Pronostic gsp corect pînă la capăt?

Acum 6 luni, ziarul a publicat trei pagini întîi imaginare. Cele două de pînă acum s-au potrivit exact!

marți, 17 iunie 2008, 8:59

Acum 6 luni, ziarul a publicat trei pagini întîi imaginare. Cele două de pînă acum s-au potrivit exact!

Pe 3 decembrie 2007, imediat după tragerea la sorţi, Gazeta publica sub poza selecţionerilor trei pagini întîi imaginare. Prima anticipa România – Franţa 0-0, cu Lobonţ erou. A doua, după Italia – România 1-1, cu Mutu pe post de marcator.

Pînă acum, jocul propus cititorilor s-a confirmat! Ca să fim sinceri, o chestiune de şansă jurnalistică. Nu se poate vorbi de pricepere 🙂

Pentru a ne amuza pînă la capăt, iată ce pronostica Gazeta în decembrie în legătură cu ultimul meci al grupei: 1-0 cu Olanda şi calificarea României. Dacă iese şi asta, atunci îi vom cere lui Piţurcă să ne declare „al 12-lea jucător!”. 🙂

mare.jpg

Comentarii (185)Adaugă comentariu

La cateva ore de glorie si istorie… » Scarlatescu.ro  •  17 iunie 2008, 18:39

[…] echipei” Asta vreau sa aud peste catava ore, poate chiar dupa un scor 2-1 Romania asa cum pronostica Gazeta acum ceva timp Recunosc mi-am adus si eu aminte de celebrele 3 coperti scoase de GSP in decembrie […]

cpu  •  17 iunie 2008, 18:55

cat de mult seamana aceasta situatie din grupa C cu sfarsitul de campionat tocmai incheiat.ce ironie a sortii.
cam asta zicea domnul Platinii in cazul steaua:“UEFA trebuie sa combata coruptia,vom exclude echipe implicate in scandaluri de coruptie.Voi fi foarte strict in legatura cu acest lucru.Pentru ca vrem ca fotbalul sa aiba o imagine buna peste tot, conditiile vor fi stricte pentru toata lumea.”
sunt curios cum ar cataloga mass-media si domnul Platini o eventuala premiere a Olandei.sunt curios ce ar zice acum toti contestatarii lui becali daca s-ar gasi vreo personalitate sa afirme ca premiaza Olanda pt corectitudine.
voi ce spunteti ?coruptie sau prima de calificare ???

Ovidiu  •  17 iunie 2008, 18:55

Draga „Tolo”, cu toate ca te descurci sa traduci articole straine pe care de obicei le citesc cu 1-2 zile inainte sa apara cele scrise de tine, eu te simpatizez mult. Dar incearca sa fii original si nu fa copy-paste(eventual translate) ca e rusine. Scorul banuiesc ce va fi 1-2 gol marica-cocis (banel?) si italia bate franta cu 2 – 0.sper sa fie corect doar ala cu olanda 😀 si italia sa faca meci null. Te rog sa nu scrii dupa meci ca ai anticipat rezultatul de prin iarna ca nu te cred:)) bafta

Catalin Tolontan  •  17 iunie 2008, 19:00

Dupa ce vei accesa asta sper ca iti vei cere scuze : http://blogsport.ro/live/gazeta-sporturilor-va-pro pune-un-exercitiu-de-imaginatie/

asm  •  17 iunie 2008, 19:01

O idee ar fi sa puneti si copertile pe care le-ati dat in realitate in zilele de dupa meciurile cu Itaila si Franta.

De cand v-ati calicit si nu mai dati nici macar coperta pe site, am pierdut legatura cu ziarul GSP de hartie

