Picioarele lor

Ojă şi vene umflate. Picioarele lor. La nici o oră după festivitatea de premiere din Herning, ziariştii Gazetei, aflaţi în Danemarca, au fotografiat picioarele handbalistelor care au cîştigat bronzul pentru Romania. Am pus această poză pe pagina 1 .

marți, 21 decembrie 2010, 1:06

Ojă şi vene umflate. Picioarele lor. La nici o oră după festivitatea de premiere din Herning, ziariştii Gazetei, aflaţi în Danemarca, au fotografiat picioarele handbalistelor care au cîştigat bronzul pentru Romania. Am pus această poză pe pagina 1 .

Picioare atinse şi sexy, picioare ameţite de efort, picioare cu unghii smulse, tocite şi căzute prin colţurile vestiarelor. Picioare pline de bătături protejate inutil cu leucoplast, picioare strînse şi sucite oră după oră, pînă se fac mii de ore, în pantofii de sport şi aproape incapabile să mai facă faţă tocurilor.

Dar picioare frumoase, picioare cu fibre care urcă spre gambe, picioare căznite, legate şi unse la glezne. „Picioarele fetelor de la handbal sînt motivul pentru care meseria mea nu va muri niciodată. Ele sînt campioanele accidentărilor, ele suferă cel mai mult, mult peste rugbyşti, fotbalişti sau baschetbalişti”, povestea doctorul Doru Filipescu.

Priviţi-le! Picioarele lor, dezgolite pe mocheta unuia dintre multele hoteluri unde şi-au răsucit viaţa. Picioare care caută, cu ochi invizibili, linia de 6 metri ca să nu intre în semicerc, picioarele urcate pe scaunul din faţă al autocarului, picioare înfăşurate în jurul bărbaţilor, picioare îndrăzneţe, picioare puternice, picioarele pe care nu şi le-au băgat niciodată de nervi simţindu-ne nemulţumiţi că au luat doar medalia de bronz.

Am fi meritat mai mult? Oooo, sigur, tocmai noi, cu istoria noastră glorioasă… Ştiţi, de fapt, cîte triumfuri am strîns, din 1955 şi pînă acum, la toate sporturile de echipă? Hai, ziceţi! Cîte? 6! Şase. ŞASE!

Doar 6 medalii de aur, 5 titluri mondiale la handbal, 4 la băieţi şi 1 la fete, şi un titlu european la volei. In 55 de ani! Asta e toată gloria noastră supremă reală, nu mitologică, in sporturile care presupun colaborare si spirit de echipă. În plus, picioarele lor, vopsite în roşu şi negru, culorile la modă.

Comentarii (66)Adaugă comentariu

Alex  •  21 decembrie 2010, 1:44

Echipa de spada fete a castigat anu asta campionatul mondial.

Echipa de sabie baieti a castigat anul trecut campionatul mondial.

aziz  •  21 decembrie 2010, 1:56

CHAPEAU LES FILLES !

gabi safta  •  21 decembrie 2010, 2:07

EXCEPTIONAL !!
IMI AMINTESC DE UN REPORTAJ CU MAINILE GIMNASTELOR
EXCEPTIONAL
CE PROSTI SUNTEM CA NU APRECIEM VALOAREA SI REZULTATELE DE SENZATIE
CAND AJUNGEM PRIN SEMIFINALE PUTEM SPUNE CA SUNT PERFORMANTE FACUTE EROIC, DACA TINEM CONT CA NU AVEM…NIMIC

Marius  •  21 decembrie 2010, 2:31

Tolo… sincer, lasa-te! Ce ai vrut sa faci cu articolul asta? Sa arati frumuserea diafana a femei sau durerea sacrificiului? Ambele impreuna? Atunci clar nu ti-a iesit… auzi… „picioare infasurate in jurul barbatilor”

