Firma lui Lupescu a tipărit programul subțire al lui Mircea Sandu la prețul cărții de bucate a lui Jamie Oliver!

6 euro pe exemplar a costat programul-revistă al „Nașului”, exact cât a fost tiparul ditamai cărții ”Cu Jamie Oliver în Italia”

joi, 15 martie 2018, 7:00

În anul 2010, Mircea Sandu câștiga la pas alegerile federale.

De la tribună, „Nașul” flutură programul său, în format de revistă subțire.

Conform dezvăluirilor lui Răzvan Burleanu și facturii publicate ieri de ”Adevărul”, acea broșură ușoară intitulată ”Programul Strategic al lui Mircea Sandu” a costat 9.931 de lei plus TVA.

Banii au fost achitați de FRF către firma Kick Sport Media SRL, deținută de Ionuț Lupescu.

Dincolo de conflictul de interese, căci directorul executiv Lupescu dă bani propriei sale firme, prețul este unul amuzant.

6 euro bucata, pe cele câteva zeci de pagini ale „Nașului”, înseamnă prețul cu care se tipărește ditamai cartea de bucate a lui Jamie Oliver, de 300 de pagini pe hârtie foarte groasă!

”Cu Jamie Oliver în Italia”, lucrare ilustrată și tipărită în condiții impecabile, a costat editura ”Curtea Veche” cam 6 euro bucata, cât a plătit FRF pentru „Nașul”!

Sigur, comparația are doza sa de exagerare.

Pentru că tirajul lui Jamie Oliver este de ordinul miilor de cărți, ceea ce scade prețul unitar, în timp ce „Nașul” a scos 400 de bucăți, ceea ce crește prețul de tipar pe bucată.

Dar, chiar și luând în calcul diferențele de tiraj, prețul plătit de FRF firmei lui Lupescu este unul foarte mare.

Altă comparație.

LPF se pregătește să scoată pe piață, chiar în aceste săptămâni, o lucrare antologică, dedicată celor 100 de ediții de Liga 1.

Cartea de istorie a fotbalului nostru, de format mare, va avea 500 de pagini color și va cântări 3,3 kg, nu câteva sute de grame ca pliantul strategic al „Nașului” din anul 2010.

Iar Liga va plăti pe lucrare cam 12 euro, doar dublul prețului achitat de FRF, în condițiile în care LPF tipărește ceva de aproape zece ori mai voluminos! Din nou, tirajul va fi mai mare, dar prețul plătit de FRF în 2010 oricum rămâne mult peste piață.

Până la urmă, nu e vorba numai de bani, ci de nivelul discuției.

Când te numești Ionuț Lupescu, ești directorul FRF și tipărești cu firma ta un program subțire electoral al lui Mircea Sandu la prețul de tipar al cărții internaționale de bucate a lui Jamie Oliver, te supui măcar umorului general.

Ironie care, pentru o carieră de un asemenea prestigiu, probabil că doare mai tare decât orice.

Comentarii (117)Adaugă comentariu

Kimi  •  15 martie 2018, 9:25

Tolo...de data asta, ești un pic penibil ,ori dacă îl susții pe Burleanu e de înțeles ! Deci Lupescu ar fi furat vreo 2000E , după cum spui tu...400de buc× 6E=2400E !! Chiar îl vezi in stare pe Ionuț Lupescu să facă asta ???

Stefan  •  15 martie 2018, 9:26

TOLO..., cu articolul asta m-ai lasat fara cuvinte....PENIBIL

Alin  •  15 martie 2018, 9:27

Mai mult ma deranjeaza tupeul lui fara margini. ***, cu un plan gandit si pus la punct pentru a castiga nemeritat niste bani, ai macar decenta sa alegi o prezenta mai discreta. Dar de multe ori ciminalul se intoarce la locul faptei. Si cum am adaugat la sfarsitul comentariilor pe aceasta tema, cel mai trist este ca am ajuns sa alegem intre niste sinistri ca Lupescu si Burleanu pentru sefia fotbalului romanesc.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Los  •  15 martie 2018, 9:30

