Tezaurul lui Vâlcov, trădat de un pașaport expirat! Cum arată banii pe care procurorii i-au găsit „creierului Guvernului Dăncilă”, când a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Libertatea a obținut fotografia în care apar banii din șpagă ai lui Darius Vâlcov: 1,3 milioane de lei și cei 90.000 de dolari.

joi, 11 aprilie 2019, 3:49

 

Acesta este „tezaurul” lui Vâlcov, găsit de procurori

 

de Mirela Neag, Adriana Oprea, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

 

În timpuria primăvară franțuzească a anului 2013, galeriile de artă din Paris au primit un client neașteptat.

Un bărbat brunet, în apropierea vârstei de 40 de ani, care nu rupea o boabă de franceză și se adresa managerilor de colecții în engleză, a cumpărat cu o frecvență neobișnuită obiecte de artă de valoare mică și medie.

Din martie și până în mai, bărbatul misterios a lăsat în galerii sume în valoare totală de jumătate de milion de euro.

Numele lui este Darius Vâlcov.

 

Deputatul PSD Bărbulescu a predat seiful la Poliție: „E al lui Darius Vâlcov!”

Pe 20 martie 2015, deputatul PSD Daniel Bărbulescu predă un seif Poliției.

„E al lui Darius Vâlcov! Ne-a pus să-l mutăm dintr-un loc în altul”, spun Bărbulescu și un alt martor, B., în locuința căruia ajunsese ultima oară casa de valori.

Deputatul Bărbulescu e prietenul lui Darius Vâlcov, iar primarul i-a botezat copiii. Dar amicițiile se dizolvă în acidul fricii. E anchetă penală.

Procurorii DNA deschid seiful și consemnează:

Cu prilejul activităţii judiciare de desigilare a seifului, din data de 23.03.2015, în prezenţa apărătorilor aleşi ai inculpaţilor, s-a constatat că în el se aflau sumele de:

  • 90.000 dolari;
  • 1.323.850 lei;
  • 3 lingouri de aur, în total 3 kilograme, iar în colet au fost identificate 3 tablouri inscripţionate Aurel Acasandrei, Jean Cocteau şi Renoir.

Sumele de bani, lingourile de aur şi tablourile au fost fotografiate în prezenţa aceloraşi persoane şi sunt prezentate în planşa fotografică din data de 23.03.2015, aflată în dosarul de urmărire penală.

Darius Vâlcov a picat întrebarea cu mita la detectorul de minciuni

Aceste valori nu apar în declarațiile de avere ale primarului Slatinei.

De unde are banii, aurul și tablourile?

Darius Vâlcov susține că nu-i aparțin.

Vâlcov a fost pus la detectorul de minciuni şi, întrebat fiind dacă a primit mită, el a răspuns „Nu”, dar s-a constatat că „răspunsul a provocat modificări specifice comportamentului simulat”.

Politicianul revine și face un autodenunț.

Înainte de a ajunge om de bază al PSD, Vâlcov a fost ales de două ori primar al Slatinei, 2004 și 2008, din partea PD-L.

În 2012 s-a înscris în PSD și a devenit senator de Olt, apoi ministru delegat pentru buget și ministru al finanțelor.

Astăzi, este consilier al premierului Viorica Dăncilă și apreciat aproape în unanimitate drept creierul și eminența cenușie a guvernării.

 

„A cărat maşinuţa aia, CITROËN-u, milioane, a?”

Iată ce discutau cei care administrau, ca paravane, firmele controlate, de fapt, de Darius Vâlcov.

TIMOFTE PETRE BOGDAN: „Ce ai, frate, astăzi?” „Vreau acum”. „Ştii cum se făceau? Într-o oră se făceau, cum veneau banii, de pe la CRAIOVA, de pe la PITEŞTI, casele de schimb, între ei? (rosteşte o interjecţie). Mă duceam, nu puteam să-i, să-i descarc. (rosteşte o interjecţie) «Daţi-mi atât». Cât a cărat maşinuţa aia a mea… Cât au fost la mine în casă… Mânca-ţi-aş…!”.

