Concediat pe furiș: Armeanu a dispărut din Primărie! Gabriela Firea nu comentează de două zile

Surse din Primărie vorbesc despre plecarea lui Eduard Armeanu, coordonatorul celor 19 spitale ale Primăriei, amic al lui Secureanu și incompatibil prin decizia Înaltei Curți!

vineri, 16 decembrie 2016, 6:31

UPDATE: Primăria Capitalei a confirmat pentru Hotnews plecarea lui Eduard Armeanu și a întregii conduceri a Administrației Spitalelor.

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Primarul general Gabriela Firea l-a angajat pe colegul ei de filială PSD Ilfov ca director administrativ la Administrația Spitalelor și, apoi, l-a promovat director general interimar deși el este incompatibil.

Mai departe, Eduard Armeanu a construit podul cu Florin Secureanu.

După arestare, Secureanu le-a transmis prietenilor că ”am înregistrări clare cu Armeanu”.

23 dec 2015 – 23 dec 2018 e perioada în care justiția i-a interzis lui Armeanu să conducă vreun spital

În 5 luni în serviciul bucureștenilor, Armeanu și-a mutat obiceiurile și partenerii de la Spitalui Județean Ilfov la Primăria Capitalei.

Gazeta a scris azi că Armeanu a dat 24.000 de lei pe lună unei vechi amice, avocata Florentina Jejeran, pentru asistență juridică, în condițiile în care Administrația Spitalelor are propriul birou juridic.

La fel procedase Armeanu cînd era manager la Spitalul Județean Ilfov, unde a stat aproape cît a stat Secureanu la Malaxa!

807.000 lei a încasat, în anii 2013-2015, avocata Jejeran de la Spitalul din Ilfov

Deși spitalul din Ilfov avea asistență juridică proprie, el i-a oferit 20.000 de lei pe lună, vreme de trei ani, Florentinei Jejeran.

De două zile, Gazeta așteaptă o declarație a primarului Gabriela Firea față de ”cazul Armeanu”.

În ciuda apelurilor repetate, Primăria nu a comentat nimic și a refuzat să răspundă întrebărilor.

Astfel, singura informare posibilă e cea pe surse.

Azi, ziarul a aflat, pe surse, că Eduard Armeanu a dispărut din Primărie și că ar fi fost anunțat că i s-a desfăcut contractul cu Administrația Spitalelor!

Între timp, Curtea de Apel a respins acțiunea lui Florin Secureanu. Fostul director de la ”Malaxa” rămîne în arest pentru 29 de zile. 

Gazeta a cerut Primăriei să comenteze dispariția lui Eduard Armeanu. Așteptăm răspunsul.

Comentarii (116)Adaugă comentariu

SURCIUC VASILE  •  18 decembrie 2016, 9:41

D-le Tolontan am vazut zilele trecute la stirile unei televiziuni,cum ca Parisul a fost invadat de sobolani siadministatia a fost nevoita sa inchida niste parcuri pana la rezolvarea problemei.Asa ar trebui sa procedam si noi,dar din pacate la noi invazia a cuprins toata tara.Ma apuca deznadejdea ca nu mai putem scapa de acesti sobolani autohtoni care s-au inmultit pe an ce trece si sunt bagati la toate nivelele.

22  •  18 decembrie 2016, 10:11

...si noi asteptam. va sustinem...urmarindu-va :)... cate se intampla in tara aceasta...

antonia  •  18 decembrie 2016, 11:04

*** ***(despre Firea vorbesc) a avut sprijinul Bisericii Ortodoxe Romane(institutia BOR) si la alegerile locale si acum la Parlamentare. Cei care conduc acum BOR nu slujesc interesele natiei romane, prin sprijinul acordat acestor personaje josnice aduc din nou tara ***. De ce nu investigheaza nimeni modul in care FIREA, PANDELE, PSD in general, au acumulat atatia bani incat sa-si permita sa acapareze o tara intreaga?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cetatean  •  18 decembrie 2016, 11:17

ce nu intele eu? atunci cand cenzurati, voi spuneti moderati, aveti o expresie: acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite! pai sa luam cazul pandele , firea. El primar, cca 4000ron/luna , ea ziarista cca 7000e/luna acum primar cca 12000ron/luna. avere > 2 case. o casa costa cca 200 mii euro. familie, mare , deci cost lunar 2000 e/luna. Ea se imbraca bine, el la fel. Si hainele costa. Ea pute bine el si mai bine/ Un parfum cca 1000 ron. Deci de unde bani, daca ai 2 case minim? O rata costa cca 1000 euro/luna. Hai sa fim seriosi, cu dovediul! Romanul daca nu e si fudul, parca nu e prost destul. Problema e ca justitia nu-i vede! Nu-i cauta!

