Rănile dincolo de drapel

534-69683-1.jpgAntrenorul Constantinei Diţă îl contestă pe soţul Gabrielei Szabo

marți, 23 septembrie 2008, 1:27

534-69683-1.jpgAntrenorul Constantinei Diţă îl contestă pe soţul Gabrielei Szabo

Ca să asculţi toate taberele din atle­tis­mul românesc ar trebui să discuţi cu fiecare sportiv, antrenor şi oficial în parte. “Da, e un sport plin de personalitate”, zîmbeşte Sorin Matei, preşedintele de 45 de ani al FRA.

Fostul medaliat european indoor la săritura în înălţime şi deţinătorul recordului naţional de 2,40, în picioare din 1990, cu­noaş­te argumentele lui Vali Tomescu, an­trenorul Constantinei Diţă.

“După medalia de la Beijing, am o libertate de mişcare formi­da­bilă, nu vreau un534-69684-2.jpg post în Fe­de­raţie, altfel
îmi gîndesc cariera, dar m-am săturat să văd cum Zsolt Gyöngyössy îşi ia salariul ca să mă atace”

Vali Tomescu

REPROŞURILE ANTRENORULUI
Cel care a pornit ofensiva a fost To­mes­cu, şi el nu ascunde asta. El acuză “compor­ta­men­tul de birou” al lui Zsolt Gyöngyössy, an­trenorul federal care coordonează grupa în ca­re intră şi maratonistele. “Coordonatorul de formă”, îl califică Tomescu.

De fapt, ce doreşte tehnicianul din Co­lo­rado? El explică: “Dacă sîntem în Suedia, să putem da un telefon cuiva care se pricepe la o problemă sportivă sau organizatorică. Să pot dialoga profesional cu cineva. Să pot împărtăşi şi să învăţăm unii de la alţii”.

PSIHOLOGIA DE DUPĂ AUR
“La Federaţie e o echi­pă”, intervine Sorin Matei, în apărarea lui Zsolt. El spune că, atunci cînd era sportiv, s-a întîmplat să gîndească în stilul rebel al lui Tomescu.

Vocea din State crede altceva. “Zsolt s-a apucat să spună că decontează şi de­­­pla­sări care n-ar trebui decontate. Cînd a vorbit de sportiva care a venit în ţară ca să-şi schimbe pa­şaportul, se referea probabil la Li­dia Şi­mon. Păi, nu-i e ruşine?!”. Tomescu a­dau­gă: “Poate că inter­ven­ţia mea va fi în za­dar, dar dacă nu punem în discuţie prezentul, nu avem nici măcar promisiunea viitorului”.

534-69685-3.jpg
“Există un efect psihologic al învingă­torului. După ce triumfi îţi aminteşti de toate sacrificiile, de toţi cei care s-au îndoit sau despre care tu crezi că nu te-au sprijinit. Probabil că asta se întîmplă acum la Vali Tomescu”
Sorin Matei

POZIŢII DIFERITE SPORTIVĂ – ANTRENOR
Amar, Zsolt susţine că a ajuns “un ţap ispăşitor”, iar Sorin Matei îl creditează în con­tinuare: “Sînt de acord că sportul accelerează tare în lume şi că noi sîntem în urmă, dar ne izbim de atîtea obstacole care nu se văd pur şi simplu din poziţia lui Tomescu. De la aspec­tele legale şi pînă la cele economice”.

“Medalia asta nu aparţine deloc Fe­de­raţiei!”, repetă antrenorul, în timp ce oficialii amintesc că sportiva a mulţumit repetat FRA în discursurile de după Beijing.

“Puşa nu reacţionează pentru că nu vrea să se amestece şi ştie cum merg lucrurile în România”, motivează Tomescu, încheind: “Îmi permit un sfat pentru Zsolt. Să-şi păstreze decenţa în afirmaţii şi să stea strict pe rezultate. Aşa cum nimeni nu-i contestă lui palmaresul excepţional cu Gabi Szabo, la fel poate fi întrebat ce face acum în Federaţie?!”.
534-69686-4.jpg
“Astea sînt focurile fiecărei personalităţi. Din păcate, atletismul, care e un sport individual, nu ştie să lucreze
în echipă!”