Tolo, esti o mare dezamagire.... Pesemne ca esti cel mai pur dintre noi toti de ridici si acum tu primul piatra

gigelos  •  15 martie 2018, 9:34

Un alt articol gen ,, Dinozaurul radioactiv '' . Sa ai toate actele la dispozitie ,acolo sunt nenorociri , fara doar si poate , si sa iesi cu asa ceva , ok treaba ,, federalilor '' , ies si ei usurel , mai au o luna , probabil bombele vor veni cu cateva zile inainte . Niste nemernici , ii preocupa soarte fotbalului , faceau audit ieseau in primele 6 luni . La cat e Burleanu de *** , sanchi n- a avut timp , da ce-ai facut bre de esti prins asa , ia-o mai usor , patesti dracu ceva ... mizerii . Aiurea nu ca a iesit Burleanu cu astea , atat il duce capatana saracul , ci ca ai pus matale boticul . Se aude ca Maria Andries ( am zis la intamplare ) incaseaza mai putin procentual decat iei matale de la GSP de pe respectivele bloguri . E corect ? Si se aude ca ati dat 17.000 dolari pe un Cielo in 1998 ( motor mic , AC simplu , benzina , fara airbaguri etc )cand cu 17.000 dolari poti sa iei astazi un Ford ... Mondeo , cu climatizare , Euro 6 , 14 airbaguri , etc , etc . Ati facut o combinatie

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bogdan  •  15 martie 2018, 9:34

in cazul articolelor lui Tolontan - zis si Regele corectitudinii politice - ca sa intelegi in cheia corecta un articol trebuie neaparat sa citesti si comentariile cititorilor. Materialul de fata este un excelent exemplu in acest sens.

gigelos  •  15 martie 2018, 9:41

Se aude ca ati dat prin 2000 destul de mult pe un desktop , configuratie de *** , un amarat de Pentium 3 , 2000 de dolari , poti sa-l iei azi cu 150 lei , manevre Tolontane , manevre

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Matei  •  15 martie 2018, 9:53

Frumoasa tara... dar mai e o intrebare pe care vad ca nu o puneti, de ce plateste FRF pentru programul lui Mircea Sandu? Daca are o urma de bun simt, Lupescu se retrage.

Cristi  •  15 martie 2018, 9:54

Văd că toată lumea se concentrază în comentarii pe prețul tipăririi și pe faptul că articolul este unul care lovește în Sandu și Lupescu și nimeni nu vede cu adevărat care e problema: de ce a plătit FRF pentru programul de campanie al lui Sandu? Aici este buba...

eu  •  15 martie 2018, 9:56

pai daca nu exista Alba ca Zapada in romania ! ce facem ne culcam pe o ureche , votam ce pica si mai trec 3o de ani si spunem ca nu s a facut nimic !! romanul s a imbolnavit de scenarita de la patria mama . intr adevar si mai mare rusinea cu brosura la pret de enciclopedie !! de ce sa nu fie un exemplu pt societate .... asa nu dle Lupescu !! vroiam sa va votez , dar dupa firme personale , surori si alti acoliti voi Spune nu !

cristi  •  15 martie 2018, 9:57

in tipografie offset sunt preturile pe care le dai exemplu.....daca e cantitate mai mica se printeaza in digital care e mult mai scump. Daca mai ai si plastifiere sau altceva in plus fata de o revista obisnuita creste pretul.

Florea  •  15 martie 2018, 10:02

Articol de tabloid, nedocumentat, cu comparatii nelalocul lor. Daca il comparati cu costul de printare al congresului al xvi, rezulta ca pretul pe brosura trebuia sa fie de 15 eurocenti. O sa va dea kaiserul in judecata, asta pana vine nea livache cu legile anti-defaimare, si atunci va intoarceti la numarat cornerele

Andrei  •  15 martie 2018, 10:02

Tolo, dincolo de toate lucrurile care se spun despre Lupescu, adevarate sau nu, de ce ai scris acum despre niste lucruri care s-au intamplat acum 18 ani? Eu sunt sigur ca tu nu te-ai alaturat campaniei lui Burleanu, dar un asemenea articol trebuia scris oricand pana acum, ai avut 18 ani la dispozitie. De ce tocmai acum? La fel cum acest Burleanu face ACUM dezvaluiri despre Lupescu si Mircea Sandu. Despre fapte penale, fapte care ar fi ramas acolo(oare nu e asta tainuire? ), daca Lupescu nu ar fi candidat.

Codin  •  15 martie 2018, 10:03

Tolontan la datorie. Modelul: identic ca la Gica Popescu. Arma: DNA si acoperitii din presa.

corneliu  •  15 martie 2018, 10:07

Tolo, ce nu inteleg eu in toata tarasenia asta, este faptul ca voi ii judecati pe Mircea Sandu si Lupescu jr si-i santajati cu aceste "mari dezvaluiri", chiar pozand in "DENUNTATORI" pentru institutiile abilitate ale Statului,pe cand FRF, NU MANAGERIAZA BANII STATULUI - PROCURÓR, procurori, s. m. Magistrat membru al Parchetului, care are rolul de a exercita acțiunea penală și de a susține acuzarea; membru al procuraturii, care decide trimiterea infractorilor în fața justiției, susține acuzarea în procesele judiciare, supraveghează justa aplicare a legilor și reprezintă interesele statului într-un proces. – Din fr. procureur - ! Toti care acum faceti mari dezvaluiri, dar voi de fapt sunteti tainuitori, cum ar spune judecatoarea din procesul Talpanica versus oier: oierul, a manifestat rea credinta cand o pus nocturna pe Ghencea si a platit chirie zece ani! Iar este pusa Justitia din Romania, la comanda Politica, sa le asigure posturile dorite, vezi doamne in mod legal! Un argument ca este asa este si faptul ca domnul Habarnam Burleanu, "omul" d-lui Fota de la presedentie (sursa: dl Basescu la TvR !), a schimbat in timpul jocului Regula ca sa-i interzica participarea la Alegeri lui Lupescu! FRF este o institutie non profit si dispune de bani publici! Electorii si nu Justitia trebuie sa faca lumina in acest caz, fara imixtiunea Politicului/Justitiei doua componente/instrumente de forta/coercitiva a Statului! Capisci? Daca dl Felix Voiculescu doreste sa-l plateasca pe dl Gadea cu 30.000 de euro este treaba dumnealui, are interesele dumnealui, nu poti sa-l iei la intrebari de ce l-a supraevaluat fata de un comentator din TvR 1 care este platit doar cu 3.000 de euro!! Eeee, am dreptate? Putem sa continuam cu exemple de la dl Vantu, nu?

alex  •  15 martie 2018, 10:09

Inteleg ca ai gresit, dar corecteaza tot articolul pentru ca mai jos de corectura tot anul 2000 e specificat. Nu toti citesc comentariile:)

Kross  •  15 martie 2018, 10:19

In aceiasi nota.Un articol scris la comanda pentru a denigra o glorie a romanilor.Jenant d-le Tolonton.Sa va fie rusine!La fel ati procedat si cu Belu si Bitang.

Alex  •  15 martie 2018, 10:33

Am citit acum ceva timp un articol, din care reiesea ca, in Romania, o parte din oameni sunt *** functionali. Astazi, prin acest text si prin greseala de tipar(2000 in loc de 2010), Tolo a reusit sa evidentieze acest aspect al societatii noastre. Sunt foarte multe comentarii, ce au facut referire la anul 2000, fara a fi trecute prin firul logicii, faptul ca anul este total deplasat si ca nu are cum sa fie valabil, Lupescu activand intr-o alta perioada la FRF. Cei care au facut acest self-check, nici nu au dat importanta anului, ci si-au bazat argumentele pe pretul din perioada activitatii Kaiserului. Nici nu vreau sa ma gandesc cum aratau comentariile daca Tolo ar fi scris anul 3010, in loc de anul 2010.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabi  •  15 martie 2018, 10:35

