Să nu ne amăgim!

Să refuzi jocul face parte din joc. Olăroiu a învăţat din erorile altora. De pildă, a lui Boloni, care a forţat în faţa Italiei şi a pierdut din primele minute. La fel i s-a întîmplat şi lui Piţurcă, amintiţi-vă de felul în care ne-a copleşit Olanda în „Giuleşti”!

marți, 26 septembrie 2006, 11:18

Să refuzi jocul face parte din joc. Olăroiu a învăţat din erorile altora. De pildă, a lui Boloni, care a forţat în faţa Italiei şi a pierdut din primele minute. La fel i s-a întîmplat şi lui Piţurcă, amintiţi-vă de felul în care ne-a copleşit Olanda în „Giuleşti”!

Steaua a ales să se apere. Să lupte pentru fiecare minge, cu doi-trei jucători în jurul francezului care avea balonul. Nici măcar aşa, ciorchinele de români nu ajungea la jumătate din preţul adversarului, pe piaţa fotbalistică. Atît am putut. Banal şi adevărat. Iar meciul l-am privit cu plăcere amestecată cu oftică. Plăcere pentru că exista pe teren o mare echipă, necaz că nu era a noastră.

Pe de altă parte, nu e corect faţă de Carlos să-i punem înfrîngerea în cîrcă. Într-adevăr, în momentul în care a încercat să prindă de sus în jos mingea, a scris pe ea m-am-apucat-tîrziu-de-fotbal.

Dar şansele ca Steaua să fi remizat aseară erau oricum infime. Pur şi simplu, Lyon a dovedit o forţă inumană. Teoria lui „Dacă intram cu 0-0 la pauză…” sună bine, însă e o iluzie.

Comentarii (642)Adaugă comentariu

one_art  •  27 septembrie 2006, 2:12

i n c r e d i b i l c a t a p r o s t i e p o a t e s a e x i s t e i n c a p u l u n o r s u p o r t e r i d i n a m o v i s t i, p t c a e u a m i n t a l n i t s i s u p o r t e r i c a r e s t i u s a r e s p e c t e . . .

cate puncte a facut dinamo in cupele europene in ultimii 5 ani???
rusinica-rusinica

invatati sa respectati daca vreti respect…
vrem sa intram in europa nu in africa…

Vlad Popescu  •  27 septembrie 2006, 2:13

Salutare tuturor.
Scriu acest mesaj pentru ca desi imi pare rau ca Steaua a pierdut sunt bucuros pentru ca fotbalul (de club)romanesc este in crestere…legat de steaua am insa niste pareri pe care vreau sa le impartasesc.
In primul rand faptul ca jucatorii…care pot mai mult decat ceea ce s-a vazut astazi,trebuie in continuare pregatiti psihologic…avantajul pe care l-a avut lyon fiind in primul rand faptul ca jucatorii stelei au inceput meciul TIMORATI,spre deosebire de meciul de la Kiev(evident si adversarul a fost altul,dar si steaua a fost alta).In al doilea rand vreau sa imi spun parerea cu privire la niste jucatori,si anume Saban care dupa parerea mea,momentan cel putin,este mult mai util stelei si stilului de joc practicat de Steaua decat P.Marin,pentru ca israelianul, pe langa faptul ca e bun in aparare,are un control bun al mingii si ajuta mult la constructie mai ales prin centrarile pe care le reuseste. Apoi vreau sa spun ceva si despre gafa lui Carlos…da a fost! …Dar sa vedem si ce a facut bine…:mingile pe care a reusit sa le scoata si pe care scria GOL,si apoi ganditi-va ce GAFE a facut unul dintre cei mai buni portari din ultimii ani,care de altfel este si campion mondial si nu doar : F.BARTHEZ…asa ca sa nu-i sarim in cap lui Carlos…care de multe ori a aratat ca are calitati rare pentru un portar,chiar daca este adevarat s-a apucat tarziu de fotbal si mai are de muncit mult.
Va salut si sper ca Steaua sa creasca si mental pentru a se putea califica mai departe din grupe…eu cred ca poate…bafta si echipelor Dinamo si Rapid !!!

