Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

În urmă cu doar două zile, consilierul PNL Andrei Kadas a afirmat că nu are nicio legătură cu capii lumii interlope din Brașov, frații Alexa. Libertatea publică astăzi o fotografie realizată în ianuarie 2019, în care Kadas apare alături chiar de liderul clanului, Cătălin Alexa

miercuri, 19 februarie 2020, 3:55

„Asocieri de acum 10-12 ani”, este răspunsul dat de Kadas, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX din 17 februarie, atunci când a fost întrebat de frații Alexa.

”Nu am nicio legătură cu Cătălin Alexa, acum 10-12 ani au fost niște firme care nu mai funcționează de mult”, spunea răspicat consilierul.

Într-o fotografie realizată pe 24 ianuarie 2019, deci nu „acum 10-12 ani”, Andrei Kadas apare alături de liderul clanului. Îmbrăcat cu o geacă alabastră, consilierul PNL stă cu mâna pe umărul interlopului.

Kadas este chiar etichetat în fotografia postată de Timofte Bogdan.

Imaginea a fost postată pe 24 ianuarie 2019, de către Timofte Bogdan

 

Andrei Kadas și Cătălin Alexa au fost „etichetați” pe Facebook în fotografie

În urmă cu o zi, ziarul a publicat o altă fotografie în care consilierul apare alături de unul dintre frații Alexa – Emanoil. Este o imagine realizată în mai 2019, în care apare și președintele consiliului județean Brașov Adrian Veștea, coleg de partid cu Kadas.

Comentarii (11)Adaugă comentariu

mordved  •  19 februarie 2020, 17:16

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Garido  •  19 februarie 2020, 17:30

Tortionari, bolsevici, interlopi dar nu poti sa-i jignesti ,daca si-au pus eticheta "de dreapta" , va dati seama , e cool ,e ceva mai tare ca virusul din Ceaina taun. Astia sunt investitori, sunt oameni cu initiativa, oameni care aduc plusvaloare tarii ,astia sunt votati de intelectuali si de clasa de mijloc, e altceva ........

gilos  •  19 februarie 2020, 17:49

Acest consilier PNL este o rusine pentru partid. Am vazut ce limbaj are, chiar nu inteleg ce mai cauta inca in partid, pentru ca strica imaginea si va produce pagube la vot. Nu putem fi asociati cu astfel de indivizi. Propun sa fie exlcus din PNL si dat pe mana justitiei.

vlad  •  19 februarie 2020, 18:52

*** Ar fi cazul ca Dna Brasov sa inceapa o ancheta serioasa cu toate afacerile acestui individ. Are o gramada de afaceri cu banii publici prin firme infiintate de el pe numele unor cunoscuti si se “adapa” din plin din bugetele primariilor unor comune din judet !! Daca il scutura cineva vor iesi la iveala o gramada de nelegalitati !! Astia sunt imbogatitii zilelor noastre !!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan  •  19 februarie 2020, 19:46

vi-l amintiti pe sica-mondolina cum juca fotbal cu fiu-su pe holurile parlamentului?dar pe turcana care era trompeta marinarului-betiv,purtatoarea de cuvant si de sacose,dar cand la o emisiune din 2008 a zis ca are 28 de ani si ea avea 32 de ani?dar cand in 2010 într-o şedinţă a Comisiei pentru Cultură şi Mass-Media de la Camera Deputaților, Raluca Turcan i-ar fi cerut explicații preşedintelui TVR pentru costisitoarea lansare a „postului local” TVR Hunedoara, care era, de fapt, TVR HD, unde HD erau iniţialele de la High Definition ?si ea radea de dancila,daca as scrie aici de "ispravile" ei cand slujea la marinar ati citi pana dimineata.

dăinuind prin veakuri  •  19 februarie 2020, 21:06

Codaș baciy ăsta e exemplul perfect a ceea ce-și dorea ultimul Brătianu - din dinastia ce a inventat, dezvoltat și propagat PeNaLeu' mitic - să facă în Transilvania inclusiv cu etnic-minoritarii! Al doilea exemplu perfect este cotroceanul din cealaltă ramură transilvăneană! ...100 de ani "de Progres și Prosperitate"... Sloganul ăsta dintre ghilimele devenit șoroșist a fost exact și sloganul generalissimului Francisco Franco: http://www.alertadigital.com/2019/10/26/cuarenta-anos-de-paz-justicia-social-y-prosperida%E2%80%8Bd/

DanV.  •  19 februarie 2020, 21:17

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sapa  •  19 februarie 2020, 21:28

Daca sapati la parinti, cine stie ce mai descoperiti? Asta e generatia mostenitorilor si a beizadelelor... Vedeti un pic cu cine se adunau seniorii cu aceleasi nume si veti avea surprize uriase (indicii: Kadas sr., Potirca Ninel, etc.). Spoof!

Danny_l  •  20 februarie 2020, 8:53

Omul este amnezic, așa se întâmplă când sunt încolțiți de presă,80% din politicienii din România au prieteni interlopi,de asta nu se mișcă nimic în România.

vasco  •  20 februarie 2020, 10:02

Cititnd comentariile de pana acum,ma mir ca nu a aparut inca,un pnelist "adevarat",demcrat si anticomunist ,care sa va spuna,d-le Tolontan,ca sunteti pesedist,doar pentru ca aratati un adevar despre unul de-al lor.Dar nu e vremea pierduta.Felicitari pentru curaj!

Glad  •  5 martie 2020, 8:50

Probabil rareș bogdanel nu a auzit de acest caz! Si oricum acești pnlisti apar doar in fotografie... deci s-au pozat la cerere cu acesti cetățeni, neștiind ca sunt interlopi! Si se încadrează in standardele de etică ale pnl! Punct! La fel cu si la Timisoara nicolae robu este cinstit ca lacrima! Acolo un șefuleț al mafiei este Sef Serviciu Piețe! Un prieten de al robului a luat terenul unor batrani carora nu le a fost retrocedat cu anii cu viteza luminii dupa ce a cumpărat drepturile de la ei, si a facut o benzinarie la 50 de m de cartierul de blocuri , si lista poate continua!

Comentează