Nici la eroi nu v-ati abtinut?! MApN a raspuns

UPDATE3 MApN a raspuns azi, 3 iunie: Doamna Georgia Gabriela Voicu s-a născut la data de 21.03.1981, este licenţiată, în anul 2004, a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii Spiru Haret. Anterior angajării la ONCE, doamna Voicu a lucrat, în perioada 11.08.2005-31.10.2008, în două firme cu capital privat, în ambele exercitând funcţia de director vânzări. În perioada 31.10.2008-31.12.2009, doamna Voicu şi-a întrerupt activitatea pentru creşterea celor doi copii. Carnetul de muncă al directorului ONCE, eliberat în anul 2005, se află la biroul de resurse umane al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică din M.Ap.N.

joi, 27 mai 2010, 3:13

UPDATE3 MApN a raspuns azi, 3 iunie: Doamna Georgia Gabriela Voicu s-a născut la data de 21.03.1981, este licenţiată, în anul 2004, a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii Spiru Haret. Anterior angajării la ONCE, doamna Voicu a lucrat, în perioada 11.08.2005-31.10.2008, în două firme cu capital privat, în ambele exercitând funcţia de director vânzări. În perioada 31.10.2008-31.12.2009, doamna Voicu şi-a întrerupt activitatea pentru creşterea celor doi copii. Carnetul de muncă al directorului ONCE, eliberat în anul 2005, se află la biroul de resurse umane al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi informare publică din M.Ap.N.

UPDATE2: MApN a raspuns fara sa raspunda. Comunicatul il gasiti la sfirsit, ideea e ca recunosc angajarea Georgiei Gabrielei Voicu, dar nu spun ceea ce am solicitat: „Ce vechime avea in momentul angajarii?”. In declaratia de avere se poate vedea ca, posesoare a unui Aston Martin, a unui BMW si a citeva apartamente si case, doamna nu a cistigat nici un ban in 2009: nici din salariu, nici din alte surse. Le-am trimis inca o cerere, speram sa nu mai tergiverseze, ca sa se lamureasca toata lumea: a fost Georgia Gabriela Voicu numita sefa peste cultul eroilor la chiar primul sau loc de munca?

UPDATE1: Asteptam raspunsul celor de la biroul de presa al MApN. O asemenea verificare dureaza citeva ore si a trecut deja o zi! Stim si de ce insistam: pentru ca unii cred ca se poate fabrica un trecut fictiv in cartea de munca. Doar ca e o prostie si-i infunda si mai mult, cu ilegalitati flagrante de data asta. Ne vine sa si ridem la cit de ageamii sint 🙂
1. Cartea de munca nu e un simplu document care poate fi rescris din pix. Chiar daca e pastrata la angajator, ea reflecta contractele de munca, iar acestea se inregistreaza in original atunci, si nu acum!, la Camera de Munca.
2. O alta proba sint statele de plata, care se depun si ele lunar la Camera de Munca.
3. In fine, se pot verifica oricind impozitele si asigurarile sociale platite pe respectivele contracte de munca.
Asa ca, mai bine, domnule ministru Oprea solicitati celor din minister sa  faca public raspunsul la intrebarea simpla: ce experienta de munca a avut Georgia Gabriela Voicu inainte de angajarea la MApN?!

O stire nu de ziar, ci de blog. Vin cu zecile in fiecare zi, dinspre oameni revoltati de ceea ce vad in ministerele sau companiile lor de stat. Recent, ministrul Oprea a numit-o pe Georgia Gabriela Voicu in fruntea Oficiului National Pentru Cultul Eroilor, institutie in subordinea Ministerului Apararii Nationale. Informatiile, neconfirmate oficial, sustin ca, in virsta de 28 de ani, noua directoare a socat nu numai prin BMW-ul X6 si geanta Vuitton, ci mai ales prin inexistenta cartii de munca! A fost incadrata cu 1.739 RON salariu de baza plus urmatoarele sporuri: 50%director, 10%confidentialitate, 25%dispozitiv, 10% toxicitate, 10%  informatica plus 800 RON echivalent norma hrana.

Cu alte cuvinte, sefa peste oamenii si bugetele alocate mormintelor, monumentelor si memoriei eroilor Romaniei ar fi o pila aflata la primul ei loc de munca! Am trimis catre MApN rugamintea sa faca publice datele angajarii.

Comentarii (53)Adaugă comentariu

Rachita Ion  •  27 mai 2010, 15:25

Catalin, ce sa faca si nea Gabi Oprea! El cum crezi ca a ajuns la MApN nu tot pe pile dupa ce l-a pupat in dos pe Basescu atunci cand a plecat din PSD si vezi doamne s-a facut independent. Asa si patachina asta, a stiut pe unde sa stea pana a remarat-o si pe ea vreun smecher de prin minister si i-a dat un loc de munca, un alt fraier i-a dat masina si altu’ geanta. Asta e tara in care traim! Vai de mama noastra!

Ioana Alexdrescu  •  27 mai 2010, 15:30

Sa ne lase in pace ca ne-am saturat de derbedeii astia.

Alex  •  27 mai 2010, 15:55

Tolo,
stii situatia hotului din autobuz care odata ce ti-a bagat mana in buzunar stie ca a castigat? Cam asa e la noi in Romania.
Am plecat acum 4 ani din tara, cand, desi inca tanar (25 ani), am realizat ca buba urmeaza a fi tot mai mare, dar nu se va sparge niciodata.
Suntem precum un corp omenesc mancat astazi de o viroza, maine de o gripa, apoi de un cancer…
Celor mai slabi cu duhul, li se da impresia ca boala se schimba la fiecare patru ani. Cine insa are ochi sa vada, urechi sa auda, picioare sa simta, si durere in suflet cand vede cat de jecmanita si tarata in noroi ii este tara, stie ca boala se schimba zilnic.
Ne multumim sa preluam „proverbe” moderne din gura unor presupusi jurnalisti, precum „Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”, si sa spunem „Asta e tara in care traim”, scuipand inca o data dezgustati pe ce a mai ramas din trotuarul nereparat de pe vremea cand eram copii.
Suntem pacienti intr-un spital de nebuni, unde pilulele ni se baga fortat pe gat. Ei o stiu, asa ca maresc zilnic doza.
Investigatii precum cele ale voastre ar fi dus la demisii in cascada in randurile „politicii” unei tari cu adevarat europene. Noi in schimb, nu avem timp nici sa ne dezmeticim, ca locul unei mojicii este luata de alta. Seamana chiar cu stratagema folosita in filmul acela in care de Niro (sau Hoffman, nu mai retin) a jucat rolul regizorului unui fals razboi, acoperind un scandal politic.
Ce putem face? Sa ii aratam cu degetul pe strada? Unde? Sunt in spatele geamurilor fumurii ale „bemveurilor” si „mertanelor”, automobile in timp de criza.
In Franta un copil de 5 ani a aruncat cu o sticla in presedinte. In Romania….mai bine lasa
Din Germania, dezamagit de mizeria din tara mea…
Alex

a.a.  •  27 mai 2010, 16:10

cat de umiliti se vor fi simtind subalternii do’nsoarei! n-au absolut nicio jena, astia se p…a pe noi toti. nu suntem altceva decat niste amarate de voturi

Rational Idealist  •  27 mai 2010, 16:44

„Am trimis catre MApN rugamintea…”?
De ce doar rugamintea? Nu cumva au datoria sa clarifice circumstantele angajarii sub legea 544/2001 privind accesul la informatiile publice?

Dan  •  27 mai 2010, 16:51

adica fix 4364.95 lei

Cătălin Tolontan  •  27 mai 2010, 16:55

Rational Idealist: ba da, sint obligati s-o faca, dar tot cu „va rugam” incepe solicitarea 🙂

a.a.  •  27 mai 2010, 17:02

credeti cumva ca angajarea s-a facut altfel decat prin concurs?

Tudor  •  27 mai 2010, 17:16

Se pune problema unde si cu cine a avut loc concursul 🙂

webber  •  28 mai 2010, 9:58

niste jepcari de buget, carora nu le pasa de cetateni si pensionari. astia sunt mai rai ca mafia.

Costel  •  28 mai 2010, 11:50

Mi-e rusine sa ma gandesc ca niste oameni care au murit pentru tara, au ajuns pe mana unei pitipoance!

Alex  •  28 mai 2010, 16:53

Cine e ***** asta?
De unde are Aston Martin, BMW X6 si mai multe imobile?
Cine este „sponsorul”?

Alex  •  28 mai 2010, 17:05

In primul rand, informatii se scrie cu doi „i” …au dat cu piciorul in balta din start.
In al doilea rand, din toti desteptii romaniei, care sunt trimisi pe banii statului la studii in scoli celebre din strainatate, nu se alege nici unul care sa aiba o idee de management al afacerii si control al intreprinderii. In schimb, se alege o pitipoanca de la mult disputata Facultate Spiru Haret, cu specializarea „limbi straine”…
Bai frate…ce tara avem

Mircea  •  28 mai 2010, 20:11

Nota zece pentru incisvtate. TOLO, dupa ancheta Ridzi si cea cu salile de sport a lu’ Udrea, astia sunt pe jar! Binear fi pentru noi ca si alti jurnalsti sa fie k tine, nu ca aia de la EVZ ****. Udrea da interviuri haotice de cand tia luat frica, iar Ridzi nu mai e pe scena datorita tie! Ia-o la tunuri si pe Udrea!

Marian  •  28 mai 2010, 21:55

Stau si ma intreb daca e mai corect asa sau nu: Sa ajungi intr-o functie „frumoasa” din toate punctele de vedere, bogat sau sa ajungi la putere cu sete de bani si avere,deoarece daca esti sarac si vrei sa ai de toate in cel putin 6 luni furi de peste tot????

Agentu srI  •  28 mai 2010, 22:00

Oare ne intereseaza asa de mult pe noi cum a ajuns asta in functie si ce are si ce nu???? Daca femeia isi vede de treaba ei si isi exercita functia asa cum trebuie ce va doare???? Probabil nu e corupta si nu va place….ca la noi ala care nu fura e anormal se pare.

Anonim  •  28 mai 2010, 22:08

Salariu domnisoarei este brut sau net?? Daca e brut eu zic ca e cam mic in comparatie cu ce au „hotii” iar norma de hrana stiu ca nu se mai da.

Dan  •  29 mai 2010, 7:07

Pe mine unul chiar nu ma intereseaza cum a ajuns asta in functie, altii sunt in functii mult mai importante si nu au studii mai deloc. Prefectul de Bihor de exemplu. Ce ma intereseaza e de ce ne concentram pe pustoaica asta cand sunt multe alte probleme pentru oameni amarati, carora astia le taie veniturile in curand. trcem criza daca numeste pe cineva prin concurs la eroi sau cum? tolo, hai sa ne concentram pe alte subiecte mai serioase, asta e un fas, udrea si basescu merita luati la bani marunti

meplusmyself  •  29 mai 2010, 8:37

Interesant este ca declaratia de avere a fost depusa pe 27 mai, desi doamna a fost numita in functie din 09 februarie cfm celor de la biroul de presa:) Deci au raspuns pe 28 mai pentru ca pe 27 mai au depus declaratia si presupun ca voi ati trimis solicitarea de informatii catre ei pe 26 mai 🙂

meplusmyself  •  29 mai 2010, 8:56

Cat despre intrebarea ref vechimea in munca, sper ca ati mentionat-o in scris in solicitarea de informatii pentru ca altfel nu vor lua in considerarea simpla ei postare pe net in forma ei actuala, nefiind indeplinite „conditiile tehnice”.
Pt a obtine raspunsul tb justificata utilitatea informatiei daca nu o vor considera implicita cfm Art.2, alin. b) ce defineste „informatia de interes public” si o vor incadra la „informatii personale”.

Dar chiar si asa se poate face trimitere la Art.14, alin. (1):
„(1) Informatiile cu privire la datele personale ale cetateanului pot deveni informatii de interes public numai in masura in care afecteaza capacitatea de exercitare a unei functii publice.”

Cat despre timpul de raspuns la aceasta intrebare, mai aveti de asteptat cfm Art.7 🙂
” ART. 7
(1) Autoritatile si institutiile publice au obligatia sa raspunda in scris la solicitarea informatiilor de interes public in termen de 10 zile sau, dupa caz, in cel mult 30 de zile de la inregistrarea solicitarii, in functie de dificultatea, complexitatea, volumul lucrarilor documentare si de urgenta solicitarii. In cazul in care durata necesara pentru identificarea si difuzarea informatiei solicitate depaseste 10 zile, raspunsul va fi comunicat solicitantului in maximum 30 de zile, cu conditia instiintarii acestuia in scris despre acest fapt in termen de 10 zile.
(2) Refuzul comunicarii informatiilor solicitate se motiveaza si se comunica in termen de 5 zile de la primirea petitiilor.”

Teodora  •  29 mai 2010, 9:14

Nu urmaresc fotbalul, dar mi-a placut reactia lui Chivu de azi, sanu mai vorbeasca cu presa datorita scandalurilor din fotbal pe care le promoveaza. Tolo, nu stiu ce e cu tine. Te stiam jurnalist sportiv, ai avut multe articole cu substanta pe teme sportive, de la fotbal la handbal si tenis. Tema asta nu armata nu stiu pe cine mai intereseaza. Numiri ca asta sunt discutabile, dar sunt mii in toata Romania. Ce o sa faci, la valoarea ta, o sa le iei la puricat pe toate? Ma astept de la tine sa abordezi teme serioase, cum au fost cele cu Ridzi si Udrea!

mano  •  29 mai 2010, 9:50

TOLO, sursele de la Cotidianul te vazura uns SEF MARE pe la TVR. E de bine sau de rau? Poate au si ei angajati din astia fara carte de munca ca cei din MAN. Si atunci, ce o sa faci cu ei? Out sau „las-o ba ca merge asa”

un mort  •  29 mai 2010, 10:13

Sindicatul ostasilor de pe lumea cealalta multumesc d-lui Oprea pentru pata de culoare si tineretea cu care s-a cantat VESNICA NOASTRA POMENIRE anul acesta de ZIUA EROILOR.

Tudor  •  29 mai 2010, 10:44

Tare as vrea sa vad si fata femeii asteia! Este sigur si frumoasa, nu stim insa si cat de inteligenta! Cert e ca are un sponsor, dar oare cine e? Tolo, pune-ti in aplicare sursele si arata-ne si o poza a femeii asteia, sa vedem si noi cine e cu adevarat! La cate am vazut pana acum, una nu mai conteaza!

Ioana  •  29 mai 2010, 11:02

Alte femei care sunt puse in functie poate ne aduce beneficii. In Finlanda, Suedia si Norvegia femeile ocupa toate functiile importante din stat. Poate avem si noi de o astfel de abordare! Barbatii ne-au adus la sapa de lemn. Sa vina randul femeilor!

Ovidiu  •  29 mai 2010, 11:02

@Alex

Bag mana-n foc ca are un tata bogat…om de afaceri de succes.

Doamne, ce grotesc…

popescu  •  29 mai 2010, 17:15

una care termina spiru haret nu are cum sa ajunga intr-o functie inalta decat cu o minte stralucita a unui sponsor cu bani multi…. si oricum sunt altele cu „succesuri” care e mai sus dar nu o mai deranjeaza nimeni pt ca e fata lui tata,asa ca e ne interesanta o pitipoanca ca asta.

Elena`  •  29 mai 2010, 18:14

Nu cred ca e normal sa ne intereseze cum, cat si de unde are ea toata averea, ci sa o apreciem pentru munca depusa in functia pe care o ocupa, pentru ca sau schimbat multe de cand a ajuns ea directoare. Pana acum nu stia nimeni de O.N.C.E. dar se pare ca ceva s-a schimbat iar cei care au avut interese nu le-a mai mers si sunt revoltati.

Spionul de pe net  •  29 mai 2010, 18:52

Lumea e comparata cu o jungla si oamenii cu niste fiare salbatice. Doi lei puternici inchisi in custi; unul flamand iar altul satul; in corida se gasea intr-o parte un tron,iar in cealalta parte niste lesuri de hiene. Gratile se ridicara iar fiecare leu s-a indreptat spre ce l-a interesat. Leul flamand a mancat iar cel satul s-a urcat pe tron unde si-a asteptat linistit prada pe care obisnuit ca si in jungla, unde si-o castiga luptand, avand alt gust. Prada a venit leul a atacat-o si a omorat-o, in timp ce incerca sa-si „savureze mancarea”, leul flamand vine si el sa manance. Dar bine-inteles ca nu i s-a permis si a fost doborat,astfel fiecare isi are locul; unul pe tronul bine meritat iar altul cu lesurile ramase. Asa si la noi, doamna are ceva bani si nu o intereseaza sa fure, dar unul care nu are ce credeti ca face daca ajunge intr-o functie de director la ONCE, in cazul nostru???

