Firea l-a pus pe Armeanu, un manager PSD căruia justiția i-a interzis să conducă un singur spital, să coordoneze 19 spitale din București, cu buget anual de 1 miliard de lei!

Incompatibil pînă pe 23 decembrie 2018, Eduard Armeanu  a fost uns de primarul Firea ca director general interimar după ce fostul șef, Gabriel Botnariu, a participat la alegerile din 11 decembrie și va deveni senator PSD

joi, 15 decembrie 2016, 7:01

explicatie foto
În 12 iulie 2016, Eduard Armeanu face o cerere de angajare și primește prima poziție  în Primărie, de unde va ajunge, în noiembrie, să coordoneze 19 spitale. Cel care îi semnează angajarea este Gabriel Botnariu, finul cuplului Pandele-Firea și, după alegerile din 11 decembrie, senator PSD de Ilfov

 

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

12 iulie 2016: Eduard Armeanu depune o cerere și ajunge, fără concurs, director administrativ al Administrației Spitalelor din Primăria Capitalei.

Ce este Administrația Spitalelor?

Timpul galactic, 3028, Enterprise: ”Scopul Administrației Spitalelor este schimbarea de paradigmă în abordarea sănătății cetățenilor Capitalei, corespunzător reperelor europene ale mileniului al III-lea”.

”O cunosc pe doamna Firea de la întîlnirile PSD”

Cu o simplă cerere, Eduard Armeanu plonjează în viitor.

Clipește și urcă.

În iulie 2016, este numit director administrativ în forul medical al Primăriei.

Nu e nevoie de concurs pentru că, după cum singur recunoaște în interviul publicat ieri în Gazeta Sporturilor, ”o cunosc de ceva vreme pe doamna Firea de la întîlnirile PSD din Ilfov”.

În noiembrie 2016, Armeanu devine director general interimar la Administrația Spitalelor.

Din nou nu este nevoie de concurs.

Clipește și urcă.

Locul rămăsese vacant după ce șeful său și totodată coleg de filială de partid, Gabriel Botnariu, își ia concediu și participă la alegeri.

Botnariu scoate un rezultat bun și va cîștiga aproape sigur, la redistribuire, poziția de senator PSD de Ilfov.

Gabriel Botnariu, al treilea pe rândul de sus, de la stânga la dreapta, și Gabriela Firea, în verde, alături de candidații PSD Ilfov la alegerile de duminica trecută
Gabriel Botnariu, al treilea pe rândul de sus (cravată roșie, în spatele primarului) și Gabriela Firea, în verde, alături de candidații PSD Ilfov la alegerile de duminica trecută

Botnariu, care e finul cuplului Pandele-Firea, devine senator, așa că Armeanu clipește și urcă.

Eduard Armeanu conduce azi Administrației Spitalelor, o instituție publică nebăgată în seamă din prostia noastră!

Pentru că e mult mai mare și mai importantă decît ne putem imagina.

Spitale și sume

19 spitale țin de Primăria Bucureștiului.

Iată bugetele lor pe 2016, așa cum au fost votate de Consiliul General al Municipiului București.

Bugetul celor 19 spitale care țin de Primăria Capitalei, incluzând bugetul alocat investițiilor (inv)
Bugetul celor 19 spitale care țin de Primăria Capitalei, incluzînd bugetul alocat investițiilor (inv)

1 miliard de RON = 228 mil. de euro este bugetul anual al spitalelor de care răspunde Eduard Armeanu

Municipalitatea administrează aceste instituții, chiar dacă o mare parte a banilor vin direct de la contribuabilul național.

”Cea care îl sprijină puternic pe Eduard Armeanu este Speranța Clișeru, fost city-manager în primăria Voluntari, consilier al Gabrielei Firea și nelipsită din apropierea sa”, mărturisește o altă sursă.

Printre cele 19, există spitale foarte mari, precum ”Colentina”, cu un buget anual de 180 de milioane de lei.

Printre ele, ”Malaxa”, cu un buget de 39 de milioane de lei pe an, e la jumătatea clasamentului.

Asta ca să avem o imagine.

Florin Secureanu nu este decît vîrful vesel al unui aisberg.