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: „A cărat maşinuţa aia, CITROEN-u, milioane, a?”.

Vâlcov, „cu o lacrimă așa în colț: Eu mi le asum pe toate. Nu o să vă las pe niciunu aşa”

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: „Şi? Se duce el la puşcărie?”
TIMOFTE BOGDAN PETRE: „Şi zice… Şi zice că ar fi zis DARIUS săptămâna trecută, cât am stat noi pe aici în BUCUREŞTI, s-au dus, s-au întâlnit în cimitir și au vorbit și…”

MOCANU MARIAN ALEXANDRU: „Îm?”
TIMOFTE BOGDAN PETRE: „Şi zice că ar fi zis DARIUS: «Bă, dacă se ajunge la nu ştiu ce…», cu o lacrimă aşa în colţ s-a întors şi a zis ă… «Eu mi le asum pe toate. Nu o să vă las pe nici unu aşa»”.

 

Tatăl lui Vâlcov: Cele trei lingouri de aur erau ale mele, pentru nepoți, dar le țineam eu, pentru că al treilea nepot nu se născuse!

Darius Vâlcov a încercat, permanent, să spună că banii, tablourile și aurul sunt obținute din darul de la nunta cu Lavinia Șandru și din alte surse.

L-a chemat drept martor pe tatăl său la proces.

„A fost audiat tatăl inculpatului, care a declarat cu privire la banii găsiţi în seif cu prilejul percheziţiei că el însuşi i-a dat inculpatului pentru a-i pune în acel seif. De asemenea, a declarat că cele trei lingouri din aur, găsite cu acelaşi prilej în seif, îi aparţin, le-a achiziţionat câte unul pentru fiecare dintre nepoţii săi, dar nu le-a dat acestora întrucât cel de-al treilea nepot nu se născuse”.

 

Pe 16 aprilie, primul termen al apelului

Instanța a reținut însă altceva.

”Darius Vâlcov a primit 20% din valoarea contractelor având ca obiect reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare în oraşele Scorniceşti, Potcoava, Slatina, Drăgăneşti Olt şi Piatra Olt”, așa cum au susținut procurorii DNA în rechizitoriu.

Darius Vâlcov a primit 8 ani de închisoare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

A făcut apel.

Pe 16 aprilie 2019 va fi primul termen al procesului la Completul de 5 judecători.

 

Citește și: 

Contabilitatea mafiei: cum își trăgea Vlad Cosma din „Sfânta treime” a profitului companiilor care primeau lucrări de la Consiliul Județean condus de tatăl său!

 

Comentarii (22)Adaugă comentariu

Lucian  •  11 aprilie 2019, 17:04

Si pentru *** astea, ii trebuia COMPLET SPECIALIZAT? Pana si votantii PSD, il condamnau la 10 nu la 8!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

#REZISTLAPROSTIASOR…istă  •  11 aprilie 2019, 19:59

"Vâlcov a fost ales de două ori primar al Slatinei, 2004 și 2008, din partea PD-L. În 2012 s-a înscris în PSD și a devenit senator de Olt, apoi ministru delegat pentru buget și ministru al finanțelor." "În timpuria primăvară franțuzească a anului 2013, [...] bărbat brunet, în apropierea vârstei de 40 de ani, [...] Din martie și până în mai, bărbatul misterios a lăsat în galerii sume în valoare totală de jumătate de milion de euro." Deci daca facea cheltuieli mari in 2013, asta nu poate duce la concluzia ca le facea pe datorie, dintr-un credit inopinat la banca pe urmatorii 20 de ani! Ci le facea din banii ce-i avea deja! De cand putea sa-i aiba? ...din 2004 pana in 2012, ca a fost primar. In ce partid a fost intre 2004 si 2012? In PDL. Si nimeni din DNA nu i-a facut nimic intre 2004 si 2012, cand aduna banii. Si, ce sa vezi? ...in 2013 este deja in PSD, iar in 2015 il "calca" potera DNA a actualei Mari Catindate la Postul European de Procuror-Sef... Ce coincidenta, dom'le! Dintr-o data, in 3 ani in PSD, a devenit VINOVAT, dupa ce 8 ani in PDL a fost nevinovat... Intortocheate sunt cararile Tale, Doamne, prin Campul Tactic al Justitiei "independente" a lui Basescu si a lui Coldea...