Zsolt Gyöngyössy

Comentarii (24)Adaugă comentariu

razvan  •  23 septembrie 2008, 9:59

Retrospectiv, ma intreb de ce nu se mai sare 2,40 la inaltime pe plan mondial ? Poate stie fostul nostru campion.Nu stiu de ce am senzatia ca si in prezent lupta se da intre producatorii de „intaritoare de efort” sofisticate care sa fie cu un pas inaintea metodelor de detectare.Tentatia a crescut odata cu cresterea premiilor si a contractelor de reclama.Treaba cu controalele si suspendarile nu produce efecte.
Ce spun nu prea are legatura cu subiectul dar exista o omerta in legatura cu trecutul(nu stiu daca e valabil si pentru prezent- dupa rezultatele inferioare,cred ca nu)atletismului nostru(si nu numai la noi-fenomenul a fost general) cand cred ca se facea totul pentru a se raporta cu mandrie patriotica indeplinirea sarcinilor la recolta de medalii/recorduri.
Articolul dvs. nu avanseaza cu nimic in problema deschisa superficial de dvs. si dl. Tomescu.Reiese doar ca dl. Zolt este sustinut de dl. Sorin,iar dl. Vali este privit cu condescendenta doar pt. performanta avuta, altfel i s-ar fi tras un sut.

razvan  •  23 septembrie 2008, 10:34

Dl. Matei este foarte laconic cand aminteste de obstacolele de care se izbeste in pastorirea atletismului romanesc. De ce nu-l intrebati care sunt acelea si sa largiti dezbaterea ?

un om ce iubeste si traieste in atletism de 20 de ani  •  23 septembrie 2008, 10:39

buna ziua. mise pare mie sau se pare ca incepem sa avem aere de vedeta. Domnule Tomescu dece aveti acum ceva de spus si pana cum nu va auzea nimeni , dece suneti asa de aroganr si vorbiti de sus, oare cumva aveti aere de vedeta, Mai bine fiti simplu si nu va mai dai atat de rotund, sa fim sinecri nu ete medalia dumneavostra ci a Pusei , si daca este sa o luam asa daca va readuc aminte erati divortati de mult si nimnei nu a inceput sa faca valva pe acest aspect.. Imi pare rau sa va vad asa de mandru , lasatio pe domana Tomescu sa se mandreasac si sa isi ceara drepturile nu dumneavoastra un antrenor. Domana tomescu are dreptu sa faca gura nu antrenoru.. Dece trebui sa incepem sa jignim si sa aruncam cu noroi , nu inteleg locuiti si traiti in ocident dar ganditi ca in Romania, sa va fie rusine.. ce nu aveti conditi de antrenament cumva ati deschis gura si federali sau presedintele nu vau multumit cu ce ati dorit inainte de Beijing, este adevarat ca nu aveti argumente , cum puteti sa spuneti ca nu aveti cu cine sa vorbiti ma uimiti domnule Tomescu . nu sunteti barbat dece pana acum totu a fost bine si acum dupa ce ati luat medalie aveti aceste impresi de mare antrenor , oare dece nu lasati sportiva sa se bucure de medalie si de glorie… unteti genu de om care se ascunde si ii este teama sa spuna ceva , nu va voi jigi cum ati facuto dumneavastra la adresa antrenorilior federali mai lasati fitele si fiti domne serios … umai asa se pate face performanta .. va multumesc

GabiKoreanu  •  23 septembrie 2008, 10:49

Dincolo de ranile de dincolo de drapel sunt banii. Mai bine zis lipsa lor. Bugetul e anemic, iar fiecare antrenor isi doreste conditii cat mai bune pt sportivii pe care ii antreneaza.
Ia sa se televizeze finalele campionatelor nationale de atletism, etapele din circuitul IAAF, sa vezi cum incep sponsorii sa vina la atletism. Dar cand pe toate canalele de sport e numai fotbal, si sponsorii alearga tot acolo.