Banel Nicolita  •  27 septembrie 2006, 2:13

eu vreau in africa.. sau sunt deja ?

octav  •  27 septembrie 2006, 2:13

suntem in europa de la decebal si traian vb lu cabron

ANTI STEAUA 100%  •  27 septembrie 2006, 2:15

catre vlad:asta e nu ai ce face acum!!!mai asteapta ca o sa iti vina si tie randul!!si ma vei gasi aici!!si atunci am sa-ndur cu stoicism totul!!!nu ca tine!!!

Banel Nicolita  •  27 septembrie 2006, 2:17

cu pompiliu stoicism

vlad  •  27 septembrie 2006, 2:17

Scuza-ma dar nu prea am ce indura , fiecare isi joaca sansa , noi ne-am jucat-o in seara asta cu cea mai puternica echipa din frata cu un buget de zeci de ori mai mare ca al nostru si cu jucatori de valoare care joaca an de an in CL.

ANTI STEAUA 100%  •  27 septembrie 2006, 2:17

NOAPTE BUNA ROMANI!VISATI OI,CAINI SI CIORI!SUNTEM TOTI NISTE ANIMALE!!!!!!!!!!BAFTA RAPID SI DINAMO!!!CONDOLEANTE STEAUA!!!!

one_art  •  27 septembrie 2006, 2:17

joi joaca dinamo si rapid,
oare cati stelisti vor tine cu echipele romanesti…

sustineti echipele romanesti in cupele europene,
daca vrem sa avem si noi echipe acolo, daca vrem ca fotbalul romanesc sa creasca…

Banel Nicolita  •  27 septembrie 2006, 2:18

io vreau sa ia in greutate

Petre Marin  •  27 septembrie 2006, 2:19

vrei pe dracu.. a vrut mama ta dupa ce tia vazut culoarea, sa te vada la steaua..unde in alta parte

bravotibby  •  27 septembrie 2006, 2:19

tybby se scrie „dati” nu „da-ti” mai desteptule.

vezi ca ai lucrare de control la gramatica mah mai lasa blogurile.

vai de capatzanile voastre de frustrati.
credeti ca daca era dinamo in seara asta sau rapid faceau ei kktul praf.
vai de capul vostru.
FORZA STEAUA.
va rupem oasele caini beliti in Ghencea. Va astept dupa colt cu ranga.

Vali Badea  •  27 septembrie 2006, 2:20

MUCLES !

AM ONOARE!

Vali Badea  •  27 septembrie 2006, 2:20

cu ranga lu` mutu ? in prosop ? ce, si ranga vrea la steaua ? nea.. nare onoare buhuhu

Sconvlots  •  27 septembrie 2006, 2:20

Steaua nu a mai avut parte de aceeasi incurajare din partea spectatorilor cea mai mare parte dintre acestia fiind spectatori de ocazie! Pretul biletelor si-a spus cuvantul! Schimb bilet tribuna 1 cu bilet peluza si mai dau si bani !!

ANTI STEAUA 100%  •  27 septembrie 2006, 2:21

CATRE VLAD/NU BUGETUL SI SANSA SUNT IMPORTANTE!!!CI AMBITIA,DEVOTAMENTUL,INCREDEREA IN FORTELE PROPII,CURAJUL,PUTEREA DE A CREDE,DORINTA DE VICTORIE SI CARACTERUL!!!ASTEA SUNT ATUURILE IMPORTANTE!!!!CRED CA TOATA VIATA AI VAZUT FOTBALUL DIN TRIBUNA SI DE LA TELEVIZOR!!!TE COMPATIMESC!!!EU UNUL AS SUFERI SI INDURA!!!NU TE MAI NUMI SUPORTER!!!

