Universitatea ”Titu Maiorescu” anunță că-l dă afară pe Secureanu! Urs: ”Nu venea la cursuri, am început demersurile de cîteva săptămîni”

”Azi s-a întrunit Comisia de Etică și mîine am convocat Senatul Universității”

miercuri, 7 decembrie 2016, 5:43

 

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Gazeta a publicat astăzi mărturii și un document din interiorul Universității ”Titu Maiorescu”. Ele vorbeau despre faptul că Florin Secureanu nu venea cu anii la ore și le-a amenințat pe studentele care au protestat.

Ieri, Universitatea n-a reacționat.

Astăzi, Robi Urs, președintele instituției, a acordat un interviu cititorilor Gazetei Sporturilor.

-Domnule Urs, cînd ați avut primele sesizări că Florin Secureanu nu vine la ore?
-La mine, prima oară a ajuns ceva în martie 2015. Exact în ziua în care a și fost semnat acel proces-verbal. După aceea am înțeles că era o problemă mai veche. Dar la momentul respectiv am pus totul pe conflictul existent între Cristian Stan, decanul de la Medicină, și Florin Secureanu. Practic, se invoca absentarea de la un singur curs.

-Greu de crezut că protestează studenții dacă nu vine profesorul la un curs! În document scria altceva.
-Cei doi, Stan și Secureanu, au venit la mine în birou. Pe Stan eu l-am făcut conferențiar, profesor și decan. Secureanu mi-a fost recomandat de managerul Slăvescu de la „Malaxa”. Atunci, Secureanu și-a motivat absența prin faptul că nu i s-a comunicat programul.

”Secureanu se voia conferențiar profesor pe chirurgie, nu pe Genetică. I-am spus atunci: îmi pare rău, nu te pot face” Robi Urs

-De ce erau în conflict Secureanu și Stan?
-Cristian Stan a vrut să facă clinică de chirurgie la „Malaxa”. Secureanu a spus: ”OK, dar cu condiția să fiu șef”. Iar Stan i-a zis: ”Nu poți să fii și manager, și șef de clinică”. Proiectul a căzut, iar cearta a continuat. Într-un final, Stan a plecat de la Universitate. Dar să vă spun altceva despre Secureanu.

-Ascultăm.
-Să vă spun cine mi l-a adus, în afară de Slăvescu. Eram în birou și a venit socrul lui, un profesionist, Nicolae Turcu, de la Consiliul Legislativ. Însă despre altcineva vreau să vă spun. A venit și senatorul Mircea Ifrim.

”Senatorul Mircea Ifrim mi l-a adus pe Secureanu. Ifrim era un tip suspect de bine înfipt: prorector la Universitatea ”Goldiș”, decan la Facultatea de Medicină Oradea, membru al Academiei, prodecan la ”Titu Maiorescu” și președintele Comisiei de Sănătate din Senat” Robi Urs

-Ce rol a avut Ifrim în ascensiunea lui Secureanu?
-Foarte mare. Plus că Ifrim l-a protejat în scandalul cu studenții italieni care nu veneau la cursuri, dar luau diplome. Eu m-am dus la ministru cu dosarul cu toate actele originale. Voiam să lămuresc problema. Trei ani de zile nu s-a întîmplat nimic și ministrul mi le-a dat abia după trei ani. Plecase din minister.


Sorin Oprescu și Mircea Ifrim au fost colegi în Comisia de Sănătate a Senatului

 

-Revenind la Secureanu. Ce ați făcut mai departe?
-În toamna lui 2016, la o lună după începerea noului an școlar, i-am întrebat pe colegii de la Facultatea de Medicină dacă Florin Secureanu își susține cursurile. Și mi s-a spus că nu. De atunci am început procedurile de sancționare. Prima măsură a fost înlocuirea lui de la cursuri. Am sesizat Consiliul Facultății și s-a decis ca studenții să recupereze orele cu alt profesor. Asta s-a întîmplat ieri.