adytza  •  17 iunie 2008, 19:23

7 0 pt romania

grga pitic  •  17 iunie 2008, 20:20

visul unei nopti de campeonat european din canada.
Se facea ca ieram copchil da mingi la meciul olanda -romania.eram coplesit de emotie,mai ales ca m-a tinut de mana van der saar la intonarea imnului.la noi era imnu vechi,ala cu „3 culori cunosc pa lume”.am cantat si eu prima strofa cu patos,ca-l auzeam pe chivu cum canta altceva tare si sacadat(canta „alunelu alunelu hai la joc’) pentru camerele tv,sa de-a bine la romanii d’acasa iubitori de „ploi de stele”.
prima repriza am stat in spatele portii lu’ van der saar.de plictiseala si-a scos de la jambiera un iphon si butona pe facebook pana cand la deranjat o centrare á la banel prin spatele portii.am alergat repede dupa ea si i-am oferit-o lu van der saar facandu-i complice cu uochiu.
romanii pasau ca deobicei in lateral si inapoi pana la sfarsitul primei reprize.
in a 2-a am stat langa poarta lu’lobont.urla asta ,bai frate,numai la contra”futu-te-n gurita bai bulungiule,mi-ai tras-o aseara cu 2 septari ,mi-ai luat toata prima cu italia!”.
pasele mergeau tot spre lateral,mingea inainta anevoios spre careul olandezilor,pana in minutul 78 cand un portocaliu face un hent la limita de 16 m.l-a prins o lumanare á la banel cand vorbea cu ma-sa la telefon.
executa ca deobicei mutu si marcheaza in dreapta lu van der saar,sarindu-i iphonu din manusa.
Gooooooooooool Romania!1-0 si calificarea era aproape.
Si incep sa vina olandezii peste noi .fratiorilor,n-am mai vazut asa portocaliu in fata de la alegerea lu basesscu cand eram la produs in fata primariei din capitala.
in minutu 80 si 45 de secunde scapa pe stanga van piersie cu rat dupa el,cred ca avea vreo 15 la ora ca i-a sarit plasturele lu rat de pe tampla.croseteaza tot pana la 16 metri,lobont ii iese disperat in cale dar asta i-o da printre picioare.mingea se indrepta spre poarta goala.ma uit imprejur sa nu ma vada nimeni,scot briceagul de la breloc,tai plasa cat sa incap si ma arunc pe minge la un metru in fata portii,o bag sub tricoul larg,si-o zbughesc urland (ca la furat de harbuji fugarit de paznic)spre bancile de rezerve.imi aduc aminte doar cum van nistoroi a iesit cu sticla de heineken in mana si mi-a pus un takling intarziat ca m-am trezit coleg de camera cu radoi la spitalu judetean din zurich.
el mi-a zis ca jocul s-a intrerupt in min 82 la 1-0 si se asteapta o decizie a comitetului uefa.
mai tarziu aflasem ca italia si franta terminasera 0-0.
romanii ma considera erou,dar eu sunt doar giordanu copchil de mingi,si n-am facut decat sa ciordesc o minge de artex la campeonatu european.

sportplusbraila  •  17 iunie 2008, 20:28

Cand se va califica Romania, vom savura succesul cu o bucurie mai mare decat au avut turcii, care nu se mai gandeau la sferturi pana in minutul 75 cu cehia. Toti romanii sunt al 12 lea jucator. Si cate un arbitru mai intra in multimea asta galbena. Poate il vom vedea si pe Busacca.:)

Petrisor Socol  •  17 iunie 2008, 20:39

Imi pare rau, vom lua bataie de la olandezi si sper sa nu fie rau de tot.

costi  •  17 iunie 2008, 20:46

***(cuvinte sterse din cauza limbajului necivilizat)tolontane ca tu esti numai contra romaniei.esti un terminat de jurnalist cu toate editorialele tale.dupa tine ai vrea ca Romania sa nu se califice.Hai Romania

silviu  •  17 iunie 2008, 20:48

pacat ca nu ne tin balamalele la meciurile cu miza nu vreau sa fiu pocit da nu avem nici o sansa trebuie sa vrea olandejii sa mergem mai departe a ce ziceti?????????? nai cu cine ba!!!!!trezitiva.

boy  •  17 iunie 2008, 21:01

Sper ca maine sa tipariti din nou aceeasi pagina 1 ca aceea din decembrie

reddogcoco  •  17 iunie 2008, 22:28

HA HA HA.VOI CHIAR CREDETI,STIMATI CONCETATENI,CA NE VOR LASA ASTIA SA MERGEM MAI DEPARTE?COME ON,PEOPLE…..THIS IS EUROPE AND WE ARE THEIR ……WE KNOW WHAT….
1.OLANDA
2.ITALIA
3.ROMANIA
4.FRANTA
I HOPE THAT I’M WRONG…..GOD BLESS YOU ALL.

ady22  •  17 iunie 2008, 22:58

se pare k 1 0 pt olandA

Petrisor Socol  •  17 iunie 2008, 23:06

Uite ca talin ca pronosticul n-a fost pana la capat. din pacate.

tata  •  17 iunie 2008, 23:36

asta nu e generatia de aur, e generatia bergenbier

ALEX  •  17 iunie 2008, 23:38

ruuuuuuusiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeee ! ptr un astfel de meci ! fara ambitie fara dorinta ! rusine v-au cantat imnul au cantat ptr voi ptr noi ! rusine ptr o astfel de abordare , ce ma credeati ca va dau aia meciul ? nu aveti ambitie ! romania suntem noi ! cei care va sustinem nu voi care ne reprezentati 11 lesinati fara ambitie cu echipa adoua a olandei . cum i-ati batut acasa acum cateva si acum nu !! a doua echipa a olandei maaaa fara pic de ambitie !! romania suntem noi ! ptr asta nu va iert voi sunteti ratatii !!

suporter  •  17 iunie 2008, 23:42

Numai rasuciti cutitul in rana,asta ne-a fost norocul,e usor sa critici,DACA ERATI MAI BUNI VOI CEI CE CRITICATI,DE CE NU V-ATI FACUT FOTBALISTI?asta e,un mare regret ptr ca n-au avut determinarea si ambitia turcilor.Dl Tolontan lasati-ne cu PRONOSTICURILE DV,ATI AUZIT DE SUPORT MORAL?CA DOAR VA DATI DESTEPT!!!

gogu sebastian  •  17 iunie 2008, 23:43

voi visati frumos! macar nu ne-am facut de super rusine! de unde generatie de vis…de vis semi-urat! marele Mutu nu a aratat mai nimic la acest turneu. nici daca se mai naste odata nu o sa il ajunga pe Hagi. Si apoi….Italia a dat un gol perfect valabil in meciul cu noi iar acel 11 m a fost cu acoperire regulamentara dar in Anglia nici nu se punea problema sa il acorde cineva…super fortat!

Daca e lasat Piti o sa mai califice echipa. Dar generatii de vis nu or sa mai fie niciodata! De ce? Unde sunt centrele performante de copii si juniori?!!!????

Nu-i asa Catalin? Te stiam mai lucid, te rog sa nu ne imbatam cu apa calda (nici macar rece nu e!).

gion  •  17 iunie 2008, 23:44

domnule tolontan … cred ca tocmai am urmarit o generatie expirata prea devreme. Piturca i-a invatat cum sa se dribleze intre ei, cum sa se sicaneze, sa se dea cap in cap, sa paseze inapoi, si …. principalele miscari din sah. Daca asta este fotbal atunci o declar public ca renunt sa mai vizionez vreun meci de fotbal in care vom fi protagonisti, fie cu nationala fie cu vreo echipa de club. Mi-e rusine ca am citit atatea declaratii belicoase ale unor agramati, vedete de carton care nu sunt in stare sa lege doua fraze. Adio fotbal romanesc. Pentru mine ramai la nivel de Dobrin, de Hagi, de Iordanescu, de Lucescu si inca cativa. Restul nu mai exista. V am sters definitiv ca sa nu va mai bateti joc de timpul meu. Gata!

eu  •  17 iunie 2008, 23:52

Va scriu acum la 5 minute dupa finalul meciului cu Olanda. Probabil un dezastru il vor categorisi unii. Poate un dezastru. Acum se vor cauta vinovatii. Oare cine sa fie? Adi Mutu pentru ca a ratat un penalty care ne-ar fi calificat? Mircea Sandu pentru ca ieri si astazi inainte de meci era stresat de ideea ca daca nu vinde biletele pentru sferturile de finala? Mitica Dragomir pentru ca in afara de fotbal se mai ocupa si cu terenurile pe care se pot amplasa sediile LPF? Ionut Lupescu pentru ca a intrat sub umbrela Nasului si nu iese din cuvantul lui? Ce mai conteaza? Ce ramane este durerea suporterilor. Multi dintre ei acum injura pe Piti sau pe X sau pe Y. Acum am auzit declaratia lui Piti dupa meci. Mi se pare cea mai mare greseala a lui in aceasta campanie. Cum poti sa spui ca jucatorii au cazut psihic pentru ca Italia avea 1-0 in minutul 30. Parca jucam acest ultim meci pe mana noastra iar o victorie ne-ar fi scutit de caderi psihice. Pacat Piti. Chiar te-am apreciat dar in minutul 94 in aceasta seara m-ai dezamagit cu scuza ta ridicola. Pacat pentru Cristi Chivu a carui imagine cantand din toti plamanii imnul ar trebui sa fie pusa la orele de muzica la scoala. Pacat pentru Adi cel marcat de ratarea unui penalty dar care efectiv plangea pe teren pentru ca nu putea sa treaca singur de 11 batavi. Pacat baieti. Oricum ar fi cea mai mare prostie sa acuzam jucatorii, sa acuzam conducerea tehnica. Probabil ca asta ne e locul si nu trebuie niciodata sa visam mai mult decat putem. Oricum mister Van Basten nu putea sa faca mai mult de atat. Nu putea sa le ceara propriilor jucatori sa o bage singuri in poarta lor. Domnule Basescu, Van Basten merita ordinul de „Sir” al Romaniei.
Un mic suporter roman cu caciula Bergenbier si fular galben
PS. Cred ca am castigat la Campionatul Suporterilor

zuzanbn  •  18 iunie 2008, 0:02

Deci total aiurea…dupa parerea mea si daca ne-ar fi platit sa pierdem parca tot am fi jucat mai bine…se lovea mingea de ei …iar mutu…no comment simplu italian…nu ma asteptam sa castige dar totusi am o urma de dezamagire…pacat…rusine lor…iar singurii vinovati cu siguranta sunt jucatorii..de data asta chiar sunt…

laur_tm  •  18 iunie 2008, 11:58

pakat;(((

Graeme  •  18 iunie 2008, 15:43

Si totusi,ai fost atat de aproape…Oricum ati nimerit-o cu primele 2.Ca exercitiu jurnalistic de imaginatie a fost o idee chiar faina.

sirdanyel  •  18 iunie 2008, 16:53

e si un exercitiu de modestie……..apropo tot o idee de-a Gazetei a fost si „incurajeaza-l pe Mutu”…sunteti la fel de mediocri ca si nationala

ADY  •  18 iunie 2008, 19:21

PRIMELE DOUA NU SUNT BUNE,DAR ULTIMA VIZIUNE E PERFECTA.NE CALIFICAM DE PE LOCUL 3 SI JUCAM FINALA.

Dragos_015  •  18 iunie 2008, 22:02

mda…zilele trecute am trimis printr-un comentariu un link catre poza de mai sus…

Johanes de Silencio  •  19 iunie 2008, 9:46

Domnilor de la gazeta sporturilor, va propun sa faceti un topic cu sectiune de votare, cata lume crede ca ar trebui schimbat PITURCA.

Gretty  •  19 iunie 2008, 19:34

Generatia de vis?
Hmmm…
Generatia ABIS!

Exercitiu de imaginatie 2  •  19 iunie 2008, 22:23

Ma numesc George R. si vreau, azi,19/06/2008 sa fac un exercitiu de imaginatie si sa va dau trei pronosticuri din care sigur o sa-mi iasa macar doua.
1. Nu ne calificam la 2010 nu pt ca nu am avea valoare dar pt ca jucatorii unei nationale nu pot fi inspirati de un ingamfat si un arogant
2. In urmatorii 10 ani ne vom mai califica odata la un turneu final
3. Vom iesi in faza grupelor dupa ce toata presa se va intrece in patetisme si penibilisme pt sustinerea „baietilor” fara sa observe ca suntem vesnic perdanti din start din cauza de MENTALITATE
Daca imi ies toate pronosticurile ii platesc eu datoria lui MUTU. Catre Chelsea pt ca cea catre Romani e de nesters.

sss  •  19 iunie 2008, 23:50

HAI ROMANIA.HAI PITURCA

www.romania-inedit.ro  •  20 iunie 2008, 0:13

Eu cred ca piturca uita ca fotbalul este un fenomen social si un produs media !
Fara o comunicare eficienta , poti sa castigi si cupa mondiala si e tot degeaba !

nelu-london  •  20 iunie 2008, 0:53

deci; avem linia de Fund la mijloc mizam pe lipsa lui Hagi si Dobrin..dar raman ingamfarea si aroganta lui Piturca In fata…Mutu dar ajutat de Surdu din galerie, prepelita si balauru …Marica la bucatarie…HAI RRROMANIIIIA !!?

nelu-london  •  20 iunie 2008, 0:58

HEI GRETY CUM E VREMEA IN CANADA ???

Soso  •  24 iunie 2008, 18:06

Super pronostic, ce sa zic. Domnul Tolontan este un adevarat jurnalist si trebuie aplaudat si venerat. Du-te mha in mm de papagal cu priceperea ta cu tot. Te-ai dus tu la Mama Omida si aflat sau chiar stiai ca Franta o sa fie praf si Italia nu o sa bata pe nimeni?

Daca vrei apreciere continua sa scrii (nu despre sport) si nu-ti cersi faima.

Comentează