santinela  •  29 mai 2010, 22:01

Desi nu contest intentiile tale bune pentru subiect, ca militar am unele obiectii:
1. In armata se acorda doar sporul de dispozitiv (militar) si un singur ALT spor din toate celelalte care ti s-ar cuveni, e drept, cel mai mare. Deci d-soara nu are cum sa obtina atatea sporuri cate ai insirat tu;
2. Vorbind in general (nu de ea in particular), ca tanar cred ca merita o sansa, e drept, pe care nu multi o au in viata. Am cunoscut cativa SEFI CU EXPERIENTA care tin PC-ul pe post de mobila de birou sau il inchid scotandu-l din priza;
3. Personal, mi-ar place un sef ca ea(i-am vazut poza), decat asta pe care il am acum care mai are 2 ani pana la pensie, asta bineinteles daca are si ceva in capusorul ei dragut.

caporal, dar cu facultate  •  29 mai 2010, 23:17

Bai Tolo, ce dracu, te stiam om informat. Cel putin la fotbal. D-onsoara e „sefa peste oamenii si bugetele alocate mormintelor si monumentelor”? Care oameni, care bugete? Mai fa o solicitare pe 544 si intreaba cat personal are Oficiul asta. Daca are mai multi oameni decat grupa mea de pistolari ma rad in cap ca Iancu de la Timisoara, iar la capitolul bugete nu cred ca are mai mult decat pentru 5 galeti de Vinarom pentru vopsit crucile si 10 coroane cu flori din plastic. Si mai scade 25% din toate astea … ca e criza la buget.

caporal, dar cu facultate  •  29 mai 2010, 23:45

Fabula lu’ spionul mi-a placut! Ma si mir ca i-ai dat bun de vizualizare! Tu ai inteles ceva din asta? Cred ca nu, ca alfel sigur nu o lasai scapata.

gabriela  •  30 mai 2010, 9:48

Cataline, cand ai avut ultima femeie adevarata, nu virtuala.
Cred ca esti un mare frustrat din acest punct de vedere.
Daca nu te vrea niciuna pentru fizicul tau sau capacitatile tale ‘telectuale, du-te frate pe centura si elibereaza-te de complexe.

Nuty  •  30 mai 2010, 10:07

Asa e soro, are ceva cu noi , ceva cu Udrea, Ridzi, meapenista, etc. Baiatul asta sufera de complexul „jucariei mici”.

Chioru  •  30 mai 2010, 16:16

Tolo, asa te-am invatat, sa faci prostii? Revino-ti si nu te mai gandi la momentul cand oi fi tu sef la TVR, sa platesti politele…

gabriela fudula  •  30 mai 2010, 18:33

Tatal ei e general la Armata

@ Nuti et company  •  30 mai 2010, 18:39

TOLO se refera la capacitatea de a conduce un departament,neavand experienta,angajarea a fost mai mult ca sigur pe pile.

andreea  •  30 mai 2010, 18:50

Am fost colega de liceu cu Georgica. Este o persoana fff.periculoasa. Nu are scrupule,a ajuns o interlopa, desi tatal ei, general doctor voia sa o angajeze la Serv Secret la Min Aparii. Acum a reusit probabil. Va mirati de unde are atata avere? Simplu. Cu Anastasescu Norocel, cunoscut interlop din zona de est si Ilfov, Prahova, Buzau, are firma REGENT SECURITY, (nu va uitati ca n-a trecut la declaratia de interese, imobiliare, firme de paza, precum si 2 copii.
Cunosc detalii groaznice despre ce au facut cei din acest CLAN.Despre norcel vezi ate ceva pe internet. De ex foto cu anastasescu intr-un Aston Martin. A ramas fara bani de cand cu criza, asa ca mapenul pote so sponsorizeze. Are o goaza de case inchiriate, terenuri si fime, dar n-a platit nimic la stat. Vedeti domnu „spion de le net” acum cine e „LEUL FAMAND”, desi nu e ea leu, ci o hiena care da acum din colt in colt. Voi reveni. Salutari pt Ioana.

