Un colectiv de cercetători format din doctorul Monica Pop și din expertul Marcel Pavel au descoperit despre COVID-19 că e o manea

În timp ce numărul de cazuri crește, manageri de spital, cântăreți și alte vedete fac show, asigurându-ne că pandemia este complet exagerată sau chiar inventată

sâmbătă, 20 iunie 2020, 2:57

Institutul Matei Balș nu mai are locuri pentru pacienți, dar pentru vedetele Antenelor, da.

Sunat la telefon, din studioul lui Mihai Gâdea, Marcel Pavel a spus că nu știe dacă are COVID-19. Noroc cu purtătorul de cuvânt al spitalului, invitat de onoare în platou, care i-a dat rezultatul în direct. Asta înseamnă telemedicină modernă!

Suntem în epoca diagnosticului live-amical și a internărilor prin spate, pentru angajații TV. Poate că între timp spitalul condus de Streinu-Cercel s-a afiliat și el la CNN și vom putea urmări rezultatele analizelor tuturor pacienților pe burtierele de după starea vremii în Djakarta.

Odată cazat cu sacii în căruță și cu medicamentele în sertar, Marcel Pavel a întors, necontrolat, armele. El a început să fluture teoria conspirației chiar din spital, spunînd despre COVID-19: ”Întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!”.

Înainte să-l chemăm pe 007 să ne dea răspunsul, ar fi însă util de aflat de la Pavel răspunsuri la întrebări mai modeste: a continuat el să vină la filmări deși avea simptome? S-au organizat, în această perioadă, petreceri ale vedetelor, dacă tot se pronunțaseră deja atâți specialiști din showbiz că, de fapt, COVID-19 nu există?!

Intră în scenă și expertiza managerilor de spital

E adevărat că negaționiștii veseli ai COVID au avut un sprijin serios și din partea unor medici foarte populari.

Prezentă ca de obicei unde e rost de expunere pe TV a unor păreri competente, dr. Monica Pop a spus, textual, că oamenii care sunt călcați de tren sunt înregistrat ca morți de COVID-19! Astfel se falsifică statisticile, a explicat șefa Spitalului de Oftalmologie.

„Dacă pe un bolnav COVID asimptomatic l-a lovit trenul, ți se pare normal să spui că a murit din cauza noului coronavirus? N-are nicio legătură. Și așa s-a întâmplat să… numărul nu e corect”Dr. Monica Pop

Discuția a avut loc tot la Antene. După ce și-a revenit din leșin, președintele Colegiului Medicilor a întrebat-o pe Monica Pop ce probe are. Ea a spus că are. Și că nu sunt singurele, că oamenii i-au trimis ei analizele din care se arată că decese ale unor alte suferințe sunt puse pe seama pandemiei.

După ”Colectiv”, Monica Pop spunea că dezinfectanții HexiPharma funcționează perfect. Întrebată de unde știe asta, câtă vreme toate analizele arătau altceva, ea a spus că i-a adus soțul acasă niște biocide și le-au testat ei doi, la domiciliu. Acesta este nivelul științific al unui manager celebru de spital din România.

Între Monica Pop și Marcel Pavel e diferență doar de interpretare. Melodia e aceeași.

Comentarii (41)Adaugă comentariu

mal.  •  20 iunie 2020, 15:20

Superb! Curaj, dle Tolontan! Scepticii se înmulțesc, cazurile... asemenea! Suntem iar in situația de a muri de prosti! Și nu ca metafora!

itu52  •  20 iunie 2020, 15:32

O nouă poziție DEX pe care i-o putem atribui d_lui Tolontan OFTALCHIOROG = absolvent de medicină care nu „vede” să citească și să audă printre rânduri.

ION Ghe.  •  20 iunie 2020, 15:34

Sunt 100 % de acord co TOLO.

Fedora  •  20 iunie 2020, 16:34

Ce spuneti aici e corect. Din pacate, problema e ca oamenii sunt tentati sa creada astfel de idei. Si aici vina e a guvernului. Politicienii (de la putere, din opozitie, nu conteaza) sunt atat de incompetenti si rauintentionati ca ne e nimic atat de rau incat sa nu ne putem imagina ca fiind de asteptat. Asa ca inainte sa acuze oamenii de credulitate, sa se intrebe cine i-a adus in starea in care nicio tampenie nu e prea mare incat sa nu poata fi atribuita in realitate guvernantilor.

