Unul dintre cei mai vechi analiști de media cere să intre în politică!

Anunț neașteptat al lui Petre Barbu. Condițiile pe care el le pune nu sînt însă de neîndeplinit. Pentru alții, s-a putut

vineri, 14 octombrie 2016, 6:52

Presa din România este pe cale să-și piardă unul dintre cei mai buni cronicari ai năravurilor sale.

Petre Barbu este o semnătură pe care o urmăresc constant de peste 20 de ani. Fie că a lucrat la Capital sau la Adevărul, el a fondat o școală de oameni care au scris onest și interesant despre media. A devenit autor de romane, piese de teatru și rubricant la ziar.

Ar fi păcat să se întîmple ceea ce el anunță azi, într-un articol care merită antologat. 🙂

Comentarii (10)Adaugă comentariu

Romulus65  •  14 octombrie 2016, 19:15

Cine este Petre Barbu?Nu am auzit de el.

ppolitic  •  14 octombrie 2016, 19:28

aveti chef de glume nesuferitilor?:) Cui ii bateti apropouri?

remus  •  14 octombrie 2016, 19:34

Romulus65 dar de varu-tau, Vanghelie care este, pun pariu ca ai auzit sau macar ai citit de el in 'almanahe'

victor L  •  14 octombrie 2016, 19:36

Poate ca dl Petre Barbu multumit de " școală de oameni care au scris onest și interesant despre media" vrea sa faca o scoala de oameni onesti si printre politicieni :P @ Romulus65, Nu ai auzit de el, nu exista! E normal. Asa a zis si ardeleanul la Zoo, dupa ce a vazut girafa, "asa ceva nu se iegzista"!

Marcos  •  14 octombrie 2016, 21:05

Din nefericire cam ăsta e adevărul. Multe nume recunoscute pentru competenţa lor în domeniile în care activau, odată ajunse în funcţii de tot felul, ori n-au realizat mai nimic, ori mai rău au făcut pagube, pe lîngă faptul că s-au aliniat la modul zelos tuturor iniţiativelor Partidului, oricît de aberante ar fi fost acestea. În schimb au beneficiat de tot felul de sinecuri, la care s-au abonat şi rude sau alţi apropiaţi. E suficient să ne uităm doar la starea actuală a culturii, şi să studiem lista miniştrilor post-decembrişti din domeniu. Pe lîngă unii gigei, au activat şi nume recunoscute, de la care chiar puteam aştepta şi ceva realizări. Putem să aşteptăm în continuare, dar pînă acum, în afară de sinecurile de rigoare şi de alinierea (sau în cel mai bun caz tăcerea) faţă de hăhăieli, proiecte aurifere şi altele asemenea, nu prea avem ce contabiliza. La aşa bilanţ, cuminţenia terestră pare bomboana pusă pe colivă.

banks  •  14 octombrie 2016, 21:15

@Romulus65 - nici el de tine. Din acest punct de vedere sunteti egali.

banks  •  14 octombrie 2016, 21:19

Bine ca e doar ironic. Iar Tolo derutant de serios... :)

Stefan  •  14 octombrie 2016, 22:36

Eu am muscat momeala :D Ma pregateam sa ii propun si lui Tolo sa sara in barca. Si vroiam sa mai propun cateva nume. Dar dupa ce am citit, ma gandesc oare domnul Barbu nu are nevoie de un sofer ( aproape ) tanar, ( aproape ) serios, ( aproape ) inteligent, cu o experienta ( aproape ) vasta. M-as preta de minune la o slujba de genul.

Gabi  •  15 octombrie 2016, 11:01

Chestiile astea cu pacalitul cititorului is comice prima data, apoi devin iritante si totul se sfarseste cu rebranduirea sitului, pentru ca nu mai sunt cititori. Oricum, nu pricep de ce vrei sa faci trafic Adevarului :)

dana  •  17 octombrie 2016, 13:04

@Stefan, bun cometariul:-) Si misto articolul dlui Barbu. Prea fin, din pacate, ca sa si atinga scopul. Dar foarte, foarte misto!

Comentează