Mai mult decît cheltuiește tot orașul Constanța

Pe aceeași listă a Primăriei figurează instituții cunoscute din sănătatea românească: Spitalul Victor Babeș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Sf. Maria de pe fostul Bulevard 1 Mai și Spitalul Colțea.

Ele singure, cele 19 spitale peste care a ajuns șef Eduard Armeanu cheltuiesc cu 30% mai mult decît întreaga Constanță, cu tot ce înseamnă buget local pe malul Mării Negre, de la transport la sănătate și de la străzi la școli.

buget total Craiova + Pitești = cheltuieli 19 spitale bucureștene

 

Pe de altă parte, pentru a realiza proporțiile corecte ale distanței României de lumea civilizată, cele 19 spitale bucureștene consumă doar o treime din bugetul AKH Viena – e adevărat, unul dintre cele mai mari spitale din Europa. 

Armeanu are și propriul buget, triplu față de cel al educației!

Forul care se ocupă de ”finanțarea și coordonarea acestor spitale”, termenii folosiți de Primărie, este condus acum de Eduard Armeanu.

În afara cheltuielilor operaționale ale celor 19 spitale, directorul Administrației Spitalelor are la dispoziție și propriul buget, în valoare de 291 de milioane de lei, de aproape trei ori decît toate alocările Bucureștiului pentru educație!

291 de mil. de lei = 65 de mil. de euro este bugetul anual direct al Administrației Spitalelor, în plus față de ce consumă regulat cele 19 spitale

 Secureanu nu le-a răspuns la telefon

Primăria are un rol esențial în numirea și demiterea directorilor din cele 19 spitale și în aprobarea bugetelor pentru fiecare dintre ele.

De altfel, imediat după ce Gazeta începe expunerea faptelor de la ”Malaxa”, Eduard Armeanu pune mîna pe telefon.

El, în calitate de director general, și Gabriela Firea, ca primar general, îl sună pe Florin Secureanu.

”Domnul Secureanu nu mi-a răspuns nici mie și nici celor de la Administrația Spitalelor”, se declară nedumerită șefa municipalității.

Dar aproape două zile ea nu face nimic.

 

Conform propriilor declarații, primarul general nu-l dă afară pe Secureanu decît ”în primul moment în care am aflat că DNA se află în spital”.

Crede că l-a lucrat ”omul lui Firea”

În acel moment, încă în libertate, Secureanu își pledează cauza prin amici.

Managerul de la ”Malaxa” susține că are înregistrări cu Eduard Armeanu, colegul din PSD numit de Gabriela Firea în fruntea spitalelor.

Armeanu recunoaște o singură întîlnire cu Secureanu, și spune că ”știu că Secureanu pretindea că i-am cerut bani de campanie electorală, dar nu e nimic adevărat!”.

De la PD-L la PSD

Cariera lui Armeanu, medic de familie, este o sumă de funcții înalte, zigzagate prin tranziții rapide de locuri de muncă.

Craiovean de origine și fost pasionat aspirant al Facutății de Medicină, ”a picat de multe ori admiterea și nu lua mai mult de 3”, susțin foști colegi din Bănie, Armeanu se orientează întîi către PD-L.

Mai apoi, pe filiera Mircea Geoană – Marian Vanghelie, el poposește în siajul liniștitor al PSD.

În 2009 ajunge director general la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Poziție importantă peste un buget colosal, de miliarde de euro!

Armeanu este omul doi după președintele Casei, Irinel Popescu în acel moment.

Pleacă foarte repede, în cîteva luni.

Imediat este numit interimar la Spitalul Județean Ilfov și, în 2010, director plin.

”Este perioada în care Armeanu găsește protecție pe plan local la Gheorghe Roman, fost președinte PSD Ilfov”, povestește un angajat al Spitalului Județean.

Cum Gheorghe Roman ajunge în celulă, Armeanu sare în barca Pandele-Firea.

Ia decizia corectă.

Firea îl numește

În 14 iulie 2013, ANI îl găsește incompatibil, pentru că este și manager la Spitalul Județean Ilfov, și proprietarul societății comerciale MEDFAM Team SRL care se ocupă de ”asistență medicală generală”.

Se judecă.

Pierde și la prima instanță, și la apel. Decizia este definitivă.