Adrian  •  21 decembrie 2010, 2:52

…si pe care ar trebui, simbolic, sa le sarutam…

claustrofobus  •  21 decembrie 2010, 3:16

toate participantele la acest campionat mondial au picioarele la fel de lovite si vinete. asta e handbalul unul dintre cele mai grele sporturi. fetele noastre sunt speciale pt. ca loviturile incasate n-au ramas fara finalitate, o medalie de bronz pentru ele si romania. daca nu luau medalia credeti ca picioarele erau mai putin lovite? nu. diferenta dintre medalii si locul 4 e mica, dar ca s-o faci trebuie sa muncesti ani de-a randul. conteaza si motivatia inainte de meci, mai ales daca te incarci cu tensiunea acumulata in toti anii de munca. si mai e si sansa, binenteles, care face uneori diferenta. imi place ca lumea injura pe unii si pe altii, ba politicieni ba antrenori etc. dar iata ca la sporturi pe echipe stam slab in toata istoria noastra. noroc cu handbalul si voleiul. si oarecum cu rugbyul care s-a calificat la toate editiile C.M. de cand competitia exista. deci avem o problema de mentalitate. suntem probabil prea individualisti. cu atat mai gigantica este performanta fetelor. dar ea trebuie privita doar ca pe o prima caramida pusa la turnul ce duce spre medalia de aur.

Silviu  •  21 decembrie 2010, 3:20

Aceste fete au strigat Romania cu patima mai puternica decat orice presedinte, premier sau politician.
Eu am ajuns la o concluzie:
Daca un sportiv de performanta, ca oricare din aceste fete, Hagi, Nadia, Bute, Chivu, unul din fostii mari handbalisti, handbaliste, canoisti si canoiste, etc ar candida la un post public, presedinte, senator, deputat eu l-as vota.
Cand urlii Romania din inima ca sa te imbarbatezi atunci meriti orice!

drvasile  •  21 decembrie 2010, 4:13

Felicitari!
Este extraordinara performanta de a primi doar 15 goluri de la Danemarca in 60 minute. Toto a fost cea mai buna.

bilu  •  21 decembrie 2010, 5:09

Ce lucru mare ar fi sa invatam sa spalam piciorul aproapelui nostru!

DINAMO  •  21 decembrie 2010, 5:28

DINAMO suntem Noi cei din Tribune cei de la televizot cei ce le dau lacrimile ptr Fetele Noastre ! nu ptr picioarele lor ca nu suferim de fetish uri !.. Dar sa fie cert si limpede .. ! Noi cei ce suntem Dinamovisti desi suntem caini suntem rai .. Si noi Putem Plange de Bucurie.. sau.. probabil.. Numai Noi putem Plange de Bucurie ! DINAMO si peste un milion de Caini din toata tara si probabil de peste hotare Au fost sunt si vor fi cu Voi fetelor !. Va Iubim ! Straluciti mai mult decat bronzul de la gat 🙂 ! Sa va Aduca Mosul tot ce doriti ptr simpul fapt.. ca MERITATI ! Ps: Braila e Cu VOi !

bilu  •  21 decembrie 2010, 5:28

Picioarele handbalistelor,picioarele canotoarelor,picioarele gimnastelor,ale capsunarilor,ale baiatului din Vaslui care merge pe jos la scoala in plina iarna.

sorin vlad  •  21 decembrie 2010, 6:16

🙂 🙂
picioare rasucite, batucite, smotocite …..
o tara cu atitia „artisti” ai cuvintului a fost calcata vreo 50 de ani in picioare de analfabetul din scornicesti, apoi au urmat 20 de ani in care analfabetii au fost inlocuiti de jigodii alogene….
ma intreb : la ce sint bune „subtilitatile” literare la o populatie turbata de foame si prostie ?!

