A început returul!

Steaua a bătut din prima, fără fluierul arbitrului. Rapid s-a trezit în plin campionat. Pentru că asta de întîmplă de fapt. Buga a semnat cu Rapid. Imediat, Becali a venit cu o dezvăluire care să scadă încrederea coechipierilor şi a suporterilor în Buga. „L-am împrumutat cu bani”, a mărturisit patronul din Ghencea. Un adevăr care a picat greu în Giuleşti.

vineri, 12 ianuarie 2007, 7:54

Steaua a bătut din prima, fără fluierul arbitrului. Rapid s-a trezit în plin campionat. Pentru că asta de întîmplă de fapt. Buga a semnat cu Rapid. Imediat, Becali a venit cu o dezvăluire care să scadă încrederea coechipierilor şi a suporterilor în Buga. „L-am împrumutat cu bani”, a mărturisit patronul din Ghencea. Un adevăr care a picat greu în Giuleşti.

Şi e doar începutul turnirului. Liga 1 va avea, în premieră, două campioane. Primele două clasate au mari şanse să ajungă în Champions League. Şi cum unul dintre locuri este acontat de către Dinamo, Steaua încearcă să-şi timoreze adversarul direct: Rapid. Să-l dezbine. Să-i strecoare impresia că, oricum, nu are cine ştie ce şanse să prindă locul de Ligă.

Cei din Ghencea sînt versaţi în mişcări de destabilizare a concurentului. MM şi Gigi fac o bună echipă, în timp ce, în Grant, numai rareori există senzaţia că toţi vîslesc în aceeaşi direcţie.

Sigur că, pînă la urmă, cursa se va decide pe teren. Upsss, aşa trebuia să scriem! Dar, de fapt, va conta mult arbitrajul Ligii şi al FRF, arbitrajele propriu-zise, încrederea grupului şi tot învelişul financiar, psihic şi organizatoric al fotbalului modern. Ca să-şi crească şansele, Rapid trebuie să realizeze că returul a început. Se strîng şi se pierd puncte.

Comentarii (208)Adaugă comentariu

oare  •  13 ianuarie 2007, 0:50

@Naga Jolokia

clar ca se face tevatura… stii cum se zice: „intarita-i drace ca si mie imi place”.
eu nu cred ca s-a dus pur si simplu si a batut la usa sa ceara bani… au fost discutii, probabil ca a cerut si pe la el pe la club si daca nu a avut succes s-a dus la jiji… care atit a asteptat ca sa se dea inca o data in barci la TV

oare  •  13 ianuarie 2007, 0:51

deh, plictiseala mare in redactii in inter-sezon; si lipsa de imaginatie si mai mare

oare  •  13 ianuarie 2007, 0:56

nu vezi ca articolele din ultimul timp sunt niste chestii fade care daca nu ar avea titlul cu „bold” nici nu ti-ai da seama ca sunt editoriale. 3-4 fraze aruncate la gramada, de obicei niste enunturi fara sens sau substanta (vezi si „articolul” numitului Decebal din numarul de ieri), sau „sopirle” fara culoare menite sa umple paginile gazetei.

colaps  •  13 ianuarie 2007, 0:58

buga a incalcat spiritul rapidist… spiritul ala al lui copos conform caruia daca eu te platesc, am tot dreptul sa imi bat joc de tine…

Naga Jolokia  •  13 ianuarie 2007, 0:58

@oare:
asta am spus si eu: a incercat prin imprejurimi, n-a gasit, apoi a mers la jiji.
acum, mai exista si posibilitatea ca, inainte de a semna din nou cu rapidul, buga sa fi facut un angajament cu cei de la steaua, un fel de pre-contract: ca sa vii la noi, iti dam un avans de 55.000, restul dupa transfer. mugurel, baiat bun, a bagat banii in buzunar, apoi s-a razgandit. jiji nu putea sa spuna ca a batut palma cu jucatorul aflat inca sub contract, asa ca a facut public faptul ca l-a „imprumutat” pe buga cu banii respectivi.
din sursa sigura iti spun ca la fel s-a intamplat cu badoi, anul trecut…
noi sa fim sanatosi!

