Puţim

Sînt mai bine de cinci ani de cînd Ioan Becali l-a făcut „nespălat” pe Grigore Cartianu, în studioul B1TV. Ziaristul nu era nespălat, doar asudat. Pentru că venea de la muncă. Şi se ducea apoi, în creierii nopţii, la muncă.

vineri, 13 februarie 2009, 9:50

Sînt mai bine de cinci ani de cînd Ioan Becali l-a făcut „nespălat” pe Grigore Cartianu, în studioul B1TV. Ziaristul nu era nespălat, doar asudat. Pentru că venea de la muncă. Şi se ducea apoi, în creierii nopţii, la muncă.

Am auzit că se transpiră şi la cazinou, dar doar de la sume fabuloase în sus. În rest, e doar cald.

În această seară, Ioan Becali a făcut o scenă asemănătoare, insultîndu-l pe Emanuel Terzian, realizatorul sport.ro. A plecat din studio, iritat şi aruncînd microfonul către jurnalist.
Nu i-a mai spus că pute pentru că se subînţelege. Eu, Manolo, Grigore, ceilalţi, dumneavoastră puţim. Avem dezavantajul de a fi angajaţi la sereleuri, la esauri, în companii, fabrici, uzine şi pe taxiuri.

Spre deosebire de noi, ăştia care umblăm cu stick-ul după noi, ca să mai îmblînzim din evidenţa jegoasă că muncim, Ioan Becali se ocupă cu off-shoreuri. De unde şi mirosul. Izul. Aroma de bani care se plimbă încet, sub foşnetul valurilor. Asta e, puţim!

Comentarii (302)Adaugă comentariu

Detinatorul Adevarului Absolut  •  14 februarie 2009, 11:43

Becali, incep cumva sa te streseze anchetele legate de transferurile de jucatori? Te deranjeaza intrebarile?

stefan  •  14 februarie 2009, 11:44

catalin, li se cam simte derbedeilor astora izul de puscarie. parca e mai placut cel al muncii nu?

radu  •  14 februarie 2009, 11:48

Promovarea intensiva a acestor nonvalori ce se pretind a fi atotcunoscatori nu
poate decat sa ne lase un gust amar.Cursa spre senzational si cresterea
vanzarilor va determina pe voi ziaristii sportivi sa le acordati o atentie pe
care nu o merita.Dar trebuie sa traiti si voi.Ma intreb daca ei,membrii clanului
becali ar disparea pt o saptamana din media daca le-ar simti cineva lipsa,eu
unul nu si poate nici multi altii.
Ce nu inteleg ei si poate nici voi ziaristii este ca noi,publicul, am devenit
mult mai critici si mai selectivi, ca nu mai putem sa ne pierdem timpul cu toate
prostiile debitate de acestia.

bongo-lit  •  14 februarie 2009, 11:50

Intr-adevar, presa sportiva de lanoi nu poate trai fara sa becali, borci, turci , coposi, sau mititei. Iar acest lucru se intampla tocmai pentru ca ei sunt cei invitati la toate emisiunile ;i apar mereu in ziare. Pacat ca nu poate jurnalistul sa gaseasca si alte subiecte.
Asa ca, din acest punct de vedere, meritati sa se comporte astfel cu voi, acesti oameni pe care ii aduceti in fata noatra, a telespectatorilor, de cate ori nu aveti nimic de spus. Si nu aveti nimic de spus tot mai des.
Dar asta nu scuza comportamentul incalificabil al lui Becali. Mai rau ca de tigan de cort. Sunt curios sa vad ce o sa se intample cu el, daca vor fi luate masuri. Daca nu se intamplan nimic, atunci nu mai merita sa fac trafic site-urilor si rating posturilor tv sportive.

sloby  •  14 februarie 2009, 12:07

Domnule Tolontan cred ca acest titlu nu este absolut deloc inspirat, dar
acest lucru nu ma mira, inspiratia nu e punctul forte al domniei tale. Poate
daca te referi la colegii de breasla, poate ca acest verb si-ar atinge cumva
tinta. O expresie biblica spune ca ce culegi aia vei semana. In ultimii ani
ati cultivat disputa, grosolania, mahalaua….Ati creat dispute si apoi
ati ras in barba pe margine! iata ca acum nu mai stati pe margine ci v-a
venit randul in mijloc! Era logic! Asa ca acum fiti atenti la bumerang ca
va loveste la bibilica!