Emil  •  21 decembrie 2010, 6:19

Felicitari pt acest articol…felicitari fetelor.. mi-au dat lacrimile

Cătălin Tolontan  •  21 decembrie 2010, 7:40

qlex: am scris „sporturi de echipa”. Aici nu intra canotaj, gimnastica, ci sporturile de echipa cu mingea: handbal, fotbal, baschet, volei, rugby, hochei si altele care la noi sint mai putin jucate

quill  •  21 decembrie 2010, 7:54

@Alex

Spada si sabia nu sunt sporturi de echipa, ca nu se bat cu totii pe ring in acelasi timp, nu e razboi. Tot individual se intrec.

Sporturile de echipa sunt cele in care mai multi sportivi joaca impreuna un meci, un joc… colaboreaza in teren spre a obtine rezultatul final. Nu joaca individual. De-aia i se si spune cate unuia ca este individualist(a) cand nu paseaza.

Cătălin Tolontan  •  21 decembrie 2010, 7:57

quill: slava domnului! 🙂 Uneori am cosmaruri ca nu mai exista oameni carora sa le placa sportul cu adevarat, sa se priceapa la asta, ca si cum lumea in care am crescut si pentru care am scris atitia ani ar fi disparut. Noroc cu mesajul tau matinal 🙂

quill  •  21 decembrie 2010, 8:20

Multumesc pentru apreciere, Cataline. 🙂
Si pe mine ma apuca disperarea de multe ori.

A propos! Referitor la unele comentarii de p-aici, articolul asta nu trebuie luat la valoarea de fatsa, e mai mult o pledoarie acolo, trebuie vazut dincolo de aspectul picioarelor handbalistelor per se.

Un fel de arta daca vreti, care lauda o performanta din alt unghi, dar eu nu l-as lua ca pe un articol sportiv neaparat. Arta scrisului…

„CAINE”  •  21 decembrie 2010, 8:50

FETELE astea trebuie IUBITE de TOTI ROMANI,fiindca doar cine stie cum se face performanta stie cit e de greu…Pe vremuri cind eram student la POLI,faceam baschet,iar atunci aveam prietena, o sarboaica extrema a nationalei la handabal feminin…Va marturisesc ca mi-era MILA de PLONJOANELE pe care le facea, de LOVITURILE ce le incasa…in comparatie cu noi „BARBATII” de la alte SPORTURI…Avea MAINILE ca de ZIDAR(de aspre),practic sunt convins ca daca ne luam la LUPTA,doar daca dadeam cu pumnul as fi INVINS-O,dar avea o fata cu doi ochi albastri INOCENTA si rareori am vazut-o sa se plinga sau sa PLINGA!!!
Astea-s FETELE ce au facut in GENERAL SPORT, SUNT foarte TARI…iar noi „caini” sunt sigur ca le iubim, INDIFERENT de unde vin.
AM FOST SIGUR si ca TOTO SI NECHITA vor face tot posibilul sa INVINGEM si daca vedeti au fost ESENTIALE,”REZERVELE de CONJUNCTURA”
VA iubim!!!

Catalin  •  21 decembrie 2010, 9:37

Alex…stii ce e ala sport de echipa??? Ti se pare ca la spada concureaza 6 contra 6??? La gimnastica concureaza 11 contra 11 deodata??
Sport de echipa inseamna, handbal, fotbal, volei, bascheti, polo, etc,. Tolo se referea la sporturile de echipa!!!! Cate medalii am castigat in ultimii 50 de ani cu vreo echipa????

Epigonul  •  21 decembrie 2010, 9:59

Discutabilă iniţiativă, Tolo! A fost nevoie de articolul tău pentru a cauţiona ideea. Ideea voastră, desigur, nu a lor. Îmi aduc aminte şi de călcâiul lui Buga, tot pe prima pagină, după ce înscrisese cu Hamburg. Oare cum or arăta picioarele lui Moş Crăciun? Cu varice? Hai să le arătăm copiilor, să-l compătimească. Să-l iubească nu mai e de-ajuns…

varga  •  21 decembrie 2010, 10:05

D-le Tolontan , acesta este motivul pentru care va caut in fiecare dimineata, sa citesc ce scrieti.
Felicitari !!!
Sa aveti sanatate multa ! Sarbatori cu bine !