O mizerie de articol, deci Lupescu se injosea la 2400€ , penibil mai ales ca stii cu ce se mananca tipografia. Stii diferenta dintre offset si digital si lansezi fumigene de genul asta , Rusine . Ps.Sunt carti de vizita care pleaca de la 1€

Matteo  •  15 martie 2018, 10:36

Chiar aveam impresia ca ești un om corect Mr Tolo, ***. Sa-ti fie rusine !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marian  •  15 martie 2018, 10:36

Pleaca'ai nostri,vin ai nostri,noi ramanem tot ca PROSTI.......o balacareala ptr un OS bun,dar foarte bun,intre un neica nimeni si marea GENERATIE de AUR,cum spineti voi,in opinia mea,o generatie buna,care a iesit din grupele unui campionat mondial,bine,bine daca si castigau sau macar jucau finala,da,jos palaria,gneratia de aur,dar cum nimic nu s-a intamplat,raman la opinia mea,o generatie buna de fotbalisti,.......aha,uitasem alegeri la FRF,Ionut Lupescu,a luato in plex,nu era mai bine sa ramana acolo unde era,loc caldut,bani bunicei,amu la puscarie u de erita plus nasul Sandu,prea a scapat asta mai mereu,astept sa vina randul altui mare om de fotbal,Dumitru Dragomif,un *** ***.........,.hai DNA-ul

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod  •  15 martie 2018, 10:37

Sigur când vrei sa impresionezi, folosești frazele în asa fel ca să rezulte o mare corupție... De exemple știi cu cât este mai scumpa mâncarea în România fata de cea din UE...?!!!!...De ce oare?!!!.... Sunt aceleași branduri de la noi.... . Pai du-te sa vezi și pe urma i-ai la întrebări... Ce comparații sunt astea...!!!!... .. O porcărie care sa abata atenția de la alegeri... Asta arata disperare... Ți-am mai spus, cele mai imorale sunt asa zisele bonuri de performanța... ***... Aşa le spune Burleanu, bonusuri de performanța... Păi să aducă bonusul înapoi care și l-a tras, acum când a ratat calificarea... De ce nu scrii de asta... Nici n-am făcut calculul căti bani reprezinta marea corupție a lui Lupescu, dar chiar sa nu vezi ca toată manevra este făcută sa abata atenția de la ce este important...!!!!!.... Ai căzut în extrema corupției.. Maine ne spui de scobitori... Dacă tu crezi ca vei găsi niște îngeri sa conducă fotbalul romanesc înseamnă că ai dat în mintea lui Mircea Badea.... Eu sunt de acord în totalitate cu principiul luptei anticorupție, dar nu marşa la manevrele de tip securist....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marian  •  15 martie 2018, 10:39

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Hatertype  •  15 martie 2018, 10:46