Andrei F  •  20 iunie 2020, 17:07

Pe langa obsesia PSD infloreste la greu ai cea legata de Monica Pop...Desigur ca independenta jurnalistica v a oprit sa faceti reparatia minima dupa ce o acuzarati ca avea probleme penale...Sunt nenumarate articole in Libertatea in care acuzati ca o seama de persoane infectate nu erau trecute in statistici....Uite un exemplu...,,DOCUMENTE. Morţii din „containerele COVID”, netrecuţi în statistici. La Timişoara, pe poarta unui spital care nu a raportat niciun deces au ieşit 13 sicrie sigilate...,,.Sunt nenumarati medici care spun ca raportarile se fac aiurea...Desigur ca Monica Pop trebuie pusa la colt...Nici un cuvintel nu spune jurnalistul independent despre cum poti conduce un spital mare la cativa anisori dupa ce-ti termini studiile...Nici un cuvintel nu ne spune jurnalistul independent cum de omologul lui Arafat este junele care in 2015 era sa ajunga ministru al sanatatii despre care Ciolos ne spunea ca avea probleme de pregatire....Nici un cuvintel nu spune Tolontan despre deciziile judecatoresti in cazul Petrov-Traian...

asd  •  20 iunie 2020, 17:12

expertul in mamuti radioctivi e siderat... si se ia de expertul in nucleare, gadea. doi titan ai mocirlei numita media romaneasca. sa lesini de ras, nu alta.

Vlad Dumitrescu  •  20 iunie 2020, 17:19

Domnule Tolontan, numărul de cazuri se înmulțește deoarece s-a inamultit numărul de teste. Dacă faceți un calcul între numarul de teste și cei găsiți pozitivi, o sa vedeți ca proporția e aceeași (aproximativ 0.35%). Iar referitor la spitale pline, da, așa e, sunt spitalele pline. Dar sunt pline deoarece sunt internați pacienți asimptomatici și/sau pacienți care prezintă simptome ușoare. Asta este aberant și încalcă orice principiu de internare. Pana acum internările se făceau doar persoanelor care aveau neapărată nevoie, adică pacienți care NU se puteau trata in ambulator. Acum se internează toți, deși mulți SE POT TRATA in ambulator. De asta sunt spitale pline!!! Sa nu mai vorbesc ca pacientul putea refuza internarea pe baza de semnătura. Acum nu mai are voie sa refuze. ATENȚIE!!! A nu se confunda INTERNAREA (ceva ce poți sa refuzi conform Constituției) cu CARANTINAREA/IZOLAREA pt a preveni răspândirea virusului, chestie care ar trebui sa fie obligatorie. Va mai întreb ceva. Dacă și la noi s-ar testa in masa, ați vedea ca avem zilnic peste 1000 pacienți noi. Ce am face atunci? I-am interna pe toți? Unde am ajunge? Unde am fi ajuns pana acum dacă internam toți pacienții de ORICE boala, asimptomatici și/sau cu simptomatologie redusă??? Ne blocam complet sistemul sanitar. De asta pana acum se făceau internările doar la cazuri care nu se puteau trata in ambulator, avea un sens. Ce se întâmpla acum nu are sens. De asta lumea se răzvrătește și protestează. Înțeleg ca pacienții trebuiesc izolați, dar izolarea e una, internarea și aglomerarea spitalelor e alta!!! P.S.: sunt absolvent de medicina, nu profesez ca am ales alt drum, dar vin din familie de medici.

Ilie  •  20 iunie 2020, 17:28

Tolo are dreptate. Niște nulități ( un cântăreț de mâna paișpe și o manager pusă politic) își dau cu părerea. Nici nu trebuie băgați în seamă. Doar de cei din presa tabloidă, cancan, click sau, ups!, libertatea.