dan  •  14 februarie 2009, 12:07

ion becali crede ca daca isi ia haine scumpe, se rade si isi da cu parfum este om.

ce cred eu? eu cred ca ion becali este o oaie. un rasa si parfumata.

sincer, genul asta de individ, care valorizeaza atat de mult niste nimicuri, imi provoaca cea mai profunda scarba.

pedeapsa? eu sugerez un google bombing.

RADU COJOCARU  •  14 februarie 2009, 12:07

Multi dintre cei care au postat comentarii la articolul tau se refera la publicitatea excesiva facuta in media (in special la TV)unor astfel de personaje. Voi, ziaristii sportivi sunteti de cele mai multe ori obiectivi, articolele voastre tragand semnale de alarma la orice derapaj al unui personaj similar celui in cauza. Tu nu cred ca ai vre-o vina, doar ai incercat de-a lungul timpului sa spui in scris ceea ce de fapt majoritatea dintre noi gandeste. Noi nu avem posibilitatea de a ne face auziti si de aceea va mandatam pe voi, ziaristi „corecti si curati”, sa fiti vectorii de reprezentare a opiniei publice.

laur  •  14 februarie 2009, 12:11

Promiti ceea ce meritati. De ce ii chemati la emisiuni daca stiti ce fel de oameni sunt?

noway  •  14 februarie 2009, 12:18

n-am vazut emisiunea, nu stiu ce vina a avut Terzian! vina e a voastra ca-i aratati, le tineti partea si va umiliti in fata lor a lui sandu si militica, va meritati soarta! cat il mai ridicati in slavi pe becali de la steaua, va face albie de porci, fiecare stire incepe cu el si cu clanul asta de oieri si bisnitari!

dan  •  14 februarie 2009, 12:28

Spunea cineva intr-un comentariu mai jos ca „ziaristii sa dea dovada de solidaritate si sa boicoteze astfel de persone” – pai si ce ar mai scrie? Asta ar fi prima intrebare, iar a 2-a – mai grava – cine ar mai cumpara? Cativa care si-au exprimat nemultumirile mai sus si atat… prea putini…

Bleen  •  14 februarie 2009, 12:32

Cine i-a promovat. cine i-a scos în faţă? Cine a făcut din fotbal sportul unic? Şi nici măcar din fotbal, ci din culisele fotbalului. Aţi transformat interlopii în vedete, le-aţi dedicataşi dedicat sute de tone de hârtie şi mii de ore de televiziune. În alte ţări idnivizii de teapa lor sunt hăituiţi de poliţie şi procurori, se ascund prin văgăuni, nu ies decât noaptea, au identităţi false, trăiesc pe sub pământ. La noi sunt elita, sunt high life-ul, sunt mai celebri decât orice actor, sportiv, cântăreţ sau politician (meserii care de obicei nasc celebrităţi). De handbalistul care a murit nu ştia nimeni până mai ieri, acuma presa a transformat moartea lui într-uns cpectacol greţos (e cel mai soft epitet pe care l-am găsit), l-a făcut „înger al semicercului” şi „erou naţional” mort la datorie (???). Asta în condiţiile în condiţiile nimeni nu-şi aminteşte nici măcar un nume de soldat român mort pe câmpul de lupăt în Afghanistan.
Nu degeaba am adus aminte de acest caz. Mentalitatea din spatele acestor „evenimente” e aceeaşi. Acelaşi telenovelism, manelism şi otevism în care tonul îl dau cei de teapa lui Becali şi în care rpesa nu face decât să-i cauţioneze şi popularizeze.

