Grigoraş e răspunsul. Întrebarea o puneţi dumneavoastră!

Jocul Oţelului nu e o întîmplare. Întîmplare a fost că a pierdut.

vineri, 2 martie 2007, 5:54

Jocul Oţelului nu e o întîmplare. Întîmplare a fost că a pierdut.

Stilul Farului din era Grigoraş nu era nici el un accident. În finala Cupei, disputată la Bucureşti în 2005, constănţenii au pierdut cu 1-0, după ce i-au înghesuit pe „cîini” aşa cum, în destule momente, au făcut acum gălăţenii cu Steaua.

Grigoraş aduce fotbalişti mai ieftini decît spoturile TV cu fotbalişti, dar care aleargă de mănîncă pămîntul. Important: spre poarta adversă. Coreeanul Kim abia se încălzise prin minutul 110, iar Szekely a bătut penaltyul cu o detaşare obraznică. Sau Giurgiu, nu vă jenaţi, nici noi n-am auzit de el!, care a muncit un meci întreg ca un decatlonist. De unde îi scoate Grigoraş? Şi, mai ales, cum reuşeşte să le cultive temeritatea de a se bate cu orice adversar şi de a ataca tot timpul?!

Din cînd în cînd, Provincia fotbalistică românească anunţă că a pornit răzbelul pentru a stopa hegemonia Capitalei. Şi-şi aduce antrenori din Bucureşti, bine plătiţi şi charismatici. Peste cîteva etape, aceştia acuză „mentalitatea” şi, de regulă, nu-i prinde paltonul, cum se spune în fotbal. În acest timp, echipele lui Grigoraş chiar se bat cu granzii, deşi, conform proiectului, ele ar trebui doar să scape de retrogradare. E o poveste nedreaptă, dar frumoasă. Bravo, Grigoraş!

Comentarii (165)Adaugă comentariu

mihaitza23  •  3 martie 2007, 2:10

e ce trebuie sa intrati aici sa injurati….:(

DINAMO salajan  •  3 martie 2007, 2:34

pt. Gigi Becali:

una dintre caracteristicile dobitocilor ca tine este, pe langa inconstienta evidenta, dorinta de a iesi din anonimat…. frustrati care n-au simtit poate niciodata identificarea dintr-o multime socotesc ca acesta este momentul lor de glorie….si, intr-adevar, reusesc sa atraga atentia, insa pacatul lor este ca nu fac deosebirile necesare, aici intervenind, cum am mai zis, inconstienta….vorba aceea…prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul….

Abramburila  •  3 martie 2007, 2:37

Domnule tolontan,Grigoras e un antrenor bun,atunci cand gaseste echipe contracandidate care intra in jocul lui de biliard.Steaua a fost o echipa terminata ,doar orgoliul i-a facut sa-si aduca aminte pe cine reprezinta.Oricum,cel mai tare titlu e cel cu un meci pe care-l vezi la 100 de ani.HaHAHA!!!Adevar graieste presa.Poate strabunicii nostri sa fi vazut un meci asa tacticizat si tehnic.EXACT CUM SE JUCA ACUM 100 DE ANI!!!Bafta!Hahahaha.Ce fotbal!!!!

Rio  •  3 martie 2007, 2:53

grigoras la nationala

faristu’  •  3 martie 2007, 4:03

felicitari Grig… si bn ai revenit acasa…ai demonstrat ina o data cine esti… si se vad diferentele si la Farul, ce spectaculos jucam cand erai tu p ebanca si aveam mereu 6-7 mii de spectatori la orice meci…si plin stadionu la cele cu granzii, iar acum vai de mama noastra zici ca suntem de esalonu secund si am schimbat atatia antrenori si tot degeaba… si in trebune 200-300 de spectatori…nici macar la cele cu granzii nu aveam mai mult de 6-7 mii… inca o data felicitari…. ai fost sacrificat pe nedrept in locul jucatorilor…

Mandarinu  •  3 martie 2007, 7:19

din nou solutia Romaneasca Antrenorul, articolul domnului Tolontan a atras ca musca la kkt pe aceia ce vad in schimbarea lui Oli „solutia” jos oli sus Grigoras jos Grigoras sus Hagi, daca vine Grigoras si nu confirma aceasi care-l voiau pe Grigoras o sa vina cu texte ca „e o caciula prea mare pentru grigoras” nu exista sa fie un pic de liniste numa critici ci dari cu parerea

campuscodi  •  3 martie 2007, 8:32

oare ce ar face grigoras la nationala….. ar aduce si acolo jucatori noi care fug de mananca pamantul….?

furnalistul  •  3 martie 2007, 8:43

Noi la Galati am mai avut un antrenor de toata isprava ; se numeste COSTICA RADULESCU cel care a luat echipa Otelul din divuzia C si a duso in cupele europene jucind cu Juventus. Dar pentru ca s-a pus rau cu sistemul, confrntind-ul pe Mircea Lucescu refuzind sa-l favorizeze pe Camataru sa i-a gheata de aur a fost schimbat de conducerea de partid si securitate si a murit in anonimat!Tot astfel si GRIGORAS nu are alta solutie decit sa lupte cu sistemul mafiot (mitica sandu) si impreuna cu incapatinatul Maruis Stan (Marius Stan find elevul lui COSTICA RADULESCU) sa reusesca sa impuna cu ehipa pe plan national si international si sa promoze jucatori buni la echipa nationala Ce ziceti de Sekeli la nationala?

faristul  •  3 martie 2007, 9:10

Grig este si va fi cel mai bun atrenor … il cunosc de cand antrena FARUL a facut din acea echipa o echipa care se batea pt locul 3 si a ajuns in finala cupei , iar akum la Galati cu putin noroc ajungea in finala. De cand a plecat Grig de la Constanta nu am mai fost la nici un meci al Farului. Grig sper sa te intorci cat mai repede la FARUL.. NOI TE IUBIM

radu  •  3 martie 2007, 10:27

Imi place Grig! Oricine trebuie sa recunoasca faptul ca Farul nu a mai jucat fotbal dupa plecarea lui . Putin poate sub Vukotic. Acum vedem la Otelul ceea ce vedeam la Farul. Deci Grig are un anumit sistem pe care il aplica acolo unde antreneaza. Dar imi pastrez restul laudelor pentru atunci cand il voi vedea batandu-se pentru titlu(mai ales daca o va face cu o echipa din provincie). Mult succes Grig!

Florin din galati  •  3 martie 2007, 10:29

Salutare…..asha cum au spus majoritatea persoanelor Grigorash este un antrenor bun…ba chiar ff bun…si Otelul este o echipa buna chiar daca nu are ea CUpe castigate sau campionate…dar odata si odata va veni si vremea echipelor din provincie sa faca legea…FORTZA OTELUL..si inca ceva…Stelistilor ..Grigoras va sta mult timp la OTELUL..asha k stergeti`va urda de la bot ..lingetiva pe maini k GRIG nu vine la steaua…APROPO CU CINE A JUCAT OTELUL JOI SEARA K NU IMI ADUK BINE AMINTE>….PARCA A FOST O SINGURA ECHIPE PE TEREN CU NUMELE DE OTELUL GALATI….CEALALTA ECHIPA A FOST ECPLIPSATA DE UN MUNTE DE OTEL…FORTZA SIDEXPLOZIA..FORTZA OTELUL…FORTZA MARIUS STAN…>:)

dragomir  •  3 martie 2007, 10:51

haideti sa va spun o poveste despre grigoras.cand si-a inceput cariera de fotbalist a dat probe la petrolul moinesti el fiind dintu-un sat apropiat poduri.antrenorul la luat la misto spunandu-i ,,ca tu ai fata de divizia c”?.apoi a dat probe la aripile bacau in div b.a fost retinut in lot.peste un an evolua la s.c.bacau,fiind golgeterul echipei.la steaua n-a confirmat sau n-a fost lasat.apoi farul c-ta ,dobrudjia tolbuhin ,t.s.k.a sofia daca nu ma insel.asa cum n-a fost lasat ca jucator sa arate ce poate vad ca antrenor la fel.o face la echipe mici cu jucatori anonimi dar face istorie ,antreneaza cu rezultate.sunt sigur ca nu peste mult timp va antrena o echipa mare din romania.succes petre grigoras.

aaa  •  3 martie 2007, 11:02

Da….e chiar un bun antrenor Grigoras…..Pacat ca nu antreneaza si eul o echipa mai mare, k sigur ar fi avut rezultate mult mai bune…..adica trofee

DINAMOVISTUL  •  3 martie 2007, 11:26

Esti MARE omule! Sa nu faci greseala de a plek la „oier”.Lasa’l pe „marele” oli acolo k sa castigam noi , in fiekre an campionatul la 20 de puncte de mwisti stelisti si 15 fata de tigani. SUCCES in continuare cu Otelul!

Schnauzer  •  3 martie 2007, 11:29

Pt suporterii stelisti:

nu sunteti mandri de handicapatul ala care a postat mai sus?:))
Sunt curios cam cati dintre stelisti au un comportament similar

Comentariile sunt închise.