PS. sper ca va dati seama ca acesta nu este numele meu, dar la citi scriu anapoda comentariile, nu se merita sa-mi transmita cineva o urare de ” bine”

doru  •  21 decembrie 2010, 10:43

un articol foarte bun!Cataline, probabil ca nu sunt suficiente cuvintele sa exprimam euforia pe care o traim datorita unor fete ca cele din echipa asta.Desi dupa meciul cu Suedia, recunosc ca am fost suparat, chiar foarte tare pe faptul ca nu au reusit sa castige(sincer si acum cred ca trebuia sa le batem la minim 5-6 goluri…dar cred ca relaxarea din meciul cu rusia le-a deconectat un pic)…In alta ordine de idei, firma noastra ar vrea sa premieze simbolic echipa nationala insa nu stim cu cine sa luam legatura.Am sunat la federatie dar nu raspunde nimeni…poate ne ajuti tu cu un contact.Multumim.

George  •  21 decembrie 2010, 10:49

Gimnastica nu e sport de echipa?? Cate medalii am aduna atunci?

dar numele?  •  21 decembrie 2010, 10:54

poate ar fi trebuit sa le dai numele ziaristilor gazetei care au facut pozele, sa ii cunoastem si pe ei, la fel cum faci cand e vorba de fotbal (colegul meu dan udrea, etc). sau nominalizarile se fac in functie de preferinte & simpatii? 🙂

Rational Idealist  •  21 decembrie 2010, 11:03

…Nu numeri si Cupa Campionilor Europeni (actuala LC) castigata de Steaua in 1986, dupa o finala in care a invins Barcelona la Sevilla? Am peste 40 de ani si inca imi amintesc acea zi ca pe una dintre cele mai frumoase din viata mea.

fotbal  •  21 decembrie 2010, 11:03

cat de frumos scrii! e darul tau pentru Creator si pentru noi

ruiz  •  21 decembrie 2010, 11:12

Handbalul e cel mai frumos sport de echipa, din pacate prea putin popularizat.Mult mai dinamic si mai intens decit fotbalul.Si o spun cu tarie chiar daca sunt un suporter de fotbal in egala masura…Iar despre diferenta de calitate a oamenilor care se „invirt” in acest fenomen fata de cei din fotbal nu mai e nimic de spus.Probabil ca diferenta de perspectiva pe care o am eu in acest moment este creata si de mizeria din fotbalul romanesc actual.Am inceput din ce in ce mai des sa ma intreb cum am putut atitia ani sa ma uit si sa-i ascult pe Becali,Borcea,Dragomir,Iancu,Stefan,Copos si altii.Cine sunt acesti indivizi cu care ne intoxicam zi de zi si pe cine mai intereseaza ce spun ei ? E timpul ca si televiziunile si ziarele sa realizeze ca e nevoie de o schimbare de optica.Altfel, vor avea de suferit.Rating-urile vor scadea vertiginos…Privitorii de sport au de ales intre cei de mai sus si Cris,Toto,Meli,plus Ana-Maria si celelalte fete de la scrima,baietii de la polo, fetitele de la gimnastica s.a.m.d. Orice natie sanatoasa la cap ar alege fara sa clipeasca.Din pacate noi cam suntem bolnavi.Si nu ne ajutam unii pe altii sa ne vindecam.
Banii pe care-i cistiga aceste fete sunt o mizerie.Va marturisesc ca cea mai mare satisfactie a mea ( negativista cei drept ) in ultima perioada din fotbal este sa-i vad pe patroni cum se pling ca nu mai au bani si ca e criza in fotbalul romanesc in timp ce printisori,diamante si brilianti le toaca averile marunt…Si toata media sportiva popularizeaza cu nesat toate aceste cancan-uri uitindu-si adevarata menire si mergind cu surle si trimbite pe drumul propriei disparitii.Sa vedem peste citiva ani cite ziare de sport si cite televiziuni de sport vom mai avea… Si atunci sa vedem cine va mai plinge…