Pe 23 decembrie 2015 începe perioada în care este declarat incompatibil pentru trei ani.

Captură de pe site-ul A.N.I. cu interdicția lui Armeanu de a exercita o funcție sau demnitate publică
Captură de pe site-ul A.N.I. cu interdicția lui Armeanu de a exercita o funcție sau demnitate publică

Primăria condusă de Gabriela Firea nu ține cont de decizia instanței și-l numește întîi director administrativ și apoi director general interimar la Administrația Spitalelor.

Din decizia înscăunării lui Armeanu rezultă că Primăria a întrebat firma MEDFAM cînd l-a angajat pe proprietarul acesteia!

Dar Gabriela Firea nu a văzut și decizia judecătorească.

Omul incompatibil cu poziția de manager de spital coordonează 19 spitale.

Vezi AICI și precedentele 17 articole publicate de Gazetă despre acest caz.

Comentarii (97)Adaugă comentariu

serghei  •  15 decembrie 2016, 11:52

@Tolo, nu sunt de acord ca ce face in viata privata nu e de interes pentru a contura "persoana" Gabriela Firea, personalitatea ei si comportamentul ei. Asta daca nu crezi ca un om poate fi in viata privata intr-un fel, iar atunci cand ocupa functia publica in alt fel. Eu chiar nu cred asta. Persoana Gabriela Firea este de interes public. Daca face ceva in viata privata care dovedeste ca are un caracter josnic, normal ca ma intereseaza, pentru ca omul nu isi lasa caracterul la usa atunci cand intra in Primarie. Nu trebuie sa aiba o viata perfecta, dar trebuie sa aiba prestanta unui Primar General permanent, chiar si in viata privata. Parerea mea.

gigelos  •  15 decembrie 2016, 11:54

Se vorbeste prin comunele limitrofe ca exista o foame de bani incredibila , nemaivazuta , poate pe la fanarioti sau mai sigur la bombonel

MariusCC  •  15 decembrie 2016, 11:58

Salariul celui care administreaza 1 miliard de RON - ~3.000RON / luna. Ce poate sa mearga prost? ;) Banuiesc ca si tipele de-l controlau pe Secureanu se invirt cam tot pe acolo sau mai jos, asa ca spaga de ~10.000 de RON (daca mai tin bine minte suma) inseamna peste 3 salarii lunare. Drept urmare nici un fel de control nu-i va putea opri sa fure. Pe de alta parte imaginea cu clanul mafiot Pandele/Firea face toti banii. Felicitari pentru tot ce faceti. Chiar avem nevoie de jurnalisti care sa ridice presul si sa arate toate mizeria strinsa.

Relu  •  15 decembrie 2016, 11:59

Cuuuumm? Neprihanita Firea lu Pandele baga si ea mana in borcanul cu miere ? Tolontane stai sa se aseze bine psd in parlament sa vezi cum vine tavalugul peste tine , DNA , justitie...pdl istii au fost mici copii pe langa ce urmeaza

Ilie  •  15 decembrie 2016, 12:02

Felicitari pentru modul in care va faceti meseria, domnule Tolontan. D-voastra si echipa alaturi de care lucrati. Sunteti raritati in lume, nu doar in Romania. Acest anturaj al Gabrielei Firea este putred. Botnariu peste tot unde a fost sef, ca doar sef a fost peste tot, nu a lasat piatra pe piatra in urma. ***. Nimeni nu cere curatenie ca lacrima, dar acesti oameni sunt josnici, sunt ridicol de lacomi si de prosti. Si este vina tuturor contracandidatilor Gabriele Firea ca nu au oferit o alternativa ma buna, si din punct de vedere al discursului, al profesionalismului dar si al anturajului. Adevarata putere este la oameni, indiferent de cine 'conduce' tara sau orice. Fiecare dintre noi, acolo unde suntem trebuie sa deschidem ochii si sa ne hotaram ce vrem de la viata.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Laura  •  15 decembrie 2016, 12:22

Ma asteptam ca Firea, sa fie mai serioasa si sa ia masuri la timp impotriva cuiva care planeaza tot felul de suspiciuni. Sunt convins ca Secureanu are inregistrari compromitatoare cu acest individ.