@Tolo - am un business in domeniu si iti pot confirma urmatoarele date, fara sa iau partea nimanui in aceasta campanie, am zero preferinte legate de cine va fi sef la FRF (prime de calificare s-au dat permanent, firme de casa s-au folosit permanent, cred ca mai putin conteaza cum se fac lucrurile in privat si ca ar trebui pus accentul pe rezultate, iar la *** in care este fotbalul romanesc - infrastructura, baze juniori, pregatire tehnica si imagine ma indoiesc ca in 4 ani se poate face foarte mult): - pretul pentru offset la 4+ sau 6+ culori pentru comenzi de print de sub 5000 de unitati este mare sau foarte mare, eu nici nu iau comenzi de 400 de bucati si daca din bun simt se raspunde la cererile de pret, ofertele trimise sunt ... exagerate. Gandeste-te cat dureaza sa regleze masina, timpul tipografului, formatul si pierderile de material? pai draga Tolo, strici 50-100 de coli fara nici o problema, este imposibil sa nu stii asta. Plus ca-s convins ca au cerut calitate, gramaj mare la hartie, lucios si toate culorile curcubeului pe fiecare pagina. - Nu poti compara o CARTE cu 200 de pagini de text si 10 pagini de imagine (habar n-am cum e inauntru cartea lui Jamie dar ca orice mascul care se respecta nu lecturez carti de bucate) cu o revista care are xx pagini diferite si pentru fiecare in parte ai de setat culorile, practic imparti costurile de reglaj de 50-200 euro (in functie de complexitate, repet) la 20000 de unitati si alta treaba e sa le imparti la 400 de bucati, nu crezi? - iti garantez ca nu face patronul preturile la tipografie, exista o fetita draguta care face chestia asta, in cel mai bun caz a fost informata ca au de facut repede si bine un lot de 400 de reviste pentru FRF, la pretul corect - sau aproximativ corect. Am dubii ca si-a tras Lupescu 500 de euro sau ceva de genul, hai sa fim seriosi, la ce invartea Sandu alea nu-s nici firimituri. Cum ti-a mai sugerat si alt cititor, iti lua 10 minute sa dai un email de cerere pret la 5 tipografii si vedeai ca 3-4 dintre ele nici macar nu ti-ar raspunde la marea ta cerere de 400 de bucati iar unde vei primi oferta va fi oriunde intre scump si exagerat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ClaudiuH  •  15 martie 2018, 10:47

Am citit articolul si sunt foarte dezamagit de ce a facut Lupescu la FRF ,pur si simplu sa imbogatit pe spatele federatiei... Hai sa fim seriosi...daca vrem sa facem comparatiii hai sa ne gandim ca selectionerul adus de FRF cu scopul de a schimba mentalitatea si care intr-un final a ingropat echipa Nationala avea un salariu primit de la FRF de 11 ori mai mare decat salariul presedintelui Romaniei Nu sunt fan Lupescu dar ala macar a tiparit ceva de bani aia...nu ia luat degeaba in comparatie cu alti care au tras si trag bani din FRF pentru nimic.

Urod  •  15 martie 2018, 10:56

Și încă ceva... Nu prezenta cifre impresionante.... Scade toate cheltuielile de producție, inclusiv impozitul pe profit și după aia sa vedem marea corupție a lui Lupescu.... Asa prezentam cifre, oamenii nu se pricep și gata am găsit marea corupție... Și pana la urma, a cui este firma, a lui Ionuț personal sau a soției, sorei... Etc...?

Ion  •  15 martie 2018, 10:59

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Yo  •  15 martie 2018, 10:59

Eu as întreba cine a plătit tipărirea programului lui Burleanu la alegerile precedente. Atunci când nu era in federatie. Acum e aproape sigur ca federația, însă cine a dat atunci banii, nici măcar nu mai contează prețul sau cine a tipărit. Restul e cancan, sa dau acum verdicte daca un preț din 2010 e mare sau sa-l compar cu o carte mai mare dar tiparită in alte condiții de timp, piața sau ce alte lucruri mai influentează un preț, e doar o mică manipulare.

Cristian  •  15 martie 2018, 11:00

Te doare mintea când vezi postările susținătorilor "legendei"Lupescu! Omul și-a tras bani la greu din bugetul instituției unde presta, și zeci de penibili îl atacă pe Tolontan! S-au activat băieții găștii infracționale Becali-Kasai-Popescu! Nu vă e vă rușine să susțineți revenirea la cea mai neagră perioadă din istoria fotbalului românesc? O perioadă plină de blaturi, vânzări de jucători prin firme fantome, distrugerea sectorului de copii și juniori, arbitri cumpărați, campioană și retrogradatele stabilite dinainte în birourile Nașului și ale lui Corleone. O fi Burleanu un habarnist notoriu, dar nu se compară cu famiglia care vrea să revină în fruntea fotbalului românesc. Sunteți niște urechiști și yes-mani penibili!

