Complotiştii de pe „Olimpico”

Un rezultat mare care vine din evoluţia mică, pas cu pas, a unui fotbal perseverent

marți, 16 septembrie 2008, 11:40

Un rezultat mare care vine din evoluţia mică, pas cu pas, a unui fotbal perseverent

Dinu e un zero. MM e servitor. Ghionea „a greşit inadmisibil”. Mutu nu face faza defensivă şi nici nu-i poate lua locul lui Lobonţ la o adică. Dragomir s-a bucurat că România n-a bătut Olanda. Presa e rea şi, în general, toţi sîntem lipsiţi de patriotism pentru că în Liga I vin antrenori şi jucători străini. Pe scurt, asta a spus Piţurcă acum două zile, la Naşul, pe B1 TV.

Asta am auzit. N-am auzit dacă există şi ceva bun în fotbalul nostru, ceva mărunt poate, ceva calm şi trecător, altceva decît „perfecţiunea” selecţionerului, despre care el a vorbit cu figura aceea marţială.

Uite că există! Uite că CFR a făcut un meci eroic aseară la Roma, uite că apare Culio, care şi-a desenat opera pe „Olimpico” „pentru România”, aşa cum a anunţat el, modest ca orice muncitor care îşi cîştigă pîinea în lumea globalizată.

Şi uite că Steaua joacă azi cu mîndria Bavariei, într-un meci în care complexele s-au topit sub rezultatul Clujului din Italia. Orice e posibil! Chiar şi să ne amintim de Andone, care are un mare merit la acest rezultat, şi de Piţurcă, cel care a contribuit cîndva la europenizarea Stelei, chiar dacă azi îi pute tot ce nu e el. El perfectul, ceilalţi, complotiştii înstrăinaţi şi minunaţi de pe „Olimpico”, condusi de Trombetta. Privindu-l pe antrenorul lui CFR dupa meci, pe ProTV,  ati avut aceeasi senzatie, asa-i? Un om modest, un tip care se bucura cu masura in fata triumfului incredibil, stingherit parca de atentia care i se dadea.  Cu aerul fragil, din Croitorasul cel Viteaz, ne-a predat o lectie care ne-a facut sa zimbim.

Comentarii (257)Adaugă comentariu

adyta  •  17 septembrie 2008, 10:20

cred ca aseara s-a vazut ca nu au fost prea multi romani in echipa. au iesit frumos din aparare fara mingi bubuite, fara trac.alta mentalitate.oricum victoria a fost obtinuta pt. Romania.asa cum arsenal obtine pt. anglia. asa ca maiorescu nu mai fii carcotas

nicushor  •  17 septembrie 2008, 10:20

Cred că dacă vor continua aşa îmi voi face un fan club Trombetta 😀 Surpriză mare şi este de ajuns. Mai sunt meciuri. Cu un meci bun, dle Cătălin, nu poţi creiona un model. Dar, în general, presarii tot caută acul în carul cu fîn şi tot fabrică modele de catifea. Bravo CFR…să sperăm în evoluţii la fel de bune.

Alex13  •  17 septembrie 2008, 10:26

Felicitari CFR CLUJ !!!

palaria mea de Stelist este la picioarele jucatorilor de la CFR.
indiferent de forma Romei, baietii au facut un jos f frumos..spectaculos.
bravo lor pentru mentalitatea lor.
un rezultat neasteptat…dar meritat.
Sper ca steaua sa faca un meci bun in seara asta…atat pt palmaresul echipei cat si pt fotbalul romanesc.
FORZA STEAUA !
HAI CFR !
bafta si rapidului..Urziceni…***

Mihai  •  17 septembrie 2008, 10:26

Bravo CFR! Aţi adus într-un meci de 3 ori mai multe puncte pentru România, decât a adus stiaua anul trecut din grupe.
***

Hai Braşovu!

razvan  •  17 septembrie 2008, 10:28

Eu personal m-am simtit foarte jignit cand acest piturca si-a permis sa afirme ca daca paraseste Nationala , Romania nu se mai califica.Nimeni nu este indispensabil iar eu cred ca Romania are materie prima dar nu este gestionata cum trebuie.Acest nesimtit ar trebui sa fie demis.Asemenea afirmatii sunt de-a dreptul jignitoare!