-Păi, ieri vă trimiseserăm și noi cererea de la ziar.
-Ieri, înainte să știm că apare articolul. Iar astăzi s-a întrunit Comisia de Etică pentru a analiza faptele relatate de ziar. Și tot azi a fost convocat Senatul Universității pentru ca mîine să aibă ca unic punct pe ordinea de zi cazul Secureanu. Dar toate aceste proceduri le-am început mai devreme și durează cam două, trei luni, din cauza legii. Asta-i legea! Vreau să vă spun ceva.

-Vă rugăm.
Mi se pare suspect că acest subiect Secureanu apare cu cîteva zile înainte de începerea auditului pentru acreditare. Noi sîntem o instituție serioasă și știm că avem un rival mult mai puternic decît noi, în UMF Carol Davila.

-O secundă? Deci ne-a pus UMF Carol Davila?
-Nu asta zic, dar coincidența e prea mare! Lupta dintre Irinel Popescu, care e la noi, și Ionel Sinescu, care e la UMF, e veche. Nu ne vor în spitale, ne dau afară!

tolo

 

Comentarii (47)Adaugă comentariu

Stefan  •  7 decembrie 2016, 18:04

Rezumat in cateva cuvinte. Ursul e coerent in discurs, gaseste si un potential vinovat, capra vecinului, nici nu ne putem astepta de la un om versat de calibrul dumnealui. Faptul ca un profesor a lipsit de la cursuri cativa ani a fost o micuta scapare. Acum eventual puteti sa le luati un interviu lui Turcu si Ifrim, sa vedem cum prind pisica cu amandoua bratele si o arunca inapoi in curtea lui Robi Urs. Uite pisica nu e pisica, sportul preferat al romanilor.

me  •  7 decembrie 2016, 18:08

Nu stiu cum functioneaza universitatile private, nu m-au interesat deloc, dar ma surprinde ca ei aveau o acreditare care fusese data in baza unui audit! Si povestea cu Secureanu e de ani la ei. Deja mai apare inca o tentacula la aceasta caracatita. El cum punea note in catalog fara sa fie in arhiva lucrarile cu testele stundetilor? Si auditul a trecut ok.

T.rex  •  7 decembrie 2016, 18:11

Domnule Urs, ***... Vorba lui Petrini

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tyrion  •  7 decembrie 2016, 18:11

incepi 'baetii' si tovarasii de cumetrii sa se dezica de Secureanu , masonul Urs a pus problema invers si se victimizeaza ca institutie ... tocmai el , care a fost nominalizat ca si amic al escrocului ... acum , dupa dezaluirile gsp , si-au adus brusc aminte ca ala lua salariul degeaba si nu tinea cursurile ? asta nu i se pare suspect ... caracatita e mare in jurul omniprezentului si omnipotentului Secureanu , daca DNA-ul primeste liber la instrumentare , are ocazia sa scoata multi sobolani la suprafata

Doggy  •  7 decembrie 2016, 18:17

@Stefan: Nici ca puteai zice mai bine. Sunt toti o apa si-un pamant :-/

Marius  •  7 decembrie 2016, 18:25

Cata infatuare! " Pe Stan eu l-am făcut conferențiar, profesor și decan." Adica cum, l-a luat de pe strada si l-a pus in functiile astea fara ca acesta sa aiba vreun merit? Parca am mai auzit pe undeva grandomanii de genul asta!

o femeie  •  7 decembrie 2016, 18:26

Eu daca lipseam 2 zile de la munca nemotivat eram data afara. Imediat, nu dupa ani.

Tancau adrian  •  7 decembrie 2016, 18:27

Sal!zâmbesc. Univ.asta anunță că.l da afară pe secureanu....aaaa îl dau afară DOAR dupa ce a apărat public anchetă voastră.pana acum nu l.au dat afară!

recesiv  •  7 decembrie 2016, 18:41

ia poftiti la consultatii cu doctori facuti la privata!