Dan  •  11 aprilie 2019, 21:26

Domule Tolontan, As avea o rugaminte. In urma cu aproape 2 saptamani, Cornel Dinu dezvaluia in emisiunea colegului dvs, dl Stucan, faptul ca in 2008, Dinamo a primit 400 mii euro, din partea CFR Cluj, pentru a juca in termeni corecti meciul cu Steaua. Pentru aceeasi fapta, George Becali a primit 3 ani de inchisoare (aproximativ) cu executare iar clubul a fost atentionat si pus sub supraveghere pentru o perioada de 5 ani de forurile sportive europene. Cu exceptia gsp si partial telekomsport, niciun alt cotidian sau site cu profil sportiv nu a scris un cuvant despre acest fapt. Abereaza Cornel Dinu? N-as crede. Toate publicatiile sunt pline de opiniile lui, mai putin cea referitoare la acest caz. Sunt alte interese la mijloc si sunt multe persoane, respectiv institutii implicate? Si se aplica legea tacerii precum la mafioti? Sunt interesante anchetele dumneavoastra, dar mare nevoie ar fi sa se faca lumina si in aceasta directie. Profilul dumneavoastra este de jurnalist sportiv si consider ca sunteti persoana cea mai indicata sa faceti in asa fel incat sa iasa la suprafata faptele asa cum s-au intamplat ele, indiferent de interesele sau partile aflate in cauza. Va doresc succes.

Andrei F  •  11 aprilie 2019, 22:12

Se pare ca Valcov se saturase de bine...Daca ce se scrie in articol este real reiese ca Valcov a dat dovada de multa prostie...Se spune in articol ca in 2013 Valcov s- a pus pe cumparat opere de arta...Se spune in articol ca pana in 2012 Valcov a fost bine in PDL si a facut banutii...Deci Valcov este printre singurii oameni care nu stie ca sa faci parte din PSD este echivalent cu a fi sub microscop...A preferat microscopul PSD umbrelei PDL...@ dan E greu de ineles ca CFR se afla sub umbrela PDL? Cum a spus Cornel Dinu ? 20 de procurori pazeau in Stefan cel Mare ca Dinamo sa castige contra Stelei!Te intrebi daca Cornel Dinu a spus adevarul? Pai a fost deranjati CFR,Dinamo,structura de servicii secrete in care Maior era sef,macar un sef din Procuratura pentru cei 20 de procurori... care sa dezminta spusele lui Cornel Dinu sau care macar sa mimeze surpriza sau Doamne Fereste,sa mimeze un control minim...o ancheta,ceva?Si presa? Daca nu este cu PSD nu se cere...Echidistanta profesionala,deontologie...

Ion  •  11 aprilie 2019, 22:30

Pentru Dan- Ceata lui Tolontan o sa auda ce a spus Cornel Dinu cand patronul CFR o sa se incrie in PSD...Asta- i si pilda articolului! Un pedelist bun s- a dereglat pentru ca a mers la PSD.

Dan  •  11 aprilie 2019, 22:48

Revin cu inca doua vorbe. Noi stelistii am fost facuti in toate felurile. De la oi si pana la valize. Valize. Si de catre cine? De catre altii care au primit, respectiv au livrat si ei valize. N-ar strica sa se faca dreptate. Macar la nivel moral. Faptele cred ca s-au prescris deja.