Lestie  •  20 iunie 2020, 17:28

Monica Pop debiteaza multe prostii la TV, dar in privinta inregistrarilor fictive are dreptate. E strigator la cer sa spui ca un om cu trei boli grave a murit de Covid-19. Ce medic e ala care face asa ceva? Poti sa pretinzi ca virusul a fost picatura care a umplut paharul, dar nu ca pacinetul a dat ortul popii din cauza lui. Omul murea oricum. Nu azi, nu maine, ci peste o luna-doua. O spun chiar doctorii (ma rog, unii dintre ei). Problema e ca lighioana numita coronavirus a fost luata in brate de politicieni, care se folosesc de ea pentru a-si atinge scopurile murdare. Acest lucru nu ar fi fost insa posibil daca cei din Sanatate luau atitudine impotriva celor ce au facut din tantar armasar, daca prezentau situatia reala si, mai ales, daca refuzau sa le cante in struna celor ce au transformat pandemia in sursa de imbogatire.

de pe ‘ici ‘sa  •  20 iunie 2020, 17:46

Si cand te gandesti ca Monica P. e medic...Ce sa te astepti de la badea Gheo si nana Floare cu toaleta in fundu'curtii...

Vlad Dumitrescu  •  20 iunie 2020, 17:50

Revin cu calculu, pe care îl greșisem, procentul este între 2,5% și 3%. Ideea e aceeași. Creste numărul de teste, creste numărul de cazuri.

marc  •  20 iunie 2020, 18:08

Si cum era de asteptat acest ,,colectiv'' este contestat de supercercetatorul tolontan, care se pricepe la toate. Bai tolontane nu mai incerca sa o discreditezi pe monica pop, nu ai credibilitate. Toata lumea stie despre razboiul dintre voi doi. Pai cum ai ma pretentia ca tu stii mai bine decat un medic (care se misca totusi printre medici nu printre sportivi semidocti si jurnalisti contestabili) cum stau kucrurile? Mai ales ca sunt o multime de alti medici care au alte pareri despre covid decat ale oms, guvernelor criminale (genocid impotriva populatiei noncovid careia i-a refuzat asistenta medicala) si presei ticalosite (stii ca in Romania presa a primit 50 mil. euro pt propaganda pro covid impusa de la Cotrceni). Intra pe youtube si vezi parererea prof. Astarastoaie. Atentie, eu nu spun ca virusul nu exista. El exista si circula prin lume alaturi de alte 150 virusuri. Doar ca e altceva decat incercati voi sa ni-l vindeti.

flasc  •  20 iunie 2020, 18:16

Nu mai au loc in spital din cauza asimptomaticilor, banuiesc. Ca la ATI sunt mai putini decat in urma cu o luna/doua. Daca atunci nu s-au plans, cum naiba de o fac acum? Astazi, 20 iunie 2020, sunt cam 5500 cazuri active, din care 190 la ATI...Pe 29 aprilie, sa zicem, erau in jur de 7750 cazuri active, din care aproape 250 la ATI. Nu am auzit vaicarelei, din contra, chiar spuneau ca inca nu exista presiune pe sistemul medical. Cam ciudat. Asa cum ciudat e cu hartistii astia care se imbolnavesc cand "trebuie". Apropo, ma astept ca in jurul datei de 15 iulie la o noua "explozie" de cazuri. Si ca sa de agreutate, banuiesc ca si atunci se vor mai imbolnavi niste" personalitati". ps: avem cazul celui de la sibiu, care s-a spanzurat, era confirmat cu coronavirus si declarat mort de covid...***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

flasc  •  20 iunie 2020, 18:31

sa fie internati in spitalele de boli infectionase toti cei infectati de virus hepatic c, care, in 80% din cazuri, sunt asimptomatici. iar numarul ala nu se compara cu "coronavirusatii" (indicele de multiplicare e de ordinul sutelor). daca e nevoie, sa se fac spitale suport hepatita c. ce ziceti? Bai, dati asimptomaticilor drumul din spitale, nu-i mai tineti cu forta. iar apoi, daca vom face vizita in aceste spitale, o sa avem o supriza: bate vantul prin saloane.

Marius  •  20 iunie 2020, 18:59

Baga asimptomaticii in spitale.Doamne cata prostie e in tara asta.Spitalele trebuie umplute cu orice pret.Mircea fa-te ca lucrezi.