Vali Badea  •  27 septembrie 2006, 2:21

si totusi, eu am onoare

Vali Badea  •  27 septembrie 2006, 2:22

ce se calicesc astia la bani 🙁 cu uameni mne feri

one_art  •  27 septembrie 2006, 2:22

haide sa fin inainte de toate, suporteri…
cine are de suferit ca nu mai mergem cu benere la stadion…
stelistii??
dinamovistii??
rapidistii?

cred ca toti
inainte sa fim „anti” intre noi hai sa ne unim si sa fim „anti-comunism”
daca azi se fura steaua…maine se fura dinamo….poimaine rapid si unde ajungem???…

ne fura pe toti…cei din federatie, ….federatia PCR

Vali Badea  •  27 septembrie 2006, 2:23

putem sa facem un cerculet in juru copacului ? grin pis astea

Vali Badea  •  27 septembrie 2006, 2:25

nani nani puisor..ma duc la nani ca am onoare

Petre Marin  •  27 septembrie 2006, 2:25

si io culoare

mihai  •  27 septembrie 2006, 2:27

Frate Carlos asta ne cam pacaleste sa mor eu! Felicitari lui Oli ca a incercat ceva dar l-a tradat maimuta asta de care m-am cam saturat pt ca are carente mari. Daca ne uitam mai atent cred ca a fost pe dinafara cam la toate golurile, iar ce a scos el le scoate si bunica-mea si e oarba saraca.Sa fim seriosi sa sari ca disperatul si la ce mingi poti prinde, nu insemna sa fii mare portar! FELICITARI ORIKUM PENTRU OLI SI FORZZA STEAUA IN CONTINUARE !!!

gabita  •  27 septembrie 2006, 2:36

Felicitari celei mai bune echipe din liga 1 nu trebuie sa fim suparati ca a pierdut ,pentru ca deja a realizat o mare performanta ca s-a calificat si are mari sanse sa mai realizeze una calificarea in cupa uefa bafta in continuare si felicitari publicului minunat din aceasta seara.

cosm1n  •  27 septembrie 2006, 2:36

ma da imi place de john asta…ma baiatule…trezeste`te…doar cu astra traitzi…o amintire…asta e steaua in europa….cum ati putut voi mareaaaaaaa steaua sa piedretzi de la 2-0 la 4-2??? numai voi puteatzi…c sa mai zic…sunt rapidist…dar recunosc ca dinamo e in forma la ora actuala…si chiar nu cred ca cu arbitrii…chiar joaca fotbal…sa fim seriosi si obiectivi ca e mai bine….numi place dar o spun…dinamo merita pe deplin locul 1….bravo lor….bafta Rapid si dinamo maine….culcate john…

ultimatum  •  27 septembrie 2006, 2:38

un picutz cam simplu….frica stelei de lyon s-a ridicat la gradul de abandon…3-0 e scorul care reflecta perfect atitudinea, mai ales cea dinaintea partidei…parca prea resemnatzi fata de valoarea unui lyon pe care o admir, dar n-o vad invincibila….cel putin, dupa seara asta, parca nu-i mai vad asa favoriti la cashticarea CL….

inca odata s-a dovedit ca fotbalul inseamna si noroc…gafa lui carlos n-as comdamna-o chiar in halul asta…au existat si la kahn, la wiese (anu trecut cu juve, cand au pierdut practic calificarea din cauza gafei lui, parca mai tare decat a lui carlos), la lehman(totusi finalist in competitie si fara gol luat multe minute), iar exemplele pot continua….gafa cu adevarat semnificativa a stelei o reprezinta mentalitatea….daca ai in fata un adversar de calibru si un meci fara o incarcatura copleshitoare, totusi parca doar si din rautate, natura umana te obliga sa te zbati sa ieshi din conditia de victima sigura…nu inseamna ca staua ar fi scos puncte din asa ceva, dar cu sigurantza, calitativ vorbind, meciul ar fi aratat altfel….