Marilena  •  15 decembrie 2016, 12:28

"Oamenii de incredere" ai "Doamnei" sunt implicati in dosare penale. Speranta Cliseru in primele zile *** Si acesta este implicat in mai multe dosare penale. Felicitari domnule Tolontan. Sper ca veti duce ancheta pana la capat pentru ca oamenii sa afle pe cine au votat. Chiar ma intrebam,cunoscand cateva situatii, cum a reusit Firea sa obtina un scor important in sondaje. Sa fie real? Se poate, pentru ca asa cum au mai spus si altii, oamenii nu sunt informati si au fost manipulati de jurnalista Firea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gorghiu  •  15 decembrie 2016, 12:42

Cand era tatuca Oprescu, cu Bogdan Gangura, tovaras cu Mirciulica Oprescu, taceati malc. Ca Oprescu era cu toate partidele, de fapt. Intr-adevar, Armeanu avea o incompatibilitate si nu trebuia numit in functia de director administrativ. Dar oricum faceti jocul psd-ului. Acum chiar dna primarita isi va aduce proprii oameni ca manageri de spitale, dar asta din februarie cand le expira mandatele de manageri de spitale.

Hagi  •  15 decembrie 2016, 12:47

Armeanu sustine un concurs prin 2008-2009 pentru functia de Director al Casei de Asigurari de Sanatate Dolj unde pica la proba scrisa iar la o jumatate de an ajunge PRESEDINTE AL CASEI NATIONALE DE ASIGURARI DE SANATATE .Numai la noi se poate intampla asa ceva...dar nu a rezistat nice pe acolo prea mult.

CuRost  •  15 decembrie 2016, 12:56

Felicitari pentru articol si in special pentru curaj. Sunteti un exemplu foarte bun (dpdv al curajului) pentru alti jurnalisti, *** (scuzati exprimarea triviala) sa puna punctul pe i. Va rog sa nu va lasati influentati de presiunile politice (care probabil vor veni...daca nu au venit deja). Va admir si doresc (pt. binele societatii) sa fiti perseverent.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nicu  •  15 decembrie 2016, 12:56

Tolo eu nu inteleg de ce primaria tace sant acuzati grave care pot duce la destituirea lui firea daca romania e un stat democratic de ce lumea tace eu locuiesc de 20 de ani in italia daca se intampla asa ceva la trento a doua zi primarul isi prezenta demisia iar procuratura se autosesiza imediat

Marin  •  15 decembrie 2016, 13:06

Cu implinirea varstei de 18 ani am votat pt prima ora. De atunci, nu prea multe s-au schimbat, decat fetele/fatadele "conducatorilor" (daca pot fi numiti conducatori...) - prin spate, aceleasi manevre... Problema e alta: dupa 34 ani de viata inca nu-mi pot inchipui cum se poate ca: - oricine ar veni la conducera politica, legile se schimba doar in favoarea lor? - dupa un furt sa faci doar cativa anisori, in loc sa restitui ce s-a furat? ...as putea zice foarte multe, dar ma opresc ca nu are rost. Din pacate, sistemul e global, problema e globala - nu avem putere prea mare atata timp cat oricine ar veni in politica "lupta mana-n mana" pt dobandirea banilor si perpetuarea interesului individual (nu a "lantului/maselor"). Nu va mai stresati, nu se merita deloc... din pacate...

constant  •  15 decembrie 2016, 13:26

mitocania d-nei nina cristea, prostia si ura iscerala ***i dr tudosie nu au limite fa-ti in curte o statue personala si scrie"monument de ura si ***"

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lucian Alex  •  15 decembrie 2016, 13:31

Nu-i asa ca renuntam si noi, la anul macar, la termenul RON? Poate dupa 11 ani nu mai confunda nimeni cu ROL. "2005 este anul denominării monedei naţionale, care a reprezentat acţiunea de reducere a valorii nominale a însemnelor monetare, prin tăierea a patru zerouri, 10000 lei vechi devenind 1 leu nou, începând cu data de 1 iulie 2005, iar codul internaţional al leului s-a transformat din ROL în RON." Deci, monenda nationala, este leu, da? 1 miliard de lei nu de ron. Hai ca se poate!

lica  •  15 decembrie 2016, 13:31

Le-a tras-o la romani din nou ,grupa mare, TEAPA. Ei se vor imbogati si mai mult iar fraierimea injura pe...pe cine? Nu se vor tine de cuvant dar nu le pasa vor da vina pe greaua mostenire lasata la buget de guvernul Ciolos...sau poate tot Basescu e de vina...prostimea pune botu repede si viata merge mai departe. Aplauze tovarasi. Nu ne vindem tara ca, nu mai avem ce acum ne vom fura noi pe noi.

