Razvan Ionescu, redactor-sef la Cotidianul

Fostul sef editorial al Evenimentului Zilei, Razvan Ionescu, va fi anuntat oficial in aceste zile drept noul redactor-sef al Cotidianului. Vin vremuri dificile pentru EvZ, pentru ca oamenii cheie vor fi petiti pe de o parte de cuplul Cartianu – Isaila, ajuns la Adevarul, pe de alta parte de Razvan Ionescu, pentru Cotidianul.

vineri, 11 aprilie 2008, 11:54

Fostul sef editorial al Evenimentului Zilei, Razvan Ionescu, va fi anuntat oficial in aceste zile drept noul redactor-sef al Cotidianului. Vin vremuri dificile pentru EvZ, pentru ca oamenii cheie vor fi petiti pe de o parte de cuplul Cartianu – Isaila, ajuns la Adevarul, pe de alta parte de Razvan Ionescu, pentru Cotidianul.

Comentarii (15)Adaugă comentariu

Mircea  •  11 aprilie 2008, 12:02

Mai mult ca sigur miscarile din presa nu se termina aici . Este clar ca vor fi surprize inclusiv in distributia de presa .

Cătălin Tolontan  •  11 aprilie 2008, 12:04

Mircea: Da, mai multe grupuri, in principal Ringier si Adevarul, sint interesate sa preia retele de difuzare

george  •  11 aprilie 2008, 13:43

dar de tine nu zici nimic? nu te tenteaza grupul pro? cei de la gazeta nu sunt solicitati de alte trusturi?

Ovidiu Miron  •  11 aprilie 2008, 14:11

Vin vremuri grele si pentru ca nu stiu sa se poarte cu proprii angajati. „Pana diseara eliberezi biroul” este probabil un prim semn al decaderii.

Petrisor  •  11 aprilie 2008, 14:21

Niciodata nu mi-a placut Razvan Ionescu.

mosh Califar  •  11 aprilie 2008, 14:49

Ce mi-e Baba Rada,ce mi-e Rada Baba… 🙂

Novalis  •  11 aprilie 2008, 17:02

Razvan Ionescu era simpatic cand era la conducerea TV Mania. I se potrivea job-ul. Nu cred ca este facut pentru conducerea unui ziar cu un alt target ce vizeaza articole gen politica, dezvaluiri, business etc.

Mihai  •  11 aprilie 2008, 17:07

Se pare ca incet,incet grupul Ringier se duce „pe apa sambetei” EVZ este ciuntit de plecarile care au avut loc in ultimul timp,Capital nu mai este ce a fost,Pro Sport a fost vandut cu cea a mai ramas cu Libertatea care este inca cel mai vandut ziar din Romania.Pot totusi sa pun un pariu ca Razvan Ionescu se va intoarce mai devreme sau mai tarziu inapoi „acasa”!

Tiberiu  •  12 aprilie 2008, 0:14

Tolo: Stiu ca esti amic cu Razvan, dar este cea mai proasta solutie luata vreodata la Cotidianul. Sa recunoastem: este un ziar serios, nu un tabloid, un magazin pentru dame sau un ziar de sport. Ursu era la fel de aiurea ca solutie. Eu am crezut mereu ca tu ai fi singura solutie acolo si o spun la modul serios. Si-acum ma intreb de ce nu ai facut-o cand ti-a pu Vantu un milion de euro pe masa, asa cum s-a scris nu stiu pe unde.

www.romania-inedit.ro  •  12 aprilie 2008, 6:52

Eu cred ca Tolontan este un om care gandeste pe termen lung , nu pe termen scurt si de aceea nu a plecat sa lucreze pentru alt licurici !
Ma bucur ca pleca ziaristii de la Ringier , pentru ca Ringier si altii ca el nu stiu sa-si respecte angajatii crezand ca ziaristii sunt muncitori pe plantatie , nu formatori de opinie !
Nu cred ca Tolontan ar putea sa lucreze pentru sov , pentru ca la Gazeta Sporturilor nu lucreaza de unul singur si cred ca oferta aia de un milion de euro era valabila daca Tolontan punea bazele unui nou cotidian sportiv !
Cel mai probabil oferta nu cuprindea bani cash si nu oferea garantii prea mari !
Daca trustul Realitatea castiga licitatia pentru preluarea drepturilor de televizare , atunci erau sanse ca Tolontan sa plece la sov !

Cineva  •  12 aprilie 2008, 18:23

Draga Tiberiu, Razvan e foarte potrivit pentru functia de redactor sef de la Cotidianul. Ziarul fara cartea de miercuri ar fi jos.
Spre deosebire de altii, Razvan e un om foarte muncitor si bun organizator. Fiecare are bunele si relele lui.

Tiberiu  •  12 aprilie 2008, 20:31

Cineva: Este intr-adevar un manager bun, nu exceptional, dar se descurca. Nu este un ziarist bun, iar Cotidianul duce lipsa de redactor sef. Si nu vorbesc din burta, ci din experienta cu el. Apoi este mai simplu sa vezi ce a scris si pe cine a promovat ca redactor sef la Evz. Acolo gasesti argumentele pe care-mi bazez teoria 🙂 . PS Ca manager are o hiba: promoveaza nonvalorile, iar asta este periculos.

red baron  •  13 aprilie 2008, 0:59

lipsa de reactie la cea mai mare rusine din istoria acestui ziar ma face sa aduc aminte si pe acest blog ca pe data de 12 aprilie din ziarul gsp a lipsit avancronica partidei poli-dinamo fapt inadmisibil pt un ziar de sport, astept demisii si scuze publice din partea acestui ziar

Cineva  •  13 aprilie 2008, 9:47

Tiberiu:la promovat non-valori sunt de acord cu tine, tocmai iti spuneam ca are si bune si rele. Dar nu-i pasa. Si vroia de fapt oameni pe care sa-i poata face lachei, pe care sa-i domine. In fine, una peste alta e baiat bun

asz  •  15 aprilie 2008, 0:05

Catalin.. felicitari !
Am vazut interviul din Adevarul..frumos te mai lauda patroana !!!
Bravo !

Comentează