lucian  •  14 februarie 2009, 12:55

Din păcate noi toţi suntem de vină, că toţi parveniţii, inculţii, mafioţii… au ajuns să fie mediatizaţi. Nu mai căutaţi senzaţionalul şi eliminaţi din articolele dumneavoastră ,, buboaiele,, pentru binele fotbalului românesc. Infractorii economici ,,vezi anumite transferuri,, să ajungă acolo unde le este locul. Sunt mândru că fac parte din categoria celor ,,nespălaţi,,

alex siclovan  •  14 februarie 2009, 13:00

eu zic sa incepeti iar cu povestile gen „nu mai scriem despre el”.
ati facut asta si cu gigi. cam cat asa ?
ei orice ar face, voi tot umpleti paginile cu dejectiile lor.

cum ar fi fost azi o coperta cu Carlo Janka?
frumoasa, alba, imaculata …

[cu Nico Hulkenberg nu mai zic, asta e doar pentru connaisseuri]
asta e presa romaneasca, in care degeaba aveti cativa talent…
campionate mondiale sunt „de nisa”, iar 2 vorbe infecte sunt subiect atat de generos incat mi’as putea tapeta toata camera numai cu pagini din ziare de azi care trateaza subiectu.

TRIPLE-H  •  14 februarie 2009, 13:10

Stima si respect,domnule Tolontan.scrieti foarte bine,insa trebuie sa va asumati,ca formator de opinie o mare gresala.dumneavostra,nu ca particular,ci presa,mass media ati creat acesti monstri agramati,inculti,plini de bani,dar fara nimic de bun simt si educatie in ei.de cand ei au inceput sa vietuiasca prin peisaj i-ati popularizat,mediatizat,laudat,sau criticat.stirile abunda de ei si de fotbalisti inculti romani,fatucile prezentatoare numai de ei vorbesc,de manele pe care le asculta,de pitipoancele cu care se plimba,etc.incercati sa scrieti putin si de rau de ei,sa ii atacati mereu si vor reactiona asa cum fac intotdeauna lasii…se vor ascunde de oameni.e simplu.asa cum pro tv-ul a distrus cultura si muzica promovand in epoca de trista amintire teo numai oligofreni si manelisti,asa ati facut si dvs presa cu acesti indivizi si nu doar cu ei,cu multi altii.mai bine,in loc sa scrieti de ei,scrieti cronicile campionatelor straine,cel putin,pariorii vor avea ce citi si studia.dvs i-ati creat,dvs sa-i terminati.asa ar fi corect.multa bafta si catmai multe articole bune.

Bogy  •  14 februarie 2009, 13:33

De ce ii mediatizati pe scursuri? Cred ca a venit momentul sa nu mai apara pe sticla.
Ce spuneti? Niste oameni educati nu gasim, niste sporturi mai frumoase? nu vi se pare
ca s-au adunat toti valutistii in sportul asta. de ce nu ii lasati in cocleala lor?

Handbal, rugby, atletism. SPortivi mult mai bine instruiti si ordonati.

anti GSP  •  14 februarie 2009, 13:42

Domnule Tolontan,
În principiu aveţi dreptate. Într-un studio tv, la o emisiune in direct, toti cei prezenti trebuie sa fie decenti din toate punctele de vedere: in vorbire si exprimare, dar si prin tinuta si comportament.

Dar, pt. că, da, sunt cârcotaş, te mai poţi abţine când un „oarecare” te atacă, chipurile, subtil?
Da, cei şcoliţi, se pot abţine sau răspund mult mai diplomat. Dar, cum nu toţi sunt şcoliţi…, suporţi rigorile unei emisiuni în direct.

P.S. – Referitor la argumentul că:”Ziaristul nu era nespălat, doar asudat. Pentru că venea de la munca”, nu sunt de acord. In anumite locatii, sub nici un motiv nu mergi transpirat… chiar de la munca.
Daca nu sunteti de acord, va doresc ca la o nunta sa aveti vecin un amic transpirat. Va va trece tot cheful de distractie

alin  •  14 februarie 2009, 13:51

cred ca tot presa e de vina pentru „mediatizata familie”
incercati sa nu il mai invitati si sa nu mai vorbiti despre ei la nici un
talk show si veti vedea in scurt timp reactii(din partea lor evident)
despre gest… golanesc!!!
o fam. de bisnitari de blugi…