Calyn  •  7 decembrie 2016, 18:46

Domnule Tolontan, știți ce este trist dar ADEVĂRAT! Pe acest "cavaler maltez", ***. Va ieși CA DE OBICEI un alt guvern CORUPT, si dumneavoastra o sa tot scrieți despre cavaleri maltezi, securieni și etc....si nu o să-l închidă nimenea..păcat de munca dumneavoastră! "Mai trăim și om vedea" cu stima!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigelos  •  7 decembrie 2016, 18:52

Ce urat suna asta , un avocat , propietar sau ce e de o scoala privata , taraba zic eu are posibilitatea de a FACE conferentiar doctor pe chirurgie . Nu ma pricep dar nu breasla , un consiliu ceva de medici ar trebui sa faca asta ? ”Secureanu se voia conferențiar profesor pe chirurgie, nu pe Genetică. I-am spus atunci: îmi pare rău, nu te pot face” Robi Urs Sau poate nu a fost suma potrivita ?

Lucas  •  7 decembrie 2016, 19:10

Uite cine e suspicios ! :-) Adica Secareanu nu merge cu anii la cursuri si ei demareaza excluderea lui cand incepe ancheta GSP ! Oricum nu cred ca asta e procedura . Daca un profesor emigreaza - dureaza 3 luni sa il inlocuiasca ?!

antonia  •  7 decembrie 2016, 19:22

Sa veriffice institutiile abilitate modul in care Ministerul Sanatatii a aprobat infiintarea in cadrul Spitalelor, a Cabinetelor de Genetica medicala, ce fonduri s-au alocat, ce servicii s-au efectuat/raportat si ce activitate au avut aceste cabinete de la infiintare si pana in prezent!!! Sa vedeti unde duc itele.....

andrei  •  7 decembrie 2016, 19:32

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Felicia  •  7 decembrie 2016, 19:36

Bre, domnilor mari profesori (pre)făcuţi, deodată, instant, mari justiţiari!, dar ce aveţi, bre (că vi se potriveşte adresarea, nesimţiţilor!!!) cu "bietul" profesoraş care are în grijă o gagică, de nu-l lăsaţi să ne arate toată garderoba de *** *** Iar VOI, BRE, SUNTEŢI PĂRTAŞI LA MĂRŞĂVIE! RUŞINE! HUO, NESĂTUILOR!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

fotbal  •  7 decembrie 2016, 19:58

...si unde crapa. incepe rontaiala reciproc avantajoasa 😋.baga, baga ca e interesant asa la lumina!

carmen  •  7 decembrie 2016, 20:08

Cautati ziarul "Academia catavencu" din 27februarie-4martie 2008. Vedeti acolo cine e Iosif Robi Urs

Dex  •  7 decembrie 2016, 20:09

Ce individ gretos sa amestece el UMF cu un mall de diplome. De ce nu-si duce studentii in spitale private ca sunt destule...

flipper  •  7 decembrie 2016, 20:19

D-le Tolontan, puteti investiga ceva mai atent Diploma de medic a acestui Secureanu (tot imi miroase ca nu prea a facut facultate... date despre el, note, lucrari, colegi, etc) dar si Rezidentiatul si restul... Imi pare profilul clasic de impostor cu diplome/titluri false, cumparate pe bani, etc...

Anton  •  7 decembrie 2016, 21:08

Dupa declaratia de avere Secureanu avea salariu si de la Spitalul de Urgenta Bucuresti. Cât despre absentele lui la cursuri, exista cadre didactice UMF care nu vin la cursuri cu anii sau care lucreaza de ani de zile in strainatate (ca medic "asistent" la tara) si in acelasi timp sunt platiti de UMF.