Cătălin Tolontan  •  23 septembrie 2008, 11:46

razvan: „articolul deschide superficial o problema”. sigur. e treaba specialistilor, a celor carora le place atletismul, a jurnalistilor si a publicului sa aprofundeze discutia

omu  •  23 septembrie 2008, 12:31

excelent articol
domnul Matei a descris exact problema domnului Tomescu:sportiva antrenata de el a avut rezultat si se simte lezat de faptul ca FRAisi aroga din merite. Probabil ar trebui bagat mai mult in seama!
Ceea ce remarc de multa vreme este aceasta „imperechere” sportiva-antrenor: stiu sigur ca antrenorii „ataca” sexual inca de la varste de 16-18 ani sportivele. Nu doar la atletism, ci si la volei, handbal si alte sporturi! Poate ar trebui scris mai mult pe aceasta tema!

foto nunta  •  23 septembrie 2008, 13:02

sunt multe subiecte tabu in sportul romanesc si imi place ca articolul acesta pune punctul pe i!

simplu suporter  •  23 septembrie 2008, 13:37

interesanta afirmatia lui zsolt de la finalul articolului. daca stai bine sa te gandesti, sportivi sau fosti sportivi pentru care conta doar rezultatul individual, care nu formau niciodata o echipa ci concurau mereu impotriva tuturor au o mentalitate care e opusa lucrului in echipa…

george  •  23 septembrie 2008, 14:27

astepteptam reforma in sport, si-n mentalitate, promisa de domnii Presedinti COSR.si ANS . (poate si de incapabilii de la deverse sectoare din act. sportiva).

Cătălin Tolontan  •  23 septembrie 2008, 14:30

simplu suporter: sint, intr-adevar, mai multe lucruri interesante pe care le spun oamenii acestia. sint oameni vii, fiecare cu erorile si calitatile lor si care explica din interior lucruri necunoscute publicului

un om care iubeste atletismul  •  23 septembrie 2008, 15:16

domnilor voi nu vedeti ca Tomescu are o problema in primul rand cu el insusi. De ce Dl Tolontan nu a scris ca timp de 4 luni de zile acest om nu a fost antrenorul ei, repet in an olimpic!!!, a bagat divort si i-a cerut constantinei 5000 de USD, pe luna, i-a luat un apartament platit si pe ea a lasat-o cu datorii la banci, etc. ca in anul 2001 a fugit din cantonament tot din america cu bani cu tot si era Dita la mana Colegelor cu care a inchiriat apartamentul in Boulder!!!, asta este cu adevarat OMUL TOMESCU, si sunt multe de spus. Din punctul meu de vedere ar trebui sa stea dupa perdea ca sa nu mai vada nimeni. Noi cei din atletism stim cine e, doriti dezvaluiri despre Tomescu intrebati-ma , sunt si eu in america fost atlet.am alergat impreuna.

Cătălin Tolontan  •  23 septembrie 2008, 16:16

un om care iubeste atletismul : vali tomescu nu a ascuns niciodata evenimentele despre care vorbiti! au divortat, o perioada nu s-au antrenat impreuna si apoi au reluat relatia profesionala. dvs vorbiti despre divort ca despre o ofensa.
1. Aceste date personale nu au relevanta in discutie
2. Renuntati la stilul acesta incins 🙂

VALI TOMESCU  •  23 septembrie 2008, 17:07

Ei bine,daca vreunul din cei care ma acuza ca acum fac pe grozavul dupa aceasta medalie inseamna ca nu ne cunoastem(asa cum spuneti)…Eu am fost foarte vocal de cativa ani,si poate ca ar trebui sa va aduceti aminte ca pana la medalia asta de aur am obtinut inca vreo 5 la C.M. si vreo tot atatea recorduri nationale.Nu am fost trimis oficial la prea multe competitii cand atleta mea a reusit aceste performante mari pentru ca „esti prea tanar.inca nu e vremea ta” raspuns venit din partea unui oficial al F.R.A.,si acum va rog sa va puneti in locul meu si sa vad cum reactionati cand inclusiv dupa aur olimpic atitudinea unui „antrenor de serviciu” este aceeasi de superior,iar noi ramanem niste simpli palmasi carora”le-a iesit” treaba.
Problemele mele de familie nu privesc opinia publica,iar daca cunoaste cineva detaliile divortului meu asa de bine il invit sa se prezinte cand se semneaza,daca nu vrea atunci sa ramana pe subiectul atletism si nu pe barfe.De asemenea iata o scrisoare care era adresata F.R.A. anul trecut:
FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM

In atentia Comisiei de Disciplina,

Domnule presedinte,domnilor membrii ai comisiei:

Grupul de sportive si antrenori ,semnatari mai jos,dorim sa va supunem atentiei o problema care consideram ca necesita o atentie deosebita si solutionare imediata in vederea bunei desfasurari a activitatii noaste sportive si in perspectiva reprezentarii onorabile la viitoarele J.O. Beijing 2008

Urmare a recentei participari la C.M.de la Osaka cit si a competitiilor din sezoanele anterioare constatam o acuta lipsa de colaborare,conlucrare si comunicare intre reprezentantii federatiei si grupa de alergari de fond si mare fond (alergari pe sosea).Grupa la care care facem referire in mod strict si exclusiv.

