A început returul!

Steaua a bătut din prima, fără fluierul arbitrului. Rapid s-a trezit în plin campionat. Pentru că asta de întîmplă de fapt. Buga a semnat cu Rapid. Imediat, Becali a venit cu o dezvăluire care să scadă încrederea coechipierilor şi a suporterilor în Buga. „L-am împrumutat cu bani”, a mărturisit patronul din Ghencea. Un adevăr care a picat greu în Giuleşti.

vineri, 12 ianuarie 2007, 7:54

Steaua a bătut din prima, fără fluierul arbitrului. Rapid s-a trezit în plin campionat. Pentru că asta de întîmplă de fapt. Buga a semnat cu Rapid. Imediat, Becali a venit cu o dezvăluire care să scadă încrederea coechipierilor şi a suporterilor în Buga. „L-am împrumutat cu bani”, a mărturisit patronul din Ghencea. Un adevăr care a picat greu în Giuleşti.

Şi e doar începutul turnirului. Liga 1 va avea, în premieră, două campioane. Primele două clasate au mari şanse să ajungă în Champions League. Şi cum unul dintre locuri este acontat de către Dinamo, Steaua încearcă să-şi timoreze adversarul direct: Rapid. Să-l dezbine. Să-i strecoare impresia că, oricum, nu are cine ştie ce şanse să prindă locul de Ligă.

Cei din Ghencea sînt versaţi în mişcări de destabilizare a concurentului. MM şi Gigi fac o bună echipă, în timp ce, în Grant, numai rareori există senzaţia că toţi vîslesc în aceeaşi direcţie.

Sigur că, pînă la urmă, cursa se va decide pe teren. Upsss, aşa trebuia să scriem! Dar, de fapt, va conta mult arbitrajul Ligii şi al FRF, arbitrajele propriu-zise, încrederea grupului şi tot învelişul financiar, psihic şi organizatoric al fotbalului modern. Ca să-şi crească şansele, Rapid trebuie să realizeze că returul a început. Se strîng şi se pierd puncte.

Comentarii (208)Adaugă comentariu

Bursas  •  12 ianuarie 2007, 20:56

rapid giulesti nu vreau sa ii iau apararea lui buga ca nu am nici un interes si mai mult sunt si stelist da tie ti se pare normal ca buga dupa sezonul foarte bun pe care l-a facut anu trecut, si a calificat rapidu in uefa pana in sferturi sa aiba pana acum 2 saptamani salar de 45000 de euro? la steaua si rezervele au dublu.

alex  •  12 ianuarie 2007, 20:56

echipa care va termina pe locul 2 in cam ro… nu va juca in UCL! e aproape imposibil sa treci de trei tururii preliminare. in cate tururii din cele trei rapid sau steaua …vor fi cap se serie? exista riscul sa nu joci nici macar in cupa UEFA …daca esti eliminat in primul sau al doilea tur.

vizi  •  12 ianuarie 2007, 21:04

Rapidistilor, nu luati in seama vrajala ciobanuli, vrea sa arunce sopirla in curtea voastra. Si de onestitatea lui sa nu vorbim, un oier incult si agramat face miliardul in 16 ani in Romania si nu fura, hai sa fim seriosi, cit despre arbitri Catalin cred ca are dreptate, astazi probabil cluburile dau bani sa nu fie furate, in arbitrajul romanesc este mafia.

BigZ  •  12 ianuarie 2007, 21:04

pun pariu ca „rapid giulesti” e stelist cu acte in regula 😛

puncerul  •  12 ianuarie 2007, 21:06

Gigi mai bine si-ar platii jucatorii . Se lauda peste tot cu banii lui dar cand sa plateasca contractele le spune ca au luat bani destuii . Daca nu era Carlos cu interventia lui in meciul cu Standart, stiaua lui Gigi era de kk ,nu ca acum ar fi prea departe.
Se lauda ca da 100000 pt cine il ia pe Carlos si acum nu-i da nici salariul
Ce sa te astepti de la unul care alearga cu punga de bani pe strada dupa jucatori,se plinge ca daca nu e schimbat Craciunescu n-are nici-o sansa la titlu
pentru ca in ultima instanta sa cumpere prin diferite mijloace 2 titluri si voi sa ne umpleti cu admiratia voastra de kkt pentru clubul feudal, caci de acolo vine.