#VALIZABEATA  •  11 aprilie 2019, 23:48

@ Dan Nici nu-i de mirare ca sunteti numiti "***", de vreme ce credeti (pe langa minciunile valizarului declarat ortodox) elucubratiile betivului stipendiat (pentru ce?) de zeci de ani de clubul militienilor. Voi nici macar nu va dati seama ca faceti parte dintr-o tagma stalinista ce trebuia desfiintata in 1990. Voi si Morala nu va intalniti nici daca se convoaca sedinta la Athos. Dar va place sa va inchipuiti ca sunteti parte a societatii normale... Nu sunteti! ...nu va mai bateti capul cu asta! ...dar imi racesc gura (tastatura) degeaba, cu *** nu se poate discuta cu argumente.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ciprian  •  12 aprilie 2019, 8:51

Așa se explică torpilarea justiției pusă la cale de puterea actuală. Ne așteptăm, dacă nu a făcut-o deja, să spună că este mâna statului paralel, el fiind cel ce a plantat aceste probe, nu-i așa. toți acești indivizi sunt vinovați, au suficient de multe tinichele legate de coadă pentru care pot fi anchetați și pentru care trebuie să dea socoteală. Au ajuns la acel nivel de nesimțire și insolență încât nu se mai feresc, nu-și neagă faptele, ci modul în care au fost descoperite sau modul de administrare a probelor ori, mai nou, modul de constituire a completelor, de zici că n-ar fi toți judecători, ci tâmplari, zugravi sau mai știu eu ce. Din păcate, și Curtea Constituțională le-a furnizat muniție, luând tot felul de decizii cel puțin discutabile și de neînțeles. să fim serioși, se pare că s-a erijat în protectorul acestor indivizi, cum se întâmplă și acum, când cererea depusă de ciordache trebuia respinsă fără echivoc. Acești indivizi condamnați sau urmăriți penal sunt capabili de orice, pentru a-și vedea atins scopul sunt dispuși să dea foc țării, să o compromită și să o ducă în derizoriu. Încă o dovadă, dacă mai era nevoie, de ce Tăriceanu, dacă pretinde că este nevinovat, nu merge în fața instanței să demonteze toate acuzele aduse de procurori, să le dea cu flit acestora, oare, prin ascunderea sa sub această cupolă a imunității, nu este cumva vinovat? nu se simte cu musca pe căciulă, iar din această pricină refuză ancheta? Mă întreb și eu, cunoscând cine este acest domn și trecutul său politic. se presupune că, dacă n-ai nimic de ascuns, logic, n-are de ce să-ți fie frică, nu-i așa? Concluzionând, atât marea eminență cenușie a Guvernului, cât și ceilalți torpilatori ai justiției, condamnați, urmăriți penal sau apărători ai acestora, au suficiente tinichele legate de coadă, care-i fac vulnerabili sau demni de-a fi anchetați.

dana  •  12 aprilie 2019, 11:54

Aoleu, ce-al naibii e cind ai bani si n-ai cu cine... Asta n-a fost in stare sa-si albeasca proprii bani (aici isi dovedea mastermind-ul, la money laundry) si ne tine teorii acum din pozitia de eminenta cenusie in finante... Incredibil ce-am ajuns in tara asta, niste spectatori fara reactie ca asa ne a invatat comunismu pt inca 5 generatii: curaj nu exista, exista daor smekerie pt ai mai destepti si atit.

dana  •  12 aprilie 2019, 12:07

el chair e omul potrivit la locul potrivit: uite citi bani a produs in timp scurt si din pozitie georgrafica mica; pai s-al aducem la partid ca ast ane umple de bani! CURAJUL ne lipseste noua, deci noi sintem vinovati de FRICA, si stim ca primii care se duc in focul biblic sint... fricosii! nu hotii, nu smekerii, nu... ci fricosii, adica noi!

scorilo  •  12 aprilie 2019, 17:09

@#REZISTLAPROSTIASOR…istă: Ceea ce spui tu e absolut corect. Oricum, pentru cei din *** # nu contează, ei reținând doar ceea ce le convine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ionnis  •  12 aprilie 2019, 17:18

