Complotiştii de pe „Olimpico”

Un rezultat mare care vine din evoluţia mică, pas cu pas, a unui fotbal perseverent

marți, 16 septembrie 2008, 11:40

Un rezultat mare care vine din evoluţia mică, pas cu pas, a unui fotbal perseverent

Dinu e un zero. MM e servitor. Ghionea „a greşit inadmisibil”. Mutu nu face faza defensivă şi nici nu-i poate lua locul lui Lobonţ la o adică. Dragomir s-a bucurat că România n-a bătut Olanda. Presa e rea şi, în general, toţi sîntem lipsiţi de patriotism pentru că în Liga I vin antrenori şi jucători străini. Pe scurt, asta a spus Piţurcă acum două zile, la Naşul, pe B1 TV.

Asta am auzit. N-am auzit dacă există şi ceva bun în fotbalul nostru, ceva mărunt poate, ceva calm şi trecător, altceva decît „perfecţiunea” selecţionerului, despre care el a vorbit cu figura aceea marţială.

Uite că există! Uite că CFR a făcut un meci eroic aseară la Roma, uite că apare Culio, care şi-a desenat opera pe „Olimpico” „pentru România”, aşa cum a anunţat el, modest ca orice muncitor care îşi cîştigă pîinea în lumea globalizată.

Şi uite că Steaua joacă azi cu mîndria Bavariei, într-un meci în care complexele s-au topit sub rezultatul Clujului din Italia. Orice e posibil! Chiar şi să ne amintim de Andone, care are un mare merit la acest rezultat, şi de Piţurcă, cel care a contribuit cîndva la europenizarea Stelei, chiar dacă azi îi pute tot ce nu e el. El perfectul, ceilalţi, complotiştii înstrăinaţi şi minunaţi de pe „Olimpico”, condusi de Trombetta. Privindu-l pe antrenorul lui CFR dupa meci, pe ProTV,  ati avut aceeasi senzatie, asa-i? Un om modest, un tip care se bucura cu masura in fata triumfului incredibil, stingherit parca de atentia care i se dadea.  Cu aerul fragil, din Croitorasul cel Viteaz, ne-a predat o lectie care ne-a facut sa zimbim.

Comentarii (257)Adaugă comentariu

radu stelistu’  •  17 septembrie 2008, 0:47

Felicitari CFR!!!!! Am vazut in seara asta o CAMPIOANA a Romaniei jucind peste Vicecampioana Italiei.
In seara asta vor juca 2 vicecampioane.
Sa speram ca STEAUA va continua o saptamina promitatoare de ChL si apoi sa ne uitam relaxati la cupa UEFA.
De ce sa nu avem si mai departe 7 echipe in cupele europene.
CFR a demonstrat dupa Steaua anul asta ca daca joci cu incredere te poti ridica la nivelul unor echipe cu bugete de 5 6 ori cel putin mai mari ca ale noastre.
Fortza STEAUA in seara asta, nu fi mai prejos!!!!

malasuerte  •  17 septembrie 2008, 0:48

Catalin,
nu sunt cfr -ist dar asta era impresia …
cat despre Piti , pt mine si-a pierdut si ultima farama de credibilitate .Chiar daca nu ne mai calificam …8 ani , nu are ce sa mai caute la nationala cu asa impertinenta , caracter murdar si comportament de haimana
Mai bine sa ne lase in amarul nostru de …derbedei si sa-si vada de ce-i place lui cel mai mult in viata

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 0:50

marius: chiar zimbesc. asa am incheiat si articolul. cu modestia lui trombetta, care zimbea stingher si ne-a facut sa zimbim. ce reconfortant e sa lucrezi cu astfel de oameni!

Alexe  •  17 septembrie 2008, 0:51

Inteleg de ce este cel mai bun blog pentru ca raspundeti posturilor, asta da dovada de bun simt din partea dumneavoastra.
Suporterii CFR-ului scandează numele lui Andone! Daca putem sa facem ceva hai sa il RUGAM PE MURESAN SA IL SUNE PE ANDONE SA II MULTUMEASCA. POATE VA VENI INAPOI LA ECHIPA… MERITA ! Fotbalul este un sport foarte imprevizibil si nu cred ca ANDONE POATE FI VICTIMA acestui fapt. Fotbalul nu e sportul meu preferat. UN RAPIDIST

ovidiu  •  17 septembrie 2008, 0:52

nu stiam ca substantivul m.i.t.i.c.i e interzis la dvs pe blog.iertare

octavian  •  17 septembrie 2008, 0:52

SUNT STELIST SI AZI SUNT MANDRU DE CFR!
DE ROMANIA!
HAI STEAUA MAINE!!! SI TOTI ROMANII CA PREA NE-AU LUAT IN RAS TOTI SRTAINII ASTIA RAUTACIOSI!

