Numit de Gabriela Firea director al Administrației Spitalelor, incompatibilul Armeanu a făcut unei prietene din Ilfov un contract cu Primăria de 5.300 de euro pe lună!

”Contractul este de asistență juridică deși Administrația Spitalelor are propriul compartiment juridic”, spun surse din Primărie

vineri, 16 decembrie 2016, 5:03

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

”Eduard Armeanu a venit de mai multe ori la Malaxa ca să se întîlnească aici cu Florin Secureanu!”, susțin oameni din spitalul condus de managerul acum reținut.

Conform mărturiilor din „Malaxa”, cei doi se cunoșteau foarte bine, erau profesori la ”Titu Maiorescu” și vorbeau foarte des.

”În momentul în care Firea a venit la primărie, Secureanu era supărat pentru că avusese recent un conflict cu ea. Chiar spunea prin spital: <Cum se face că toți ăștia cu care mă cert ajung la putere?!>. Dar apoi Firea l-a angajat pe Armeanu, prieten cu Secureanu, și lucrurile s-au rezolvat. Secureanu s-a dus la întîlnirea cu Firea care a avut loc cu toți cei 19 manageri și s-a întors bucuros. Armeanu rezolvase!”, povestesc angajații din „Malaxa”.

În interviul oferit publicului Gazetei Sporturilor, Eduard Armeanu a recunoscut doar o singură întîlnire cu Secureanu, la Primărie!

Armeanu a venit în iulie 2016 întîi director administrativ și, în noiembrie 2016, a fost numit de Gabriela Firea director general interimar peste cele 19 spitale ale Primăriei după ce fostul director a candidat și a fost ales senator PSD de Ilfov.

Tot membru PSD Ilfov este și Armeanu și tot din afacerile făcut împreună în Ilfov vine și prietena sa bună, Florentina Jejeran.

Afaceri mereu pe bani publici!

7 oameni are biroul juridic de la Administrația Spitalelor, timp în care Armeanu i-a dat contractul prietenei sale

13932805_1258658900813250_3317746882571765527_n

Avocată, Jejeran a primit din partea lui Armeanu un contract de asistență juridică de 24.000 de lei pe lună. ”Am fost stupefiați, pentru că toată lumea știe că Administrația Spitalelor are propria asistență juridică. Apoi am înțeles că avocata e pila lui Armeanu”, spun surse din Primăria Capitalei.

5.000 de euro pe lună costa asistența juridică a spitalului Ilfov, asigurată de o casă de avocatură unde lucra Florentina Jejeran

5.300 de euro pe lună costă asistența juridică a AASMB, asigurată acum de Florentina Jejeran, amica directorului Armeanu

Jejeran era avocata care reprezenta, din 2010, Spitalul Județean Ilfov în instanță.

”Jejeran lucra pe atunci la casa de avocatură Cojocaru și Asociații, care aveau la noi un contract în valoare de 20.000 de lei pe lună”, explică un fost angajat al spitalului pe care l-a condus Eduard Armeanu.

Armeanu a fost director la Spitalul Județean Ilfov pînă în decembrie 2015, cînd a pierdut definitiv în instanță procesul pe care îl intentase după ce ANI l-a declarat incompatibil.

Asta nu a împiedicat-o pe Gabriela Firea să-l angajeze și să-l promoveze pe colegul de partid din Ilfov de două ori în 4 luni, fără concurs.

Așa a ajuns Armeanu să coordoneze și să finanțeze 19 spitale ale Primăriei deși legea îi interzice, timp de trei ani, să fie manager al oricărui spital.

Și așa a ajuns Florentina Jejeran să primească un contract de 24.000 de lei pe lună.

”Nu vreau să comentez nimic la aceste întrebări” Florentina Jejeran, avocata Administrației Spitalelor din Primăria București

 

 

Comentarii (24)Adaugă comentariu

gigelos  •  16 decembrie 2016, 17:25

rautaciosilor ! Hai ma ca merita fata toti banii !Nici nu comenteaza ! ...la brutarie nemernicilor

z  •  16 decembrie 2016, 17:35

Doamna FIREA ,fiti mai atenta ,la ce oameni "de bine" se afla pe langa dumneavoastra!!!!..nu este posibil un asa salariu ,la unul care se vrea de increderea dumneavoastra!!!...NU uitati ce ne-ati promis NOUA ce am fost alaturi de dumneavoastra in campanie!....va faceti singura rau ,daca NU luati masurile care sa va apere de atacurile dusmanilor!!!.....un pensionar activ in campania localelor si parlamentarelor in sector 5!.....