Consecinta acestei fapt a dus la situatia in care 4 alergatoare participante in proba de marathon sa nu beneficiee de nici un antrenor acreditat oficial,care sa fie in masura sa asiste responsabil la pregatirea si desfasurarea competitiei.
Consideram ca o mai mare atentie acordata acestui aspect si o sustinere mai ferma a celor care aveau sarcina de a propune si sustine numirea a cel putin unui antrenor de rezerva putea duce la evitarea acestei situatii.
In consecinta:

Solicitam; – desemnarea unei reprezentant,a carui sarcina precisa si exclusiva sa fie aceea de a coordona, organiza si media activitatea si relatia noastra cu F.R.A.
Reprezentantul ales sa fie agreat de ambele parti si sa dispuna de competenta,credibilitatea si experienta necesara specificului probei si nivelului la care noi ne desfasuram acivitatea.
Sa consimta in a ne reprezenta si sustine impartial,dezinteresat si la modul cel mai corect posibil, pentru a evita pe viitor aparitia unor situatii similare conflictuale si atmosfere improprii desfasurarii procesului de pregatire.

Consideram ca aceasta solutie este singura in masura sa duca la o conlucrare eficienta si constructiva intre noi si federatie cint si la o detensionare a starii de spirit acumulata in decursul ultimilor ani.

Subliniem aceasta,ultima idee,in urma numeroaselor sesizari si obiectii exprimate atit de catre sportive cit si de catre antenori in mod special in perioada premergatoare si in timpul desfasurarii C.M.de la Osaka.
Ne exprimam convingerea ca aceasta solutie va duce la evitarea multor neintelegeri si nemultumiri din partea ambelor parti si va reprezenta un gest de apreciere si respect pentru efortul si sacrificiile la care consimtim sa ne supunem neconditionat atit noi cit si dumneavoastra.

Experienta si standardul ridicat la care au concurat in decursul anilor confera alergatoarelor de sosea din Romania un respect si o apreciere unanima la toate nivelurile elitei sportive din intreaga lume.
Consideram ca aceaste argumente si experienta de care dispunem ne permite sa va supunem atentiei acest aspect si ca va beneficia de aprecierea si respectul institutiei pe care am reprezentat-o de fiecare data cu demnitate si determinare maxima.

Va multumim,

LUMINITA TALPOS DANIEL TALPOS

CONSTANTINA TOMESCU VALERIU TOMESCU

LIDIA SIMON LIVIU SIMON
NUTA OLARU DUMITRU POP

Aceasta scrisoare o primea F.R.A. in toamna anului trecut,scrisoare oficiala la care nu am primit nici un raspuns,si poate acum o sa vedeti ca PROBLEMELE nu au inceput acum,ori ca abia acum fac pe afirmatii .

VALI TOMESCU  •  23 septembrie 2008, 17:19

Am uitat sa precizez ca doar 3 oameni au semnat aceasta adresa trimisa catre FRA,si toti 3 au simtit pe pielea lor razbunarea bunului si caldului antrenor federal care s-a razbunat intr-un mod jenant si fara scrupule.

RADU  •  23 septembrie 2008, 18:58

STIMATI EXPERTI AI ATLETISMULUI DE CE VORBITI DESPRE TOMESCU ASA SI-L CONSIDERATI CA SE CREDE MARE ANTRENOR DUPA ACEASTA MEDALIE A CONSTANTINEI?D-VOASTRA STITI CACI FEDERATIA ITI IMPUNE CA SA POTI SA REPLICI CEVA SAU SA SPUI ALTCEVA TREBUIE MAI INTAI SA AI REZULTAT …..SI ACUM TREBUIE SA TACA DIN NOU?MARATONISTII CARE TRAIESC IN OCCIDENT REPREZINTA ACEASTA TARA NUMITA ROMANIA CA ATARE FRA.