HAI ROMANIA! HAI STEAUA!

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 0:52

costi: declaratiile au fost in italiana sau in spaniola, dar jocul a fost al unei echipe din romania 🙂

tepes tepesila  •  17 septembrie 2008, 0:53

da, un comentariu corect si inteligent.
uite domnule ca se poate. munca , perseverenta, curaj si noroc, toate fac parte din viata de zi cu zi.
acestea ar trebui sa ne caracterizeze.
in ni un caz nu furtisagurile de la cazino, trucurile de la poker.
da , Piturca e un antrenor bun, dar nu e un MARE antrenor, nu e LUCESCU, nu creaza nimic, nu da emotii. a castigat pentru ca a avut o mana buna.
oricum CFR a dovedit ca e o ECHIPA. in care si ANDONE are locul sau, pe care nu-l vom uita niciodata.
BRAVO CFR BRAVO ANDONE BRAVO TROMBETA.
BRAVO MURESAN si nu in cele din urma BRAVO PASKANY

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 0:56

ovidiu: nici eu nu stiam de m.i.t.i.c.i. Sincer. Admin se ocupa de asta. Dar nici nu stiam ca in aceasta seara vb despre m.i.t.i.c.i si ardeleni, despre banateni si argentinieni si italieni. Celor mai multi dintre cei prezenti pe acest blog li s-a parut ca au vazut o echipa, nu nationalitati sau rivalitati regionale 🙂

cartman  •  17 septembrie 2008, 0:56

Domnule Tolontan…vad ca sunteti prezent pe blog…am si eu o rugaminte si probabil inca cateva sute de mii de romani…lumea care citeste gazeta si inca cateva ziare de „sport” a inceput sa nu mai stie nimic altceva in afara de fotbal si toate tampeniile si declaratiile ce se gasesc pe acest site…lumea nu mai stie cand este etapa de baschet,handbal,volei, rugby,hochei…daca aveti vreun cuvant de spus in cadrul acestui ziar, va rog frumos incercati sa faceti ceva…

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 0:58

tepes tepesila: corect, avem nevoie de emotie in jurul nationalei, nu de embargouri si de obtuzitati. uite, cfr a reusit sa aduca in aceasta seara o emotie pe care, din pacate, „nationala” n-a adus-o la euro. desi a reusit rezultate bune! dar nu e nici un paradox. dc nu comunici in sport, nu existi! asta nu inteleg frf si piturca. si, cit timp nu vor intelege, vor enerva publicul

malasuerte  •  17 septembrie 2008, 0:59

eu cred ca Trombetta e in tonul echipei referitor la modestie, poate cu exceptia lui Trica
Mi-a mers la inima declaratia lui Culio intr-o piata din Roma inainte de meci
Sper ca victoria asta sa dea incredere si celorlalte echipe si sa fie o saptamana magica in Europa , poate asa uitam macar un pic din toata balacareala recenta

Flavius I.  •  17 septembrie 2008, 1:00

Felicitari CFR Cluj Napoca!
Felicitari Tolo pentru articol…ma faci sa imi aduc aminte ca totusi exista sport si in Romania!

Nu mai vreau pitzi..nu mai vreau jiji…nu mai vreau mitica! M-am scarbit de ei!

undertaker  •  17 septembrie 2008, 1:00

eu sunt stelist,dar recunosc ca am ragusit in fata televizorului urland pentru CFR…CINSTE LOR,un meci extraordinar,RESPECT C.F.R.!
Sper ca si Steaua sa repete performanta C.F.R.
Inca o data,CINSTE SI RESPECT C.F.R. din pareta unui stelist veritabil(sper ca in acest an sa depasim diferentele si sa ne bucuram de reusitele echipelor noastre:Dinamo,Rapid,Timisoara,Vaslui,Urziceni)
SE POATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 1:00

cartman: in principiu aveti dreptate, dar nu exagerati, va rog. gazeta e unul dintre ziarele care a adus in viata publica eroii olimpiadei de la beijing, de pilda. scriem mult despre handbal, atletism, f1… nu suficient, e adevarat