ALEX  •  14 februarie 2009, 13:52

INCREDIBIL

colegu  •  14 februarie 2009, 13:54

Tolo,
cartianu putzea de nesimtit, nu de munca. Am lucrat impreuna si cu tine, si cu el. Venea vara, la 36 de grade, venea cu pantaloni de stofa, cu jambiere de fotbal de polyester si cu adidasi cu crampoane in picioare!
Nu stiu dk e bine sa generalizezi. Tu de exemplu nu ai putzit niciodata, cel putin cit am lucrat impreuna…

Apropo, ar fi interesant un top al celor din presa care put. Unii put a prostie, altii put din nastere. Dk vrei citeva propuneri pentru top, iti stau la dispozitie…:))

ALEX  •  14 februarie 2009, 13:58

Mi-a venit sa plang cand acest huligan a inceput sal injure ca la usa cortului pe Manolo, un om cu un bun simt iesit din comun, mai ales ca acest infatuat al societatii declara cu o zi sau doua in urma dupa ce venea de la priveghiul lui Marian Cozama ,,venirea mea aici o a insemnat o curatare sufleteasca, sunt mult mai curat sufletesete dupa aceasta venire la priveghiul lui Mrian,, Nu trecuse 2 zile si uitase mitocanul ca sufletul lui e mai curat, de fapt nu era deloc, doar pentru audienta si raiting

cracatus  •  14 februarie 2009, 14:16

Ar trebui sa faceti un boicot pentru toti becalistii. culegeti ce semanati… alergati dupa mizerii… creati modele… acum le aveti. Aproapeca imi pare bine…

Shmo  •  14 februarie 2009, 14:23

Cine a invitat un asemenea specimen ca Ioan Becali intr-o emisiune de televiziune?
Cine invita pe Gigi Becali la emisiuni tv pentru cresterea audientei?
Cine îi invita merita consecintele !

vv  •  14 februarie 2009, 14:33

de ce ii chematila tv toata ziua?????????????/

UN „nu conteaza cine”  •  14 februarie 2009, 14:48

Intr-o tara civilizata, dialogul dintre reporter si invitatul sau se poarta intre anumite limite ale bunului simt. NU AM VAZUT FAZA POMENITA, CU PLECAREA LUI IOAN BECALI. Prin urmare, NU CUNOSC MOTIVELE CE L-AU DETERMINAT PE BECALI SA PLECE. Dar, uneori, anumiti jurnalisti depasesc limita pomenita, A BUNULUI SIMT. In acele momente, E DE PLECAT. S-ar putea ca Ioan Becali sa fi blufat, sa fi „fortat” cu plecarea lui. Repet, nu am vazut faza cu ochii mei si nu pot judeca corect, IMPARTIAL. Cu alte cuvinte, nici un jurnalist din lumea asta nu are „libertate” totala in raport cu invitatul sau. Isi asuma de la inceput si riscul unor situatii de acest gen. Daca tu, ca amfitrion, te expui si incerci, prin intrebari repetate, sa-l iriti pe cel care rupe din timpul sau „pentru a-ti da satisfactie”, iar tu, marele inchizitor, te apuci „sa-l musti” in fel si chip, atunci, SA TE ASTEPTI LA SURPRIZA DE A RAMANE SINGUR IN PLATOUL DE EMISIE. Chiar daca invitatul se numeste Gigi, Giovani Becali sau cum s-o mai numi el. Vad ca unii il judeca mai aspru decat e cazul. Nu conteaza ce a facut omul inainte de 1989. Pana la urma, ca bisnitar, n-a dat la nimeni in cap si nici nu a bagat cuiva mana in buzunar. Dupa Revolutie, omul face CAMATARIE CU FOTBALISTI SI IARASI, NU DA LA NIMENI IN CAP! Este clar, prost nu e, si atunci, domnilor jurnalisti, inclusiv **** de CARTIANU (**** prin comportament si limbaj, prin pornirile permanent rautacioase si nu prin aspectul fizic, prin atitudinea lui „totul mi se cuvine, fiindca doar eu, jurnalistul cu notorietate, pot sa-i atac pe toti”, daca vi-l faceti „oaspete” (AVAND DVS. UN INTERES JURNALISTIC), NU TREBUIE SA-L TRATATI SI PE EL CU RESPECT, CUM AVETI DVS. PRETENTIE, indiferent de ceea ce reprezinta Ioan Becali in societatea romaneasca?!? DUPA CE GASITI RASPUNSUL LA ACEASTA INTREBARE, DOMNULE TOLONTAN, PUTEM SA MERGEM CU SUBIECTUL MAI DEPARTE.

