Ringier si Dogan merg impreuna!

Parteneriat spectaculos pe piata media din Romania! Elvetienii de la Ringier si turcii de la Dogan au incheiat o intelegere pentru piata din tara noastra, care consta inclusiv intr-un schimb de actiuni si intr-un board mixt. Negocierile intre cele doua companii continua pe piata europeana.

joi, 21 decembrie 2006, 7:34

Parteneriat spectaculos pe piata media din Romania! Elvetienii de la Ringier si turcii de la Dogan au incheiat o intelegere pentru piata din tara noastra, care consta inclusiv intr-un schimb de actiuni si intr-un board mixt. Negocierile intre cele doua companii continua pe piata europeana.

Ringier este compania de publishing nr 1 din Romania ca cifra de afaceri, iar Dogan intentioneaza sa deschida o televiziune.

E posibil ca un anunt informal sa fie facut in aceasta seara, la petrecerea angajatilor Ringier.

PS: Un cititor al blogului a remarcat ca stirea negocierilor a fost difuzata acum ceva vreme de „7 plus”. E adevarat, „7 plus” a publicat informatia ca au loc discutii intre Ringier si Dogan.

Comentarii (24)Adaugă comentariu

Adina  •  21 decembrie 2006, 19:55

Cataline, nu e a bine pentru Gazeta. Am vazut ca Pro TV promoveaza intens Pro Sport in fiecare seara la sport. Prima TV face la fel. B1 idem. Dogan va face acelasi lucru. Cum veti raspunde?

Cătălin Tolontan  •  21 decembrie 2006, 19:59

Prin continut))):::
Esti de la Ringier sau de la Dogan?))):

Adina  •  21 decembrie 2006, 20:16

La o companie care produce tigari. Lucrez in departamentul care zilnic isi face griji ca nu vom mai putea sa ne promovam produsele nici prin intermediul outdoor-ului.

Da-mi o solutie, te rog. Daca-mi dai una cu adevarat buna, vei primi o oferta de angajare mai buna decit cele vehiculate in presa.

PS: Scuza-ma, ce inseamna „))):”?

Cătălin Tolontan  •  21 decembrie 2006, 20:31

))): inseamna gluma
despre idei, mersi, imi place ce fac
da’ o sa ma gindesc

adrian  •  21 decembrie 2006, 20:41

e buna gluma. cum care? „prin continut”
adevarul este ca toate link-urile spre poze sexi si parerile lui decebal despre politica vor mentine gazeta cel mai citit fost ziar de sport

Adina  •  21 decembrie 2006, 20:48

Exact cum banuiam! ))): nu inseamna gluma. Punctele acelea trebuiesc puse inaintea parantezelor. Deci … „:))” inseamna ris in hohote, iar „:)” inseamna zimbet. „:(” inseamna tristete. Deci, semnul tau te facea un pic plingacios.

Cite informatii ti-am dat… Iti trimit nota la ziar sau ne „pacim” cu ideile?

bogdan23  •  21 decembrie 2006, 21:14

in ciuda celor scrise mai sus de Adina, nu cred ca va faceti prea multe griji in legatura cu respectivul parteneriat sau cu eventualul elan pe care l-ar da Prosportului. pentru ca ziarele trustului Ringier sa ajunga mai sus decat Gazeta ar trebui sa scape de balastul ziaristilor care scriu la comanda, gen andrei nourescu (nu pot scrie cu majuscule acest nume dupa articolul de azi, „Tru, Tolo si elita vs. Gigi Becali”), chiotea sau geanta.

Andy  •  21 decembrie 2006, 21:21

Catalin ma mira ca nu amintesti nimic de noile date BRAT privind tirajul!!!

HotNews » Stirea anului: parteneriat Ringier-Dogan  •  21 decembrie 2006, 22:10

[…] Imi ridic palaria in fata lui Tolontan, care a aflat-o inaintea mea: Ringier si Dogan fac un parteneriat in Romania, constand in schimb de actiuni si board mixt. Am verificat si o sursa de top confirma ca in ultima vreme, mai multe intalniri de grad zero au avut loc intre Ringier si Dogan. Chiar daca detaliile lui Catalin – schimbul de actiuni si boardul – nu sunt precise, ceva se intampla. […]

jurnalismonline.ro » Blog Archive » Ringier si-a tras televiziune. Trust de televiziune  •  22 decembrie 2006, 0:09

[…] Catalin Tolontan scrie ca trusturile Ringier si Dogan au incheiat o intelegere pentru a opera impreuna pe piata din tara noastra. Va avea loc, zice Tolo, chiar si un schimb de actiuni, iar operatiunile vor fi conduse de un board mixt. […]

oancea  •  22 decembrie 2006, 1:08

mi se pare cel putin ipocrit sa nu dati credit 7plus-ului. o fituica ieftina intr-adevar dar daca va intereseaza poate ar trebui sa vedeti cine a scris cele 200 de semne.

nu de alta dar niste cunoscatori-moguli media ca voi ar fi trebuit sa afle macar pe 10 decembrie. insa iata ca ati afla-o in ajun.

nene, macar putin credit. nimic mai mult.

domnule tolontan?

oancea  •  22 decembrie 2006, 1:11

mi se pare mie sau domnul comanescu cam baleste pe langa dumneavoastra?

si nu numai……

p.s. doream sa zic pe la fundul dumneavoastra. si nu numai al dumneavoastra ci al oricarei persoane care se bucura de o oarecare notorietate si evident olecuta de creier.