puia  •  17 septembrie 2008, 1:03

91. calin_dk on 17 Septembrie, 2008 12:37 am

IMBUCURATOR DE BINE INSEAMNA SA STAU CALARE PE ADVERSAR NU SA SCAP DIN CUSCA

daca nu ai vazut jocul per ansamblu si te-ai uitat la o piesa de teatru da –asa vezi u–dar tehnic eltfel sta treaba—inca odata zic–raportul paselor da directia jocului—asta fiindac romanii doar nu au pasat la ei in teren —eu unu le-am vazut fundasii la centru tot meciul—nu pot spune insa asta despe cfr—–

aciduzzu  •  17 septembrie 2008, 1:04

tolo, vedem si noi un titlu de prima pagina despre CFR azi?

Alexe  •  17 septembrie 2008, 1:05

cartman: ai mare dreptate trebuie sa facem ceva. Fotbalistii au devenit vedete. Nu ma intereseaza ce face mutu cu nevasta-sa, nu ma intereseaza ce face piturca la cazino. PUR si siplu gata fotbalului. Hai sa incercam sa aducem in prim plan si alte sporturi … altfel copilul daca nu se face fotbalist nu mai face alt sport … si daca generatia tanara nu face sport o sa fie foarte rau !

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 1:06

aciduzzu: ia gazeta de miine, de azi de fapt 🙂 , ca sa te convingi

tepes tepesila  •  17 septembrie 2008, 1:07

multumesc de raspuns,
aceeasi emotie si bucurie ne-a adus-o si STEAUA si RAPID. noi suporterii asta vrem asta traim asta respiram si vorba aia suntem dispusi sa platim.
nu mizeria din jurul actualei NATIONALE.
chiar daca pierzi sau castigi, trebuie sa simti ca ai fost acolo, pe teren, ca ai fi putut sa inscri sau evita un gol
piturca nu intelege asta.
vrem FOTBAL, vrem devotament si daruire, vrem sa fim MANDRI de NATINALA. si fara sa folosesc cuvinte mari, cred ca „avem cu ce”

john  •  17 septembrie 2008, 1:07

Un meci mare. Asa il pot eu caracteriza din prisma CFR-ului. Sunt stelist , dar ce am vazut in seara asta m-a facut pentru 90 de minute sa ma inclin in fata lor. Mi-a palcut daruirea lor, dar cel mai mult increderea in ei, increderea ca pot obtine un rezultat mare in fata celor de la ROma. Cat despre cel ce a spus mai devreme ca nu e un rezultat mare, te sfatuiesc sa te duci sa mai citesti u pic din manualul de fotbal. O echipa care acum 5 ani era in Divizia C, iar acum invinge As Roma pe Olimpico in ChL, e o foarte MARE victorie. Sa speram ca acest „tupeu” de care au dat dovada jucatorii CFR-ului in seara asta, se va transmite si catre cei de la Steaua maine in meciul cu Bayern, dar si catre celelalte echipe romanesti angrenate in Cupa UEFA.
HAIDETI CA SE POATE!!!!!!!!!!!!!

malasuerte  •  17 septembrie 2008, 1:09

am dubii ca ar fi jucat Roma slab ,mai degraba cfr a facut un meci perfect , s-au aparat perfect si nu au bubuit in stil piturca mingile, au iesit mereu cu pase dintr-o bucata .In afara de poseseia , destul de sterila, a Romei si statisticile bat intr-acolo, in plus Stancioiu a fost destul de sigur desi cred ca au nevoie de un portar mai bun pentru a spera la mai mult

seba  •  17 septembrie 2008, 1:11

FELICITARI CFR CLUJ UN JOC FOARTE INTELIGENT…
d-l catalin superb articol ne-am saturat de „super explicatiile lui Piturca”-cel mai mare profitor de conjuncturi in viata…

fan  •  17 septembrie 2008, 1:11

sa mai spuna cineva ceva de DINU .. sa mai spuna piturca ceva de DINU .. este singurul om din fotbal care a dat o sansa cfr-ului inainte de meci .. acum dupa meci toti sint exeprti ..
cataline nu-i frumos ca ai lasat in articol DINU e zero .. trebuia sa si spui ca e singurul care a dat , pe o analiza concreta si reala, o sansa cfr-ului .. cred ca merita un later edit articolul tau .. sincer
cataline sincer fa un edit