demo  •  14 februarie 2009, 14:48

Draga Tolo, nu-mi place tonul din articoul tau. Usor, resemnat

Victor  •  14 februarie 2009, 14:48

Catalin,

Tolo draga,

TE ROG CITESTE ACEST POST.

Esti nu numai un ziarist ft bun, esti si un om de atitudine, echilibrat si rational. Cel putin asa imi place sa te stiu. Iti citesc articolele de ani buni insa nu postez pe forumuri pentru ca ma abtin.
De data asta iti cer sa faci ceva.

Te rog sa iesi public, sa scrii, sa apari la tv si sa ceri public tuturor ziaristilor sa ti se alature. Nici un cuvant despre Ioan Becali de acum incolo, pana nu isi cere scuze in public de la Manolo si Grigore.
Fotbalul nu le apartine acestor specimene. Fotbalul e al NOSTRU, al tuturor.
Noi nu trebuie sa mai vedem asa ceva, copiii nostri nu au nevoie de astfel de modele.

AFARA CU BECALI DIN TOT CE INSEAMNA PRESA. NICI UN CUVANT, NICI UN TELEFON, NICI UN CADRU TV !

Va rog pe toti ziaristii, faceti asta daca aveti verticalitate!

Victor.

Io gica  •  14 februarie 2009, 15:13

D-le Tolontan, nu inteleg de ce in fiecare numar trebuie sa fie articole cu si despre clanul becali. Ei doar traiesc bine de pe urma sportului. Daca cititi ce scriu cititorii, cam 98% din ei nu sunt de acord sa scrieti despre aceste personaje. De ce tineti cont de cei 2% si ignorati pe cei 98%. Faceti un exercitiu de o luna, sa nu publicati nimic despre ei. Vor veni spasiti la
usa GSP sa scrieti ceva despre ei. Asa vor disparea in ceata. De fapt ziarele
si televiziunile i-au promovat. Tot ele ar trebui sa-i ingroape. Sunt personaje grobiene, si nucred ca aveti contract cu ei. Cu bine.

Silviu  •  14 februarie 2009, 15:20

Acest fel de „oameni” fac rau sportului. Dar sa ne punem o intrebare.
De ce acestia isi permint sa aiba aceste aiere de imunitate ?
Pai sa ne gandim….pt ca iei se considera neschimbabil deoarece au relatii si
ii avantajeaza si partea financiara. Daca acesti oameni ar fi cu adevarat luati
la puricat de catre fisc si alte institutii ala statului, poate vom avea
mari….Imi vine in minte acum Germania care tota da toata lumea isi plateste
darile catre stat. Oare acsti „oameni” ar sti de frica statului, probabil si-ar
face si alta imagine. Dar atunci cand crezi ca esti um zeu neschimbabil
si partea financiara e babana poti face asemena lucrui.
Rusine din Partea acestui „om”, Pressa trebuie sa ia atitudine sa nu-i mai
bage in seama.

ale  •  14 februarie 2009, 15:36

Frumoasa reactie!!!!
cea a cititorilor adica!!!!!
sunt curios daca o sa ia cineva in seama ce am scris noi pe aici!!!!
CONCLUZIA ESTE UNA SINGURA: NU MAI SCRIETI DESPRE FAM. becali

ultraviola  •  14 februarie 2009, 15:39

Intr-o tara civilizata personaje ca fam.becali(nu merita sa folosesc majusculele(nu apareau la televizor.

da  •  14 februarie 2009, 15:49

tovarase terzian, becali are dreptate cand face scheme in emisiune.
vreau si eu o emisiune de sport, nu barfa. se poate?
bacali e de condamnat pt violenta, dar pt iesirea lui in emisiune, nu este, a avut dreptate.
esti procuror terziene? intreaba si tu ceva de fotbal, nu ancheta aiurea asa.

Opiniot  •  14 februarie 2009, 15:55

Astazi, cand presa sportiva romaneasca e dezbinata din cauza blestematului de rating, gestul de solidaritate al lui Tolontan mi se pare bizar de nefiresc (se poate asa ceva?) si de toata lauda. Felicitari, Catalin Tolontan!

grupul de interese  •  14 februarie 2009, 16:45

Voi l-ati facut vedeta, voi trebuie sa va feriti cand arunca cu tastaturi in
stanga si in moderator.
Totusi, pentru audienta, parca ar merge o telenovela „Inima de impresar” sau
macar „Regele impresarilor”.

neaga25  •  14 februarie 2009, 17:20

rusine ! o sa simta in curand mirosu puscariei.e un mare golan.va zic eu de ce a reactionat asa:il doare adevaru.a fost pussa raspunda la o intrebare incomoda. degeaba are 50 de ani.nesimtirea nu are varsta

eu  •  14 februarie 2009, 17:35

ACUM INTELEGETI DE CE NU MAI VINE LUMEA LA NATIONALA CA PE VREMEA LUI HAGI
CIND UMPLEA STADIONUL?…INTELEGETI DE CE E FLUIERATA NATIONALA…?
PENTRU CA NATIONALA DE ACUM ESTE ASOCIATA CU NUMELE CELOR CA SANDU, MITICA,
PITURCA, ALDE BECALI, GHEARA TOVARAS BUN CU MUTU(CUM ALTFEL PUTEA SA FIE
BAIATUL ASTA DECIT TOT „SMECHER”) SI DE AICI II TRAGE IN JOS SI PE CEILALTI
CONTRA, MARICA SI MAI STIU EU CINE…LISTA POATE CONTINUA LINISTIT.
ROMANUL O CASCA EL GURA LA TOATE SMECHERIILE LOR, DAR MAJORITATEA ISI
DAU SEAMA SI DE LA SINE NU SE MAI PUNE SUFLET CUM PUNEAU SUFLET SUPORTERII
DIN ANII ’90 CIND TI SE ZBARLEA PIELEA PE TINE LA UN MECI DE EMOTII.
PASTIA DE ACUM II DOARE IN BASCA DE SUPORTERI SI ROMANI VA ZIC SIGUR.

corrigenda  •  14 februarie 2009, 17:42

bine, la fel cum gigi becali e cu adevarat presedinte de club, om de fotbal, la fel si cartianu grigore e ziarist, om de cultura, sa zic asa.

suzi4cr  •  14 februarie 2009, 17:56

a spune ca avem o presa de toata jena e putin spus/cred ca ar trebui sa avem si un proces al presei….unul moral bineinteles dar dar necesar si urgent/ce aveti de spus domnule tolontan? ce replica puteti da la toate reactiile care le primiti pe bllog?chiar va asteptam cu un raspuns obiectiv.

Remus  •  14 februarie 2009, 17:59

Sunt in asentimentul predecesorilor care au spus ca „principalii” vinovati
de aceste situatii sunteti voi, ziaristii. VOI sunteti cei care ii promovati,
manati mai mult sau mai putin de „audienta” capitalista. Faceti, va rog, un
sondaj printre stirile de sport care se difuzeaza zilnic – Cat din informatia
prezentata este intr-adevar „de sport” si cat este „monden”, „umplutura”,
„picanterii” (a se vedea cohorta de jurnalisti care „hahaie” cand Becalul
vorbeste tampenii, cand le „fura” telefoanele sau mai stiu eu ce…)

Cel mai bun „medicament” pentru astfel de „becali” este INDIFERENTA.