EUEU  •  15 decembrie 2016, 13:35

@Ion: daca cititi decizia de numire acolo se precizeaza: ,, numit prin decizia Primarului General nr. 1031/2016, director general la Administratia Spitalelor "etc. Deci d-na Firea sa raspunda daca la momentul cand a semnat decizia nr. 1031/2016 avea la cunostinta de interdictia stabilita de instanta. Daca avea cunostinta sa raspunda de ce l a numit si organele statului sa se sesizeze cu privire la nerespectarea deciziei instantei iar daca nu stia sa elibereze din functie pe cei care au raspuns de problema din dep. Juridic pentru ca sunt niste papagali. In ambele situatii insa D-na Firea are obligatia sa solicite demisia de urgenta a d-lui ,,cel mai fotograf'' dintre manageri si cel mai ,,manager dintre fotografi''. Asta pentru a lamuri un aspect. Doresc d-na Firea sa-mi mai raspunda la o intrebare: E intelept sa pui in functie de manager pe unu care sigur sigur e un manager de 2 lei. Pe ce ma bazez pai pe datele de pe site-ul finantelor anul 2015 firma Medfam Team 89.857 lei pierdere, in anul 2014- 94828 lei pierdere, in anul 2013 - 173.203 lei pierdere, 2012-36.419 lei pierdere. Aici as dori daca se poate sa-l intrebati pe d-l Armeanu din ce bani a acoperit pierderile firmei sale in valoare de 394.307lei. De asemenea as dori sa stiu care sunt furnizorii care i-au furnizat produse in valoare de 520.138 lei si nu si-au primit banii. Daca ati imprumutat dvs. firma din ce bani ati imprumutat 520.000 daca sunt furnizori neachitati, care sunt aia care v-au dat ceva si nu i-ati platit? E noua forma de spaga? De ce firma ar cheltui aproape 2 mld de lei vechi in 2014 si 2015 la Cifra de afaceri 0 in 2015 si 6000 lei in 2014?

Alter ego  •  15 decembrie 2016, 13:38

@ Mircea "........ cu ajutorul SRI-uli, sa ne dati "pedigree-ul" smecherasilor care ne fura de-o viata intreaga. Romani-romani nu prea sunt astia. Astia actioneaza dupa un sablon, la ordinele altora. Ce sunt astia: turci, unguri, muscali, evrei sau mai stiu eu ce? Ponta de exemplu doar 1/8 e roman-roman." Sunteti rasist. Sunt hoti si atata tot, ADN-ul nu conteaza. Faceti-va o analiza a ADN-ului - costa cam 400 lei - o sa vedeti ca nu sunteti roman "pur". Nu exista asa ceva. Ar fi bine daca acest website nu ar mai publica comentarii de acest gen pentru ca nivelul discutiilor ar scadea la un nivel inacceptabil.

marian  •  15 decembrie 2016, 13:45

Mai oameni buni, de ce va puneti singuri piedica in atat de necesarele anchete jurnalistice pe care le desfasurati ?! Detasarile si interimatele, prin natura lor de operatiuni provizorii, nu impun organizarea si promovarea unui concurs. Daca gresesc, corectati-ma. Va doresc succes, sunteti necesari.

m_d  •  15 decembrie 2016, 13:45

Nu exista zi in care sa nu citim pe acest sait, ceva interesant, util si la obiect, pertinent si deranjant pentru corupti! Cei care va simtiti cu musca pe caciula, puteti sa va resemnati, Gazeta nu va va cruta! Nu are sens sa interveniti politic, cu bani sau interpusi, veti ajunge in final acolo unde va e locul. Da, chiar din cauza unui "reporter de sport", dna Firea-Pandele. Nici eu nu credeam initial :)