stefania  •  7 decembrie 2016, 21:16

Mircea Ifrim, mentorul lui Secureanu in ale smecheriilor si cel care i-a facut lipeala la Titu Maiorescu. Se autointitula academician fara sa fi obtinut vreodata titlul, decorat de Basescu in 2014 In 2009 Ifrim era cadru titular, cu norme de câte 8 ore zilnic, la trei universităţi din ţară: Universitatea Oradea ( două norme), “Titu Maiorescu” din Bucureşti şi “Vasile Goldiş“ din Arad. Mai mult, deşi şi aceste situaţii erau interzise, Ifrim era conducător de doctorate atât la Oradea, cât şi la Bucureşti, iar la Arad a fost, concomitent, atât prorector al Universităţii, cât şi decan al Facultăţii de Medicină. http://www.mediafax.ro/social/academicienii-victor-voicu-si-mircea-ifrim-decorati-de-presedintele-basescu-13604491 .... http://new.bihoreanul.ro/saptamanal/ifrim-s-a-autodenuntat-la-dna-4038576 "are sau n-are diploma de doctor, mister Secureanu ?" aceasta-i intrebarea

addy  •  7 decembrie 2016, 21:16

nu stiu ce titluri au toti doctorii astia si ce scoli au facut, dar "vacantat" nu e un cuvant care apartine limbii romane. e adevarat ca doctorii trebuie sa stie medicina, dar zic eu ca ar trebui sa stie si limba romana. mai ales ca nu sunt doar medici, sunt doctori in medicina. si corigenti la romana ...

mas  •  7 decembrie 2016, 21:34

Apropo de auditul pt acreditare...chiar ii rugam sa verifice activitatea dlui profesor Secureanu si sa ia hotarari in cunostinta de cauza,nu dupa zvonurile ziarelor(sic) pbil in facultate sunt mai multi profesori de astia....si in cazul in care studentii acum deja doctori nu au examenele de genetica sustinute pe bune sunt oarecum emise diplome false? pe studii fantoma? Sa citam din nou:”Secureanu se voia conferențiar profesor pe chirurgie, nu pe Genetică. I-am spus atunci: îmi pare rău, nu te pot face” ...si l-a facut pe genetica fantoma

luka  •  7 decembrie 2016, 22:14

Intre multe prostii si suspiciuni gratuite, ca aceea de la final, mister Robi Urs a scos un porumbel pe gura: cel care l-a propulsat pe Securistul de la Malaxa, nu a fost catusi de putin Slavescu, ci Ifrim Mircea... care era si seful Comisiei de Sanatate de Camera, de la acel timp. Ceea ce evita insa a spune dl in cauza... cel numit Urs era faptul ca acel Ifrim ii punea la acel timp din greu pile la Comisia nationala de acreditare!Si inca ceva, ma mir ca dl Urs daca a tot pomenit de italieni nu spune si de conflictul in care era, inca de pe atunci implicat Ifrim la Oradea... cu familia Maghiar!

scufitzarosie  •  7 decembrie 2016, 22:21

URS MAI BINE AR TACEA! TZIN MINTE CA ATUNCI CAND ERA JURISTUL LIGII LUI "MOITICA DE LA BRUTARIE" A AVUT CEVA PROBLEME CU LEGEA SI ATUNCI... DOAMNE DC NU-I IA... DOAMNE, DOAMNE MAI REPEDE PE STRADA ACEEA DE PE STIRBEI?SI DE CE NU RECUNOASTE SI EL, CAT DE "PRETENAR" ERA CU ACEL IFRIM?! NU VA LASATI PACALITI DE CLICA ASTA:URS&SECUREANU! ACUM INCEARCA A SE DA MARE.. CU SUBIECTE INVENTATE DE MINTEA SA... OARECUM IN PARAGINA...