o lectie despre fotbalul mare…asta a fost meciul asta…si desi nu sunt stelist si chiar daca am zambetul pe buze, il am pt ca doar asa realizam ce inseamna calitate, pregatire, ambitie, arbitraj, organizare, bani, justetea adiacenta valorii….o infrangere ca asta, pe mine, ca mare fan al acestui sport, ma face sa-mi mai doresc astfel de meciuri, aici, in romania, cu echipe mari….

inca o chestie…ca ps daca vreti….azi, echipele noastre de club, in frunte cu steaua, fac ceea ce nu face nationala de foarte multi ani: jocuri cu echipe tari, pe mize mari, pe bani multi, in competitii cu pretentii…un amalgam de orgolii, de valoare, o pleiada de bani, diversitate rasiala, respect, bun gust, si de ce nu, o reclama cat se poate de buna unei romanii care sufera la capitolul popularitate din cauza unor clisee impuse de alte domenii, dar si de o nationala mediocra…si exact cum postam inainte de jocul din dinamo kiev, tindem spre normal: fotbalul la nivel de club, ca si in tarile dezvoltate, va conta mult mai mult decat nationala….ne integram…chiar si la infrangeri 🙂

Cerber  •  27 septembrie 2006, 2:41

Pentru toate oile care mai au tupeul sa behaie pe aici:

Ar trebui sa va dati seama pe ce lume va aflati si sa nu mai tropaiti cu copitele pe tastatura ca deja deveniti ridicoli!
Dati-va seama stupizilor ca ultima echipa cu adevarat mare care a calcat in Romania pana la Ol.Lyon a fost Manchester United, in 2004.
Iar noi, Dinamo, nu ne-am facut atunci de ras si nici n-am jucat cu frica in chiloti asa cum ati facut-o voi in seara asta.
In seara asta ati vazut si voi care va e adevarata voastra valoare cand jucati cu o echipa intr-adevar mare (de cand asteptam asta!) si nu va mai ajuta nici norocul, nici vrajile ciobanului si nici macar mocirla nu mai e pe acolo..
Si o coincidenta pur statistica: in seara asta ati avut un singur sut pe poarta in 90min.
Cu noi saptamana trecuta la fel!
Asta ar trebui sa spuna multe, chiar si pentru o minte creatza de oaie..

Un_ziarist  •  27 septembrie 2006, 3:00

Mai Cerber mai bine ai face o fapta buna si sa te culci. Sti ca potaile nu rezista mult fara somn. Asa ca lasa-ne frate

Un_ziarist  •  27 septembrie 2006, 3:01

Am si eu o intrebare de ce mi se sterg postarile domnilor administratori ai blogului?

Rza  •  27 septembrie 2006, 3:03

o iluzie e si rapidul vostru …. sau atzi uitat ce atzi facut cu anderlecht!? iara tu bai dinamovistule nu stii ca in fotbal se mai si pierde! Voi vatzi facut de ras cu Partizan Belgrad .. curios sunt ce atzi fi facut voi cu OL aseara; si mai terminatzi-va ca la comentat tot romanul este bun.

Un_ziarist  •  27 septembrie 2006, 3:03

Am si eu o intrebare de ce mi se sterg postarile domnilor administratori ai blogului? adica ce am scris eu ceva fara jigniri este ceva gresit? Sau va simtiti jigniti care va este problema voastra. Libera exprimare domnilor Ia uite ce lasati nesters pe blog si parerea mea despre interzicerea bannerelor ati sters-o. # Cobra_007 Says:
September 26th, 2006 at 11:53 pm

anti mata nenoricitle nu tii cu tara asta futu ti gatu mati de jegos

Un_ziarist  •  27 septembrie 2006, 3:04

?????Am si eu o intrebare de ce mi se sterg postarile domnilor administratori ai blogului? adica ce am scris eu ceva fara jigniri este ceva gresit? Sau va simtiti jigniti care va este problema voastra. Libera exprimare domnilor Ia uite ce lasati nesters pe blog si parerea mea despre interzicerea bannerelor ati sters-o. # Cobra_007 Says:
September 26th, 2006 at 11:53 pm

anti mata nenoricitle nu tii cu tara asta futu ti gatu mati de jegos

Un_ziarist  •  27 septembrie 2006, 3:06

Chiar am sa fac si eu un articol maine la mine in ziar si o sa scriu despre ce se intampla pe blog iar cand cineva este impartia si vrea sa stopeze aceste rivalitati cand joaca echipa romaneasca in cupele europene voi santeti impotriva.