Dar de ce nu e in inchisoare acest personaj sinistru?

simplu  •  12 aprilie 2019, 18:29

Valcov. Darius V a l c o v ! Oare cand se vorbeste despre asemenea *** nu se spune tot adevarul? De exemplu ca a fost exonerat de acuzatia de SPALARE DE BANI din dosarul facut de DNA? CA PROCURORUL DE CAZ A RENUNTAT DIN VARA ANULUI 2018 LA ACEASTA ACUZATIE ? Si ca DNA nu a dat un anunt cum face de obicei , ci a updatat anuntul de anul trecut. Simpatica treaba. Motivul clasarii este dezincriminarea faptei, adica eliminarea ei din cp datorita faptului ca in urma unei decizii ccr in care a fost admisa exceptia de constitutionalitate nu s-a facut modificarea de rigoare. De altfel modificarile la acest articol si altor zeci stau la parlament si desi au trecut de controlul de constitutionalitate nu sant trimise la MO pentru a intra in vigoare. DE CE ? Pai #Rezist, Johannis, Luluta, Gusti Briceag zis la parchet si Micul Blond ,opozitie, deontologi um-isti plus Timmy &co. Sa nu uit de ambasade. Intre timp CORUPTII SANT ACHITATI pe banda rulanta pe motiv de lipsa cadru legal. Pana acum sant sute. Sa amintesc de abuzul in serviciu despre care daniletzii zic si acum ca nu este dezincriminat? Pai deja Luly a declarat in parlamentul european ca ESTE dezincriminat si de aici procentul de 36% achitari!!! O ADEVARATA TRADARE!!! Pai cum e DOMNILOR REZISTENTI ? In aceste conditii ce va asteptati la procesul lui Dragnea, ca e despre abuz? Oare populatia nu sesizeaza amanarile permanente, judecatorii nu au material legal si intind si ei poate se rezolva cu articolele lipsa ? Oricum coruptii multumesc rezistentilor si presei um - iste pentru ajutor ! Asa se intampla cand se face o imunizare a clasei politice si apar si "victimele colaterale" - CORUPTII!!! Oricum nu se mai poate face nimic, raul a fost facut, dezincriminarile unor fapte au deja urmari juridice! Asta e marea realizare a presului Johannis gecuta rosie in acest mandat. Vivat ! PS DL Tolontan, e un subiect tabu, nu e asa? Ca informatiile sant publice, dar frica...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ticbis  •  12 aprilie 2019, 21:35