eldorado  •  13 ianuarie 2007, 1:00

Observati ce mare caracter este Jiji,daca l-a imprumutat cu bani cum afirma el .i-a facut un bine ca este un mare crestin Jiji.Dupa acea il da pe mana Rapidului si a galeriei sounand ca i-a imprumutat bani.Mare caracter ,numai bun de ales presedintele Romaniei.

Naga Jolokia  •  13 ianuarie 2007, 1:02

@oare:
articolul este o furtuna intr-un pahar cu apa; in rebus s-ar numi „tragere la tema”… asa cum spui tu, lipsa de subiecte combinata cu lipsa de deontologie profesionala = articole rasuflate…
noi sa fim sanatosi!

oare  •  13 ianuarie 2007, 1:03

probabil.

pe de alta parte, sunt multumit ca manevra nu a tinut, pentru ca s-a vazut seriozitatea/caracterul lui buga ca de altfel si al lui badoi (vezi scuipatii din tribune dupa ce au luat-o in cupa).

oare  •  13 ianuarie 2007, 1:05

@Naga Jolokia

pe fcsteaua.ro scrii?

Philis  •  13 ianuarie 2007, 1:08

De fapt, care-i grija ta, Tolo?Sa-i „ocrotesti” pe giulesteni, daca tot n-o pot face singuri? Ia zi, daca s-au pulverizat in uefa, ar face furori n Liga? Ii vrei acolo?Sa comentezi iar fotbalul altora?!

Naga Jolokia  •  13 ianuarie 2007, 1:09

@eldorado
asupra lipsei de caracter a lui jiji nu cred ca mai trebuie insistat.
ce nu inteleg este de ce ar trebui galeria rapidului sa fie suparata pe buga pentru ca a imprumutat bani de la jiji?
in primul rand a imprumutat, nu a primit pentru niste merite sau servicii trecute sau viitoare (oare?). apoi, nu se spune „de la omul rau sa iei, nu sa-i dai”?
noi sa fim sanatosi!

Naga Jolokia  •  13 ianuarie 2007, 1:15

@oare:
nu, din pacate nici nu intru pe site, din lipsa acuta de timp.
recunosc, nu este tipic pentru un adevarat suporter al stelei sa nu-i viziteze site-ul, dar in orele tarzii din noapte cand intru pe net prefer diversitatea de opinii de pe blog-uri si incerc aici sa temperez (atat cat pot) ofensiva uneori brutala si nejustificata a unora precum amicul wlm.

Naga Jolokia  •  13 ianuarie 2007, 1:24

noapte buna, copii!…
noi sa fim sanatosi!

oare  •  13 ianuarie 2007, 1:25

@Naga Jolokia

ok, atunci o sa te intreb un lucru… care pe mine ma framinta de ceva vreme:

care este proportia de opinii civilizate/injuraturi pe care ai observat-o in peisajul media? eu unul am notat o recrudescenta ingrijoratoare a jignirilor, atacurilor la persoana, mai pe scurt a injuraturilor. din toate directiile nu doar a dinamovistilor, rapidistilor sau stelistilor… toata lumea parca este pusa pe cearta, pe injurat…
nu e vorba doar despre sport… citeste de exemplu comentarii din evenimentul zilei sau alte cotidiene… citeodata nu imi vine sa cred cit de primitivi sunt unii dintre noi.
daca o sa te uiti in presa straina care gazduieste comentarii online de la cititori sau bloguri o sa observi ca lumea isi spune parerea si cam atit, se exprima civilizat si respectind punctul de vedere al celuilalt sau al autorului (e adevarat ca de multe ori jurnalistii de la noi nu au puncte de vedere ci doar traduc sau scriu la comanda, dar asta e alta poveste)… nu o sa vezi nicaieri atacuri la persoana sau mascari ca pe blogurile gsp sau evz.
asta sa fie oare nivelul sau doar faptul ca cei mai violenti sunt de obicei si cei mai galagiosi?