Ion  •  15 martie 2018, 11:01

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lup  •  15 martie 2018, 11:03

Compari mere cu grenade ca să-ți dea ce-ți convine, deși ești în cunoștință de cauză cu privire la realitate. O broșură de 80 pagini color, hârtie velină groasă, tipărită într-un tiraj de 400 exemplare poate costa cât o carte de 300 pagini tipărită într-un tiraj de 3.000 exemplare. Iată o ofertă de preț de la o tipografie prestigioasă: volum format academic 1400 pagini ivoire palatina 130 g/m2 : 300 exemplare - preț unitar 70 lei 500 exemplare - preț unitar 50 lei 700 exemplare - preț unitar 41 lei 1500 exemplare - preț unitar 32 lei 3000 exemplare - preț unitar 25 lei Că, și în aceste condiții, Lupescu e în culpă morală pentru că NU avea voie în nicio circumstanță să dea bani din FRF către o entitate cu care avea afilieri, e fără discuție. Dar, la final, alegerea nu e dintre alb și negru, ci dintre un incompetent fanfaron și ***, fără nicio performanță managerială sau vreo legătură cu fotbalul și un manager european de succes, mare fotbalist, un om civilizat și decent, cu slăbiciuni și scăderi inerente. *** reprezintă sutele de mii de euro autoacordate ca prime de calificare de gașca lui Burleanu, în condițiile în care promisese că nu va face așa ceva.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Che Guevara  •  15 martie 2018, 11:10

1. FRF nu trebuia sa plateasca pentru programul PERSONAL al lui Mircea Sandu. 2. FRF nu trebuia sa plateasca tratamentul de cancer al lui Mircea Sandu in Franta. 3. Lupescu nu poate sa vina paznic la oi *** Nu conteaza ca e vorba de 1 Euro sau 100.000 de Euro. *** Nu poti avea incredere in el. 4. FRF este o institutie de interes public. In afara de asta, FRF este o asociatie a mai multor cluburi. Atunci cand aceste cluburi isi aleg un presedinte, il aleg pentru a avea grija de aceste cluburi. Presedintele trebuie sa GESTIONEZE cu foarte mare atentie banii FRF, pentru ca sunt banii acestor cluburi, in fapt. Presedintele FRF este angajatul cluburilor nu este patronul FRF. Eu daca imi fac o firma si angajez un manager care incepe sa dispuna de banii firmei dupa bunul plac, sa isi dea singur comisioane si sa devalizeze firma nu am dreptul sa cer sa fie anchetat? Din contra! Merg la politie si il bag in puscarie. Bani care ar fi trebuit sa ramana in firma si sa produca plus valoare sunt deturnati pe diverse cai in buzunare bine stabilite.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Yo  •  15 martie 2018, 11:10

Eu tot aștept o ancheta gsp despre motivele schimbării adidas / joma. Ce a adus federatiei aceasta schimbare, ce tine exclusiv de administrativ, adică de mini-președinte. Și daca au existat bonusuri din partea producătorului. Sau cine livrează sacourile alea ce abia se închid ale mai micilor manageri din federatie. La ultima tragere la sorți din Cupa am observat un model nou, la care s-a renunțat la nasturii aia metalici, înlocuiți cu unii mai galbeni din plastic. Moda se schimbă, probabil nu sunt la curent. E greu sa fii totuși incisiv in toate direcțiile, mai ales acolo unde e prietenul Vochin.