MIHNEA  •  7 decembrie 2016, 22:24

<> Ce bate campii acest Urs?! Ce lege?! Vad ca s-a intrunit Comisia de Etica la o zi dupa ce s-au sesizat... (taman in ziua articolului, cica fara sa stie de el) DAR DE FAPT, NU BATE CAMPII... NE IA DE PROSTI, ASTA-I REALITATEA..

luka  •  7 decembrie 2016, 22:28

apropos la ceea ce a scris STEFANIA, si care nu face decat sa confirme implicarea acestui "tutzar" de pe vremea lui Ceausescu... am sa mai am de adugat doar atat: este singurl cadru asa zis universitar care avea in CV-ul sau trecute 4...PATRU... ati citi bine... date de nastere, ca ani, diferite!!! Deci, despre ce vorbim? Si, poate ca, macar acum imi postati comentariul... Dar iata ce a scris STEFANIA:"Mircea Ifrim, mentorul lui Secureanu in ale smecheriilor si cel care i-a facut lipeala la Titu Maiorescu. Se autointitula academician fara sa fi obtinut vreodata titlul, decorat de Basescu in 2014 In 2009 Ifrim era cadru titular, cu norme de câte 8 ore zilnic, la trei universităţi din ţară: Universitatea Oradea ( două norme), “Titu Maiorescu” din Bucureşti şi “Vasile Goldiş“ din Arad. Mai mult, deşi şi aceste situaţii erau interzise, Ifrim era conducător de doctorate atât la Oradea, cât şi la Bucureşti, iar la Arad a fost, concomitent, atât prorector al Universităţii, cât şi decan al Facultăţii de Medicină. 'Puneti cap la cap si veti vedea... ce inseamna SECUREANU... si pe cine se "BAZA"acesta?!

scufitzarosie  •  7 decembrie 2016, 23:16

Iata ce spunea un alt "delicvent" despre un viitor "delicvent"...adica Ontanu, in 2008 https://www.youtube.com/watch?v=I5qWHCApnZo

Pau Anda  •  7 decembrie 2016, 23:28

Dl Robi Urs nu spune adevarul. A incercat sa se revanseze fata de dr Secureanu oferindu-i postul de profesor de chirurgie, care era deja pregatit pentru altcineva. Incearca acum sa-i ofere portite de contestare ulterioara a concedierii anchetandu-l prin comisia de etica(care se refera la plagiate s.a.) si nu de catre comisia de disciplina , conform codului muncii. Se pregateste deja revenirea ulterioara a dr Secureanu.

Catalin  •  8 decembrie 2016, 0:22

Peste tot impostori ajunsi in functii extrem de rapid. Marele General Oprescu, Secareanu si multi altii. Te revolta faptul ca, un presedinte de institut, are tupeul sa spuna ca acest individ a fost adus de nu stiu cine pentru ca sa fie pus la catedra si a fost acceptat nu pe postul cerut ci pe altul. Mare frustrare pentru oamenii capabili care, chiar daca au pregatire de exceptie, nu au nici o sansa si ajung sa se piarda ca profesionisti. Nu mai vorbesc de gravitatea faptului ca vorbim de o facultate de medicina. Peste tot, in toate spitalele, dinozauri, mari profesori, dar care nu fac nimic pentru cei tineri si talentati ( doctorii rezidenti stiu mult mai bine) - ei spanzura si premiaza pe cine vor, totul este pe favoruri, pile, relatii, spagi. Ce sansa sa aiba un tanar de la tara (provincie) care, dupa ce termina facultatea, doreste sa ramana la un spital bun?

Liana  •  8 decembrie 2016, 0:27

Ce trist. ”Rețeaua” oamenilor imorali aruncă mereu în derizoriu / sufocă / scufundă și corupe cu mentalitatea sa otrăvitoare și superficială orice segment social pe care îl atinge (în acest exemplu, o facultate privată). Articolul îmi amintește de vechea piesă a lui Valeriu Sterian intitulată ”Exercițiu” https://www.youtube.com/watch?v=_ziWsVFvG2w

Costy Doctorul  •  8 decembrie 2016, 0:36

Vai mama lui invatamant superior privat! Si sa ne mai miram de ceea ce se petrece in sistemul de sanatate? Acest domn Urs nu-si face nici-un repros ca l-a platit pe Secureanu de pomana de atata timp, in schimb e agitat ca pierde "ciolanul" cu acreditarea!