Sorin  •  30 mai 2010, 22:27

Nu m-as mira daca se „rezolva” cartea de munca si apare ca lucreaza saraca de la 18 ani.

No name  •  31 mai 2010, 17:53

Tanti Andreea esti cam dezinformata ea este fata generalului Voicu de la politie, fostu sef al Academiei de Politie, iar Anastasescu e ofiter sub acoperire de la 2 si 15 actualu 0962, nu mai vorbi daca nu sti, altfel cum ti-ai explica tu sa tina atata lume in spate. Cam puturoasa colega ai fost tu daca nu sti nici macar sa scri corect si cred ca esti cam invidioasa ca nu ai ajuns unde e ea, dar daca nu inveti carte…asta ti-e soarta. Iti place sa numeri banii altora.

InfoEconomice.Blogspot.com  •  2 iunie 2010, 22:19

Trist dar adevarat…
Eu as propune o adresa unica pentru investigatii de genul acesta de unde mai multi jurnalisti si bloggeri sa obtina „leaduri”…

Blonda de la Cultul Eroilor va scula mortii din mausolee | Blogul lui schmoukiz  •  2 iunie 2010, 23:38

[…] ca am aflat atat de tarziu de dezvaluirea lui Catalin Tolontan despre numirea tinerei Georgia Gabriela Voicu in postul de directoare la Oficiul National pentru […]

croitoru  •  3 iunie 2010, 11:20

Toti pensionarii militari, precum si urmasii lor care beneficiaza de pensii militare de urmas, platesc in fiecare luna o suma fixa si frumusica pentru fondul Cultul Eroilor. Unde se duc acesti bani, ca nimeni nu da nici o explicatie pensionarilor militari. Cumva se deturneaza acest fond in buzunare fara fund?

jaguar  •  3 iunie 2010, 13:50

O alta numire bomba a lui Oprea:Ioana Timofte, nepoata fostului sef al SRI este director adjunct al Colegiului National de Aparare. Are 20 si ceva de ani. :)))

Guvernarea PD-L se sprijină pe tinerii “geniali” ai României | Politic sau politică? Dileme vechi şi noi!  •  4 iunie 2010, 14:19

[…] Ştiaţi cine este şef la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor? M-am informat şi eu de pe blogul lui Tolontan. […]

acadeaua cu cirese  •  4 iunie 2010, 21:30

tolo, ce dracu faci, dormi? nu vezi ca astia de la adevarul ti-au furat ancheta cu pitipoanca eroilor neamului? da-i ma departe frate, nu te opri aici. pana nu ajunge ca ritzi nu te lasa. pe site-uri zice lumea ca oprea e in plus la faza asta. i-au bagat-o pe gat pdl-ii prin anca boagiu. asa o fi? sunt curios. mergi inainte.

Codrin  •  5 iunie 2010, 1:06

Adevarul incepe sa iasa la iveala. Daca se scapara cu amnarul, prima e scanteia, apoi fumul si la urma apare flacara. Tolontan a lovit pietrele intre ele sa faca scantei, Oana Dobre a preluat si a facut ceva fum, cine inteteste flacara? Si totusi a cui e protejata *****? Cica a unui partid potocaliu si nu a independentului OPRREA.

Udrea  •  5 iunie 2010, 10:20

E incredibil ce incrangaturi sunt intre nemernicii astia…Blonda asta de la ONCE e prietena ANCAI BOAGIU…I-a bagat-o pe gat lui OPREA sa fie numita, sa termine si ce mai ramasese din eroi…BASESCU nu distruge numai bugetarii si pensionarii, ci si mortii, si nu orice morti, ci EROII NEAMULUI !!!!

sora lui udrea  •  5 iunie 2010, 13:19

Sa ne spuna directia de audit intern a map ce a constatat la once cu ocazia controlului din luna mai a.c. pun pariu ca daca a iesit de bine laurii au fost pentru d/na voicu, iar daca a iesit prost, directorul adjunct a fost de vina.

Marius  •  5 iunie 2010, 14:44

Treaba asta cu Boagiu merita detaliata. Sa vedem de ce sa retras Boagiu de pe scena, ca sa faca afaceri cu eroii prin fata asta nepregatita?

Comentează