mihai  •  17 septembrie 2008, 1:13

Incredibla performanta a romanilor ! Jos palaria ! De aproape 15 ani urmaresc fotbalul italian mai indeaproape decat orice alt campionat, iar performanta CFR’ului e una FENOMENALA ! La fel de socat sunt de unele comentarii extrem de cinice si rau-intentionate, nu pot sa cred ca exista vreun roman care sa critice jocul excelent (in marea majoritate a timpului) practicat de campioni. Puia & Co. , habar nu aveti de fotbal , vorbiti fara voi cu rautate si vitriol in suflet. Ura va intuneca ratiunea; chiar daca Roma nu a stralucit, CFR a facut un meci MARE DE TOT ! Cine nu stie cat de greu se castiga in Italia nu are ce vorbi astazi aici. CFR a fost peste Roma, clar, fara dubii. Singura perioada a meciului inversa din acest punct de vedere a fost inceputul partidei, pana la golul Romei. Dupa gol, CFR a reactionat neasteptat de bine, iesind la atac si reusind sa inscrie. Cu toate ca Roma s-a zbatut mult, a facut-o haotic, CFR a fost mai lucida si a stapanit jocul in marea majoritate a timpului.

Inca odata, bravo baieti, mi-ati facut o bucurie de care nu va credeam in stare, sincer, cu toate ca sunt clujean si in suflet aveam un licar, acolo, macar pentru un 0-0 sau 1-1. Incredibila evolutie in primul meci din Champions League pentru o echipa ce acum 6 ani juca in divizia C (e adevarat, in alta formula :D). Tineti-o tot asa, sa dea Dumnezeu sa ne calificam, macar in UEFA.

m  •  17 septembrie 2008, 1:15

bbc champions league coverage:
2142: The Champions League is most certainly back. Great wins for the English clubs, a thumping victory over a poor team for Chelsea and a really important away win for Liverpool in Marseille. But Cluj. You have to say, it’s all about Cluj tonight.

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 1:16

aciduzzu: prietene, e trecut de 1 si un sfert noaptea. la ora asta nu se mai vorbeste cu BA 🙂 dc nu te linistesti vei fi banat ca sa ti versi frustrarile si injuraturile in alta parte! deocamdata, mesajele tale porcoase si agresive au fost doar tratate cu spam. multumesc dc vei intelege

malasuerte  •  17 septembrie 2008, 1:16

sa deA Dumnezeu deseara dupa meci sa fim la fel de entuziasti
Noapte buna tuturor

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 1:17

fan: este expresia folosita de piti impotriva lui dinu. si realitatea, da, ii intoarce obrazul lui piturca intr-un mod admirabil

gabriel  •  17 septembrie 2008, 1:22

Clujul a jucat intr-adevar ca o echipa ”europeana”. Felicitairi baieti! Felicitari pentru modul in care ati jucat. Felicitari pentru ca ati avut o mentalitate de invingatori, o mentalitate comparabila cu a oricarei echipe din ”europa” care s-a prezentat prentru a JUCA un deci de liga campionilor. Felicitari ca nu v-ati pierdut cu firea in fata unor nume mari. Spun asta pentru ca, aproape mereu, echipele din romania s-au prezentat la astfel de meciuri cu o frica pe care doar oamenii mici o au. Oameni carora le e frica sa se viseze. Oameni care nici macar nu indraznesc sa viseze…Dar baietii de la CFR au indraznit sa viseze si sa joace de la egal la egal cu o echipa mare, cu o experienta si mai mare…Felicitari si sunt convins ca putem repeta figura si cu Chelsea peste 2 saptamani daca nu ne vom speria de acest success.Bravo!

fan  •  17 septembrie 2008, 1:22

stiu asta , si iti multumesc de raspuns , dar sincer nu-mi pasa de piturca ..
nu stiu .. e articolul tau evident 🙂 insa eu nu l-as fi lasat asa .. doar asa

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 1:23

gabriel: frumos ai spus… „sa nu ne speriem de acest succes”… multumesc

Silviu  •  17 septembrie 2008, 1:23

Felicitari din New York pentru reusita! De abia astept sa vad golurile.

Excelent articol, Catalin!

Ian vT  •  17 septembrie 2008, 1:25

Chiar ca a fost reconfortanta atitudinea modesta, lipsita de triumfalism a lui Trombetta de dupa meci.

Iar acum, viitorul lui la CFR pare mai limpede decat era cu cateva zile in urma, atunci cand chiar si numele lui cu rezonante de software in faza de incercare parea sa fie o prevestire.

Serban  •  17 septembrie 2008, 1:27

Um meci care m-a lasat masca…O echipa din Romania – dar in spirit neromaneasca – a jucat in deplasare fara nici un trac (si aproape fara nici un dac) cu un brand de talia Romei. Vazand cum ies ai nostri cu mingea la picior din aparare si bubuie cu impertinenta la portile Romei, din toate pozitiile, mi-am buimacit o intrebare: clujeano-portughezii aia chiar au realizat contra cui joaca? ce inconstienta minunata!

QFWFQ  •  17 septembrie 2008, 1:28

BRAVO CFR! Un imbold pentru Steaua si pentru echipele noastre din UEFA: jucati fotbal si invingeti!
Iata ca tocmai o mina de straini ne-au dat noua o lectie ca in fotba, ca si in viata, banul nu e totul, asa cum cred jucatorii romani inclusiv multi de la nationala: chiar si cind sunt bani e nevoie de ambitie, daruire, orgoliu, mindrie, barbatie, dorinta de a demonstra valoarea si de a invinge. Un antrenor italian si o mina de portughezi au facut astazi ceea ce romanii sunt din ce in ce mai putin dispusi sa faca: s-au daruit pentru Romania. Cinste lor!

krokodilul  •  17 septembrie 2008, 1:32

Nu stiu ce o sa faca Trombetta incontinuare dar azi a dat o lectie de fotbal.
„Mare” Piturca a ajuns atat de mic, incat se comporta ca si protectorul lui dinainte de ’89. Se crede perfect, se crede singurul care poate sa faca ceva in fotbalul asta.
Am si eu o intrebare retorica: atatea lucruri merg prost in Romania, dar de ce nu putem avea macar un fotbal curat. Am vazut azi/ieri ca se poate. Unde am fi ajuns fara alde: mitica, nasu si cu noul piti?

fan  •  17 septembrie 2008, 1:32

poate ca lectia e alta .. iata ca niste tineri necunoscuti, nu vedete, reusesc sa joace la nivelul asta , reusesc sa ajunga la nivelul asta datorita faptului ca au fost crescuti in centre de copii si juniori bune , evident nu in romania, si poate ca lectia e ca daca am avea si noi centrele noastre daca Sandu ar mai organiza si altceva decat gratare preelectorale si conferinte pentru cancan punct ro nu ar mai trebui sa importam jucatori in modul asta pentru a putea atinge o performanta, orice performanta.
o echipa din 11 romani nu putea face asa ceva ..
dar asta nu inseamna ca nu ma bucur .. ma bucur .. multumim cfr si multumim centrelor de copii si juniori din portugalia si argentina.

vitalis  •  17 septembrie 2008, 1:33

BRAVO CATALIN, UN ARTICOL SUPERB, DESPRE UNII CARE SE CRED BURICUL PAMINTULUI CIND DE FAPT SINT DOAR TRISORI DE POKER IN MAGHERNITE.

radu  •  17 septembrie 2008, 1:34

foarte bine remarcat: vin strainii si ne invata cum sa-ti faci meseria cu respect, onoare si decenta. si oare de ce nu s-au inmuiat cfr-istii dupa golul lui panucci ca nationala romaniei dupa golul italiei in poarta frantei?

macar de s-ar prinde ceva de noi.

sper ca nu-i vedem pe muresan si pe paszkany dansind pe capota in noaptea asta.

felicitari pentru articol.

fan  •  17 septembrie 2008, 1:35

multumim centrelor de copii si juniori din portugalia si argentina pentru ca ridica valoarea campionatului romanesc si pentru ca ridica fotbalul romanesc
multumim centrelor de copii si juniori din portugalia si argentina, multumim mircea sandu.

der  •  17 septembrie 2008, 1:36

ce mare meci a facut clujul?roma a pierdut si in fata celor din palermo asa ca ce super echipa este?astazi a jucat mai prost decit fc vaslui iar clujul a avut efectiv un meci odihnitor la nivel de liga 1 si f departe de ce era de obicei cl a carei calitate scade de la an la an.faptul ca se anunta ca fotbalistii vor fi facuti cetateni de onoare face ca acesta victorie sa cada in ridicol.ce trebuie sa facem atunci cu cei care sint campioni olimpici sau mondiali?penibil!

dementul  •  17 septembrie 2008, 1:36

Pacat ca o sa fie un rezultat izolat, scuzati-mi pesimismul. Nu tin minte 2 rezultate bune venite unul dupa altul ale echipelor romanesti.