Ion Predoșanu  •  20 iunie 2020, 20:04

Îmi pare rău că intervin. Dar prof.univ.dr. Monica Pop și artistul Marcel Pavel sunt niște personalități în domeniile lor. Și nu au nicio legătură cu jurnalistul SRI-Tolontan. Cătăline, credeam că-ți mai vine mintea la cap. M-am înșelat!

bg  •  20 iunie 2020, 21:29

Din pacate astfel de infuenceri care apar la Antene si alte posturi TV, politizand in mod absurd aceasta criza sanitara, sunt tot mai multi si vorbesc in mod iresponsabil {unii medici} fara sa le pese de vietile oamenilor. Ideile lor perverse care urmaresc un interes personal se insinueaza tot mai mult in populatie. Observ ca sunt tot mai multi oameni care incalca regulile de prevenire: purtarea mastii, distantarea sociala, igiena personala. Ni se spune sa atragem atentia celor ca nu poarta masca in spatii inchise. IMPOSIBIL! Risti sa te alegi cu o ploaie de injurii, jigniri, pana la agresiune fizica...Despre ce vorbim?

Gascoigne  •  20 iunie 2020, 21:35

Imberbul de 60 de ani Marcel Pavel mai are vreo legatura cu Nicu Gheara? M-ar interesa natura prezentei constantaein peisajul public(pe bani luati, evident), nu modul in care a devenit pacient.

ness  •  20 iunie 2020, 21:59

Plina lumea de oportunisti si ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

carmen I  •  20 iunie 2020, 22:27

@Ion Predoșanu: Zau? ce mare personalitate este Monica Pop in domeniul oftalmolgic? crezi ca daca a iesit de mii de ori pe post la TV, asta o face sa devina o personalitate in domeniu medical? Ia cauta mai bine daca a facut vreo cercetare importanta sau daca a scris niste lucrari de sema in domeniu. Ce crezi, ca un medic bun se masoara in ore de emisiuni si in laudele ditirambice aduse de prezentatorii Antenelor?

carmen I  •  20 iunie 2020, 22:39

@Andrei F: ce "obsesie" spui tu acolo? Tolontan este chiar foarte bland atunci cand vorbeste de Monica Pop. Faptul ca Monica Pop a ajuns la 34 de ani sa conduca un spital este mai degraba semnul sprijinului politic decat al competentei. Eu am lucrat la oftalmologie si o cunosc personal pe Monica Pop. Ani de zile s-a ocupat cu persecutia mea deoarece nu mi-am retras o plangere fata de un apropiat de-al ei. Dupa 5 tentative esuate de a ma sanctiona discipliar (anulate de mine in instanta), Monica Pop a reusit sa-mi desfaca contractul de munca inventad ca am acumulat 30 de absente pe o sectie care fusese desfiintata de 2 ani! Am teancuri de dovezi cu abuzurile si ilegalitatile ei, dar lumea nu este preocupata de asa ceva.

adrian pop  •  21 iunie 2020, 0:16

@Lestie Eu am diabet, sunt putin supraponderal si probabil si ceva pe la inima Dar sa stii ca ma descurc descurc destul d ebine, muncesc, nu cerscesc, ma tin bine, si nu cred ca "mor oricum" ca duc problemele astea de vreo 25 de ani. Atat am avut de spus

Filip  •  21 iunie 2020, 0:20

Bravo Tolo, te pricepi la toate. Cand o sa faci si o interventie chirurgicala ? Imi e sila de ceea ce debitezi . Apropo : filmul Colectiv in care faci reclama acelui personaj ( tentativa aia de ministru ) , reprezinta penebilitatea maxima si servilismul dus la extremism...

Pandemia de prostie  •  21 iunie 2020, 0:32

Personal sunt un om care crede în libertatea conștiinței și în libertatea de exprimare. Problema cu drepturile și libertățile apare în momentul în care pui în pericol vieți. COVID-19 poate provoca moartea sau sechele grave? - Medicii spun că da. Ignorarea măsurilor recomandate de OMS, Ministerul Sănătății, Grupul de Comunicare Strategic, MAI etc (cu toate bubele lor) poate spori transmiterea virusului de mai sus? – Rezultatele arată că da. În acest context, în eventualitatea unei viitoare stări de urgență, pentru că lucrurile nu arată că s-ar îmbunătăți, poate nu ar fi rău să se modereze libertatea de exprimare în mass-media. Mă refer la libertatea de exprimare cu privire la pandemie, nu altceva. Acasă, pe stradă, în particular fiecare om este liber să spună ce dorește el despre pandemie, că nu suntem în totalitarism. Dar în momentul în care în media apar mesaje și opinii NESUSȚINUTE ȘTIINȚIFIC care riscă să pună în pericol viețile oamenilor, cred că este bine să intervină statul. Și prin stat mă refer la Parchet. Sau să îi ia frumos de mânuțe domnii polițiști și să îi ducă într-o vizită ghidată la terapie intensivă sau la morgă – să vadă că epidemia este reală. Dacă sunt zmei, să intre fără mască la terapie intensivă și să stea 2 ore. Și apoi să ne spună dacă există sau nu. Nu mă refer aici la mesajele unor oameni intervievați pe stradă care nu au nici o vină că au o opinie. Mă refer la emisiuni cap-coadă în care vin „personalități” mult prea sigure pe ele în raport cu creierul pe care îl au și fac afirmații de îți stă mintea în loc. Ei confundă pandemia cu emisiunile duminicale sau de după-amiză, în care ei plătesc să li se facă reclamă și să fie lingușiți. Unii instigă oamenii să iasă în stradă. TOTUL FĂRĂ NICI O DOVADĂ. Sunt pro libertate de expresie, dar nu libertate de expresie care pune viața în pericol. Din păcate majoritatea populației nu are nici cea mai mică pregătire medicală, mulți sunt analfabeți funcțional. Omul simplu pe cine va crede? – Pe statul care îi spune niște adevăruri dureroase? Că trebuie să se dezinfecteze de 10 ori pe zi, să poarte mască peste tot și să nu iasă la grătare și socializare în grupuri mari? Sau pe Becali, Cataramă, Teodosie care le repetă că totul e o invenție și că trebuie să se bucure de viață că este frumoasă? Mi-ar plăcea și mie să fac pe curajosul într-un palat și să am sute de mii de euro disponibili pentru cel mai bun tratament... Într-o situație extremă, de viață și de moarte, cei care fac declarații NEFONDATE PE ADEVĂRURI ȘTIINȚIFICE, ar trebui să fie interziși în mass-media. Pot face acele declarații în cercul lor de prieteni, pe facebook, dar nu la televizor. Nu mă interesează că sunt miliardari, mari clerici, celebrități sau somități. Până și Papa Francisc și BOR au admis adevărurile științei, pentru că nu vor să pună viața oamenilor în pericol. Dacă o să ne jucăm cu epidemia s-ar putea să regretăm amarnic. TOȚI INCONȘTIENȚII CARE FAC PE MESIA LA TELEVIZOR UITĂ UN ADEVĂR FOARTE FOARTE DUR: NU EXISTĂ VACCIN. Libertatea de exprimare trebuie să fie absolută în puterea de a face bine. Dar dacă din libertatea de exprimare rezultă morți nu ar trebui să mai fie la fel de absolută.

Lucian  •  21 iunie 2020, 1:43

Intrebare: ce veti spune daca sunteti descoperiti cu virus, asimptomatici, internati cu forta, tinuti izolati de o sa va vina sa va urcati pe pereti, si dupa vreo 14 zile, gata, eliberati? Nu cumva o sa ziceti ca Covidul asta e un mare fas? Il auzeam pe Arafat ca nu se pune problema ca asimptomaticii sa nu fie internati fiindca ar putea contamina. Dar, intreb, pana sa fie descoperiti cu virusul unde au trait? Nu tot in preajma familiei, prietenilor, vecinilor. Si atunci care ar fi logica internarii lor, fiindca daca era sa contamineze ar fi facut-o pana atunci? Iar daca n-au facut-o nu o sa spuna cei prin preajma carora a trait ca virusul e un mare fas?