Dinamovist  •  17 septembrie 2008, 10:29

Chelesa bate tot … Bordeaux incurca in unul din meciuri pe Roma … Clujul face 4 puncte cu Bordeaux si intra in primavara europeana. Cam devreme pt calcule dar dupa jocul de aseara mi se pare o varianta realista. Bravo CFR.

danu_bv  •  17 septembrie 2008, 10:30

Nu pot sa uit declaratiile „marelui si unicului” Piturca despre faptul ca aria de selectie este mica ( de parca in anii ’90 selectionam jucatori si din URSS) si ca daca pleaca el de la Nationala, 8 ani nu ne vom mai califica. Prima palma i-a dat-o Clujul ieri si presimt ca o sa mai ia inca vreo 3-4 palme saptamana asta. Clujul a demonstrat intr-un meci superb ca se poate castiga impotriva unei echipe mari. Diferenta dintre CFR si AS ROMA este mult mai mare decat diferenta dintre nationalele ROMANIEI, FRANTEI, ITALIEI, OLANDEI. Si totusi CFR-ul a reusit printr-un joc foarte bun, iar Nationala la EURO a scos doua egaluri fara sa joace mai nimic, iar Piti ar fi vrut sa-l asteptam acasa in genunchi, sa nu ridicam privirea spre MARIA SA MARELE ANTRENOR. AR TREBUI SA-I FIE RUSINE.

popei  •  17 septembrie 2008, 10:31

Bravo CFR, scorul era mai favorabil dar arbitrii rusi au fost si ei adversarii CFR-ului. A fost o faza in care trebuia sa acorde romanilor un penalti sisa dea cartonas rosu italianului ca ultim aparator care a faultat in careu ! BRAVO cfr cLUJ, SI BAFTA sTEAUA DISEARA !

daxy  •  17 septembrie 2008, 10:33

BRAVO CFR , NE-A FACUT SA NE SIMTIM MANDRI CA SANTEM ROMANI , SA IA LECTII DE FOTBAL SI ECHIPA NATIONALA , AFARA CU NASU ,PITI SI TOTI NEAVENITII DIN FOTBALUL ROMANESC , BAFTA CELORLALTE ECHIPE ROMANESTI !

adrian  •  17 septembrie 2008, 10:37

sa dea dumnezeu sa se califice toate.e pentru binele Romaniei.e imaginea Romaniei indiferent cine joaca la aceste cluburi.cert e ca sunt romanesti.nu spune spre ex CFR CLUJ PORTUGALIA,se spune CFR CLUJ -ROMANIA.

Teava Stelistu  •  17 septembrie 2008, 10:38

Sint stelist,dar mi-a placut mult cum a jucat CFR contra Romei.Au demonstrat ca au o clasa peste echipa italiana in momentul de fata.Am observat ca toti jucatorii straini de la Cluj au valoare de Liga.Nu mai zic de Trica,Muresan si Stancioiu.Stancioiu a jucat fara greseala,dupa gafele din campionat,sper sao tina tot asa ca sa avem variante pt. Nationala.Iar argentinienii si portughezii Clujului,au evoluat rafinat,afisind o tehnica demna de Liga Campionilor.Au arata ca Chelsea,M.U.,Real sau Barca.Ce-ar fi daca ar juca finala pe Olimpico??????????