Absolut superba fotografia postata in articol, cu teancurile de bani insirate ordonat si frumos pe masa! Nu trebuie sa fii nici procuror si nici judecator; nici macar n-ai nevoie de studii de drept sau de cunostinte juridice; orice om normal la cap, in fata unei asemenea evidente concrete, l-ar fi condamnat pe penalul asta de Darius Valcov la cativa zeci de ani de puscarie, in secunda doi! Si asta, indiferent ca (virgula) completele instantelor erau formate din UNU, DOI, TREI, PATRU, CINCI sau CINCISPREZECE judecatori!!! Tolo, repet pentru a mia oara: ceea ce se practica la ora actuala in instantele din Romania NU se numeste justitie, ci TROC politic si ABUREALA institutionala! In Statele Unite, in fata unor astfel de probe evidente, vinovatia lui Darius Valcov ar fi fost taxata cu verdictul "GUILTY" de catre completul de JURATI (cetateni ca mine si ca tine), judecatorii neavand altceva de facut decat sa ia act de decizia juratilor si sa incadreze fapta in limitele codului penal: puscarie pe viata sau inchisoare pe 999 de ani!!!:) PS: Tolo, in urma cu cativa ani ai publicat zeci de articole in care ai afirmat ca Elena Udrea a primit o sacosa cu 2 mil de euro cash direct la biroul ei din cladirea Guvernului. Procurorii cazului au preluat informatia din ziarul tau si au inclus-o in dosarul penal, fapt cea a stat la baza condamnarii acesteia de catre instanta de judecata. Desi Palatul Victoria, in care Guvernul Romaniei isi desfasoara activitatea si toti ministrii isi au cabinetele, este impanzit cu camere video pe toate holurile, birourile si in toate cotloanele, N-A existat la dosar nicio inregistrare cu persoana/sacosa/banii prezumati a fi fost oferiti mita inculpatei Elena Udrea. Elena Udrea a fost condamnata definitiv la 6 (SASE) ani de inchisoare pe astfel de "dovezi" emotionale (dadeau atunci bine la "opinia publica"). Marturisesc sincer ca mi-ar fi placut sa vad in articolele tale o poza cu geanta cu cele 2 mil de euro pe care a primit-o spaga Elena Udrea! Dar n-a fost sa fie...:))) In schimb, Darius Valcov asta e fotografiat concret cu masa plina de bani, cu milioane de euro in casa, cu tablouri prin cavourile din cimitire si cu lingouri de aur ascunse prin pereti... si e liber! Si e chiar consilierul in functie al Primului Ministru, coana Veorica!!! Si, conform zvonurilor, va fi in scurt timp Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei! Tolo, iarta-ma, dar e de plans, in niciun caz de ras. Actuala administratie politica si de stat din Romania e o gluma proasta a notiunii de democratie si de stat de drept; iar justitia romana e o varza totala! E haos in Romania pe toate planurile, crede-ma! Nici in perioada comunista n-am trait asa ceva! Nici macar in cele mai negre cosmaruri, de pe vremea aia sau de pe vremea asta, n-am crezut vreodata ca voi trai sa vad asa ceva!!! Bleahhh... d-aia s-au scarbit milioane de romani si si-au parasit tara in care s-au nascut!!! In ce hal am ajuns...

simplu  •  13 aprilie 2019, 15:26

UPDATE aflam astazi ca si dl. Tariceanu a "beneficiat" de actiunile de strada a #rezist condusi in lupta de Gecuta Rosie, Nefertiti, Micul blond adica Gusti Briceag si daniletzii aliniati in sir neo marxist. Din dosarul deschis de catre DNA pentru fapte de coruptie ale tariceanului a fost clasata acuzatia de MITA pe baza unui art . din CCP care zice ca " fapta nu este prevazuta de codul penal". Metoda anuntului a fost cea amintita mai sus, fara comunicat , a fost updatat cel din vara lui 2018. Spalat si albit de cooperatica celor mai de sus. Intre timp articolele respective de cod penal stau blocate la parlament sub atenta paza revolutionara. Cica sa nu se dezincrimineze. Circus! Actiunea executata pentru ingroparea afacerii ...soft_iste si altele iata ca scapa si pe astialalti. Curat ghinion, mai ales ca se apropie momentul cand trebuiesc explicate toate acestea. Dar tacem si numaram cornere.

claudiu  •  13 aprilie 2019, 17:11

mai sunt hoti care merg la treaba cu buletinul in buzunar şi-l pierd la locul faptei , exista posibilitatea ca si ei sa ajunga primari , presedinti de consiliu judetean , deputati ,senatori,,?

gogu  •  14 aprilie 2019, 11:03

nu inteleg de ce spun unii ca daca esti la psd esti sub umbrela dna ,dar udrea dar bica erau tot sub umbreal pdl ,acum dupa parerea unora ghita FUGIT si mazare FUGIT sigur sant cetateni NEVINOVATI , poate suporterii stelei au dreptate gigi poate nu trebuia sa faca puscarie DAR GIGI A FACUT PUSCARIE PT VORBELE LUI el declara la tv ca a cumparat meciuri ca a mituit arbitri ca are o valiza de bani si o ofera pt un joc corect gigi al injura la tv pe ministrul apararii care aparare detinea staionul steaua de fapt GIGI BECALI A INJURAT CAM TOTI MINISTRI APARARI - ar trebui ca suporterii stelei sa i spuna lui gigi ca DIPLOMATIA INSEAMNA SA NU SPUI CE GANDESTI acum unii suporteri ca si unii membri psd chiar daca vad coruptia la sefi lor mereu sant de vina altii statul paralel soros agenturili

simplu  •  15 aprilie 2019, 15:30

Update 2 Hai ca se vede ! Iaca veni si randul unui sponsor pdl ca d-aia protestam , dna vine cu dovezi ca Blejnar a primit peste 12 milioane lei ca MITA si este achitat! SE ADAUGA SI ASTA LA O LISTA LUUNGA DE ACHITATI PENTRU FAPTE DE CORUPTIE ! Iata dle Tolontan un exemplu de subiect de articol de presa : DE CE sant achitati ? Stiu, voi primi raspuns ca " a decis instanta !" , pai si de ce sa mai intrebam !Si uite asa se va dovedi ca in Romania nu este coruptie atata vreme cat nu avem condamnati pentru asa ceva. Dar nici articole in codul penal care sa incrimineze aceste fapte. Ca au avut unii grija sa nu mai avem si altii sa faca paza revolutionara sa nu se incrimineze. ne mai straduim putin ca poate pica Dragnia si gata !

Scornicești, capitala mea ești…  •  16 aprilie 2019, 13:53

Pînă în decembrie 1989 cine erau maeștrii de ceremonii pe aici? Securitatea și Miliția, sub înțeleapta conducere a Celui Mai Iubit Fiu Al Poporului, Ceaușescu Nicolae. Cine vindea sași și șvabi în Germania Federală, și evrei în Israel? Securitatea. Au fost desființate Securitatea și Miliția după 1989? NU! Securitatea a fost "desființată" în decembrie 1989 de următorul Cel Mai Iubit Fiu Al Poporului, Iliescu Ion Ilici. Și re-înființată tot de el, după conflictul de la Mureș din martie 1990, provocat tot de el cu lăbuțele moldoveanului actual general Chelaru, pe-atunci colonel C.I. la Mureș. A fost perioada în care au fost date prostimii pașapoarte, ca să poată ieși peste granițe în timp ce era jefuită de cine trebuie. De atunci, cine colectează pașapoartele expirate, la schimbare? Același M.A.I.! Deci, cît de dificil era să se găsească prin arhivă un pașaport oarecare - pașaportul expirat al lui Vilcov - și să fie "plantat" alături de bani? "Portocalele" Protocoalelor ne-au demonstrat că asta e o procedură curenta în "justiția" "independentă" din "democrație".

Claas Relotius-Caracudys  •  17 aprilie 2019, 9:01

Domnu Tolontan, in legatura cu manastirea arsa la Paris deunazi si cu responsabilitatile pagubei, am urmarit ore in sir transmisiile luminoaselor canale de stiri politic corecte franceze si nu am decelat nici urma de intrebari cum ar fi "cine e firma care a luat licitatia de renovare", " cum a fost posibila atata neglijenta", "cine sunt vinovatii", " cand isi da demisia primareasa Hidalgo" scl. Am decelat doar ode artistice si istorice, plus indemnuri la cheta patriotica. Pai domne Tolontan, ce e asta monser? Eu gandeam ca numai Antena 3 pupa la Firea in acest stil. Poti sa ma luminezi dta ca rezistent progressist anti moscovit?

Dela Timisesti  •  17 aprilie 2019, 11:20

"Stadiu procesual: Apel Părţi Nume Calitate parte TODIROAE I. IOAN Apelant Reclamant BIROUL ELECTORAL CENTRAL Intimat Pârât PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT Intimat Pârât PARCHETUL DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTI Intimat Reclamant Şedinţe 15.04.2019"

IMGB  •  25 mai 2019, 5:07

Ticbis .... Iar ai scris mult si prost..le-ai invirtit fara sa spui nimic ....d'asta cred ca esti asa ametzit . Si te mai lauzi ca esti si profesor la Universitatea *** ...si probabil tii si cu FCTB la fotbal .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează