Secureanu și ”Vrăbi” și-au concediat avocata pentru joc dublu: era omul Primăriei și se interesa de ”înregistrările cu Gabriela Firea”!

Avocata: ”Nici vorbă! Eu am renunțat. Secureanu trăiește într-un film!”

vineri, 29 septembrie 2017, 5:01

”Avocata Carmen Tease mi-a solicitat să verific dacă Secureanu deține înregistrări audio-video cu primarul general Gabriela Firea” Eugenia Chiriac, declarație scrisă la DNA, aflată în dosarul 16938/3/2017 de la Tribunalul București 

 

 

”Sunt plăsmuiri ale imaginației acelei persoane care și-a asumat identitatea mea de primar general” Gabi Firea, comentând declarația Eugeniei Chiriac de la dosar

 

 

”Ce, au început să le tremure bețele?!” Florin Secureanu despre înregistrările pe care le-a predat la DNA

 

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

În dosarul în care Florin Secureanu a fost trimis în judecată pentru delapidare și luare de mită există următorul document de o pagină:

”Declarație

Subsemnata Chiriac Cristina Eugenia, martoră în dosarul 869/P/2016 al DNA, prin prezenta i-am adus la cunoștință inculpatului Secureanu Florin Adrian că avocata contractuală Carmen Tease cu care eram nevoită să colaborez la cererea sa pentru comunicare de acte utile în cadrul dosarului penal mi-a solicitat să verific dacă Secureanu Florin Adrian deține înregistrări audio-video cu primarul general Gabriela Firea.

Ulterior, pe surse, am aflat că acest avocat lucrase la Primăria Municipiului București la oficiul juridic și, de asemenea, reprezentase ASSPMB în diverse procese.

Eu am predate DNA în integralitate documentație audio-video cu privire la Gabriela Firea și alții.

Din această cauză Secureanu Florin Adrian mi-a spus că va renunța la serviciile acestui avocat și al colaboratoarei acesteia Mărculescu Florina, prezentă la audierile de martori de la DNA fără a deține un mandat și un contract avocațial semnat din partea lui Secureanu Florin Adrian.

04.04.2017”

Crede că avocatul a jucat pentru Firea

Documentul este scris în fața procurorilor și semnat de Eugenia Cristina Chiriac, iubita pe care Florin Secureanu o alintă ”Vrăbi”.

Din declarație rezultă că Florin Secureanu a renunțat la avocatul Carmen Tease pentru că, în lunile când el era în arest, apărătorul ar fi făcut un joc dublu.

1,96 milioane de lei a scos Secureanu vreme de 7 ani din casieria spitalului, potrivit rechizitoriului DNA

Tease ar fi mimat că îl reprezintă pe Secureanu și, de fapt, spiona pentru Gabriela Firea.

Asta e convingerea clientului și a iubitei acestuia, pe care ”Vrăbi” a și pus-o pe hârtie, în declarația aflată la dosar.

Secureanu spune că i s-a cerut, ”în mod clar și cu dicție”, birul de campanii electorale

Într-o discuție purtată acum două zile cu ziarul, Secureanu și-a mărturisit credința că ”scandalul cu mine s-a decis în anumite birouri”, arătând și spre primarul Gabriela Firea, în subordinea căreia este Spitalul Malaxa.

El era temător că până și întrebările Gazetei sunt puse în numele Gabrielei Firea și nu ca să fie publicate!

Managerul susține că și ziarul face parte din acest complot cu primarul și ”cu alte forțe”.

De altfel, în discuția cu jurnaliștii el a pretins textual că ”au venit emisari de la Firea și mi-au cerut bani de campanii și, când am refuzat, m-a schimbat imediat”.

7,1 milioane de lei au fost ”servicii fictive în totalitate” plătite de spital și descoperite de DNA după analiza a doar câteva firme!

Secureanu a confirmat că aceste întâlniri în care i s-a cerut practic un bir pentru campaniile electorale apar prinse ”clar și cu dicție” pe înregistrările audio-video  predate la DNA.

Și a refuzat să detalieze.

Gabi Firea: ”Plăsmuirea imaginației unei persoane”

Contactată de ziar, Gabriela Firea a exclus orice legătură cu aceste înregistrări și a negat că s-a interesat vreodată de ele.

Întrebat specific dacă a pus-o pe avocata Carmen Tease sau pe altă persoană să discute cu Secureanu sau cu altcineva despre înregistrări, primarul general al Capitalei a răspuns prin biroul Primăriei:

”În ce privește ideea potrivit căreia Primarul General ar fi încercat să afle, prin intermediul unei avocate, ce „dovezi” ar avea Secureanu împotriva sa, aceasta nu are niciun fundament real, fiind probabil plăsmuirea imaginației aceleiași persoane care n-a avut nicio reținere în a-și însuși identitatea Primarului General la o ceremonie de premiere peste hotare”.

Primarul Bucureștiului face trimitere la momentul redat de ziar  în care ”Vrăbi” a ridicat un premiu în numele Gabrielei Firea la Londra.

Ce e pe înregistrări?

Cotizațiile ”pentru partid” sau ”pentru campanii” nu sunt o noutate.

În România există deja procese pe rol cu acest subiect.

Dar, până acum, nu s-a vorbit despre cotizațiile luate la negru din sistemul de sănătate.

Acum e clar că înregistrările există și că sunt în posesia procurorilor.

Dar cât de relevante sunt ele și atestă într-adevăr că Primăria cere bani pentru campanii?

Cei care-l cunosc pe Florin Secureanu susțin că există ”un mix de prostii și de lucruri utile în aceste înregistrări”.

”Discuțiile înregistrate de Secureanu sunt diverse. Probabil că 80% dintre ele sunt nimicuri, povești de masă. Dar restul pot reprezenta piste care să devoaleze corupția” Sursă a Gazetei din Spitalul Malaxa

Avocata: ”Secureanu se apără cu vorbe!”

Gazeta a discutat cu Carmen Tease, avocata recuzată de Secureanu pentru ar fi făcut un joc dublu.

-Bună ziua, doamnă Tease. L-ați reprezentat pe Florin Secureanu?
-Da, vreme de trei luni și jumătate.

-Și cum s-a încheiat relația?
-Noi am renunțat la ea. Noi, adică eu și partenera mea Florina Mărculescu.

-De ce?
-Pentru că nu aveau mijloace de a răspunde nevoilor din faza aceea de urmărire penală.

-Adică nu vă plăteau?
-Sumele pe care le-am primit au fost mai degrabă, cum să zic, atât de modice că au reprezentat un ajutor umanitar din partea noastră. Ajunseserăm să plătim noi eliberarea unor documente necesare clientului. Nu se mai putea așa. Am renunțat!

-Clientul pretinde însă, prin iubita lui, că el v-a concediat. Pentru că v-ați fi interesat de înregistrări cu Gabriela Firea.
-Nici vorbă! E prima oară în cariera mea când mi se aduce o astfel de acuză!

16 angajați ai spitalului și patroni de firme au făcut denunțuri sau declarații împotriva lui Florin Secureanu numai în acest dosar

-Pentru un avocat ar fi cea mai gravă culpă profesională să reprezinte alt interes decât al clientului său.
-Sigur că așa ar fi, dar nici vorbă de așa ceva! Eu i-am cerut lui Secureanu să-mi spună dacă există probe ca să ne putem apăra. Dacă există înscrisuri, de pildă. El e mai degrabă un om al vorbelor, se apăra cu vorbele și-i spuneam mereu că nu se face așa într-un proces. Și atunci mi-a spus că are înregistrări, eu nici nu bănuiam așa ceva.

-Ce înregistrări?
-Mi-a relatat că există înregistrări cu oameni cu care mergea la masă, care beau, mâncau, făceau excursii și altele plătite de el.