pacientuedevina  •  21 iunie 2020, 2:36

Deputatul Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, spune ca la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este "dezastru", fiind evident ca se incalca norme de igiena minimale si mai multe ordine de ministru. Acesta sustine ca procedurile de dezinfectie nu sunt respectate, iar pacientii sunt introdusi in sala "ca in abator, unul dupa celalalt, fara sa se tina cont de nevoia de a curata suprafetele contaminate".https://www.orange.ro/info/news/mediafax/article/2966153 CLANURILE DIN SPITALELE PUBLICE https://www.facebook.com/Emanuel.Ungureanu.USR/videos/clanurile-din-spitalele-mure%C8%99uluiepisodul-2clanul-b%C4%83%C8%9Bag%C4%83-de-mure%C8%99-calc%C4%83-%C3%AEn-picio/933975720402756/ Adică MAFIA din serviciul public de sănătate, adică din: spitalele publice, DSP-uri, MS, umf-uri, IML-uri, colegiile medicilor... Degeaba prezentați puctual, RUPT din contextul MAFIEI GENERALIZATE... E penibil ce faceți, vreți să dați impresia că diferitele cazuri de prof.dr.-sef clinică-sef catedră-șef la colegiul medicilor-manager achizitor public-medic la privat - sposorizat de mafia farmaceutică și a dispozitivelor - om de partid - membru în comisiile MS etc.etc.șamd., ar fi doar „accidente” puctuale... Nici copiii mici nu vă mai cred

GANDITORUL  •  21 iunie 2020, 4:21

care ar fi logica....pai....igiena bai Luciane...respectati masuri elementare de igiena ...folositi apa si sapunul...spalati va pe dinti , schimbati va mai des hainele cu altele curate si nu va mai ingramaditi unii in alti ca oile...ca virusii nu alearga pe bulevarde si ataca oamenii....oamenii sunt vectorii care ii plimba pe virusi prin toate locurile aglomerate ,pe la prieteni ,pe la vecini...pe la terase ...pe la stadioane..aaaaaaa...!!!! dar oare nu era mai bine in Evul Mediu ...ce atata igiena ...sapun...reguli ....civilizatie....e drept ca mai venea o CIUMA din cand in cand ...dar trecea si pe urma era liniste....si oamenii erau fericiti ...e drept erau mai putini pe urma...

un roman  •  21 iunie 2020, 5:36

@Ion Predoșanu -Marcel Pavel artist ???? Poate gurist sau cantaret , dar in nici un caz artist !!!! cat despre madam Pop sta prea mult la tv sa fie profesionista dedicata meseriei !!!!!! Tolotan are dreptate iar ceea ce urmeaza este sumbru , popor de i...........!!!!!!!

jiji  •  21 iunie 2020, 9:37

Domnule TLONTAN vedeti articolul din Le Figaro de acum cateva zile ! De ce pleaca medici din Romania : datorita baronilor din medicina si Monica POP face parte din sistem !! Unitati de stat folosite in interes personal de un grup restrans !!!

Scorilo  •  21 iunie 2020, 9:53

Observ multe comentarii ale acelora care nu pun deloc la îndoială propaganda Ministerului Adevărului. Unul chiar îndeamnă la intervenția Parchetului( o fi avut bunici care au condamnat cu mânie proletară preoții și chiaburii, poate că i-or fi și turnat). Nu, isteria nu e a acelora care se îndoiesc, ci a acelora care cred. Toată treaba asta cu Covid-ul pute rău, internetul e plin de contestări din partea unor specialiști adevărați, contestări care se caută a fi șterse sau blocate. Evident, beneficiarii celor 40 de milioane de euro de la stat se vor tot strădui să susțină poziția Ministerului Adevărului, hipsterașii care se sărută cu masca pe botic îi vor crede, iar cei care rămân raționali, punându-și întrebări, vor fi batjocoriți. Nimic nou sub soare.

Gheolbanoiu Gheorghe  •  21 iunie 2020, 10:40

Alo! Redactia si conducerea GSP ! Ce obligatii aveti de publicati dejectiile tuturor copiilor de trupa ? Lasati-l pe Tolontan la cazarma si nu il mai platiti degeaba. Mai bine scrie dl. Cosasu sau Ioanitoaia un articol in plus, decit sa citesc aberatiile, fanteziile si amenintarile unui ***. va descalificati ! Rusine, Felix ! Nu mai sintem pe timpul comunistilor. Sintem satui de aceste *** care se intilnesc pretutindeni, santajeaza, saracesc oamenii pt. a trai ei in belsug . Asta este articol de ziarist pe care il platesti cu mii de euro ? Un lucru iti promit. Nu voi da nici macar 1 ban pe aceasta fituica cu caricaturi de baneasa.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gheolbanoiu Gheorghe  •  21 iunie 2020, 10:58