Vlad  •  15 decembrie 2016, 13:52

Stati mai calmi, in curand o sa dispara ANI si totul o sa fie OK

Anton  •  15 decembrie 2016, 13:53

E o mafie veche si de neclintit. http://www.curentul.info/2013/index.php/2013041585526/Actualitate/Afaceri-penale-derulate-din-bani-publici-jaf-la-spitalul-judetean-Ilfov.html

Alex  •  15 decembrie 2016, 14:09

Catalin, imi doresc foarte tare sa faci o investigatie si la Sp. Sf. Maria.

Cătălin Tolontan  •  15 decembrie 2016, 14:19

@marian: nu am spus ca e ilegal fara concurs, am mentionat doar ca e fara concurs. Ca sa fie clar. Ceea ce pare problematic, dar asteptam raspunsul Primariei, e cum numesti un om incompatibil intr-o astfel de pozitie.

Cătălin Tolontan  •  15 decembrie 2016, 14:21

@gorghiu: nu doar ca nu am tacut pe vremea lui Oprescu, dar am scris indelung despre Stadionul National, al carui pret s-a dublat. https://www.tolo.ro/2011/11/24/stadion-made-in-romania-la-pret-de-germania/comment-page-1/

Constantin  •  15 decembrie 2016, 14:46

De admirat si de urmat efortul ziaristului!!Intrebarea este cui ii pasa de ceea ce face Firea si Pandele.Ei sunt ,unde i am pus noi,ei sunt ceea ce vor sa fie -satrapi cu manusi de catifea.Crzi ca cineva cu ,promtitudine ,rezolva cazul??Sa fim seriosi!In plus,modul cum actioneaza gruparea merita sa fie studiat si de alti "famanzi"Puteau fi luate masuri preventive??De aceea il urau pe Ceausescu toti pungasi,penali !!Du dictatura are nevoie Romania ci de DRETATE,sociala!D-l T,geba semnaleaza,cei care au menirea ,de a face "curatenie"sunt in tabara lui Pandele si chiar fac ,curat ,stangand bani publici.cu saci!!D-l T ne amaraste zilele cu asemenea stiri!Bolnav e sistemul,dar bolnav este si "doctorul" Viata i o lupta cu dragoste si dor de ea"dar cine a mai ramas sa lupte!!

Vlad  •  15 decembrie 2016, 14:54

Intr-o tara normala, un primar prins cu asa ceva trebuia sa-si dea demisia!!! Asta inainte de acuze de coruptie, de incompetenta si asa mai departe... daca pui un om ca asta, sef peste un buget urias, omul este si incompatibil... si o faci desi stii lucrul asta, du-te frumos invartindu-te in alta parte!!! Mai departe, chiar daca ies inregistrarile cum asta cere mita in numele lui Firea, asta nu dovedesta ca primarita chiar il mandatase sa faca lucrul asta.... nici vorba. Insa ea l-a numit pe omul asta, care devine foarte clar ca este nu doar incompatibil, ***!!! Daca incepem sa ne uitam si la cei pusi la Politia Locala ne pierdem mintile

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigi romanul  •  15 decembrie 2016, 15:01

De cand a fost aleasa am spus ca e pusa pe afaceri mari doamna Pandele, nici nu ma asteptam la ceva bun de la ea. E doar varful aibergului, acum isi aranjeaza ploile iar prostimeamoare de bacterii prin spitale. Ati ales-o spalati-va pe cap cu ea!

Rudolf  •  15 decembrie 2016, 15:08

N-am inteles faza cu mileniul al-III lea (nu suntem cumva la inceputul acestuia?). Intrebarea este daca d-na Firea stia de toate acestea sau i-au fost bagati niste oameni pe sub prag de asa zisii consilieri?

Adi  •  15 decembrie 2016, 15:09

Am comentat de mai multe ori de-a lungul anchetelor și mi-am dat seama că am uitat să spun un lucru important: FELICITĂRI!