”Secureanu mi-a spus că are înregistrări cu oameni care beneficiau de servicii pe banii săi. I-am spus să le ducă la DNA” Avocat Carmen Tease

”Am vorbit cu ”Vrăbi” despre Firea doar o dată”

-A rostit numele Gabrielei Firea? Sau al unor emisari ai ei?
-Nu. Niciodată.

-Ați rostit dumneavoastră numele Gabrielei Firea? De față cu Secureanu sau cu Eugenia Chiriac, iubita lui?
-Nu… Stați un pic! Discutând, acum îmi amintesc. Am întrebat-o la un moment dat pe Eugenia Chiriac cum de a luat un premiu în numele lui Gabi Firea. Mi se păruse, cum să zic, nemaiauzit așa ceva.

-Și ce v-a zis?
-Că n-a știut că va fi prezentată astfel. Că Secureanu i-a spus doar să se îmbrace frumos și să se machieze. Am întrebat-o de ce n-a zis pe scenă că ea nu e primarul Bucureștiului și mi-a răspuns că n-a auzit.

”I-am spus lui Secureanu că apăr Primăria ca să știe de la mine”

-Revenind la înregistrări, v-a dat Secureanu detalii despre ele?
-Nu.

-Și nici nu v-ați interesat la el sau la iubita lui dacă are ceva despre Firea?
-Nu. Încă o dată: tot ce i-am cerut a fost numai în sensul de a aduce probe în apărarea lui.

-Și vi le-a adus?
-Nu.

-Reprezentați Primăria Capitalei ca avocat?
-Da. Nu sunt angajat și n-am fost, așa cum susține în declarație Eugenia Chiriac, dar într-adevăr reprezint Primăria. Noi reprezentăm Primăria în procese de exproprieri. De peste 10 ani.

”I-am spus lui Secureanu că reprezint Primăria tocmai ca să știe de la mine și să nu creadă că e vreun conflict de interese” Avocat Carmen Tease

”Sunt bucuroasă că Gabi Firea conduce orașul”

-Cum ați ajuns avocatul lui Secureanu?
-M-a rugat un vechi prieten.

-Cineva din Primărie?
-Nu, nicio legătură. Și, uitându-mă pe acte, văd că noi am trimis în 31 martie 2017 la DNA o hârtie prin care îi anunțam că din 3 aprilie 2017 nu îl mai reprezentăm. Pe 4 aprilie 2007, ei au depus respectiva declarație în dosar că nu știu ce aș fi făcut eu. Cred că asta spune tot.

-O cunoașteți pe Gabriela Firea?
-Nu. Dar, ca cetățean, sunt mândru că și-a asumat greutatea imensă de a conduce Bucureștiul. Ca om sunt bucuros că Gabi Firea conduce orașul. Face o muncă și depune un efort remarcabil! Dar, la noi, doi încearcă să facă un lucru bun și o sută îl strică.

CUPRINS: TOATE CAPITOLELE DIN INVESTIGAȚIA GSP DESPRE FLORIN SECUREANU/SPITALUL MALAXA/SISTEMUL DE SĂNĂTATE

Comentarii (36)Adaugă comentariu

Jules  •  30 septembrie 2017, 7:26

Ce nevoie a avut doamna avocat de a trebuit sa-i ridice osanale Gabrielei Firea? Cred ca nu se pot abtine, au senzatia ca mai ciugulesc ceva. Oricum mai corect ar fi sunat asa: doamna primar se chinuie sa faca ceva si noi, astia vreo doua milioane de bucuresteni, o incurcam!

Andrei F  •  30 septembrie 2017, 7:55

Din nou in...Absurdistan!!! Nu am mai auzit de un avocat care nu cunoaste tot ce este la dosar!!!Pai de ce- ti mai iei avocat???Si nu ma mira ca si avocatul este presupus a fi omul lui Firea daca si ziaristii sunt la fel oamenii primarului.Sa te apere cu ce un avocat??? Apoi se poate ca Secureanu sa aiba inregistrari.De fapt are sigur!!! Dar problema este cine este Firea!!! Cea care ridica premii internationale sau Primarul General??? Ca o paranteza!!! Oare Secureanu raspunde si pentru furt de identitate???Ca asta-i probata! Cine a putut sa se bazeze pe domnul asta? Cine a gasit ca acest om este competent pentru a conduce un spital???Si are dreptate fvasile...Daca un primar proaspat instalat in post a putut sa aiba incredere in acest personaj isi merita soarta!!!Secureanu care se crede nevinovat nu poate intelege de ce i s- a stricat ploile.A trecut peste atatea guverne,atatia primari...Eu tot sper sa aiba dreptate si sa i sa traga de la primarie...Dar sunt sanse mici! Armeanu a fost reclamat de la Presedintele tarii,Prim Ministru,Ministru Sanatatii,DNA,Consiliu Judetean,Politie...tot ce misca...Si numai ANI a gasi ceva...Si domnule fvasile trebuie sa va spuneti mereu punctul de vedere! Pentru ca o faceti mai bine ca multi si sigur mai bine decat mine! Astept si eu ca domnii ziaristi dupa ce termina cu Firea sa acorde atentie si celorlalti...Secureanu nu se poate sa fie produsul lui Firea cand el a ,,domnit,,inainte de ea cam 8 ani iar cu ea 6 luni!

Cavani_in_lacrimi  •  30 septembrie 2017, 8:43

Nu am mai trait de multa vreme asa ceva, intr-un interviu. Mi s-au umezit ochii si m-au trecut fiorii cand doamna avocat a elogiat-o pe doamna Firea.

sandro  •  30 septembrie 2017, 8:46

Gazeta Sporturilor este un ziar sportiv, nu editura,unde Tolontan sa-si publice investigatiile!!!

Adevăratul Vasile  •  30 septembrie 2017, 8:50

Secureanu a fost director sub trei primari, daca nu patru. Obsesia asta cu Firea care era doar de cateva luni cand a fost prins cred ca demonstreaza ca era obisnuit sa cotizeze, iar la Firea nu a dat sau crede ca nu a dat destul. Cum ramane cu Oprescu, cu Videanu, cu Basescu, care l-au instalat si l-au mentinut in functie atata amar de ani?

Cătălin Tolontan  •  30 septembrie 2017, 8:51

@Adevaratul Vasile: ca sa restabilim faptele din ceea ce spuneti. Secureanu a fost numit director in 2007, de catre ministrul "de dreapta" al sanatatii. Abia peste doi ani "Malaxa" trece la primarie. Basescu si Videanu nu au avut spitalele in subordine. Numit de un ministru "de dreapta", el a stat sub doi primari "de stanga", Oprescu si Firea. La ultima, mai putin de un an.

rexrapidistul  •  30 septembrie 2017, 9:39

***, tolontan, are idei putine dar fixe, ptr a fi aclamat de cativa care rad fara motiv, scrie vrute si nevrute numai si numai contra PSD-lui, *** , ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ghitza pistolarul  •  30 septembrie 2017, 9:51

Corect, foarte corect...aceste Secureanu a fost sub patru primari, Obsesia lui cu actualul PRIMAR GENERAL e fum in ochii altora....Dar pana una alta, poate ne spune cum se face ca, el ca director de spital... se ocupa cu înregistrări?! Și încă ceva dle Tolontn nu vă lăsați păcălit de postacii lui... continuați, semnalele sunt clare ... INDIVIDUL a cam fost părăsit de finanțe... vezi declarația doamnei avocat iar acum, cu siguranță că va începe să bată cîmpii! Gen, agenturile străine... Facem pariu? Vă băgați, careva?!

jiri  •  30 septembrie 2017, 9:59

*** la sfirsitul interviului pa d-na pandele,avocata asta, cam proasta ,recunoaste practic ca a jucat la doua capete ,spionindu-l pe secureanu mai degraba decit a-l apara;o rusine de avocata ce minjeste datoria si deontologia profesionala pentru interese personale

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  30 septembrie 2017, 10:03

@Cătălin Tolontan • 30 septembrie 2017, 8:51 Aproape corect!!!Era corect daca ministrul de ,,dreapta,, avea nume -ca si Firea- si daca nu-i uitati si pe cei doi primari- tot de dreapta- interimari...Acestia au la Primarie cam cat a avut si Firea cu Secureanu...Si de Firea am spus eu ca nu a avut un an dar mai exact este perioada din iunie pana in decembrie...Deci cam 6 luni...Pe cand un interviu cu ministrul de ,,dreapta,,pentru a afla pentru ce fapte de vitejie Secureanu a fost numit la Malaxa?Va reamintesc ca subiectul a fost abordat ,desigur cu alti actori cand numirile erau facute de Firea...Acum o sa vedem daca ,,fara teama si fara favoruri,, este altceva decat un slogan...

Adevăratul Vasile  •  30 septembrie 2017, 10:15

@Catalin Tolontan. Asta nu putea sa fure in halul asta daca nu avea sustinere si din stanga si din dreapta si de sus si de jos. E un caz care mi se pare ca se apropie de patologic. Pe scurt, Secureanu e acuzat de furt (cat tupeu iti trebuie sa decontezi vacante pe banii spitalului?) si apararea lui e ca a fost ”corect” si nu a vrut sa imparta cu altii ce a furat. Adica furtul e acceptabil atata timp cat furi doar pentru tine (si pentru Pasarica) si nu imparti cu altii. Expertiză psihiatrică s-a făcut în dosar? :)

Andrei F  •  30 septembrie 2017, 10:18

@jiri • 30 septembrie 2017, 9:59 Domnule ma scuzati,aveam de gand sa nu mai spun nimic dar...Pai ce credeti dv. ca trebuie sa faca un avocat?Un avocat trebuie sa cunoasca din scoarte in scoarte dosarul!!!Chiar si procurorul este obligat ca toate probele adunate sa le faca cunoscute si apararii in momentul trimiterii in judecata!!!Cand se vorbeste ca se dau probe din dosare este valabil numai cand dosarul este in faza preliminara,in lucru, deci nu a ajuns la judecator!Deoarece acum Secureanu este la judecata ,avocatul actual si partile din proces cunosc tot ce este in dosar!Sau asa ar trebui!Daca Firea sau Armeanu erau si ei parte din acest proces ,procurorul era obligat sa le prezinte si interceptarile...Asta nu inseamna ca interceptarile daca exista nu fac subiectul altui dosar...Totusi prejudiciul stabilit in acest dosar nu trebuie sa aiba legatura cu posibilii bani prezumati a fi ceruti de oamenii primarului...Oarecum Secureanu se bate singur cu ce declara...

Luca  •  30 septembrie 2017, 10:30

Avocata si Firea se pare ca sunt in aceeasi barca : amandoua amintesc de episodul Londra ! In plus avocata aduce laude nejustificate primarului Firea . Cred ca i-ar fi foarte greu sa exemplifice "mandria" pentru faptul ca Firea este primarul Bucurestiului . :-) . Exagerarea provine din disperare . Secureanu/Vrabi cu siguranta au inregistrat si discutiile cu avocata .

Tavi  •  30 septembrie 2017, 10:49

Felicitari pentru tenacitate.

Vlad  •  30 septembrie 2017, 11:11

Daca nici la invarteli nu se pricepe Secureanu asta atunci la ce??? Mi se pare destul de probabil sa aiba dreptate cu avocata.... pana la urma uitati-va ce declaratie poate sa dea despre Firea. Apoi, ea nu avea habar despre inregistrari?? Nici nu-si putea imagina asa ceva??? Cand fusese scris in Gazeta de atata timp lucurl asta??? O rusine, nu are ce cauta in barou, dar nici nu prea cred ca ai cum sa o dovedesti. PS: Firea este un cancer pe Bucuresti si mai are inca 2 treimi din mandat :(

