda la fraieri...

Catalin  •  10 octombrie 2016, 14:57

Curios. Cand Tolo.ro nu scrie despre coruptie, dar nici despre sport, nu apar comentariile "ingrijoratilor de sport": "Tolo, mai scrie despre sport", "In loc sa scrii despre sport, scrii despre X"

Dr. Dan Patru Tudosie  •  10 octombrie 2016, 16:00

http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/omul-lui-gigi-din-vestiarul-nationalei-cum-incearca-steaua-sa-il-recruteze-pe-razvan-marin-490943.html Aveti tupeul si nesimtirea sa va numiti jurnalisti. Si da, ala-i front-ul site-ului (prima stire).

FYRY  •  10 octombrie 2016, 16:06

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

as  •  10 octombrie 2016, 16:29

Ori oamenii nu au ce comenta, ori subiectul nu este interesant pentru postaci. Subiectul finantarii ong-urilor si fundatiilor este foarte important din simplul motiv , ca cel care plateste poate sa ceara un anumit comportament celui care primeste banii. Mai este ciudat si faptul ca nici un guvern nu a facut prin ANAF un studiu al surselor de finantare pentru ONG-uri. Mai este ciudat cum uneori actiunile ONG-urilor par planificate in timp, subiecte, tinte, si succesiunea in timp a actiunilor de tip demonstratii de strada, mitinguri, etc. Poate nu Soros finanteaza, poate ca Rusia finanteaza, sau ......

Liviu Petre  •  11 octombrie 2016, 8:28

@Emilian: serios? Tocami tu intoxici cu afirmatii de felul asta. Exemple de 'oameni ai lui Soros' in Romania si actiunile lor de destructurare ale statului roman sunt nenumarate.

PetreA  •  11 noiembrie 2016, 1:53

OK, e bine că nu ai şters nimic. Soroş, mă tot întreb de ce supravieţuieşte ăla, unii zic ceva de transfuzii cu sânge de bebeluş, daaar... ce ştim noi? Noi ştim aşa. Un neconvenţional la Casa Albă a luat caimacul altora care s-ar fi instilat drept neconvenţionali la putere. Feudalism-Burghezie-Capitalism/Comunism... dar după aia? Nevoia de ONG-uri soroşiste (e deştept, s-a prins primul că trebuie o nouă orânduire socială, poate o şi fură, Atunci va fi nasol şi pentru proşti şi pentru deştepţi.

Mihai  •  8 decembrie 2016, 15:33

Cautati pe google trends in ce tara este cuvantul 'Soros' cel mai cautat: Ungaria, urmata de Romania. Chiar vrea mosul asta sa ne fure doar noua tara? Mai multe aici: http://nuavemcirese.blogspot.ro/

Comentează