Antena 1 va face reclama la Realitatea TV de 6 ori pe meci!

Obligatoriu. Si nu doar Antena 1, ci si celelalte posturi care vor transmite meciurile din Liga 1. Pentru ca vineri Realitatea Media a devenit partener oficial al Ligii 1, care se va numi Liga 1 Realitatea. Conform contractului de drepturi TV, posturile care transmit meciurile sint obligate sa difuzeze, la inceputurile fiecarei reprize, cite un spot al Realitatea TV si, de inca patru ori pe meci, sa aminteasca in comentariu numele partenerului LPF!

duminică, 11 mai 2008, 4:57

Obligatoriu. Si nu doar Antena 1, ci si celelalte posturi care vor transmite meciurile din Liga 1. Pentru ca vineri Realitatea Media a devenit partener oficial al Ligii 1, care se va numi Liga 1 Realitatea. Conform contractului de drepturi TV, posturile care transmit meciurile sint obligate sa difuzeze, la inceputurile fiecarei reprize, cite un spot al Realitatea TV si, de inca patru ori pe meci, sa aminteasca in comentariu numele partenerului LPF!

Comentarii (51)Adaugă comentariu

crstw  •  11 mai 2008, 17:19

Dar ce a ajuns Realitatea ..BERE ??
Vai de capul lor .. astia de la Realitatea sunt disperatii lumii -PENIBILI e putin spus !!!

ali  •  11 mai 2008, 17:27

Asa cum Antena facea reclama la Liga Burger ..asa va face reclama si la iRealitatea
adica NICIODATA 🙂
Sa fim seriosi unde se auzea numele liga Burger..doar pe National tv ca doar era berea patronilor postului..ca in rest la nimeni

hmmm  •  11 mai 2008, 17:27

ati bagat calul troian in cetate!

CaTalyN  •  11 mai 2008, 17:50

N-as putea face asa ceva … Sa fac reclama la concurenta :))

Robert  •  11 mai 2008, 18:01

Fara comentarii. LPF-ul e de un ridicol absolut.

Robert  •  11 mai 2008, 18:10

Realitatea nu ii concurent postului antena1 si altor posturi care difuzeaza meciurile….este cu totul alta categorie…realitatea ii cu stirile fara divertisment si chestii………..dar tot mi se pare penibil Liga 1 realitatea, ar suna mai bine Liga 1 carlsberg=))))))

Cristina  •  11 mai 2008, 18:10

Nu prea vad logica… Chiar a ajuns Realitatea sa-si faca publicitate la ore de audienta mare? Poate pentru a i se creste audienta, alt scop pentru reclama nu vad, ba inca si pe posturi de televiziune concurente.

aberant  •  11 mai 2008, 18:11

Nu mai inteleg nimic. Adica, Realitatea tv nu a avut 102 miloane sa plateasca pentru drepturile de televizare, dar a avut 108 milioane pentru denumirea de Liga I Realitatea? HALUCINANT.
Astia nu sunt zdraveni la cap.

ADRIAN SARBU  •  11 mai 2008, 18:19

Este O LOVITURA INCREDIBILA…

Astia de la Realitatea sunt chiar mari strategi…va da-ti seama k cine a venit cu ideea asta e un adevarat GENIU!!!

Incredibil,nu pot sa-mi revin…o sa ramana in istorie Vantu si ai lui…

BRAVO si FELICITARI…atat,oameni destepti!!!

Robert  •  11 mai 2008, 18:21

Da e geniala lovitura. Nu mai poate lumea daca vede spoturi Realitatea inainte de meci.

vlad  •  11 mai 2008, 18:21

Inca un motiv ..sa nu suport realitatea !
Disperarea se pare a atins cote maxime acolo.. DE GROAZA !!!!
Nu cred ca Antena le va da spotul pe post ! Poate doar in forma acceptata de ei de (Intact)..

alexa  •  11 mai 2008, 18:38

Si imediat dupa difuzare spotului milogilor irealisti ..va intra automat un alt spot cel al Antenei 3 iar efectul va fi ZERO spre infinit !!
Mai ..cum nu au altii ce face cu banii..se vede cum „i-a castigat” vantu ..dupa cum ii arunca !!