Flori  •  21 decembrie 2010, 11:13

Felicitari, Tolo! Fetele noastre sunt de aur, dar merita mai mult, mult mai mult de la voi, cronicarii sportivi. Ma asteptam ca prima stire sa inceapa cu ele, cu fetele noastre, dar voi tot cu fotbalul incepeti. Televiziunea Romana transmite un meci de semifinala pe programul 2, asta e cea mai mare mahnire a mea. Acum toata lumea le lauda, le ridica in slavi dar, ma intreb, daca (prin absurd) terminam mai jos ce se intampla? Erau toti cu tirul pe ele, nu?
Bravo fetelor, felicitari si jos palaria in fata voastra! Am plans, am ras, am strigat, am tipat, m-am bucurati si…. iar am plans (de bucurie). Voi si doar voi ne-ati facut noua, romanilor, Sarbatorile mai fericite.
Ma plec in fata voastra!

mihai  •  21 decembrie 2010, 11:15

Merita tot respectul nostru fetele acestea minunate !!! Li se acorda mult prea putina atentie in comparatie cu cea acordata fotbalistilor care cistiga enorm in comparatie cu ce ofera ei( ma refer la performante ). De la ei primim fotbal cu „pipeta”, ma ia cu somn cind ma uit la un meci din liga lui Mitica 🙁 Ar avea multe de invatat de la handbaliste in ce priveste ambitia, daruirea, perseverenta, etc… Priviti stirile zilnice despre ei: doar calatorii prin baruri, batai cu ospatari,fite,betii,etc…. Ar fi cazul ca voi ziaristii in primul rind sa va ocupati de sportivi in ordinea performantelor in sport nu al performantelor din….baruri !!! :(((

Cu admiratie si respect pentru Echipa Nationala Feminina de Handbal a Romaniei !!!

eugen  •  21 decembrie 2010, 11:20

Cataline , nu ti-a iesit , ai dreptate dar ai presarat prea mult emotionel . Exercitiu nerusit sorry !!!

E.B.  •  21 decembrie 2010, 11:20

Surprinzător, dar avem şi nişte titluri europene la rugby, de pe vremea cînd Franţa juca atît în Turneul celor 5 naţiuni, cît şi în competiţia europeană (contra României, Italiei, URSS-ului etc.).

Sau astea nu se pun, că-s prea neoficiale, nu?

Andrei  •  21 decembrie 2010, 11:21

Foarte frumos articol. Bravooooooo feteleeeeeeeeeee! Ca niste leoaice ati luptat.

vlad  •  21 decembrie 2010, 11:23

Cred ca se pot numara si alte sporturi aici. De exemplu canotajul, in special barca mare de 8+1, e munca de echipa 100% .

eugen  •  21 decembrie 2010, 11:25

Chiar patetic !!

papillon  •  21 decembrie 2010, 11:44

Cind te gindesti ca performanta la noi incepe de la improvizatie ,ca nu avem, spre rusinea noastra ,nici astazi bazele sportive de care am avea nevoie ,stai si gindesti de unde atita putere in tara asta! Vrea sau nu vrea Europa suntem pe locul trei. Atunci tragi concluzia ca tara asta poate sa produca in continuare minuni.

Corbu  •  21 decembrie 2010, 11:44

Echipa de gimnastica nu se pune? tot o echipa e?
sau e vorba doar in sporturile cu minge???

Pai atunci eu zic ca si steaua a castigat aurul, chiar de doua ori.