Noi ii tratam cum se cuvine (apasam P+ pe telecomanda), VOI?

vecksi  •  14 februarie 2009, 18:19

imi pare rau dar e si vina dumneavoastra k ii bagati in seama p
specimenele astea !!

gabonne  •  14 februarie 2009, 18:21

cataline, acum vreo 5 ani, Geovanni Becali ai dadea o lectie in direct lui gheorghe Stefan la ”Procesul Etapei” la pro tv! Si ai spunea cam asa:” Domnule Stefan , iti sta rau sa cobori din tribuna oficiala sa alergi arbitri pe teren , cu camasa scoasa din pantaloni, nu se face asa ceva in occident, l-ai vazut dumneata pe Moggi, Berlusconi, kaiser Franz , ca fac asa???!!!!! „” da domnule Becali , e adevarat! Dar nici pe cei enumerati de dv, nu i-am vazut vreodata sa faca asemenea gesturi si sa scoata asa ceva din gura in direct la tv! ceva?Cevvva

dd  •  14 februarie 2009, 18:27

de aceea a avut comunismul succes , ptr ca toti ce-i care au bani din frauda
si sunt multi ca el spun despre ceilalti ca put . dar jegul cel mai mult e
stilul si limbajul lor , ati vazut ca se lauda cu avocatii .chiar nu da la
nimeni de gandit? si din cauza lui nu mai avem fotbal

brazvan  •  14 februarie 2009, 18:32

O FI BECALI NESIMITIT, DA’ SI VOI O CAUTATI CU LUMANAREA SI FACETI PE PROCURORII. IAR TERZIAN CHIAR S-A OBRAZNICIT IN ULTIMA VREME.
PS: DESPRE CARTIANU NU CRED CA MERITA DISCUTAT.

luca  •  14 februarie 2009, 18:32

Dar , de atunci CARTIANU nu mai este „asudat” ! I-a prins bine lectia ! Manolo , i-a jignit pe sefii de la DINAMO ! Daca au facut evaziune fiscala , f bine, sa plateasca ! Dar nu se poate ca un ziarist care habar nu are cum este sa conduci o companie , sa critice si sa acuze patronii respectivi ! Treaba lor ce fac ! Chiar si daca incalca legea e treaba lor !

NAIBA  •  14 februarie 2009, 18:43

Nu mai invitati *** la emisiuni! Am vazut filmuletul in care becali il scuipa pe terzian. VOi sunteti de vina pt toate astea, adica ziaristii…nu vrem sa mai auzim de cei 3 becali! CLAR????

George  •  14 februarie 2009, 18:52

La puscarie,acolo merita sa fie toti becalii:IoaniiGigii,Victorii,niste hoti
ni s-a facut scarba de ei;va rugam nu ii mai dati nici in ziare nici la tv
ne-am saturat de ei.

uncas  •  14 februarie 2009, 19:00

nici o problema, trec 3 saptamani si-l sunati toti sa-l invitati ca poate face niste dezvaluiri senzationale. senzationale, iti spun!!!!!

lori  •  14 februarie 2009, 19:27

e numai vina voastra,ca invitati acesti infractori,ca becali,borcea,copos,pas
cani,mititelu,penescu,pinalti,etc!ei au dreptul sa participe la o singura tel
eviziune:TV GHERLA!ATI DECAZUT PANA ACOLO INCAT II FILMATI LIVE LA palat sau
in pipera.***

mm  •  14 februarie 2009, 19:31

d-le Tolontan ,astea sunt personajele pe care voi media le-ati promovat.
astea sunt persoanele pe care voi le aparati cu atata ardoare
pentru simplul fapt ca sunt veri cu becali de la steaua.
In schimb ceea ce a facut ala aseara reprezinta valoarea care ei o au pentru
voi. Succes !!!!

costica  •  14 februarie 2009, 19:31

NU i-ar fi facut nimeni asta lu’ Chirila sau lu Cupen.Ce-aveti fratilor de-i
mediatizati atat pe neispravitii astia?!

Babilonul imobiliar  •  14 februarie 2009, 19:33

Dupa ce si-a „luat-o” de la primu’ (b)oier, varu’ Gigi, nea Terzian recidiveaza…

Pana cand voi, presa, n-o sa va invatati minte si veti cultiva chiciul (scriu asa, na 🙂 ), prostul gust, mitocania, mizeria morala, agresiunea verbala si fizica, prezantandu-le in nestire si aratandu-ne asemenea…aratari umane (moral, cel putin!), nu se va curata nici media, nici societatea romaneasca de scursori si gustul pentru…

Comentează