Leontin  •  8 decembrie 2016, 1:34

Urs asta, cand tinea cursuri la ASE, toata ora vorbea doar despre Liga lui Mitica. Apoi punea studentii sa-i cumpere cartea, si gata.

Kratima Teller  •  8 decembrie 2016, 2:11

Acum intelegem de ce de dupa '89 nu s-au mai fabricat medici priceputi. Pana la urma nu bietii studenti sint de vina ca termina facultatea si apoi ne omoara cu zile, ci aceia care i-au educat necorespunzator...dar si statul roman care se face complice la genocid. Nepasarea guvernantilor si autoritatilor este o forma subtila de participare tacita la genocid. Dar stiti vorba aceea: pedeapsa de intarzie sa nu te linistesti ca odata si-odata pe toate le platesti!? Eu pe medicul asta l-as acuza de participant activ la genocid. Iar doctoratul facut pe copy/paste l-as folosi ca proba impotriva sa, acesta devenind un mijloc care a facilitat inselaciunea. Eventual as cauta daca a murit vreun pacient si la-s acuza si de crima. Pe ceilalti care au facilitat avansarea individului i-as acuza de complicitate si le-as da la toti pedeapsa maxima pentru acte criminale care conduc la genocid: inchisoarea pe viata!

Adrian  •  8 decembrie 2016, 2:32

nu inteleg ce cauta Robi Urs din profesor de drept Civil sa dea lectii de medicina,se lauda ca e plin de bani si ca el merge din Elvetia in Romania si invers cum mergem noi cu tramvaiul in 2001 spunea asta ....i-am fost student la facultate privata

Merila Adrian  •  8 decembrie 2016, 5:59

Nu știu câtă medicină știu membrii Comisiei de etică, însă sigur la limba română aurămas corigenți. Să fii cadru didactic și să aduni atâtea pleonasme și dezacorduri într-o singură frază (cea subliniată) mai rar. Auzi acolo "mijloace mass-media", "platfoarmă on-line" și "încălcare dentologie profesională". Ai zice că este un comunicat formulat de deja celebrul Vanghelie. Curat murdar!