ADI  •  17 septembrie 2008, 10:43

BRAVO….si sa ne mai aducem aminte si o declaratie anterioara a inegalabilului Piti-omul fara de care nu mai pupam calificare vreo 8 ani:))-asta-i valoarea fotbalului romanesc.S-a vazut aseara valoarea…si o comparatie cu meciurile nationalei….nu exista.Bravo CFR, bravo Culiu, bravo Trombetta…Muresan…Trica….bravo CFR.Piti prieveste cum fotbalul romanesc starneste pe de o parte emotii pe de alta parte manie si frustrari….tu nu faci parte din prima categorie.Iti place sa joci….dar la cazinou, si pana cand terenul de joc se va transforma in ruleta…..bucura-te de valoarea fotbalului romanesc(Trica si Mureasn au buletin, pasaport si tot ce le trebuie pt convocare….de un ochi vigilent si profesionist mai au nevoie, dar tu nu-la ai)

moody  •  17 septembrie 2008, 10:45

cea mai mare victorie din istoria fotbalului romanesc!!!!!!

Chill  •  17 septembrie 2008, 10:52

Bravo CFR!!! Asta ar trebui sa spuna orice roman, orice suporter, orice pasionat de fotbal si nu numai. De cand ma stiu Steaua m-a facut cel mai fericit om, la meciurile castigate, dar aseara a fost deja alta poveste. Am uitat complet de antipatia pe care o am fatza de unii conducatori, aproape toti, am uitat ca sunt stelist,dar mi-am amintit ca sunt om, ca sunt roman si ca sunt suporter. Multumesc CFR-ului!Da, le multumesc pentru ca jocul lor m-a facut aseara un suporter infocat al echipei antrenate candva de Andone. Bravo si lui Andone, bravo si lui Trombeta, bravo Romania! M-am bucurat la orice sut pe poarta al CFR-ului, la orice ocazie avuta de ei. Au jucat foarte bine, mult mai bine decat au facut-o multi inaintea lor. Niste jucatori anonimi, de mana a doua(dupa cum se tot spunea), ne-au faacut pe toti fericiti. Bravo fotbalului! Sper ca si maine sa fiu la fel de fericit!

Alex  •  17 septembrie 2008, 10:55

Dati-i Caezarului, ce e al Caezarului! si as fi pus poza lui Culio ca sa para un titlu de ziar. Ma uitam ieri noapte la un meci de fotbal si vedeam cum fosti galactici, campioni mondiali, viitoare superstaruri, titulari in nationale cu pretenti, nu reuseau sa puna mai multe probleme decat Rapidul lui Peseiro, Vasluiul lui Hizo, „juvetii” lui Napoli. CFR Cluj nu a castigat pentru ca a facut un meci mare, ci pentru ca a jucat cum stie ea mai bine sa joace, a legat jocul, a pasat, a construit, a impins, i-a inghesuit pe romani. Stangul magnific a lui Culio va ajunge departe in Europa, dar va ajunge mare din Romania! Romania are valoare in fotbal, la nivel de club si sunt sigur ca si la nivel de nationala, numai ca romanii sufera la capitolul motivatie. Dintotdeauna am avut nevoie, icna de pe timpurile cand ne bateam cu otomanii pentru un petec de pamant din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic, loc in care Badea ne aduce aminte in fiecare seara ca traim in el. Poate pentru un astfel de rezultat are nevoie Steaua si fotbalul romanesc, o motivatie psihica. Poate ca aici a pierdut pariul Andone cu finantatorii clujului si Piti cu Lituania. Cert e ca din toate acestea, va iesi un etern castigator: Dumitru Dragomir! il vad deja cum apare cu zambetul sau si va ridica in slavi Liga 1, si ne va zice:”V-am spus eu! dar voi nu! Batman! Batman!”

un stelist  •  17 septembrie 2008, 10:57

Bravo CFR. Ati jucat fenomenal. Faptul ca Roma au jucat slab, nu au gost in forma etc, nu va stirbi niciodata victoria memorabila si pe deplin meritata a CFR-ului.
Cel mai mult am apreciat atitudinea jucatorilor, care atunci cand au avut 2-1 nu s-au bagat cu fundul in poarta ci chiar si atunci au dominat jocul.
FELICITARI CFR !!!!
Forza STEAUA. Ii putem bate pe bavarezi.
Cat despre Piti…..bai Tolo ce dreaq i-ai mai pomenit numele obositului asta??? Chiar nu-si avea locul si rostul in articolul tau.

Dani teo  •  17 septembrie 2008, 11:02

cate aplauze, cate comentarii..ok, felicitari!!..dar nimeni nu-si aduce aminte de „Roma a venit in slapi”??..Cand Steaua a invins Roma in meciul amical de deschidere, toti au aruncat cu noroi, i-au facut desculti, nepregatiti,etc..Oara insuccesul cu Palermo a ridicat nivelul Romei? Fiti seriosi..Roma nu joaca nimic !!..Asta nu scade meritele CFR-ului insa fiti obiectivi.

cb  •  17 septembrie 2008, 11:02

si-mi pare nespus de rau ca Ando nu se bucura cu ambii ochi. Felicitari si huo, in acelasi procentaj, pt patronat si management…

nix  •  17 septembrie 2008, 11:05

cu tot riscul de a nu ne califica 8 ani la rind vreau ca piturca sa-si dea demisia sau sa fie demis.pentru ce a facut aseara cfr nu exista cuvinte.de mult nu am mai vazut un asemenea fotbal frumos ,placut vederii.si daca pierdeau tot incantat ramineam de fotbalul practicat acolo

Marius  •  17 septembrie 2008, 11:08

Multumesc CFR-ului pentru evolutia de aseara, dar si mai mult pentru punctele aduse la zestrea Romaniei (nesperate de multi). Anul asta o sa fie foarte greu cu media UEFA avand in vedere ca participam cu 7 echipe. Ne trebuie puncte ca sa mai speram la un asa aflux de echipe romanesti in cupele europene. STEAUA, RAPID, URZICENI, DINAMO, VASLUI, TIMISOARA, ADUCETI PUNCTE. NU VA FACETI DE RAS. CUM S-A FACUT CFR-ul ANUL TRECUT CU ANORTHOSIS (ironia sortii).
BRAVO LOR PTR. INCEPUTUL SPECTACULOS DE LA ROMA.
SA NU VA OPRITI AICI!
MULTA BAFTA CU CHELSEA!
SUCCES TUTUROR ECHIPELOR ROMANESTI IN ACEASTA CAMPANIE!

LIVIU  •  17 septembrie 2008, 11:08

mă bucur enorm că cfr a avut încredere. e adevărat că Roma e varză şi asta au arătat-o Steaua când le-a dat 3 chiar de era un meci amical. să bată pe Bordeaux tur-retur şi să nu ia mai mult de 1-0 la cluj şi se pot califica în optimi. cât despre Steaua, să nu comparăm Roma cu Bayern. au totuşi şansa lor, dacă vor ataca încontinuu.

Laur  •  17 septembrie 2008, 11:09

ieri ziceai de 45% puncte aduse de steaua..forta frate !!!..acum ce mai zici de forta cfr-ului?..pai la al doilea meci cfr-ul o sa depaseasca steaua cu toate participarile ei in ucl de dupa revolutie :))..asta se chema FORTA !! 🙂

mazalu viorel  •  17 septembrie 2008, 11:10

felicit CFR,rezultat extraordinar,realizat de antrenorul Trombetta,nu TROMPETA domnule dragomir sef la liga I,a fi om este lucru mare.

cata  •  17 septembrie 2008, 11:10

sunt stelist…ca majoritatea de altfel :). am tinut cu cfr, insa am fost putin mahnit ca au fost doar 3 romani in echipa cfr-ului.asta si poate ptr ca desi cosmopolitismul a cuprins si liga 1, noi romanii suntem mai nationalisti…in fine, bravo cfr, nu ma supar nici daca face mai multe puncte decat steaua. si chiar mi-a placut reactia lui trombetta, pare un om cu mult bun simt, ceea ce cam lipseste in liga 1

stelistu’  •  17 septembrie 2008, 11:15

am citit foarte multe articole si sicer felicit CFR-ul pentru victorie, pentru punctele aduse romaniei si cel mai important pentru singura victorie obtinuta de romani in italia in fata unei super echipe.