Vlad  •  11 mai 2008, 18:39

Nu pot sa inteleg cum s-a facut contractul ala intre Antena1/RCS si LPF. Nicaieri in lume nu am auzit asa ceva ca un post sa faca reclama unui alt post concurent. Rationamenul e ceva de genu:
Basescu castiga alegerile, si la 3 luni dupa ce castiga parlamentul adopta o modificare a constitutiei si presedintele e obligat prin lege sa-l laude pe Tariceanu de 6 ori la fiecare interventie de la pupitrul cotrocenist.
Saracu’ Vantu nu mai stie ce sa faca cu banii, la jignit pe Mitica cu 108 mil. de ieuroi.

genial  •  11 mai 2008, 18:42

pur si simplu genial, m-am prapadit de ras cand am auzit vestea asta. :))) felicitari managerilor de la realitatea au reusit sa isi faca reclama de 100 de milioane de euro cu banii antenei 1. cred ca mor de ciuda toti din trupa vesela de la sinteza zilei :))

zin  •  11 mai 2008, 18:51

Pt genial..
Bai baiatu genial..pai nu fac pe banii Antenei ci fac pe banii vantului pe alti 108 milioane..deci unde e Geniul in povestea asta ??
Nu au fost in stare sa castige Liga pe bani mai putini..dar dau o gramada doar ca sa li sa apara numele pe postul concurent ..inseamna ca spatiul Antenei chiar e SCUMP 🙂 ..la Antena vom vedea doar 1 meci restul intra la cu plata Digi 1 Digi 2 Digi 3 si eventual ARENNA TV..deci audienta mica ..pt asta a dat banii ..? Sunt VARZA in frunte cu Vantu

foto nunta  •  11 mai 2008, 19:03

sunt curios cati bani au dat, mai mult de 20.000 de euro nu face chestia asta

Dorin Spoaller  •  11 mai 2008, 19:15

Hahahaha , tare

Kittutza  •  11 mai 2008, 19:42

Ce aiurea suna.Liga I Realitatea…mai bine se numea Liga I blaturi.

ADRIAN SARBU  •  11 mai 2008, 20:06

E clar..consiliul de AUDIENTA al Antenelor se intruneste intro EDITIE SUPER SPECIALA A SINTEZEI ZILEI la Antena 3.

Luptatorii frontului antioligarhic Badea,Ciutacu,Cristoiu,Stan,Gadea sunt chemati la arme de SECURISTUL FELIX.

www.stelistul-stelist.blogspot.com  •  11 mai 2008, 20:10

http://www.stelistul-stelis.blogspot.com

Ovidiu Miron  •  11 mai 2008, 20:16

E comic si deranjant in acelasi timp 🙂 .

bcd  •  11 mai 2008, 20:31

Dragomir le-a promis celor de la Realitatea/Telesport contractu pe Liga 1, dar, pentru ca Realitatea nu a avut scrisoarea de garantie bancara suficient de mare, a semnat contractu cu Intact/RCS fara vreo clauza referitoare la brand-ul asociat cu Liga 1. Acum sa vedem cand reziliaza consortiu Intact/RCS contractul 🙂
Desi sunt miscari inteligente sunt chestii care nu se fac, sunt romanisme. „N-ai cu cine ba! Niste tarani!” ar zice cei de la Intact.

aly  •  11 mai 2008, 20:48

Penibil de 3 ori penibil pt Realitatea tv !
Cei de la Antena vor face raclama NEGATIVA..pt ca a face reclama negativa nu e interzis..si asta nu e stipulat in niciun contract !! ..asa ca, contractul ..o fi pt LPF si Realitatea..in niciun caz pt Antene .
cei in dep de marketing al Antenei au cred deja idei pe aceasta tema.. eu in locul lor i-as face de cacao pe „vanturisti ” de nu s-ar mai ridica nici in 10 ani !!!

Saracii de ei au tot participat la licitatii. vezi echipa nationala .Liga Campionilor..Cupa Uefa..si cu ce s-a ales Realitatea dupa licitatii ??? ..cu nimic..deci ce fac ei acum…e apa de ploaie !!!

marc  •  11 mai 2008, 21:04

Asa au facut si cand Protv a adus in Romania serialul Prison Break( cunoscatorii stiu despre ce vorbesc) ..astia de la Realitatea..tot timpul sunt pe urmele liderilor..nimic nou sub soare la ei..doar mult miros de ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) ce vine dinspre ei , asta si e Realitatea!!!

David  •  11 mai 2008, 21:36

=)) =)) =))

Hadi bai… De ce va suparati? Nu asta e farmecul traiului in Romania? E foarte haios, ma distreaza.

Dar parca mai exista si prin alte tari chestia asta. Sau fac eu vreo confuzie?

xsu  •  11 mai 2008, 21:46

geniala idee!

DANIEL  •  11 mai 2008, 21:47

Domnilor sint un stelist de mic dar ceea ce face becali este inadmisibil,el este cel care a distrus echipa.el,este cel care a stricat jucatorii, cum ar fi zaharia,croitorul, rada,si tinerele sperante si acum a venit rindul lui banel. becali este omul ce doreste sa fie el primul, sa fie cel mai mediatizat, sa nu fie intrecut de nimeni. De ce crede-ti ca la ponegrit pe hagi, pe nadia?Pentru a fi el primul. Ati fi putut sa va dati seama cind s-a spus ca tiriac este cel mai bogat om din tara,becali imediat si-a afisat averea in libertatea pentru a se fali ca el este cel mai bogat din tara, de asta face toate acestea pentru a ne arata ca el este cel mai mare si mai tare.De ce credeti ca tac cei de la federatie si de la liga pentru ca toti sint cumparati de becali.Nu ati observat ca cei doi hoti dragomir si sandu nu zic nimic si nu ii retrogradeaza ,pentru ca au avut intelegere sa primeasca bani foarte multi pentru ca echipa sa ia campionatul.
Becali sa fie excus definitiv din fotbal.
Domnilor procurori va rog faceti-va datoria,nu stiu cum un asemenea om isi permite la postul tv.b1 si realitatea sa va faca ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)!
Va rog taiati in carne vie pentru a se invata minte pentru totdeauna!

Matey  •  11 mai 2008, 22:25

Sa fim seriosi, in afara de national TV, cine mai spunea Liga 1 Burger? NIMENI!

oaea  •  11 mai 2008, 23:09

nu stiu de ce am impresia ca o groaza de slugi ale lui voiculescu posteaza pe forumul asta!!!din punctul meu de vedere realitatea tv e cel mai ok post din tara alaturi de postul public cu toate ca si la ei se observa o influenta „din afara”

andrey  •  12 mai 2008, 0:26

Antena 1 va face reclama Irealitatii cum a facut si berii Burger tot partenerul ligii..adica DELOC
Iar RCS le va da in schimb lui Vantu si penibilului sau canal tv multa.(m)… UE pe cablu si multi pureci .. pt ca POATE !!!!
In rest sa traiasca in continuare Antena si Rcs !!

tavi  •  12 mai 2008, 0:38

Si cum se poate difuza un promo de statie in cadrul spatiului destinat unei publicitati..
Ce -mi vinde mie vantu ?
promo de statie intra doar in calupul de promo nu la publicitate..deci spotul va fi cu problema pt ca Antena nu va oferi spatiu pt promo de statie

Perfect Stranger  •  12 mai 2008, 1:22

Hai ca e haios! Dupa un luft de zile mari, o pasa direct la adversar si alte asemenea procedee tehnice des intalnite vine spotul: „Asta-i realitatea!” – Asta-i Liga I!

fc barcelona  •  12 mai 2008, 3:42

Eu zic ca distractia asta cu drepturile de televiziune este abia la inceput si vom mai avea mult de ras pe tema asta. Evident, rasul se va termina cand va incepe campionatul si vom avea parte de aceiasi comentatori penibili.

skogers  •  12 mai 2008, 8:59

Mda, si mie mi se pare ca-s o multime de slugi infecte ale lui Voiculescu pe forumul asta. Intrasem sa vad ceva, o diversitate de opinii si despre chestia asta cu Realitatea si despre Oprisan, da’ ceea ce vad e o turma grobiana de oi balind in genunchi, care improasca cu laturi.

Sinteza zilei in varianta online. Bleah…

Orlando » Blog Archive » 3 chestii misto  •  12 mai 2008, 10:02

[…] un mic bonus, ce intra la categoria “jocuri de moguli”, Realitatea Media a devenit partener oficial al Ligii 1 de fotbal ce se va numi astfel Liga 1 Realitatea. Conform contractului […]

daniel  •  12 mai 2008, 10:11

Este o adevarata lovitura sigur a fost gandita de Vantu.
Din cate spunea dragomir aseara antenele vor fii obligate sa difuzeze spoturile, si suma care a platit-o realitatea a vost 1,2 milioane de euro nu cum au inteles colegii frustrati 108 milioane.

cocojambo  •  12 mai 2008, 10:32

Un lucru mai gretos ca asta, nu am vazut de foarte multa vreme. Oamenii astia chiar nu stiu sa piarda. Oricum, ce fac ei, este in spiritul ligii lui Mitica. Mi-l si imaginez pe Mitica si pe Wind in Creta, stand la un shpritz de seara si vorbind despre cat de rau ii pare lui Mitica ca (cacofonia e intentionata) nu a luat Realitatea drepturile, dar ca are el o solutie si la asta. Pe ideea, „hai sa le-o tragem la astia”, wind si-a mai luat o teapa, inca una in lungul sir de tepe luate de Wind in media: da bani grei la Liga(castigator Mitica), pierde foarte mult in relatia cu RCS&RDS (si asta pentru un grup care vrea sa mai lanseze o gramada de statii locale si canale in viitor este o mare , mare problema) si castiga foarte putin. Chiar credeti ca market share-ul Realitatii va creste semnificativ, daca o sa dea Antean 2 spoturi pe meci?

Beniamin  •  12 mai 2008, 10:38

De tot rahatul strategia RTV… Un post mic cu strategii de post mic. Acest lucru nu s-ar fi intamplat fara sprijinul taranului de la liga. Oricum rezultatele RTV nu vor fi spectaculoase, vor mai „agata” 2-3 rataciti care inca nu au auzit de RTV.
The winner take it all.

Belphegor  •  12 mai 2008, 10:48

Infrangerea doare. Dupa ce au taiat 8 pagini din Cotidianul, dupa ce a luat Telesport intainte sa aiba drepturile, dupa ce a fost nevoit sa ii dea afara pe Oprisan, Turcescu si Gheorghe, iata ca marele grup rtv mai face o boacana demna de filmele de copii: devine partener al ligii 1. Aceasta miscare de doi bani, neaducatoare de rating/publicitate e parte din asocierea cu dumitru dragomir, cel ce ar fi avut de castigat enorm daca drepturile nu ajungeau la a1&rcs.
Mai putem adauga la „succesuri”: romantica tv, prison break (site + dvd de la cotidianul) – in momentul in care acest serial rula pe protv.

Petrisor Socol  •  12 mai 2008, 11:36

Mare magarie cu SOV asta

mosh Califar  •  12 mai 2008, 12:23

Tot conu’ Iancu Caragiale saracu a zis-o : ” Al dracului dom’ Mitica…” 🙂
Realitatea Tv a avut o idee horror, orice mizerie ( si vor mai fi destule ) din liga lui Mitica va fi legata de numele ei.

io  •  12 mai 2008, 13:46

nu e corect insa tre’ sa recunosc ca miscarea lui vantu impreuna cu mitica e una super desteapta :))

lucian  •  12 mai 2008, 14:03

E interzis sau imoral? Realitatea plateste si ea la randul ei. Astea-s regulile, cui nu-i convine poate renunta!

bagamare  •  12 mai 2008, 14:03

super tare miscarea celor de la realitatea. daca tot nu au drept de televizare, macar sa aiba prezenta. buna strategia, dar cu bani multi.

Ana cu mere  •  12 mai 2008, 14:35

Nu e strategie, e razbunare, si atat. Cei de la Antena 1 ar fi trebuit sa-si imagineze ca acest pas este posibil si nu au facut nimic, in ideea ca nu e nimeni atat de bou incat sa dea bani pe ceva ce de fapt, nu-i aduce nimic. Nu au luat in calcul ca SOV s-ar putea sa faca pasul asta doar ca sa le-o dea…

nicolaedica10  •  12 mai 2008, 16:32

Daniel nu sh c stelist esti tu dak vrei sa fie steaua retrogradata pt ceva ce nu e dovedit….crek habar nai c inseamna retrogradare asa k mai bine tineti gura…si dak la steaua nar fi fost becali steaua ar fi fost aqm o echipa de locurile 9-10 asa k mai bine taci.Dak vrei tu sa investesti la steaua si crezi k o vei face performante la steaua mai mari dekt becali te rog sa preiei tu echipa dak nu………….MAI BINE TZINETI GURA!!!

andy  •  12 mai 2008, 16:49

cred ca antena1 la aflarea acestei vesti va promova antena 3 mai intens cine stie poate antena3 va fi promovata si pe celelalte canale ale trustului intact iar realitatea va iesi in dezavantaj.realitatea aici a gresit

Cezar Paul-Badescu  •  13 mai 2008, 1:04

Şi oare telespectatorul, cînd va vedea reclama, va lăsa meciul şi va schimba pe Realitatea?

www.contact.romania-inedit.ro  •  13 mai 2008, 3:23

Eu cred ca acest contract este inca o dovada a lipsei de caracter a lui mitica dragomir !
Parerea mea este ca realitatea tv nu v-a castiga nimic din sponsorizarea asta !

calu  •  13 mai 2008, 10:33

nu conteaza cine a cuparat sau care sponsorizeaza liga I atata timp cat bani se duc in inbunatatirea fotballui romanesc , poate cupara oricine indiferent cat de constestat ar fi acel sponsor!

Comentează