-FAN-RAPID  •  12 ianuarie 2007, 21:07

foarte bun articolul…. bECALI a demonstrat inca odata „la ce este bun” , pacat de baiatul acesta buga pe care eo-l consider pe departe cel mai tehnic jucator din Romania. sa auzim numa de bine RAPID

rapid giulesti  •  12 ianuarie 2007, 21:08

nu sunt stelist BIG z dar din ce a jucat buga pana acum spusele oierului mi se par adevarate

alin78  •  12 ianuarie 2007, 21:11

pt Romania ar fi bine sa termine Steaua pe locul 2, pt ca asa am fi siguri ca o sa avem 2 echipe in CL. Sunt stelist pana la moarte, dar asta-i adevarul, pt Romania e mai bine asa… si atunci sa vedem ce face Dinamo in CL. Sa tineti minte: 5pcte a scos Steaua in grupele CL. 5 PUNCTE!!!

cat despre arbitraj… ce-s cu upss-urile astea acum, la sfarsit??? trebuiau scaose mai din timp. (vedeti cele 13pcte diferenta)

toteu  •  12 ianuarie 2007, 21:12

Ce pretentii sa avem de la jiji si de la echipa pe care o pastoreste, daca a avut el curajul sa spuna ca (,) capitanul lui Dinamo a incasat de la el mai multi bani si ar trebui ca in meciul direct s-o dea pe langa poarta ? Este o afirmatie extrem de grava si de periculoasa, iar liga se face ca ploua. daca a avut el curajul sa spuna asta despre capitanul liderului, va dati seama ce se intampla cu jucatori de duzina de la echipe de duzina. Astia reprezinta cancerul…si tre’ extirpat cat mai repede. Urez succes Rapidului, CFR-lui sau Timisoarei sa prinda locul 2, chiar daca echipa de pe locul 2(actuala) a pregatit deja pachetelele cu „mici” atentii.

oare  •  12 ianuarie 2007, 21:12

asa baieti, bagati material… aratati-va clasa 😀

rapid giulesti  •  12 ianuarie 2007, 21:13

cine este impresarul cu care a venit buga la oier?ar trebui intrebat de ziaristi daca buga a luat bani de la oier sa se lamureasca situatia

calin  •  12 ianuarie 2007, 21:17

„interventia” providentiala a lui carlos nu a fost altceva decit un sut batut exact in portar, iar daca becali are bani asta nu inseamna ca e fraer sa arunce cu sutele de mii in stinga si in dreapta oare copos sau borcea ar proceda altfel? carlos trebuia gonit si trimis la circ ca numai la maimutareli se pricepe, iar o data cu el trebuiau pedepsiti si cei care lau adus
am o intrebare daca steaua e de kkt si are cel mai prost joc, cea mai slaba echipa, face blaturi in sitnga si in dreapta( au ajuns dinamovistii sai acuze pe stelisti) cu oare sa calificat in chl inaintea lui dinamo, rapid si oricare alta echipa care cumpara 2-3 jucatori de 2 lei si considera ca are dreptul sa critice steaua, cu valencia, sevilla, dinamo, tot blat a fost sau li sa facut mila adversarilor si deaceea pierdeu cu 3, 4 la 0?

Un Roman Corect Si Impartial  •  12 ianuarie 2007, 21:18

Foarte bun articolul. In plus sunt niste comment-uri de te da pe spate si te lasa fara cuvinte, iar pe toate cele interesante si zise cu intelepciune sunt Pro Rapid. Am dreptate domnule Tolontan ? Raspundeti-mi va rog!

cri  •  12 ianuarie 2007, 21:21

Tin cu Steaua dar e corect ce ai scris.

oare  •  12 ianuarie 2007, 21:22

cineva i-a furat nick-ul lui Cata… pazea!

Io  •  12 ianuarie 2007, 21:23

Dci pt alex care nu a trecut pe la clasele de matematica. Steaua e cap de serie oriunde ar fi. Rapid nu are nici o sanasa sa joace in CL pt ca in ultimul tur nu va fi cap de serie. Daca echipa care cashtiga CL nu se caliica direct in grupe singura din Romania care are sanse sa intre in CL e tot Steaua pentru ca altii sunt mancati in ultimul tur.

dinamo_forever  •  12 ianuarie 2007, 21:23

domnul tolontan avety grija mai jos ati vrut sa scrieti pe site cel mai bun sezon din cariera lui ronaldo 96/97 la barcelona nu 96/96 :))
si au mai fost 97/98 inter milan….2002/2003 real madrid si astea numa cateva …………………

Bursas  •  12 ianuarie 2007, 21:24

oare, nu l-a furat ca cel dinainte era cu ă si asta ii fara

gabi stelea  •  12 ianuarie 2007, 21:25

bravo cata! asa pacat ca lupta nu se da numai pe teren, degeaba striga mitica ca suntem mai curati ca arielul dar adevarul e departe…..
saracul buga imi e mila de el, dc e adev treaba e numai vina lu copos, sa-i fi dat el bani!
Respect MM Stoica!
Concediazo de maria! pls

Geo  •  12 ianuarie 2007, 21:25

Domnu` Tolontan de unde aveti atata energie de scrieti in fiecare zi?…Dumneata nu ai dreptul la concediu de odihna?…Ca sa vezi ca iti citesc articolul zilnic pot sa zic ca nu scrii duminica si cateva zile in vacanta de iarna, in rest …. esti prezent.

petrisor  •  12 ianuarie 2007, 21:26

Foarte bine le-a facut,sa-i dezbine.Si rapidisti au procedat la fel cu Dinamo si Poli,ia luat cu misloace specifice pe Moldovan,Zicu si Ganea…

Adrian  •  12 ianuarie 2007, 21:27

si ce-i daca omul s-a imprumutat cu bani?
sunteti absurzi!
poate avea nevoie
ca sigur copos nu iar fi dat
si de unde a ajuns buga cel mai tare din liga?
de unde cel mai tehnic si cel mai bun?
ala da 3 goluri la 20 demeciuri si gata e superman?
cascati ochii
niciodata nu a dat buga mai mult de 7 goluri pe sezon

MOTAN  •  12 ianuarie 2007, 21:33

Raspunsurile tale din ultima jumatate de ora, ma fac sa cred ca te-ai intrecut cu spritul. Bea repede o cafea cu sare si raspunde totusi inteligibil, ca de mistocarii de la gsp suntem satui

Jose  •  12 ianuarie 2007, 21:35

@adrian

… ai dreptate, nu exista nici un fel de lupta pentru titlu intre steaua si rapid… ar fi trebuit sa spun lupta pentru unul din primele locuri

… ideea era ca stupiditatea si lipsa de logica a deciziilor pe care le iau federatia, liga, comisia de arbitri si alte foruri bune cel mult de juriu la concursuri de genul „cel mai inalt pitic” influenteaza prea flagrant ierarhiile…

albert  •  12 ianuarie 2007, 21:36

Daca Mugurica a luat bani de la Jijica, se poate spune ca Steaua are un angajat, infiltrat in echipa corturarilor, nu-i asa? Al draq Jiji 😀 le-a detonat bomba cu ceas la suedezi in batatura.

Georgeleeee, da-le banii baaaaa ca rapidistii tai se leapada repede de ‘coloarea’ visinie daca nu-i platesti!
Hai rapedu cika laka ciki cea 😀

eldorado  •  12 ianuarie 2007, 21:37

In sfarsit un articol mai la obiect,mai la realitatea din campionat si la loviturile sub centura aplicate adversarilor specifice lui Jiji si MM.Buga nu s-a imprumutat cu 55000 la patronul Stelei,ci au fost cu siguranta bani pe care Jiji i-a trimes lui Buga sa semneze cu steaua cu toate ca mai are 1,5 ani de contract cu Rapid.Normal ,Rapidul ar trebui sa faca o intampinare la Federatie ca un jucator sub contract a fost contactat.Problema cu imprumutul este o vrajala ordinara .Buga daca avea nevoie de imprumut putea sa ia de la o banca caci avea garantii suficiente ,putea sa-i ceara lui Lucescu sau unui coleg.Pe de alta parte de cand Jiji nu mai da bani imprumut cu camata?caci o parte din avere afacut-o prin acest procedeu si prin contrabanda.Despre arbitraje numai de bine ,pot gresi ,este un lucru omenesc ,dar cand gresesti numai in favoarea aceleias echipe mai ales i meciuri importante [hent Goian in careu in meciul cu Rapid],Cand Helesteanu arbitreaza pentru Steaua la meciul JIUL-RAPID ,oare cat a platit Jiji ? ce mai putem discuta.Dupa asemenea episoade ne batem in piept ca suntem mari campioni.Carlos dupa ce i-a calificat in CL cu interventiile lui deosebite acum este trimes acasa fara banii din restul de contract si este amenintat cu nu stiu ce clauza cu viata nesportiva,clauza care nu cred ca exista in contract;dar Jiji este un om de onoare si cu frica lui Dumnezeu.Poate ar fi bine sa amintiti mai des astfel de aspecte din obisnuintele conducatorilor clubului Steaua ,chiar daca mai multor cititori le va pica mai greu.