Dragos CHIOARU  •  8 decembrie 2016, 6:44

Prima zi mizerabila a inceput in jur de ora sase si jumatate, cand am luat contactul virtual, parca pe 28 noiembrie, cu Secureanu si limbajul sau frust. Spun prima zi pentru ca de atunci continui sa ma scufund in abjectie. E mult prea putin sa spun ca sunt siderat, nu pot crede ca fiind partenerul unei femei care profesa acolo, as fi putut asista pasiv la zilele ei la program, suportand acele abuzuri. 1. ***, nu faceti ca el, de ce a fost posibil?...toata lumea a inteles ideea! Am asteptat una din cele enspe mii de ONG-uri ce protejeaza doamnele din Vaslui,sa reactioneze. Parca era si EBA la tribuna, la Bruxelles....de ce ipochimenul nu a fost retinut pe aceasta baza? 2.Albania zilelor noastre are un cod etic foarte simplu, sunt adolescenti, 14-15 ani, ce nu au parasit curtea casei.Unii din familia lor au gresit grav.Onoare! Si am continuat sa injur a neputinta in ziua a doua. Numai ca fiind cititor neconditionat Tolo, GSP, Catavencii, nu puteam sa folosesc limbajul suburban. Dar toata lumea a auzit ce patesc femeile noastre in fata ROMANILOR (cavalerilor de Malta). Pentru ca e clar, noi suntem dacii. Si ca am pomenit de ROMANI, doar priviti-i, si ganditi-va la Lombroso. Acum alaturati titlurile ce si le aroga! Jucati-va de-a Iulia Albu, ceva mai tarziu. Nu se poate sa nu fi calatorit in tara asta in ultimii 2 ani. Ce rezultat aveti? Cine sunt ei? Am citit toate comentariile..., cine suntem noi? De ce nu va asumati ceea ce spuneti? De ce nu semnati? De ce mereu anonimat, mereu pseudonime? Tolo semneaza, Mirela si Razvan semneaza. A semnat si Politkovskaia cand a scris *Rusia lui Putin*, dar totusi, era Putin la mijloc. A mintit femeia aia cu ceva? Asta se numeste Secureanu, departe mult de tar! Ce sa ne faca *** astia? Baiatul de la IT.....***. Inteleg ca este un om tanar, cu educatie, IT, stuff,.....cum poti cu aceste atu-uri sa te comporti precum un pensionar iliescian! Jumatate din comentarii vin din plaja asta,tanara! Ce sa mai faca oamenii astia pentru a va trezi? Si tot asa zi dupa zi....mi-am inghitit umorile....si am ajuns astazi cand ma intreb din nou...unde este somitatea asta, pentru ca banuiesc , sunt motive pentru retinere? Vrabi, are si ea ceva legat de foloase necuvenite. Un baiat tanar ,destept si curajos, aresteaza toata sleahta in juma* de zi. Chiar mergem spre Cuba lui Batista? Erau anii 50-60. Involuam? Nu putem rapune Hydra asta securistica? Aud de o propietate de 65 mii hectare,libaneza, baaa ej nebun? nici nu conteaza natia, dar in Europa, cea mai mare e in Germania, la vreo 32. S-au sesizat pe la Haga sau asa ceva.... Am divagat.....dar am un suspect, nevinovat pana la proba contrarie, ce se plimba liber. Retinerea lui banuiesc ca ar ajuta actul de justitie. Or stuff !!! (FBI L*HISTOIRE DU BUREAU PAR SES AGENTS de Fabrizio Calvi colaborare David Carr-Brown)....si toata lumea se lamureste ca vom castiga timp. Totusi se pare ca ideea de furt e alta , sau era. Te misca sistemule!Ca vom ajunge sa aclamam din nou haiducii! Nu poti sa nu ai reactie, nu e scuzabil, ca marile Televiziuni Romanesti sa nu preia Tolo.ro, care este cel mai tare din lume.....exagerez?....Europa?...exagerez in continuare?....atunci din Romania, ca aici ne doare tare spatele! Sper sa fie un DNA pe aici, sa citeasca cartea asta,si sa-mi spuna si mie cum se simte! Ca uite, ramai singur in lupta......Cristian PANAIT, erou sau nu, dar inspirational! Revenind la ale articolului, un avocat bun, o masina buna si trei baieti hotarati il gasesc pe ***,il transporta si il deferesc justitiei,sau nu. Unul Simota din Valea Jiului e zilnic pe Fbook din Dubai. Bineinteles ca nu stie numeni cum a ajuns acolo, sa ironizeze Politia Romana. Si nici sanse de intors nu are. Deci, ma gandesc ca este cineva in tara aceasta,ce cunoaste locatia actuala a ***** si poate scapa o indiscretie. Si s-or mai gasi vreo doi daci, sa-l aduca cu iubire mai repede.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Olga Berbecut  •  8 decembrie 2016, 8:27

Poate formulati dlui Urs si urmatoarele intrebari: - se poate pune la dispozitia tolo.ro teza de doctorat a dlui Secureanu? - se poate pune la dispozitia tolo.ro dosarul de concurs "Conferentiar" al dlui Secureanu? - dl Urs este membru in Ordinul Cavalerilor de Malta, indrumat in aceasta organizatie de ani buni de dl Secureanu? - dl Urs este in prezent urmarit penal de catre DNA in diverse alte dosare? - dl Urs a avut convorbiri telefonice cu dl Secureanu in ultimele 5 zile? - dl Urs cunoaste persoane sau angajati UTM ce au beneficiat gratuit de analize medicale la Spitalul Malaxa, la recomandarea sa catre dl Secureanu?