Mio  •  18 decembrie 2016, 11:40

Sunt un mic antreprenor care se straduieste sa-si si plateasca impozitele. Departe de a-mi permite sa dau asemenea salarii angajatilor mei. Vazand cum se duc banii pe care ii produc cu greu, ma intreb, daca n-ar fi mai nimerit sa facem un tribunal cu jurati ? Iar acestia sa fie alesi exclusiv din sectorul privat.. Adica sa-i judece pe nenorocitii astia chiar cei care produc banii si nu " colegii lor academicienii", adica tot bugetari.

Razvan  •  18 decembrie 2016, 12:45

Bey TOLO, esti cam penibil "cica cu dezvaluirile tale", pe care le stia toata lumea! Nimic nou sub soare-deci manipulare imbecila... Iarasi atac la PSD, normal. Asta numai sa dai o stire ,care e varza! Apropo, cum ramane cu Hexipharma?Totusi , ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

A S  •  18 decembrie 2016, 12:55

Foarte bine ca l-a concediat.

Solomie Gheorghe  •  18 decembrie 2016, 13:08

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca esti printe oameni care nu poti fi ingenuncheat un om de tot respectul si cinstea Dumnezeu sa fie cu dumneata si cu cei ca si dumneata pe care ii caracterizeaza CINSTEA AMIN

Victor  •  18 decembrie 2016, 13:59

@Solomie Gheorghe; dumnezei și allahi nu există ! O manipulare, veche "cât lumea" ! Deschide ochii, citește, informează-te. Vezi și ce face BOR. Poate iți explică Tolo cum *** prin intermediul instituției bisericești,implicit al popilor, "intermediarii lui dumnezeu".

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ionita Mircea  •  18 decembrie 2016, 14:37

Domnule Tolontan, la felul cum anchetati, va rog so faceti si in Comuna VIDRA, Jud. Vrancea, sa aflati cum s-a facut o rocada, dupa exemplul Putin-Mendeleev, la alegerile locale in Primaria Vidra. Cei doi primari (fost si actual), dupa ce ne-au furat la TOATE capitolele, mai si mint cu nesimtire cum ca de fapt ne-au ajutat. Ne punem SPERANTA ca ne veti ajuta,pentru ca aici in zona asta controlata de marian oprisan (cu toata gasca lui de primari din Judetul Vrancea). Felicitari pentru toate anchetele anterioare, iar de acum incolo eu trebuie sa fiu atent, sa nu mi se intample ceva, daca afla autoritatile locale de demersul meu pentru acest comentariu. Va multumim cu respect.

Liv fotbal  •  18 decembrie 2016, 15:12

salutari cordiale echipei de moderare!

Constantin  •  18 decembrie 2016, 16:43

Pirui o plant care nu piere ci doar isi muta locul .in care va "tasni "Asa si Armeanu,va aparea unde nu te astepti!!A oferit bani ,doar nu dadea bani din bani sai ci din al nostru!!La cat s a furat,la cat se fura ,mai conteaza cateva sute de mii??Firea ,***,nedocumentata ,cu inima de muma ,era si normal sa l aduca pe Armeanul in parohia sa .Ce vreti sa spuneti ca Firea va fi sanctionata ,ca Armeanu va restitui bani oferiti cu incalcarea legi???Sa fim seriosi!!Fizic poti palpa neputinta personala de a se face dreptate ,liniste si pace!In puscarile romanesti, nu mai sunt locuri de "cazare".Zilnic afli ,cu amar ca alt borfas a fost eliberat conditionat!!Sa poata trai ,sfidand,in lux si libertate din bani furati!!Armeanu si avocata si multi alti ca ei,ar "deceda"daca nu ar fi Firea,Pandele Ponta etc.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ro-lari  •  18 decembrie 2016, 18:55

Ok, dar ce legatura are Primarita? Sau varza se vind mai bine langa o felie de pepene?!

Nicusor  •  18 decembrie 2016, 23:30

D-le Tolontan, sper din toata inima sa va inmultiti (la figurat) in presa si sa divulgati / desconspirati toate aceste elemente care fac rau Romaniei de ani de zile. Banuiesc ca la fiecare ziar local / central ar trebui sa fie cat unul asa de motivat ca si dvs. Sunt zeci de mii de cazuri de coruptie in toata tara ... Mult success. Eu am incercat ceva asemanator dar m-au ciuruit (mafia aproape ca se termina la mama) ... Ce am facut ? Am emigrat ... dar tot imi pasa ca cei ramasi acolo sa aiba o sansa pe care eu o visam: o Romanie curata.

rsss  •  19 decembrie 2016, 6:13

BUCURESTENI ,in cazul firea(”f”)sa va fie cu noroc.Voi ”MITICII” ati votat. Să vă trăiască MAHALAGIOAICA.

Jurcasuntetiprosti  •  30 decembrie 2016, 16:48

*** psd si pnl. Nu mai puneti botul ca prostii... Va duceti la vot pt ca au murit oameni ca sa va castige dreptul la votul liber? Ei au murit pentru a o duce urmasii lor mai bine, nu pentru a vota mafioti. Sunteti prosti si cu fiecare vot pe care il puneti in urna le patati onoarea.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează