Cum să cheltuiești 1,6 milioane de euro, pe an, bani publici, din postura lui David Copperfield

Stănescu: ”Sunt președintele echipei, nu al secției de baschet Steaua!”. Dar el apare ca ”președinte secție” în actele oficiale și chiar pe siteul clubului Armatei!

joi, 16 noiembrie 2017, 6:56

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

În ultimii cinci ani publicul n-a cunoscut culisele din spatele echipei CSM CSA Steaua EximBank.

Logic, de vreme ce însuși creierul operațiunii, Virgil Stănescu a avut o poziție magică și neclară.

Stănescu a fost prezentat și s-a prezentat amestecat în toți acești ani drept:

O ceață confuză s-a adunat peste banii publici cheltuiți în fiecare an.

-Domnule Stănescu, clubul dumneavoastră, Atletic, a încheiat un contract de publicitate cu EximBank. Care este valoarea acestui parteneriat?
-Nu pot să vă spun suma pentru că este confidențială, asta e clauza prevăzută în contract. Dar doresc să lămuresc o eroare ce persistă în această investigație jurnalistică. Eu nu am fost niciodată angajatul CSA Steaua, deci nu am cum să fi fost președintele secției de baschet a CSA Steaua, din care să apară conflictul de interese.

-Sunteți numit în documentele oficiale șef de secție, ați luat decizii de șef de secție. Dacă Steaua nu v-a angajat, asta e treaba comandanților de acolo.
-Nu e adevărat că apar ca șef de secție în documente. În ce  document?

-În protocolul dintre CSA Steaua și CS Atletic, la capitolul 8, la membrii permanenți scrie negru pe alb „președintele secției de baschet CSA Steaua – domnul Virgil Stănescu”.
-Un moment să citesc și eu. (pauză) Da. Așa scrie, dar eu am fost mereu președintele echipei de baschet CSA Steaua rezultată în urma protocolului cu CS Atletic.

-Gazeta a folosit funcțiile din documentele oficiale. Puteți explica de ce apăreți în protocol drept președinte al secției de baschet deși susțineți că nu sunteți?
-…

-Și, să știți, chiar pe siteul oficial al Clubului Armatei scrie: ”Steaua CSM a fost reprezentată  de Virgil Stănescu, președintele clubului”.
-Eu am fost doar președintele echipei.

1,6 milioane de euro sunt costurile clubului CSM CSU Steaua, toți din bani publici și toți manageriați de Virgil Stănescu

-Dar cum poate avea o echipă președinte? Este echipa de baschet o altă entitate, cu statut juridic separat? Există echipa în afara clubului militar? 
-Ea s-a constituit pe baza acestui proiect, ca o entitate. Noi am venit cu managementul și marketingul.

-Tot în protocol se spune nu doar că sunteți președinte, ci și că reprezentați secția clubului bugetar în relațiile cu terții. Ați semnat în numele Stelei hârtii?
-(O pauză ceva mai lungă) În relația cu federația de baschet, documentele sunt semnate de conducerea clubului Steaua.  În cazul legitimărilor jucătorilor, o face secția de baschet. Eu folosesc calitatea de reprezentant al echipei Steaua în relațiile cu presa, cu antrenorii, cu jucătorii.

– Și nu vi se pare un conflict de interese să reprezentați și Steaua, și Atletic câtă vreme au afaceri între ele?
– Încerc să înțeleg în ce direcție merge investigația dumneavoastră! Am fost deschis, am pus la dispoziție documentele. Nu credeți că echipa a crescut valoric de la începutul protocolului? Că această asociere este în favoarea performanței?

– Echipa CSM CSA Steaua a crescut valoric. Asta e cert, dar nu asta întrebăm noi. De ce Primăria asigură o mare parte din buget, 900.000 de euro pe an, și în cazul ruperii protocolului rămâne fără locul din campionat, fără palmares, fără jucători, fără echipă?
– Palmaresul se împarte. Și avem palmares la juniori.

– Împărțirea palmaresului, cu cowinner, este o invenție a federației. Există un asemenea precedent în sportul românesc?
-…

-Plus că prin protocolul din 2012, Steaua pierde locul dacă se retrage.
-Nu. Acolo, în protocol, trebuie să se înțeleagă faptul că Atleticul nu are nicio pretenție.

-Nu vă supărați, nu asta scrie în protocol.
-Dar revin, rezultatele de la echipele de juniori nu se văd?

-Se văd, dar și acolo e o altă discuție. Ele sunt legate ombilical de alte două cluburi private, Laguna și Dacian, iar CSM susține că din cauza protocolului cu Steaua nu a putut să-și deruleze propriile programe pentru copii și juniori. E adevărat ce susțin ei?
-Credeți că CSM ar fi putut să susțină întreaga activitate a secției de baschet fără ajutor?! Știți câți bani trebuie investiți lunar într-un copil? Undeva la 35 de euro. Faceți socoteala pentru o mie de copii!

-Oameni de la CSM susțin că clubul ar fi putut să-și țină propria echipă de baschet cu banii pe care-i oferă Stelei.
-Nu cred că ar fi putut să crească valoric. Vă mărturisesc faptul că, inițial, CSM mi-a oferit să conduc secția lor de baschet! Dar am refuzat.

-De ce? Doar se afla pe locul 8 în Liga Națională!
-Pentru că nu avea un buget care să ofere perspective.

-Dar CSM a demonstrat că poate face și singur înaltă performanță. Echipa de handbal feminin a cucerit trofeul Ligii Campioanelor Europene!
-Dar știți ce buget are această echipă? Este triplu față de cel alocat baschetului. Vă asigur că așa este! Să știți că parteneriatul public-privat poate rezolva multe probleme cu care se confruntă sportul românesc.

-Încă o dată, vă rugăm. Chiar nu aveți sentimentul că vă aflați într-un conflict de interese?
-Nu, pentru că eu nu am fost președinte al secției de baschet, ci al echipei de baschet!

Virgil Stănescu susține că el nu este președinte decât pentru echipa Steaua, pentru că n-a fost angajat al Stelei.

O confuzie bine venită.  Prestidigitație deplină.

Ce e clar e că Virgil Stănescu a reprezentat echipa de baschet a Armatei în toți acești ani. În ciuda declarațiilor din acest interviu, a reprezentat Steaua și în relația cu federația.

Potrivit siteului FRB, Biroul federal a discutat contestații ”înaintate de Virgil Stănescu, președintele CSM Steaua București”.

El își prezintă patrulaterul CSM – CSA Steaua – EximBank – Atletic ca un parteneriat public-privat pe care suntem prea încuiați să-l pricepem.

Oricum i-am spune însă și orice funcție, un lucru e limpede: el a venit cu creierul și noi, ceilalți, cu banii publici.

 

Articolele anterioare:

Comentarii (33)Adaugă comentariu

Simplu  •  16 noiembrie 2017, 7:25

Băiatul meu joaca la Dacian. Noi părinții plătim tot. Nu ajung banii aceia în antrenamentele copiilor. Ca sa se știe ca banii aia nu au nicio legătură cu activitatea de la copii.

paul  •  16 noiembrie 2017, 8:35

Virgile nu-ti dai seama ce mic incepi sa devii... Din pacate ai inceput sa minti si in legatura cu copii.Copiii de la Dan Dacian si Laguna, isi platesc taxele in fiecare luna,platesc echipamentele,deplasarile.Steaua nu le plateste nimic din cei 35 de euro care sustii tu ca sunt necesari pt cei 1000 de copii.In plus la Steaua ajung doar varfurile de generatie de la cele doua cluburi ,in jur de 15 copii incepand cu U16 , si doar de atunci parintii nu mai platesc nimic.Deci Steaua cumpara varfurile de generartie .Asa ca Steaua nu investeste nimic ,practic ia o echipa gata formata.De unde ai scos asta cu 1000 de copii nu stiu.Steaua nu are grupe de copii de la baby baschet pana la U14.

george  •  16 noiembrie 2017, 8:40

Si la Laguna platim tot-taxa lunara,deplasari echipament si cantonamete.

Luca  •  16 noiembrie 2017, 8:45

" Entitate " --- probabil acesta definitie a smecheriei in sport a fost inventata de Talpan ! : -) Ma intrebam de ce Dinamo , Rapid , etc pot sa foloseasca stadioanele lor gratis sau pe sume simbolice , pe cand Steaua (Becali) , pe sume importante , nu ! Aceasta investigatie ne da raspunsul ...

Sile  •  16 noiembrie 2017, 8:46

Nesimțire și tupeu maxim la ăsta! Cloaca asta de la mapn ar trebui anchetata serios, dar cine sa o faca *** ale de procurori conduși de infractorii lazar si lovesi?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gareth Edwards  •  16 noiembrie 2017, 9:03

Este foarte adevarat. Taxa la Dan Dacian este 250 lei lunar pentru copii de 10 ani. Totul este pe bani acum...niciun copil nu mai poate pasi intr-o sala de basket fara marafetzii parintilor...ceea ce este ingrozitor pentru sportul romanesc. Am jucat basket la nivel de juniori la SS2, antrenor fiindu-mi prof. C-tin Darjan, poate cel mai bun dascal la nivel juvenil. Cel mai bine pentru Virgil Stanescu era sa va cheme la o cina de soi la carciuma lui de vis a vis de biserica Silvestru. :-) Cum poate evolua sportul romanesc cu asemenea "proiecte" si "parteneriate"?!?!? De retinut: singurul sport unde nu se cer bani la nivel de copii si juniori este rugby-ul insa acolo vorbim de cu totul alt nivel de educatie, sportiva si nu numai...

Radu  •  16 noiembrie 2017, 9:05

Eheee!!! La baschet sunt mici copii! Cred ca si la fotbal „comandantii” au incercat aceeasi schema dar s-a opus ciobanu'. Adica ala care dadea banu'....

Andrei F  •  16 noiembrie 2017, 9:48

Eu nu mai inteleg nimic!Si vreau!Cu ce este aceasta asociere diferita de vechea AFC Steaua condusa de Paunescu?Acolo nu un privat conducea totul?In cazul Arenei Nationale excluderea firmei de intretinere si infiintarea unei noi firme sub autoritatea Primariei nu ati vazut-o bine desi pastrand termenii un privat a patit-o!! Este clar ca Virgil Stanescu trebuia sa se ocupe cu managmentul si marketingul noii asocieri.Asta era rolul CS Atletic!Dv. spuneti ca ar fi in conflict de interese...El va spune ca nu este angajatul Stelei iar dv. ne-ati spus ca CS Atletic a fost infiintat cu cateva zile inainte de primul Protocol.Deci nu are nici activitate sportiva distincta de cea din asociatie si mi se pare corect daca am spune ca CS Atletic a fost infiintat fix pentru aceasta asociere.Unde este conflictul daca nici material nici sportiv nu concureaza Armata?Boroi este trecut in Protocol si ca sef la CSA si ca sef la asociatie!Dar sa spunem ca este conflict de interese!Pai ar fi un conflict de interese legalizat prin acte!Juristii nu ar trebuii ei intrebati?La fel ca in cazul AFC!Si acolo totul s-a facut prin acte semnate si de reprezentantii Armatei!Mai mult Armata acum revendica inclusiv perioada AFC ! Revenim la anul 2013.Pana la asociere CSM a avut parte de scandaluri si banii nu au mai fost asigurati ritmic.Asta a facut ca cei mai buni jucatori sa plece!Popovik si Kandic.Sefi de sectie au fost suspendati.La CSA Steaua echipa era nou promovata si repet ,de un an in asocierea cu CS Atletic.Virgil Stanescu era un fel de Hagi al baschetului si de aceea a fost cooptat pentru a atrage sponsorizari ,public si tineri care sa se indrepte spre baschet.Virgil Stanescu a fost pus de CSA sa-i reprezinte imaginea prin actiuni distincte.Altfel...Sa ne imaginam ca Hagi nu ar fi construit Academia Viitorul si ca venea la CSA Steaua unde ar atrage sponsorizari,public si tineri care sa iubeasca iarasi fotbalul!Nu stiu daca este bine dar LPF spune ca CSA Steaua trebuie sa se uneasca sau sa fie reprezentat de altcineva.Poate ceva gen Rotariu la Craiova...Multi ii reproseaza lui Hagi ca nu ar avea darul vorbirii.Probabil ca asa sta lucrurile si cu Virgil Stanescu.La intrebarea de ce CSA Steaua daca se retrage din Protocol pierde echipa putea sa va spuna ca in Protocol este trecut si ca daca CS Atletic paraseste asocierea pierde tot sau ca ce este trecut in Protocol este problema juristilor ...si dribla bine...Asa a lasat impresia ca are ceva de ascuns...

Pop ioan  •  16 noiembrie 2017, 10:10

Armata, cu pensii speciale uriașe, cu vârsta de pensionare de la 42 ani, cu procurorii și judecători militari, a devenit vampirul poporului, nu apărător. Afacerea asta este o bagatelă, la armată *** de ordinul sutelor de milioane de euro!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  16 noiembrie 2017, 10:19

Pentru multi dintre noi care poate nu iubim baschetul la fel de mult ca fotbalul o cautare pe internet ar fi poate necesara...Ca sa stim cine a fost Virgil Stanescu si daca acum are atuuri sa ocupe aceasta functie in asociatie...Wikipedia...

Todor Bogdan  •  16 noiembrie 2017, 10:37

@ Catalin Tolontan ... Combinatorii cu combinatii de prima clasa.. Intalniri la tot felul de premieri sau alte evenimente cu politicienii de tranzitie transforma si sportivii in mari smecheri ai zilelor noastre si mari Specialisti in Minciuni Nesimtite.. FELICITARI PENTRU ACEASTA ANCHETA SI PENTRU TOATE CELELALTE !! Acesti sportivi produc emulatie ? Eu nu cred . Ar trebui sa avem un sondaj national legat de banii publici pe care Armata sau alte insitutii publice ii irosesc/smercheresc cu sportul ? DAAAAAAAAAA DEMOCRATIE = Vointa Poporului Intrebare : ce se intampla atunci cand un sportiv ce beneficiaza de fonduri publice e prins dopat ? Da banii inapoi ?

Dragoș  •  16 noiembrie 2017, 10:42

Si ce inteligent părea in poza,asa cu ochelari si la costum....😁

Catalynn  •  16 noiembrie 2017, 11:10

La o prima citire avem o treaba simpla: Virgil Stanescu, un erudit al basketului, se asociază cu Steaua si Primăria Bucuresti pt a face performanța. Acordul da roade, o recunoaște si Gazeta deci practic avem o situate ideală pe care am dori sa o vedem peste tot, unde banul public este pus la munca eficient de un om sau un grup care se pricep. Evident ca nu se așteapta nimeni ca Virgil Stanescu si alții ca el sa muncească gratis. Pana aici totul era clar .... Din păcate insa, explicațiile sunt vagi si superficiale, specifice cuiva care are ceva de ascuns. Ma așteptam sa poata sa explice cum trebuie ce era de explicat si mai ales cum se face ca Atletic iese in avantaj in absolut orice scenariu posibil. Ne-a ajuns problema cu fcsb si modul cum jjjijji a incercat sa fure bunul CSA, sub absolut nicio forma nu ne putem permite inca una deci sa speram ca investigatia Corpului de Control va face lumina si daca e cazul sa intervină si Parchetul.

jean  •  16 noiembrie 2017, 11:33

exact astea sunt motivele pentru care sportul romanesc nu performeaza si nu va performa niciodata: pentru ca nimeni nu are niciun interes sa se intample asta. Toti au grija numai de ei si de buzunarele lor ...ii doare in cot de sportul romanesc si de performantele lui. TOTUL e o caracatita, o mafie ingrozitoare. Eu mi-am pierdut demult orice speranta!!!

Cătălin Tolontan  •  16 noiembrie 2017, 11:34

@jean: daca ne pierdem si speranta, abia atunci vom pierde tot. Se schimba, totusi, lucrurile. Dovada ca sunteti mai informati. Nu inseamna ca nu avem frustrari, dezamagiri, dar nu cedam.

mircea  •  16 noiembrie 2017, 12:08

@catalynn Despre ce avantaje vorbesti? Daca CSM retrage finantarea se duc pe copca cu totii @Tolontan Din tot ce ai publicat pina acum pe acest subiect am inteles ca ai nedumeriri legate de: 1. De ce apare Athletic in asociere? Pentru ca Stanescu a vrut sa faca totul pe persoana juridica, in felul asta neputind fi sapat/sabotat de generali sau sefi de directii de prin primarie. Daca ma intrebi pe mine, baiat destept la faza asta, s-a asigurat prin niste clauze beton. 2 De ce finanteaza primaria aceasta asociere? Pentru ca la vremea respectiva (2013) s-a decis sarirea unor pasi in ceea ce se vrea a fi un brand, pentru ca finantarea intregului club CSM depindea de niste rezultate care nu prea apareau. 3. Ce se intimpla cu palmaresul, daca.....? Habar n-am, va fi o lupta intre Steaua si CSM, Virgil cu Athleticul lui sigur nu vor avea pretentii, n-are ce sa faca cu un palmares care nu-l ajuta cu nimic.

viorel  •  16 noiembrie 2017, 12:39

Exemplu tipic pentru ce rau poate face cardasia nesanatoasa dintre armata-politicieni-institutii publice, *** Armata si politicienii nu au ce cauta in sportul profesionist, pentru ca intotdeauna se vor urmari interese care nu au nimic in comun cu sportul. Cazul lamentabil, condamnabil din baschet se repeta acum si la fotbal. Armata a mai ridicat un paravan in spatele caruia sa ***, dupa ce au vazut ca la baschet fuctioneaza. Crearea si finantarea *** a unei echipe profesioniste de fotbal este noua aventura in care s-a angrenat MApN, cu sprijinul unor politicieni. Cum poate fi justificata si la ce capitol se incadreaza cheltuirea de catre CSA a unei sume pentru achizitia de fotbalisti de la clubul privat Royal?? Nu exista procedura achizitiilor publice, cu licitatie!!! Sa speram ca raul va fi taiat din radacina si devoalarea raptului de la baschet sa extinda investigatiile si la fotbal, iar toata aceasta demascare sa determine decizia corecta, legala, normala, de a retrage armata din sportul profesionist, asa cum este situatia in absolut toate tarile membre UE si NATO!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Buta Maximilian  •  16 noiembrie 2017, 13:08

Asta e echipa de baschet preacurata pe care preacuratii si neprihanitii de la sud o sustineau? :)))))))))))))))))))))))))) Va meritati soara, talpanistilor! :))))) Dormiti linistiti, CSA va pregateste o colaborare public-privat gandita 100% pentru binele vostru si al performantei :)))))) Jur, astia-s mai naivi ca o fata mare :)))))

Man on the Silver Mountain  •  16 noiembrie 2017, 17:24

Domnule Tolontan, din pozitia dumneavoastra si cu perseverenta sunt convins ca acesti bani publici se vor intoarce la copiii cetatenilor astfel incat ei sa poata practica sportul. Si investitiile primariilor se vor concentra in ceea ce inseamna sport de masa si infrastructura necesara in cartierele oraselor. Este ceea ce personal imi doresc sa se intample in Romania, pentru dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor ei. Mult succes in continuare. Cu stima din Toronto.

andrei  •  16 noiembrie 2017, 18:55

iti scriu din postura de suporter stelist: 1. de la inceputul colaborarii nu au fost publice foarte multe detalii 2. faptul ca echipa joaca pe locul csm bucuresti nu stiu daca are vreo relevanta deoarece Steaua(in acel moment era doar Steaua,condusa tot de Virgil Stanescu) promovase 3. de-a lungul timpului am crezul ca parteneriatul este facut din lipsa banilor Stelei; multe echipe de baschet din Romania si Europa au sponsorul integrat in numele echipei ; aproape toate echipe de baschet de la noi sunt sponsorizate de primarii 4. am participat la meciuri ale echipei, iar pe biletul cumparat scria CSA Steaua Bucuresti(la fel ca pe biletele de la alte sporturi) - inca un motiv sa cred ca e vorba doar de o sponsorizare a primariei si a eximbank 5. la un meci de cupa europeana am citit pe bilet ca evenimentul este organizat de CS Atletic, moment care mi s-a parut foarte dubios 6. sunt de acord cu aceasta ancheta, imi doresc ca echipa de baschet sa fie 100% a Stelei, sa fie inscrisa in competitii cu numele si emblema Stelei 7. as vrea ca aceasta ancheta sa nu fie una in care se vrea creerea unei imagini proaste intregului club, si ma deranjeaza folosirea obsesiva a CSA Steaua, puteti folosi doar Steaua( acum 20 ani nu cred ca se scria peste tot CSA Steaua in loc de Steaua, sau puteti numi toate cluburile sportive cu numele complet( ex: FC Fcsb)

jmen  •  16 noiembrie 2017, 19:19

*** *** *** fa ti in puii mei gazeta de investigații si nu mai scrie aici.. asta e un ziar de sport ne scrii tu despre nush ce director ce primar ca fura .. dacă am ajunge in locul lor toti am fura ***.. bv lor ..intram ptr stiri din sport face ti ai vii *** un articol legat de sport demn de citit penbililor

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  16 noiembrie 2017, 19:20

@jmen: nu, nu toti oamenii ar fura daca ar fi in locul unui primar. Nu vorbiti in numele celorlalti, va rugam, cand le propuneti sa taie craca de sub piciorul copiilor lor, caci asta inseamna sa generalizezi hotia.

dragan  •  16 noiembrie 2017, 20:26

CHELTUIELI.CHELTUIELI CHELTUIELI. Ce de CHELTUIELI se pot face prin acest club privat ( fundatie , ONG etc ). Si cum poate fi "mascata" destinatia sau destinatarul final al acestor CHLETUIELI ( in fapt BANI ) . Dar la o simpla verificare a unor organe de ancheta serioase , s-ar vedea imediat circuitul banilor si destinatarii lor finali. Dupa aceasta investigatie referitoare la asocierea asta intre; Primarie/politic - Armata/politic si oameni din sistem- Club privat(ONG , Fundatie )/vehiculul de 'CHELTUIT " bani pentru cei "interesati"( sau destinatari finali ), am inteles zbaterea pentru clubul de fotbal nou infiintat. Ca insusi d-nul Stanescu se plange de bugetul prea mic in comparatie chiar cu handbalul . Va dati seama cand va fi vorba de bugetul unei echipe de fotbal de LIGA 1 ? Acolo buget din bani publici de tocat/cheltuit neamule !!!! Performanta ioc . ca nu poti sa faci si performanta si sa cheltuiesti cu destinatie. Daca reusesti , e chiar o intamplare. PS. Pentru d-nul Andrei F. Aceste entitati sunt prin definitie non-profit. Deci nu vorbim de el pentru ca legal nu se poate ridica . Dar de cheltuielile verificate de lupul paznic la stana , nu avem ce discuta. Si te rog lasa textele cu "sfintii " aflati printre noi, care au grija ca banul public sa fie cheltuit corect. Si daca ar vrea, nu l-ar lasa " dracii " din jurul lui.

performanta  •  16 noiembrie 2017, 22:27

nu inteleg de ce va mai mirati ca nu avem sportivi de performanta, uite de asta nu-i avem, ca banii se sifoneaza...

Dragoș  •  17 noiembrie 2017, 0:30

Auzi...Primaria plătește milioane de Euro si copiii aia fac baschet pe bani.Pai nu asta e lucrul cel mai important, un copil sa poata sa faca sport sau e important sa avem o echipă de baschet care sa fie urmărită de 100 de spectatori??!! Mare manager Stănescu asta,strânge bani de peste tot...

horia  •  17 noiembrie 2017, 11:26

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

carmen  •  17 noiembrie 2017, 11:32

Cine naiba mai are rabdare sa-ti citeasca toate ..... Dupa titlu , ma bucur insa ca ai ajuns la sport . Bun sau rau , cel putin este in sfera ta de activitate !

Stefan  •  17 noiembrie 2017, 13:11

Dragos@ din cei 100 de suporteri 80 sunt parintii si copii de la Dan Dacian si Laguna. Ca deh ...ne cheama domnul profesor de la Dacian si Laguna la meci... Cam astia sunt suporterii lui Steaua

Zagna  •  17 noiembrie 2017, 15:05

Domnule Tolontan, felicitari pentru modul de abordare a problemelor de la CS al Armatei ! Sunt convins ca veti duce investigatiile pana la capat, iar institiile Statului si Ministerul Apararii Nationale vor lua masuri de intrare in legalitate privin cheltuirea banului public, Ministerul impreuna cu generalii sa se ocupe de APARARE NATIONALA, nu de ghidusii si furtisaguri ! O sigura intrebare am: cand ajungeti la cel care a girat "juridic" ***, marele colonel talpan ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sorin  •  17 noiembrie 2017, 16:52

Buna seara! daca Steaua a platit 35 euro pt fiecare copil catre dan dacian, cineva isi bate joc de noi si de copiii nostril. eu am copilul la dacian de cativa ani. platesc in fiecare luna 200 lei, echipamente, arbitraje, competitii (deplasari, cazare transport) apa, antrenamente fizice. niciodata copiii de la dan dacian nu au primit apa de baut la nici o competitie. nici chitante pentru plati nu am vazut, atitudinea antrenorilor zeflemitoare de multe ori, si ei reprezinta Steaua, zic. oare un control ANAF incrucisat Athletic Dacian Steaua pe facturi ce ar releva?

Gorel Nestiutu  •  17 noiembrie 2017, 17:19

D-le Tolontan. Pentru amorul meu propriu...corect ar fi fost ca titlul sa sune asa...,, Cum sa ajungi sa cheltuiesti 1.6 mil euro pe andin postura....'' Pentru ca ,,cum sa cheltuiesti''...e simplu,....case,masini,distractii femei.

Anghel Merchel  •  18 noiembrie 2017, 13:52

Dar ca sa cheltuiesti miliarde din postura de borfas de legatura cu americanii de la Microsoft cum este? Si exista corupti romani fara corupatori americani? Ia investigheaza, ca e despre sanatate si sport, ca si postarea despre Rex Mihai.

Anghel Merchel  •  18 noiembrie 2017, 19:20

Gittenstein este un cetatean american cinstit.

Comentează