Vreau sa reamintesc ca si Steaua la debut a batut cu 1-4 in deplasare si apoi a urmat dezastrul.

De aceea recomand CFR-ului sa revina repede cu picioarele pe pamant pentru ca trebuie sa fim realisti: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA!!! de acum nu mai sunt niste necunoscuti ci sunt SUPERECHIPA care a batut vicecampioana italiei la ea acasa.

CFR-ul trebuie luat ca exemplu de celelalte 6 echipe si sa aduca cu orice pret puncte romaniei.

Felicit CFR-ul si urez multa bafta tututor echipelor romanesti in europa.

vasim  •  17 septembrie 2008, 11:24

Bravo CFR!!!
In primul rand ati avut tupeu ce mai!!!
Steaua tot timpul se caca pe ei cand joaca in CL!!!
Eu zic asa sper ca si Steaua sa se ambitioneze si sa numai aiba frica aia de echipele mari!!!
Mercenari mercenari dar curajosi si fara frica cam asta a aratat CFR aseara!
Nu am vazut nici unpic de trac!!!
Nici o pasa gresita!!!
Ce tupeu!!!
Asa imi place de voi baieti la mai mare!!!
Hai Steaua deseara!
Hai Romania!
Cine stie poate ne pastram echipele in CL multi ani de aici inainte!

PAUL BADEA  •  17 septembrie 2008, 11:43

PITURCA A LUAT-O RAZNA RAU DE TOT. BRAVO, CFR, NU ATAT REZULTATUL, CI MODUL CUM AU JUCAT FAE TOTI BANII.

Diesel  •  17 septembrie 2008, 11:51

Nu cred ca au fost microbisti aseara (stelisti, dinamovisti etc) care n-au ajuns cu scaunul langa televizor pe finalul meciului.
CFR si-a dat sufletul pt Romania! Hai ai nostri

adi  •  17 septembrie 2008, 11:55

sa facem o analiza pertinenta a meciului roma -cfr.partida a inceput cu o nota de dominare evidenta(contrar comentariului excrecabil a lui vajeu)cfr-ul jucand un pic haotic si culminand cu un gol meritat in acel moment de italieni.din min. 20 cfr-ul rvine in teren si isi aminteste ce probabil le-a spus si trombetta ca italienii au o formatie improvizata ca sunt mediocrii si in serie A si in pregatiri(vezi meciul castigat de steaua) ca jucatorii vor sa-si skimbe antrenorul(asa cum au facut si ei cu andone)si au facut ce trebuia facut au castigat.ne bucuram pt acest succes si pt punctele obtinute dar sa nu ne pierdem cu firea.problema romanilor o reprezinta constanta in joc pai cum altfel cand au doar putine partide serioase intr-un campionat viciat de blaturi cu scop nobil(pt cresterea moralului ekipei)cum sa intre o ekipa increzatoare in teren atata timp cat stie ca rezultatele interne sunt mincinoase??sa se gandeasca la asta borcea,copos,becali,porumboiu si muresan dupa ce va suferii cu englezii o infrangere umilitoare

chrysty1981  •  17 septembrie 2008, 11:58

Bravo cfr cluj ROMANIA,nu exista altceva decat faptul ca in romania incep sa se vada oamenii care muncesc si vor sa munceasca ,nu cei care comenteaza ironic,hai CFR hai STEAUA hai ROMANIA

EU  •  17 septembrie 2008, 12:07

Ar terebui sa le fie rusine acelora cre au spus lucruri urate despre CFR si Paskany. Uite ca ungurii si mercenarii ne scot in fata in Europa ca patriotii nostrii isi dau cu stangu-n dreptu si cu pap.agalul pe la toate televiziunile. Fotbalul de club romanesc inca mai respira in Europa si asta datorita mercenarilor. Dar asa suntem noi romanii mai destepti ca francezii, nemtii, spaniolii italienii sau englezii a caror echipe de top sunt garnisite cu sud-americani portughezii, cu alte cuvinte mercenari. Sper ca intr-o zii sa realizam ca am intrat in UE si trebuie sa ne purtam ca in UE.
Salutari din AMERICA