StefanCM  •  16 decembrie 2016, 17:42

Asazisii avocati, avocatii de pluton, care stau frumos la rand cu mana intinsa si isi asteapta randul la ciupeala, si avocatii care la 9 sunt la birou, lucreaza pana la 5, 6, si apoi pana la 11 noaptea isi trimit prietenii sau sotii la bere ca sa poata sa mai lucreze vreo 4 ore acasa pe diverse procese. In cazul de care vorbesc este vorba tot de o blonda, tot draguta, tot tanara, tot castiga bani multi, dar lucreaza zi lumina chiar si in weekend si nu sta cu mana intinsa la nimeni si nu *** in fata nimanui ca sa fie primita in sistem. Oare ce case de avocatura erau prinse nu de mult cu matza in sac? Ghita, te-astept deseara la portita... Ciuma asta ( nu ma refer la ciuma rosie, eu nu cred in vina unui singur partid ) loveste in toate profesiile din tara asta. Pe de-o parte, oameni muncitori, fie ca sunt doctori, avocati, ingineri, sau oameni simpli, fara facultate, si pe de alta parte, oamenii sistemului, care din pix castiga mai mult decat toti batandu-si joc de diplomele si de munca oamenilor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea  •  16 decembrie 2016, 17:42

dna Firea , dupa ce a amenintat cu procesul, a hotarat sa taca...insemna ca e groasa....

Corcodel  •  16 decembrie 2016, 17:53

Daca "sursa" ar fi fost de incredere ati fi stiut deja ca Armeanu asta nu mai este la ASSMB de ieri dimineata. Ca numirea ca director general intermar nu exista si ca acolo a ajuns cu detasare. Ati mai fi spus si ca schema de personal in ASSMB desi are 7 locuri, nu exista decat 1 singur jurist. In rest, va cam duceti dupa fenta, domnilor sau cineva va trimite pe piste false. Un cetatean din primarie care stie mai multe ca voi.

Isacstelu  •  16 decembrie 2016, 17:56

E ca in Tanar si Nelinistit care a avut vreo 5 mii de episoade !! Asa ca Tolo si echipa tre sa aveti 7 vieti ca si pisica nu sa descoperiti ce a fost ci ce se pune la cale si ce " afaceri " mai inventeaza nebunii astia cu banii publici ;)

ZZ TOP  •  16 decembrie 2016, 17:59

Madam Z, om de bine ai votat si tu cand ai pus stampila pe ea. Tine minte: a vrut sa aduca ambarcatiuni de agrement pe Herastrau sa poti practica kitesurfing printr-o firma controlata de Adriana Pandele. A revolutionat traficul in 6 luni, s-a inconjurtat cu d'alde Armeanu (desi are proces pierdut cu ANI) a mintit cu nerusinare in campania din 2014 despre votul din diaspora.....trage tu concluzia si inchipuieti ce pot face acesti oameni cu putere de lege deplina si pofta de ciolan in urmatorii 4 ani, la carma cu unu care aduna mortii la vot, e condamnat pt frauda electorala si mai urmeaza inca un proces. Cred ca tu ar tb sa fii mai atenta la astfel de informatii decat cu cine se alatura Firea......

Filbert  •  16 decembrie 2016, 18:04

Eu zic sa vedem jumatatea plina a paharului, bine ca Armeanu are doar o prietena blonda....Daca avea vreo zece ce ne faceam?! :)

Lucian  •  16 decembrie 2016, 18:25

Mai Tolo, iar minti? Pai de 2 zile tot spui de armeanu asta, si firea nu-l demite! Sau aacu' ca vine psdu' cainii latra , ursu' merge?

