”Ana Aslan” îl revocă pe Gabriel Prada, directorul plătit de Zentiva

Decizie de ultimă oră a managerului Institutului de Geriatrie

joi, 8 decembrie 2016, 6:24

Astăzi, Consiliul de Administrație a spitalului ”Ana Aslan” a decis îndepărtarea din funcția de director medical a lui Gabriel Prada.

Prada fusese găsit incompatibil de către ANI încă de acum un an.

Gazeta a publicat mai multe articole despre felul în care multinaționala Sanofi-Zentiva l-a angajat în Consiliul de Administrație pe Gabriel Prada, fără să declare la MS suma cu care îl plătește.

Clipboard02

Comentarii (14)Adaugă comentariu

Alex  •  8 decembrie 2016, 19:14

Practic blogul asta are o influenta mai mare în deciziile autorităților decât ANI? Cam asta ar fi concluzia?

Alex  •  8 decembrie 2016, 19:15

De fapt apar si tiparite articolele. Tolo > ANI?

Alex  •  8 decembrie 2016, 19:17

După ce dau submit mai îmi aduc aminte de lucruri, de fapt echipa de investigații gsp > ani?

elle  •  8 decembrie 2016, 19:37

Multumim Echipa. Inca un lucru bine facut. "Eu sunt Vlad " incepe sa se miste? Inca nu se vede.

Mihai  •  8 decembrie 2016, 19:53

Cum oare incompetenti *** pot continua sa hiberneze la DNA, Parchet, Politie, sri... Adicu 3 ziaristi bravi demasca mafia din fiecare sistem si incompetentii din DNA, Parchet, Politie nu misca un deget. Ce intrebari le adreseaza acestora copiii acasa cand vad prapadul din sistemul sanitar, juridic, educational, etc? Curios as fi sa cunosc si raspunsurile!!! Daca sunt macar 5%sincere.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Claudiu  •  8 decembrie 2016, 19:54

No...toate ca toate dar ce mai face Vrăbi ?

Stefan  •  8 decembrie 2016, 20:14

"Eu sunt Vlad" este cel care a trimis corpul de control al ministrului la Ana Aslan si a aprobat raportul corpului de control care solicita revocarea directorului medical Gabriel Prada. Iar dupa ce s-a descoperit ca o lacuna in lege nu permitea managerului interimar sa revoce directorul medical care a comis ilegalitati, "Eu sunt Vlad" a modificat legislatia (http://goo.gl/uf3sXH) ca sa rezolve acest lucru. Asta inseamna ca nu face nimic?

Recco  •  8 decembrie 2016, 20:45

Ia zi nea Costica & Laura Hant ( ca saracii ii uitaserati si stateau cu valiza la peron de nu stiau incotro sa o ia ) cati din diaspora Austria sunteti agenti SRI & Securitate . A , 99 sau 99,5 % ? Ca saracii nu gasira de lucru in Cugir si au mers la Viena ca poate acolo ii mai bine .

Recco  •  8 decembrie 2016, 20:48

Diavolul se imbraca de la Prada ... e ia zi nea Costica Hant !

florian  •  8 decembrie 2016, 21:32

prada, secureanu, nume mari si predestinate....mai sunt din astia???

Cătălin Tolontan  •  8 decembrie 2016, 22:24

@Alex: nu, ziarul Gazeta Sporturilor a descris ceea ce a gasit ANI. Ei au muncit la acest caz. Iar, mai apoi, publicul l-a inteles si, intr-adevar, MS a schimbat regula jocului. E corect ce spune @Stefan, Vlad Voiculescu a schimbat aici lucrurile. Nu sintem de acord in destule puncte, ca asta face presa, ramine critica, dar in materie de management al spitalelor drumul pare corect.

Cătălin Tolontan  •  8 decembrie 2016, 22:25

@Mihai: fiecare isi face treaba. Treaba noastra nu e sa inclocuim procurorii, ar fi o aroganta timpita din partea noastra daca am gindi asa. Si nu gindim. Una e sa informezi publicul si alta e sa duci probe in justitie. E mult mai greu ce fac ei.

Miruna  •  8 decembrie 2016, 23:35

E foarte bine ca v-ati indreptat investigatiile catre sistemul sanitar, cel mai bolnav sistem din Romania, dar au ramas unele lucruri neterminate in investigatiile voastre: Spitalul de Arsuri. Ce s-a mai intamplat acolo? Putem merge fara teama ca vom fi infectati in acel spital sau au vopsit gardul si inauntru' e leopardu'? Conducerea este aceeasi, acelasi manager, acelasi director medical si mai ales ACELASI sef de sectie ATI? Mie mi s-a parut ceva de noaptea mintii ce au facut asta vara: au supendat sectia ATI dar, pe seful de sectie NU. S-a intamplat ceva? S-a schimbat ceva la acel spital? Multumesc anticipat!

RM  •  9 decembrie 2016, 20:46

Bravo, e bine sa aflam și despre urmarea acestor dezvăluiri. Despre Vitalair ce ne mai puteți spune?

Comentează