Astept un articol, scris de Tolontan, despre campionatul romanesc de fotbal. Despre corectitudinea lui. Despre faptul ca, cu 10 etape dinainte, toata lumea cunoaste campioana. Despre autogolurile echipei din Botosani. Pe astea nu le vezi, Tolontane ? Ce ziceti dle Voiculescu ? Merita un salariu bun pt tacerile lui *** ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihaela  •  21 iunie 2020, 11:05

Antenele si posturile asemanatoare distrug vieti mult mai mult decat actuala pandemie; oare exista cineva care sesizeaza si pedepseste ineptiile din presa?

gilos  •  21 iunie 2020, 11:26

Marcel Pavel s-a vazut cu sacii in caruta si a inceput sa bata campii...in loc sa taca, pentru ca a primit tratament de VIP, adica n-a stat la rand ca muritorul de rand si a beneficiat de privilegii, alege acum sa debiteze ineptii...Marcele, multumeste doctorilor si asistententelor care au avut grija de tine si lasa teoria conspiratiilor pentru altii !! Ai scapat, zii bogdaproste si vezi-ti de treaba ta. Era mai bine daca erai intubat ? ti s-a facut dor de o vizita la ATI ? Despre dna Pop ce sa mai zicem ? Un dinozaur comunist , asa-zis manager, care se comporta ca o stapana pe mosie de 34 de ani... numai ca aia nu e mosia ei, ci e un spital public , platit din banii nostrii, ai tuturor...

Andrei F  •  21 iunie 2020, 11:31

@ Carmen I Se poate să fiți cel mai onest om dar vă faceți un mare deserviciu când prin comentariul dv. faceți câteva greșeli... Să încep cu cea mai gogonată... Câți ani poate avea un om născut în anul 1953 în anul 1994? Va asigur că nu 34!!! Apoi.... spuneți că Tolontan este prea blând cu Monica Pop! Pe raționamentul și pe faptele descrise de dv. și Monica Pop a fost prea blândă cu dv.! De ce?! Pentru că Monica Pop nu a dat informații în societate pe baza cărora să ajungeti in penal și apoi Justiția sa vă absolve de acea vina- problemă!....Daca Justiția in 5 rânduri spuneți că a fost cu dv. de ce nu a fost și în cazul ultim in care spuneți că aveți probe????Și concluzia...daca Justiția spune că cineva este nevinovat cel care a inițiat dosarul nu ar fi omenește să-și recunoască greșeală? Daca Monica Pop ar fi numită politic și la 34 de ani și e rău ce ne facem cu exemplele mele cu director de spital la 30 de ani numit sigur politic la Spitalul Județean Timișoara????Sau...la 28 de ani aproape numit ministru al sănătății,refuzat postul pe probleme de pregătire și după ce vin ,,bunii,, iarăși la putere ajunge egalul in funcție în Guvernul României al lui Arafat? Poate Monica Pop a făcut ce spuneți dv. . Sper că Justiția să vă facă dreptate.Daca a mers de 5 ori a șasea vine de la sine,nu?( Mai ales că Monica Pop nu mai este directorul spitalului.)Exista o vorbă populara cu bârna și ochii altora...Pai daca Monica Pop avea și ea o bârnă care umfla spitalul? Așa gândește cineva care nu a cunoscut-o pe Monica Pop...

Raison  •  21 iunie 2020, 12:29

@ Scorilo , sper sa existe multe persoane care gandesc asa , altfel suntem pierduti Imi pare rau Tolo ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Pandemia de prostie  •  21 iunie 2020, 13:32

@ Scorilo Aveți exemplul perfect de ***. Face susțineri bazate pe .... părerea lui. El nu poate demonstra că cel care a scris comentariul, care nu plăcea convingerilor lui de ***, avea bunici care turnau și condamnau - DAR CREDE CU TĂRIE ASTA. Cam așa este și cu COVID-19. *** le place să creadă lucruri pe care și le inventează ei în capetele lor de *** - DAR CARE NU EXISTĂ ȘI ÎN REALITATE. Și mie mi-ar plăcea să cred că nu e pandemie și că totul este bine, dar informațiile spun altceva. DACĂ EȘTI GETODAC ȘI GENIAL - FĂ UN EXPERIMENT, GENIULE, ȘI MERGI FĂRĂ MASCĂ ÎN SALONUL DE TERAPIE INTENSIVĂ - IA VEZI! MAI EȘTI GETODAC ȘI GENIU DIN CARPAȚI?!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  21 iunie 2020, 13:53

@Scorilo • 21 iunie 2020, 9:53 As vrea daca se infiinteaza Ministerul Adevarului ca sef sa fie Tolontan si sa vad daca au trecere sau nu si acei multi presedinti de stat -prim ministrii chiar....Marea Britanie...-care au luat in ras virusul!Unul este al nostru,altul Trump....altul de prin America de Sud-Brazilia-care a iesit chiar in piata publica la demonstratii s-a pus contra Guvernului care lua masuri impotriva virusului....,,Iohannis, despre coronavirus: Nu există niciun motiv real de panică / Provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome ușoare, dureri în gât, tuse și febră, ca în orice răceală,,...Hot news

Sancta Simplicitas  •  23 iunie 2020, 13:24

Ultimele vesti din directia CAPVID Teoria Conspiratiei: se pare ca marii artisti ar fi fost platiti sa se infecteze. Nu se stie de cine, nu se stie de ce, nu se stie nici cat. Important este ca sunt suficienti creduli.

pacientuedevina  •  23 iunie 2020, 15:35

Spitalele publice au devenit MOȘIA medicilor în care ei, deși ar trebui să fie servitorii pacienților patroni plătitori, mulţi dintre ei au devenit DICTATORI, nu mai respectă demult drepturile pacienților, nu le mai cer acordul impus de lege pt. tratamente, nu îi mai informează despre riscuri, le blochează dreptul la second opinion etc. https://www.realitatea.net/stiri/actual/acuzatii-grave-infirmiera-internata-cu-forta-si-umilita-dupa-rezultate-contradictorii-la-testul-anticovid_5eec43b1188adc09c26a9032 O infirmieră din Slatina a fost internată cu forţa în spital, iar medicii i-au prescris tratament cu medicamente contraindicate bolii cronice de care suferă, deoarece unul dintre cele patru teste la care a fost supusă a ieşit pozitiv, iar restul de trei negative. Femeia se va alătura ambulanţierilor de la SAJ Olt, care vor să dea statul în judecată într-un proces civil, cu o miză de 1 milion de euro despăgubiri. Iată că personalul medical DEVENIT pacient nu înghite încălcarea drepturilor pacientilor. Interesant: numai când au fost pe postura de pacienţi au "observat" că nu se respectă drepturile legale...Specific românesc, brand de ţară. Numai în Rou e posibil așa ceva! Reacțiile autorităților sunt foarte timide: https://www.news.ro/social/avocatul-poporului-monitorizeaa-spitalele-impotriva-torturii-tratamentelor-inumane-tataru-pot-intelege-spitalul-devine-centru-tortura-vreau-consult-jurist-arafat-determinati-medicii-ia-decizii-1922401010002020062319387462 Avocatul Poporului a trimis spitalelor o înştiinţare potrivit căreia sunt monitorizate ”împotriva torturii şi a pedepselor şi tratamentelor inumane şi degradante şi a exercitării fără discriminare a drepturilor şi libertărtăţilor fundamentale” Medicii se fac că plouă și se autovictimizează… dar nu pot prezenta formularele legale obligatorii privind acordurile informate ale pacienților! Ceea ce DOVEDEȘTE că Avocatul Poporului a sesizat un FENOMEN NOCIV -BOMBĂ la adresa drepturilor omului (PACIENTILOR) din spitalele publice. Establishementul medical face eforturi disperate să mușamalizeze totul…

PailvS  •  27 iunie 2020, 10:51

Geniali și relevanți, ca întotdeauna. Dar cum de nu ați descoperit legătura extrem de suspecta dintre Monica Pop, Marcel Pavel, Military Police, Moana Pozzi, Michael Phelps și Michelle Pfeiffer??? Asta v-a scăpat!!!! Nu-i nimic, sunteți și voi oameni totusi, înainte de a fi deontologii patriei.

Comentează