Și al patrulea om de la Ambulanță, care a intrat în contact cu bărbatul contaminat, a ieșit negativ la coronavirus

Azi, Ambulanța a primit rezultatul pentru ambulanțierul care l-a transportat la Balș, fără costum, pe pacientul de 49 de ani afectat de coronavirus.

luni, 9 martie 2020, 5:05

Duminică după-amiază, spitalul Matei Balș a definitivat testele pentru trei din cei patru oameni din Ambulanță care au consultat și apoi transportat bărbatul de 49 de ani.

Trei oameni – medicul care l-a consultat pe bărbat, ambulanțierul său și asistenta – au primit rezultatul negativ pentru coronavirus, ei nefiind infectați.

Cel de-al patrulea cadru medical, ambulanțierul revenit din miniconcediul în Bulgaria, a fost și el testat, iar rezultatul este negativ.

Toți cei patru angajați ai Ambulanței București vor sta 14 zile în izolare.

Comentarii (7)Adaugă comentariu

andrei  •  9 martie 2020, 17:47

mai bine v-ati abtine..scrie pe Libertatea si ajunge

Vladone  •  9 martie 2020, 20:28

Cat de ipocrit... si rau voitor. Este shocant cum manipulati. De ce nu e un mesaj gen "NICI IN CAZUL CELUI DE-AL PATRULEA MEMEBRU NU SUNT PROBLEME... " Ca manipulezi stirea? Ca dai afirmatii care psihologic dau o directie stirii?

Silviu  •  9 martie 2020, 21:02

Ha ha. L-ati scris repede sa treaca lume cu vedere gogmania cu presedintele. Nu e de mirare ca nu va mai citeste muta lume.

bg  •  10 martie 2020, 6:22

Mai, oameni buni, sa fugi de virus este ca si cum ai fugi pe scarile blocului in timpul unui cutremur devastator!

Andrei F  •  10 martie 2020, 8:50

@ Andrei Pai cum sa scrie doar in ,,Libertatea,,??? Domnii care se remarca la mitingurile din piata publica cumva credeți că citesc ,,Libertatea,,sau GSP??? Aceia credeți că nu mai trebuiesc ,,orientați,,?Nu este de ras că în pragul unei mari grozăvi planetare jurnalistul sa scrie aici doar aceste câteva rânduri fara miez??? Pai sa ne amintim de pesta porcina africana???? Eee cât zbucium,ce verbe și mai ales ce politicieni rai erau zugrăviți!!!!Desigur că acum cu politicienii cei buni....

Dan  •  10 martie 2020, 11:25

Penibil ca si in astfel de situatii alergati supa senzational...o mizerie fara margini a ajuns presa din Romania...sa va fie rusine !

tt  •  10 martie 2020, 11:35

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează