Bittman îl supune pe Raed Arafat la testul românismului

”M-am săturat ca un medic venit în România să-mi spună mie ce trebuie să fac”, a spus Dan Bittman la România TV și a sunat din trompeta xenofobiei.

miercuri, 6 ianuarie 2021, 12:11

România lui Dan Bittman are lumini și umbre, precum viața fiecăruia dintre noi. Există creațiile lui, care vor continua să bucure sufletele oamenilor, și există spoturile, concertele și defilările în slujba diverșilor suspuși, miniștri sau primari.

În 2009, când a promovat-o pe ministrul PD-L Monica Iacob Ritzi, care s-a și dus la închisoare pentru cum a cheltuit acei bani publici, Dan Bittman nici nu a clipit.

Vreme de peste un deceniu, cântărețul a continuat să aibă acces la fondurile decise de politicieni. Pandemia l-a găsit invitându-ne să-l votăm pe primarul PSD Daniel Florea de la sectorul 5.

Dan Bitman e furios. Nici aici nu face o diferență, toți suntem supărați. Are o problemă și cu medicii, cu oamenii de știință, cu virusul și cu vaccinul. Aici se distinge, nefiind însă în niciun caz izolat. Și dacă ar fi fost singur, tot era dreptul lui legitim să creadă ce vrea.

Dar, când a pătruns pe porțile ascuțite ale xenofobiei, artistul a propovăduit deja ura la adresa celorlalți. Azi Bittman l-a atacat pe venetic, pe doctorul străin sosit la studii în România și rămas aici, ca să ne diminueze cantitatea de românism.

”M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republici, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni”, a spus el la România TV, citat de Bugetul.ro.

Bittman nu l-a numit, însă e o evidență că s-a referit la Raed Arafat. ”Comandant al acțiunii”, coborât după numărul de funcții și distincții direct din ”The Crown” de pe Netflix, Raed Arafat a avut, are și va avea parte de toate criticile democratice.

Dar originea, religia sau rudele medicului nu au nicio legătură cu statutul său de cetățean român.

Ori de câte ori îl găsim exagerat pe șeful DSU, și este!, să ne gândim și altfel. Cum ar fi arătat acum educația noastră dacă avea un pribeag, precum Arafat, care să-și transforme catedra în zeci, sute și apoi mii de catedre, săli de clasă și laboratoare modernizate? Probabil că nu i-am fi zis: fugi de aici, străinule, că tu nu ții Crăciunul!

Comentarii (54)Adaugă comentariu

ROCKER CHOPER  •  7 ianuarie 2021, 19:18

"Ghost Buster", chiar nu știu cine este rmos. În rest, mulțam' fain de informații.

Cata  •  7 ianuarie 2021, 21:28

Bravo, domnule Bitman

rmos  •  8 ianuarie 2021, 10:12

@Ghost Buster mai habarnistule, daca doua persoane au pareri similare despre un anumit subiect inseamna ca sunt de fapt o singura persoana???!!! :))))) pai pe principiul asta putred al tau, inseamna ca tu si "marc" sunteti de fapt o singura persoana, nu? :)))) vezi ca ti-ai dat singur cu tesla'n c..., daca ai auzit "vorba" asta populara :))) si legat de arafat. nu il agreez dar argumentul tau ca a facut smurd pe banii poporului e penibil. te intreb, de ce un romanas "autentic", un "pui de dac liber" nu a fost in stare sa faca smurd si a fost nevoie sa vina "un strain" sa-l faca? poti sa raspunzi la intrebarea asta?

Dacul  •  9 ianuarie 2021, 9:08

Bittman date-n inelul lui garcea !

Comentează