Sunt dinamovist, dar mi-a zburdat inima pentru sud-americano-clujeni…

Dracu  •  17 septembrie 2008, 1:38

1-ABSOLUT CORECT! CONSTAT CU EMOTIE CA TOTI SUNTEM CUPRINSI DE MANDRIE DE REALIZAREA CFR-ULUI INSA, EU UNUL, POT SA SPUN CA REZULTATUL A INCUNUNAT MODUL CUM A FOST JUCAT ACEST MECI, SI PENTRU MINE ASTA E UN MOTIV DE MULTUMIRE. AM VAZUT „ATITUDINE”, „TUPEU”, „DECIZIE” SI, MAI MULT DECAT ATAT, CURAJ INDIVIDUAL IN REZOLVAREA FAZELOR. SUNT MULTUMIT CA NU S-A „JUCAT LA REZULTAT” SACRIFICAND SPECTACOLUL.
SUCCES SINCER SI CELORLALTE!
2-SUNT DE ACORD CU CE S-A SCRIS INAINTE. VREAU CA IN GAZETA SA GASESC O PAGINA CU HAMBAL, UNA CU BASCHET, INOT, ATLETISM,ETC…
SUNTEM SATUI DE PREZENTA „MASCARICILOR”, MAI ALES CA SUNT TRATATI CU „RESPECT” IN TABLOIDE.
FELICITARI PT. ARTICOL.

cartman  •  17 septembrie 2008, 1:38

eu nu zic ca nu mai aduceti aminte din cand in cand si de alte sporturi…dar nu ma contraziceti cand va spun ca asa cum dati etapa la fotbal ca prime titluri sus pe pagina ati putea sa faceti si cu etapa de baschet masculin, feminin, volei, handbal, hochei, rugby…nu se poate sa dati la fel live etapele de la mai mulye sporturi? daca dau search pe gazeta la cuvantul becali imi sunt afisate 3904 rezultate, daca dau asesoft care e campioana de ani buni la baschet masculin apar 44 de rezultate, daca dau miercurea-ciuc avem 144 rezultate, la borcea avem 1325 rezultate, piturca 1870 rezultate…si credeti-ma ca exemplele pot continua…asa ca va rog faceti ceva daca puteti sa igienizati mediul acesta

ALBERTO RODRIGUEZ  •  17 septembrie 2008, 1:40

Bravo cfr Cu aceasta victoria obtinuta in deplasare il ati dat un pumn in gura lui Becali s-a vazut ca se poate asa ca steaua nu are decit o singura varianta victoria

Cătălin Tolontan  •  17 septembrie 2008, 1:41

vitalis: multumesc
m: it’s all about clui tonight – da, txs pt citatul din bbc

gabriel  •  17 septembrie 2008, 1:44

Sunt de acord ca antrenorul Clujului e un om modest, cu ”capul pe umeri” , asa cum orice bun general isi pastreaza calmul in momentele cele mai dificile…pentru ca numai astfel va fi capabil sa ia decizii bune si pentru ca altfel nu ar fi de mare folos echipei. Cred ca la sfarsit a fost mai mult uimit de cat de mult ne bucuram noi romanii de acest rezultat si mai putin bucuros ca ne-a ”surprins” placut cu aceasta victorie. Asta pentru ca el are mentalitatea unui invingator. Iar noua asta ne trebuie cand jucam impotriva echipelor din europa. Sper ca steaua si rapid vor putea repeta izbanda de asta seara si sper ca nu vor cadea prada propriei ’conditii de oameni mici’.

ALBERTO RODRIGUEZ  •  17 septembrie 2008, 1:46

faptul ca Andone il tinea pe banca pe culio iar cu noul antrenor a intrat pe teren si a facut un meciul mare ,ar trebuia sa il da de gandit lui BORCEA ar trebuia sa intrebe oare Andone mai e acel antrenor de care dinamo are nevoie la vara ca sa faca fata in liga campionilor sau pe unde vor ajunge ?

Martin  •  17 septembrie 2008, 1:56

Buna dimineata, doamnelor si domnilor! Daca ati ras pana acum de victima sigura, CFR, haideti, pastrati linistea. Taceti ca sa puteti realiza pe deplin ca in Romania campioana e CFR. Acum poate pune si Gazeta Sporturilor pe prima pagina in articolul principal o victorie a CFR-ului, caci altfel, e doar Steaua in fata, chiar daca in campionat, de exemplu, ea pierde iar CFR-ul castiga. Hai CFR!

Comentează