Levi  •  17 septembrie 2008, 12:08

E interesant de aazut ca dupa acest rezultat, toti tin sa specifice ca CFR Cluj, echipa Romaneasca, CFR Cluj Romania…Pana acum pt multi au fost o echipa de ***strain…:)

EToS  •  17 septembrie 2008, 12:15

Excelent a jucat CFR-ul, inafara de Stancioiu. Sunt mandru ca sunt roman. Si cand te gandesti ca amatorul de Andone il tinea pe Culio pe banca …

Vasile Alexandrescu  •  17 septembrie 2008, 12:20

Sunt stelist si totusi asta nu ma impiedica sa felicit CFR Cluj.Felicitari CFR Cluj,oricare ar fi fost conjuctura,punctele sunt importante atat pentru Cluj cat si pentru Romania.

carcotasul  •  17 septembrie 2008, 12:25

super felicitari pentru cfr cluj, au jucat fotbal de liga campionilor,meritele sunt egale atat pentru trombeta cat si pentru andone,mircea sandu sa plece de la federaratia romana si corupta; unde sunt centrele nationale pentru juniori?*** „marele” piturca joaca cu 11 fundasi si un portar, tehnica si stategia lui sunt din paleolitic!!!!!bafta multa pentru steaua deseara si frati romani, nu uitati: este urgenta venirea unor nume mari de antrenori straini LA ECHIPELE DE CLUB ROMANESTI SI MAI ALES LA NATIONALA ROMANIEI, antrenori care sa schimbe atitudinea si mentalitatea bizantina din fotbalul romanesc!!!!!!!!!!!!

lord belial  •  17 septembrie 2008, 12:28

eu sint stelist si am tinut cu cfr-ul si pe final ma bucur ca a cistigat.

Ardelean  •  17 septembrie 2008, 12:41

Asa este Tolontane!S-a vazut din nou profesionalimsmul jucatorilor straini, si nu acel „ca doar suntem profesionisti,nu?”al jucatorilor români!Trebuie sa jucam alt fotbal,cel din Europa si din lume,si sa uitam de „jocul de temporizare” impus cândva de Angelo Niculescu echipei nationale!Ar fi bine ca toate echipele romanesti participante la cupele europene sa practice jocul intradevar profesionist al „ungurilor” de la Cluj!
Succes tuturor echipelor romanesti,macar ei sa ne mai descreteasca fruntile!

Vali_B  •  17 septembrie 2008, 12:41

Ioan Timisoara (165) a pus punctul pe i. Macar de-ar citi si cei vizati, dar, ca si el, ma indoiesc.
Din pacate pentru noi, romanii, jucatorii straini ne-au dat din nou o lectie despre modul cum se abordeaza un astfel de meci. Desi debutanti intr-o astfel de competitie, desi jucau pe tern strain, desi au fost condusi, prin atitudine si determinare CFR a reusit sa intoarca jocul si sa obtina o victorie istorica. De remarcat ca aceasta n-a fost intamplatoare, golurile au fost lucrate iar scorul putea fi chiar mai mare. Roma nu este o echipa slaba iar jucatori precum Vucinici nu sunt prea multi in Europa.
Cred ca CFR are potential sa treaca de grupe si acum chiar ca nu trebuie sa se mai teama de nimic si de nimeni.
Felicitari CFR si fie ca fotbalistii si antrenorii romani sa invete ceva din acest meci!