marc  •  15 martie 2018, 11:10

Nimic nou sub soare. De 30 de ani m-am obișnuit ca o parte a presei (sunt convins că dezinteresat și neazmuțiți de nimeni) să lupte împotriva capitalului autohton, care trebuie distrus, încurajate fiind firmele străine. Mă întreb, dacă broșurica aia era tipărită de o editură străină dar la 20 de euro mai deranja pe cineva? Sau dacă era tipărită de editura lui Liiceanumai erai așa deranjat? Iar dacă această găinărie( 10.000 lei?-Doamne ,Dumnezeule!) e scoasă ,,la vedere” exact când candidează ,,marele profitor” lupescu, te întreb de ce nu ne-ai spus-o acum 8 ani, cănd s-a întâmplat ,,escrocheria” ? Să înțeleg că așa procedează marii deontologi și că mai ai câte ceva și despre alții dar nu merită scoase acum? Poate trebuiesc scoase în 2022, 2026...Halal jurnalism

jijrinovschi  •  15 martie 2018, 11:12

cu ce il face mai bun pe unul care a dat cu piciorul in basica sa fie presedinte a frf? l-ati vazut pa lupescu ce arogant este(si inca nu-i presedinte),cite prune(a) are in gura si cite cuvinte stie din limba romana?de ce credeti ca nu-si anunta echipa?pentru ca di ea fac parte: nasu sandu ca pres.de onoare,cu avantajele cunoscute taiate de burli(masina,asigurare medicala,pensie viagera babana),prunosu ca secrier jeneral,secui sef va fi ungurul kassai,bufon sef va fi somerul raducioi_(*** ******),bataus sef va fi ganezul,***,gicaP(puscarie)va fi ministru secretar de stat in relatie cu famiglia becaliota,***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Che Guevara  •  15 martie 2018, 11:15

La finala de Cupa UEFA care s-a jucat pe Arena Nationala FRF, in frunte cu Sandu Mircea, au tiparit un program de meci sau ce fel de publicatie a fost aia. Acolo au scris cateva randuri desre fotbalul romanesc di au sarit intentionat peste toata contributia pe care a avut-o Universitatea Craiova. Pentru ei nu au existat in fotbal decat Steaua si Dinamo. Pentru aceasta mizerie merita sa stea in puscarie pe viata toti cei care au contribuit la acea publicatie. Te pomenesti ca si pe aia tot Lupescu o fi scos-o.

Urod  •  15 martie 2018, 11:17

@cristian... N-am nimic cu părerile care sunt diferite dar îți doresc din suflet sa trăiești într-o tara în care famiglia cum spui tu sa fie formata numai din, de-alde Lupescu.... Dacă tu vrei sa spui ca Lupescu reprezinta Mafia, poți sa pleci liniștit în Patagonia... Eu nu sunt fan Lupescu, toate postările pe bloguri-le lui Geambasu și Ionitaia au fost pt Burleanu, dar acum sunt pt cel ce are valoare mai mare...

geani  •  15 martie 2018, 11:20

Lupescu = Mircea Sandu 2

vasim  •  15 martie 2018, 11:26

Despre ce suma totala este vorba ? 6 Euro x 400 = 2400 euro suma totala. Sa spunem ca pretul corect era de 3 Euro deci firma lui Lupescu a castigat nemeritat 1200 de Euro ? Despre asta am scris un articol despre 1200 de Euro, la ce spagi se iau in Romania ? Sincer articolul este total exagerat, nici mie nu imi place gestul dar totul este exagerat! Lupescu nu trebuia sa se asocieze cu Sandu! Despre asta puteai sa scrii!

Tulceanul  •  15 martie 2018, 11:34

Comic modul in care fosti jucatori profesionisti , fosti manageri de "elita " ai FRF ajung sa-si dea cu stangul in dreptul solicitand lovitura libera de la DNA . Comic si jenant , se vor termina vreodata magariile astea ? Nu cred , FRF se dovedeste in continuare o vaca buna de muls . Sub pelerina generatiei de aur stau chirciti impostori si caractere mici , gata sa-si dea viata si numarul contului unde sa li-se vireze banii in ideea ca vor face totul pentru fotbalul jalnic romanesc . Fotbal slab , cocosat de neputinta .

Barbosu’  •  15 martie 2018, 11:39

sa scrii un asemenea articol defaimator la adresa unui candidat la functia de presedinte FRF, care ar fi "furat" cateva mii de euro mi se pare cel putin jenant, desi mai degraba pare tendentios. Ca a fost conflict de interese, de acord. Dar sa te legi de pretul revistei, care s-a tiparit in doar 400 de exemplare, e de-a dreptul penibil.

Cristi  •  15 martie 2018, 11:41

Buna ziua, Nu cred ca este tocmai o comparatie reustita, tiparirea unei carti vs tiparirea unei reveiste. Pentru o revista se foloseste alt tip de hartie, se folosesc 4 tipuri de cerneala, ceea ce e normal sa ridce costul de tipar. O zi buna!

Cristian  •  15 martie 2018, 11:47

Urod...nu l-am făcut infractor pe Lupescu! Îl acuz pt faptul că se înconjoară de infractori, dovediți și..."negustori cinstiți"! Trăiesc deja într-o țară unde famiglia lui Dragnea și slugile slinoase din A 3 și România tv fac ce vor! Sunt sătul! Măcar sportul să nu mai fie din nou pătat!

CIMPIAN  •  15 martie 2018, 11:48

Campion mondial...a fost doar cel care a doua zi dupa cashtigarea titlului.sa retras BUTE un exemplu cum un om a ajuns din campion mondial ...intr-un sac....asa si hagi..asa si toata " generatzia de aur "..asa si szaboasa si .dragulescu..asa cam totzi...CARE TREBUIE SA-SI PRIMEASCA PUMNI IN CAP..pana sa renuntze in mizerie si sa nu-si mai amintesca nimeni de ei..DECAT CA " S-AU MURDARIT 'din cap pana in picioare PUSHCASH cred eu ca ar fi cel mai competent preshedinte al frf....CEILALTZI...lupescu - smecher...burleanu...securist ...

mickey13  •  15 martie 2018, 11:50

Se prea poate ca acest articolas sa fi fost strecurat intentionat de catre Catalin Tolontan. Tehnica se poate numi aproximativ "ratoiul schiop"... Se stie ca GSP-ul sunt 100% impotriva lui Burleanu. Dar, ca sa para echidistanti, mai strecoara cate un articolas de genul acesta, in care-l critica (chipurile) pe Lupescu, starnind si mai multa simpatie pt Lupescu, lumea (cei mai multi dintre noi) tinzand sa ia partea celui "slab". Altfel nu-mi explic "trantirea" acestor randuri, facand niste comparatii aiurea, fara o cercetare anterioara a unor preturi, preturi ce ar fi putut fi obtinute foarte usor... Deci tot articolul este tot pt Lupescu, cu toate ca, gainaria scoasa la iveala, este una ieftina...

Vioreata  •  15 martie 2018, 11:50

Nici un pret nu este prea mare pentru cartea "nasului" ....

Vlad  •  15 martie 2018, 12:00

Ce ma mira cel mai tare este ca si gashca Lupescu are postacii ei. Sunt aici cativa care posteaza destul de suspect. Tolo- o analiza de IP-uri sa vedem cine si ce postaci are ar fi foarte interesant.

DORIN  •  15 martie 2018, 12:01

este PENIBIL.....mai corect trebuia sa scrii un articol de sustinere a lui Burleanu .... ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

DDDDD  •  15 martie 2018, 12:05

Buna ziua. Nu avem se unde sa stim cu certitudine cat, ce si cum s-a furat. Doar cei abilitati pot verifica asta(din '90 se tot verifica un ***) . Problema este managementul. Nu se intreaba nimeni ce investitii au facut din 1990 in copii, in sport in general, dar mai ales in sportul rege? Vedem rezultatele astazi si le-am vazut si de o lunga perioada de timp. Campionat de toata jena si echipa nationala la fel. Daca la conducerea FRF apar aceleasi "cete de baieti" ne vom bate cu triburi, iar campionatul va avea 4-6 echipe de club.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Roadghost  •  15 martie 2018, 12:06

@Mickey 13...omule, credeam ca sunt singurul care percepe asa seria asta de articole...un lup imbracat in oaie...

Comentează