Paul  •  13 ianuarie 2007, 1:26

Cred ca nimeni nu are curajul sa faca un blat cu Steaua la ce gura are gigi s-ar afla imediat . Deaci Steaua joaca corect . 🙂

Paul  •  13 ianuarie 2007, 1:35

Gigi e un nebun frumos . Mie unul chiar imi place .Toata lumea zice ca vorbeste mult si prost . Dar eu cred ca nu vorbeste niciodata intamplator. Totul e calculat la el. Bravo lui . Sa ia si alti conducatori exemplu de la el ca pana la urma el chiar a realizat ceva cu Steaua asa nebun cum il credem . A facut si bani si performanta . Inca o data bravo lui .

shoby  •  13 ianuarie 2007, 1:58

penibil copos dute tata fa bani si tineti echipa k ajung la altii sa ceara bani cu imprumutu oricum finaniciar nimeni nu se pune cu steaua deci..FORTZA STEAUA!!!!

dodo  •  13 ianuarie 2007, 2:17

Iar a aparut desteptul ala de wlm…!

dodo  •  13 ianuarie 2007, 2:19

@paul:

Ai dreptate! Gigi e un nebun frumos!
Si mie imi e simpatic!

genial american  •  13 ianuarie 2007, 2:37

@ dodo

Salut

dodo  •  13 ianuarie 2007, 2:41

@ga:

Salutare!
Ai aparut?

genial american  •  13 ianuarie 2007, 2:42

@ dodo

Sunt de 8 ore la Adrian. S-a linistit gasca….

dodo  •  13 ianuarie 2007, 2:58

@ga:

La care Adrian?
Scuza-ma, ar nu am prea fost azi pe bloguri si nu sunt la curent!

genial american  •  13 ianuarie 2007, 3:02

Georgescu.

dodo  •  13 ianuarie 2007, 3:03

Dar nu l-am vazut pe Georgescu pe GSP!!!

Sunt putin si ocupat pt. ca imi fac pariurile pt. maine!

dodo  •  13 ianuarie 2007, 3:08

@ga:
Imi plac blogurile lui georgescu!
Mai si raspunde cititorilor spre deosebire de altii!

Cred ca numai noi am ramas, iar la mine e f. tarziu!
Mai vb. si altadata!

N.B.!

Alin  •  13 ianuarie 2007, 3:38

A batut Steaua fara fluierul arbitrului ? pai fara fruierele arbitrilor ar fi fost saracii la retrogradare…

Pancone84  •  13 ianuarie 2007, 4:09

Pai si ce mare stire e asta. Un jucator a imprumutat bani de cineva cu bani. Parca au facut vreun blat. Mare stire. Yo, daca sunt rapidist nu pot sa imprumut de la un stelist? Mi-o fi rusine. Suntem alaturi de Buga si nu conteaza de la cine imprumuta bani. Sa nu ia bani ca sa joace prost. Asta e altceva.

Gabriel R.  •  13 ianuarie 2007, 4:34

Război psihologic între Steaua şi Rapid, declanşat de Becali ,înainte de primul fluier oficial ? Să fim serioşi,vorbe ! Suntem într-o ţară unde există o cultură fotbalistică,fotbalul se joacă numai pe teren,arbitrii fac greşeli minore pentru că sunt oameni,niciodată nu favorizează pe nimeni,liga şi federaţia nu sprijină pe nimeni,au numai sarcini administrative în desfăşurarea competiţiilor pe care le patronează,conducătorii de cluburi se respectă reciproc,stau alături în tribune la meciurile echipelor lor şi se mai întâlnesc între ei în cursul săptămânii într-un cadru sobru,civilizat , antrenorii se respectă reciproc şi se întâlnesc des pentru a face schimburi de idei,fanii nu sunt suspicioşi,nu au loc altercaţii verbale şi fizice între ei sau între ei şi forţele de ordine, nimeni nu atacă pe nimeni.Totul este calm şi liniştit.Căţiva jurnalişti s-au strâns într-o şedinţă de sumar.Calculatoarel şi maşinile de tipărit ,aproape că nu se aud,rar,foarte rar,se aude zgomotul tastaturii.Nu,în mod sigur,campionatul nu a început sau poate nu la noi…

rizocel  •  13 ianuarie 2007, 6:23

rapidist prosti….stelistii incearca sa bage zazanie in voi…..nu credeti nimic….totul e o dezinformare…..crede-ti-ma…

Genialu’  •  13 ianuarie 2007, 6:24

” Cătălin Tolontan Says:

January 12th, 2007 at 8:08 pm
arhi: stii cit costa un derby acum cinci ani? 40.000 de dolari, banii “centralului”.

Daca esti cu adevarat Tolontan, esti… penibil…

ioan plischi  •  13 ianuarie 2007, 6:51

ce inseamna de fapt aceasta pseudodezvaluire a lui beeeehcali?! ca buga l-a tepuit? sa fie sanatos si sa mai daruiasca! ca a fost un acont la nu stiu ce? chiar, acont la ce? are buga ceva paminturi prin brasov? se platesc avansuri la un transfer ipotetic? chiar atit de fazan este papagalu’? si daca admitem ca buga chiar avea de gind sa se duca la steaua, nu este vina lu’ coposila? iti baga omu’ goluri de-ajungi in sferturile unei cupe pe care nici cea mai mare savarina din lume n-o visa, iar tu il tii cu doi lei si-un suc pe luna, dupa care il asezi pe balustrada unui bloc cu zece etaje si apoi ii arati haul de dedesubt. nu i-a ajuns maniera idioata in care a negociat cu armeanu”, a preferat sa-l tina si pe pelisor in joc de glezne, de parca ar fi tratat cu burdujan, nu cu un golgeter adevarat. chestia cum ca steaua a punctat la acest inceput de retur neinceput pare frumoasa ca foc de artificii, insa daca ne ducem la cumparaturi cu ele – cu artificiile, vreau sa zic – nu cumparmn nici o aruncare de la margine.

Darie  •  13 ianuarie 2007, 8:04

Salut Catalin. Nu inteleg cu ce destabilizeaza Becali? Cine l-a pus pe Buga sa se imprumute? E un caz asemanator cu Badoi. Marele „capitalist” Copos ar trebui sa-si aprecieze mai mult angajatii.Vad ca ii aperi pe cei de la Rapid…Nu a inceput nici o liga…Sunt doar mici rautati…
Multumesc

mafi^hotz  •  13 ianuarie 2007, 8:35

Bah’ ma lasi ? …

mirceab26  •  13 ianuarie 2007, 9:38

Tolo, parerea mea ca voi, presa faceti mult rau fotbalului…..
Vezi Gigi Beclai pe care l-ati facut „mare” si acum vreti sa-l aduceti din nou la locul lui…..
Vezi problema meciurilkor aranjate pe tema careia tot bateti moneda si care e deja rasuflata……
Vezi minciunile pe care le debitati zilnic in ziarele alea ale voastre…..
Eu nu mai cumpar un ziar de sport de cativa ani…..din cauza minciunilor voastre…..
Citesc presa pe internet si ma minunez….
Si totusi, pe dvs va respect, domnule Tolontan, sunteti un ziarist bun si va apreciez.

cristaldo Mangalia  •  13 ianuarie 2007, 10:08

Cine te crezi tu sa afirmi chestiile astea bai tolo?esti expert , vreun doctor ceva? de unde stii tu asa sigur ca dinamo a acontat deja un lok de CL? se vede ca esti prost si mai ai tupeu sa publici prostia ta! stelei ii este frica de rapid? stelei nu ii este de nimeni frica mai desteptule ce esti! daca gigi a dezvaluit ca a dat bani bravo lui este un adevar, dar tu ce publici nu e adevarat mai porcule! habar nu ai de fotbal si cine te lasa sa scrii aici este mai prost ca tine! hy pa

Xulescu  •  13 ianuarie 2007, 10:27

„Sigur că, pînă la urmă, cursa se va decide pe teren. Upsss, aşa trebuia să scriem! Dar, de fapt, va conta mult arbitrajul Ligii şi al FRF, arbitrajele propriu-zise, încrederea grupului şi tot învelişul financiar, psihic şi organizatoric al fotbalului modern. ”

Bravo Tolo. Acum m-am prins de unde incep scandalurile in fotbal :D.

yo  •  13 ianuarie 2007, 10:55

*in 2005 dupa meciul cu bacau din ghencea becali spunea ceva in genul : cum sa vina domne sechelariu, prietenul meu, in ghencea sa ma bata;
*acum un an inaintea meciului cu vaslui parca declara ceva in genul:
facem orice pentru a castiga campionatul…
*acum declara ca imprumuta cu bani jucatori ai altor echipe…
*uitandu-ma la meciuri gen steaua farul din tur stau si ma gandesc cum de am tupeul sa afirm ca steaua ar face blaturi sau alte jocuri de astea de culise…. ALO se trezeste cineva ??? mitica, nasu, presa, sau pe toti va cumparat becali ????

Sport Fan  •  13 ianuarie 2007, 11:09

D-le Tolontan,
Ar fi bine ca gazeta sa dedice o pagina lui Rica Raducanu, care trece prin momente dificile; sa-i aratam pretuirea noastra si stima ptr ce a facut ptr sport. Tabloidul „Averea” de azi are un interviu foarte dragut cu el, de ce Gazeta este preocupata mai mult de liceene sexi (undeva la limia Legii si oricum dincolo de limita bunului simt, daca a avut vreodata d-nul Ioanitoaia asa ceva!). De ce pretuim oamenii doar dupa ce-i pierdem? Ptr ca este oricum apropiat Trustului Dvs si face deliciul unor emisiuni altfel de 2 bani, Raducanu merita sa fie macar sustinut moral in aceste zile dificile (va suporta operatii dificile pe inima si creier…). Faceti si un Guestbook, ceva, sa postam mesaje ptr el, sa i le dea Gazeta si sa vada ca suntem alaturi de el.
Cu respect, Un fan sl sportului

Red dog 5  •  13 ianuarie 2007, 11:34

Au inceput: returul si odata cu el, sponsorizarile si manevre pentru locul 2.
Axioma returului: Orice retur de campionat inceput inainte de termen, este cistigat de Dinamo.
Corolar: Valoarea bate intotdeauna manevra si sponsorizarea.

TAViX  •  13 ianuarie 2007, 11:39

Intrebarea care se pune de ce Buga s-a imprumutat la Becali si pt ce i-a trebuit asa suma mare. Asta de ce nu se intreaba nimeni. Ce face domnul fotbalist de are atatea datorii. Nu pot sa cred ca nu mai avea bani de iesit in club….

sarmis  •  13 ianuarie 2007, 11:58

Frustrarea ca Steaua are de douazeci (20) de ani rezultate pe plan international, nu pe plan national cu ajutorul arbitrilor de casa – Corpodean, Naghy si Balaj – va fac sa vedeti numai aiureli!!! Omul dupa cinci ani de activitate a tras linie si a facut bilantul!! Cum-necum (nu din vanzari de butelii) a iesit pe plus!! Si cu ce va deranjeaza??? Pana o sa vina oamenii lui Bodu… (va spune ceva prezumtia de nevinovatie?) Faptul ca mimeaza si joaca rolul prostului si-i face pe toti adversarii sa-si umfle muschii cu cat sunt ei de superiori oierului, este un truc care-i merge de minune lui Becali!!! Toti, absolut toti, cand il vad cum se comporta si cum reactioneaza spun: Aaaaa pe halaera asta de oier il termin la masa de dimineata!! Numai ca baciul macedonean este mai „ot” si-i pacaleste pe toti, care lasa garda jos, spunand ca este un „nimic” si oierul „le-o trage”, ca asa-i in tenis!!! Este de urmarit cu atentie!! Si poate ca cineva sa-i intinda o cursa cum a facut dl Tatulici!!! Sunt convins ca Buga efectiv a imprumutat banii fara a incheia un precontract cu Becali!!! Este tot un bluff de-al lui Becali! Deci banuiala ca e dispus sa faca zanzanie la Rapid, mi se pare corecta! daca toti intelectualii intra „increzuti pe teren” si vor sa puna la punct cu vastitatea cunostiitelor si cu intelegenta de necontestat, vor pierde in fata lui Becali, pentru ca are innascut o agerime si o viclenie ce-l poate asemana cu o vulpe!! Inca o data, urmariti-l cu atentie!!!

MERINOS  •  13 ianuarie 2007, 11:59

Citeste povestea oilor pe
http://www.dinamomania.net

Adry  •  13 ianuarie 2007, 12:01

Eu nu vad nici o lupta intre steaua si rapid,dl Copos are grija de asta,in timp ce Becali nu cred ca vrea sa i dezbine asta e caracterul lui si atat,ii place sa vb mult.Prin acest gest Buga s a injosit si si a stricat imaginea.

vasilr  •  13 ianuarie 2007, 12:24

http://blogoll.jurnalweb.net

Johnny  •  13 ianuarie 2007, 13:05

Mai bine zis: mizeriile au inceput. Deja steaua a armat aruncatorul de murdarie si a inceput sa-l foloseasca, fara a mai tine cont de fair-play. In taberele opuse rapid si dinamo incearca sa-si rezolve transferurile, dar dupa cum stim giulestenii vor incepe pregatirea fara lotul completat…Si stam sa vedem la TV cum steaua mai arunca murdarii…iar dinamo se lupata pt transferuri, rapid la fel…si steaua mai arunca murdarie, mai cumpara jucatori supraevaluati si ultrasensibili…si rapid il pierde pe Kara, vine Grozdanovski, iar dinamo mai cumpara si alti jucatori…iar steaua arunca murdarii…asa le sta unora bine…

wlm shkspr  •  13 ianuarie 2007, 13:44

gigi e un schizoid comod pentru cei ce nu vor sa se murdareasca ei insisi! Gigi convine si ziaristilor stelisti ce nu-si pot manifesta simpatia ros-albastra pe fatza. De-aia apare mereu pe site-ul Gsp, spre exemplu! 👿

Rating-ul iti spune ca Gigi trebuie sa apara pe site, dar nu sa il sufoce, asa cum o face acum:

Gigi dixit:

„…Ştiţi cat de mult scuip eu televizorul la mine acasă? Cum vad un nenorocit care vorbeşte de binele public, cum ii trag un scuipat… ”

Tembelul asta este modelul euro-parlamentarului roman pregatit sa ingenuncheze Europa, bleah…!! 🙁

Adrian Georgescu  •  13 ianuarie 2007, 13:48

@Antispurk….: exceptional

Xulescu  •  13 ianuarie 2007, 16:25

:Roll:. Subscriu. Excelent Antispurkt

Xulescu  •  13 ianuarie 2007, 17:23

Cataline vezi ca intre timp s-au pus banii inapoi la cutia milei.

Comentează