Steffano  •  30 septembrie 2017, 11:34

"-Pentru un avocat ar fi cea mai gravă culpă profesională să reprezinte alt interes decât al clientului său. " Aceasta replica trebuia sa ii apartina dnei avocat si nu jurnalistului care punea intrebari. Se simte din discursul dnei avocat o retinere, o slabiciune in discutia asta. Si adaugand ce a observat si colegul mai sus si anume elogierea in cateva randuri bune a "performantelor" primarului capitalei, aceste declaratii ale avocatei devin indoielnice.

gigelos  •  30 septembrie 2017, 13:09

Ceausescu a murit nevinovat . 25 de ani de putere absoluta si totusi mai avea o parte de omenie , de patriot nu mai discut . Daca ar veni si ar vedea statuia lui Rainier , cateva milioane de euro , ar mai muri o data . Doamna primar dupa un an ... coana Leana era mic copil

Cătălin Tolontan  •  30 septembrie 2017, 13:10

@gigelos: un presedinte patriot nu-si lasa poporul in foame, intuneric si prizonierat. Asta apropo de patriotismul lui Ceausescu.

jensen claud  •  30 septembrie 2017, 13:34

Secureanu ***. *** de mitomanie si grandomanie, ***. El a gasit in „Vrabi” mintea pereche, minte ce ii alimenteaza fantasmele. Secureanu minte pentru a se simti bine, pentru a se simti securizat. El nu poate face fata realitatii de a fi o persoana stearsa, capacitatile sale neoferindu-i posibilitatea unei afirmari reale si atunci face apel la minciuna, ca la o ultima resursa. In acest mod el reuseste sa isi gaseasca o satisfactie afectiva pe care realitatea concreta nu i-o poate oferi: functii, premii pre platite, organizatii secrete, haine de academician etc. ***

gigelos  •  30 septembrie 2017, 14:47

Incredibil ! cum apar . la 5 min

user  •  30 septembrie 2017, 15:30

De de Firea nu a depus plangere penala pentru uzurparea functiei atunci cand a fost facut public faptul ca Vrabi a ridicat trofeul la Londra in numele ei? Nu cumva de teama ca Secureanu ar putea face publice anumite informatii?

Thomas brams  •  30 septembrie 2017, 16:01

***

Tavi  •  30 septembrie 2017, 16:38

@jensen claud Cred ca aveti dreptate...Probabil sunteti si de specialitate (doctor psihiatru sau ceva de genul).

Vasile cel Mare  •  30 septembrie 2017, 17:59

Hahaha. Domnul Tolo a cenzurat un comentariu de mai sus care sustinea ca Domnul Secu a pierdut contactul cu realitatea. E o afectiune care rimeaza cu pomul sequioa. In schimb doamna avocat care sustine ca domnul Secu ”traieste in alt film” - *** - este in regula. Sau doamna Firea care zice de ”plasmuiri ale imaginatiei” - ***, este tot in regula. Vedeti? Sa va invatati minte sa folositi termeni stiintifici. ***, ***. Apropo, domnu Tolo, vedeti ca si mitoman este o afectare psihica, e compulsia de a spune minciuni (nu inseamna persoana care ia mita :)) . Rimeaza cu cleptoman sau piroman.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigelos  •  30 septembrie 2017, 18:57

Mai răsfirați băieți, mai rasfirati

Florin  •  1 octombrie 2017, 0:45

”Secureanu mi-a spus că are înregistrări cu oameni care beneficiau de servicii pe banii săi. I-am spus să le ducă la DNA”... Cum adica???? Asa, fara sa le asculte ea mai intai???? Ca avocat nu era normal sa cunoasca tot ceea ce are legatura cu clientul si cu posibilitatile de aparare??? Cam trasa de par scuza avocatei..., mare admiratoare a generalesei de la PMB, dupa cum eiese din "oda" ce i-o dedica respectivei! Asa ca, scuze. Secureanu nu e nici macar o aschie dintr-o usa de biserica, iar avocata se pare ca "n-a mancat usturoi, nu-i miroase gura"?!?!