Victor Benga  •  17 septembrie 2008, 12:49

A fost o seara la finele careia noi toti ar trebui sa ne ridicam in picioare si sa ne inclinam in fata echipei CFR CLUJ. Respect CFR Cluj, respect d-lui Paskany,respect d-lui Muresan si tuturor din staful tehnic. A fost o lectie de modestie si totodata de mandrie din partea unor jucatori care au fost crescuti cu adevarata mentalitate de invingatori, ceea ce noua romanilor ne-a cam lipsit in ulima (lunga) perioada de timp!A fost o seara la finele careia probabil fiecare dintre noi a varsat o lacrima de bucurie in noi toti aprinzandu-se din nou speranta ca vom gasi acel „ceva” ce-l cautam de mult…RESPECT CFR CLUJ.

balan  •  17 septembrie 2008, 13:00

PITI LASA-NE , NE-AM SATURAT DE INCOMPETENTA TA , ESTI ZERO !

Andrei  •  17 septembrie 2008, 13:13

Foarte frumos a spus IOAN Pitzi…lasa`te…Dute frate la CAZINO…De ce crezi ca ai plecat de la STEAUA…
Vezi mai pitzi ce face STEAUA noastra fara tine…
STEAUA-Bayern 2-1
Doamne ajuta…

165. ioan timisoara on 17 Septembrie, 2008 7:28 am

lectia serii e ca fotbalul adevarat exista.
e ca fotbalul se joaca pe goluri.
ca nu conteaza cate titluri a castigat adversarul, sau cate prezente in faze superioare are.
ca fara suturi pe poarta (9-5 pentru cfr) nu poti marca sau castiga.
ca trofeele din vitrina adversarului valoreaza cat praful de pe ele.
ca nici macar dupa un 0-1 un meci nu e pierdut.
ca jucatori ca trica si culio trebuie sa joace (la cfr), iar unul ca trica si la nationala (macar rezerva).
ca fotbalul inseamna curaj, atac, dorinta de victorie nu “0-0 pana in min 75 si pe urna atacam”.
prea multe lectii pentru piturca in seara asta. sper ca a vazut meciul si n-a fost in casino.
piturca in locul lui tombetta mergea la roma spunea inainte de meci “0-0 pana in minutul 75″, pierdea si la intoarcere spunea ” cine suntem noi sa batem Roma? ce pretentii avem, noi n-am mai jucat niciodata in ChLG?, Roma e vicecampioana Italiei”
Bravo Trombetta, Bravo CFR! “jurnalistilor” treziti-va la realitate

vio64  •  17 septembrie 2008, 13:17

se scrie foarte putin de cfr.Eu cred ca proiectul cfr este senzational.stadionul,echipa,mentalitatea avuta ieri la Roma sint o exceptie in peisajul romanesc.sint sigur ca nu se vor face de ris in continuare.
Ps.s-a ris pe bloguri un an deFamagusta.Joaca in CL si joaca bine

caine adevarat  •  17 septembrie 2008, 13:31

Iar au facut romanii prostii in Italia,iar sunt,cu litere de-o schioapa,pe prima pagina a ziarelor din Peninsula,iar se va vorbi in Parlament despre verificarea si controlul calitatii lor! Dar asemenea discutii ne cresc mandria nationala si le dorim cat mai dese!
Pacat ca nea Piti era aseara in cazinou si nu a vazut meciul! Azi s-a trezit greu si a-nceput sa faca declaratii! Proaste ca de obicei!

ttt  •  17 septembrie 2008, 13:46

la cota de la casele de pariuri scorul e ffff. bun- iat trombeta a mai avut sanctiuni pe linia asta prin … Italia. Rezultatul e fenomenal, s-a jucat un fotbal frumos- dar zvonul asta deja circula printre suporteri si pe la UEFA. Finalul e un rezultat grandios, dar sa nu apara si un revers urat mirositor.

„Chi cazzo sono gli CFR Cluji?”  •  17 septembrie 2008, 13:48

Lasati-l in pace pe Piti, bucurati-va pentru victoria CFR-ului, si sustineti din tot sufletul Steaua azi si celelalte echipe ale noastre care joaca in saptamana asta.

De ce……….  •  17 septembrie 2008, 14:02

Domnule Tolontan si nu numai, imi pare rau sa va spun dar nu sunteti impartiali in redarea unor aspecte privind participarea in Liga Campinilor a celor 2 echipe romanesti.
Citesc mereu gazeta sporturilor, mai ales editia online, si din cate am observat, in majoiritatea editiilor ziarului, inainte de primele meciuri din CL, numai despre Steaua ati scris.
Despre Cluj foarte putin.
Steaua intr-adevar este echipa mai galonata decat Cluj dar asta nu inseamna ca numai despre Steaua trebuie scris.
Ca Steaua nu stiu ce a facut, ca nu stiu ce jucator a tusit la antrenament, ca jiji se scarpina dupa ceafa……s.a.m.d
Despre Cluj nimic, mai aveati putin si nici macar data si ora jocului nu le scriati in ziar!!!!
Sunteti niste ziaristi de 2 bani….
Nici macar ziaristi nu va pot spune.
Am citit zilele trecute un editorial din gazeta si am ramas consternat de faptul ca autorul stia in avans ce o sa scrie anumiti colegi de-ai lui, in ziua urmatoare!!!!
Adica se stie ca X-ziarist il critica mereu pe jiji, ca Y-ziarist il critica mereu pe Piturca………s.a.m.d.
Oricum daca m-as lua dupa ce scrieti voi in ziar as fi foarte naiv.
Celor care citesc acest ziar le spun sa ramana obiectivi si sa nu mai creada orice debiteaza cate un asa-zis ziarist la gazeta sporturilor!!

P.S: Stati linistiti ca sunt si altii pe la alte ziare care dezinformeaza opinia publica.

romix  •  17 septembrie 2008, 15:09

Constat ca realizati o filtrare a post-urilor dupa criterii personale… Referitor la articol, CFR nu este echipa romaneasca, ea doar evolueaza in campionatul nostru, pe care l-a si castigat, dealtfel. Meritul lor este ca au evoluat cu dezinvoltura in fata unei echipe fara prea multe idei, dar au facut lucrul potrivit la momentul potrivit. Piturca este un antrenor care ne-a calificat dupa o agonie de multi ani si care, din pacate si-a atins limitele. Sa aplicam solutia CFR?

bau bau  •  17 septembrie 2008, 15:13

de baietul asta a auzit cineva in romania?
****
e roman, il cheama nicu maxiliam si joaca pt hertha berlin, ier a dat golul victoriei in cupa uefa!

adela mohanu  •  17 septembrie 2008, 15:29

Nu meciul în sine, nu tactica şi nu strategia entuziasmează o femeie care se uită la fotbal. Asta nu înseamnă că femeile nu se uită la fotbal. Ele trăiesc emoţia şi dăruirea. Ca mine aseară. Şi azi am căutat înregistrarea meciului, ca să-i mai aud o dată pe comentatori cum ţipă la goluri, gâtuiţi de emoţie. Eu atât înţeleg din fotbal: spiritul.
Dar după meci, soţul meu, ceva mai analitic, a sintetizat altfel performanţa: Clujul s-a comportat aşa pentru că nu este o echipă de români. Trist. Dar poate fi adevărat?

costa  •  17 septembrie 2008, 15:54

tare bun articolul tau de azi 🙂
de obicei nu prea agreez toate articolele tale :).
Piturca sa invete de la Trombetta cum se aseaza o echipa in teren astfel incit sa poti pune probleme adversarului si sa poti emite pretentii…asa se joaca fotbalul domnule Piturca…..

nu pot uita declaratiile lui Piturca,declaratii prin care voia sa spuna ca romanii sunt inferiori marilor puteri di vest,si de aia joaca el cu 6-7 fundasi…
patetic… 🙁

ramin la parerea ca pe Piturca ,Albania prin cele doua victorii cu Bulgaria,la calificat la EURO,nicidecum ca Piturca ar fi un mare antrenor. Mare antrenor e poate in visele lui frustrate!!!

Comentează