calin  •  12 ianuarie 2007, 21:44

eu stiam ca highkickurile in pieptul arbitrului se penalizeza cu rosu poate unii rapidisti au vazut un alt regulament cine stie, acolo unde se spune ca lui sapunariu i se poate sa dea cu capul cind e depasit, iar lui moldovan sa sara cu crampoanele pe pieptul adversasrilor si apoi sa injure tara

petrisor  •  12 ianuarie 2007, 21:48

Ba-i oitelor,voi chiar nu stiti ca omul este camatar.

diego  •  12 ianuarie 2007, 21:50

Jiji Maximus!!!
Jiji Milostivul!!!
Jiji este atat de marinimos incat trece peste orice rivalitate fotbalistica si ajuta cu o suma mare de bani un jucator de la rapid aflat la necaz si in mare nevoie de bani. Sunt convins ca in zilele urmatoare o sa mai auzim de astfel de gesturi de omenie facute de Marele Jiji. Cred ca Maftei si Sapunarul vor spune singuri ca au primit bani de la Marele JIJI, o sa vedeti asta in zilele urmatoare

JIJI Milostivul, JIJI Maximus…..

darius  •  12 ianuarie 2007, 21:55

parerea mea http://www.ghidul-universitatilor.ro/index.php?658

Sebastyan  •  12 ianuarie 2007, 22:09

bai tolontane!ce s-ar face gsp-ul fara tin?le ai,ti-ne-o tot asa.

lalala  •  12 ianuarie 2007, 22:12

bine k ia dat doar imprumut k daca venea si asta la Steaua era cea mai proasta campanie de transferuri din era jiji

vladut  •  12 ianuarie 2007, 22:13

ca de obicei tu trebuie sa te legi de steaua.orice miscare a lor trebuie sa o critici,chiar daca e buna sau rea. sunteti deja jenanti cand criticati steaua. chiar daca vreti sau nu, steaua reprezinta fotbalul romanesc,nu dinamo,nu rapid,nu echipa nationala.mm stoica a adus-o din nou in centrul atentiei in europa si asta spune tot.nu aveti nici o sansa in razboiul cu el.noi cititorii ne dam imediat seama ce tenta aveti cand scrieti despre steaua.nu ne pacaliti nicioadata,suntem mai buni ca voi,asa ca lasati-o balta. ps. ce mai ai de spus acum?

thehoper  •  12 ianuarie 2007, 22:15

tolo draga,
din pacate pentru tine rapid a pierdut campionatul 2006-2007 spre sfarsitul campionatului trecut …
de fapt, le-a cam pierdut pe urmatoarele 5-6 campionate
asta numa’ ca sa mori tu de ciuda
esti o cioara jurnalistica care croncane intr-un singur sens

macar financiar sper sa fii multumit … altcumva nu vad cum. ah, eventual daca isi ridica copos poalele in fata ta

wd  •  12 ianuarie 2007, 22:26

tolontane iti cam dai cu dstang-un dreptu

geo  •  12 ianuarie 2007, 22:30

Bai baieti,au fost omorat presedintele Americi, Kenedy,pe urma frate-sau,Robert,Martin Luther King si alte personalitati,dar sa omori un oier!!Ziua aia se apropie,cu viteza luminii!!

titi 1983  •  12 ianuarie 2007, 22:31

e si firesc sa fie in aceiasi barca,nu?sunt o echipa si asa trebuie sa ramana,bravo lor.Cat despre arbitraje,Steaua nu e avantajata,fata de Dinamo e furata,iar fata de Rapid e aprape la fel.Dar in nici un caz avantajata.Copos e copil mic pe langa Becali iar Zotta nou nascut pe langa Mm.Avantaj Steaua.Nu asa trebuiau sa se comporte cu Buga dupa ce a facut atatea pt Rapid anul trecut.Isi merita soarta.Bun articolu,tine-o tot asa.

Alex Magher  •  12 ianuarie 2007, 22:32

Articol f. bun, ca toate celelalte scrise de d-voastra. Felicitari !

Jose  •  12 ianuarie 2007, 22:33

vladut Says:

January 12th, 2007 at 10:13 pm
ca de obicei tu trebuie sa te legi de steaua.orice miscare a lor trebuie sa o critici,chiar daca e buna sau rea. sunteti deja jenanti cand criticati steaua. chiar daca vreti sau nu, steaua reprezinta fotbalul romanesc,nu dinamo,nu rapid,nu echipa nationala.mm stoica a adus-o din nou in centrul atentiei in europa si asta spune tot.nu aveti nici o sansa in razboiul cu el.noi cititorii ne dam imediat seama ce tenta aveti cand scrieti despre steaua.nu ne pacaliti nicioadata,suntem mai buni ca voi,asa ca lasati-o balta. ps. ce mai ai de spus acum?

=========================================

… „steaua reprezinta fotbalul romanesc,nu dinamo,nu rapid,nu echipa nationala.”… e greu cu sensul verbelor, dinamo, rapid, nationala cand joaca in europa pe cine reprezinta- Burkina Fasso sau Insulele Comore?

… am vazut ca stelistii au problema asta… ei cred ca fotbalul romanesc graviteaza in jurul stelei ca elena udrea in jurul lui basescu sau ca luna in jurul pamantului … e fals, istoria fotbalului romanesc nu a scris-o numai steaua, au scris-o altii inaintea lor (ripensia, rapid, u cluj), altii concomitent cu ei si o vor scrie altii dupa ei 🙂

… e adevarat ca si performante europene steaua e acum pe val, a jucat mai mult sau mai putin bine in CL… a intrat in lumea buna a fotbalului, cum ii sta bine unui printese de talia ei, la bratul unui cioban 🙂

dodo  •  12 ianuarie 2007, 22:38

Daca e adevarat, copos s-a facut iar de kakao!

Rapid nu prinde nici locul 3, tineti minte!
Mai vorbim la vara!

yonutz  •  12 ianuarie 2007, 22:46

Oricum Steaua nu va fi avantajata de arbitri cum n-a fost nici in tur asa k Steaua va lupta numai pe teren.Sa vina Liga Campionilor din in Ghencea nu are ce cauta pe giulesti.

euflo  •  12 ianuarie 2007, 22:48

@ Jose
da ai dreptate la bratul unui cioban,dar a unui cioban care a investit cel mai mult in fotbalul romanesc de dupa revolutie,care a reusit sa faca cel mai frumos stadion din tara si singurul care corespunde cerintelor uefa,care a reusit sa tina jucatori de valoare departe de atractiile din alte campionate mult mai valoroase ……….

rol  •  12 ianuarie 2007, 22:56

gigi a spus adevarul pe jumatate.o sa aflam in zile urmatoare cum s-au desfasurat intr-adevar lucrurile…o alta manevra a lui becali.nu e prima oara cand face astfel de declaratii pentru a destabiliza o echipa.daca nu poate sa-si invinga adversarul in lupta directa cauta alte mijloace.
cat despre buga este un jucator muncitor.are momentele lui de sclipire.si daca s-a dus sa ii ceara bani lui gigi,ceea ce mi-e greu sa cred,ca om il inteleg,insa putea sa gaseasca alte solutii.
deja cred ca multi stiu ca nu multe se mai decid pe teren…..

admin  •  12 ianuarie 2007, 22:58

# M Says:
January 12th, 2007 at 10:46 pm

http://www.danutcoman.ro
———————-
sa treci pe la caserie …daca vrei sa mai postezi acest link:www.danutcoman.ro

mircea  •  12 ianuarie 2007, 23:08

MAI BINE NE UITAM LA NISTE POZE CU STUDENTE decat sa-l ascultam pe baiatu asta http://www.ghidul-universitatilor.ro/index.php?711

oare  •  12 ianuarie 2007, 23:13

lasati domle oamenii sa se descarce, nu mai cenzurati… ca doar de aia ati facut blogurile astea, ca sa se descarce lumea pe ele

nu mai ne bagati nene pumnu’ in gura ca nu e frumos.

spuse lu’ tovarasa daca mai faci, pe bune 😛

wlm shkspr  •  12 ianuarie 2007, 23:15

Cei din Ghencea sînt versaţi în mişcări de destabilizare a concurentului. MM şi Gigi fac o bună echipă….

========================

Fac o echipa schizoida.

Tolo, ce dracu’ mai, aveam o impresie buna despre tine… 😉

Jose  •  12 ianuarie 2007, 23:17

… chiar sunt curios de ce a fost sters postul meu. ar fi 2 variante:

1. am spus ca Dragomir sau Sandu sunt mai toxici decat Becali, specificand ca e parerea mea
2. am spus ca fratii Becali au vandut bilete in fata la Patria si au tras tape prin Europa (bibliografie in acest sens declaratia lui Martin Jol)

… asta in timp ce altele cu m… si p… au ramas…

oare  •  12 ianuarie 2007, 23:17

oh, ce faci Mr. wlm… mai traiesti? long time no see, where u’ve been?

P  •  12 ianuarie 2007, 23:20

http://www.danutcoman.ro cu dedicatie pt domnu admin

Comentează