GURA!  •  23 septembrie 2008, 19:30

ATAT VREAU SA VA SPUN CELOR CARE COMENTATI FARA SA STITI CE SE INTAMPAL DEFAPT IN ATLETISM:GURA CA NU VOI TRAGETI! DE CATE ORI NOI CEI IMPLICATI DIRECT IN ACEASTA LUME AM AVUT CEVA DE REPROSAT CONDUCERII SAU AM AVUT NEVOIE DE CEVA NI SA SPUS:INTAI REZULTATE SI APOI SA DESCHIDETI GURA!! REZULTATELE SANT SI ALE ANTRENORULUI !ORICAT DE BUN SPORTIV AI FII NU TE POTI ANTRENA FARA UN ANTRENOR ..E GROAZNIC DE GREU!MACAR CA TE” SCOATE”CAND ITI E GREU SI TOT E CEVA…CE STITI VOI..

Marian  •  23 septembrie 2008, 20:01

tomescu vorbeste prea mult si aiurea. mahala romaneasca dusa peste ocean in sua. ce contracte a angajat constantina dita-tomescu dupa aurul de la beijing ? are cel putin 1 milion de dolari asigurati din publicitate si starturi de acum pana in decembrie 2009 ? daca da, bine ! daca nu, e mare pacat si baiatul asta, in loc sa dea din gura, mai bine ar ajuta-o pe pusha sa bage niste bani seriosi in buzunar. ar castiga si el bani frumosi din asta. ca viata sportiva nu e din cale afara de lunga …

razvan  •  23 septembrie 2008, 21:31

D-le Tomescu va felicit , pe Constantina si pe dvs. pentru marea performanta. Ganditi-va totusi ce s-ar fi intamplat daca primeati un antrenor coordonator de la FRA, in afara situatiei ca ati fi fost chiar dvs. acreditat in acest sens. In mod sigur reteta succesului Constantinei ar fi fost schimbata cu consecintele de rigoare. Cel de sus a aranjat lucrurile si responsabilitatile in asa fel incat dvs. sa castigati numai si numai in conditiile in care ati facut-o. Deci multumiti cui trebuie ca nu s-a bagat mai mult federatia in treburile dvs. ca cine stie ce ar fi iesit. Cat despre viitor poate FRA ar trebui sa seminarizeze ca studiu de caz algoritmul tehnic al succesului dvs, daca nu este secret. Problemele de la FRA trebuie discutate cu rabdare, argumente, lasand orgoliile la usa de ambele parti. Cadrul ar trebui sa fie fixat de federatie. Daca aceasta nu simte nevoia de nici o discutie,sau dirijeaza lucrurile in sensul punerii batistei pe tambal, poate fi buna si presa la ceva. Succes !

GURA!  •  23 septembrie 2008, 21:53

fi linistit daca cineva iubeste banii acela e Tomescu!!ar vinde-o pe PUSA bucati numai sa faca rost de bani!

rodana9  •  23 septembrie 2008, 22:06

Cine nu stie sa lucreze in echipa, domnule Zsolt G.? Dl. Tomescu, cel care ne demonstreaza ca strigatul sau, repetat, de ajutor n-a fost luat in seama de dv., de dl. Matei si de niciunul dintre domniile voastre care lustruiesc scaunele la FRA!?
L-ati invitat vreodata-caci nu este primul sau succes cu Pusa- la o discutie aplicata, lamuritoare, benefica pentru ambele parti? NU. Si n-o faceti nici acum, multumindu-va sa replicati smechereste, sa cautati explicatii puerile pentru „iesirea” lui Vali Tomescu. Sunt conditii grele economice si de alta natura? Ei, si? Stim si noi acest lucru, doar traim in Romania. Daca nu sunteti in stare sa le depasiti, sa ne ajutati antrenorii si performerii, plecati de acolo! Lasati-i pe cei ce se pot lupta eficient cu sistemul, aduceti specialisti credibili care sa-i ajute cand o cer! Ce a cerut de fapt acest antrenor?
Descoperirea unei noi planete? O noua lege a gravitatiei? Vrea doar cooperare, specialisti cu care sa se sfatuiasca in anumite etape ale antrenamentului sau ori de cate ori are dileme, caci nimeni nu le stie pe toate… Si daca solicita deconturi si sume mai mari de bani, ce? Au tot dreptul. Dar de unde sa va faceti voi salariile cat mai mari? Asta este important pt. voi, nu performantele atletismului romanesc. Din pacate.

un om ce iubeste si traieste in atletism de 20 de ani  •  23 septembrie 2008, 22:06

Bunaziua. Domnule Tolontan eu nu vreau sa aduc o ofensa antrenorului Tomescu, oare nu va dati seama ca aici sunt mult mai multe probelem, una ar fi ca acum incepe sa se iasa la atac dece acum ?? dece ?? nu mai suporta sa stea in S.U.A sa se intoarca, sa va reamintesc ca Pusa nu este inplicata in aceasta conversatie sa ii zic asa pentr-u ca dm Tomescu nu face altceva decat sa faca un articol de presa daca are ceva de spus sa zica in birou federal sau la dm presedinte .. Nu inteleg dece noi familia atlismului eu asa i zic pentr-u ca suntem putini si iata ca tot sunt ne multumimiti. Domnule Tomescu nu inteleg nimic din cea ce spuneti . oare dece nu sunteti explicit sa spuneti ce doriti ? doriti un post in cadru F.R.A ok doriti banii aveti dece sa mintimi ?? atunci dece trebui sa ne spalam rufele in public.. sunteti pentr-u aceste scandaluri fabricate oare ?? oare reclama ?? gresesc cu ceva contrazicetima imi doresc , eu va dau argumente nu vorbe. Babele noastre iubite care muncesc si isi rup picioarele dece nu vorbiti domnule Tolontan mai bine veniti la niste antrenamente la atletism nu conteaza ce proba fac , veniti si o sa va dati seama ce inseamna sa muncesti eu stiu precis ca Pusa a avut conditi create de F.R.A .. stiu avem dreptu la opinie suntem o tara libera ca si Statele Unite ale Americi , dar asta nu da dreptu sa ne luam asa de cine vrem cand vrem noi. Gresesc cu ceva , dece nu a spus nimc Domane TOMESCU daca este ceva ce supara ea in todeauan a spus . eu va multumesc si cu respect va spun mai bine sa nu facem barfa ca facem rau atletismului atletilor si juniorilor care vin din urma .. daca gresesc repet sa ma corectati .. cu respect ..

martzic  •  24 septembrie 2008, 0:54

Wow! Si eu credeam ca numai in fotbal se fac magarii!

vicy  •  24 septembrie 2008, 7:14

Mai,ala care te legi de viata privata a lui vali si a lui pusa, mai bine stai acasa si lasale astea deoparte ,ca cei doi au realizat pe plan profesional medalia asta de la olimpiada si nu mai face atata tam,tam pe treaba cu casnicia lor, ca nici pe tine nu te-a intrebat nimeni cum iti este familia ,sau tu esti ala pus care ai fost pus sa ti luminarea la familia Tomescu,mai bine ai tacea din gura si uitate pe plan profesional ce au realizat pusa si vali si eu cred ca meritul pentru aceasta performanta este al amandorura si in toti acesti ani vali nici nu a fost bagat in seama de federatie cu toate ca cred ca era poate printre cei mai capabili de acolo sa faca ceva in atletism ,iar el tot timpul a fost lasat deoparte cu toate ca nu merita.Ei uite ca a demonstrat ca stie meserie mai multa ca multi alti din federatie care nu dadeau doi bani pe vali.Asa voi care mai puneti la indoiala profesionalismul lui vali mai bine ati tacea din gura pt ca ca antrenor va baga in buzunar ca profesie,iar in loc sa-l incurajati si sa va bucurati ca-l aveti ,si aveti de unde progresa in materie de atletism,voi dati aruncati cu el de pamant de gelosi ce sunteti,mai bine l-ati lasa sa-si faca treaba si sa cooperati cu el ca veti avea de invatat si de castigat de pe urma lui,daca nu va fi vai,vai vai de atletismul romanesc in urmatori ani.INCA ODATA FELICITARI PUSA SI VALI FORMATI O ECHIPA FRUMOASA IMPREUNA,TINETI-O TOT ASA ,i0ar pe astia care se iau pana si de viata privata a voastra ar fi bine „sa nu mai fure curent” si sa-si vada de treaba lor.

vantu  •  27 septembrie 2008, 9:32

nu-i tin partea lui tomescu ,dar FRA este o mare gluma la ora asta…normal ca daca face galagie unu mai tanar si culmea si cu rezultate incep problemele.RUSINE federalului si lui Matei ca nu recunosc ca sunt depasiti.

Comentariile sunt închise.