Cătălin Tolontan  •  21 decembrie 2010, 12:20

corbu, vlad, E.B, george: vorbim despre CE, CM si JO la jocurile de echipa din 1955 si pina azi, nu despre altceva, nu transformati articolul intr-unul de discutie despre palmares. Au explicatf bine quill si catalin in comentariile lor

rational idealist: echipe nationale, nu echipe de club

danutz  •  21 decembrie 2010, 12:59

are entorsa prima din poza :O prea umflat e picioru alaaaaaaa

marko  •  21 decembrie 2010, 13:14

N-am auzit prostie mai mare decat afirmatia ca sunt campioanele accidentarilor peste fotbalisti sau rugbysti.Tolontane tu ai facut vreun sport in viata ta?Cum poti sa publici o asemenea idiotiene?Poti compara handbalul unde se joaca in sala la caldurica,cu schimbari la discretie cu fotbalul sau rugbyul,sa vezi ce frumos e sa te calce cineva cu gheata cu filet pe piciorul inghetat sau la rugby mai rau pe cap,gat,spate.Voi de la gsp in frunte cu tine,geambasu,naum si inca vreo 2 hapciupalitici va dati mari cunoscatori ai sportului si voi aveti un fizic de bibliotecari care n-au practicat vreun sport la nivel mediu nu de performanta.

baetu  •  21 decembrie 2010, 13:25

e o poza asemanatoare celei facute de presa din Spania (Spania.parca) picioarelor fotbalistilor din nationala Spaniei dupa castigarea CM la fotbal. Stiu ca erau picioarele lui Pique si Navas (Navas.parca). E interesant sa vedem chinurile, durerile unui sport. Cata munca se depune pentru a ajunge sus.
http://img522.imageshack.us/img522/1480/476867.jpg

marko  •  21 decembrie 2010, 13:28

Iar daca e vorba de handbal si de performanta fetelor de ce nu scrii ca suntem o echipa mediocra,pana si acest bronz l-am luat cu ajutorul lui talida si neagu.Suntem o echipa slaba cu un joc urat,nu avem orizont in joc,nu vad scheme de joc,aceleasi incrucisari cu aruncari de la 9-10 metri,atat stim…acelasi joc uzat batranesc ca si la baieti,nu se vede o idee de joc,jucam doar pe individualitati si sclipirile de moment,iar daca prind o zi proasta 1-2 jucatoare s-a terminat.Extremele zero barat,nu sunt in stare sa-si faca meseria de extreme,dar sa mai vina sa arunce de pe inter sau pivot cum am vazut la suedeze.Dupa parerea mea e un esec acest loc 3,cu toate accidentarile noi nu aveam voie sa ratam finala,suntem un popor labil psihic,suedia ne bate si la handbal in semifinale plus tristetea imensa din 94′ la CM cu aceeasi blestemata suedie.

Cătălin Tolontan  •  21 decembrie 2010, 13:57

marko: detii mai multa indignare decit rabdare de a citi. Afirmatia nu-mi apartine, ii apartine doctorului Doru Filipescu, unul dintre cel mai mari chirurgi ortopezi din Romania, om a carui cazuistica cred ca o depaseste pe a ta. Altfel spus, daca tu stii mai bine decit un chirurg care a operat mii de sportivi in peste 20 de ani de profesie, cine si cum se accidenteaza grav… Dar nu stii, desigur. esti doar indignat.

un nene  •  21 decembrie 2010, 14:27

Dle Tolontan apreciez enorm faptul ca Gazeta a facut in ultimele 2 saptamani lucruri cu care din pacate nu prea mai eram obisnuiti si anume sa lase pagina intai handbalului feminin si nu fotbalului.
Felicitari!!!

Totusi sunt aproape indignat de o mare scapare a gsp: de ce printre nominalizatii la cel mai bun sportiv nu se afla si Cristina Neagu sau Cristina varzaru sau chiar echipa nationala de handbal (ca echipa)? Stiu ca ancheta se face din vreme si ca trebuia lansata inainte de CE de handbal, insa sa nu uitam ca Neagu a ajuns cu Oltchim in finala Ligii Campionilor, si a fost nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a lumii din 2010, iar Varzaru a castigat-o cu Viborg si a fost golgeterul competitiei. Iar amandoua au castigat cu Romania GF World Cup, un turneu amical, dar prestigios.
Nu meritau sa fie macar nominalizate indiferent de rezultatul, iata meritoriu, al nationalei la CE 201?

ruiz  •  21 decembrie 2010, 14:52

@marko : suntem extraordinari de slabi…cei mai slabi…mai slabi de atit nu se poate…suntem rusinea europei ce mai ! Eu zic sa revii putin cu picioarele pe pamint.E un loc 3 in Europa ( in lume de fapt fiindca handbal inseamna Europa ).Daca mediocritate in mintea ta inseamna locul 3 sa inteleg ca tu in „domeniul tau de activitate” esti cel mai bun din lume ? Sau esti cel putin un mediocru ? Ma tem ca e vorba de mult mai putin …

Ducu  •  21 decembrie 2010, 15:32

@ruiz
Touche!

george  •  21 decembrie 2010, 15:34

Despre picioare 🙂 … se pot spune multe.
Toata stima insa pentru aceste fete.
FELICITARI!

Komaromi  •  21 decembrie 2010, 15:56

” Afirmatia nu-mi apartine, ii apartine doctorului Doru Filipescu, unul dintre cel mai mari chirurgi ortopezi din Romania, om a carui cazuistica cred ca o depaseste pe a ta.”

Asta e o eroare de discurs care se cheamă „apel la autoritate” şi-ţi descalifică demersul.

Poate că e sau poate că nu e „unul dintre cei mai mari ortopezi din ţară”. Şi doctorul ciomu era chipurile unul din cei mai mari urologi din ţară – presupun că asta îi era specialitatea. Asta nu înseamnă că tot ce spune este automat adevărat. Nici pe departe.

Dacă handbalul produce cele mai chinuite picioare, atunci ce să mai zică cei de la baschet şi mai ales de la volei, unde săriturile sînt practic în fişa postului?

Mă rog, el e ortoped, el ştie mai bine …

Pe de altă parte, hai să ne oprim din aceste osanale. Pentru necunoscători într+ale handbalului, este ca şi cum lka fotbal am avea semifinale de C.M. de genul România – Belarus (voiam să zic Luxemburg, dar m-am abţinut) şi Argentina – Brazilia, în care Belarus ne bate în semifinale iar noi batem Argentina în finala mică, o Argentină care joacă precum în sfertul cu Germania de anul ăsta.

Cam care ar fi reacţia oare?

Nu cumva ar fi ceva de genul „Proştii dracului, n-aţi fost în stare să bateţi cea mai accesibilă echipă din semifinale!” ?

Ia faceţi un poll pe tema asta …

Cătălin Tolontan  •  21 decembrie 2010, 16:19

Komaromi : asta fac jurnalistii, „apel la specialisti”, iar a nu lua in calcul experienta unui medic care cu asta se ocupa, cu efectul accidentarilor, se numeste „refuz de cunoastere” 🙂

mihai  •  21 decembrie 2010, 19:42

@marko : bati campii rau de tot sau esti cumplit de frustrat 🙁 Sau pur si simplu nu esti roman…..

Razvan  •  21 decembrie 2010, 19:42

Superb articolul !! Pentru acest articol a meritat sa cumpar ziarul astazi.
Ar fi bine sa apara cat mai multe reportaje de genul acesta, despre adevaratii profesionistii din tara noastra. In spatele unei medalii se afla foarte multa munca si durere. Daca ne uitam doar la meciuri „in sine” orice sport pare foarte usor. In realitate insa e cu totul si cu totul diferit.
Felicitari fetelor !! si „la cat mai multe articole”.

Comentează