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 3:07

Desigur, vinovati sunt arbitrii romani, ca din cauza lor nu s-a putut antrena steaua in campionatul intern. Ca altfel…
Steaua ar fi meritat sa castige. Da! Da! Dar au avut noroc , noroc pentru ca a fost doar 0-3.
Clar ca steaua ar fi trebuit sa fi avut 9 victorii din 9 meciuri, dar arbitri romani nu au favorizato chiar in toate meciurile, ar fi trebuit sa castige la scor cu Rapid, cu Dinamo ar fi trebuit sa fi fost vreo 0-5 la pauza, dar arbitrii cei rai ( pentru prima data cu steaua in primele 9 etape) l-a eliminate pe elementul cheie (de broasca raioasa) si nu poate mai mult…
Sunt rapidist desenat, oricand!
Constient sunt ca steaua e cea mai buna echipa din tara, apoi eventual(in ultimul timp) Dinamo. DAR,daca nu ar fi fost arbitrii(ca valoarea nu se poate pune mereu in evidenta),
ar fi fost pe la mijlocul clasamerntului din liga 1.
Cred ca steaua nu-si merita fragilul loc din liga champioilor si (mai ales) in campionat…
Sa behaim in cor in liga 2, valoarea mea, valoarea mea!

laur  •  27 septembrie 2006, 3:07

bai cerber iti mai aduci aminte unde a jucat echipa aia pe care o consideri tu „dinamo”?Ma voi nu vedeti

cosm1n  •  27 septembrie 2006, 3:07

riza lasane ma tata….culcateeeeeeeee……steaua voastra pierde ca o echipa d oi…ceea c este…rapid macar pierde onorabil si nu acuza cum faceti voi…cautati numai scuze oarbe…fii serios…

laur  •  27 septembrie 2006, 3:09

ca aveti bafta de STEAUA

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 3:12

Desigur, vinovati sunt arbitrii romani, ca din cauza lor nu s-a putut antrena steaua in campionatul intern. Ca altfel…
Steaua ar fi meritat sa castige. Da! Da! Dar au avut noroc , noroc pentru ca a fost doar 0-3.
Clar ca steaua ar fi trebuit sa fi avut 9 victorii din 9 meciuri, dar arbitri romani nu au favorizato chiar in toate meciurile, ar fi trebuit sa castige la scor cu Rapid, cu Dinamo ar fi trebuit sa fi fost vreo 0-5 la pauza, dar arbitrii cei rai ( pentru prima data cu steaua in primele 9 etape) l-a eliminate pe elementul cheie (de broasca raioasa) si nu poate mai mult…
Sunt rapidist desenat, oricand!
Constient sunt ca steaua e cea mai buna echipa din tara, apoi eventual(in ultimul timp) Dinamo. DAR,daca nu ar fi fost arbitrii(ca valoarea nu se poate pune mereu in evidenta),
ar fi fost pe la mijlocul clasamerntului din liga 1.
Cred ca steaua nu-si merita fragilul loc din liga champioilor si (mai ales) in campionat…
Sa behaim in cor in liga 2, valoarea mea, valoarea mea!
Ar fi trbuit ca steaua sa adune nu mia mult de 16 puncte in liga 1…