Mihai  •  8 decembrie 2016, 8:29

Incredibil!!! Nu exista limita pentru acesti praduitori. Incredibil cum putem noi, cetatenii, sa fim prostiti pe fata si acceptam aceste ***. Cum poti declara ca eu am facut si dres cand tebuieste competitie, selectie...spun pentru ca asta am simtit din prima zi de lucru intr-o multinationala. Trebuiesc trimisi la plantatie acesti indivizi. Cum un masor ajunge Conf Doctor? Apropo, de ce nu este retrasa fiica acestui individ de la acel liceu de top de pe locurile de rromi si trimisa la nivelul cuvenit. Trebuiesc masuri!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vali  •  8 decembrie 2016, 8:31

Ce mascarada!!!!!!!!!!Si cum ramane cu studentii care nu copie si invata pe bune ajungand toba de carte ?????Ce sanse au acestia intr-o tara a analfabetilor, tupeistilor, golanilor, infractorilor, *** etc.?????????? Hai fratilor sa fugim in lume si sa-i lasam pe gretosii si penalii astia de izbeliste...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Tudor  •  8 decembrie 2016, 8:51

Salut - eu am terminat Psihologia la Titu Maiorescu acum ceva ani. Si noi aveam cursuri la care nu veneau profesorii aproape niciodata. Unii habar nu aveam cum aratau si eram trimisi acasa daca era ultimul curs sau la o cafea. Altii trimiteau pe cineva care oricum aveau o lectie oarecum rupta de flow-ul cursului; eram printre putinii care si lucrau ca sa-si permita sa plateasca taxa anuala, deci ma simteam oarecum furat. In acelasi stil, traduceam esee si proiecte de pe net, care se transformau in note acceptabile. Era 'a win-win-win situation' - studenti, profesori, universitate. Am invatat mai multe de pe Internet decat au predat profesorii la facultate. Nu se intreba nimeni daca oare or exista consecinte pentru profesorii absenti, motiv pentru care ma bucur nespus sa citesc toate acestea. Important era sa platim taxele la timp, lucru care ne era constant amintit de conducere.

Ladiana  •  8 decembrie 2016, 9:07

Este" noaptea mintii" ; un profesor lipsește de la cursuri 3 ani, nu de câteva ori, iar dl Ursu ne spune ca sunt o universitate serioasa. De ce romanii nu sunt serioși în nicio situație? Dacă cei care trebuie sa controleze și sa garanteze bună funcționare a unei instituții nu-și fac datoria, se fac numai mizerii.

Marc  •  8 decembrie 2016, 10:46

"eu l-am pus...." arata ca nici musiu Urs e tot un fel de Secureanu. Da, cam asa arata mafia din spatele politicii. Nu m-as mira daca curatand toate scurgerile de bani din spitale s-ar strange bani pentru salarii decente la doctori. Tot asa, curatand mafia din primarii sau alte domenii ale statului, s-ar gasi bani suficienti pentru profesori. Cred ca o lista cu resurse s-ar putea face luand fiecare contract si scazand cel putin 40% dupa principiul: Contract supraevaluat cu minim 100% si manareala de 50%.

George  •  8 decembrie 2016, 12:19

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cercetas cercetator  •  9 decembrie 2016, 12:15

Va recomand, in cunostinta de cauza, sa luati in analiza si doctoratele celor care populeaza sectiile Spitalului Malaxa. Va garantez minimum 5 plagiate si aranjamente serpiliene cu UMF-UL! Nu va dezvalui care dintre ele, pentru a asigura satisfactia jurnalistica

ramona  •  9 decembrie 2016, 12:36

ce tupeu, umbla vorba ca si a pus rudele in pozitii cheie, fam panc, iubita sefa studentilor

Nemultumit  •  10 decembrie 2016, 1:35

Intrebati si de smecheriile cu mutatul,eu sunt la amg am avut colegi care s-au mutat la medicina,primul an l-au facut la asistenta si in vara s-au mutat direct in anul 2 la medicina sunt muuulti,cum s-a putut face asa ceva?

Comentează