Ilie  •  15 decembrie 2016, 15:15

O parte din motivarea judecatorului de drepturi si libertati cetatenesti, cu privire la arestarea lui Secureanu........Judecătorul face o analiză a contextului în care Secureanu a comis faptele şi explică de ce doctorul trebuie arestat. “Pe fondul crizei economice din ultimii ani, veniturile membrilor societăţii au scăzut concomitent cu o recrudescenţa a fenomenului infracţional în special a fenomenului corupţiei, ceea ce impune intervenţia fermă a autorităţiilor statului pentru a împiedică şi alte persoane aflate mai ales în poziţii publice de conducere să apeleze la o astfel de modalitate facilă de a - şi asigura venituri suplimentare necesare atât traiului zilnic cât şi unor cheltuieli de lux pentru ei sau apropiaţii acestora”, se mai arată în motivare...sursa:antena3.ro Sper ca si Burnei sa beneficieze de acelasi tratament.

cata  •  15 decembrie 2016, 15:42

Cred ca Primaria o coace de o musamalizare...este o situatie mult peste ce si-au putut ei imagina vreodata ca s-ar putea intampla...drept dovada lipsa de reactie pana-n acest moment!

Lucian  •  15 decembrie 2016, 16:28

@tolo ; vad ca mi-ai dat un raspuns. Este insa lipsit de substanta. Da , orice om trebuie sa-si ia singur decizile, DAR, DAR, DAR, deciziile profesionale sunt , au la baza CARACTERUL OMULUI. Daca este un om bun si are pregatire , le ia in regula, daca se schimba bun cu prost , sunt ca cele ce le vedem . Ori politicul este ceea este mai PROST DINTRE NOI. Oportunisti, MAREA. dar MAREA lor majoritate. Am rasfoit ce ai mai raspuns si la altii: cum il definesti tu pe OPRESCU, daca ai scris si despre ARENA NATIONALA? Sincer: cum il numesti? Eu il numesc BANDIT. Firea, asa cum mi-ai cenzurat:@***@ si am definit prin numai 3 exemple!!! Apropo: cand a spus de Iohannis ca nu are copil si nu-i intreg, Iohannis nu avea dreptul la decizia lui in Viata?! Un astfel de om a fost ales ( firea ), de 3o%din 40< si ia decizii! Deci, raspunsul tau este formal, fara esenta!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan Firea  •  15 decembrie 2016, 16:37

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Loredana  •  15 decembrie 2016, 16:41

Motivul pentru care dna. Firea nu mai face declaratii se datoreaza faptului ca brusc a ramas fara voce asa cum Antena 3 - "Speciliasti in stiri" :)))) sustine. Cat de convenabil! Sa speram ca isi revina in curand sa auzim mai multe explicatii, nu doar o declaratie generala, atenta in exprimare si seaca.

Ion  •  15 decembrie 2016, 17:36

Concurs? Ce este concursul? Prin ani '95-'97' a fost organizat un concurs pentru ocuparea unui post de maistru. Seful compartimentului respectiv a chemat paersoana care trebuia sa castige concursul si i-a comunicat: pune anuntul la vizier și bibliografia, uite întrebările uite și răspunsurile. În data Z te prezinți la concurs. Si așa se ajunge la insolvent, faliment. Dragi mei noi SUCCESURII!

Filbert  •  15 decembrie 2016, 18:12

Toata bagarea asta in fata a Firei te va face si mai popular in studiourile A3, unde respectiva e semi-zeita :) La urmatoarea invitatie a Gidelui sa nu-ti uiti vesta antiglont :) P.S. Vrabi s-a asezat si ea pe virful vesel al iceberg-ului, e normal la virsta ei...:)

Om  •  15 decembrie 2016, 19:07

Super tare, Tolo & echipa! Preiau o vorba de-a bunicii mele: Tine-v-ar Dumnezeu obiceiul:)) Rock on! Am stat si am tot asteptat si iata ca au trecut 10 ore de la postarea materialului si inca nici o declaratie de la Primaria Generala. Greu, greu de tot, ca acu' situatia de criza impinge la criza de imagine:)

ion  •  15 decembrie 2016, 21:52

Cotofana asta de firea habar n-are sa conduca, e depasita total de problemele primariei.

Miruna  •  15 decembrie 2016, 23:05

Potrivit art. 45 Codul Muncii "Detaşarea este actul prin care se dispune schimbarea temporară a locului de muncă, din dispoziţia angajatorului, la un alt angajator, în scopul executării unor lucrări în interesul acestuia. În mod excepţional, prin detaşare se poate modifica şi felul muncii, dar numai cu consimţământul scris al salariatului." Prin urmare, care este INTERESUL S.C. MEDFAM TEAM SRL?

Mihai  •  15 decembrie 2016, 23:26

aveti aici un link dragi cetateni, folositi-l si cereti un raspuns de la primaria Bucuresti referitor la decizia de a pune un astfel de personaj "paznic" al unor sume asa de mari de bani: http://www.pmb.ro/contact/petitie/petitie.php Cateva sute sau mii de mesaje si poate pricepe doamna Firea ca nu ne cade bine si nu vom tolera asa ceva...

toni  •  16 decembrie 2016, 0:22

Unde anume apare semnatura domanei Firea, jurnalisti de toata jena si comentatorii de asemenea. Liber la injurat

valll  •  16 decembrie 2016, 1:07

Nu ati primit raspuns, domnule Tolontan. S-ar putea nicisa primiti. Sau, fiindca unii hoti isi permit fantezii, poate ca veti primi. Poate ca vor lua chiar masuri, il vor da afara si vor pune in locul lui un alt fin, sau var, iar pe el il vor plasa unde nu veti afla prea repede. Sunt un clan: fini, nasi, veri, colegi de partid. Si de acum incolo, nu mai au de ce sa se teama. E timpul lor. Vor anihila DNA, presa, iar noua, „curajosii” de cititori, ne vor spala creierele in proportie de 80%. In patru ani vor fura atat, incat nu va mai fi cazul pentru cateva generatii. Felicitari domnule Tolontan pentru curajul cu care scormoniti, descoperiti si luati atitudine, cat inca mai puteti.

Observatorul  •  16 decembrie 2016, 11:24

Alex, subscriu dorintei tale, aceea de a se incepe cercetari si la Spitalul Sfanta Maria.De altfel am mai facut- o aici, chiar inainte de a prezenta Catalin similitudini intre Sf.Maria si Malaxa.Te- as ruga daca esti angajat al spitalului si detii informatii, sa ajuti la desavarsirea anchetei.Ii rog pe toti angajatii spitalului Sf.Maria sa o faca.Multumesc!

sorin  •  16 decembrie 2016, 13:03

După părerea mea dle Tolontan,toată munca si eforturile depuse de dv sunt zadarnice si nu produc nici un efect(eventual cativa dusmani puternici pt dv). Nu observati ca pe oamenii ăștia cu cît fură mai mult cu atît îi admiră lumea mai mult?Cu cît faptele lor sunt mai strigătoare la cer și mai în disprețul legii cu atît îi votează romanii mai mult? Dacă acum au luat 45%,peste 4 ani și după alte cazuri poate și mai grave pe care le veți demasca în viitor,vor lua poate 80% sau mai mult! Cu cat sunt mai obraznici,mai flegmatici,mai disprețuitori și mai sictiriți și plini de ei înșiși cu atît mai mult le crește cota!

ana  •  10 martie 2017, 7:22

ma mir ca nu stiti ca acest armeanu este ruda cu videanu...sotiile sunt surori sau verisoare...cam asa ceva...si multe alte increngaturi...cred ca e si mason...si atunci ...ce sa mai ne intrebam...

Mihaela  •  6 octombrie 2017, 14:38

Din sanatate se fura de ani buni, foarte multi bani. Se fura de la varf si pana la ultimul brancardier. Unii fura zeci de mii de lei, brancardierul fura hartie igienica, sapun sau alcool sanitar. ***! Daca se da in vileag aceasta caracatita infractionala si furtul se opreste, Sistemul de sanatate va incepe sa functioneze si sa se vindece dupa aceasta "boala". Ar putea sa cada oameni foarte sus pusi, doar ca procurorii au o treaba grea. Aceasta mafie ( si acest cuvant defineste exact ) face un scut greu de penetrat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihaela  •  6 octombrie 2017, 14:39

Secureanu nu fura de capul lui. El este doar unul dintre hoti. Momentan doar el a fost prins.

Comentează