Un_ziarist  •  27 septembrie 2006, 3:12

Rusine celui care se ocupa de administrarea blogului. Maine am sa sun la redactie sa spun si eu cateva despre ce se intampla pe acest blog. Pentru ca eu am stat ceva timp ca sa imi scriu parerile si vine un putoi care nu stie decat sa butoneze trei butoane si sa stearga niste pareri. Si nu injurii la adresa altcuiva. Asa ca aici trebuie sa te injuri si sa vorbesti vulgar ca sa nu ti se stearga o postare. Am sa vorbesc azi cu Tolontan sa vad si eu cine se ocupa de acest blog.

laur  •  27 septembrie 2006, 3:13

mai cosm1n mai lasa-ne ca ne-am saturat de antrenori si de bagattori in seama..!!!apropo il cunosti pe persoana ta?

cosm1n  •  27 septembrie 2006, 3:15

hahahaha e funny esti ma laur…fugi frate la stana inapoi si antrenativa ca vine realul…aia o sa va mature la madrid…mie mila d voi…o sa va omorati d ciuda….incerci sa uiti d amar asa? e greu…0-3 atarna greu…cu asa papagali pe teren….mda….

Florin  •  27 septembrie 2006, 3:20

Ptr. Cerber
1.Cand Dinamo a jucat cu M.U. dintre titularii de la englezi au jucat doar Giggs si Scholes si,parca,Neville.Ati pierdut cu 2-1 si 3-0.M.U. nu a iesit din grupe si n-a mers nici in UEFA in acel sezon.O echipa mai buna ca M.U.a fost Valencia,eliminata de Steaua.
2.De ce esti asa de injectat?Esti foarte,foatre,foarte frustrat fiindca din o mie de motive(exclude norocul) intotdeauna Steaua a fost peste Dinamo.Ziarele europene vorbesc despre Steaua cu termeni ca „Gigantii Estului” sau „Uriasii Romaniei” iar despre Dinamo ca despre „Echipa din Bucuresti”.E o diferenta,recunoaste.
3.Am fost pe stadion azi.La inceput speram,la pauza speram sa nu luam multe iar la sfarsit speram sa mai vedem astfel de echipe la Bucuresti.
Tu ce speri?Sa calcati pe urmele Stelei.Nici nu aveti mult de recuperat:
-cupa campionilor
-supercupa Europei
-finalista CCE 1989
-semifinalista CCE 1988
-prezenta in CH. L. 1993,1994,1995,2006
-semifinala UEFA 2005-2006
-4.la ce te gandeai cand tot stadionul de „oi care behaie” aplaudau la final pe OL si cantau din toate puterile FORZA STEAUA?
5.10% din cei prezenti la meci tineau cu Dinamo dar vroiau sa vada fotbal adevarat…sia au venit pe Ghencea…pe Dinamo– derby cu Skoda.

StelistAdevarat  •  27 septembrie 2006, 3:21

Azi am fost mai buni decat francezi …Neam creat mai multe ocazii decit iei si daca se dadea penalti la Banel Nicolitza(bine banele tineo tot asa) ii bateam la scor pastia..Cainii si ciorile ie invidioase ca jucam bine si cand ne fura albitrii in liga Campionilor….Forzza Steaua…Noi suntem Romanii adevarati! Toti bunii romani sint stelisti,restul e o adunatura de caini si rapidisti disperati,,,Romania e stelista…forzza campioana europei..,.Si ca sa facem ordine in europa ne trebuie un presedinte stelist ca Gigi Becali!