Marius Nicolescu  •  22 decembrie 2006, 15:04

Sunt curios cine va avea mai mult de castigat din afacerea asta. Ringier sau Dogan?

Cătălin Tolontan  •  22 decembrie 2006, 15:27

oancea: intr-adevar, 7 plus a dat acum citeva saptamini stirea ca se negociaza. eu am dat stirea ca s-a facut intelegerea. si eu nu cred ca 7 plus e o fituica

Andrei  •  22 decembrie 2006, 16:08

Oancea e ala din discursul lui Gigi Becali pe partea economica?

Eisenmarkt  •  22 decembrie 2006, 16:46

adina,lasa un mail sau ceva…
idei mai sunt pt tigari, sa vedem cat de bune sunt… nu numai btl/plv clasic…
ca toate lumea e interesata de bugetele de tigari :))

pont pentru producatorii de tutun at Alex Mihaileanu – blog presant  •  22 decembrie 2006, 17:50

[…] Catalin Tolontan scria ieri ca Dogan si Ringier merg impreuna, ca blah blah. Primul comentariu e semnat de o tipa, Adina, care lucreaza pentru un producator de tutun. Adina se plinge ca din 2007 s-ar putea ca producatorii de tigari sa nu mai pupe panouri publicitare stradale. Corect, e doar o chestiune de timp. Comentariul ei: La o companie care produce tigari. Lucrez in departamentul care zilnic isi face griji ca nu vom mai putea sa ne promovam produsele nici prin intermediul outdoor-ului. Da-mi o solutie, te rog. Daca-mi dai una cu adevarat buna, vei primi o oferta de angajare mai buna decit cele vehiculate in presa. […]

nichita  •  22 decembrie 2006, 18:20

newsin anunta azi ca in februarie 2007 se lanseaza kanal D.

Dies Irae  •  22 decembrie 2006, 23:47

Sunt foarte curios sa vad cum va evolua Kanal D. In mod normal, le va fi foarte greu sa evolueze la fel ca ProTV sau Antena1. E alta piata acum, dar e o competitie interesanta totusi, mai ales ca turcii vin cu bani multi si investitii pe masura.

Morpheus  •  23 decembrie 2006, 0:10

Intradevar asa este! A fost data de „7plus” stirea, dar este ceva obisnuit in timpurile noastre in presa. Eu sunt redactor al ziarului „7Plus” si vreau sa spun ca s-au scris in publicatia mentionata multe articole exclusive, iar majoritatea cotidianelor au preluat stirea de la noi si nu au mentionat sursa. Sau aparea la noi, intr-o anumita zi, o prelua Realitatea TV (binenteles fara sa mentioneze de unde) sau alt post, iar gazeta, sau si alte siteuri sau publicatii scriau conform Realitatea… etc, s.a.m.d. Astfel plus nu mai exista respect in ziua de astazi pentru munca depusa de alti redactori de la alte publicatii. Oricum tot respectul pentru domnul Tolontan, pe care il consider al doilea editorialist al tarii, dupa Razvan Ioan Boanchis, care apropo a scos a cincea sa carte, numita „Sictir Bagabontilor”. Merita citita…

P.S. Craciun fericit tuturor redactorilor si editorialistilor Gazetei Sporturilor si un an nou plin de realizari. Forzza Presa Romana. Ce ne-am face fara ea…

epigonul  •  23 decembrie 2006, 0:32

offtopic
tolo, de ce nu exista link-uri de la ceilalti redactori gsp cu blog catre tine? si vad ca nici invers…

si alt offtopic
oare nourescu o fi in al 9-lea cer?!… un nourescu atat de trecator, totusi!

Iulian Comanescu  •  23 decembrie 2006, 12:07

Catalin, ai vazut ca ne-a citat Cotidianul? Si e misto si modul cum Petrisor se lupta cu propriul patronat ca sa afle ceva in plus despre discutiile cu Dogan:

http://blog.hotnews.ro/ringier-dogan-follow-up-cotidianul-ne-citeaza-pe-tolontan-si-pe-mine.html

Cat despre Landolt, te las pe tine sa-i faci o lauda de-aia de-a ta incruntata, care pare critica 🙂

Media lui Comanescu » Stirea anului: parteneriat Ringier-Dogan  •  27 decembrie 2006, 17:58

[…] Imi ridic palaria in fata lui Tolontan, care a aflat-o inaintea mea: Ringier si Dogan fac un parteneriat in Romania, constand in schimb de actiuni si board mixt. Am cautat verificari si o sursa de top confirma ca in ultima vreme, mai multe intalniri de grad zero au avut loc intre Ringier si Dogan. Chiar daca detaliile lui Catalin – schimbul de actiuni si boardul – nu sunt precise, ceva se intampla. […]

» Blog Archive  •  4 ianuarie 2007, 11:30

[…] – Dogan si Ringier discuta/finalizeaza un parteneriat ce va schimba piata de media din Ro, via Tolontan ; […]

Comentează