Misu  •  1 octombrie 2017, 1:58

@Cătălin Tolontan @gigelos: un presedinte patriot nu-si lasa poporul in foame, intuneric si prizonierat. Asta apropo de patriotismul lui Ceausescu. NU Ceausescu nu si-a lasat poporul in foame, intuneric si prizonierat. Sunteti in eroare, nu stiu daca in mod intentionat sau din nestiinta! Dupa invazia Cehoslovaciei, rusii nu ne-au mai avut la inima, iar dupa renuntarea la clauza natiunii celei mai favorizate, Romania a fost pierduta. Chestiunea e ca el a fost indemnat, sfatuit prost sa renunte la acea caluza, sigur cadea comunismul in 1989, dar probabil ca nu ar fi murit. Soarta lui a fost decisa de Gorbaciov si nu de simulacrul de revolutie nereusita a poporului roman, care se mandrea pe la colturi ca au strigat in gura mare si securistii s-au speriat si au inceput sa se impuste intre ei.

olescu marin  •  1 octombrie 2017, 6:29

ce va spuneam , in alta postare ca ave, ziaristi de ***, nu mai stie cum sa faca bani si se baga peste tot , de la fault in careu, la mita, ca vede ca ala i a luat mai mult, hop si eu ca mege si daca ii iau apararea ,lui firea care a lucrat sub poala lui voiculescu, al carui ziar f ace parte din trustul intact , se vede clar implicarea ziaristilor si implicitn si a lui voiculescu in toata marsavia care era cu explozie intarziata, daca traim inca pe vremea bolsevicilor, asa ne trebuie.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigelos  •  1 octombrie 2017, 11:50

@Catalin Tolontan- ai dreptate .Putea tăia pădurile și vinde petrolul și scăpa în 3 luni de datorii .Foame, întuneric. E de discutat. Nu cred ca ai făcut foame , se descurca tăticul pe la aeroport, cum ,, se descurca ' ' toată lumea. E greu sa compari o perioada impusa comunista cu una sălbatic capitalista. Îți dai seama ca am aruncat la provocare treaba cu Ceaușescu, ce vad acum în București începe sa semene din păcate cu anii aia O sa va judece colegii mei academicienii...doctoranzii.

Scufitza Rosie  •  1 octombrie 2017, 17:51

Acest ex director cu față de de PLAY... ***... nu face altceva decăt ceea ceea ce a învățat: să împroaște cu noroi, în oricare om, persoană publică ... ori ba, care nu este de partea lui! Așa că, părerea mea...studiind riguros toate articolele dvs, din GSP, este că acesta ar trebui ***, fie aici în București, ***, fie la *** Nu de alta, dar nu știu ca, încă să existe la ***... locul său de naștere, un astfel de ***?!.... Dar, mare atenție, la *** aveți grijă să nu zăboviți prea mult in fața sălii de gimnastică... o să creadă, la un moment dat că este ***!....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Malaxa  •  2 octombrie 2017, 14:03

Cu directorul medical ******

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ioana T.  •  20 octombrie 2017, 20:44

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ioana T  •  20 octombrie 2017, 21:09

Cum ramane cu libertatea exprimarii. Tot ce am scris se poate proba cu un singur telefon.

Mihaela  •  2 ianuarie 2018, 16:20

Cum de astfel de oameni sunt liberi pe strada? Sunt adevarate spusele lui Secureanu? Se verifica tot, inclusiv acuzatiile care o vizeaza pe dna Firea? Cum a ajuns un om sa ridice un premiu in numele primarului dar primarul nu stie, Vrabi nu a auzit...Ce faceau acolo? Cine l-a protejat pe Secureanu si unde s-au dus toti banii? In mod sigur imparteala era clara, doar o parte ajungeau la el...dar restul?

Mihaela  •  2 ianuarie 2018, 16:22

In ceea ce priveste osanaua dnei avocat pentru dna primar...e ridicol. A reusit niste statui, bani la Catedrala si niste spectacole si ornamente ...Nimic util.

Mihaela  •  2 ianuarie 2018, 16:27

Poate ar trebui o verificare la Malaxa si sub alti directori. Poate nu doar Secureanu fura asa usor...e posibil ca furtul sa fie o traditie in spital.

Comentează