Scirocco  •  27 septembrie 2006, 3:30

Bravo Florin ! Raspuns de nota 10+ !

cosm1n  •  27 septembrie 2006, 3:31

florine…cum am zis mai sus…din asta traieste steaua dintro amintire a ceea ce a fost. ati batut pe valencia cand era in cea mai proasta ei forma de la infiintare. in semifinale ati jucat cu maccarone care va inebunit. cum a luat steaua cupa romaniei in 88? stie careva?va amintesc eu copii… otelul a dat gol prin ultimele minute dar valentin a iesit la balcon si a dat ordin sa iasa echipa din teren. toti sau conformat si otelul a fost premiata. a 2 a zi nicolaea ceausescu la ordinul fiului sau valentin ( protectorul stelei) a hotarat ca steaua sa ia cupa prin hotarare prezidentiala, adica mai exact a dat o ordonanta de urgenta. si steaua a luat cupa….o are si acum in palmaresu ala frumos…… inca ceva…stiti copii cum a ajuns hagi la steaua??? sa va aduc aminte: la cererea aceluiasi valentin ceausescu a fost imprumutat pentru un meci la steaua de la sportul studentesc la un meci afara in europa parca….numi aduc exact aminte…. si apoi dupa ce ia placut lu ceausescu junior cum joaca a zis ca ramane definitiv transferat la steaua. si a ramas! deci asa castiga steaua tot si asa facea performanta…sa nu va mai amagitzi ca era cine stie ce echipa…astia batrani nu spun dar asa era…numai comunismul a ajutat steaua la performantza nu echipa steaua!!…,citit cu totii si va zic ca sunt mult mai multe de zis…am sa va mai zic cand mai am timp… va pup 🙂

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 3:31

Sa ne aducem aminte ce istorie ceausista are steaua si dinamo!
brrr, mi se face parul maciuca!
Steaua castiga in deplasare doar prin minutul 95, cand, sa fim seriosi, pe vremea aceea prelugilrile erau doar de 60 sau 90 de secunde in mod exceptional…dar de unde sa stie asta cei cu puta plina de nisip…

Ca de suzeta ce sa mai vorbim…

Desigur, vinovati sunt arbitrii romani, ca din cauza lor nu s-a putut antrena steaua in campionatul intern. Ca altfel…
Steaua ar fi meritat sa castige. Da! Da! Dar au avut noroc , noroc pentru ca a fost doar 0-3.
Clar ca steaua ar fi trebuit sa fi avut 9 victorii din 9 meciuri, dar arbitri romani nu au favorizato chiar in toate meciurile, ar fi trebuit sa castige la scor cu Rapid, cu Dinamo ar fi trebuit sa fi fost vreo 0-5 la pauza, dar arbitrii cei rai ( pentru prima data cu steaua in primele 9 etape) l-a eliminate pe elementul cheie (de broasca raioasa) si nu poate mai mult…
Sunt rapidist desenat, oricand!
Constient sunt ca steaua e cea mai buna echipa din tara, apoi eventual(in ultimul timp) Dinamo. DAR,daca nu ar fi fost arbitrii(ca valoarea nu se poate pune mereu in evidenta),
ar fi fost pe la mijlocul clasamerntului din liga 1.
Cred ca steaua nu-si merita fragilul loc din liga champioilor si (mai ales) in campionat…
Sa behaim in cor in liga 2, valoarea mea, valoarea mea!

laur  •  27 septembrie 2006, 3:33

stiu ca sunt funny ma cosm1n da voi macar sunte-ti in stare ma sa aduce-ti realu…..?voi sunteti o echipa care profita ma …UITATI-VA LA VOI IN CURTE MA DISTRUSILOR

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 3:35

Hai ca e tarziu pentru cei ce se lauda cu istoria stelei. maine pierdeti cornu’ si laptele!

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 3:38

Steaua nu va mai lua decat 1 punct cel mult in liga. Si asta daca nu-si revine kiev-ul pana in returul cu streaua.
Ba baieti, sperati la primavara europeana…va veti uita la tv la meciurile cu D si R.

Scirocco  •  27 septembrie 2006, 3:38

Cosmin, nimeni n-a stat la Steaua cu forta, inclusiv Hagi…in ce priveste istoria daca nu stii bine , de ce mai vb? Istoria Stelei in Europa incepe de prin anii ’50 cannd si M.Lucescu spunea ca toti stiau jucatorii pe dinafara.Asa ca lasa\ne cu lectiile de istorie ……..

Comentează