Gina  •  16 decembrie 2016, 18:33

Cine a dat viza cfp pe un astfel de contract?

Cato  •  16 decembrie 2016, 18:46

Firea Armeanului este jucausa ... Parca nici fetele astea nu mai sunt ce au fost. Oprea era mai darnic. Angajata la o casa de avocatura ??? Dezamagitor...Hotii nostri sunt fara onoare si fara creier. Tolo esti super tare dar si hotii nostri sunt slabi rau. Hai cu Firea prim -ministru !!!

Cornel  •  16 decembrie 2016, 18:48

Corcodeluş, esti mandru de tara in care spaguieşti?

Bog  •  16 decembrie 2016, 18:53

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bog  •  16 decembrie 2016, 19:01

Si uite asa se duc banii publici pe vrabii si alte pasarici.

Poker4  •  16 decembrie 2016, 19:10

Ar fi interesant de aflat cati din acei 5300 euro au ramas in contul casei de avocatura si cati au ajuns inapoi la cel/cei care i-au asigurat acest contract...este limpede ca toate aceste contracte mega au un singur scop, acela de a scoate legal banii publici din circuit pentru a fi folosite pentru interese personale.

Cuminte  •  16 decembrie 2016, 19:11

Stați parcați ca nu l lasă Ligia Enache la greu pe Armeanu.ii găsește alt locșor.

Filbert  •  16 decembrie 2016, 19:14

@Lucian: Firea ii duce trena lu' Dragnea de la alegeri incoace ca d-aia au votat-o bucurestenii primarita, nu vezi ca n-o mai dezlipesti de mustata sefului nici cu flexu'?! :) @Bog: Right on! Ornithology rules! :)

Lori  •  16 decembrie 2016, 19:25

Dupa cum ati remarcat deja, legatura dintre acesti oameni si faptele lor este Universitatea Titu Maiorescu. Cat platea aceasta ca studentii sa intre in spitale? Sau gratuitatea acordata de managerii spitalelor facea parte din pretul platit de acesti "profesori" pentru a fi lasati in pace , sa lipseasca cu anii de la orele cu studentii?

O fata  •  16 decembrie 2016, 20:00

Dar de Ancuța Comanici nu spune nimeni nimic ? Adica singurul om din primarie (consilier personal al primarului pe probleme de sanatate) care taie si spanzura, propune si numeste, chiar nu zice nimeni nimic?!?! Faptul ca l-a "slujit" pe banicioiu a fost principala rampa de lansare ? Eu zic sa sapi ...putin ;) P.S. la fel si la Ligia Enache

Filbert  •  16 decembrie 2016, 20:01

Dupa disparitia Armeanului din peisajul ASSMB eu sper ca minunea juridica blonda sa ramina cu contractul modest de 5300 euro/luna sau, daca e posibil, sa-i fie marit. ***...:)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  16 decembrie 2016, 21:14

Cojocaru si asociații de unde vine stimata doamna, are ca situat principal pe Dan Cojocaru, avocat de casa al lui Nicusor Constantinescu, Radu Mazare, Decebal Fagadau sau chiar Virginia Uzun. Toți cu contracte grase si pe instituțiile publice ale Constantei. Amănunte exista si pot fi obtinute

Zugravu Mircea  •  17 decembrie 2016, 8:18

"Doamnei" firea i se falfaie de promisiunile din campanie. Ea nu a venit la primarie pentru a face sa intre lucrurile in normalitate si corectitudine. Cei ce au fost prosti s7 au votat-o au facut tuturor un mare rau. Trebuiau sa-i studieze "cariera", egala cu zero. *** Ea reprezinta interesul psd-ului de a avea sub control toata tara. E normal sa numeasca, abuziv, in functii cheie pe toti *** din psd. Am incurcat-o, cel putin pentru 4 ani, pe toate planurile.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jack Sparrow  •  17 decembrie 2016, 10:26

Intrebare: avocata nu cumva e o "Vrabi" a Armeanului? Verificati mai adanc, nu se poate ca blonda ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Irina  •  20 decembrie 2016, 23:02

Gurile rele spun ca este la corpul de control din primarie.Asta da lovitura!

Comentează